rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.

  A 41 éves színésznő annyit még elmondott, hogy most a gyermekeire fókuszál, és azt keresi, hogy a kialakult helyzet, hogy tudja még erősebbé és összetartóbbá kovácsolni őket.

  Angelina Jolie még tavaly szeptemberben "a család egészsége érdekében" adta be válókeresetét, mert egyes sajtóhírek szerint nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik, állítólag bántalmazta is őket. Brad Pittet gyermekvédelmi és FBI-vizsgálat is tisztázta az utóbbi gyanú alól, nevezetesen, hogy durván bánt 15 éves fiával, Maddoxszal egy privát repülőút alkalmával.
  A hónapokig tartó hallgatás és a médiában elhangzott találgatások után idén januárban az egykori hollywoodi álompár azzal állt a nyilvánosság elé, hogy megállapodásra jutottak. Azt üzenték, hogy egyezségre jutottak abban, hogy a továbbiakban egy magánbíró előtt, a nyilvánosság kizárásával intézik válásukat és közösen azon lesznek, hogy újraegyesítsék családjukat.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Pákó is feleséget keres? Kitálalt a sztár!

  Delhusa Gjon és Lapite Oludayo (közismertebben: Fekete Pákó) nevétõl volt hangos a bulvármédia, amikor a két sztár azt kezdte el híresztelni, hogy az saját valóságshow-t indíthatnak Gyõzike, vagy épp Benkõ Dániel feleségkeresõ produkciójának mintájára. Pákó szerint mindez hazugság.

 • Barack Obama tanítja angolra a japánokat?

  Barack Obama tanítja angolra a japánokat, legalábbis beszédeinek kötete több mint 400 ezer példányban fogyott el már eddig. Bushtól 8 év alatt sem igen tanultak a szigetországiak.

  Az új amerikai elnök beszédes kötetét - a hozzá mellékelt CD-vel - az Asahi Press kiadó jelentette meg.

  "Az elnöki és az elnökjelölti beszédek általában kiválók tananyagnak, mert tartalmuk megfelelõ, szóhasználatuk pedig nem bonyolult. Obama kivételesen jó" - mondta a kiadó egy vezetõje.

 • Madonna a csúnya lány!

  Bizarr "Buddy Holly" szemüvegben sokkolta rajongóit Madonna New York-ban.

  A popdíva 50 éves kora ellenére még mindig nagyon jó bõrben van, kivéve, amikor éppen rossz napja van. Nos, errõl lehetett szó a Sticky & Sweet turné New York-i állomásán is, ahol a közönséget szinte sokkolta Madonna öregasszonyos kiülseje.

  Persze alakja változatlanul tökéletes, arcán azonban hihetetlenül sokat öregített a vastag, fekete keretes szemüveg, ami újabbant felettébb divatos a sztárvilágban.

 • Ellopták Gerald Asamoah világbajnoki érmeit!

  Ellopták Gerald Asamoah, a német labdarúgó-válogatott csatárának világbajnoki érmeit. A 30 éves támadó házába az elmúlt hétvégén hatoltak be a rablók.

  "Úgy nézett ki a lakás, mint egy bombatámadás után." - mondta a Schalke ghánai születésû játékosa, akinek medáljai mellett autókulcsait és ruháit is elvitték.

 • Elkezdõdött a rendõrgyilkos pere!

  Megkezdõdik csütörtök délelõtt a Komárom-Esztergom Megyei Bíróságon annak a férfinek a pere, aki a vád szerint lelõtt egy rendõrt még tavaly februárban Esztergomban.

  Tavaly februárban Esztergomban egy járõrt küldtek ki a kertváros egyik házához, mert bejelentés érkezett, hogy ott egy 53 éves férfi veri az édesanyját. Az idõs asszony a kiérkezõ járõröknek elmondta, hogy fia bezárkózott a nyári konyhába.

 • Éttermi mosogatóban fürdõzõ

  Xenia (Ohio állam) - Egy gyorsétterem mosogatójában fürdött meg egy férfi "szabályosan" - szappannal - az Egyesült Államokban.

  Az illetõ nem krónikus fürdõszobahiány miatt feküdt be a mosogatóba, hanem születésnapja alkalmából, tréfából. A fürdésrõl videofelvétel is készült, az étterem egy másik alkalmazottja vette fel a produkciót, amelyet azután a születésnapos kitett az internetre a saját honlapján.

 • Marian Cozma emlékére egy 211 centiméteres fát ültetnek!

  Pályaavatás keretében megemlékezést tartottak a meggyilkolt Marian Cozma (†26) tiszteletére.

