rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

  a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy titokban kihordja gyerekeit, mert úgy érezte, itt az ideje, hogy fia kistesókat kapjon. És úgy néz ki, Ronaldót azt cseppet sem zavarja, hogy gyerekeinek anya nélkül felnőniük. „Cristiano és a családja alig várják, hogy új tagokkal bővüljön a klán. A magánéletével kapcsolatban általában elég titokzatos, de a legközelebbi szeretteinek elárulta, hogy már közel van a bébik érkezése” – nyilatkozta egy bennfentes forrás.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szabad Fucking Hell néven sört forgalomba hozni

  Szabad Fucking Hell néven sört forgalomba hozni - mondta ki az európai védjegyek engedélyezésében illetékes, spanyolországi székhelyû Belsõ Piaci Harmonizációs Hivatal.

 • Két dal erejéig összeállt a Spice Girls

  Sokat kellett gyõzködni Victoriát, Mel B-t, Mel C-t, Gerit és Emmát, mire végül beadták a derekukat.

 • Paris Hilton titkos eljegyzése

  Paris Hilton és Doug Reinhardt eljegyezték egymást? Az örökösnõ nem csinált titkot korábban sem házasodási szándékából, de most újra célozgatott az esküvõre, amikor egy díjat átvett jótékonysági munkájáért. A célzás ezúttal nem párjának, hanem Doug családjának szólt.

 • Sean Connery semmit nem ad vagyonából fiának

  Sean Connery és fia, Jason elég zûrös kapcsolatot ápolnak. A viszony most még inkább elmérgesedni látszik, hiszen a filmsztár kijelentette: nem ad semmit vagyonából saját gyermekének.

  Sean Connery köztudottan igen rossz körülmények között nõtt fel, egy fürdõszoba nélküli, kétszobás kis lakásban, majd 13 évesen abbahagyta az iskolát és munkába állt.

  Nem csoda tehát, hogy egyetlen fiát is hasonlóan kemény munkára ösztönzi.

 • Dugóilletékért saját borukat vihetik étterembe a britek

  Régi hagyomány tér vissza a brit éttermekbe: a vacsorára érkezõk magukkal hozhatják kedvenc borukat is.

 • Csaknem hét méter hosszú haja volt

  Hat méter nyolcvan centi hosszú haja volt egy vietnami férfinak, aki a héten hunyt el, 79 évesen.

 • Földrengés volt Horvátországban!

  A Richter-skála szerinti 4-5-ös erejû földrengések rázták meg kora délután Horvátország déli részét és Bosznia-Herecegovinát.

  Az elsõ rengést 12.54 perckor észlelték, epicentruma a horvátországi Selina és Nin település közé esett. A Richter-skála szerint 4-es erõsségû rengés a középpontjában a Mercalli-skála szerinti 6-os fokozatú volt. Ezt elsõsorban Zára (Zadar) térségében lehetett érezni.

 • Détár Enikõ megbüntetné a gaffitiseket

  Czippán Anett, Albert Györgyi és Somogyi Zoltán mellett Détár Enikõ is seprût és takarítószert ragadott tegnap délelõtt, hogy nagy nehézségek árán megtisztítsák Budapest összefirkált falait a rondaságoktól.

  "A graffiti egy modern kori mûvészet, és teret is adnék neki: vonatokon, buszokon, aluljárókban, gyár körüli betonoszlopokon, hiszen a színes rajzok akár fel is dobhatják ezeket a helyeket."

  "A mûemlékek rongálása viszont gyalázatos."

 • Ashlee Simpson bármelyik pillanatban megszülhet

  Több internetes oldalán is felröppent a pletyka, miszerint Ashlee Simpson pénteken kisfiúnak adott életet.

  A hírt azonban ezidáig senki nem erõsítette meg, sõt, az énekesnõ nõvére, Jessica Simpson hétfõn kifejezetten cáfolta, hogy Ashlee túl lenne a szülésen.

