rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

 • Share on Tumblr

  Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.

  A 41 éves színésznő annyit még elmondott, hogy most a gyermekeire fókuszál, és azt keresi, hogy a kialakult helyzet, hogy tudja még erősebbé és összetartóbbá kovácsolni őket.

  Angelina Jolie még tavaly szeptemberben "a család egészsége érdekében" adta be válókeresetét, mert egyes sajtóhírek szerint nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik, állítólag bántalmazta is őket. Brad Pittet gyermekvédelmi és FBI-vizsgálat is tisztázta az utóbbi gyanú alól, nevezetesen, hogy durván bánt 15 éves fiával, Maddoxszal egy privát repülőút alkalmával.
  A hónapokig tartó hallgatás és a médiában elhangzott találgatások után idén januárban az egykori hollywoodi álompár azzal állt a nyilvánosság elé, hogy megállapodásra jutottak. Azt üzenték, hogy egyezségre jutottak abban, hogy a továbbiakban egy magánbíró előtt, a nyilvánosság kizárásával intézik válásukat és közösen azon lesznek, hogy újraegyesítsék családjukat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Cameron Diaz feleségül megy modell barátjához

  Õrülten szerelmes Cameron Diaz. A Charlie angyalai szõke sztárja három hónapja jár együtt a modell Paul Sculforral, aki korábban Jennifer Aniston fiúja volt.

  Diaz a napokban elõször a nyilvánosság elõtt is megjelent a szépfiúval, a fotósok kereszttüzében ölelgette, csókolgatta a férfit.

  – Cameron nagyon szerelmes, már a közös jövõt, házasságot, gyereket terveznek. Paul az igazi számára – mondta a színésznõ egyik barátja.

 • Daganatot észleltek a Spartacus sztárjánál

  Épphogy befutott minden idõk legvadabb sorozata, a Spartacus, máris le kellett állni a forgatással, mert a címszerepet alakító Andy Whitfield rákkal küzd.

 • Narancs fokozatú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a Nyugat-Dunántúlra

  Narancs fokozatú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a Nyugat-Dunántúlra.

  Az elõrejelzés szerint hétfõn és kedden többfelé várható zápor, zivatar, amelyet helyenként viharos, 60-90 kilométer/órás széllökések és jégesõ, illetve lokálisan rövid idõ alatt jelentõs mennyiségû – akár 25-35 milliméter – csapadék kísérhet. Hétfõn a Nyugat-, kedden fõként a Dél-Dunántúlon néhol intenzív zivatar is kialakulhat, nagyobb méretû jéggel, a jég átmérõje 2-3 centiméter is lehet.

 • Elõkerült Hitler évekkel ezelõtt ellopott arany könyvjelzõje

  Elõkerült Hitler évekkel ezelõtt ellopott arany könyvjelzõje; az amerikai Bellevue városában 100 ezer dollárért akarta értékesíteni egy férfi - közölte a Time magazin csütörtökön.

  A szövetségi hatóságok letartóztatták a román állampolgárságú Christian Popescut, aki egy álcázott szövetségi titkosügynöknek akarta eladni az ereklyét a Washington állambeli városban, egy Starbucks kávézó elõtt.

  A 18 karátos arany könyvjelzõt állítólag a diktátor szeretõje, Eva Braun ajándékozta Hitlernek vigasztalásul a német csapatok sztálingrádi veresége után.

 • Táncolj Amcsi!

  Megtáncoltatott amerikai

  Jeruzsálem - Az izraeli repülõtéri biztonsági õrök megtáncoltattak egy amerikait, mert nem hitték el neki a neve miatt, hogy az Alvin Ailey tánccsoport tagja.

 • Jessica Simpsonnak van a legszebb melle a világon?

  Jessica Simpsonnak van a legszebb melle a világon - legalábbis az In touch magazin által összeállított lista szerint.

  Az amerikai énekes-színésznõ sikerét a Hazárd megye lordjaiban megvillantott formás idomainak köszönheti.

  A lista második helyezettje az amerikai szupermodell, Tyra Banks, a harmadik Scarlett Johansson, a Sziget címû film sztárja, aki nem mellesleg Woody Allen kedvenc színésznõje éppen formás keblei miatt.

 • Polgár Kriszta babát vár

  Babát vár Polgár Kriszta! A volt szépségkirálynõ már belépett a második trimeszterbe, terhessége 15. hetében jár.

 • Születési helye: a New York-i metró

  A szülésért köszönet az utastársaknak is!

