rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

 • Share on Tumblr

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

  a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy titokban kihordja gyerekeit, mert úgy érezte, itt az ideje, hogy fia kistesókat kapjon. És úgy néz ki, Ronaldót azt cseppet sem zavarja, hogy gyerekeinek anya nélkül felnőniük. „Cristiano és a családja alig várják, hogy új tagokkal bővüljön a klán. A magánéletével kapcsolatban általában elég titokzatos, de a legközelebbi szeretteinek elárulta, hogy már közel van a bébik érkezése” – nyilatkozta egy bennfentes forrás.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 17 ember halt meg a thaiföldi áradásokban

  A vízszint emelkedése ráadásul nem állt meg. Az ország területének több mint egy negyede víz alatt áll, és a megáradt folyók Bangkok egy részét is eláraszthatják.

 • Lindsay Lohan nem fogadta el a Playboy 700 ezer dolláros fotózását

  A Sawf News értesülései szerint a Playboy 700 ezer dollárt (kb. 119 millió forintot) fizetett volna a színésznõnek, ha 2008 elején félmeztelenre vetkõzik a magazin egyik jubileumi száma kedvéért.

  Lohan egyik embere azonban visszautasította az ajánlatot arra hivatkozva, hogy meztelenkedésrõl szó sem lehet, nem akarják megismételni a New York magazinos felvételeket. A színésznõ ezeken a fotókon Marilyn Monroe Bert Stern által készített képsorozatát elevenítette fel, a Playboyban pedig Ann-Margret elõtt szerettek volna tisztelegni a Lohanról készült fotókkal.

 • Életmentő kutya - vízből mentett embert

  Életmentő kutya - vízből mentett embertA kutya gazdája beugrik a vízbe... majd egy kicsi idő után fuldoklást szimulál. A kutya nem teketóriázik, egyből utána veti magát és próbálja kimenteni. Mentőkutya, aki vízből ment életet. Eddig is tudtuk, hogy a kutya az ember legjobb barátja, de a képsorokat látva csak jót mondhatunk el a négylábú barátról. A kutya mindenféle feltétel nélkül az ember alattvalója, ez teljes mértékben kivehető ebből az életmentős videóból is. Kutya, aki egyből ugrik a fuldoklónak hitt gazdi után... becsülendő és tisztelendő állat.

 • Katy Perry botrányos esküvõje

  Nyomozást indított az indiai rendõrség egy luxushotel menedzsere ellen az énekesnõ és Russell Brand brit komikus túl hangos esküvõje miatt.

 • Fõiskolán folytatja Zita

  Debreczeni Zita eldöntötte: befejezi tanulmányait és végre diplomát szerez. A modellt a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Fõiskola fotográfia szakára vették fel.

 • Még mindig sportol 105 évesen a német férfi

  Szombaton ünnepli 105. születésnapját Németország legidõsebb, ma is aktív golfjátékosa, a münsteri Alfred Koch.

 • Papnak adta ki magát egy férfi a Vatikánban

  A Vatikánban papnak adta ki magát egy férfi, gyóntatni készült amikor elfogták. Papi ruhát viselt és hamisak voltak a nála lévõ iratok, ügyét a vatikáni bíróság tárgyalta. A bíró nem árulta el, hogy mi lett az ítélet és a büntetés.

  Az olasz hatóságok segítségével azonban kiderült, hogy a férfi korábban már Olaszországban is próbált papként szerepelni.A bíróságnak egyébként a turisták ellopott pénztárcái adják a legtöbb munkát, mondta a bíró.

 • Kastélyt vásárol Zuckerberg

  Az északolasz Piemonte dombjain készül kastélyt vásárolni Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója.

 • Fegyveres rablás gyanújával tart õrizetben egy kecskét a rendõrség

  Fegyveres rablás gyanújával tart õrizetben egy kecskét a rendõrség Nigériában. Nem rendõrök érték tetten és fogták el az állatot, hanem a polgárõrség, amelynek egy járõrcsapata tanúja voltak az autórablási kísérletnek.

  Elmondásuk szerint a kecske elõször férfi volt, és egy cinkosával együtt próbált elrabolni egy autót. A polgárõrök láttán azonban elfutottak, egyiküknek sikerült meglógnia, a másik viszont átváltoztatta magát kecskévé. Õt elfogták és bevitték a rendõrségre.

 • Bugatti Veyront, Chevrolet Corvette-re

  Az év, de talán az évtized üzletét kötötte egy amerikai autókereskedés, mely egy Chevrolet Corvette ZR1-ért Bugatti Veyront kapott cserébe.

