rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

 • Share on Tumblr

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

  a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy titokban kihordja gyerekeit, mert úgy érezte, itt az ideje, hogy fia kistesókat kapjon. És úgy néz ki, Ronaldót azt cseppet sem zavarja, hogy gyerekeinek anya nélkül felnőniük. „Cristiano és a családja alig várják, hogy új tagokkal bővüljön a klán. A magánéletével kapcsolatban általában elég titokzatos, de a legközelebbi szeretteinek elárulta, hogy már közel van a bébik érkezése” – nyilatkozta egy bennfentes forrás.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megvásárolható James Bond autója

  Egy svájci milliomos felújította, és most hárommillió angol fontért (csaknem egymilliárd forintért) Nagy-Britanniában megvételre kínálja James Bond Aston Martin márkájú autóját a hozzá tartozó olyan extrákkal, mint a fényszórók mögé beépített rejtett géppuskák, a füstfüggöny-eregetõ szerkezet vagy a golyóálló szélvédõ.

 • Chelsea Clinton kenyai rajongója nem adja fel

  Annak ellenére sem adja fel a reményt Chelsea Clinton kenyai imádója, hogy a volt amerikai elnök lánya idén férjhez megy, és bizony máshoz.

 • Közel négy ezer áldozata van a Zimbabwei kolerajárványnak

  Már 3688 halálos áldozata van az augusztus óta tartó kolerajárványnak Zimbabwében, és 77650 ember betegedett meg a kórban - tûnik ki az ENSZ humanitárius segélyeket összehangoló irodája (OCHA) kedden közzétett friss adataiból.

  A dél-afrikai országban, amelyet egy éve súlyos politikai és gazdasági válság bénít meg, 12 millió embert fertõzhet meg a bacilus az Egészségügyi Világszervezet (WHO) becslése szerint.

 • Sziget - Akár tucatnyian is lehetnek egy sátorban

  Sátorlakók szélsõségei!?

  Budapest - Olyan sátor is akadt az idei Sziget fesztiválon, amelyben tizenketten laktak, az átlag azonban 3-4 fõ sátranként.

  A legtöbb helyen általában néhány centiméterre helyezkednek el egymástól a sátrak; szerkesztõségünknek nyilatkozó szigetlakók egy része szerint ez túl zsúfolt, más részük viszont egyenesen családiasnak nevezte a többiek fizikai közelségét.

 • Apa lett a világ legmagasabb embere

  Peking) - A világ legmagasabb embereként számontartott, 2,36 méter magas Pao Hszi-sunnak (Bao Xishun)4,2 kilogrammos gyermeke született - adta hírül a pekingi sajtó.

  Az 57 éves férfi szeretné, ha gyermeke legalább olyan magas lenne majd, mint õ, hogy egy napon kosárlabdacsillag válhasson belõle.

 • Csitriként viselkedett Cindy Crawford

  Tizenöt évet húzott le együtt Cindy Crawford és Rande Gerber. Azt szokták mondani, hogy a legszebb nõt is unja valaki. A férj többször megcsalta nejét, ám õ eddig mindig megbocsátott. A hírek szerint most azonban válnak.

 • George Clooney durva komédiája

  George Clooney durva vígjátékot tervez egy öngyilkos férfiról, illetve végzetes tettének elõzményeirõl.

  A Fall of Bob címet viselõ sorozat úgy indul, hogy a címbeli Bob öngyilkossági szándékkal kiugrik egy épületbõl.

  Eközben lepereg elõtte az élete, melynek eseményeit narrálja is - a nézõk számára ezekbõl a jelenetekbõl áll össze, hogy a férfi miért is vetette ki magát az ablakból. • Meztelenül akart hódítani a kínai nõ

  A 29 éves Li Csinget meztelenül akarta meghódítani egy nõismerõse.

  Csing tiensani lakásába kopogtatás nélkül lépett be a hölgy, Csang Jing, aki átugorva az udvariassági formulákat, vetkõzni kezdett.

  A férfi úgy megriadt, hogy kiszaladt az ajtón és meg sem állt barátja házáig, ahol a díványon töltötte az éjszakát.