  New York - Több mint egy tucatnyi utas bábáskodásával hozta világra gyermekét egy 27 éves amerikai nõ a New York-i metrón.

  Az asszony férjével éppen útban volt a kórházba, amikor szülési fájdalmai megindultak. Az aggódó apa a következõ állomásnál kiszállíttatta vajúdó feleségét és lefektette az állomás peronjára, amikor megrepedt a magzatburok.

 • Bikákkal ûzik el a szexet?

  Bikákkal tervezik elûzni a pásztorórázó párokat egy mezõrõl Nagy-Britanniában. Surrey megyei önkormányzatának vezetõségében merült fel az ötlet, miután 300 puttenhami lakos panaszlevéllel fordult a hatósághoz.

 • Fûvisszanövesztésre kapott felszólítást

  Fûvisszanövesztésre, gazosításra, falevél-visszahordásra kapott felszólítást és 28 napos határidõt egy nyugdíjas férfi Nagy-Britanniában helyi önkormányzatától.

  Az illetõ négy éve költözött herefordi házába, és gondos gazda lévén, rendszeresen és rendesen nyírta a háza elõtti út menti füvet, összeszedte a lehullott faleveleket.

  A túlzott rendezettség azonban bánthatta az önkormányzatot - talán mert nagyon megmutatta, mennyivel elhanyagoltabb a többi közterület, melyet neki kellett volna gondoznia -, ezért felszólító levelet küldött a férfinak.

 • Az amerikaiak negyede a mobilján olvas híreket

  Az amerikaiak negyede manapság a mobilján értesül a hírekrõl - derült ki egy közvélemény-kutatásból.

 • 3700 forint egy bögre kávéért

  Ha koffein nem is, a kávé ára biztosan felrázza egy New York-i lánc vendégeit: az italkülönlegesség ugyanis 12 dollárt, vagyis 3700 forintnak megfelelõ összeget kóstál.

 • Szörnyriasztó sprayt dobtak piacra az ijedõs gyerekeknek

  Számtalan kisgyerek rettegve bújik ágyba estérõl estére, félve az ágy alatt vagy a szekrényben bujkáló, csak rá leselkedõ szörnyektõl. Az õ problémájukra jelenthet megoldást az új "szörny elleni spray".

 • Britney Spears a Billboard 100-as lista élén

  Los Angeles - A 96. helyrõl ugrott az élre a Billboard 100-as listán Britney Spears Womanizer címû lislemeze. A rendkívüli sikereket jegyzõ amerikai énekesnõ decemberben megjelenõ albumáról másolták ki ezt a dalt.

  Britney Spears 1999-ben vezetett elõször Billboard 100-as listát Baby One More Time címû bemutatkozó kislemezével. A Womanizer egyébként a lista élére került Kanadában, Franciaországban, Spanyolországban és Svédországban is - jelentette be az énekesnõ kiadója, a Jive.

 • Dennis Rodman elmondása szerint 500 prostituálttal bújt ágyba

  Az NBA egykori botrányhõse elárulta, hogy 2000 nõvel volt dolga eddig, és közülük 500 prostituált volt.

 • Több évtized után az interneten találta meg ellopott autóját

  Akár licitálhatott is volna rá, de inkább a rendõrséget értesítette "visszavásárlás" helyett az a férfi, aki több mint négy évtized után véletlenül akadt az ellopott autója nyomára.

 • Válik Eva Longoria, a Született feleségek sztárja

  Kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva válókeresetet nyújtott be férje ellen Eva Longoria, a Született feleségek sztárja.

 • Lekéste az iskolabuszt ezért autóval ment tovább egy hatéves kisfiú!

  Egy amerikai kisfiú lemaradt az iskolabuszról, és mivel nem akart elkésni, visszarohant a házba, felkapta a slusszkulcsot, bepattant szülei autójába, és elszántan elindult az iskola felé.

  Bármennyire megtett minden tõle telhetõt, hogy szülei autójával eljusson az iskolába, a hatéves kisfiúnak nem sikerült megtartania uralmát a jármû felett, és nekihajtott egy villanypóznának.

  Édesanyja közben az igazak álmát aludta, édesapja pedig már nem volt otthon.

 • Eladó a sex.com

  Eladó a szakértõk szerint legismertebb internetes azonosító, a sex.com - írta egy a domének eladására szakosodott német társaság közleményében.

