rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

 • Share on Tumblr

  Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.

  loading...

  A 41 éves színésznő annyit még elmondott, hogy most a gyermekeire fókuszál, és azt keresi, hogy a kialakult helyzet, hogy tudja még erősebbé és összetartóbbá kovácsolni őket.

  Angelina Jolie még tavaly szeptemberben "a család egészsége érdekében" adta be válókeresetét, mert egyes sajtóhírek szerint nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik, állítólag bántalmazta is őket. Brad Pittet gyermekvédelmi és FBI-vizsgálat is tisztázta az utóbbi gyanú alól, nevezetesen, hogy durván bánt 15 éves fiával, Maddoxszal egy privát repülőút alkalmával.
  A hónapokig tartó hallgatás és a médiában elhangzott találgatások után idén januárban az egykori hollywoodi álompár azzal állt a nyilvánosság elé, hogy megállapodásra jutottak. Azt üzenték, hogy egyezségre jutottak abban, hogy a továbbiakban egy magánbíró előtt, a nyilvánosság kizárásával intézik válásukat és közösen azon lesznek, hogy újraegyesítsék családjukat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Az Arany Oroszlán-díjat A birkózó címû film nyerte

  A birkózó címû alkotás kapta az Arany Oroszlán-díjat szombat este a 65. Velencei Filmfesztiválon.

  A bbc.com információi szerint szombat este Darren Aronofsky amerikai rendezõ A birkózó címû alkotása kapta a 65. Velencei Filmfesztivál fõdíját, az Arany Oroszlánt.

  A film fõszereplõjét, a veterán pankrátort Mickey Rourke alakította, aki hosszúra nyúlt szünet után tért vissza a vászonra. Bár Rourke Velencében nem kapott elismerést, játékát sokan Oscar-esélyesnek tartják.

 • Telefonon vezényelte le a szülést egy mentõs Borsodban

  Kazincbarcika - Mobiltelefonon adta az utasításokat a szülõ nõ édesanyjának egy kazincbarcikai mentõs, s mire a helyszínre érkeztek a mentõszolgálat munkatársai, már megszületett az egészséges baba.

  Az észak-borsodi település mentõszolgálatának hétfõi közlése szerint telefonon segítséget kért a vajúdó nõ édesanyja, és a mentésirányító instrukcióinak (is) köszönhetõen baj nélkül vezette le a szülést, még a mentõk érkezése elõtt.

 • Kirúgás majd feljelentés melegség miatt a McLaren-nél!

  Feljelentette egy munkaügyi bíróságon Ron Dennist, a McLaren Forma 1-es csapat fõnökét volt asszisztense, akit azért bocsátottak el, mert Dennis melegnek hitte õt.

  Peter Boland, aki a csapatfõnök magánrepülõgépéért volt felelõs, a southamptoni bírósági meghallgatáson elmondta, hogy volt elöljárója többször is "kulturális érzéketlenségrõl" tett tanúságot. "Kijelentette, hogy kezet akar mosni, miután egész nap arabokkal fogott kezet", máskor pedig muzulmán üzletfeleit a Korán által tiltott alkoholos italokkal kínálta.

 • Oldalára dõlt egy mentõhelikopter Balatonfüreden!

  Oldalára dõlt egy mentõhelikopter szerdán Balatonfüreden. A légimentõk helyi bázisán történt balesetben senki nem sérült meg.

  A mentõsöktõl a helyszínen szerzett információk szerint nem az ügyeletben lévõ, hanem egy másik helikopterrel történt a baleset, tehát a balatonfüredi szolgálatos mentõhelikopter szükség esetén bevethetõ.

 • A szlovákok elítélik Orbán Viktor állásfoglalásait!

  Rendkívüli ülésen foglalkozik majd Orbán Viktorral a kárpát-medencei magyarság európai parlamenti (EP) képviselete kapcsán a közelmúltban elhangzott kijelentéseivel a szlovák parlament.

  Az ülésnek a célja, hogy elítélje „Orbán úr állásfoglalásait”– magyarázta Boris Zala kormánypárti politikus.

 • Kristen Stewart furcsa szokása látott napvilágot

  A Twilight Bellájaként híressé vált színésznõrõl gyakran olvasunk furcsa dolgokat, de a legújabb hír sokkal több, mint különös. Egy belsõ forrás szerint, ugyanis a színésznõ Robert Pattinson alsónemûit hordja.

 • Michael Douglas elégedett fia büntetésével

  Életmentõnek nevezte a fiára kábítószervádak miatt kirótt ötéves börtönbüntetést Michael Douglas, aki a 2010 április 20-i ítélethirdetés óta elõször szólalt meg.

 • XXL-es jóga

  Túlsúlyosakat tanít jógázni egy nõ az Egyesült Államokban, olyanokat, akiket túl súlyosnak találtak más jógatanárok, és nem vettek fel csoportjukba.

