rss
 • Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

 • Share on Tumblr

  Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.

  A 41 éves színésznő annyit még elmondott, hogy most a gyermekeire fókuszál, és azt keresi, hogy a kialakult helyzet, hogy tudja még erősebbé és összetartóbbá kovácsolni őket.

  Angelina Jolie még tavaly szeptemberben "a család egészsége érdekében" adta be válókeresetét, mert egyes sajtóhírek szerint nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik, állítólag bántalmazta is őket. Brad Pittet gyermekvédelmi és FBI-vizsgálat is tisztázta az utóbbi gyanú alól, nevezetesen, hogy durván bánt 15 éves fiával, Maddoxszal egy privát repülőút alkalmával.
  A hónapokig tartó hallgatás és a médiában elhangzott találgatások után idén januárban az egykori hollywoodi álompár azzal állt a nyilvánosság elé, hogy megállapodásra jutottak. Azt üzenték, hogy egyezségre jutottak abban, hogy a továbbiakban egy magánbíró előtt, a nyilvánosság kizárásával intézik válásukat és közösen azon lesznek, hogy újraegyesítsék családjukat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tavaly Madonna keresett a legjobban a zeneiparban

  Budapest - Madonna kereste 2008-ban a legtöbb pénzt a könnyûzenei ipar elõadói közül: az idén Magyarországon is fellépõ énekesnõnek a Billboard zenei portál összesítése alapján több mint 242 millió dollárt fizettek ki tavaly.

 • Orgia a Rendõrtiszti Fõiskolán!

  Orgián kapták a hallgatókat a Rendõrtiszti Fõiskolán. Egy kollégiumi szobában két fiú és két lány elégítette ki egymást erõsen ittas állapotban, késõbb pedig a kiürült sörösüvegek is segédeszközzé váltak.

  A csoportos szexrõl egy ötödik társuk felvételt is készített, majd felrakta a világhálóra. Mindez még december 21-én történt, az iskola vezetõsége pedig nagyjából két héttel késõbb értesült a történtekrõl. Fórizs Sándor, az intézmény rektor-helyettese a lapnak azt mondta, hogy azóta már mind az öt érintett önszántából elhagyta az iskolát.

 • 29 méter magas a világ legnagyobb Lego tornya

  Újabb - meglehet, csak átmeneti - látványossággal gazdagodott az osztrák fõváros: vasárnap dél óta Bécsben található a világ legmagasabb, Lego-kockákból épített tornya.

  A több mint 29 méter (egész pontosan: 29,485 méter) magas, 500 000 darabból álló konstrukció több száz gyerek alkotása, négy napon át dolgoztak rajta. A tarka torony a bécsi városháza (Rathaus) elõtti téren áll, és hozzávetõleg 1,5 tonnát nyom.

 • Nem lehettek ott az esküvõn Justin Timberlake nagyszülei

  Justin Timberlake boldogságát csak egy dolog árnyékolhatta be élete nagy napján, mégpedig az, hogy a káprázatos-pompázatos Nápoly melletti esküvõn sajnos nem lehettek ott a nagyszülei, hiszen az énekes nagypapája nagyon beteg. Mivel a mamának ápolnia kellett, így õ sem lehetett ott a lagzin.

 • Férjhez ment Alicia Keys

  Férjhez ment Alicia Keys: a Grammy-díjas amerikai énekesnõ régi barátjával, Swizz Beatz producerrel kelt egybe.

 • John Lennon véres ruháit is kiállítják!

  Azt a barna papírzsákot is kiállítják a John Lennon New York-i éveit bemutató kiállításon, amelyben 1980 decemberében özvegye, Yoko Ono a kórházban visszakapta meggyilkolt férje véres ruháit.

  A japán mûvésznõ a kedden nyíló kiállítás elõtti beharangozó sajtókonferencián elmondta, hogy nehéz döntést hozott és várhatóan sokan bírálni is fogják ezért, de úgy gondolja: fontos, hogy az emberek ráébredjenek a fegyveres erõszak szörnyûségeire.

 • Megszületett Nicole Kidman gyermeke

  Nashville - Nicole Kidman hétfõn reggel háromkilós, egészséges kislánynak adott életet a Tennessee állambeli Nashville-ben.

  Sunday Rose Kidman Urban születésének hírét Keith Urban countryénekesnek, az ausztrál filmcsillag férjének a szóvivõje hozta nyilvánosságra - jelentette hétfõn az AP hírügynökség.

 • Két siketnéma nem házasodhatott össze Peruban

  Nem adott össze egy siketnéma párt egy anyakönyvvezetõ Peruban, mert azok nem tudták kimondani a boldogító igent.

