rss
 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

 • Share on Tumblr

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

  a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy titokban kihordja gyerekeit, mert úgy érezte, itt az ideje, hogy fia kistesókat kapjon. És úgy néz ki, Ronaldót azt cseppet sem zavarja, hogy gyerekeinek anya nélkül felnőniük. „Cristiano és a családja alig várják, hogy új tagokkal bővüljön a klán. A magánéletével kapcsolatban általában elég titokzatos, de a legközelebbi szeretteinek elárulta, hogy már közel van a bébik érkezése” – nyilatkozta egy bennfentes forrás.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Christina Aguilera nem csak férfiakkal bújt ágyba

  A sztár lányokkal is ágyba bújt, amit megelégelt a férje.

 • A dél-afrikai elnök mindegyik feleségét egyformán szereti

  Az üzleti és politikai elit tömege elõtt vette védelmébe a többnejûség gyakorlatát Jacob Zuma, a Dél-afrikai Köztársaság elnöke, aki a zulu kultúra elfogadására szólított fel. Mint mondta, õ mindegyik feleségét egyformán szereti.

 • Visszaesett a 45 feletti amerikaiak szexuális megelégedettsége

  Egy nagyszabású új felmérés szerint az amerikaiak 45 éves koruk felett sokkal nyitottabbak a házasságon kívüli szexre, mint tíz évvel ezelõtt voltak, ám ritkábban és kevesebb kielégüléssel gyakorolják a szexet.

 • Vak autószerelõ?!

  Harminc éve javít autókat egy vak holland férfi

  Amsterdam - Három évtizede javít hallás és érzés alapján autókat egy vak holland férfi.

  Col Collewijn nyolcéves korában egy autóbalesetben vesztette el látását, de ez nem tartotta vissza attól, hogy autószerelõ legyen.

 • Minél hamarabb gyereket szeretne Justin és Jessica

  Igaz még csak pár napja kelt egybe Hollywood álompárja, úgy hírlik, máris a babaprojekten dolgoznak. A Timberlake házaspár nem húzza az idõt, Justin szerint pedig õ nagyon is jó apuka lenne.

 • Tetemes összeget fizettek a gyémánttal kirakott vuvuzeláért

  Tetemes összeget, 17 ezer eurót (4,8 millió forint) fizettek egy osztrák aranymûves által gyémántokkal és fehérarannyal díszített mûanyag vuvuzeláért.

 • Bekábítószerezve fogtak el egy körözött személyt Nyíregyházán!

  Kábítószeres állapotban fogtak el egy körözött férfit Nyíregyházán a rendõrök, a 39 éves helyi lakost jogerõs szabadságvesztésének letöltése miatt.

  Az elfogásakor zavartan viselkedõ férfi szervezetében az alkalmazott gyorsteszt kábítószer jelenlétét mutatta ki.

 • Náci pártrövidítést tartalmazó rendszámot osztottak Hollandiában

  Egy nemzetiszocialista párt nevének rövidítését tartalmazó rendszámokat osztottak ki tévedésbõl Hollandiában.

 • Két hónappal később vette észre, hogy hatalmas összeget nyert a lottón a szerencsés férfi

  Két hónappal később vette észre, hogy hatalmas összeget nyert a lottón a szerencsés férfiEgymillió dolláros lottószelvényt talált egy Illinois állambéli férfi saját kocsijának kesztyűtartójában – két hónappal azután, hogy megvásárolta azt. Giuseppe Anelli két hónappal korábban vásárolta a nyertes szelvényt, ám szokása szerint csak bedobta a kocsi kesztyűtartójába anélkül, hogy megnézte volna, nyert-e. Anelli a Chicago Sun-Times című újságnak azt nyilatkozta, hogy gyakran vásárol sorsjegyet vagy lottót, de legtöbbször csak később nézi meg, hogy nyert-e egyáltalán valamit, olykor pedig egészen elfelejtkezik az egészről.