 • Minden tanárt kirúgtak egy alulteljesítõ amerikai iskolából

  Minden tanárt kirúgtak egy amerikai kisváros egyetlen iskolájából az intézmény gyenge teljesítménye miatt. A Providence Journal címû helyi lap beszámolója szerint Central Falls oktatási bizottsága kedd esti ülésén döntött úgy, hogy a helyi iskola minden tanárától megválnak a tanév végével.

 • A farkasüvöltés enyhíti a derékfájást?

  Naponta rendszeresen farkasüvöltést hallat egy kínai nõ, mert egyszerûen jól esik neki, vagy mert ettõl elmúlik a derékfájása.

  Immár 26 éve rendszeresen farkasüvöltést hallat egy kínai nõ, aminek egyszerûen az az oka, hogy nem tudja megállni, jól esik neki, de elõfordul, hogy a derékfájása ettõl múlik el. A hölgy ezzel vezeti le a stresszt, és az ösztönösen kifejlesztett módszer nála tökéletesen mûködik.

 • Sms írás közben csatornába esett

  Egy nyitva felejtett csatornanyílásba esett SMS-ezés közben egy kamasz New Yorkban.

  A könnyebb zúzódásokat és vágásokat szenvedett lány perrel fenyegeti a csatornázási mûveket, mert a munkások az ebédszünet idejére nem tették vissza a fedelet.

 • Súlyos veszélynek teszi ki magzatát Kim Kardashian

  Kórházba kellett szállítani az elsõ gyerekét váró Kim Kardashiant, aki az edzésmániájával súlyos veszélynek teszi ki a magzatát.

 • Külön utakon folytatja tovább Rita Ora és Calvin Harris

  Külön utakon folytatja tovább Rita Ora és Calvin HarrisRita Ora és Calvin Harris külön utakon járnak. A világhírű dj a Twitteren osztotta meg, hogy már nem alkotnak egy párt az énekesnővel. A szemfüles fotósok az utóbbi időben nem látták a párt együtt mutatkozni, így pedig gyorsan elindultak a találgatások. „A spekulációk rövidre zárása miatt elmondom, hogy Rita és én néhány hete szakítottunk. Ő egy csodálatos, gyönyörű és tehetséges nő, minden jót kívánok neki.” Korábban az énekesnő egy interjú során elmondta, sok gondot okot nekik a távkapcsolat.

 • Elhunyt a Lynyrd Skynyrd rockbanda nevét ihletõ tanár

  Elhunyt Leonard Skinner középiskolai tornatanár, aki a rock and roll történelemkönyvében lett lábjegyzet azzal, hogy tanítványai az õ nevét kölcsönözték rockbandájuknak, amelynek neve Lynyrd Skynyrd lett.

 • Guinness-rekord Baján: 1597-en csárdásoztak a fõtéren

  A világon a legtöbben táncolták egyszerre a csárdást Baján, a Szentháromság téren szombaton este; a teljesítmény a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerül.

 • Megszületett Uma Thurman kislánya

  Harmadik gyermekének vasárnap adott életet a Kill Bill sztárja.

 • Jodie Foster fogja szinkronizálni Maggie Simpson-t

  A Simpson család évek óta bébikorú lányát, Maggie-t Jodie Foster fogja szinkronizálni a sorozat egy olyan epizódjában, ahol már felnõtt nõként jelenik meg.

  A Four Great Women and A Manicure címû részt 2009 elején tûzik mûsorra az USA-ban, a sorozat 20. évadjában. Ez lesz az elsõ alkalom a Simpson-család történetében, hogy Maggie valóban beszélni kezd, de nem az elsõ alkalom, hogy híresség adta a hangját neki.

 • Érdekes temetési kívánság

  Az elhunyt kívánságának megfelelõen baseball sapkában és napszemüvegben a falnak támasztották a Puerto Ricó-i Angel Pantoja Medina bebalzsamozott holttestét, amíg a rokonok elbúcsúztak tõle a halottvirrasztáson.

 • Lebukott a szívrohamot szinlelõ számlacsaló

  Lebukott az az 52 éves férfi az Egyesült Államokban, aki szívrohamot szinlelt, mikor számláit kellett volna fizetnie. A csaló ellen vádat emeltek, akár kilenc hónapos börtönt és tízezer dolláros (csaknem másfél millió forintos) pénzbüntetést is kaphat.

  A tettes férfi hétfõn taxival ment egy bevásárlóközpontba, de a célnál szívrohamot színlelt, és nem fizette ki a taxist. A sofõr nem várta meg a jelenet végét, a pénze nélkül távozott.