rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

 • Share on Tumblr

  Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.

  A 41 éves színésznő annyit még elmondott, hogy most a gyermekeire fókuszál, és azt keresi, hogy a kialakult helyzet, hogy tudja még erősebbé és összetartóbbá kovácsolni őket.

  Angelina Jolie még tavaly szeptemberben "a család egészsége érdekében" adta be válókeresetét, mert egyes sajtóhírek szerint nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik, állítólag bántalmazta is őket. Brad Pittet gyermekvédelmi és FBI-vizsgálat is tisztázta az utóbbi gyanú alól, nevezetesen, hogy durván bánt 15 éves fiával, Maddoxszal egy privát repülőút alkalmával.
  A hónapokig tartó hallgatás és a médiában elhangzott találgatások után idén januárban az egykori hollywoodi álompár azzal állt a nyilvánosság elé, hogy megállapodásra jutottak. Azt üzenték, hogy egyezségre jutottak abban, hogy a továbbiakban egy magánbíró előtt, a nyilvánosság kizárásával intézik válásukat és közösen azon lesznek, hogy újraegyesítsék családjukat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megfosztotta vécéjétõl lakásbérlõjét

  Megfosztotta vécéjétõl lakásbérlõjét az Egyesült Államokban egy háziúr, hogy kiköltözésre kényszerítse, ám a nõ maradt gyerekével, a "trónfosztó" pedig 10 ezer dollár - 1,9 millió forint - bírságot kell, hogy fizessen.

  A New York-i háziúr nem csak a vécét szereltette le és vitette el a lakásból, hanem a fûtõtesteket, a csapokat, a mosogatót, lényegében minden mozdíthatót. A bérlõ ennek ellenére kitartott és hivatalos panaszt tett, minek eredményeként az egészségügyi hatóság megbírságolta.

 • Háromévesen mentette meg apja életét

  Megmentette édesapja életét a hároméves Aron J. Hayes; ha nem tárcsázta volna föl az óvodában tanult segélyhívó számot, Aron Hayes már nem élne. A kicsi szerencsére otthon volt, amikor apja barkácsolás közben a vésõvel elvágta fõverõerét a csuklóján, és azonnal tárcsázott. A hívást a mentõk rögzítették, a vonal végén egy visító hangot hallottak.

 • Begurul Gyõzike, ha fikázzák

  Gáspár Gyõzi bármit nehezebben visel a kritikánál. A showman bármire képes, csak hogy bebizonyítsa, igenis sikeres, nézett és érdekes a mûsora, dacára annak, hogy nagyon sok helyen lehúzták.

 • Hopsz! Kibuggyant Eva Mendes mellbimbója - fotóval

  Eva Mendes amerikai színésznõt egy díjátadón kapták lencsevégre. Hamar kiderült, hogy a blúz alatt nem viselt melltartót.

  Eva Mendes amerikai színésznõ, aki óriásplakátokon, fehérnemûben feszítve reklámozza az egyik divatházat, egy díjátadón vett részt New Yorkban. A gyönyörû híresség azonban köldökig kigombolt blúza alá elfelejtett melltartót venni, ezért túl sokat mutatott meg magából...

 • Véget ért egy újabb sztárszerelem! Csányi Sándor és Erdélyi Tímea szakítottak!

  Véget ért egy újabb sztárszerelem. A filmszakmában nyílt titokként kezelik, hogy szakított egymással legfoglalkoztatottabb férfi színészünk, Csányi Sándor és a Barátok közt egykori Tildája, Erdélyi Tímea.

  A két színész románca két évvel ezelõtt kezdõdött a Szabadság, Szerelem címû film forgatásán.

  A szívtipróként számon tartott Csányi mindenkit meglepett, amikor az ezt követõ rendezvényeken kéz a kézben mutatkozott a fiatal kolleginájával.

 • Nõi alakformáló harisnyát hord Brad Pitt

  Nemcsak Angelina Jolie-nak vannak fura szokásai, hanem leendõ urának is, aki nõi alakformáló harisnyát hord.

 • Laharapta a részeg orrát a meglõtt kutya!

  Nagyjából döntetlennel ért véget egy részeg férfi és egy kutya összecsapása Németországban: a férfi belelõtt a kutyába, az meg utolsót ugorva leharapta a részeg orra hegyét.

  Mindketten kórházba kerültek. A 39 éves férfi a bajorországi Stadtlauringenben egy idegen udvarba tévedt, ahol rárontott a kutya.