  A tiszteletadás gesztusaként 211 centiméter magasságú fát ültettek el a pálya mellett, amely a strandkézilabda szerelmeseinek nyújthat árnyékot a nagy melegben.

 • Kialakult a nyolcas döntõ mezõnye az Eurovíziós Dalfesztiválon

  Kialakult a nyolcas döntõ mezõnye az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyén, A Dal címû showmûsorban. A vasárnapi második középdöntõbõl Vastag Tamás, Radics Gigi, ByeAlex, valamint Agárdi Szilvia és Pál Dénes kettõse jutott a fináléba.

 • Perverz és durva hivatal - Nem adták össze siketnéma párt, mert nem mondtak igent

  Lima - Nem adott össze egy siketnéma párt egy anyakönyvvezetõ Peruban, mert azok nem tudták kimondani a boldogító igent.

  Az América nevû tévé jelentése szerint a hivatal embere, Carlos Montalvo azzal érvelt a házasság megkötése ellen, hogy a hatályos jogszabályok tiltják ilyen fogyatékkal élõk egymással házasodását.

 • Félmillió részeges brit síelõ várható

  Több mint félmillió ittas, vagy másnapos brit síelõ és hódeszkás várható az európai síparadicsomokban.

 • Homer Simpson az utóbbi 20 év legjobb tévés karaktere

  A sörvedelõ és fánkimádó Homer Simpsont, a Simpson család fejét nevezte meg az utóbbi két évtized legjobb televíziós és filmes karakterének az Entertainment Weekly címû amerikai magazin.

 • Emberi hamvakat loptak a betörõk

  Tévét, ezüstérméket és - véletlenül - emberi hamvakat - loptak betörõk az Egyesült Államokban egy családi házból.

  A kárvallott nõ nem bánja vadonatúj tévéjét, sem ezüstpénzeit, de szeretné visszakapni halott fia hamvait. Gyereke 20 évesen, 2000-ben fúlt vízbe, földi maradványait a nõ díszes faládikában õrizte fia születési és halotti bizonyítványával együtt.

 • Meghalt a Londonban december elején szétválasztott sziámi ikrek második tagja is!

  Meghalt a Londonban december elején szétválasztott sziámi ikrek második tagja is - jelentette be pénteken a szétválasztást végzõ Great Ormond Street kórház.

  A kis Faith (Hit) halála karácsony napján következett be és - mint a kórház közölte - "nem volt váratlan" a számos komplikáció miatt. A leány testvérpár másik tagja, Hope (Remény) már december 2-án, a rendkívül bonyolult mûtét után néhány órával elhunyt. Faithnek a mûtét után 50 százalék túlélési esélyt jósoltak orvosai.

 • Jennifer Garner: Kölcsenek ránk Valentin napon

  Elég egy bûvös szó, de azért a pénz sem árt

  Megtudhattuk, hogy Jennifer Garner nem az a fajta nõ, akit drága ajándékokkal lehet levenni a lábáról. Elmondta, hogy õ nem várja el férjétõl, hogy ékszerekkel és egyéb költséges dolgokkal halmozza el az év legromantikusabb napján.

 • Saválló acélt lopott egy tiszafüredi férfi

  Saválló acélt lopott, majd eladta azt egy tiszafüredi férfi, akit szerdán fogott el a rendõrség.

  Az elkövetõ több mint hetven kilogramm fémet vitt magával egy körülkerített udvarból, majd a speciális fémet egy lerakatnál értékesítette.

 • Rágcsálók lepték el a kórházat

  Az Egyesült Királyság Freedom of Information Act címû lapjában megjelent riport szerint az angol kórházak állandóan ki vannak téve különbözõ kártevõk támadásainak. 2006 januárjától, 2008 márciusáig közel 20 ezer esetben történt fertõzés a tömegesen megjelenõ patkányok, egerek, bolhák, poloskák és csótányok miatt - jelentette ki a cikkben a Nemzetközi Egészségügyi Szervezet.

 • 41 milliót hozott az Alice Csodaországban az elsõ napon

  Az amerikai közönség igen nagy lelkesedéssel fogadta Tim Burton Alice Csodaországban-adaptációját: a bemutató napján már 41 millió dolláros jegybevételt könyvelhetett el a produkció.

 • 15 évig élt hasában egy orvosi szivaccsal

  Beperelte egy ausztráliai nõ az orvosát, amiért az a 15 évvel ezelõtti mûtét során benne felejtett egy orvosi törlõkendõt.