  Az América nevû tévé jelentése szerint a hivatal embere, Carlos Montalvo azzal érvelt a házasság megkötése ellen, hogy a hatályos jogszabályok tiltják ilyen fogyatékkal élõk egymással házasodását.

 • Gyurcsány Ferenc a hétvégén sportbalesetet szenvedett!

  Gyurcsány Ferenc a hétvégén sportbalesetet szenvedett.

  A volt miniszterelnök a Hármashatárhegyen futott, amikor kificamodott a bokája. Még részt vett egy délutáni pártfórumon, utána azonban az Állami Egészségügyi Intézetben rögzító kötést kapott.

 • Elõkerült a rekorder lottógyõztes

  Jelentkezett az 50 milliárd forintot érõ telitalálatos Euromillions lottószelvény brit tulajdonosa.

  48 óra hallgatás után jelentkezett az Euromillions nemzetközi lottójáték legújabb, rekord összegû fõnyereményt bezsebelõ gyõztese.

 • Egy brit férfinek a leghosszabb a nyelve a világon

  Egy brit férfinek a leghosszabb a nyelve a világonA rekordert addig-addig piszkálták a riválisok, míg újra le nem mérette gigantikus nyelvét. Az egészből ő jött ki a legjobban: most hosszabb, mint négy éve. A brit Stephen Taylor először 2009-ben állított be ezt a különös rekordot, akkor 9,5 centis volt a nyelve. Ez pontosan a felső ajaktól a nyelv végéig tartó hosszúságot jelenti, mert hivatalosan ezt mérik. Idén újra bizonyítania kellett riválisainak, újra lemérette a nyelve hosszát és megint ő lett a rekorder, de csodával határos módon most még hosszabb nyelvvel, mint korábban.

 • Kígyóval kellett szexelnie

  Bizarr módon kényszerítik a férfiakat szexre a zimbabwei nõk.

 • Kiszel Tündének hárommilliós kártérítés jár

  A naptárkirálynõ pert nyert az apasági botrányát kirobbantó lappal szemben.

 • Amy Winehouse haldoklik?

  Tegnap este Amy Winehouse orvosai megmondták az énekesnõnek, hogy tulajdonképpen haldoklik, és ha nem hagyja abba a kábitószerezést, akkor legközelebb nem fog túlélni egy, a hétfõ estihez hasonló összeomlást.

  Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy Amy Winehouse ezzel az életmóddal hamarosan Jimi Hendrix, Jim Morrison, vagy éppenséggel Janis Joplin nyomdokaiba lép, és még mielõtt betöltené a harmincat, tragikus körülmények közt elhalálozik.
  Azt azonban elõször jelentették ki orvosai, hogy a 24 éves énekesnõ gyakorlatilag haldoklik.

 • Whoopi Goldberg új filmsorozata csak az interneten látható!

  Whoopi Goldberg igazi újító, új filmsorozata csak online lesz elérhetõ.

  Az Oscar-díjas színésznõ egy néhány epizódos sci-fi sorozat fõszereplõje lesz, amely kizárólag az Internetrõl lesz letölthetõ. A hat részbõl álló, egyenként 5-5 perces sorozat egyes részeit január 15-étõl hetente teszi közzé a Fearnet.com címû internetes portál.

  A Stream címet viselõ sci-fi sorozat nem az elsõ kirándulása lesz a Ghost sztárjának, hisz 1980-ban már szerepet vállalt a Star Trek-ben.

 • Chateléssel kerüli meg némasági fogadalmát egy apáca

  A világhálóval kerüli meg némasági fogadalmát egy apáca Nagy-Britanniában: a neten cseverészik, miközben persze csendben van.

 • Egy 13 éves gyereklány egészséges ikreket szült

  Egy 13 éves gyereklány egészséges ikreket szült, s ezzel a legfiatalabb anya lett Horvátországban - adta hírül a zágrábi média kedden.

  A szülés komplikációk nélkül ment végbe a zágrábi Merkur klinikán hétfõn késõ délután - közölte Zeljko Vidas, a klinika igazgató fõorvosa a sajtóval. A kisleány 38 hét terhesség után hozta világra a leányikreket. A gyermekek apjáról semmit sem tudni.

 • Ada vette át Mádai Vivien helyét a Reflektorban

  Ada vette át a mûsorvezetõnõ helyét, az RTL Klub ugyanis nem kér többet Vivienbõl.

 • Gyermekágyi depresszióval küzd Angelina Jolie

  Súlyos gyermekágyi depresszióval küzd Angelina Jolie – tudta meg a brit Daily Mail tudósítója.