 • Kylie Minogue és Andrés Velencoso külön utakon folytatják tovább

  Kylie Minogue és Andrés Velencoso külön utakon folytatják továbbKylie Minogue és Andrés Velencoso tökéletes párosnak tűntek, és sokan arra tippeltek, hogy az oltárig is eljutnak. Ám a szexi pár nem hogy nem házasodik össze, de már nincsenek is együtt. Kylie a menedzsmentjén keresztül jelentette be, hogy néhány napja szakítottak a tőle tíz évvel ifjabb modellel. A különválás mögött az elfoglaltságaik állnak. Nem arról van szó, hogy valamelyikük félrelépett volna. Az ausztrál minibombázó jelenleg kétlaki életet él - Los Angelesben új albumát készíti Beyoncé férje, Jay Z felügyelete mellett, Londonban pedig az angol Voice Mestereként forgat.

 • Robbie Williams ismét szingli!

  14 hónap után vége a románcnak. Robbie minden idejét és energiáját leköti készülõ új albuma, barátnõjére nem maradt ideje.

  Robbie bevonult egy stúdióba és úgy tûnik, amíg be nem fejezi új albumát, addig mással nem akar foglalkozni. Az elõzõ lemez ugyanis nem aratott osztatlan sikert. Egyik barátja azt mondta: "Robbie azt hitte, hogy Ayda a lelki társa és már várta, hogy dolgozhasson. Az idõzítés azonban nem volt jó. A se veled, se nélküled állapotot nem bírták, ezért úgy döntöttek, hogy szakítanak."

 • 10 éves gyilkos

  Fejbelõtte az anyját egy 10 éves amerikai fiú a Clevelandtõl 110 kilométerre lévõ Holmesville-ben - jelentették az amerikai lapok.

 • Alufóliába csomagolták a professzoruk irodáját

  Vakációjáról hazatérve erõsen meglepõdött a minnesotai Gustavus Adolphus fõiskola természettudomány-tanára: irodája csillogott-villogott. Túlságosan is. Diákjai ugyanis teljes egészében alufóliával vonták be.

 • Nadrág nélkül vonatoztak, kattant a bilincs

  A New Yorkban idén már tizedik alkalommal megrendezett Nadrág Nélküli Metrózást követõ eseményt elõször tartották meg Dél-Afrikában.

 • A finnek a legjobb fedettpályás aranyásók

  A finn csapat nyerte a fedettpályás aranyásás északi bajnokságát.

 • Meghalt a 'kétfejû' bangladesi csecsemõ

  Dakka - Váratlanul belázasodott és légzési nehézségek következtében meghalt a hétfõn született "kétfejû" bangladesi csecsemõ - közölte csütörtökön a jessore-i kórház egyik orvosa.

  A születési rendellenesség mellett talán a család szegénysége is közrejátszott abban, hogy a Bangladesben páratlan szenzációt keltõ történet így ért véget. A Dakkától 135 kilométerre lévõ Kesobpurban világra jött, két szájjal táplálkozó, de egyébként csak egy gyomorral - és fiú nemi szervvel - rendelkezõ bébi akkora szenzációt keltett, hogy több mint százezer ember sereglett a kis helyi kórházba.

 • Mûvészeti díjra pályázik egy péniszével festõ férfi

  Sikamlós önarcképével pályázik Ausztrália legrangosabb portrémûvészeti díjára egy ecset helyett a nemi szervével alkotó festõmûvész.

 • Kukacos étterem várja vendégeit Horvátországban

  Kukacos étterem várja vendégeit Horvátországban, melynek fõ fogásai földigilisztákból állnak. A zárai vendéglõ ételeinek alapanyagát maga termeli helybeli kukachizlaldájában.

  Étlapján egyebek közt cérnametélt helyett gilisztával gazdagított leves, frissen sült kukac szerepel, a desszertek közül pedig kiemelendõ a kukacos túrótorta, avagy a túrós kukactorta.

 • Natasha Richardson szerveit felajánlották átültetésre

  Los Angeles - Natasha Richardson családja felajánlotta a tragikus hirtelenséggel elhunyt színésznõ szerveit más betegek megmentésére - vált ismertté a People.com internetes oldal riportjából.

 • A jövõben él egy brit házaspár

  A jövõben él egy brit házaspár, bár a nagyon közeli jövõben: mindössze egy órával él korábban és csak télen.

