rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

 • Share on Tumblr

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

  loading...

  a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy titokban kihordja gyerekeit, mert úgy érezte, itt az ideje, hogy fia kistesókat kapjon. És úgy néz ki, Ronaldót azt cseppet sem zavarja, hogy gyerekeinek anya nélkül felnőniük. „Cristiano és a családja alig várják, hogy új tagokkal bővüljön a klán. A magánéletével kapcsolatban általában elég titokzatos, de a legközelebbi szeretteinek elárulta, hogy már közel van a bébik érkezése” – nyilatkozta egy bennfentes forrás.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Minogue terhességérõl reality show készül

  Az ausztrál pop csillag Dannii Minogue sok sztárhoz hasonlóan, úgy döntött beengedi a kamerákat az életébe. A sztár terhességének mozzanatait fogják lencsevégre kapni. Dannii források szerint már akkor felkérte a stábot, amikor tavaly megtudta, hogy gyereket vár. Az énekesnõ nem rég jelentette be hivatalosan, hogy júliusra várják a babát focista párjával, Kris Smithszel.

 • Autós üldözés Szegeden

  Negyedórányi autós üldözést követõen ittas jármûvezetõt sikerült a rendõröknek elfogni pénteken hajnalban Szegeden. A járõrök Újszegeden figyeltek fel egy Audira, mely bizonytalan úttartással haladt le a Belvárosi hídról. Nosza utánaeredtek, hogy a jármûvet megállítsák és vezetõjét igazoltassák. A gépkocsi sofõrje azonban a jelzések ellenére nagy sebességgel továbbhajtott.

 • Megszülettek Angelina Jolie ikrei!

  Egészséges ikreknek adott életet Angelina Jolie a francia riviéra egyik szülészeti klinikáján Nizzában, ahová korábban bevonult - adta hírül a Nice-Matin címû újság vasárnapi száma a sztár nõgyógyászára hivatkozva.

  A gyermekek, egy fiú és egy lány: Knox Leon és Vivienne Marcheline szombaton kora este látták meg a napvilágot. A fiú 2,27 kg-val, a lány 2,28 kg-mal született, császármetszéssel. A lap úgy tudja, hogy a nagy eseményt eredetileg augusztus közepére várták.

 • Önbíráskodás Kiskunlacházán!

  Pattanásig feszült a helyzet Kiskunlacházán, ahol az elmúlt idõben történt erõszakos cselekmények után terjed az önbíráskodás - írta a Népszabadság.

  A lap a Pest megyei településen készített riportjában beszámolt arról, hogy miután a közelmúltban nyolc roma fiatalkorú megtámadott egy 12 éves kislányt, egy ötfõs felnõtt társaság akcióba lépett, és cigánygyermekeket bántalmazott.

 • Nagyon gyorsan aludt a masiniszta

  Elaludt egy óránkénti 300 kilométeres sebességgel száguldó vonat mozdonyvezetõje Tajvanon, ami az állásába került.

 • John Mayer fizetne a szexért Jessica Simpsonnak

  Jessica Simpson inkább tûnik ártatlan kislánynak, mint igazi végzet asszonyának, de ex-pasija, John Mayer nemrégiben a Playboynak adott interjújában nem gyõzte dicsérni Jessica ágyban nyújtott teljesítményét. Volt barátnõjét a kábítószerhez hasonlította, azt mondta, függõ és akár fizetne is érte, hogy ágyba bújhasson a szõke énekesnõvel.

 • Hisztizett a Spice Girls

  Az együttes tagjai csak díjért cserébe lépnek fel a Brit Awardson. A világ egyik legismertebb lánybandája – amelynek tagjai már asszonykorba léptek –, úgy tûnik, sokadik dackorszakát éli.

 • Whitney Houston a cigaretta rabja

  Whitney Houston turnéjának sajtósa azt a magyarázatot ajánlotta az énekesnõ gyenge teljesítményére múltkori koncertjén, hogy Whitney nem hajlandó lemondani a dohányzásról. Új albumának népszerûsítése érdekében ausztráliai turnéra indult, de a fellépéseket a kritikusok és a rajongók egyaránt élesen bírálták.

 • 50 millió euro egy halott gyomrából

  Nagy meglepetés érte egy Hollandiába emigrált és ott elhunyt algériai fiatalember családját, amikor megkapta a fiú holttestét, és annak belsejében 50 millió eurót talált elrejtve.

