rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

 • Share on Tumblr

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

  a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy titokban kihordja gyerekeit, mert úgy érezte, itt az ideje, hogy fia kistesókat kapjon. És úgy néz ki, Ronaldót azt cseppet sem zavarja, hogy gyerekeinek anya nélkül felnőniük. „Cristiano és a családja alig várják, hogy új tagokkal bővüljön a klán. A magánéletével kapcsolatban általában elég titokzatos, de a legközelebbi szeretteinek elárulta, hogy már közel van a bébik érkezése” – nyilatkozta egy bennfentes forrás.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kisó vezeti Görög zita helyett a Fashion Awards Hungary díjátadó gálát!

  A meghívón szereplõ Görög Zita helyett a VIVA televízió egykori mûsorvezetõje, Kiss Orsi vezeti majd jövõ szerdán a Fashion Awards Hungary díjátadó gálát.

  A háziasszony cseréjére azért volt szükség, mert a szervezõk bizonyos feltételekben nem tudtak megegyezni a volt sztármodellel.

 • Szakálla és bajsza nõtt az énekesnõnek (fotóval!)

  Új háza elõtt várták a fotósok Susan Boyle-t. Úgy tûnik, nem várt „vendégeket” a brit tehetségkutató mûsorban híressé vált énekesnõ, mert „kihagyott” egy kozmetikai kezelést.

 • 700 millió zsebbõl

  A magyar származású világhírû filmproducer 2007 októberében nyitotta meg luxusüzletét a budapesti "Fashion Street"-en. Alig három év után most mégis bezárja kapuit - legalábbis ezt pletykálják széltében-hosszában a divatszakmában.

 • Beyoncé nem hajlandó segíteni féltestvérén

   Beyoncé nem hajlandó segíteni féltestvérénMiközben Beyoncétól nem sok híresség keres többet, és elképesztő luxusban él a családjával, a kisöccse éhezik. A négyéves Nixon anyukája, Alexsandra Wright ugyanis hónapok óta egy fillért sem látott a gyerek apjától, Matthew Knowles-tól. A zenei mogul immáron több mint hétmillió forintnyi gyerektartással lóg egykori szeretőjének, de szerinte ez nem az ő hibája, hanem átutalási problémák miatt nem kapja meg a megítélt juttatásokat a színésznő és fiuk. Alexsandra és Nixon az államtól kap havi 68 ezer forintnyi ételjegyet, amiből az étkezéseiket és számláikat fizethetik.

 • Shakira aláírt a Live Nation-nél

  Shakira 10 éves szerzõdést írt alá a Live Nation céggel. A szerzõdés magában foglalja a lemezkiadást, turnék szervezését, merchandise jogokat és a szponzorációs ügyleteket.

  A 31 éves kolumbiai énekesnõnek még 3 lemezre van szerzõdése az Epic kiadóval, egy angol és egy spanyol nyelvû albumra, illetve egy válogatásra. Természetesen a lemezkiadási jog csak ezután száll át a Live Nation-re.

  A szerzõdés többi része azonnal érvénybe lépett, a Live Nation már el is kezdte szervezni az énekesnõ új turnéját.

 • Lehalkíttatott ovis diszkó

  Wellington - Ovis diszkót halkíttatott le a hatósággal egy túl jó fülû vagy túl rossz idegzetû szomszéd Új-Zélandon.

  Az óvodások szüleikkel és az óvónénikkel együtt ropták a kacsatáncot és ugrándoztak egyéb, koruknak megfelelõ dalocskákra, amikor a hatóság emberei megjelentek és közölték: vagy csendesebben vigadnak vagy sehogy, különben véget vetnek a mulatságnak.

 • Johnny Depp hangjával kápráztatja el a közönséget

  Johnny Depp ezúttal nem alakításával, hanem sokkal inkább hangjával kápráztatja el a közönséget.

  Egy készülõ animációs filmhez adta most ugyanis az orgánumát, melyet Gore Verbinski rendez.

