rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

 • Share on Tumblr

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

  a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy titokban kihordja gyerekeit, mert úgy érezte, itt az ideje, hogy fia kistesókat kapjon. És úgy néz ki, Ronaldót azt cseppet sem zavarja, hogy gyerekeinek anya nélkül felnőniük. „Cristiano és a családja alig várják, hogy új tagokkal bővüljön a klán. A magánéletével kapcsolatban általában elég titokzatos, de a legközelebbi szeretteinek elárulta, hogy már közel van a bébik érkezése” – nyilatkozta egy bennfentes forrás.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Újabb sztárpár a láthatáron!

  Válása után két kanállal falja az életet a szõke bombázó.

  Az utóbbi másfél évben együttjárt Dax Shepard-dal, Owen Wilson-nal és Lance Armstrong-gal is. És itt az újabb jelentkezõ...

  A jól értesültek szerint ez nem más, mint Jason Statham, a Szállító címû film sztárja. Azt nem lehet tudni, hogy Kate Hudson milyen típusú pasikra bukik a leginkább.

 • Anya az ilyen?! Saját lányát ölte meg egy férfiért!

  Van ember, aki ilyet csinál? Még állat sem! Az ilyeneket azonnal a legsúlyosabb büntetéssel kell sújtani! Egyszerûen hihetetlen… Ráadásul felnõtt nõrõl van szó, nem egy 13 évesen "felcsinált" kislányról, aki elképesztõ döntést hozott. A nõ feláldozta a saját lányát a szerelmének oltárán!

  Kanadában is nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés. A felállás: van egy felnõtt nõ, meg annak egy pasija, plusz egy kislány. A kislány nem jön ki a pasival. Mi a reakció? Próbálkozunk békíteni, s ha nem megy, akkor kiadjuk az illetõ útját, s keresünk mást. Embereknél ez így megy.

 • Ötvenszer tört rájuk a rendõrség tévedésbõl

  Egy idõs brooklyni házaspár az elmúlt nyolc évben szinte megszokhatta a rendõrség rohamait. Ötvenszer törtek rájuk, állítólag a számítógépes rendszer hibája miatt.

 • Mosolyszünet Cameron Diaz és Paul Sculfor között

  A Charlie Angyalai címû film sztárja, mostanában a modell Paul Sculforral randizgatott, ám három hónap együttjárás után idõt kért a modelltõl, hogy át tudja gondolni a helyzetet.

  Úgy tûnik, nem Paul az igazi Cameronnak. A bájos szépség egyik barátja elmondta, hogy a színésznõ mostanában nagyon sokat gondol Matt Dillonra.

  "Diaz unja magát Paul Sculfor mellett, nem hiszem, hogy hosszúéletû lesz ez a kapcsolat."

 • Madonna és Rodriguez szexvideója!

  Alighogy megnyugodhattunk Madonna felbomló félben lévõ házassága felõl, ismét elkezdhetünk aggódni a díva magánéletéért. Egy névtelen operatõr ugyanis pikáns videofelvételek közzétételével fenyegetõzik, amelyek árnyékot vethetnek Madonna és Guy Ritchie házasságára.

  Nem mintha meglepõ lenne egy hirtelen elõkerülõ szexvideó Madonna fõszereplésével, hisz Guy Ritchie-vel kötött házasságáig közismerten aktív és sohasem palástoltan sokszínû szexuális életet élt, s ennek részleteibe bizony több ízben is betekintést nyerhetett a közönség.

 • Gyalogosok közé hajtott egy részeg Pécsen!

  Felhajtott a járdára, és kis híján elgázolta a gyalogosokat egy részeg autós Pécsett éppen egy sörözõ elõtt.

  Az ötvenhárom éves férfi a rosszul sikerült manõver után annyira elhagyta magát, hogy magatehetetlen állapotában csak hárman tudták kiemelni az autóból.

 • Eminem kórházban töltötte a karácsonyt

  A napokban hozták nyilvánosságra a hírt, miszerint Eminem kórházban volt kénytelen tölteni a karácsonyt. A rappert állítólag tüdõgyulladás miatt szállították kórházba, de meg nem erõsített források szerint komoly szívproblémákkal küszködik a zenész. Eminem egészségi állapotának romlásáról egyre több pletyka lát napvilágot az elmúlt idõszakban, amit egy a héten bejelentett hír is megerõsíteni látszik.

 • Százmillió eurós biztosítást kötöttek Cristiano Ronaldora!

  Százmillió eurós értékû, rekordösszegû biztosítást kötött a Real Madrid labdarúgócsapata Cristiano Ronaldóra.

