rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

 • Share on Tumblr

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

  a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy titokban kihordja gyerekeit, mert úgy érezte, itt az ideje, hogy fia kistesókat kapjon. És úgy néz ki, Ronaldót azt cseppet sem zavarja, hogy gyerekeinek anya nélkül felnőniük. „Cristiano és a családja alig várják, hogy új tagokkal bővüljön a klán. A magánéletével kapcsolatban általában elég titokzatos, de a legközelebbi szeretteinek elárulta, hogy már közel van a bébik érkezése” – nyilatkozta egy bennfentes forrás.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Ragadásmentes rágógumi

  A jó példa ragadós: immár az Egyesült Államokban is kapható a ragadásmentes rágógumi, amelyet Nagy-Britanniában fejlesztettek ki.

 • Saját iker unokáit szülte meg az 52 éves amerikai asszony

  Goodrich - Saját unokáinak - egy ikerpárnak - adott életet egy 52 éves amerikai asszony, aki a lánya és veje számára vállalt "béranyaságot" .

  Crystal Sirignano szerdán szülte meg az ikreket - egy kisfiút és egy kislányt - egy arizonai kórházban - közölte a család.

  "Áldottnak és szerencsésnek érzem magam. Ez életem legnagyobb élménye" - mondta a boldog (nagy)mama.

 • Happy-enddel végzõdött a 90 éves hölgy jelzáloghitele

  Amerikai stílusú happy-enddel végzõdött az amerikai bankválság eddigi legdrámaibb története: a 90 éves hölgy, aki öngyilkosságot kísérelt meg és az elsõ hírek szerint belehalt sérülésébe, életben maradt, a biztosító pedig törölte a tartozást, amely miatt az idõs nõ magára lõtt, mert a kamatot nem tudta megfizetni.

  Az Egyesült Államokban szinte mindenki többévtizedes futamidejû hitelekkel vásárol házat vagy házára vesz fel jelzáloghitelt. Az utóbbi hónapok hitelválsága miatt százezrek helyzete vált bizonytalanná. Több államban emberek tízezreit költöztették/költöztetnék ki az elárverezendõ házakból, mert nem képesek törleszteni a megemelkedett kamatozású hitelrészleteket.

 • Terhessége miatt került tolószékbe

  Közepesen nevezhetõ boldog kismamának az a brit asszony, aki terhessége miatt tolószékbe kényszerült.

 • 'Túlverte' magát a felesége elõl

  Bécs - Félve nejétõl, kórházba verte magát egy férj Ausztriában, mert nem merte megmondani a feleségének, hogy vesztett a kaszinóban.

  Eléggé "túlvert" a célon, kórházba azért nem akart jutni. Csupán annyira tervezte az önverést, hogy rablási meséje hitelesnek tûnjön. Megoldásként ugyanis azt akarta hazudni nejének, hogy kirabolták, pedig õ nagyon ellenállt, hiszen komoly összeget védelmezett.

 • Vérfürdõ egy mexikói detoxikálóban!

  Álarcos fegyveresek legalább tizenhét fiatalt agyonlõttek, több másikat megsebesítettek helyi idõ szerint szerdán Mexikóban, Ciudad Juárez-i egy alkohol- és drogrehabilitációs központban.

  Az El Universal címû mexikói újság értesülése szerint egy 12 fõs kommandó rontott be az intézménybe; a fegyvereseknél egy lista volt, ez alapján keresték ki a betegek közül az áldozataikat. történt.

 • Gisele Bündchen anya lett?

  Gisele Bündchen anya lett anélkül, hogy szült vagy örökbe fogadott volna: a kép tanúsága szerint a szupermodell úgy gondoskodik barátja, Tom Brady kisfiáról, Edward Thomasról, mintha a sajátja lenne.

  Kérdés, hogy mit szól ehhez a gyermek édesanyja, a színésznõ Bridget Monayan, aki minden bizonnyal eddig nem tudott róla, hogy mikor exe elviszi közös gyermeküket, a kicsi végül Gisele Bündchen karjaiban landol. Tom és Bridget ugyanis nem éppen szépen váltak el egymástól, úgyhogy valószínûleg a színésznõnek nem nagyon fognak tetszeni azok a képek, amik nekünk nagyon is!

 • Demi Moore férje Anistonra hajtott!

  Hiába hívta randizni Ashton Kutcher Jennifer Anistont, a színésznõ kikosarazta.