  Az alkotás nem mostanában kerül a mozikba, a vásznokon 2010-ben lesz csak látható.

  Reméljük az a film is hozza a Johnny Depp neve által fémjelzet színvonalat.

 • Osztrák férfi a víz alatti videojátékozás világrekordere

  Új világrekordot állított fel Christian Redl osztrák szabadtüdõs merülõ: a víz alatti videojátékozás rekordját.

 • Baleset érte Florence Welchet koncert közben

  Komolyabb baj nem történt, de igencsak ijesztõ és kellemetlen helyzetben találta magát Florence Welch, a Florence and The Machine énekesnõje egy fellépése kellõs közepén.

 • Pert indítottak az Indiana Jones készítõi ellen

  Pert indított az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága címû film készítõi ellen egy belizei régész, mert szerinte hazájának részesednie kellene a közel kilenc évtizede Belizébõl eltulajdonított valódi maja mûtárgy, a kristálykoponya köré szõtt kalandfilm hatalmas bevételébõl.

 • Daniel Craig és kedvese soha nem beszél otthon a munkáról

  Rachel Weisz nem sokszor mesél Daniel Craigrõl, most mégis megtette.

 • Pizza kontra hamburger

  Kénytelen volt átkeresztelni feltalálója azt a szardíniai töltött pizzát, amely a McDonald’s nevét utánozta, ráadásul az eset újraélesztette a hagyományaikhoz ragaszkodó olaszok harcát a multinacionális gyorsbüfé ellen.

 • Kólaízû Lenin-nyalóka

  Kólaízû Lenin-nyalókát hozott forgalomba Seattle egyik játéküzlete.

  Az Archie McPhee, amely szokatlan árucikkeirõl vált ismertté, most a proletariátus vezérét kínálja a vásárlóinak. Egy-egy dobozban 24 darab, kézileg csomagolt, mûanyag pálcikára húzott Lenin-fej található. A készlet ára 27 dollár 95 cent, vagyis 4157 forint - olvasható a RIA Novosztyi orosz hírügynökség honlapján.

 • Isten parancsára terelte le az útról

  "Az Úr parancsolta, hogy tereljem le az útról, mert nem halad helyesen" - magyarázta a rendõröknek egy teherautósofõr, miután 160 kilométeres óránkénti sebességgel belehajtott egy nõ autójába az Egyesült Államokban.


 • Szívesen költenek szépészeti beavatkozásokra a brit lottónyertesek

  Szívesen költenek szépészeti és kozmetikai beavatkozásokra, például mellnagyobbításra és súlycsökkentõ mûtétekre a brit lottónyertesek - derül ki egy szerdán megjelent könyvbõl.

 • Vallott a szupermodell: anyám szörnyû dolgot mûvelt

  Lydia Hearst gyönyörû arcával és testével világmárkák reklámarcaként járta be a világot, miközben saját édesanyja terrorcselekményekben vesz részt.

 • Új fafajt azonosítottak kutatók Etiópiában

  Új fafajt azonosítottak kutatók Etiópia háborúk miatt kevésbé ismert keleti részén. A Science pénteki számában publikált felfedezés felveti, hogy lehetnek még más, eddig nem ismert fajok is a világon.

  Az Acacia fumosa elnevezésû, rózsaszín virágzatú, hat méter magasra is megnövõ fa egy Kréta-nagyságú területet borít be az afrikai országban, s 2006-2007-ig tudományos szempontból azért nem "bukkantak rá", mivel fõ élõhelye háborús zónában fekszik.

 • Kutyaeledelt eszik 1 hónapig

  A Daily Mail keddi beszámolója szerint furcsa kísérletbe fogott egy Las Vegas-i táplálkozás szakértõ. Mike Konowalski elhatározta ugyanis, hogy egy hónapon át csakis kutyaeledelt fogyaszt. Már nyolcadik napja falja a konzerveket és jutalomfalatokat.