 • Befejezték a kemót a Dexter sztárjánál

  A napokban fejezik be Michael C. Hall kemoterápiás kezelését! A színész azt üzeni rajongóinak, hogy aggodalomra semmi ok, nagyszerûen érzi magát!

 • Horváth Éva bokszolni tanul Miló Vikitõl

  Profi tanárt választott magának Horváth Éva, amikor elhatározta, hogy bokszedzéseket vesz. A modell a profi ökölvívó világbajnok Miló Viktóriától vesz leckéket, de mint mondja: nem tervezi, hogy kesztyûre cseréli a mikrofont.

  "Viki többször volt vendégem a Cool televízióban, ahol mindig mutatott egy-egy gyakorlatot. Megtetszett nekem ez a sportág, fõleg, amikor az edzõm megmondta, hogy kiváló zsírégetõ. Egyelõre fõleg kesztyûzünk. Késõbb szeretnék komolyabb ütéseket is megtanulni, hogy ha kell, meg tudjam védeni magam" -mesélte a modell

 • Két év állástalanság után kapott munkát az önszendvicsember

  Csak két év állástalanság után kapott munkát az a New York-i pénzügyi szakember, aki szendvicsembert csinált magából, és ennek köszönhetõen hatalmas ismertséghez jutott.

 • Negyedszer nyert kaparós sorsjegyen milliókat

  A texasi Joan R. Ginther már negyedszer keresi fel Austinban a helyi lottó cég központját, hogy átvegye hétjegyû nyereményét.

 • Halmaradékból készült rágó a fehér fogakért

  Rejkjavík/Helsinki - Tõkehalenzimekbõl készült fogápoló termékcsaládot fejlesztett ki a Zymetech nevû izlandi cég az amerikai és az ausztrál hadsereg megbízásából.

  A katonák szájhigiéniájának érdekében bevetendõ termékek hatóanyagait a halak belsõségeibõl nyerik - közölte Jón Bragi Bjarnason biokémikus, a cég vezetõje a Morgunbladid címû napilapban.

 • Az óceán mélyérõl kerültek elõ egy nyaralás fényképei

  Az Atlanti-óceán vizébe ejtette fényképezõgépét egy dél-afrikai házaspár, amikor New Yorkból Southamptonba tartottak a Queen Mary 2 óceánjárón 2008 októberében.

 • Óriás bébinek adott életet! 8,7 kilogrammos csecsemõ született Indonéziában!

  8,7 kilogrammos csecsemõnek adott életet egy indonéziai nõ. A kisfiú császármetszéssel jött a világra hétfõn a Szumátra szigetének északi részén fekvõ Kisaranban.

 • Infravörös riasztórendszerrel védi egy brit férfi a tökeit

  Infravörös riasztórendszerrel védi egy brit gazda a tökeit, amelyek másfél kilométerre vannak a házától.

  A 34 éves férfi ráadásul még csak nem is szereti a tököt. A szuperfejlett technológiával azért védelmezi, mert teszteli a berendezést, amely, ha töklopó lép földjére, a házában riasztja. A férfinak biztonságtechnikai cége van, és a tökvédõ a legújabb fejlesztés. Ugyanakkor történt már betörés veteményes kertjébe, növényeket és szerszámokat vittek el a kamrából.

 • Whitney Houston kórházba került

  Whitney Houstont kórházban ápolják Párizsban krónikus gégegyulladás és fertõzés miatt, amelynek oka egyelõre még nem ismert.

 • Kiszáll a mûsorból az X-Factor mentora

  Meglepõ döntést hozott az X-Factor népszerû mentora, aki úgy döntött, hogy több sikeres évad után kiszáll, távozik a mûsorból.

 • Ausztriából hoznak havat a hógolyózási rekordkísérlethez

  Budapest - Száznegyven tonna havat hoznak Ausztriából Budapestre a hógolyózási rekordkísérlethez, amelyet szombat délután fél négytõl rendeznek meg a Városligeti Mûjégpályán.

  A rendezvény két szervezõje, a T-Home és a T-Mobile semmiképpen sem szeretné, ha azért maradna el a hócsata, mert nincs meg a hozzá szükséges alapanyag, ezért a biztonság kedvéért egy kisebb hegynyi havat hozat Budapestre, pontosan 140 tonnát hat hûtõkamionban az ausztriai Karintiából.

 • Nemi erõszakot követett el 12 évesen

  Letartóztatták és vádat emeltek az ellen a 12 éves fiú ellen, aki a gyanú szerint megerõszakolta a vele egy korú barátnõjét.

