rss
 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

  a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy titokban kihordja gyerekeit, mert úgy érezte, itt az ideje, hogy fia kistesókat kapjon. És úgy néz ki, Ronaldót azt cseppet sem zavarja, hogy gyerekeinek anya nélkül felnőniük. „Cristiano és a családja alig várják, hogy új tagokkal bővüljön a klán. A magánéletével kapcsolatban általában elég titokzatos, de a legközelebbi szeretteinek elárulta, hogy már közel van a bébik érkezése” – nyilatkozta egy bennfentes forrás.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Sziget - Akár tucatnyian is lehetnek egy sátorban

  Sátorlakók szélsõségei!?

  Budapest - Olyan sátor is akadt az idei Sziget fesztiválon, amelyben tizenketten laktak, az átlag azonban 3-4 fõ sátranként.

  A legtöbb helyen általában néhány centiméterre helyezkednek el egymástól a sátrak; szerkesztõségünknek nyilatkozó szigetlakók egy része szerint ez túl zsúfolt, más részük viszont egyenesen családiasnak nevezte a többiek fizikai közelségét.

 • Katie Price öngyilkos akart lenni

  Katie Price boldog házasságban él a ketrec harcos Alex Reid-del, ám nemrég még öngyilkos akart lenni.

 • 46 méteres sárkány sövényből

  46 méteres sárkány sövénybőlJohn Brooker unalmasnak találta a sövényét, ezért különlegeset alkotott a burjánzó bokrokból. Tizenhárom év kitartó munkájának köszönhetően most egy 46 méter hosszú sárkány díszíti kertjét. Egy brit nyugdíjas új szintre emelte a hobbikertészkedést, bebizonyítva, hogy semmi sem lehetetlen. A hetvenöt éves John Brooker tizenhárom évvel ezelőtt kinézett East Rudham-i házának ablakán, és mivel unalmasnak találta a kertje oldalába ültetett sövényt, úgy döntött, feldobja egy kicsit. A munka a sárkányforma végső kialakításával nem ért véget, ezután is folyamatosan csinosítgatnia kell kertje ékét.

 • Elloptak egy 24 raklap nyers császárszalonnát

  Elloptak egy 24 raklap nyers császárszalonnát szállító teherautót Bagon; a 30 millió kárt okozó bûncselekmény kapcsán a rendõrség hat embert fogott el, és kezdeményezték elõzetes letartóztatásukat - közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság (PMRFK) szerdán az MTI-vel.

  A nyerges vontatót és a hozzá kapcsolt hûtõkocsit még január 7-én hajnalban lopták el egy bagi benzinkútról. Február 9-én a tulajdonos hirdetést adott fel, hogy nagy mennyiségben vásárolna császárszalonnát. A jelentkezõkkel felvette a kapcsolatot és másnapra Budapestre beszéltek meg találkozót, ahol két ember várta.

 • Nõi titkos ügynökök elõnyben a brit hírszerzésnél

  London - A brit titkos ügynök hagyományosan fehér bõrû, férfi és Martinit iszik - eddig így tudtuk, legalábbis James Bond, a fiktív brit szuperkém kultuszfigurája alapján.

  Az MI6 brit külföldi hírszerzés viszont jó egy éve egészen más kaliberû kémeket keres honlapján és újsághirdetésekben. Az ideális jelölt középkorú anya, etnikai kisebbséghez tartozik, folyékonyan beszél mandarin, arab, perzsa vagy valamilyen afganisztáni nyelven, és idáig meg se fordult a fejében, hogy ügynök legyen. Lehet, hogy hamarosan James Bondot, a "007"-es szuperkémet is "Jane Bondnak" fogják hívni?

 • Steven Spielberg Will Smith-t akarja új filmjébe

  A sztárrendezõ és a filmsztár még sosem dolgoztak együtt. Hamarosan azonban összeállhat a páros: Steven Spielberg az Oldboy címû mozi felújítását tervezi.

  A terv megvalósítása tulajdonképpen meg is kezdõdött, hiszen a DreamWorks stúdió már megtette az elsõ lépéseket a filmjogok megvásárlására.

  Steven Spielberg pedig már keresi a megfelelõ forgatókönyvírót és a stáb többi tagját. A fõszereplõ bõrébe pedig valószínûleg Will Smith bújik majd.

 • Szökevény metrószerelvény Londonban

  Tizenhárom percen és hat állomáson át száguldott egy mûszaki feladatokat ellátó, utasok nélküli metrószerelvény Londonban.

