rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

 • Share on Tumblr

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

  loading...

  a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy titokban kihordja gyerekeit, mert úgy érezte, itt az ideje, hogy fia kistesókat kapjon. És úgy néz ki, Ronaldót azt cseppet sem zavarja, hogy gyerekeinek anya nélkül felnőniük. „Cristiano és a családja alig várják, hogy új tagokkal bővüljön a klán. A magánéletével kapcsolatban általában elég titokzatos, de a legközelebbi szeretteinek elárulta, hogy már közel van a bébik érkezése” – nyilatkozta egy bennfentes forrás.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Más lovakra fogadott mint amivel apja megbízta, 121 milliót nyertek

  Több mint 121 millió forintnyi összeget nyert egy lány a lóversenyen, miután más lovakra fogadott, mint amivel apja megbízta.

 • Autóbalesetet okoztak a tejokádók

  Tejokádással okoztak autóbalesetet tréfálkozó egyetemisták az Egyesült Államokban.

  A viccelõdõk éjszaka egy hídról öklendezték le az alattuk lévõ autóútra a tejet, amely miatt egy nõ hirtelen vészfékezett, a mögötte érkezõ autó pedig beleütközött a kocsiba.

 • Koós Réka elvált

  Hivatalosan is elvált nõ lett Koós Réka. A színésznõ a történtek ellenére boldog, hiszen kiegyensúlyozott párkapcsolatban él zenész barátjával és megkapta álmai musical fõszerepét. Réka ugyan egyedülálló anyaként áll helyt, és neveli gyermekét, de jelenlegi párja, Reggel Ferenc és szülei mindenben támogatják õt.

  Koós Réka tavaly költözött külön férjétõl, Tóth Gergelytõl, kislánya, Rozi édesapjától. A pár szakításától hangos volt a sajtó, sokáig találgatták, hogy a pár együtt vagy külön folytatja-e útját.

 • Mûnõt mintáztatott elhunyt szerelmérõl

  Amennyire csak lehet élethû mûnõt csináltatott elhunyt szerelmérõl gyászában egy olasz üzletember.

 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.

 • A menyasszonyt eltíltották a võlegénytõl

  Eltiltott a hatóság egy menyasszonyt a võlegényétõl két héttel a pár esküvõje elõtt.

  Az ok: a 23 éves menyasszonyka megharapta kedvesét egy vita hevében. A võlegény feljelentést tett, a bíró pedig családi erõszak vádjával eltiltotta a nõt a férfitól.

 • Csalás miatt vesztette el koronáját Miss Fülöp-szigetek

  Megfosztották koronájától Fülöp-szigetek szépét, mert kiderült, hogy apja valójában indiai, õ pedig Katarban született.

 • Viktória hercegnõ megtalálta lakodalmi szakácsát

  A szívhez a gyomron át vezet az út - ezt a házasságkötésre készülõ Viktória svéd trónörökös is szem elõtt tartotta, amikor öt hónappal a királyi frigy elõtt már meg is nevezte az esküvõi fogadás menüjérõl gondoskodó szakácsot.

 • A földrengést túlélõ disznó lett az év állata Kínában

  A májusi szecsuáni (Sichuan) földrengést 36 napon át a romok alatt átvészelõ disznó nyerte az év állata címet Kínában.

  Az összedõlt ól csapdájába esett sertés több mint egy hónapos fogsága alatt faszenet evet és esõvizet ivott. A hízóból fogyó lett: kiszabadításakor csont és bõr volt, egy helyi üzletember vette meg és a Csu Csiencsiang (Zhu Jiangqiang), azaz az "Erõs Disznó" nevet adta neki.

 • 29 méter magas a világ legnagyobb Lego tornya

  Újabb - meglehet, csak átmeneti - látványossággal gazdagodott az osztrák fõváros: vasárnap dél óta Bécsben található a világ legmagasabb, Lego-kockákból épített tornya.

  A több mint 29 méter (egész pontosan: 29,485 méter) magas, 500 000 darabból álló konstrukció több száz gyerek alkotása, négy napon át dolgoztak rajta. A tarka torony a bécsi városháza (Rathaus) elõtti téren áll, és hozzávetõleg 1,5 tonnát nyom.

 • Hollywood 'sztrájkol' a producerek szerint, de a színészek tárgyalnának

  Los Angeles - A hollywoodi producerek szerint az amerikai audiovizuális szektor "de facto sztrájkban áll", ugyanakkor a legnagyobb amerikai színész-szakszervezet kész tárgyalni a két szervezet közötti szerzõdés hétfõ éjféli lejárta után is.