  Az El Mundo címû spanyol lap vasárnapi száma szerint a királyi gárda ekkora összeget kap, ha a portugál szupersztárt súlyos sérülés éri.

 • Lánya szeme láttára gázolták halálra az apát

  Saját életével fizetett egy hõs apuka, hogy megmentse 11 éves kislányát. Egy õrült autós gázolta el õket, ám az apának még volt annyi lélekjelenléte, hogy az autó elõl ellökje kislányát. Az elkövetõt még mindig keresik.

 • Gyűlöli a hírnevet Robert Pattinson

  Gyűlöli a hírnevet Robert PattinsonA 27 éves színész azon gondolkozik, hogy nyugdíjba vonul és felhagy a színészkedéssel. Robert Pattinson gyűlöli a hírnevet, így nagyon szenved attól, hogy mindenhova lesifotósok követik, és árgus szemekkel figyelik minden egyes lépését. A hírnév következményei azok, amiket Kristen meg ő mindig kritizáltak és ez azóta sem változott meg. Robert nagyon nehezen viseli az ismertséget, annak ellenére, hogy imádja a munkáját. Biztos vagyok abban korábban az tette elviselhetőbbé, hogy Kristennel együtt élte át ezt a poklot – mondta a bennfentes.

 • Halmaradékból készült rágó a fehér fogakért

  Rejkjavík/Helsinki - Tõkehalenzimekbõl készült fogápoló termékcsaládot fejlesztett ki a Zymetech nevû izlandi cég az amerikai és az ausztrál hadsereg megbízásából.

  A katonák szájhigiéniájának érdekében bevetendõ termékek hatóanyagait a halak belsõségeibõl nyerik - közölte Jón Bragi Bjarnason biokémikus, a cég vezetõje a Morgunbladid címû napilapban.

 • Esküvõ a fellegekben

  London - Egymás mellett szálló repülõgépek tetején ülve mondta ki a boldogító igent egy angol pár.

  A 23 éves Katie Hodgson klasszikus menyasszonyi ruhában ült egy kétfedelû repülõgép szárnyán, amely a házasságba repítette. Võlegénye, a 24 éves Darren McWalters egy ugyanolyan géphez szíjazva repült mellette, a valamivel fellettük szálló pap pedig egy légi kommunikációs rendszer segítségével adta össze a kalandvágyó szerelmeseket 300 méter magasságban.

 • Túl nagy volt a feneke buktatotta le egy kábítószercsempészt

  Túl nagy volt a feneke buktatotta le egy kábítószercsempészt Spanyolországban.

  A hatóságnak hamar szemet szúrt a méretes hátsó, ezért leellenõrizték, és hamar kiderült, hogy nem természetes a far, hanem kokainzacskóktól nagyobbodott meg.

 • Hetvennégy évesen legboldogabb az ember

  Hetvennégy éves korban a legboldogabb az ember, legalábbis brit és német kutatók szerint, akik különbözõ korosztályok képviselõit faggatták arról, mennyire elégedettek az életükkel.

 • Öngyilkos lett egy kecske az állatkertben

  Öngyilkos lett egy kecske egy kanadai állatkertben, bár nem szándékosan: felakasztotta magát.

  A kecske egy kötélre kötözött labdával játszott, amelyet a nyakára gabalyított, majd pedig lelépett a farönkrõl, amelyen addig ugrabugrált. Élettelenül himbálózó tetemére hamar felfigyeltek a Calgaryban lévõ állatkert emberei, és megpróbálták mesterséges lélegeztetéssel életre kelteni a kecskét, ám hiába.

 • Pamela Anderson lakókocsiban él fiaival

  Valóban egy lakókocsiban él fiaival, Brandonnal és Dylannal Pamela Anderson.

  Az ok: kaliforniai otthonuk éppen felújítás alatt áll. A kebelcsoda nem ad rá magyarázatot, miért nem egy szállodát választottak, míg tartanak a munkálatok. Viszont nem gyõz áradozni kerekes átmeneti hajlékukról.

  "Egy lakókocsiban élek, és imádom! Kicsi, de sikkes, és tökéletes nekem meg a srácoknak. Tök jó babzsákokon ülni, és a nyilvános mosodába járni."

 • Szélessávú internet a világ tetején

  Egy magán telekommunikácós szolgáltató szélessávú internetet biztosított a Mount Everesten: átadta Nepál elsõ 3G-s mobilhálózatát a Himaláján fekvõ alaptáborban.

 • Nem sikerült a rekordkísérlet a milliárdosnak

  Két rekordot döntött volna Richard Branson, ha sikerül átszelnie a La Manche-t. Õ lett volna a leggyorsabb és egyben legidõsebb sárkányszörfös, de félúton feladta.

