rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

 • Share on Tumblr

  Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.

  loading...

  A 41 éves színésznő annyit még elmondott, hogy most a gyermekeire fókuszál, és azt keresi, hogy a kialakult helyzet, hogy tudja még erősebbé és összetartóbbá kovácsolni őket.

  Angelina Jolie még tavaly szeptemberben "a család egészsége érdekében" adta be válókeresetét, mert egyes sajtóhírek szerint nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik, állítólag bántalmazta is őket. Brad Pittet gyermekvédelmi és FBI-vizsgálat is tisztázta az utóbbi gyanú alól, nevezetesen, hogy durván bánt 15 éves fiával, Maddoxszal egy privát repülőút alkalmával.
  A hónapokig tartó hallgatás és a médiában elhangzott találgatások után idén januárban az egykori hollywoodi álompár azzal állt a nyilvánosság elé, hogy megállapodásra jutottak. Azt üzenték, hogy egyezségre jutottak abban, hogy a továbbiakban egy magánbíró előtt, a nyilvánosság kizárásával intézik válásukat és közösen azon lesznek, hogy újraegyesítsék családjukat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Revolverrel lõtte szét az újját egy szemölcs miatt

  Sean Murphy nem kedveli a szemölcsöket. Amikor szembesült vele, hogy az ujján efféle undokság üti fel a fejét, az összes elképzelhetõ eszközt bevetette – ám mindhiába. Ekkor úgy döntött radikális megoldást választ.

 • Melltartóra kötelezhetik beosztottaikat

  Melltartó viselésére kötelezhetik beosztottaikat a fõnökök Németországban egy bírósági döntés eredményeként.

 • 50 Cent álmai Beyoncéval

  Ha a rappernek egyszer lehetõsége lesz Beyoncénak bemutatni lepedõakrobatikus képességeit, azt óvszer nélkül szeretné megtenni!

 • Sebestyén Balázs gyereke beköszönt: helló!

  Balázs neve mostanság nem csupán a megszûnõ Danubius Rádió kapcsán, hanem a nemrég született gyermeke miatt is többet forgott a köztudatban, mint szokott. A fiatal mûsorvezetõ ezúttal mesélt arról, hogy hogyan éli meg a születés utáni heteket.

 • Kétszer is megnyerte a lottón a fõdíjat egy kínai matematika tanár

  Szinte egymás után sikerült kétszer megcsípnie a lottón a fõdíjat egy kínai matematika-tanárnak, elõször májusban, aztán a múlt hét végén újra.

 • Saját bejáratú lõtérrel lepte meg Brad Pitt Angelina Joliet

  Brad Pitt igazán megbecsüli második nejét, akinek egy 56 millió forint értékû fegyvertárral és saját bejáratú lõtérrel kedveskedik menyegzõjük alkalmából.

 • Halle Berry újra anya lesz?

  Halle Berry és kedvese, Gabriel Aubry hamarosan kistestvérrel ajándékoznák meg féléves kislányukat, Nahlat.

  Mint azt a 41 éves színésznõ az Elle magazin hétfõi, Beverly Hills-i partiján elárulta, szerelmével újra "ráfeküdtek" a babaprojektre.

  "Igen, már dolgozunk rajta" - újságolta boldogan a szépség, aki õszintén vallja, hogy esküvõ nélkül is lehet boldog családi életet élni. Így annak ellenére, hogy Gabriel Aubryval már második gyermeküket tervezik, a házasság gondolata fel sem merül bennük.

 • Amy Winehouse haldoklik?

  Tegnap este Amy Winehouse orvosai megmondták az énekesnõnek, hogy tulajdonképpen haldoklik, és ha nem hagyja abba a kábitószerezést, akkor legközelebb nem fog túlélni egy, a hétfõ estihez hasonló összeomlást.

  Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy Amy Winehouse ezzel az életmóddal hamarosan Jimi Hendrix, Jim Morrison, vagy éppenséggel Janis Joplin nyomdokaiba lép, és még mielõtt betöltené a harmincat, tragikus körülmények közt elhalálozik.
  Azt azonban elõször jelentették ki orvosai, hogy a 24 éves énekesnõ gyakorlatilag haldoklik.

 • Családi okok miatt elmarad Bebéék esküvõje

  Elhalasztotta esküvõjét a Back II Black frontembere!

  Bebe elhalasztotta az esküvõjét! A Back II Black frontembere augusztus 9-én egy, a Mátrában lévõ kis kápolnában akarta elvenni kedvesét, a pár azonban az új tervek szerint csak jövõ tavasszal mondja ki a boldogító igent. Vajon mi történt?

  "Családi okok miatt máshol és máshogyan fogjuk megtartani, valószínûleg csak jövõ tavasszal" - erõsítette meg a hírt a Popdarálóban táncosként dolgozó Ági a Blikknek. Az énekes nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

 • Pákó is feleséget keres? Kitálalt a sztár!