 • Fejbe lõtte feleségét, majd teázott!

  Fõbe lõtt a férje egy asszonyt az Egyesült Államokban, mire a nej teát fõzött magának, és még meg is kínálta vele a kiérkezõ rendõrt, bár kissé kótyagosan.

  A 47 éves nõ a teázáskor már megözvegyült: férje, miután fejbe lõtte ágyban fekvõ nejét, kiment a hátsó verandára és végzett magával. A nõnek a homlokán hatolt a lövedék a fejébe, keresztülrepült rajta, majd a koponya hátsó falán át távozott.

 • Volt partnere mellett keresi a vigaszt Katie Holmes

  Úgy tûnik a színésznõ egyik volt partnere mellett keresi a vigaszt Tom Cruise után.

 • Itt vannak a robotszínészek!

  A táncoló és házõrzõ robotok után itt vannak a robotszínészek: Oszakában debütáltak egy ember-robot színházi produkcióban.Az oszakai egyetem színpadán bemutatott darab a közeli jövõben játszódik. A drámai konfliktus abból alakul ki, hogy egy fiatal pár két háztartási robotja közül az egyik elveszti motivációját.

  A színészetre programozott gépek képesek arra, hogy párbeszédet folytassanak valódi kollégáikkal, és beléjük táplálták a színpadi mozgást is.

 • Megalázó helyzetbe hozták Kembe Sorelt

  Megalázó helyzetbe hozták Kembe SoreltMaga sem érti, miért kerül folyton megalázó helyzetbe a Jóban Rosszban népszerű sorozatának színésze, Kembe Sorel. Pontosabban érti, csak nem akarja elfogadni. Legutóbb közterületen igazoltatta a készenléti rendőrség, és minden magyarázat nélkül azzal gyanúsították, hogy marihuánát fogyaszt. Kembe Sorelt annyira megviselte az incidens, hogy közösségi oldalán fakadt ki, elpanaszolva, hogy állandóan dílernek nézik. \"Ülök a padon, sörözgetek a 12. kerületben a Sportkórháznál. A készenléti rendőrség két egyenruhás kollégája megszólít, hogy adjam a papírjaimat.

 • Mûsorváltozás: parlamenti pornó

  Pornófilmet vetítettek az indonéz parlament sajtóterme melletti képernyõkön képviselõk és újságírók nem kis meghökkenésére.

 • Újabb hollywoodi filmet bírált a Vatikán

  Elítélte a Vatikán Az arany iránytû címû amerikai filmet. A katolikus egyház álláspontja szerint az alkotás, valamint az annak alapjául szolgáló regény keresztényellenes, istentelen és ateista.

 • Királyfi mentette ki a bajból

  Mesekönyvekbõl ismerõs kalandban volt része egy fiatal angol hölgynek, aki túrázás közben megsérült - és egy igazi királyfi érkezett megmentésére.

 • Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művész

  Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művészA Belga származású művész Ben Heine olyan ceruzával rajzolt képeket alkotott, amiknek valóban 3D-s hatásuk van. Ráadásul a vászon, amit használ, 4×3 méteres, így ő is be tud állni a képekbe pózolni. Ahhoz, hogy a rajzoknál a 3D-s hatás érvényesülni tudjon, a nézőnek egy bizonyos szögből kell néznie azokat. Ezt a technikát anamorfózisnak hívják, és Heine-on kívül sok tehetséges művész készít így rendkívüli rajzokat, többek között Wladimir Inostroza, Alessandro Diddi, és Kurt Wenner is. Mégis Ben Heime kilóg a sorból, hiszen csak ő készít ilyen nagyméretű rajzokat. Egy ekkora képet megrajzolni akár 1 hétig is tarthat.

 • Jótékony ügy miatt vágatja kopaszra haját Jessie J

  Jessie J egy jó ügy érdekében válik meg a hosszú hajkoronájától, ám ez még nem minden! Az énekesnõ szeretne a kopasz fejére egy tetoválást is, ami emlékezteti majd õt tettére, és legalább díszíti a fejét, amíg visszanõ a haja.

 • Elkezdõdött a rendõrgyilkos pere!

  Megkezdõdik csütörtök délelõtt a Komárom-Esztergom Megyei Bíróságon annak a férfinek a pere, aki a vád szerint lelõtt egy rendõrt még tavaly februárban Esztergomban.

  Tavaly februárban Esztergomban egy járõrt küldtek ki a kertváros egyik házához, mert bejelentés érkezett, hogy ott egy 53 éves férfi veri az édesanyját. Az idõs asszony a kiérkezõ járõröknek elmondta, hogy fia bezárkózott a nyári konyhába.

