rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

 • Share on Tumblr

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

  a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy titokban kihordja gyerekeit, mert úgy érezte, itt az ideje, hogy fia kistesókat kapjon. És úgy néz ki, Ronaldót azt cseppet sem zavarja, hogy gyerekeinek anya nélkül felnőniük. „Cristiano és a családja alig várják, hogy új tagokkal bővüljön a klán. A magánéletével kapcsolatban általában elég titokzatos, de a legközelebbi szeretteinek elárulta, hogy már közel van a bébik érkezése” – nyilatkozta egy bennfentes forrás.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kutyák ették meg a falu utolsó lakóját

  Az egykor csaknem ezer lelket számláló Vinnyica megyei falucska utolsó lakójának csontjait a keresésére indult emberek találták meg a közeli erdõben.

 • Megszületett Freddie Prinze Jr. második gyermeke

  Kisfia született Sarah Michelle Gellar filmszínésznõnek és férjének, Freddie Prinze Jr.-nak.

 • Nem megy a biznisz Bea asszonynak

  Befuccsolt Bea asszony sminkes üzlete. Gáspárné hiába fest úgy, akár a legnagyobb hazai sminkesek, senki sem alkalmazza. Ugyan felmerült, hogy Gáspárné sminkeljen halottakat, ha már a férje koporsókkal kereskedik, de errõl Bea hallani sem akar.

 • Újra Magyarországon Antonio Banderas

  Reklámfilmet forgat Magyarországon Antonio Banderas, a Zorro-filmek sztárja. Rövid idõn belül már másodszor.

 • Erdei Zsolt kisfia is világbajnok boxoló lesz!

  Világbajnok bokszolónk, Erdei Zsolt kisfia egyre inkább érdeklõdik édesapja sportága iránt. A két és fél éves Viktor maga kéri édesapját, hogy húzzanak kesztyût, és bokszoljanak.

  "Viktorka egyre gyakrabban kéri, hogy akasszuk le a kesztyût a falról és bokszoljunk. Ilyenkor persze csak a kesztyût ütjük, nem egymást" - mesélte a büszke apuka.

 • Marc Anthonyt kitüntette a Obama!

  Barack Obama amerikai elnök a washingtoni Fehér Házban ünnepélyesen kitüntette Marc Anthonyt. Az énekest, akit feleségével, Jennifer Lopezzel együtt invitáltak meg, a latin-amerikai közösségért végzett munkájáért tüntették ki.

 • Az amerikai dolgozók negyven százaléka randevúzott már kollegájával!

  Felmérések szerint az amerikai dolgozók negyven százaléka randevúzott már kollegájával, az esetek 31 százalékában házassággal végzõdött a románc.

  Egy kedden nyilvánosságra hozott felmérésbõl kiderült: az alkalmazottak 10 százaléka szeretne randevúzni kollegájával, 18 százalék már kettõnél több alkalommal találkozgatott munkatársával karrierje valamely szakaszában - olvasható a munka világával foglalkozó CareerBuilder.com internetes oldalon.

 • Jennifer Lopez triatlonozik!

  Jennifert az elsõ malibui triatlon versenyre férje Marc Anthony is elkísérte és nagyon büszke volt rá.

  A színésznõ 2 óra, 23 perc és 28 másodperc alatt teljesítette a malibui kiírást.

  Kitört a triatlon-láz a hollywoody sztárok között. A VIP szektorban Matthew McConaugheyvel is lehetett találkozni, aki szintén végigküzdötte a versenyt.

  A dívát a megmérettetésre személyi edzõje is elkísérte.

 • 14 ezer pár hamis márkajelzésû sportcipõt foglaltak le Nagykanizsán

  Csaknem 14 ezer pár hamis márkajelzésû sportcipõt foglaltak le Nagykanizsán, egy kamion vámvizsgálata során.

  A zalaegerszegi Vám- és Pénzügyõri Hivatal munkatársai egy szállítmány forgalomba bocsátása elõtti vámeljárását végezték, amikor kiderült, hogy a vámkezelésre szánt sportcipõk márkajelzése nem eredeti.

 • Öngyilkos akart lenni az óriásmellû nõ

  Sheyla Hershey, a világ legnagyobb mellû nõje mesterséges kómában van, mert öngyilkosságot kísérelt meg.