  Delhusa Gjon és Lapite Oludayo (közismertebben: Fekete Pákó) nevétõl volt hangos a bulvármédia, amikor a két sztár azt kezdte el híresztelni, hogy az saját valóságshow-t indíthatnak Gyõzike, vagy épp Benkõ Dániel feleségkeresõ produkciójának mintájára. Pákó szerint mindez hazugság.

 • A világ legnagyobb pljeskavicáját sütötték meg Dél-Szerbiában

  Nem hivatalos világrekordnak számító, több mint félmázsás pljeskavicát sütött két szerb specialista Leskovacon.

 • Jogosítványszerzésre kötelezhetik az orosz kerékpárosokat

  Moszkva - Jogosítványszerzésre kötelezhetik az orosz kerékpárosokat, már amennyiben az orosz parlament, azaz az Állami Duma elfogadja két területi - a Krasznodari és Belgorodi - törvényalkotószerv elõterjesztését.

 • Részeg anyuka kisfia gyújtogatott!

  Csak a tûzoltóknak köszönhetõ, hogy nem égett le egy lakóház is Tiszaeszláron, aminek a szomszédságában lévõ fészerben játszadozott gyufával egy kilencéves gyerek.

  A helyszíni szemle során ittas állapotban megjelent a gyerek anyja, és agresszív magatartásával, fenyegetõzésével akadályozta a hatóság munkáját.

 • Meg Ryan élvezi, hogy szabad lehet

  "Mióta nem vagyok a filmek 15 millió dolláros dívája, sokkal boldogabbnak érzem magam" - árulta el az új filmmel jelentkezõ Meg Ryan egy olasz hetilapnak.

  A 47 éves hollywoodi színésznõ, akinek a napokban mutatják be The Women címû vígjátékát Olaszországban, a Grazia magazin kedden megjelenõ számában mesélte el, hogy saját döntése volt színészi munkájának háttérbe szorítása, mert más dolgokkal akart foglalkozni, például anyaként.

 • Gisele Bündchen váltja Carmen Electra-t

  Carmen Electra ideje lejárt a Max Factornál, és nem akárki, hanem a világ egyik legkeresettebb szupermodellje, Gisele Bündchen váltja õt!

  A hosszúcombú brazil szépség októbertõl veszi át a stafétát Carmentõl, tehát a Max Factoros reklámdömpingre még várnunk kell.

  A jó hír viszont az, hogy addig is itt vannak például az Arena magazin legfrissebb Gisele felvételei, melyek feltételezhetõen jóval merészebbek, mint amilyenekkel a Max Factor plakátjain találkozhatunk majd.

 • Születésnapjára gyémántba és smaragdba öltöztették Hello Kittyt

  Tokió - Gyémántba és smaragdba öntik 35. születésnapja alkalmából a kultikus japán mesefigurát, Hello Kittyt. Az ünnepi darab 125 ezer eurót (38 millió forintot) ér.

  A Kittyt gyártó Sanrio vállalat a Baselworld 2009 nevû óra- és ékszervásáron mutatta be a drágakövekbe hempergetett fehér cicafigurát. Kitty White - ahogy "hivatalosan" hívják - egy gyémántot, kétezer fehér topázt, négyszáz rózsaszín zafírt, és ezernyi gyöngyöt visel. A különleges baba értéke hozzávetõleg 125 ezer euró (közel 38 millió forint). A gyártó még nem közölte, hogy a 10,5 centiméteres "drágaság" mikortól lesz kapható.

 • Kóbor János titokban megnõsült

  A legnagyobb titokban vette feleségül a hét végén az Omega énekese, Kóbor János kislánya édesanyját. Deme Zsóka és az õsz hajú sztár a balatonaligai kikötõben mondta ki az igent.

  Az esküvõt olyannyira sikerült titokban tartani, hogy még a zenésztársak sem tudtak semmit az eseményrõl, kizárólag a szûk családi kör lehetett jelen.

  A legendás színész 2005 júliusában ismerkedett meg egy születésnapi bulin a nála 23 évvel fiatalabb sikeres üzletasszonnyal, Zsókával.

 • A házigazda AC Milan nyerte a Luigi Berlusconi Kupát

  A házigazda AC Milan labdarúgócsapata nyerte a Luigi Berlusconi Kupát, miután 1-1-es döntetlent követõen büntetõkkel legyõzte a Juventust.

  A két csapat hagyományos találkozóján a vendégek a brazil Diego révén szereztek vezetést az elsõ félidõben, ezt honfitársa Pato egalizálta.

  A Luigi Berlusconi Kupát 19. alkalommal rendezték meg.