  A férfi nyár elején halt meg Hollandiában, és ez után külföldiek, akik az elhunyt barátjának mondták magukat, felvették a kapcsolatot a családtagokkal, és hazaszállíttatták a holttestet Oránba, Nyugat-Algériába.

 • Díszhal választja ki a luxusvilla nyertesét!

  Halával választatja ki értékes ingatlanjának új tulajdonosát egy brit üzletember. A férfi 675 ezer fontot (210 millió forintot) érõ lancashire-i luxusházát sorsolja ki díszhalával.

  Ahhoz, hogy valakinek esélye legyen nyerni, elõbb helyesen meg kell fejteni egy sudoku-rejtvényt, majd ha szerencséje van, akkor a beküldött pályázatát érinti meg egy érzékelõ képernyõn a kopoltyús. A nevezési díj 50 font, a határidõ 2010. február elseje.

 • Széles Iza a Made in Hungáriában kapott szerepet

  Széles Izára mozgalmas napok várnak, a 9 és ½ randi fõcímdalával sikert arató ifjú énekesnõ ugyanis most maga is kamera elé áll. A Made in Hungária címû filmben kapott szerepet.

  - Nagyon feldob a hamarosan kezdõdõ forgatás, kellõen izgatott vagyok, még akkor is, ha a filmben is énekesnõt kell alakítanom. A Cha-cha-cha címû dalt fogom elõadni és, holott ilyet még nem énekeltem, ráadásul táncolok is. Szerintem különleges hangulatú mozi lesz. – árulta el Izabella.

 • Michael Jackson fehérítette a bõrét

  A legújabb napvilágra került rendõri jelentésekben az áll, hogy Michael Jackson házában a halála utáni helyszíneléskor óriási mennyiségû bõrfehérítõ krémet talált a yard.

 • Vonatra szállt a Beckham család

  Hétfõn meglepõ döntést hozott a sztárpár, ugyanis ahelyett, hogy egy limuzinnal vagy akár magángéppel utazott volna vissza Londonba, inkább a vonatot választotta.

 • Kilógatta a kebleket - óriásit villantott a világsztár

  Lady Gaga Los Angelesben adott koncertet és McDonald's-os kajával etette a rajongóit.

 • Egy tonna melltartót gyûjtöttek

  Egy tonna melltartót gyûlt össze jótékonysági célból Nagy-Britanniában: az alsónemût szegény országokba küldik.

 • Élõ mûsorban mondott fel a hírolvasó

  Élõ adásban mondott fel az NRK norvég közrádió egyik regionális stúdiójának hírolvasója.

 • Elkeserítõ adatok: így csókolnak a britek

  Egy új felmérés eredményei szerint sok brit házaspár hetente egyszer sem vált csókot, de még a fiatal korosztályban is mindössze 11 puszi csattan el hetente.

 • Pénzben fürdette gyermekét a bankkártya-csaló

  Több mint tízmillió forintnyi pénzt csalt ki egy román férfi bankkártya-hamisítással Angliában.

  A rabolt pénzhegy tetejére ültette kilenchónapos kisfiát, hogy a róla készült képpel bizonyítsa, úszank a pénzben, amióta Angliában élnek. A Romániába elküldött felvétel vezette nyomra a rendõrséget.

  Némely szülõ csörgõt vagy plüssjátékot ad gyerekének, Fraudster Adu Bunu ellenben kilenc hónapos fiát rabolt pénzhalommal ajándékozta meg.

 • Hat évet kapott pedofiliáért!

  Többrendbeli megrontásért, tiltott pornográf felvételekkel való visszaélésért, 18 év alatti személy sérelmére felbujtóként elkövetett többrendbeli kerítés bûntettéért és annak kísérletéért elsõ fokon 6 év börtönbüntetésre ítélte csütörtökön a Székesfehérvári Városi Bíróság S.Tibort.

  Az ítélet szerint a férfi 14-18 év közötti fiúknak fizetett alkalmanként 5-15 ezer forintot a szexért.

 • Szabad Fucking Hell néven sört forgalomba hozni

  Szabad Fucking Hell néven sört forgalomba hozni - mondta ki az európai védjegyek engedélyezésében illetékes, spanyolországi székhelyû Belsõ Piaci Harmonizációs Hivatal.

 • Hajléktalanszállón kötött házasságot egy pár

  Hajléktalanszállón kötött házasságot egy pár az Egyesült Államokban. A szerelmesek azért választották e szokatlan helyszínt, mert ott találkoztak egymással elõször.