 • Térden csúsznak 800 kilométert

  Térden csúszik 800 kilométert két buddhista szerzetes Kínában vezeklõ zarándoklatként.

 • Magától ment állatorvoshoz egy sebesült õz az Egyesült Államokban

  A kutyákhoz, macskákhoz, papagájokhoz szokott ohiói klinikán igencsak elcsodálkoztak már magán az õzön is, amely szokatlan vendég, ám azon még jobban, hogy egyedül érkezett, önszántából, ráadásul okkal, kezelésre szorulón.

  Az õz részérõl valószínûleg nem volt tudatos a dolog, egyszerûen berohant a klinikához tartozó állatkereskedésbe, annak éppen nyitott ajtaján.

 • Milyen nehéz egy pohár víz?!

  Milyen nehéz egy pohár víz?!Egy pszichológus a teremben járkált, miközben stresszkezelést oktatott a közönségnek. Amikor felemelt egy poharat, mindenki a megszokott „félig üres vagy félig teli?” kérdésre számított. Ehelyett mosolyogva azt kérdezte: - Milyen nehéz ez a pohár víz? A válaszok 2 dekagrammtól fél kilóig terjedtek. A pszichológus azonban így válaszolt: - A tényleges súly nem lényeges. Attól függ, milyen hosszan tartom a kezemben. Ha csak egy percig tartom, az nem probléma. Ha egy órán át tartom, megfájdul a karom. Ha egy napig tartom, a karom elzsibbad és megbénul.

 • Pizza a hercegi párról

  Vilmos brit herceg és menyasszonya, Kate Middleton novemberi eljegyzése óta megállás nélkül készülnek az esküvõvel kapcsolatos újabb és újabb szuvenírek.

 • Szexi kalóz szerepben Madonna

  Miután minden egyes újság és magazin Lady GaGával van tele, Madonna gondolt egyet, és megmutatta, hogy még õ is igazi divatikon, akinek kivételes a stílusa. Az Interview magazin szerkesztõsége nagy költségbe verte magát e hónapban. Elõször is Madonnát rakták a címlapra, akinek a tiszteletdíja egy város néhány havi költségvetésével vetekszik. Másodszor pedig a Photoshop szakemberek is szép túlórabért kaptak, hogy eltüntetessék sztárjuk természetes kinézetét. Madge ugyanis legalább egy tízessel fiatalabbnak tûnik a fotókon, mint amennyi valójában.

 • Rehabilitációs intézetbe vonult Charlie Sheen

  Önként rehabilitációs intézetbe vonult Charlie Sheen amerikai színész. Döntése miatt egy idõre felfüggesztik a Két pasi - meg egy kicsi címû sorozat forgatását - közölte a sztár szóvivõje.

 • 2,8 millió emberrel létesítünk szexuális kapcsolatot életünk során!

  Egy átlagos brit férfi vagy nõ "közvetett módon" összesen 2,8 millió emberrel létesít nemi kapcsolatot életében - derítette ki egy felmérés. Mindezt úgy számolták ki, hogy míg egy átlagos brit férfinak nagyjából kilenc, addig egy honfitársnõjének körülbelül 6,3 szexuális partnere van életében, kettejük átlaga együtt pedig 7,65.

 • Az amerikai katonák szolgálati gépükön is twitterezhetnek

  A jövõben szolgálati számítógépükön is használhatják a Facebookot, a Twittert és más közösségi portálokat az amerikai hadsereg kötelékében szolgáló katonák.

 • Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha esete

  Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha eseteEgy fiatal pár új házba költözik. Első reggel, reggelizés közben a fiatalasszony kinéz az ablakon, és látja, hogy a szomszéd teregeti a ruhákat. „Milyen koszosak azok a ruhák” - mondja a férjének, „lehet, hogy nem tudja, hogyan kell rendesen mosni. Talán mosószappanra lenne szüksége.” A férj végighallgatja, és csendben fogyasztja a reggelijét. Ez így megy a következő napokban is: amikor a szomszéd kiteregeti a ruhákat, a fiatalasszony ugyanazokat a megjegyzéseket teszi rá. Egy hónappal később a feleség meglepődve veszi észre, hogy a szárítókötélen tisztára mosott ruhák sorakoznak, és meg is jegyzi a férjének:

 • Pénzt osztottak a titokzatos Mikulások!