 • Autóban született meg a kisfiú, pont mint az apukája negyven évvel ezelõtt

  Horvátországban a kórházba tartó autóban született meg egy kisfiú, akinek az édesapja is ugyanígy jött a világra negyven évvel korábban.

 • Kövérség miatt utasították el egy pár örökbefogadási kérelmét

  Kövérség miatt utasították el egy pár örökbefogadási kérelmét Nagy-Britanniában.

  A 37 éves férfi másfél mázsát nyom, és az illetékes hatóság szerint a túlsúly miatt fennáll a veszélye, hogy súlyos beteg lesz, vagy akár meghal, így a pár nem tudná optimálisan felnevelni az örökbe fogadott gyermeket.

 • 25 millió forint értékû heroinra bukkantak Tompánál!

  Négy és fél kilogrammnyi heroinra bukkant a vámosok kábítószer-keresõ kutyája a tompai határátkelõhelyen egy férfi autójában hétvégén.

  Az átkelõnél egy szerb állampolgárságú férfi az általa vezetett osztrák rendszámú autóval próbált bejönni az országba, de a pénzügyõrök kockázatelemzés alapján úgy döntöttek, kábítószer-keresõ kutya közremûködésével tételes vámvizsgálatot tartanak.

 • Eddie Murphy: Nincs több film!

  Eddie Murphy úgy döntött, hogy a Meet Dave címû vígjátéka lesz az utolsó filmje.

  Eddie, aki pályáját stand-up elõadónként kezdte most visszamegy az egyszemélyes színházi mûfajba.

  A TV Extrának nyilatkozva úgy fogalmazott: "Ötvenéves vagyok, harminc éve filmezek, közel ötven filmet csináltam... és befejeztem ezt a részét. Visszamegyek a színpadra és megint stand-upot fogok csinálni".

 • Kötelezõ oktatás a kutyatulajdonosoknak Salzburgban

  Bécs után Salzburg tartományban is kötelezõ lesz vizsgát tenniük a kutyatartóknak, ahol bizonyítaniuk kell, hogy értenek az állattartáshoz.

 • Felélte minden vagyonát, mert halálos betegnek hitte magát

  Elköltötte minden megtakarítását, az a 69 éves férfi, aki azt hitte csak hónapjai vannak hátra. Amikor felélte minden vagyonát, kiderült mégsem beteg.

 • Véresre harapta kisbabáját

  Kómás állapotban szállítottak kórházba egy mindössze két hónapos csecsemõt Romániában, akit saját anyja harapott véresre és vert meg brutálisan.

 • 9 éves kifiút erõszakolt meg egy szerzetes

  Felháborító eset látott napvilágot Romániában, ahol egy szerzetes hosszú idõn át erõszakolt egy kilencéves gyereket. A hosszú hónapok kínjait maga a fiúcska mesélte el végül a szülõknek, akik azonnal a rendõrséghez fordultak.

 • Három múmiát találtak

  Három múmiát fedeztek fel a Lima központjában lévõ piramis, a Huaca Pucllana feltárása közben - korukat 1300 évesre becsülik a régészek. A piramis feltárása során a régészek három felnõtt, magzati pózba elhelyezett múmiára bukkantak két jó állapotban fennmaradt álarc és különbözõ textíliák társaságában.

 • Király Linda öccse a Megasztárban szerepel

  Király Viktor olyan dalokat is elõadott a Megasztár 4. zsûrije elõtt , amelyekkel a már befutott testvére, Linda sikert aratott. A megmérettetés elõtt Viktor kikérte nõvére tanácsát is, aki csak biztatni tudta az indulással kapcsolatban.

  — Linda egy ilyen jellegû mûsorban biztosan nem indulna, hiszen õ nálam sokkal visszahúzódóbb — árulta el az énekesnõ testvére.

  — Több dallal is készültem, elõször Eric Benét-dalokat énekeltem, mert õ a példaképem.

 • Tarolt az RTL Klub a Story Ötcsillag gálán!

  A magazin olvasói idén is hat kategóriában nevezhették meg kedvenceiket. Az RTL Klub arcai és mûsorai taroltak. Tabáni Istvánt kétszer is szólították, az Év zenei produkciója mellett a StoryOnline különdíjának gyõztese, „Az internet sztárja” is a csepeli fiatalember lett. A vele készült interjúkat három hónap alatt több, mint másfélmilliószor nézték meg a portál olvasói.

 • Halálos beteg Ozzy Osbourne fia

  Szklerózis multiplexben szenved Jack Osbourne amerikai valóságshowsztár, Ozzy Osbourne rocksztár és Sharon Osbourne médiaszemélyiség fia.