 • Új szerelme van Hugh Hefnernek!

  A Playboy birodalom atyja októberben szakított mindhárom barátnõjével, mostanra azonban ismét három lánnyal osztja meg otthonát.

  Elõször egy 19 éves ikerpárt szedett össze, most pedig a 22 éves, és szintén szõke Crystal Harrist költöztette be a Playboy villába, írja a Female First.

  Harris a MySpace oldalán található bemutatkozásában egy „jó kislánynak” írja le magát, aki szereti az esõt, az évszakokat és természetesen a gyors kocsikat.

 • A francia munkások lezártak egy gyárat!

  Több mint kétszáz francia munkás lezárta ma a világ legnagyobb darugyártó cége, az amerikai Manitowoc Cranes közép-franciaországi leányvállalatának kapuját.

  A tüntetõk újabb félszáz dolgozó tervezett elbocsátása ellen tiltakoznak.

 • Jó kislány szerepkörbe könyvelték el Anne Hathaway-t

  Szokatlan vallomásra ragadtatta magát Anne Hathaway. A mozikban sikert sikerre halmozó Nyomorultak színésznõje azt állítja magáról, hogy híján van a szexepilnek.

 • Fekete Pákó is a Celebek között!

  Ma este újabb táborlakóval bõvül az RTL Klub Celeb vagyok... mûsora. Fekete Pákó több mint kétmillió forintért vállalta, hogy két hétre a civilizációtól távol, minden luxusról lemondva éljen Argentína õserdeinek mélyén.

  "Engem nem tud megijeszteni egy kígyó, pók vagy más állat, de ha patkányt látok, mindenem elkezd remegni, és messzire futok. Nem is tudom, mit csinálnék, ha meg kéne ölnöm egyet, nem lennék rá képes szerintem, csak elszaladnék, mint a nyúl."

 • Járókelõknek osztogatta euróit az idõs férfi

  A férfi nyugdíjas életének elsõ napját ünnepelte. Az adakozó öltönyben volt, nyakába pedig feliratot akasztott, amelyen tudatta, hogy nem munkanélküli, és nem is hajléktalan, ellenkezõleg, remekül van, és éppen ezért kívánja megajándékozni az embereket egy euróval.

 • Anyja személyében új osztálytársat kapott egy brazil iskolakerülõ lány

  Anyja személyében új osztálytársat kapott egy megátalkodott iskolakerülõ brazil lány: a mama feladata lesz, hogy elvegye kedvét a lógástól.

 • Perre készül Szabó Zsófi

  Facebook-oldalán fakadt ki Szabó Zsófi. A fiatal színésznõ ezúttal pert fontolgat.

 • Gyermeket vár Konta Barbara

  Kisbabát hord a szíve alatt Konta Barbara, a Barátok közt egykori sztárja. Barbara a párjával, a focista Németh Norberttel decemberre várják elsõ közös gyermeküket.

  "Már az ötödik hónapban járok, úgyhogy a nagy pocakom miatt le sem tudnám tagadni, hogy valóban kisbabánk lesz.

  Rettentõen boldogok vagyunk a párommal, és nagyon várjuk már, hogy karácsonykor hármasban tölthessük az ünnepeket. Életem legszebb szentestéje lesz" - mesélte Barbara.

 • Jamie Oliver fõz a G20-csúcs résztvevõinek, de csak 'egyszerû' ételeket

  London - Jamie Oliver fõz a húsz legnagyobb fejlett és fejlõdõ gazdaság (G20) áprilisi londoni csúcstalálkozója résztvevõinek bankettjén, ahol a gazdasági válságra való tekintettel szolid árú ételsort majd szolgálnak fel.

  A The Times online kiadása szerint ugyanis Gordon Brown brit miniszterelnök el akarja kerülni a tavalyi japán G8 csúcs malõrjét, ahol 18 fogásos vacsorával kedveskedtek egy olyan tanácskozás résztvevõknek, amely a nemzetközi élelmiszerválság hatásait volt hivatott tompítani.

 • Íme a világ leghülyébb táblája

  Alig egyetlen négyzetméternyi gazos területet véd FÛRE LÉPNI TILOS! táblával egy önkormányzat Nagy-Britanniában.

 • Hajrá 4-es metró! Minkét furópajzs már Pesten van!