  Jessica az Ellen DeGeneres Show hétfõi felvételén beszélt kishúga fájdalmairól. Mint mondta, most már bármelyik pillanatban elindulhat a szülés, sõt, az is lehet, hogy végül elindítják, a baba ugyanis nem sieti el a dolgot, Ashlee pedig egyre rosszabbul viseli a várakozást.

 • Segített jegyet venni a parkolóõr - majd bírságolt

  Készségesen segített a parkolójegy megvásárlásában egy idõsebb autósnak az északnyugat-angliai Wrexham kisváros fizetõs parkolójának õre - majd néhány perc múlva jól megbírságolta ugyanazt az autóst, mert nem látta jól a mûszerfalra elhelyezett jegyet.

 • Gyõzike 8 milliót már visszafizetett az Apeh-nak

  A Gáspár házaspárnak összesen 10 millió forint APEH-tartozása van, de ennek nagy részét már törlesztették.

 • Szerednyei Béla: Furák ezek a lányok!

  A színésszel egy nagyszabású divatbemutatón találkoztunk, amit Õ finoman szólva sem talált annak. Azt mondta, hogy ilyen ruhákat a színházi büfében szokott látni és a modelleket is furának találta. Szerednyei szerint mindegyik lány érdekesen járt, érdekes volt az arca és csak egy mosolygott mind közül. Az alkalmi kritikus egyébként saját bevallása szerint sem követi a divatot és alsó-közép osztálybélinek tartja az öltözködését.

 • Axl Rose kerekesszékben lépett színpadra

  Szerencsére nem lett öngyilkos, de viselkedése mégis az elhunyt rocker Kurt Cobainre emlékeztetett. Cobain 1992-es londoni fellépéséhez hasonlóan kerekes székben ment fel a színpadra Axl Rose a múlthéten egy torontói koncerten. A néha rock sztár Kurt Cobain közel húsz éve ugyanígy kezdte fellépését, egy ismerõse tolta fel a színpadra a kerekesszékben, hogy azt higgye a közönség, most engedték ki a kórházból.

 • Fel kell öltöztetnie pucér kerti törpéit

  Fel kell öltöztetnie három kerti törpéjét egy 64 éves nõnek Nagy-Britanniában, mert a figurák pucérok és zavarják szomszédasszonyát.

  Az asszony igencsak meglepõdött, amikor a lakhelye szerinti, bromsgrove-i önkormányzat telefonon ráparancsolt, hogy adjon kis pólókat a 60 centi magas szobrocskákra – melyek közül kettõ hölgy –, mert közszeméremsértõk.

 • Szavazhatnak az új Malév repülõ kinézetére!

  Az utazóközönség és az érdeklõdõk is szavazhatnak szerdától a Malév légitársaság egyik új repülõgépének húsz festési tervezetére, amelyeket a nyáron meghirdetett pályázatra küldtek be fiatal mûvészek.

 • Kifosztották egy budapesti katolikus plébániát!

  Kifosztották Budapesten a XVI. kerületben lévõ Templom téri katolikus plébánia lemezszekrényét.

  A bûncselekményt vélhetõen valamikor szombaton este és vasárnap dél között hajtották végre.

 • Beperelte lemezkiadóját a Pink Floyd együttes

  Az online eladásokra vonatkozó szerzõi jogdíjak miatt perelte be lemezkiadóját az angol Pink Floyd együttes.

 • Álomállás whiskeyrajongóknak: a szerencsés saját italt fejleszthet

  Minden whiskeykedvelõ álomállására írt ki pályázatot a világ legrégibb fõzdéje: a kiválasztott egy hónapot tölthet az üzemben, s kifejlesztheti saját "blendjét".

 • Hangosabbak lesznek az elektromos autók a vakok miatt!

  A hibrid vagy az elektromos autók egyik jellemzõ tulajdonsága, hogy szinte angtalanok - és épp ettõl válnak veszélyessé a vak gyalogosok számára.

  A japán kormány autógyártók, a vakok szervezetei és fogyasztói csoportok bevonásával június óta keresi a megoldást a mind komolyabb visszhangot keltõ problémára.