 • Tehéntandíj 11 millió százalékos infláció miatt

  Harare - Tehénben vagy benzinben követeli a tandíjat egy középiskola Zimbabwe második legnagyobb városában.

  Az afrikai ország világelsõ az infláció tempóját illetõen, a legutóbbi hivatalos adat szerint 11 millió százalékos az éves pénzromlás, a gazdasági helyzet "válságos". A központi bank a múlt hónapban lenyeste a legutolsó 10 nullát a bankjegyekrõl, de nem azért, mert már nulla sincs elég, hanem a készpénz könnyebb kezelése végett, így most 1 új zimbabwei dollár 10 milliárd régit ér.

 • Megváltoztatta esküvõi terveit Jennifer Aniston

  A Jóbarátok címû sorozat egyik legsikeresebb színésznõje végre megtalálta a boldogságot, méghozzá Justin Theroux személyében. A pár az esküvõre készül, azonban egy nagyon fontos dolgon változtattak.

 • Alkoholproblémákkal küzd a mélyben rekedt chilei bányászok egy része

  Alkoholelvonási tünetekkel küzd a mélyben rekedt chilei bányászok egy része. Mint Jaime Manalich chilei egészségügyi miniszter az El País címû spanyol napilapnak nyilatkozva elismerte, a 33 beszorult bányász közül a múltban több is rendszeresen fogyasztott alkoholt, hogy leküzdje a mélyben végzett munkával járó félelmet. Mint mondta, egyesek idõnként "nagy mennyiséget" is magukhoz vettek.

 • A mosógépben kapott kiképzést a macska

  A világ legtisztább macskáját mondhatja magáénak az a brit nõ, aki véletlenül kimosta cicakölykét.

 • Árgus szemmel figyelik Jennifer Aniston pocakját

  A Call Me Crazy című filmben rendezőként is részt vett Jennifer Aniston, aki büszkén népszerűsítette az alkotását a Los Angeles-i premieren.

 • Új párra talált Nina Dobrev

  Új párra talált Nina DobrevNina közeli barátságot ápol Julianne Hough táncossal, aki Derek húga, általa ismerkedtek meg. Egy forrás azt nyilatkozta, sok időt töltöttek együtt a nyár folyamán. Ez az első kapcsolata Ninának, mióta szakított Ian Somerhalderrel, akivel évekig alkottak egy párt. Dereket korábban Cheryl Cole-lal és Lauren Conraddal boronálták össze, a híresztelések nem voltak valósak, végül Nina mellett találta meg boldogságát. Egyes hírportálok szerint már hónapok óta alkotnak egy párt. Augusztusban kerültek egymáshoz igazán közel, akkor kezdett egyre komolyabbá válni a köztük lévő kapcsolat.

 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

 • Ryan O'Neal és fia dutyiba került

  Los Angeles - Letartóztatták Ryan O'Neal filmszínészt és fiát, mert kábítószert találtak a házukban - jelentette be a Los Angeles-i seriff szóvivõje.

  A rendõrség szerda reggel rutinellenõrzést végzett a 67 éves O'Neal malibui otthonában, mivel a sztár fia, Redmond június óta hároméves próbaidejét tölti kábítószerezés miatt.

  A hatósági emberek az apa és a fiú lakrészében is kábítószert találtak, ezért mindkettõjüket elõállították.

 • Egy játék miatt csúszott le majdnem a hőn áhított főszerepről Henry Cavill

  Henry Cavill elmulasztotta élete telefonhívását, mivel épp nagyon elfoglalt volt egy számítógépes játék miatt. A színészt választották a hőn áhított főszerepre a feltámasztott Superman franchise legújabb nyitó részében, Az Acélemberben (Man Of Steel).

 • VV Gergõ és Nikó kapcsolata kezd komolyra fordulni

  VV Gergõ az Összeesküvõk háza táján udvarolgat.

 • Megszületett Lilly Allen második kislánya

  A brit énekesnõ életet adott legifjabb lányának, Marnie Rose Coopernek.

 • Megtiltotta a dohányzást minisztereinek Putyin

  Megtiltotta hat dohányzó miniszterének Vlagyimir Putyin orosz kormányfõ, hogy cigarettához nyúljon.