  Átért a Duna alatt a 4-es metró északi alagútfúró pajzsa is és csütörtökön eljutott a Fõvám téri állomásra, ezzel lezárult a folyó alatti és a budai alagútépítés.

  A pajzs mintegy három hét alatt tette meg a 300 méteres távot a két állomás között, 30 méter mélyen. Klados Gusztáv, a DBR Metró Projekt Igazgatóság projektigazgatója elmondta: semmilyen komoly mûszaki probléma nem hátráltatta a munkákat.

 • Vb-2010 - A mexikói focistáknak nem jut sok szex

  Mindössze kétszer élhetnek szexuális életet a dél-afrikai labdarúgó világbajnokság ideje alatt Mexikó legjobbjai.

 • Gyermeket vár Lipcsei Betta

  Lipcsei Betta modell és mûsorvezetõ öt hónapos terhes.

 • Megbocsátott felesége a csalfa Tiger Woods-nak

  Sajtóértesülések szerint Elin Nordegren három és fél után beadta a derekát és visszafogadta a csalfa milliárdost.

 • Lindsay Lohan rács mögé kerül

  Kilencven napra rács mögé kerül Lindsay Lohan, mert megszegte felfüggesztett büntetésének feltételeit.

 • Bunkerbõl lett szálloda

  Egy éjszaka reggeli nélkül körülbelül 1800 forintba kerül az egyedülálló, bunkerbõl lett szállodában.

  A kényelmi fokozatról sokat elárul a nulla csillagos minõsítés. A jéghideg betonfalak közt mindössze melegvizes palackokkal és a hangos szellõzõrendszer miatt indokolt füldugókkal tehetik a vendégek kellemesebbé az éjszakát.

 • Bottal támadt Salgótarján belvárosában a hírlapárusra egy férfi

  Bottal támadt Salgótarján belvárosában a hírlapárusra az a férfi tegnap délután, akit negyedórán belül elfogtak.

  A 35 éves támadó hátulról átfogta a pavilonban egyedül tartózkodó alkalmazott nyakát, és a bevételt követelve a fiatal nõ állát vágta meg egy húsz centiméter hosszú bottal.

 • Elhunyt Julius Shulman amerikai fotós

  Elhunyt szerdán Julius Shulman amerikai fotós.

  A modern építészet remekeirõl készült felvételeket mûvészi szintre emelõ fotóst 98 éves korában, Hollywood Hills-i otthonában érte a halál.

 • Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán útjai szétválnak

  A színészházaspár három hónappal ezelõtt döntött úgy, hogy a magánéletük közös útjai szétválnak.

 • Elhunyt Nagy Alajos 1956-os forradalmár!

  Elhunyt Nagy Alajos 1956-os forradalmár, a Magyar Szabadságharcos Világszövetség tiszteletbeli európai elnöke - közölte Lezsák Sándor, az Országgyûlés alelnöke.

  Nagy Alajos 73 éves korában, hosszú szenvedés után, budaörsi otthonában halt meg hétfõn - írta nekrológjában Lezsák Sándor, aki a gyászoló család nevében küldött közleményt az MTI-nek.

 • Keira Knightly szeret meztelen jeleneteket forgatni

  Meglepõ titkot árult el magáról a színésznõ. Bevallotta kifejezetten szeret meztelen jeleneteket forgatni.

 • Tévutas: a város stimmelt, csak a földrész nem

  Sydney (Kanada) - Úticélja szerint jó városba érkezett, csak éppen rossz földrészre egy argentin turista: az ausztráliai Sydney helyett a kanadaiba, azaz a világ átellenes felére.

  A hölgy többszöri átszállással jutott el a mára elég álmos életû, hajdani bányász- és acélipari városba - a pezsgõ ausztrál megapolisz helyett -, ám csak az utolsó útszakaszon kezdett neki gyanús lenni a dolog.

 • Kirúgták Naomi Campbell-t

  Leáldozóban Naomi Campbell csillaga. A szépséget lapátra tette a világ egyik legnagyobb modellügynöksége az IMG.

  Az egykori munkaadók úgy vélik, a harmincnyolc éves topmodell felett eljárt az idõ, s már távolról sem olyan keresett, mint fénykorában.

  A hírek szerint az egykor aranytojást tojó tyúkként kezelt Campbell az utóbbi idõben már alig volt képes jelentõs hasznot termelni, de elviselhetetlen természete is közre játszott abban, hogy végleg megváltak tõle.