 • Óriási: 229 centi magas a kínai kosaras

  Óriási: 229 centi magas a kínai kosarasJao Ming kínai profi kosárlabda-játékos, a világon az egyik legismertebb távol-keleti sportoló. A Houston Rockets centere, az NBA első kínai játékosa. Aktív éveiben ő volt a legmagasabb profi kosaras az amerikai ligában: 229 centiméter magas és 141 kilogramm. Mellette kisebbségi komplexussal küzdöttek az NBA kosarasai is, de egy normál méretű ember egyenesen eltörpül. Íme néhány fotó, ami elég szemléletesen bizonyítja milyen magas is a 229 centiméteres profi kosárlabdázó, mellette szinte mindenki eltörpül.

 • Majonéz okozott tömegkarambolt Japánban

  Tömegkarambolt idézett elõ egy rakomány majonéz egy japán autópályán. Hjógo prefektusban egy teherautóból több konténernyi majonéz borult az útra, a teherautót követõ kocsik pedig már nem tudtak kitérni a lezúduló rakomány útjából.

 • Dennis Hopper felesége ellen távoltartási végzés

  Újabb fordulatot vett az eddig is elég titokzatos és ellentmondásos Dennis Hopper ügy. Eddig azt lehetett tudni, hogy az idõs színész súlyos beteg, és lánya beszélte rá, hogy a halálos ágyán váljon el feleségétõl, hogy kitúrhassa õt az örökségbõl. A feleség halálos fenyegetésrõl, fegyverekrõl, és kábítószerrõl nyilatkozott a sajtónak. Azt mondta, félt a férjétõl.

 • 52 óra alatt biciklizte keresztül Németországot egy 61 éves biciklis

  Nem egészen 52 óra alatt kerekezte keresztül Németországot észak-déli irányban egy extrém biciklis. A 61 éves Achim Huekemes saját közlése szerint 51 óra 30 perc alatt tette meg az 1100 kilométeres utat.

 • Nicole Richie egy csontkollekció

  A gyermeke születése elõtt a nullás méretnél is vékonyabb Nicole Richie már megint aggasztóan sovány. Kétszer belefér a bikinibe, ami rajta van.

  Orvosai szerint a terhessége elõtt pehelysúlyban nyomuló Richie a szoptatás miatt fogy rohamosan.

  Ezért azt tanácsolták neki, hogy kislányát, Harlow-t mostantól inkább cumisüvegbõl táplálja. Az egykori party girl januárban adott életet elsõ gyermekének, aki a véleménye szerint megmentette az életét.

 • Titkos üzenetet rejt Lincoln órája

  Washington - A polgárháború kezdetérõl szóló üzenetet hordoz Abraham Lincoln elnök aranyórája. A legendás elnök soha nem tudott a titkos üzenetrõl, amelyet az amerikai történelmi múzeum leplezett le.

 • Elbocsátották a professzort, mert a tévében szerepelt!

  Elbocsátotta a hollandiai Rotterdamban mûködõ Erasmus egyetem Tarik Ramadan muszlim professzort, mert az iráni állami televízióban szerepelt.

  Az intézmény azzal indokolta döntését, hogy a tudós közszereplésével támogatta a teheráni rezsimet.

 • Laptopkamerával kémkedõ iskolát perelnek Amerikában

  Szülõk indítottak pert egy amerikai középiskola ellen, amely az otthoni használatra kiadott laptopok webkameráin keresztül a diákok után kémkedett.

 • Hét év alatt nem romlott a teste állapota, ezért szentté avathatják

  Könnyen lehet, hogy szentté avatnak egy hét éve elhunyt napszámost, akinek a teste eddig egy kolostor földjében nyugodott, de állapota semmit nem romlott az eltelt idõ alatt.

 • Beperelte lemezkiadóját a Pink Floyd együttes

  Az online eladásokra vonatkozó szerzõi jogdíjak miatt perelte be lemezkiadóját az angol Pink Floyd együttes.

 • Álmában gyalogolt húsz kilométert egy ötvenéves nõ

  Az ötvenéves nõ a konyhaablakon kimászva vándorolt el otthonából. Másnap este találták meg. A nõ 53 éves férje szerda hajnalban vette észre, hogy Joy Grigg eltûnt mellõle az ágyból, és amikor észrevette, hogy a konyhaablak tárva nyitva van, rögtön tudta, hogy felesége álmában kezdett el sétálni

 • Rendõrség? Segítség! Nincs szósz a szendvicsemen!

  Jacksonville - Életbevágó lehetett a szósz egy floridai férfi fûszeres olasz szendvicsén, mert a rendõrséget hívta segítségül.

  Reginald Peterson annyira felháborodott azon, hogy egy szendvicsbárban kispórolták a szószt a szendvicsébõl, hogy azonnal a 911-et, a segélyhívó számot tárcsázta.

loading...