rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

 • Share on Tumblr

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

  a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy titokban kihordja gyerekeit, mert úgy érezte, itt az ideje, hogy fia kistesókat kapjon. És úgy néz ki, Ronaldót azt cseppet sem zavarja, hogy gyerekeinek anya nélkül felnőniük. „Cristiano és a családja alig várják, hogy új tagokkal bővüljön a klán. A magánéletével kapcsolatban általában elég titokzatos, de a legközelebbi szeretteinek elárulta, hogy már közel van a bébik érkezése” – nyilatkozta egy bennfentes forrás.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 26 ujj!

  Egy huszonnégy éves indiai férfinak van a legtöbb ujja, mármit a kezén és a lábán összesen.

 • Vetkõzéssel sem úszta meg az õrizetbe vételt

  Vetkõzéssel próbálta megúszni a letartóztatást egy nõ az Egyesült Államokban, ám hiába.


 • Luxusautóba rohant a házmester: élete végéig fizethet

  Mintegy 63 millió forintot kell fizetnie egy orosz házmesternek, mert Moszkvában közlekedési balesete volt, és balszerencséjére épp egy Maybachba, a világ egyik legdrágább autójába rohant bele.

 • Szúnyoginvázió a Duna közelében fekvõ településeken

  Elviselhetetlenül sok a szúnyog a Duna közelében fekvõ településeken - írta kedden az Új Dunántúli Napló. Závodszky Szabolcs, a Duna-Dráva Nemzeti Park igazgatója elmondta: a rovarok elszaporodása a folyó tavaszi árhullámával, az árterek feltöltõdésével és a korai felmelegedéssel magyarázható.

 • Aki magának vermet ás...

  Csaknem megásta saját sírját egy strandoló a Kanári-szigeteken: akkora gödröt vájt a tengerparti homokba, hogy beomlottak falai, és tûzoltók kellettek, hogy kiszabaduljon.

 • 17 éves fiút erõszakoltak meg tinilányok

  Akár 50 év börtönre is ítélhetik azt a 16 éves lányt, aki szexuálisan molesztált egy nála egy évvel idõsebb fiút egy 14 éves tinédzser segítségével. Az Indiana államban élõ April Kuchtát erõszakkal, szexuális agresszióval, megfélemlítéssel és deviáns szexuális magatartással vádolják.

 • Britney 37 milliót fizet a láthatásért

  Egyre jobban fokozódik a botrány Britney-ék háza tájékán is. Hosszú civakodás és sok-sok bírósági tárgyalás úgy látszik meghozta eredményét, végre kimondták kinél lehet a gyerek, és kinek kell gyerektartási díjat fizetnie.

  Britney, hogy egyet ért e a törvényszék által hozott határozattal, a közeljövõben úgyis kiderül, hiszen nem hinnénk azt, hogy Britney-t egy határozat megállít vagy be is tartja a benne foglaltakat. Britney Spears és volt férje Kevin Federline négy évvel ezelõtt mondták ki a boldogító igent, de kapcsolatuk hamar tönkre is ment, mégis éltek egymás mellett.

 • Buddhizmusra tanítja a gyerekeket Goldie Hawn

  A 64 éves színésznõ, Goldie Hawn mostanában nem sûrûn tûnik fel a mozivásznon, viszont talált magának egy más jellegû hivatást. Gyerekeknek juttatja el a Buddhizmus tanításait. Egyelõre csak az Egyesült Államokban tevékenykedik alapítványával, de szeretné a tengerentúli gyerekekhez is eljuttatni a Buddha tanait.

 • Beperelte Britney Spearst és szüleit a sztár önjelölt menedzsere

  Los Angeles - Többek között testi sértés, rágalmazás és szerzõdésszegés miatt indított pert Britney Spears egykori önjelölt menedzsere, Sam Lufti a sztár és szülei ellen egy Los Angeles-i bíróságon.

  A kedden benyújtott keresetben Lufti azt állítja, hogy Jamie Spears, Britney apja behúzott neki egyet 2008 januárjában, Lynne Spears pedig hitelrontóan írt róla Through The Storm címû tavaly megjelent visszaemlékezésében, amelyben azzal vádolta, hogy túlgyógyszerezte a lányát.