  Az Oscar-díjas színésznõ ikrei születése óta másodszor marad magára, hisz párja, Brad Pitt dolgozni jár.

  Egy közeli ismerõsük szerint Jolie állandóan levert, és már mindent a nevelõnõ végez a kicsik körül, mert a hol zokogó, hol szorongó, hol aggodalmaskodó Angelina már hozzáérni sem mer az ikreihez.

 • Terhessége miatt került tolószékbe

  Közepesen nevezhetõ boldog kismamának az a brit asszony, aki terhessége miatt tolószékbe kényszerült.

 • Esküvõjük közben hallgatták ki az ifjú párt

  Esküvõje közben hallgatott ki a rendõrség egy párt Németországban. A 34 éves menyasszony és 36 esztendõs võlegénye ráadásul nem gyanúsítottak, hanem áldozatok: meglopták õket, laptopjukat és több esküvõi ajándékukat vitték el ismeretlenek a võlegény elõzõ esti legénybúcsújáról.

 • Michael Jackson fehérítette a bõrét

  A legújabb napvilágra került rendõri jelentésekben az áll, hogy Michael Jackson házában a halála utáni helyszíneléskor óriási mennyiségû bõrfehérítõ krémet talált a yard.

 • A fatuskos gyilkos életfogytiglant kapott!

  Életfogytiglani börtönre ítélték szerdán Németország egyik legkülönösebb bûnügyének tettesét, aki több mint egy évvel ezelõtt egy autópálya fölötti hídról ledobott fatuskóval követett el gyilkosságot.

  Az illetékes bíróság szándékos emberölés elkövetésének vádjával szabta ki az ítéletet a 31 éves, kazah származású Nicolai H. névre hallgató, kábítószerfüggõ személyre.

 • Egy kisebb vagyont bukott pókeren a sztár

  Ben Affleck tagadja azokat a pletykákat, hogy vesztett pókerben és nem fizetett ki több ezer dollárt.

 • Igazán érdekes és nagyvonalú gesztust tett a Maroon 5 énekese

  Igazán érdekes és nagyvonalú gesztust tett a Maroon 5 énekeseEgy rajongója csekkel dobta meg a Maroon 5 egyik koncertjén, az énekest Adam Levine-t, ő pedig befizette a rajta lévő összeget. Bizarr eset történt a Maroon 5 egyik koncertjén: a csapat egyik rajongója egy közel 500 dolláros csekket dobott a színpadra. Az énekes, Adam Levine, bár megjegyezte, hogy nem volt kifejezetten kedves gesztus, ettől függetlenül jótékony hangulatban találták, ezért úgy döntött, befizeti az összeget. Mindezek ellenére azt kérte rajongóitól, hogy ha lehet, a jövőben tartózkodjanak az ilyesmitől, mivel több, mint 100.000 forintnak megfelelő pénze úszott el így.

 • Még mindig sportol 105 évesen a német férfi

  Szombaton ünnepli 105. születésnapját Németország legidõsebb, ma is aktív golfjátékosa, a münsteri Alfred Koch.

 • Egy ötéves kislányt akartak összeházasítani Pakisztánban

  Két pakisztáni család évtizedek óta húzódó vitáját próbálták lezárni azzal, hogy összeadják a mindössze ötéves kislányt és a hétéves fiút. Mohammad Waseem (7) és Nishain Karachi (5) már esküvõi ruhában várta a százfõs násznép elõtt a szertartás kezdetét, amikor rendõrök jelentek meg és leállították az esküvõt: Pakisztánban csak 18 éves kor után lehet házasodni.

 • Testõrök védték meg Zimány Lindát

  Testõrök védték meg Zimány Lindát a minap egy budapesti szórakozóhelyen. Amiket régebben csak az amerikai filmekben láthattunk, már valósággá vált Magyarországon. Egyre több ismert mûvész érzi úgy, hogy testõr nélkül sehova.

  Zimány Lindát nemrégiben önkéntes testõrei védték meg egy, a hírességek által kedvelt szórakozóhelyen.

  A szõke modellt épp mosdóra menet akarta lekapni az egyik mámoros állapotú vendég.

 • Halálra izgulta magát az Avatar egy nézõje Tajvanon

  Szélütést kapott és kórházba került az Avatar címû film miatt egy 42 éves tajvani férfi, aki nem sokkal késõbb meg is halt - számolt be kedden a beteget kezelõ egyik orvos.

 • Fizethet a bár, mert ittasan hagyta vezetni sztriptíztáncosát

  Százezer dollár kártérítést kell fizethet egy éjszakai bár egy volt szriptíztáncosnõjének, mert engedte, hogy ittasan induljon haza autójával.