rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

 • Share on Tumblr

  Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.

  loading...

  A 41 éves színésznő annyit még elmondott, hogy most a gyermekeire fókuszál, és azt keresi, hogy a kialakult helyzet, hogy tudja még erősebbé és összetartóbbá kovácsolni őket.

  Angelina Jolie még tavaly szeptemberben "a család egészsége érdekében" adta be válókeresetét, mert egyes sajtóhírek szerint nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik, állítólag bántalmazta is őket. Brad Pittet gyermekvédelmi és FBI-vizsgálat is tisztázta az utóbbi gyanú alól, nevezetesen, hogy durván bánt 15 éves fiával, Maddoxszal egy privát repülőút alkalmával.
  A hónapokig tartó hallgatás és a médiában elhangzott találgatások után idén januárban az egykori hollywoodi álompár azzal állt a nyilvánosság elé, hogy megállapodásra jutottak. Azt üzenték, hogy egyezségre jutottak abban, hogy a továbbiakban egy magánbíró előtt, a nyilvánosság kizárásával intézik válásukat és közösen azon lesznek, hogy újraegyesítsék családjukat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Leharapta az õr fülét és eltörte az állkapcsát a magas számla miatt

  Leharapta az õr fülét és eltörte az állkapcsát Riga óvárosának egyik klubjában egy brit turista, valószínûleg mert túlságosan magas számlát állítottak ki neki.

  A rendõrség közlése szerint mindkét férfi kórházba került. Az õr fülét amputálni kellett. Feltételezik, hogy a túlzott összegû számla miatt tört ki a verekedés, de a vizsgálat még folyik.

 • Szívinfarktust kapott Koós Réka

  Egy gyengébb szívinfarktust hordott ki lábon Koós Réka, amikor saját házában, a fürdõszobájában rányitotta az ajtót egy színesbõrû férfi.

  A színésznõ pár percig csak levegõért kapkodott, mire rájött, hogy szerelme, Reggel Ferenc áll vele szemben.

  A Belmondo együttes dobosa klipforgatásról érkezett otthonukba, és gondolta, jó móka lesz, ha feketének álcázva köszönti Rékát.

 • Tóth Gabi rosszul lett a dzsungelben!

  Tóth Gabi jelenleg az argentin dzsungelben zajló valóságshow-ban próbálja megálli a helyét, szevezete azonban tiltakozni kezdett a párás levegõ és a rossz körülmények ellen: Gabi rohamot kapott.

  Az énekesnõ már több napja panaszkodott fejfájásra és légszomjra, arra azonban nem számított, hogy pánikbetegsége újra eluralkodik rajta.

  Gabi egyszercsak kapkodni kezdte a levegõt és arra panaszkodott, hogy zsibbad a szája.

 • Régi kondomok egy középkori fóliánsban

  Madrid - Két, sertésbélbõl készült óvszerre bukkantak egy középkori fóliánsban a salamancai egyetem könyvtárában - a lelet a feltételezések szerint a XIX. századból származik.

  Az óvszer meglehetõsen elterjedt volt az õsi Egyiptomban, ahogy a Római Birodalomban is, majd e védekezõeszköz évszázadokra feledésbe merült, míg a XVI. században Gabriele Fallopio olasz kirurgus újból fel nem találta - olvasható a ThinkSpain címû angol nyelvû spanyol hírportálon.

 • Nem bírta a padló a fogyókat

  Megrepedt a padló egy fogyasztó klinikán Svédországban éppen, amikor a mérleg elõtt álltak sorba a túlsúlyos páciensek.

 • Fel kell öltöztetnie pucér kerti törpéit

  Fel kell öltöztetnie három kerti törpéjét egy 64 éves nõnek Nagy-Britanniában, mert a figurák pucérok és zavarják szomszédasszonyát.

  Az asszony igencsak meglepõdött, amikor a lakhelye szerinti, bromsgrove-i önkormányzat telefonon ráparancsolt, hogy adjon kis pólókat a 60 centi magas szobrocskákra – melyek közül kettõ hölgy –, mert közszeméremsértõk.

 • Repülõn felejtették az utast

  Repülõgépen felejtettek egy utast négy teljes órára az Egyesült Államokban a leszállás után.

 • Monstre Metál Nap a Szigeten

  Körvonalazódott a kemény zene ünnepnapja, azaz a Metál Nap programja is Szigeten: a Dimmu Borgir, a Lacuna Coil, a Hammerfall a Moonspell, az Ignite és a Superbutt lép fel augusztus 7-én, a Sziget Nulladik Napján.

 • Transzszexuális wc-t a tanintéményekbe!

  Thaiföld többek között arról is híres, hogy sok transzszexuális él az országban. A tolerancia olyan magas fokú, hogy az egyik középiskolában a lányok és a fiúk illemhelye között egy transzszexuális vécét is létrehoztak.