 • Megan Fox kiüti Angelina Joliet

  Megan Fox nem kér Angelina Jolieból, sõt filmben sem hajlandó együtt szerepelni vele.

 • Börtön lett a szerelmi próba vége

  Börtönbe kerüléssel akarta próbára tenni felesége szerelmét egy nagyhalászi férfi, akinek annyira jól sikerült megszerveznie a próbatételt, hogy végül valóban rács mögé került.

 • Bilincs került a Sugababes sztárjára

  Amelle Berrabah tagadja, hogy erõsen ittasan ült volna volán mögé, ám az alkoholteszt szerint tényleg piált.

 • No póker, no szex a Tajvanra látogató kínai turistáknak

  Peking - Tilos lesz a szerencsejáték és a kereskedés pornográf termékekkel, kábítószerekkel a Tajvanra látogató kínai turistáknak - olvasható a kínai turisztikai hivatal honlapján.

  Kínai és tajvani illetékesek között létrejött turisztikai megállapodás értelmében július 4-étõl kezdve minden hétvégén 36 légi járat közlekedik majd a Tajvani-szoros két oldala között, és ha igény van rá, további járatokat is indítanak majd. Ezzel egy idõben pedig megindulhatnak Tajvanra a nagyobb kínai városokban szervezett turistacsoportok.

 • Harsányi Levente apa lett!

  Tegnap délelõtt megszületett Harsányi Levente kisfia. Harsányi Nándor 3,4 kilós és 54 centi, a baba és a mama is jó egészségnek örvend.

  Bár apás szülés volt tervbe véve, de az egykori aszfaltbetyár inkább a kórházi folyosón izgulta végig az eseményeket. A kisfiút jövõ héten már hazaengedik.

 • Nem javul Törõcsik Mari állapota

  Szombat este még mindig gépek tartották életben Törõcsik Marit. A 73 éves színésznõt szerda óta a Kútvölgyi Kórház intenzív osztályán kezelik.

  A Nemzet Színésze címmel kitüntetett mûvésznõ egy tüdõvizsgálat során lett rosszul, aminek következtében életmentõ beavatkozásra volt szükség, azóta is a gépek tartják életben.

  – Még mindig folyik a kezelése a betegnek, de ennél többet a család kérésére sajnos nem mondhatok – mondta dr.Iványi Zsolt, Törõcsik Mari orvosa.

 • Orosz név mellett döntött Kondákor Zsófi és Kembe Sorel

  Francia, magyar és még kongói neveken is törte a fejét Kondákor Zsófi és Kembe Sorel.

 • Felháborodást váltott ki Chilében a dús keblû Szûz Mária!

  Felháborodást váltott ki Chilében, hogy egy felkapott divattervezõ Szûz Mária ruházata által ihletett kollekcióba öltöztette dús, nem ritkán csaknem fedetlen keblû modelljeit.

  A római katolikus egyház elítélte Ricardo Oyarzun munkásságának legújabb megnyilvánulását, és egy chilei konzervatív csoport a bíróságon is megpróbálta a bemutatót ellehetetleníteni - sikertelenül.

 • Brad Pitt letiltatta a lesifotókat a webrõl

  Los Angeles - Brad Pitt ügyvédei perrel fenyegették meg azokat, aki felhasználják a sztár jelenleg Franciaországban élõ családjáról készült lesifotókat.

  A nagy távolságról különleges fényképezõgéppel "alattomban" készített fényképeket egy ismeretlen vásárlónak adta el az egyik paparazzo, s hamarosan több internetes honlapon is megjelentek.

 • Trágyával köszöntötte nejét születésnapján

  Ötven tonna trágyával köszöntötte feleségét annak születésnapján egy farmer az Egyesült Államokban.
  Nem nyakon öntötte vele az asszonyt, hanem trágyaszóró gépével hatalmas betûkkel felírta, pontosabban leírta földjükre, hogy "HAP B DAY LUV YU". Ami magyarul kb.: "BOLD SZ NAPOT SZERTLEK". Szívet is akart hozzárajzolni, de kifogyott a "tolla".