 • Az egykori szexistennõt lóversenyfelügyelõvé nevezték ki

  Bo Derek amerikai színésznõt és állatvédõt, a nyolcvanas évek szexbálványát jelölte Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó a lóversenyeket felügyelõ állami bizottság megüresedett helyére.

  A Bombanõ címû filmvígjáték 51 éves sztárja a kiöregedett lovak lemészárlásának harcos ellenzõje, nemrég publikált egy könyvet a lovaglásról.

  A színészet mellett az üzletben is kipróbálta már magát; egy háziállat-piperecikkeket gyártó és forgalmazó vállalatot vezet.

 • Jennifer Aniston terhes?

  Jennifer Aniston állítólag azért van újra együtt a volt pasijával John Mayerrel, mert terhes tõle, és nem szeretné, ha apa nélkül születne a gyereke - írja a Femalefirst.

  "Nem akar egyedülálló anya lenni, úgyhogy megadja az esélyt Johnnak, hogy bebizonyítsa, milyen apa lenne belõle" - nyilatkozta a pár egyik ismerõse.

  John Mayer és Jennifer Aniston néhány hónap különlét után jöttek össze újra, és Mayer a párja kedvéért lemond a cigirõl és a piáról is. Lehet, hogy tényleg terhesség van a dolog mögött.

 • Körülmetéltek egy belga férfi sterilizálás helyett

  Sterilizálás helyett tévedésbõl körülmetéltek egy 36 éves belga férfit a kórházban.

 • A Goo Goo Dolls frontembere eljegyezte kedvesét

  A Goo Goo Dolls frontembere, Johnny Rzeznik eljegyezte kedvesét.

 • Egy szék ejti teherbe egy hotel dolgozóit?

  Alig másfél év leforgása alatt mindaz a hét nõ teherbe esett, aki ugyanazon a széken ült a Milton Keynes-i Best Western Moore Place hotel recepcióján.

 • 12 éve röhög egy kínai kislány!

  Egy kínai házaspár kislánya tizenkét éve nem bírja abbahagyni a röhögést, és már beszélni sem tud, egyelõre az orvosok tehetetlenek.

  A kislánynak nyolc hónapos korában magas láza lett, és utána kezdõdött a baj: ettõl kezdve folyamatosan csak röhög. A bajt tetézte, hogy kétéves korában nem tudott többé egyetlen szót sem kinyögni, és csak a röhögés maradt.

 • Társkeresõ hirdetések a szendvics csomagolásán

  Uzsonnájuk majszolása közben társkeresõ hirdetéseket is olvashatnak a csehek: a szendvicsek csomagolásán hirdetik magukat a párjukat keresõk.

 • Kínában megépítették a világ legnagyobb távcsövét

  Az óriásteleszkópot Pekingtõl százhetven kilométerre északkeletre állították fel, a Kínai Tudományos Akadémiához tartozó egyik kutatóbázison.

  A kínai tudósok szerint a távcsõ a világ leghatékonyabb eszköze lesz a galaxis háromdimenziós feltérképezésében.

  Az eszköz újdonsága, hogy használat közben nem az egész szerkezet mozog, mint más teleszkópok esetében, hanem csak a két mozgatható szegmentált tükör.

 • Kilógatta a kebleket - óriásit villantott a világsztár

  Lady Gaga Los Angelesben adott koncertet és McDonald's-os kajával etette a rajongóit.

 • Pierce Brosnan úgy érzi, túl gyorsan örgeszik

  Pierce Brosnan nem tervezi, hogy nagyszabású partival ünnepli közelgő, hatvanadik születésnapját, holott kerek évfordulóhoz érkezik.

 • Marian Cozma emlékére egy 211 centiméteres fát ültetnek!

  Pályaavatás keretében megemlékezést tartottak a meggyilkolt Marian Cozma (†26) tiszteletére.