  Az AMPTP, a hollywoodi munkaadók szövetsége közleménye szerint a filmgyártás gyakorlatilag leállt és komoly veszély fenyegeti a televíziós mûsorgyártást is. Ezt megelõzõen nyújtották át a Screen Actors Guild (SAG) színész-szakszervezetnek "végsõ ajánlatukat", a tárgyalások 42. napján.

 • Segélyen él Beckham testvére

  Miközben David Beckham (35) vagyona 43 milliárd forintnyira rúg, nõvére, Lynne állami segélyt kért. A sztárfutballista közel 43 milliárd forintos vagyonnal rendelkezik, így kicsit meglepõ lehet, hogy testvére csak segélybõl tudja állni a mindennapi költségeket.

 • 61 évesen szerzett diplomát, 40 évig volt diák

  Werner Kahmann, a kölni egyetem volt hallgatója egyetlen dolgot bán abban, hogy már diplomás: fizetnie kell az állatkertbe, és nem utazhat ingyen.

 • A Take That szépfiúja csalta a nejét!

  Válik Mark Owen, a Take That mindenkori szépfiúja, akibe éveken át lányok milliói voltak õrülten szerelmesek világszerte! Nos, Mark végül megnõsült, tavaly októberben vette feleségül barátnõjét, Emmát, akivel két kisgyereke született. Nem tartott sokáig a frigy: Mark néhány hónap alatt tíz (!) nõvel csalta meg asszonyát, ketten közülük állandó szeretõi voltak a sztárnak.

 • Megszületett Monica Bellucci második kislánya

  Világra hozta második kislányát Monica Bellucci olasz színésznõ. Leonie 3,2 kilogrammal és 53 centiméterrel jött világra.

 • Kínai bõrcsizma miatt rohadt a lába!

  A Franciaországban élõ Veronique Homer a kórházban kötött ki egy egész hétre, miután súlyos bõrfertõzést kapott egy Kínában készült csizmától.

  Az asszony régi álma volt egy eredeti bõrbõl készült lábbeli, ehelyett kis híján amputálni kellett alsó végtagjait, mert a csizmában található mérgezõ anyagoknak köszönhetõen hatalmas fájdalmas kelések nõttek a lábfejére.

  Veronique csizma helyett egy jó ideig mezítláb kénytelen közlekedni.

 • Szentpétervári néma bulik

  Moszkva - A szentpétervári ifjúság körében egyre népszerûbbek a néma bulik, ahol a résztvevõknek tilos akár egyetlen szót is kiejteniük.

  A város központjában az új divat kedvelõit immár két éjszakai szórakozóhely várja, ahol a látogatók egymással, ahogy a személyzettel is csupán jelbeszéddel, vagy írásban értekeznek. A beszédtilalom megszegõit a néma kidobóemberek távolítják el a szórakozóhelyrõl - olvasható a Newsru címû orosz hírportálon.

 • Egy dúsgazdag bankár milliárdokat nyert kaparos sorsjegyen

  Egy dúsgazdag londoni bankár élete legjobb befektetését ütötte nyélbe egy kaparós sorsjegy megvételével. Nyereménye révén évente mintegy 600 ezer font (több mint 200 millió forint) üti a markát egészen az élete végéig – számol be a Daily Telegraph.

  A bankvezetõ az édesanyját kérte meg, hogy vegyen neki három sorsjegyet. Az egyik volt a fõnyeremény, ám ez elmondása szerint a hatalmas összegû életjáradék nem változtatja meg az életét, mivel eddig is nagyon boldog és szerencsés volt.

 • Az angolok humora a sírköveiken tûnik ki leginkább

  Saját friss felmérésük szerint az angolok humora a sírköveiken tûnik ki leginkább. Az elsõ helyre Spike Milligan sírfelirata került a toplistán, amely eképpen hangzik: "Én szóltam, hogy beteg vagyok."

  Az angol humor ugyan világhírû, ám nem mindenki tudja határtalan röhögéssel díjazni. Ennek fényében érthetõ meg, hogy miért Spike Milligan ír komikus sírfelirata lett az elsõ a közvélemény-kutatás szerint. És hogy miért olyan fergetegesen vicces az angolok szerint a második és a harmadik helyezett.