 • Magyarország a 23. legtisztább ország a világon

  A világon Svájc a legtisztább ország, Magyarország a 23. a rangsorban - szerepel az amerikai Columbia Egyetem és Yale Egyetem friss tanulmányában, amelyet az amerikai Forbes magazin ismertetett.

  Az országok teljesítményét 25 mutató alapján összegezték, egyebek mellett beszámították a levegõ szennyezettségét, a vízkészletek tisztaságát és szempont volt a biodiverzitás, a klímaváltozás és a rovarirtószerek használata.

 • Élelmiszer helyett tangát kaptak a szerbiai árvíz károsultjai

  Élelmiszer helyett divatos fehérnemûket kaptak a kormánytól az árvíz károsultjai Szerbiában.

 • Autót lopott hét évesen

  Az Egyesült Államokban egy hétéves fiú autózott önállóan egy mérföldön keresztül, míg végre egy autós megállította és elvette tõle a slusszkulcsot.

  A gyerek nagyanyja automata váltós kocsiját kötötte el, és a közeli bevásárló központba furikázott, ahol megpróbálta egy autós útját állni.

  Ezek után kis hajsza következett, a fiúcska megpróbált árkon-bokron át elhajtani, ám végül sikerült megállítani. A rendõrség a gyámhatósággal közösen vizsgálja az ügyet.

 • Kutyája mentette meg Paudits Bélát a haláltól

  Kicsit ivott, aztán beszedte az összes gyógyszert, ami volt otthon.

 • Szakított az álompár!

  Három év után szakított a sztárpár, már csak az a kérdés, a végén ki ejtette a másikat, és persze, hogy miért.

 • Kilencedszer is férjhez megy Elizabeth Taylor?

  Elizabeth Taylor kilencedszer is beevezhet a házasság révébe: celebhírek szerint az élõ hollywoodi legenda az utóbbi idõben nagyon közel került a nála több mint húsz évvel fiatalabb Jason Wintershez.

 • A kis Eli orr nélkül született

  A kis Eli orr nélkül születettAz anyuka, Brandi McGlathery csak akkor tudta meg, hogy mi a helyzet, mikor először a kezébe adták a babát. Eli a kis száján keresztül normálisan tud lélegezni, az evéssel vannak gondjai néha, így egy gégemetszés után sokáig a kórházban tartották, s csak nemrég engedték haza. Ettől eltekintve Eli teljesen normális és boldog kisbaba, egyedül hangot nem ad ki, amikor sír, szülei pedig úgy szeretik, ahogy van.

 • Az amerikai dolgozók negyven százaléka randevúzott már kollegájával!

  Felmérések szerint az amerikai dolgozók negyven százaléka randevúzott már kollegájával, az esetek 31 százalékában házassággal végzõdött a románc.

  Egy kedden nyilvánosságra hozott felmérésbõl kiderült: az alkalmazottak 10 százaléka szeretne randevúzni kollegájával, 18 százalék már kettõnél több alkalommal találkozgatott munkatársával karrierje valamely szakaszában - olvasható a munka világával foglalkozó CareerBuilder.com internetes oldalon.

 • Robbie Williams ismét szingli!

  14 hónap után vége a románcnak. Robbie minden idejét és energiáját leköti készülõ új albuma, barátnõjére nem maradt ideje.

  Robbie bevonult egy stúdióba és úgy tûnik, amíg be nem fejezi új albumát, addig mással nem akar foglalkozni. Az elõzõ lemez ugyanis nem aratott osztatlan sikert. Egyik barátja azt mondta: "Robbie azt hitte, hogy Ayda a lelki társa és már várta, hogy dolgozhasson. Az idõzítés azonban nem volt jó. A se veled, se nélküled állapotot nem bírták, ezért úgy döntöttek, hogy szakítanak."

 • Kim Kardashian és Kanye West kapcsolata harmadik taggal bõvült

  A reality sztár és zenész kedvese, Kanye West még mindig egy párt alkot, de kapcsolatuk immár háromtagúvá bõvült. A celebhölgy ugyanis beszerzett egy házi kedvencet.

 • Hernádi Judit autóbalesetet szenvedett

  Hernádi Judit hétfõ reggel szenvedett autóbalesetet a XIII. kerületben. Szerencsére csak autója bánta a koccanást, a színésznõ nem sérült meg.

  Hernádi Judit szabályosan haladt a Pannónia utcán, amelyen elsõbbsége volt a bal kéz felõl érkezõ jármûvel szemben.

  Az autós azonban nem adta meg neki az elsõbbséget, így a két autó összeütközött. Kíváncsiak voltunk, hogy a Jászai Mari díjas színésznõ milyen állapotban van a baleset után.

 • Újra szingli Adam Lambert

  Adam Lambert szakított barátjával, akivel az elmúlt években egy párt alkottak. Lambert elmondta, továbbra is nagyon jó barátok maradnak.

loading...