 • Huszonhárom évig ült börtönben ártatlanul

  Huszonhárom év után engedtek ki a börtönbõl egy nemi erõszak miatt életfogytiglanra ítélt férfit az amerikai Texas államban, miután a modern technika által lehetõvé tett DNS-vizsgálat igazolni látszik ártatlanságát.

  A 46 éves afroamerikai Ernest Sonnier-t a hétvégén engedték el, egyelõre feltételesen, mert még várni kell egy végleges bírói határozatra.

 • Nagy Feró embert ölt?

  Rendõrségi ügybe keveredett Nagy Feró egy emberi koponya miatt, amit még barátaival talált egy szemétbánya közepén. Az ismeretlen eredetû csont miatt a rendõrség gyilkossági ügyet feltételezett a háttérben, és ki is hallgatták az énekest.

  "Gyerekkoromban gyakran jártunk ki a szemétbányára guberálni, hátha találunk valami érdekes dolgot. Egy alkalommal találtunk egy emberi koponyát, amit haza is vittünk.

  A házban, ahol laktunk, 10-15 család volt, mi pedig feltettük a koponyát egy fára és célba lõttünk rá csúzlival vagy éppen dobáltuk."

 • Fülöp herceg nem lõ fácánt a szíve miatt

  Nem a madarak sajnálata vezérli, hanem orvosai intelme. A 90 éves herceg nemrégiben érelzáródás miatt kórházba került, ahol egyik létfontosságú artériáját kitágították fémcsövecskével - úgynevezett sztenttel -, amely elmozdulhat a puskatus visszarúgásától.

 • Nyolcmillió dollárra perli Michael Jordant egy kínai cég

  Michael Jordant beperelte az a kínai cég, amelyet eredetileg a világhírû kosárlabdázó perel nevének jogtalan használata miatt.

 • Michael Schumacher bíróság elõtt

  A hétszeres világbajnok Forma–1-es pilótát, Michael Schuamchert korábbi menedzsere, Willi Weber 350 milliós sikkasztási ügyében idézhetik be tanúnak.

 • Aki magának vermet ás...

  Csaknem megásta saját sírját egy strandoló a Kanári-szigeteken: akkora gödröt vájt a tengerparti homokba, hogy beomlottak falai, és tûzoltók kellettek, hogy kiszabaduljon.

 • Énekleckét vesz és musicalben szerepel Jerry Springer

  London - Jerry Springer, a népszerû amerikai tévés mûsorvezetõ bejelentette, hogy szerepelni fog a Chicago címû musicalben.

  A londoni West Enden színre kerülõ zenés darabban Billy Flynnt, az ügyvédet alakítja. A musical olyan rács mögé került nõkrõl szól, aki azért öltek, hogy híresek legyenek.

 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

 • Néhány szereplõ távozik a Barátok Köztbõl

  Néhány színész távozik a Barátok Köztbõl, van akinek a karaktere megmarad, csak éppen más színész alakítja majd.

 • Jamie Lee Curtis megsértõdött Seth MacFarlane cicis dalán

  A 2013-as Oscar gála idei házigazdája alaposan megsértett legalább egy hölgyvendéget a nevezetes cicis dallal.

 • Pornó az autómosóban

  Hétköznapi vállalkozásba kezdett a leszbikus kolumbiai testvérpár, Valerie és Melanie Rios, akik pornózással (is) keresik a kenyerüket: autómosót nyitottak. Amíg a jármûveket szappanos vízzel kényeztetik a Bogotában létrehozott cégnél, addig az ügyfeleket élõ szexjelenetekkel.

 • Felmosatják a járdát a vizelõkkel - ne pisilj utcára!

  Devon - Vödörrel és nyeles felmosóronggyal felszerelkezve indulnak éjszakai járõrözésükre egy brit város rendõrei, hogy felmosassák a közterületen vizelõkkel a járdákat, kapualjakat - legalábbis ez a terv.