  A Kampang középiskola Thaiföld északkeleti részén található, és fõként farmerek gyermekei járnak oda. Mintegy 10-20 százalékuk vallja magát meglehetõsen öntudatosan transzszexuálisnak.

 • Késõn vesztette el a szüzességét Leonardo DiCaprio

  Legalábbis ezt osztotta meg a nézõkkel Russel Crowe egy interjú során, miközben a füle hegyéig vörös DiCaprio dadogott vele szemben.

  Crowe váltig állítja, hogy az apaságra áhítozó DiCapriot még nem avatták be a testi örömökbe, amikor együtt forgatták a Gyorsabb a halálnál c. filmet 1995-ben.

  Arra a kérdésre, hogy miben változott meg a Titanic színésze azóta, Crowe így válaszolt: "Két dologba: elvesztette a szüzességét és már legálisan is ihat" - nyilatkozta a Gladiátor fõszereplõje.

 • Telefonon vezényelte le a szülést egy mentõs Borsodban

  Kazincbarcika - Mobiltelefonon adta az utasításokat a szülõ nõ édesanyjának egy kazincbarcikai mentõs, s mire a helyszínre érkeztek a mentõszolgálat munkatársai, már megszületett az egészséges baba.

  Az észak-borsodi település mentõszolgálatának hétfõi közlése szerint telefonon segítséget kért a vajúdó nõ édesanyja, és a mentésirányító instrukcióinak (is) köszönhetõen baj nélkül vezette le a szülést, még a mentõk érkezése elõtt.

 • Belelõtt szerelmébe, mert nem hagyta aludni

  Belelõtt szerelmébe egy nõ az Egyesült Államokban, mert a férfi nem hagyta aludni. A "kardos menyecske" pisztolyt használt, és a csípõjén sebesítette meg párját.

  A veszekedés és a lövés egy autóban történt. A 21 éves nõ mindezek után mégsem tért nyugovóra - lövés felébreszthette -, hanem kiszállt a kocsiból és sétára indult. A rendõrség nem messze az autótól figyelt fel rá, a férfit még a kocsiban találta és kórházba szállíttatta.

 • Meztelenül járkál otthon a gyönyörû modell

  Heidi Klum szerint a legjobb pihenés a meztelenkedés. Szeret otthon ruha nélkül járkálni, sõt még azt sem szégyelli, ha a szülei elõtt teszi ezt.

 • 23 ezer forint egy vécétakarításért

  Egy amerikai üzletember annyira felháborodott a mocskos vécé miatt, hogy saját kezûleg takarította ki az illemhelyiséget - majd benyújtotta a számlát

  Annyira felháborodott egy nyilvános vécében a mocsok láttán egy amerikai üzletember, hogy saját kezûleg kitakarította az illemhelyiséget, viszont utána benyújtotta munkadíjának számláját az illetékes önkormányzatnak.

 • Párszerzõ technikákat oktat egy új japán iskola

  A párra, házastársra vágyóknak igyekszik segíteni egy nemrég nyílt iskola Tokióban: hallgatóinak megtanítja, hogyan szerezzenek maguknak párt, illetve hogyan nyerjék meg maguknak kiszemeltjüket vagy épp annak szüleit.

 • Durva rablóbanda került rendõrkézre Budapesten

  Idõs emberek kifosztására szakosodott bûnözõket fogtak el a Heves Megyei Rendõr-fõkapitányság munkatársai Budapesten.

  A brutális kegyetlenséggel fellépõ társaság csaknem két tucat, az ország különbözõ helyén elkövetett támadással hozható összefüggésbe. A bûnözõket akkor érték tetten, amikor be akartak törni egy idõs ember házába április 21-én Zuglóban.

 • Tóth Gabi gyûjti a tetoválásokat

  Tóth Gabi a dzsungel mélyén jött rá, mennyire szereti párját, a szintén zenész Balázst. Ezért ahogy a vadóc énekesnõ hazatért Argentínából, úgy döntöttek, megpecsételik szerelmüket. Nem is akárhogyan!

  Mindketten megszállott "tetoválásgyûjtõk", ezért a legkézenfekvõbb az volt, hogy közös tetkót varratnak maguknak. Mégpedig kedvenc rajzfilmfigurájukat, Betty Boo-t, akit buborékok vesznek körül. Természetesen az egyik buborékban egymás nevének kezdõbetûi lesznek, amit - ne adj' isten! - bármikor el lehet tüntetni.

 • Magyar fotómodell hódította meg Kasza Tibi szívét

  Magyar fotómodell hódította meg Kasza Tibi szívét. A pár már évek óta ismeri egymást, de barátságuk csak most mélyült szerelemmé.

 • Maga már 14 éve nem él!

