rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

 • Share on Tumblr

  Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.

  loading...

  A 41 éves színésznő annyit még elmondott, hogy most a gyermekeire fókuszál, és azt keresi, hogy a kialakult helyzet, hogy tudja még erősebbé és összetartóbbá kovácsolni őket.

  Angelina Jolie még tavaly szeptemberben "a család egészsége érdekében" adta be válókeresetét, mert egyes sajtóhírek szerint nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik, állítólag bántalmazta is őket. Brad Pittet gyermekvédelmi és FBI-vizsgálat is tisztázta az utóbbi gyanú alól, nevezetesen, hogy durván bánt 15 éves fiával, Maddoxszal egy privát repülőút alkalmával.
  A hónapokig tartó hallgatás és a médiában elhangzott találgatások után idén januárban az egykori hollywoodi álompár azzal állt a nyilvánosság elé, hogy megállapodásra jutottak. Azt üzenték, hogy egyezségre jutottak abban, hogy a továbbiakban egy magánbíró előtt, a nyilvánosság kizárásával intézik válásukat és közösen azon lesznek, hogy újraegyesítsék családjukat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Magyar íjászok megdöntöttek egy 1226-ban felállított íjászrekordot

  Két magyar sportoló megdöntött egy 1226 óta érvényes íjászrekordot a Nyílegyenes Távlövõ Bajnokságon, az íjász távlövés rekordját még a Mongol Birodalomban állították fel.

 • Leo már megint megiramodott a leánykéréstõl

  Gyönyörû volt a Valentin-nap Leonardo Dicaprio és Bar Refaeli számára: a sztár végre megkérte az izraeli modell kezét, méghozzá hagyományos módon, azaz térden állva.

 • Elhunyt az anorexiaellenes kampány arca

  Isabelle Caro egykori francia manöken és színésznõ 13 éves kora óta anorexiában szenvedett és pár éve a kóros evészavar elleni kampány reklámarca lett.

 • Amy Winehouse lehányta a kölcsönzött ruháját!

  Ismét bajban van a sztár. A 25 ezer fontért kölcsönzött elegáns ruhák itt-ott szétszakadva és sárosan kerültek vissza gazdájukhoz, Harvey Nicholshoz.

  A zûrös Amy ismét alakított. Most a drága pénzen vett selyem és szatén holmikra nem vigyázott.

  Egy barátja azt mondta: "Felvette az egyik ruhát és elment benne bulizni.

  A vége persze az lett, hogy nagyon berúgott. Enyhén szólva nem volt szép látvány."

 • Kétmilliárdos luxuslakásban él az X-faktor mentora

  Több mint kétmilliárd forintnak megfelelõ összegért vásárolt magának luxuspalotát a brit X-Faktor mentora, Tulisa.

 • Pincérnõnek állt a pornós

  Vad Kati egy belvárosi, éjszakai szórakozóhelyen szolgálja ki a közönséget. A felnõttfilmekbõl ismert, majd a Jóban Rosszban címû szappanoperában Ivett nõvért alakító Vad Kati polgári állást vállalt.

 • Újra kisfiút hord a szíve alatt Megan Fox

  Újra kisfiút hord a szíve alatt Megan FoxMegan Foxnak és Brian Austin Greennek 2012 szeptemberében született meg első közös gyermekük, Noah. Idén augusztusban pedig egy bennfentes elárulta, hogy a csodás színésznő ismét terhes, sőt mi több, most még az is kiderült, hogy egy kisfiút vagy egy kislányt hord-e a szíve alatt. A 27 éves színésznő nem is lehetne boldogabb, hiszen újabb terhességével teljesült az álma. Már korábban is hangsúlyozta, hogy sok gyermeket szeretne: „Mindent, amit eddig tettem, a gyermekem miatt tettem. A legjobbat akarom adni magamból Noah-nak, és még több gyereket szeretnék. Övék a szívem.”

 • 'Már nem csupán sci-fi az emlékezet célzott kitörlése'

  Washington - Amerikai kutatóknak sikerült kitörölniük kísérleti állatok egyes meghatározott emlékeit. "Az emlékezet célzott kitörlése már nem csupán a sci-fi történetek része" - olvasható a georgiai (USA) orvosi fõiskola kutatóinak tanulmányában, amely a Neuron címû szaklapban jelent meg. Joe Tsien és kollégáinak reményei szerint az eljárással a jövõben segíteni lehet majd olyan embereken, akiket traumás emlékek kínoznak.

 • Eutanázia vár a bostoni állatkert több száz egzotikus állatára

  Eutanázia vár a bostoni állatkert több száz egzotikus állatára, miután az intézmény csõd miatt bezárásra kerül. A halálra ítélt állatok közt több veszélyeztetett faj is van, köztük két szürkehátú gorilla.