 • Helsinkiben az utcai szemétkosarak megköszönik a szemetet

  Megköszönik az utcai szemétkosarak Helsinkiben, ha valaki hulladékkal tiszteli meg õket – de nem is akárhogyan, hanem egy finn híresség hangján.

  A kezdeményezés keretében négy, különben minden tekintetben szokásos megjelenésû utcai szemétkosarat szerelnek fel a berendezéssel augusztus 22-tõl szeptember végéig a finn fõváros központjában.

 • Robert Pattinson belga csokoládéból

  Belga csokoládéból formázta meg Robert Pattinson színész életnagyságú mellszobrát egy élelmiszerszobrász.

 • 17 ember halt meg a thaiföldi áradásokban

  A vízszint emelkedése ráadásul nem állt meg. Az ország területének több mint egy negyede víz alatt áll, és a megáradt folyók Bangkok egy részét is eláraszthatják.

 • Brit lapértesülés: Fülöp herceg prosztatarákban szenved

  London (MTI/AFP) - Fülöp herceg, II. Erzsébet angol királynõ férje prosztatarákban szenved, ez azonban nem akadályozza meg protokolláris kötelezettségeinek teljesítésében - jelentette szerdán a The Evening Standard címû londoni napilap.

  A Buckingham-palota nem volt hajlandó kommentálni a lap értesülését. A szerkesztõség "orvosi forrásoknak" tulajdonítja az információt, amely szerint ezt a diagnózist áprilisban állították fel.

 • Megan Fox nem szerepel a Transformers 3-ban

  Nem játszik Megan Fox a Transformers harmadik részében. A Paramount Pictures filmstúdió közlése szerint a huszonnégy éves színésznõ nem vesz részt a sikersorozat újabb epizódjának forgatásán, de részleteket nem árultak el. Egyelõre az sem világos, ki fogja helyettesíteni Foxot.

 • Szõke Zoltán egyre jobban hasonlít sorozatbeli karakterére

  Szõke Zoltán, a Barátok közt Berényi Miklósa egyre jobban hasonlít a sorozatbeli karakterére. A férfi egy ideje kettõs életet élt, amire most derült fény. Szõke Zoltán és felesége kapcsolata megromlott és a színész régi gyerekkori szerelmével kezdett új életbe.

 • Titokban ment férjhez Szekeres Nóra

  Titokban ment férjhez Szekeres NóraSzekeres Nóra november elejére várja harmadik gyermekét. Többeknek szemet szúrt már Nóri gyűrűje, amikor rákérdeztek a műsorvezetőnő szűkszavúan válaszolt: „Igen, ez egy jegygyűrű. Valóban férjhez mentem.” Nóri három évvel ezelőtt vált el, előző házasságából két gyermeke született, Noa és Milu. Gyermekei elfogadták Nóri szerelemét, igazi családként várják az új jövevényt. „Még meg sem született, de már aktívan jelen van az életünkben. Noa és Milu a hasamra teszik a kezüket, érzik, ahogy rugdos, és a névválasztásból is kiveszik a részüket.

 • 5 éve halott, mégis kap számlákat

  A halál sem ment fel Romániában attól, hogy közköltséget fizess. Legalábbis egy brassói férfi esetében, aki bár öt éve halott, mégis havonta számlát kap a román lakószövetségtõl. Mi több, a szövetség be is perelte a halottat, amiért nem térítette meg a fogyasztást.

 • Évente 54 milliárd dollárba kerül Indiának a vécék hiánya

  Évente 54 milliárd dollárba kerül az Ázsia harmadik legnagyobb gazdaságaként számon tartott Indiának a vécék hiánya és az elégtelen higiénia a Világbank hétfõi közlése szerint.

 • Befejezték a kemót a Dexter sztárjánál

  A napokban fejezik be Michael C. Hall kemoterápiás kezelését! A színész azt üzeni rajongóinak, hogy aggodalomra semmi ok, nagyszerûen érzi magát!

 • Egy hét alatt hat milliót játékgépezett el a 15 éves tolvaj

  Néhány nap alatt hatmillió forintot vert el a 15 éves lábatlani tolvaj. A fiú szlovákiai szórakozóhelyeken mulatta el a lopott pénzt.

  Elõbb kinyomozta, hogy kik lopták meg, majd a biztos információk birtokában értesítette a rendõröket egy lábatlani nõ, akinek lakásából 18 millió forintot vittek el tolvajok a múlt héten.

loading...