  Bukarest - Igencsak meglepõdött egy férfi Romániában, amikor közölték vele, hogy azért nem kaphat új személyi igazolványt, mert meghalt, méghozzá már 14 éve.

  A 65 éves temesvári illetõ azért kért új személyit, mert meg akarja látogatni Olaszországban élõ fiát.

  "Azt mondták a hivatalban, hogy meghaltam 1994-ben tüdõbajban. Meg azt is, hogy a közeli városban vagyok eltemetve" - mondta a román sajtónak.

 • 50 Cent filmet készít legújabb albumából

  50 Cent filmet készít legújabb albumából. A rapper az év hátralévõ részében fogja megjelentetni új korongját, és a tervek szerin ugyanakkor egy filmet is forgalomba fognak hozni, azonos címmel.

  A dalok azonban nem lesznek ugyanazok, hiszen akkor 50 Centnek meg kellene osztania a hasznát a lemezkiadó céggel.

  Vajon a film is olyan sikeres lesz, mint a rapzenéje? Nem sokáig kell várni a válszra.

 • 6 villámcsapást élt túl a férfi

  Dacol a természet erejével egy kubai földmûves, akibe 23 év alatt hatszor csapott villám, de túlélte.

 • Kiki megmentette egy õzbak életét

  Három hónapja az Elsõ Emelethez is csatlakozott egy gida, ám õ nem egy szexi bombázó, hanem egy õzbak.

  Az együttes frontembere, Kiki félholt állapotban talált rá az erdõben.

  "Miután rátaláltam, szereztünk neki kecsketejet. Az erdõben a sokadik cumiztatás után tudott csak lábra állni" - emlékezett vissza az énekes, aki azóta három "fiával", két kutyájával és õzikéjével tölti minden szabadidejét.

 • Megnyerte a lottófõnyereményt, de szívrohamban elhunyt!

  Halála napján gondoskodott csak igazán feleségérõl egy férfi az Egyesült Államokban: 10 millió dolláros (2 milliárd forintos) lottónyereménnyel.

  A 79 éves férfi a végzetes - ugyanakkor szerencsés - napon délelõtt lottózott, délután pedig szívroham végzett vele kerti munka közben. Feleségének nem a szelvény volt a legfontosabb gondja, és csaknem kidobta, de szerencsére azért ellenõrizte a számokat.

 • 26 ujj!

  Egy huszonnégy éves indiai férfinak van a legtöbb ujja, mármit a kezén és a lábán összesen.

 • Kövérség miatt utasították el egy pár örökbefogadási kérelmét

  Kövérség miatt utasították el egy pár örökbefogadási kérelmét Nagy-Britanniában.

  A 37 éves férfi másfél mázsát nyom, és az illetékes hatóság szerint a túlsúly miatt fennáll a veszélye, hogy súlyos beteg lesz, vagy akár meghal, így a pár nem tudná optimálisan felnevelni az örökbe fogadott gyermeket.

 • Munkagép alá szorul egy férfi Földeákon!

  Ketten megsérültek, amikor felborult egy húsztonnás munkagép Földeákon. Az M43-as autópálya-építkezésen dolgozó jármû lecsúszott a szervizútról és felborult.

  A munkagép sofõrje kis sérülésekkel úszta meg a balesetet, két utasa közül az egyik nyílt lábszártörést szenvedett, a másikat – aki a jármû alá szorult – tûzoltók szabadították ki.

 • Pincérnõnek állt a pornós

  Vad Kati egy belvárosi, éjszakai szórakozóhelyen szolgálja ki a közönséget. A felnõttfilmekbõl ismert, majd a Jóban Rosszban címû szappanoperában Ivett nõvért alakító Vad Kati polgári állást vállalt.

 • Becsületbõl ötös! Leadta a rendõrségen a talált 16 ezer eurót!

  Akár becsületrenddel is kitüntethetnék azt az állástalan német építõmunkást, aki 16 ezer eurót - csaknem 4 millió forintot - és aranyékszereket talált egy út mellett, ám nem tartotta meg, hanem leadta a rendõrségen.

 • Szexi fotók a valóságshow-sztárról

  Audrina Patridge valószínûleg az egyik legdögösebb celeb a tengerentúlon. Az MTV zenecsatorna valóságshowjában is szereplõ , 25 éves híresség most az FHM címû magazinnak készített fotósorozatot.

 • Lóval közösült egy nyugdíjas

  Bilincsben vitték el egy felthami legelõrõl azt a nyugdíjas bácsit, akit annyira megihletett egy ló szépsége, hogy nem csak megkívánta, de magáévá is tette a délceg paripát. A baj csak az volt, hogy a röpke légyottot egy forgalmas út melletti mezõn ejtette meg, és egy arra járó motoros, elsõ döbbenetében fel is jelentette a pajzán nagypapát.loading...