  A tiszteletadás gesztusaként 211 centiméter magasságú fát ültettek el a pálya mellett, amely a strandkézilabda szerelmeseinek nyújthat árnyékot a nagy melegben.

 • Milliókért vacsorázott Gorbacsovval Hugh Grant

  Moszkva - Forintban számolva több mint 78 milliót fizetett Hugh Grant brit filmszínész, hogy Mihail Gorbacsovval vacsorázhasson.

  Grant 250 ezer fontért szerezte meg a vacsorameghívást a volt szovjet pártfõtitkár rákkutatási alapítványának jótékonysági árverésén. Ugyanekkora összeget ajánlott egy meg nem nevezett üzletember is. "Nemrég láttam vendégül mindkettejüket" - mondta Gorbacsov. Az alapítvány Raisza Gorbacsova, a 77 éves Nobel-békedíjas politikus 1999-ben elhunyt feleségének a nevét viseli.

 • Hetedik gyermeküket várja a Jolie-Pitt páros

  A pletykák szerint Angelina Jolie és Brad Pitt azért kezdett szép lassan kihátrálni a filmezésbõl, mert a hetedik gyereküket várják.

 • 48 év különélés után újra összeházasodik a 85 éves pár

  Negyvennyolc évvel a válása után ismét összeházasodik egy New York-i pár.

 • Egyre több férfi tesz zaklatás miatt panasz Amerikában

  Tíz év alatt a kétszeresére nõtt a férfiak által szexuális zaklatás miatt benyújtott panaszok száma az Egyesült Államokban.

 • Násznéppel teli busz zuhant egy víztározóba

  Násznépet szállító busz zuhant egy víztározóba Dél-Indiában, a balesetben legalább 29-en - zömében nõk és gyerekek - meghaltak - közölte szerdán egy rendõrségi illetékes.

 • Megbírságolták a sirályverõt!

  Fagylaltrabló sirály megveréséért szabtak ki 275 dollár - 60 ezer forintnyi bírságot egy férfira az Egyesült Államokban.

  A vádlott elmondása szerint õ csupán a feleségét ért légitámadást próbálta elhárítani. A sirály az asszonyt elõször fejbe koppintotta a csõrével, aztán a nõ kezében lévõ fagylaltra vetette magát, hogy elragadja.

 • Disney-figurák is benépesítik a Lego világát

  Disney-figurák is benépesítik a Lego világát a jövõben, miután a dán játékgyártó cég megállapodott az amerikai Disney-Pixar stúdióval.

  Az elsõ Lego sorozatban a Toy Story – Játékháború 3, a Verdák 2, és a Disney részérõl 2010-re halasztott Perzsia hercege sorozat figuráinak „legósítását” tervezik, így Woody és Villám McQueen szerepelhetnek az elsõ lego figurák között.

 • Esküvõt és családalapítást tervez az egykori VV szereplõ

  Az egykori valóságshow-szereplõ elérkezettnek látta az idõt, hogy még szorosabbra fûzze kapcsolatát barátnõjével, ezért egy gyûrûvel pecsételte meg szerelmüket.

 • Elhunyt Jászai Joli néni

  Életének 102. évében elhunyt Jászai Joli színésznõ. A csaknem százéves koráig aktív mûvésznõt pénteken Piliscsabán érte a halál.

  Jászai Mari színész unokahúga 1907. május 21-én született a Sopron vármegyéhez tartozó Rábatamásiban, a helyi kántortanító kilencedik gyermekeként.

  1950 és 2004 között Pécsett élt, az elmúlt években pedig a piliscsabai Nagyboldogasszony Ház lakója volt. Nyugdíjazásáig tanítónõként dolgozott, túl a hetvenen került színpadra.

 • 6500 kilométeres út téves letartóztatásért

  Tehachapi (Kalifornia állam) - 6500 kilométert autózott egy seriff a helyettesével az Egyesült Államokban, hogy aztán ne a keresett személyt tartóztassa le.

  A Kentuckyban körözött(nek vélt) férfi sem örült: éppen kiengedték egy kaliforniai börtönbõl, amikor ismét rendõri õrizetbe került és már vitték is Kentuckyba.