 • Ringier médiacsoport minden korábbinál nagyobb forgalmat bonyolított tavaly

  A magyarországi érdekeltségekkel is rendelkezõ svájci Ringier médiacsoport minden korábbinál nagyobb forgalmat bonyolított tavaly.

  A zürichi központú kiadóvállalat pénteki közleménye szerint a forgalom 2008-ban 1,53 milliárd frankra emelkedett, 5,3 százalékkal felülmúlva a 2007-es rekordot. Különösen a digitális média ágazat teljesített jól, részesedése a teljes forgalomban 8,5 százalék, szemben az egy évvel korábbi 5,5 százalékkal.

 • Túltette magát a váláson Tom Cruise

  Minden jel arra mutat, hogy Tom Cruise végleg túltette magát Katie Holmestól történõ válásán, és mint ahogy ez általában lenni szokott, azonnal be is újított magának egy szõke bombázót.

 • A legtöbbet keresi Dany Boon?!

  Francia színész a legjobban keresõ európai sztár

  Párizs - Minden idõk legsikeresebb francia filmjének rendezõ-színésze, Dany Boon az európai filmtörténet legjobban fizetett sztárja.

  Boon 26 millió eurót (7,8 milliárd forint) keresett a Bienvenue Chez Les Ch'its (Isten hozott a Ch'itiknél) címû vígjátékkal - derült ki a Le Figaro címû napilapból, amelynek cikke filmipari forrásokra hivatkozott.

 • Világméretû tehetségkutató versenyt tervez Simon Cowell

  Világméretû tehetségkutató versenyrõl álmodozik Simon Cowell brit zenei és filmproducer, számos brit és amerikai tehetségkutató zsûrijének tagja és támogatója.

 • A luxuscikkeket gyártó Chanel francia cég is megérezte a válságot

  A luxuscikkeket gyártó Chanel francia cég az év végével mintegy 200 alkalmazottjától kénytelen megválni.

  La Tribune címû francia lap online kiadása szerint a válság nem kíméli e céget sem, amelynek forgalma a CGT szakszervezet adatai szerint az idén stagnál.

 • Tíz napot töltött dögkútban egy ukrán férfi

  Ungvár – Tíz napot töltött el egy férfi egy 15 méter mély dögkútban a dél-ukrajnai Zaporizzsja megyében.

 • Jelentés Jacko haláláról

  Újabb szomorú történet végére tehetünk pontot. Brittany Murphy és Casey Johnson halának okáról készült jelentés után most elkészült a tavaly nyáron elhunyt Michael Jacksonról is a halottkém hivatalos nyilatkozata. Az irat megerõsít néhány gyanút, például, hogy a pop király halála elõtt már csont sovány és kopasz volt.

 • Álmában elmotyogtatta férjével annak szeretõje nevét, címét

  Peking - Alvó férjét faggatta ki egy gyanakvó feleség Kínában és a férfi vallott: elmotyogta, hogy szeretõje van.

  A nej körmönfontan beszélgetést kezdett férjével, miután az elaludt és sikerült is kivallatnia: a férfi felfedte a nõ nevét és pontos címét, jószerivel csak a személyi számát nem.

 • Fizetni akart, de helyette lábon lõtte magát

  Fizetni akart, de helyette lábon lõtte magát egy kórház büféjében egy férfi az Egyesült Államokban.

  A biztonsági õrök azonnal lefegyverezték, bár nem volt nehéz dolguk, mivel az 59 éves illetõ nem rabolni akart, hanem csak a családját látogatta meg a gyógyintézményben. Hogy zsebében miért volt pisztoly, nem derült ki az AP amerikai hírügynökség jelentésébõl.

 • Tom Cruise-tól kért tanácsot Will Smith egy szexjelenethez

  Róma - Will Smith barátjától, Tom Cruise-tól kért tanácsot, hogyan viselkedjék egy szexjelenetben, mert ez volt az elsõ alkalom, hogy idegen nõvel kellett szeretkezést szimulálnia.

  Az amerikai színész filmbeli partnere a Seven Pounds címû filmben, Rosario Dawson színésznõ elmondta, hogy Smith nagyon ideges volt, és folyton õt kérdezgette, hogyan is csinálják, míg végül Smith a forgatáson jelenlévõ Cruise-tól kért tanácsot. Cruise azonban nem is értette, mi a baj, hiszen õ mindig is idegen nõkkel szerepelt ilyen jelenetekben.

 • Több haláleset is történt a hétvégi olaszországi viharokban!