 • Késõn vesztette el a szüzességét Leonardo DiCaprio

  Legalábbis ezt osztotta meg a nézõkkel Russel Crowe egy interjú során, miközben a füle hegyéig vörös DiCaprio dadogott vele szemben.

  Crowe váltig állítja, hogy az apaságra áhítozó DiCapriot még nem avatták be a testi örömökbe, amikor együtt forgatták a Gyorsabb a halálnál c. filmet 1995-ben.

  Arra a kérdésre, hogy miben változott meg a Titanic színésze azóta, Crowe így válaszolt: "Két dologba: elvesztette a szüzességét és már legálisan is ihat" - nyilatkozta a Gladiátor fõszereplõje.

 • Gyilkos tv Ausztriában

  Szörnyethalt Ausztriában egy gyerek, mert rázuhant egy tévékészülék.

  A hétéves fiú egy pénztárcát próbált levenni a tévérõl, amely egy falipolcon volt a szülõi ház egy szobájában. Amikor a gyerek felnyúlt a tárcáért, a készülék rázuhant és maga alá temette. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínre érkezõ mentõk már nem tudták megmenteni. A szülõk sokkos állapotba kerültek, pszichológusok kezelik õket.

 • Épphogy megúszott egy balesetet Wolf Kati

  Wolf Kati éppen csak elkerülte a súlyos balesetet a Hungaroring vezetéstechnikai és off-road pályáján, ahol Szentgyörgyi Rómeóval, Kõváry Anettel és Kocsis Tibivel mérte össze tudását a Nemek harcán.

 • Rihanna lazán megoldotta a rendõrökkel való összetûzését

  Nyaralás közben az énekesnõnek kisebb afférja volt a helyi rendõrökkel, de elég lazán megoldotta a kellemetlen helyzetet.

 • 70 év után kézbesíti a karácsonyi lapokat a posta

  Több mint hetven év után kapja meg nagyapja második világháborúban írt karácsonyi üdvözletét egy férfi a németországi Mannheimben.

 • Utcanézegetõ miatt fogyott le egy brit férfi

  A Google sokat vitatott utcanézegetõje miatt fogyott le egy elhízott brit férfi, aki annyira megdöbbent a StreetView oldalain található önmagától, hogy a szigorú diéta mellett még sportolni is kezdett.

 • Több évtized után az interneten találta meg ellopott autóját

  Akár licitálhatott is volna rá, de inkább a rendõrséget értesítette "visszavásárlás" helyett az a férfi, aki több mint négy évtized után véletlenül akadt az ellopott autója nyomára.

 • Meztelenül próbált szellemeket fotózni temetõben

  Kísérteteket próbált lencsevégre kapni egy temetõben az Egyesült Államokban éjszaka egy meztelen férfi, ám csak õt kapta lencsevégre a sírkert biztonsági kamerája.

 • Öt eurót tett fel a lottón, és 15 milliót nyert!

  Öt eurót tett fel a lottón, és ezzel 15 milliót (4,42 milliárd forint) nyert egy brandenburgi játékos - adta hírül a brandenburgi lottóigazgatóság hétfõn Potsdamban.

  A szerencsés pénteken adta le szelvényét a Oberspreewald-Lausitz körzet lottózójában. Õ volt az egyetlen, aki nemcsak a hat számot, hanem még a szuperszámot is eltalálta, így övé a jokerrel járó pénzösszeg is. Ez a nyereményalap már hat hete növekedett.

 • Feladta magát a Facebookon támadó "Spamkirály"

  Feladta megát a Szövetségi Nyomozó Irodának (FBI) a Spamkirály néven elhíresült Sanford Wallace, aki 27 millió nem kívánt üzenetet küldött szét a Facebook szervereirõl.

 • Lelõttek négy rendõrt!

  Ismeretlen fegyveresek megtámadták a közlekedésrendészet egyik ellenõrzõ posztját a dagesztáni bujnaki járásban, ás négy rendõrt megöltek, késõbb pedig egy szaunában három fiatal lányt lõttek agyon.