 • A kanadai pénzügyminiszter fejére omlott egy eszkimó hókunyhó darabja

  A kanadai pénzügyminiszter fejére zuhant szombaton egy eszkimó hókunyhó darabja, de a politikusnak nem esett baja.

 • Jáksót nõvel látták!

  Jáksó Lászlót nõvel látták! A mûsorvezetõ Balatonfüreden töltötte a hétvégét egy szõke táncoslány társaságában. Végre vége a hosszú hónapok óta tartó magánynak? Édeskettesben töltött egy hétvégét Jáksó László egy fiatal szõke lánnyal a Balatonon, a mûsorvezetõ azonban állítja: csak nagyon jó barátság van köztük a táncoslánnyal.

  "Nagyon régóta ismerjük egymást, jó barátok vagyunk. Nincs ennél több közöttünk. De legalább annak örülök, hogy a kedves olvasó-riporter kinézte belõlem, hogy végre van barátnõm!" - mondta el Laci

 • Berobbantak a szinglik

  Egyetlen hely sem maradt szabadon Sas Tamás legújabb filmje, a Szinglik éjszakája díszbemutatóján. Több mint ezerháromszáz meghívott ült be a romantikus akció-vígjátékra, köztük a film valamennyi alkotója, a filmes szakma kiválóságai, a TV2 sztárjai, hírességek, barátok, a sajtó képviselõi.

 • Natali Portman házasságában gondot okoz új filmszerepe

  Komoly válságot okoz Natalie Portman házasságában a színésznõ legújabb filmszerepe.

 • Elhízatási kártérítést fizet volt alkalmazottjának a McDonald's

  Elhízatási kártérítést kell fizetnie egy volt alkalmazottja számára a McDonald's amerikai gyorsétteremláncnak.

 • Négyezerötszáz font egy félig elszívott szivarért

  Négyezerötszáz fontért (1,35 millió forint) kelt el egy Winston Churchill által félig elszívott szivar egy pénteki angliai árverésen.

 • Visszafordult egy gép Ferihegyre

  A mûszerek füstöt jeleztek a poggyásztérben.

 • 40 ezer korbácsütésre ítélték egy tiltott intim együttlét miatt!

  Egy szaúdi bíróság 15 év börtönre és 40 ezer korbácsütésre ítélte egy hajadon "udvarlóját" tiltott intim együttlét miatt - jelentette csütörtökön az Okaz címû helyi napilap.

  Az ítéletet három bíró hozta egy két évig tartó per végén. A 30 éves vádlott légyottra csalta kedvesét egy elhagyatott helyre. A nõ az utolsó pillanatban meggondolta magát, de futás közben elütötte egy teherautó, és meghalt.

 • Az olimpia bajnok úszónõ Amanda Beard levetkõzve kampányolt

  Amanda Beard, az ismert amerikai kétszeres olimpiai bajnok úszónõ az olimpia elõtt botrányosan viselkedett, illetve érdekes és furcsa módon tiltakozott, lépett fel az állatvédõk nevében. Az Emberek az Állatokért Egyesület nevében tette dolgát, kampányolt szokatlan módon.

  Az állatoknak nincsen hangjuk, nem tudják elmondani számunkra érthetõ módon problémáikat, tiltakozásaikat, hogy ne végezzék õket ki bundájuk, szõrzetük miatt-ezért meztelenre vetkõzött és meztelen testébõl posztert csináltatott.

 • A híd hajóútja

  Lehajózott egy 100 méter hosszú híd a Hudson folyón New Yorkba. A 2400 tonnás monstrumot két uszályra rakták és úgy utaztatták két héten át, hogy "leváltsa" a 109 esztendõs Willis Avenue hidat, amely összeköti Manhattan felsõ részét Bronx déli negyedével.

 • Ikerlányai születtek Roger Federernek!

  Ikerlányai születtek Roger Federernek, a férfi tenisz-világranglista éllovasának.

  A 15-szörös Grand Slam-gyõztes svájci játékos és felesége, Mirka pénteken, honlapjukon hozták nyilvánosságra az örömteli hírt.

 • Maga már 14 éve nem él!

  Bukarest - Igencsak meglepõdött egy férfi Romániában, amikor közölték vele, hogy azért nem kaphat új személyi igazolványt, mert meghalt, méghozzá már 14 éve.