  Két "titkos Mikulás" jelent meg Detroit munkásnegyedében, hogy boldogabbá tegye ismeretlenek karácsonyát: összesen 11 ezer dollárt (több mint kétmillió forint) osztogattak el.

  A jótét lelkek - egy házaspár - a mosodákban, buszmegállókban és turkálóknál osztogattak százdolláros bankjegyeket egy helyi hírügynökség szerint. Azt mondták, azért adakoznak, hogy ezzel segítsenek az autóipar válságától szenvedõ szegény detroiti munkásokon.

 • Huszonhét év alatt ért célba a csomag

  Huszonhét évbe telt, hogy eljusson a címzetthez egy csomag Nagy-Britanniában - alig 10 kilométerre a feladás helyétõl.

 • Autóbalesetben meghalt a Volkswagen vezérigazgatója

  Az északnyugat-kínai Ganszu tartományban autóbalesetben meghalt a Shanghai Volkswagen vezérigazgatója, Liu Csien és további három magas beosztású Volkswagen-alkalmazott.

 • Vélhetõen a világ legöregebb pezsgõjére bukkantak svéd búvárok

  Vélhetõen a világ legöregebb, fogyasztható pezsgõjére bukkantak svéd búvárok a Balti-tengerben egy elsüllyedt hajó gyomrában.

 • A világ legdrágább biciklijei

  Stockholm - A világ eddigi legdrágább kerékpárjaival rukkolt ki egy skandináv iparmûvészcég.

  A bicikliket nem futószalagon gyártja, csak igen szûk mennyiségben, mivel áruk darabonként 18 millió forint. Összesen tíz készült belõlük, mindegyik kézi munkával - már amennyire a szerszámokat nélkülözni lehetett. A biciklik aranyozottak - 24 karátossal vonták be fém részeiket, cicomaként pedig 600 Swarovski kristály csillog vázukon.

 • Börtönben a magyar pornósztár

  Harmadik napja van elõzetes letartóztatásban (Kocsis) Brigitta Bulgari pornósztár, akit az olasz hatóságok nyilvános helyen és kiskorúakkal szemben elkövetett szeméremsértéssel vádolnak.

 • Gyémántot evett ki egy eljegyzési gyûrûbõl!

  Gyémántot evett ki egy eljegyzési gyûrûbõl egy malac Nagy-Britanniában.

  A gyûrût viselõ nõ egy gazdaságban barátkozott a disznókkal, és úgy ismerkedett velük, hogy az orruk elé tartotta a kezét, hadd szaglásszák meg.

 • Újra facér Leonardo DiCaprio!

  Nincs szerencséje a modellekkel Leonardo DiCaprionak. Gisele Bündchen után most izraeli barátnõjével, Bar Raffaelivel is szakítottak. A csinos ex bizony nem sokáig búslakodott. A hírek szerint akadt elég udvarlója a szerencsejáték fõvárosában.

  "Bar-nak egy belevaló pasira volt szüksége. Vadászott. Egyszerûen csak jól érezte magát" - mesélte egyik barátnõje. A 33 éves Di Capriot azonban megviseli a szakítás. Õ a barátaival ment bulizni New Yorkban és bizony jó pár pohár vodkát megivott.

 • Bebetonoztak egy embert a parlament épületébe

  Megerõsödni látszik a 70 éves Ortansa Amarghioalei sejtése, miszerint egyik fiát szó szerint bebetonozták a jelenlegi parlament székházába, az akkor még Nép Házaként épülõ hatalmas épületbe.

 • Jótékony ügy miatt vágatja kopaszra haját Jessie J

  Jessie J egy jó ügy érdekében válik meg a hosszú hajkoronájától, ám ez még nem minden! Az énekesnõ szeretne a kopasz fejére egy tetoválást is, ami emlékezteti majd õt tettére, és legalább díszíti a fejét, amíg visszanõ a haja.

 • Eltünnek a házi sörfõzdék!

  Negyedével-ötödével esett vissza az év eddig eltelt részében a kis sörfõzdék forgalma a tavalyiakhoz képest – írja a mai Napi Gazdaság.

  A kilencvenes évek közepén 340 kisüzemi sörfõzde volt Magyarországon, ma maximum 50-55 lehet, miközben új piaci belépõk nemigen vannak, a régiek fogyatkoznak.