  Mindketten szociális munkásokként dolgoztak ott, igaz megismerkedésükkor a nõ hajléktalannak nézte a férfit. Esküvõjükön vagy százan voltak, köztük a szálló hajléktalanjai.

 • Ifj. Schirilla György Mohácsnál is átúszta a Dunát

  Ifj. Schirilla György átúszta a Dunát Mohácsnál hagyományos téli úszósorozata keretében szombaton.

  A sportember százak buzdítása közepette mintegy tíz percet töltött és 600 métert tempózott a 2-3 fokos vízben. Partra érését követõen, a Sokác-révnél azt mondta: semmi problémája nem volt, élvezte az úszást.

 • Neglizsé Nap - Fehérnemûben dolgoztatták a nõi alkalmazottakat

  A vártnál nagyobb sikere lett a tajvani Audrey fehérnemûgyár felhívásának, amelyben arra biztotta nõi alkalmazottait, hogy november 21-én egész nap neglizsében dolgozzanak. Az üzem ki is kiáltotta a dátumot Neglizsé Napnak, abból az alkalomból, hogy ezen a napon sikerült legtöbbet eladni a gyár új termékeibõl. A felhívásra a nõi irodisták 90 százaléka pozitívan reagált, azaz lenge alsóruhában koptatta aznap a számítógép billentyûzetét.

 • Figyelmetlenségének köszönheti a több milliárdos nyereményét

  Figyelmetlenségből egy dollárral többért vett lottót egy négygyerekes egyedülálló anya az Egyesült Államokban, de remek befektetés volt, mert 14 milliószorosan térült meg.

 • Videójáték készül a pop királyáról, Michael Jacksonról!

  Az 1990-ben készült Moonwalker után egy újabb videojáték készül a nemrég elhunyt Michael Jacksonról.

  Az MJ Productions szoftverét állítólag már több hónapja fejlesztik. A Michael Jackson' Mooowalker a '90-es években a Sega Genesis egyik legismertebb játéka volt, azonban most úgy tûnik, a híres popsztár poszthumusz formában is visszatér a videojátékok világába.

 • Kovi nem vesz részt az idei Erotika Kiállításon

  Hazánk minden bizonnyal legismertebb pornóproducere, Kovi bejelentette: nem vesz részt az idei Erotika Kiállításon. Azt azonban, hogy miért nem, nem kívánta elárulni.

  "Csak annyit mondhatok, hogy nem tartom megfelelõnek a szervezõk által kívánt feltételeket" - mondta a világhírû producer. A pornósnak abból lett elege, hogy miközben az eladott belépõjegyek magas számához, így a szervezõk bevételéhez igencsak hozzájárul, az üzletemberek tõle is komoly összeget kértek a pavilonért. A Kiállítás fõszervezõje azonban nem érti, mi Kovi problémája.

 • Újra szingli Adam Lambert

  Adam Lambert szakított barátjával, akivel az elmúlt években egy párt alkottak. Lambert elmondta, továbbra is nagyon jó barátok maradnak.

 • Négyszáz üveg bort süllyesztettek el a Genfi-tóban

  Négyszáz üveg Chasselas bort süllyesztettek a Genfi-tóba Montreux-ben a Chillon-kastély közelében.

 • A részeg pilóta azt sem tudta, hogy merre repül

  Fél év börtönre ítélte egy londoni bíróság az amerikai Delta légitársaság egyik pilótáját. A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - hétfõi beszámolója szerint a 48 éves, bostoni illetõségû George La Perle elsõ tisztként szolgált volna a Boeing 767-esen, amelyen 241 utas várta az indulást, de amikor megjelent a kapunál, úgy bûzlött az alkoholtól, hogy a biztonsági személyzet feltartóztatta, és kihívta a rendõrséget.

 • Autóbalesetett okozott Mester Tamás!!!

  Balesetet okozott a sztár: Mester Tamás a minap rosszul vett be egy kanyart, és nekiütközött egy BKV-busznak a fõvárosban - Kocsija alaposan összetört, de nem tagadja, õ volt figyelmetlen. Azt viszont elutasítja, hogy nem kért volna bocsánatot a baleset miatt várakozni kénytelen utasoktól.

  Szerencsére a baleset során senki sem sérült meg. Talán az utasok is akadt, aki inkább érdeklõdéssel, mint nagy felháborodással figyelte az eseményeket, hiszen Mester Tamás újabban a Megasztár zsûritagjaként látható minden hétvégén a képernyõn.

loading...