 • Nem sikerült a rekordkísérlet a milliárdosnak

  Két rekordot döntött volna Richard Branson, ha sikerül átszelnie a La Manche-t. Õ lett volna a leggyorsabb és egyben legidõsebb sárkányszörfös, de félúton feladta.

 • 225:2 - a legrosszabb brit focicsapat gólmérlege

  227 gólt kapott 11 mérkõzésen a legrosszabbnak kikiáltott brit focicsapat, bár kettõt lõtt is.

 • Autóstól hajtott be a sörért

  Norwalk - Az üzlet üvegablakán hajtott be az autójával a kaliforniai Norwalk városban egy idõsebb hölgy, majd kiszállt a kocsiból, megragadott egy hat dobozt tartalmazó söröskartont és a kasszához ment fizetni.

 • Vége a 24 sorozatnak

  Nyolc évadot ért meg a 24 címû sorozat. Hivatalossá vált, hogy májusban véget ér a televíziós sorozatok utóbbi évtizedét meghatározó 24 címû széria, amelyben Kiefer Sutherland Jack Bauer ügynökként védte meg a világot.

 • Vezetés közben kiesett a kocsijából egy amerikai

  Vezetés közben kiesett autójából egy férfi az Egyesült Államokban, kocsija pedig "cserbenhagyta": megállás nélkül továbbrobogott.

 • Szabó Zsófinak már nagyon elege van Berki Krisztiánból

  Szabó Zsófinak már nagyon elege van Berki KrisztiánbólA szőke színésznő Majka új műsorában akadt ki, amiért még mindig felemlegetik a Berki Krisztiánnal való rosszul elsült kapcsolatát. Szabó Zsófi már rég lezárta magában élete azon fejezetét, amelyet a híresen öntelt Berkivel töltött és nem is szívesen emlékszik vissza rá. A színésznő azt állítja akkoriban elborult az agya és sorra követte el az őrültségeket, aminek az egykori Fradi-vezér is része volt. A Jóban Rosszban sztárja még azt is kijelentette, hogy Berki az ő hátán felkapaszkodva lett ismert és azóta is ebből a kapcsolatból él.

 • Csitriként viselkedett Cindy Crawford

  Tizenöt évet húzott le együtt Cindy Crawford és Rande Gerber. Azt szokták mondani, hogy a legszebb nõt is unja valaki. A férj többször megcsalta nejét, ám õ eddig mindig megbocsátott. A hírek szerint most azonban válnak.

 • 100 ezerért bárki lakásán táncol Pákó

  Mostantól a tehetõsebbek celebeket rendelnek a baráti társaság szórakoztatására. Pákónak még olyan megkötése sincs, hogy csakis ezer fõ feletti közönséget szórakoztat: ha megfizetik, akár egy lakásavatón is fellép.

 • Naomi Campbell gyermeket szeretne párjától

  Naomi Campbell megváltozott. Ezt sugallja legalábbis, hogy mostanában nem hisztérikus rohamairól, óriási balhéiról hallhatunk, amikor szóba kerül a modell neve, hanem arról, hogy gyermeket szeretne párjától. Vladislav Doronin orosz milliárdos sem zárkózna el az ötlettõl.

 • Tiszteletbeli FBI-ügynökké nevezték ki Efrem Zimbalist jr. amerikai színészt

  Tiszteletbeli FBI-ügynökké nevezték ki Efrem Zimbalist jr. amerikai színészt, aki a hatvanas és hetvenes évek The FBI címû tévésorozatának legendás nyomozóját alakította.

  A 91 esztendõs mûvész meghatottan vette át hétfõn a tiszteletbeli nyomozójelvényt Robert Mueller FBI-igazgatótól, aki nagy hatásúnak nevezte Zimbalist egykori játékát, amely szerinte FBI-ügynökök nemzedékeinek szolgált például.

 • Szicíliai gyermeket szeretne Lady Gaga

  Kevesen tudják, hogy Lady GaGa édesapja szicíliai származású, így talán nem is meglepõ, hogy az énekes világsztár szeretne visszatérni a gyökerekhez.

 • Teherbe ejtõ kiállítás nyílt meg az Egyesült Államokban

  Teherbe ejtõ kiállítás nyílt meg az Egyesült Államokban egy dél-carolinai múzeumban olyan szobrokból, amelyek megtermékenyítõ erejûek.

  Legalábbis ezt állítják az amúgy vándorkiállítás szervezõi. A másfél méter magas szobrokból álló anyag Elefántcsontpartról indult világturnéra még 1993-ban. Azóta - a szervezõk kimutatása szerint - több mint kétezer olyan nõ esett teherbe, aki megérintette a szobrok egyikét, netán mindegyikét.