  A 65 éves temesvári illetõ azért kért új személyit, mert meg akarja látogatni Olaszországban élõ fiát.

  "Azt mondták a hivatalban, hogy meghaltam 1994-ben tüdõbajban. Meg azt is, hogy a közeli városban vagyok eltemetve" - mondta a román sajtónak.

 • Tomcat pert vesztett Deutsch Tamással szemben!

  Politikai közszereplõnek számít a Tomcat néven publikáló blogger, erre hivatkozva a Fõvárosi Bíróság hétfõn elsõ fokon, nem jogerõsen elutasította a Polgár Tamás által Deutsch Tamás (Fidesz) országgyûlési képviselõvel szemben benyújtott keresetet.

  Tomcat (Polgár Tamás) a Heti Válaszban 2008 tavaszán közölt Deutsch-interjú kapcsán azt kifogásolta, hogy a fideszes képviselõ súlyosan sértõ megjegyezéseket tett rá.

 • Csõdvédelmet kért ma a General Motors!

  A 172,8 milliárd dollár adósságot felhalmozott detroiti cég további 30 milliárd dollár szövetségi támogatásra számíthat az eddigi 20 milliárd dollár állami hitelen felül.

  A vállalat megszüntet 21 ezer munkahelyet, bezár 12-20 üzemet és felszámolja a 6 ezer márkakereskedés 40 százalékát.

 • Leforrázta férje péniszét

  Az 52 éves nõ nem hirtelen felindulásból, veszekedés miatt, hanem elõre megfontoltan cselekedett. Feltett egy fazék vizet a tûzhelyre, majd amikor már lobogott a víz, levette az edényt, bement a hálószobába és alvó férje ágyékára döntötte. A férfi ordítva a fájdalomtól rohant ki a házból. Egy rokona hívta a mentõket.

 • Egy 15 hónapos kisfiú megölte nõvérét!

  Akaratlanul megölte 4 éves nõvérét egy 15 hónapos fiúcska az Egyesült Államokba: a lány játékból bemászott a mosógépbe, öccse pedig bekapcsolta.

  A gép elöltöltõs, és egyetlen kapcsolóssal el lehet indítani, a gomb pedig csak fél méter magasan van. A kislány legalább két percig volt a vízzel teli gépben, mígnem anyja észrevette, mi történik.

 • Véget ért a Lost

  Végleg elbúcsúzott a tévénézõktõl az amerikai ABC csatornán a világ egyik legnépszerûbb sorozata, a "Lost - Eltûntek" - számolt be róla az amerikai média.

 • Katie Melua aggódik a családjáért

  Aggódik családjáért a háború miatt a grúz származású Katie Melua.

  Egy angol zenei portál szerint a grúz származású Katie Melua aggódva figyeli a Grúziában kitört háborút.

  Bár családja biztonságban van, az énekesnõ leginkább attól fél, hogy besorozzák nagybátyját.

  Ráadásul az énekesnõ pont ebben a hónapban tervezte éves családi látogatását.

 • Vöröshajúak találkoznak Hollandiában

  Hága - Vöröshajúak napját hirdették meg Hollandiában szeptember 7-re.

  A "Redheadday" nevû rendezvénye 2500 rõthajú férfit és nõt várnak a világ 15 országából. Az érintetteken kívül ott lesz 7500 barátjuk, illetve rajongójuk is.

 • Börtönben született Leighton Meester színésznõ

  A Gossip Girls sztárjának családjában alig lehet találni olyat, aki nem volt még rácsok mögött

  Fény derült Leighton Meester egyik legnagyobb titkára: az amerikai Star magazin úgy tudja, a 22 éves színésznõnek csecsemõ korában nélkülöznie kellett az anyai szeretetet. Édesanyja ugyanis börtönben volt, amikor õ született.

  Meester mama egy Texas állambeli börtönben hordta ki gyermekét, s bár a szülés idejére átszállították egy speciális, "rab kismamák" részére fenntartott intézménybe.

 • Susan Boyle a pápának énekelt

  A pápának már énekelt, legközelebb pedig Károly trónörökös hercegnek mutathatja meg, mit tud.

 • Aki megeszi a hamburgert 200 fontot kap - 30 centi az átmérõje és 4 kilót nyom

  Kétszáz fontot - 60 ezer forintot - fizetnek Nagy-Britanniában annak, aki megeszik egy hamburgert.