 • Hatalmas szakállt növesztett egy Metallica rajogó

  A Metallica egyik rajongója megfogadta, hogy addig növeszti a szakállát, amíg a világhírû heavy metal-banda meg nem jelenteti új lemezét.

  Két évig növekedett az idõközben híressé vált óriásszakáll!

  Mick Cassidy 2006-ban részegen fogadott feleségével, hogy addig nem borotválkozik, amíg a Metallica ki nem adja új lemezét.

  Akkor a banda már három éve nem adott ki új albumot. Szóval nagy fába vágta a fejszéjét Mick, de betartotta igéretét!

 • Sebestyén Balázs gyereke beköszönt: helló!

  Balázs neve mostanság nem csupán a megszûnõ Danubius Rádió kapcsán, hanem a nemrég született gyermeke miatt is többet forgott a köztudatban, mint szokott. A fiatal mûsorvezetõ ezúttal mesélt arról, hogy hogyan éli meg a születés utáni heteket.

 • Halálra itta magát! Tíz liter vizet ivott és meghalt!

  A 44 éves férfi már a korábbi két napban is sok vizet ivott, hogy enyhítse a kínzó ínyfájdalmát, amire nem volt hajlandó semmilyen gyógyszert bevenni.

 • Vulkánkitörés Tokióban!

  Az Aszama vulkán tavaly augusztusban már egyszer mûködésbe lépett. Áldozatokról nincs hír, a helyi lakókat óvatosságra intik.

  Füstöt és hamut lövellve helyi idõ szerint hétfõ hajnalban kitört az Aszama vulkán Japánban, Tokiótól mintegy 150 kilométerre északnyugatra. A vulkán legutóbb tavaly augusztusban mutatott aktív tevékenységet. A 2568 méteres tûzhányó mostani kitörése után nem érkeztek jelentések sebesültekrõl vagy károkról, ám az ötfokozatú skála szerinti hármas készültségi szintet rendeltek el a térségben.

 • Sört lopott egy meztelen nõ

  Kalandos éjszakát tudhat maga mögött Lori Brutsche-Ely. Sokat ivott, aztán villantott, aminek börtön lett a vége.

  Az idahói asszony, mellesleg családanya, lakóhelyén, Haileyben tért be egy mulatóba, hogy szórakozzon egy kicsit. Amikor pénztárcája kiürült, mások söreit kezdte lopkodni.

 • Rúdtánc-fogásokat tanított a lányának Demi Moore!

  Demi Moore úgy gondolta, hogy átadja színészi tapasztalatait a lányának. A sztár a Striptease címû filmben sajátította el a rúdtáncolás fortélyait, és ezt egy nyilvános partin mutatta meg Rumernek.

 • Tripla nyolcas és kilences után tripla tízes születési dátumú gyerek

  Immár három, születési dátumával számtriplázó gyermeke van egy amerikai házaspárnak, miután 2010. 10. 10-én megszületett második lányuk.

 • Lebukott Obama

  Obama orvosai intelme ellenére sem tud lemondani az ínyencségekrõl és a szeszfogyasztásról.

 • Elloptak egy festményt a békéscsabai templomból!

  Elloptak egy II. János Pál pápát ábrázoló olajfestményt a békéscsabai Páduai Szent Antal templomból.

  Az alkotás egyike volt a Simon M. Veronika festõmûvész által a jelenlegi katolikus egyházfõrõl és elõdjérõl készített festménypárnak.

 • Gisele Bündchen váltja Carmen Electra-t

  Carmen Electra ideje lejárt a Max Factornál, és nem akárki, hanem a világ egyik legkeresettebb szupermodellje, Gisele Bündchen váltja õt!

  A hosszúcombú brazil szépség októbertõl veszi át a stafétát Carmentõl, tehát a Max Factoros reklámdömpingre még várnunk kell.

  A jó hír viszont az, hogy addig is itt vannak például az Arena magazin legfrissebb Gisele felvételei, melyek feltételezhetõen jóval merészebbek, mint amilyenekkel a Max Factor plakátjain találkozhatunk majd.