 • A szexuális örömszerzést is megadóztatná egy román politikus

  A szexuális örömszerzésre is adót vetne ki egy szociáldemokrata román politikus - legalábbis ezzel az ötlettel próbálja kifigurázni az egészségügyi miniszter által javasolt "hamburgeradót".

 • Hét év után derült ki, hogy hiányos a kirakós

  Hét év küszködés után derült ki egy brit nyugdíjas számára, hogy hiányzik monstre kirakósdijának egyelten darabkája.

 • Nikotinból bio-növényvédõszer

  Rossz idõk járnak a dohánytermesztõkre, az egészséges életmódért folytatott hadjárat nyomán a világ egyre több országában csökken a dohányosok száma, ezzel párhuzamosan pedig a füstölnivalók - cigaretta, szivar, pipadohány - iránti kereslet. Egy új tanulmány azonban reményt kelthet a dohányipar dolgozóiban: a hatalmas zöld levelekbõl környezetbarát növényvédõ szer készülhet.

 • Megcsalás-biztos jegygyûrû

  Retteghetnek a félrelépõk! Már kapható az ékszerüzletekben a megcsalás-biztos jegygyûrû. Az ékszert hiába veszi le viselõje, nyomot hagy az ujjon.

 • Álbombát hagyott fogorvosánál

  Álbombát hagyott fogorvosánál egy 84 éves brit férfi bosszúból, mert úgy érezte, túl magas árat fizettettek vele.

 • Hamis ötezres bankjegyek Nagydorogon és Dunaföldváron!

  Nagydorogon és Dunaföldváron is hamis ötezres bankjegyek bukkantak fel. Nagydorogon egy élelmiszerboltban, Dunaföldváron egy dinnyeárusnál fizettek hamis bankjeggyel. Miután mindkét eladónak csak késõbb tûnt fel, hogy a pénz nem valódi, a tettesrõl, vagy tettesekrõl nincs információ.

 • Méteres hüllõ riogatta a lakótelepieket

  Méteres hüllõ mászott elõ Szolnokon az Aranyi Sándor úti lakótelepen nagy riadalmat keltve az ott élõk között. Az állatot a tûzoltók befogták, egyelõre nem tudni hogyan került a ház világítóudvarára.

 • Felhagyott a színészettel Macaulay Culkin

  A Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja elhagyta hazáját és Párizsba költözött barátjához, Pete Doherty-hez. Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja, aki az utóbbi években már egyáltalán nem dolgozott a filmvászonra.

 • Kamiont mostak és sátrat állítottak a sztárok - Fergeteges hangulat Jack bácsi rezidenciáján

  Tóth Gabi, Lola és a Fresh lányok a délutáni nagy melegben vödröt, slagot és szivacsot ragadtak, hogy kamiont mossanak a Szigeten. Tették ezt Jack bácsi rezindenciáján Bebe, a kiscsillag Horváth Tamás és a Bad Boyz-os Alexis figyelõ szemei elõtt. A fiúk zsûrizték a lányok teljesítményét, majd megmutatták, mennyire ügyesek, ha sátorállításról van szó.

 • Kiss Ramóna: "Öt éves lenne a gyermekem, ha...."

  Kevesen tudják, de a Barátok közt bombázóját 19 évesen szülte az édesanyja. Ha Ramóna tovább vitte volna a családi hagyományt, már 5 éves lenne a gyereke.

  "Életem legnagyobb ajándékának tartom, hogy ilyen fiatalok a szüleim, hiszen így a kapcsolatuk is közvetlenebb az átlagosnál - árulta el egy korábbi nyilatkozatában a 24 éves színésznõ. - Szeretnék majd én is hozzájuk hasonló rugalmas, laza szülõ lenni. Ettõl ugyanis még egyáltalán nem felelõtlenek.

 • Allegra Versace súlyos anorexiával küzd

  A 22 éves lányt évek óta kezelik. Egy idõre úgy tûnt, hogy rendbe jött, de miután kiengedték a szanatóriumból, visszaesett. Allegra újra csontsoványra fogyott.

  A külföldi lapok már arról írnak, hogy a halál szélére került a Versace lány. A látvány sajnos önmagáért beszél.

  A hétvégén rendezték meg a "25. Sztárok estéje" nevû divat rendezvényt, ahol Allegra egy lila ruhában és Marc Anthony háta mögé próbált elbújni, hogy minél kevesebben lássák csontsovány testét.