  Legkevesebb öt ember életét vesztette a hét végén Olaszországban a szélviharok és a heves esõzés következtében, egy személy eltûnt a viharos tengerben.

  Az ország déli részén fekvõ Lecce városában olyan hirtelen árasztott el a víz vasárnap egy aluljárót, hogy egy 81 éves férfi, aki éppen át akart haladni nyitott sportkocsijával az aluljárón, benn rekedt és megfulladt. Puglia körzet Cavallino településén egy 63 éves nõ fulladt meg vasárnap egy felvonóban.

 • Szexualitástól és drogoktól túlfûtött lesz az új Harry Potter film

  Daniel Radcliffe szerint a legújabb Harry Potter film vadabb lesz, mint a kilencvenes évek kultikussá vált alkotása, a Trainspotting.

  A hatodik Harry Potter-mozi, a Félvér herceg szexualitástól és drogoktól túlfûtött alkotás lesz a címszereplõ szerint, aki elmondta, hogy több jelenetben is elég bizarr dolgokat kellett mûvelnie a kamerák elõtt.

  Daniel nem gondolta volna, hogy a gyermekmesének induló elsõ részbõl ilyen mértékû véres valóság kerekedik

 • George Michael egymilliót kaszálhat az X-Factorral

  A Wham! egykori énekese lehet Cheryl Cole mellett az amerikai tehetségkutató mentora.

 • Brit villanykörtedoyen: 70 éve szolgál

  London - Hetven éve nem kellett cserélnie egy villanykörtéjét egy asszonynak Nagy-Britanniában.

  De nem azért, mert sosem kapcsolta fel a lámpát. Becslése szerint vagy 600 ezer órán át világított eddig az izzó, mégsem égett ki. Lakásában a többit ugyanakkor gyakran kellett és kell cserélgetnie.

  "A mostani dolgok drágák és nem tartanak sokáig. Ez az öreg villanykörte jól mutatja, hogy milyen jól megcsinálták a dolgokat régen" - mondta a Daily Mirror címû brit lapnak.

 • Megismételték az esküvõt a rosszul sikerült képek miatt

  Bár az esküvõi albumba nem a valódi házasságkötéskor készült képek kerültek, viszont legalább szépek.

 • Kibékült Kelemen Anna és Havas Henrik

  A Bors információi szerint újra szent a béke a szõke celeb és Tanár Úr között. Sõt, még az is elképzelhetõ, hogy elkészül Annácska botrányos életérõl szóló könyv, a Méhkirálynõ második kötete. Kelemen Anna kibékült Havas Henrikkel, akire azután haragudott meg, hogy a TV2 felfügesztetett mûsorvezetõje a blogjában arról írt, lehet, hogy a szõke celeb újra kokainozik - írja forrásaira hivatkozva a Bors.

 • A szexi modell villantott!

  Kissé ügyetlenül mozdult a szexis topmodell, és mély betekintést engedett ruhája alá, persze a jelenlévõk nagy örömére.

 • Pápás óvszert osztogatnak Pünkösdkor

  Egy diplomáciai botrány ihlette azt az óvszert, amibõl kétezer darabot tosztogatnak szét Hollandiában.

 • Perrel fenyeget a francia elnök a Sarkozy-vudubabák miatt

  Párizs - Ügyvédje útján perrel fenyegette meg Nicolas Sarkozy francia elnök azt a francia kiadót, amely õt ábrázoló vudubabát hozott forgalomba egy "használati utasításul" szolgáló kézikönyvvel együtt.

  Az eddig húszezer példányban kibocsátott Sarkozy-baba testrészeire az államfõ elhíresült idézeteit nyomtatták, s arra biztatták a vásárlókat, hogy szurkáljanak tût az olyan mondatokba, mint a "Tûnj el te szánalmas seggfej", amely tavaly szaladt ki a száján, mikor valaki nem akart kezet fogni vele.

 • Egyik bankból a másikba ment rabolni

  Egyik bankból a másikba ment rabolni egy férfi az Egyesült Államokban, a másodikban azonban már elfogták a rendõrök.

  Viszont az elsõben sem sikerült a rablása. Feltehetõen ezért is próbálkozott rögtön egy másik fiókkal. Fegyverzete csupán légpisztolyból állt, a pénztárosokkal papírcetlivel tudatta, hogy rabolni érkezett.

 • Alkoholizmussal küzd a Harry Potter sztárja

  A gyereksztárok sorsa sosem egyszerû. Ez alól nem maradt kivétel Daniel Radcliffe sem. A Harry Potter-széria fõhõsének komoly problémái vannak az alkohollal.

loading...