 • Tizenkilenc éves spermától termékenyedett meg

  Egészséges gyermeke született annak az angol nõnek, akit tizenkilenc éve lefagyasztott spermával termékenyítettek meg. Az asszony isteni csodának tartja kislánya világrajöttét.

  Rosszindulatú daganatot diagnosztizáltaK Emmanuel Iyohánál 1989-ben, miután egy púpot fedezett fel a nyakán.

  Az orvosok felvilágosították a férfit, hogy az úgynevezett Hodgkin's lymphomában szenved, de megnyugtatták, hogy kemoterápiával százszázalékosak a túlélési esélyei.

 • Telefonlopással vádolják Justin Biebert

  Telefonlopással vádolják Justin BiebertRablási kísérlet miatt indított nyomozást a Los Angeles-i rendőrség Justin Bieber ellen. A húszéves énekest egy fiatal nő jelentette fel, akinek a táskájából állítólag kivett egy mobiltelefont a popénekes. A a telefonnal korábban lefotózta a nő Biebert egy Los Angeles-i minigolf-pályán. Az énekest nem tartóztatták le, a szóvivője egyelőre nem mondott semmit az újabb balhéval kapcsolatban. A telefonlopás helyi idő szerint hétfő délelőtt történt Los Angeles Van Nuys nevű részében, és kedden tettek feljelentést a rendőrségen.

 • Verekedés a forgatáson – Elrepedt a sztár bordája, orvost kellett hívni

  Kaylee Defer, A pletykafészek sztárja és Steve Stanulis színész jó néhány sérülést szerzett új filmjük forgatásán.

 • Szarvas mászkált egy férfi házának tetején az Egyesült Államokban

  Szarvas mászkált egy férfi házának tetején az Egyesült Államokban, de nem rén-, hanem jávorszarvas, és szán meg Mikulás nélkül.

  Az eset Észak-Dakota államban történt, és nem karácsonykor, hanem a héten. Nem csodáról van szó, a ház hátuljával egy hegyoldalnak épült, az állat így viszonylag könnyedén szökkent át a tetejére. A férfi, miután meghallotta a szarvaspaták dobogását a háztetõn, a rendõrséget hívta segítségül.

 • Két újja leszakadt a vitorlásverseny indítóbírójának

  Vitorlásverseny startlövése okozott súlyos sérülést a Balatonon 2011 júniusában.

 • Bikát találtak a medencében

  Legelsõ fürdõzésére készült egy család Skóciában vadonatúj kerti medencéjében, ám megelõzte õket egy bika.

  Már épp beléptek volna a vízbe, amikor a kertbe rontott marha hatalmas csobbanással vágódott a 40 köbméternyi, azon "hidegében" beengedett vízbe. A család döbbenten meredt a fürdõzõ bikára, amely szemmel láthatóan nem élvezte a "pancsizást".

 • Manchesterben képzeli el a jövõjét Cristiano Ronaldo!

  Manchesterben képzeli el a jövõjét Cristiano Ronaldo, az angol bajnok és BL-döntõs United aranylabdás futballistája, legalábbis errõl árulkodik legújabb nyilatkozata. "Manchester az otthonom.

  Tudom, hogy az emberek mindenfélét gondolnak, még akkor is, amikor azt mondom: ide tartozom. Ennek ellenére én itt akarok játszani" - idézte vasárnap a News of the World címû bulvárlap a portugál támadót, akit a sajtó már egy éve "el akar adni" a Real Madridnak.

 • Az új James Bond filmet híres rendezõk szinkronizálják

  Guillermo del Toro és Alfonso Cuarón is szerepet kapott az új James Bond-filmben: a mexikói rendezõk adják a hangjukat a Quantum csendje címû akciókaland néhány szereplõjének.

  Marc Foster, a 007-es film rendezõje az El Universal mexikói napilapnak beszélt róla, hogy mindkét rendezõt ismeri, ezért kérte fel õket a közremûködésre. Egy kitalált bolíviai hadsereg katonáit fogják megszólaltatni. Del Toro, A Faun labirintusának rendezõje több katonát is alakít, míg kollégája, Cuarón, akitõl legutóbb Az ember gyermeke címû sci-fit láthatták a nézõk, egy helikopter pilótáját szinkronizálja - mondta Foster.

 • Pótanyaként tekint Claudiára Gesztesi Máté

  Pótanyaként tekint Claudiára Gesztesi MátéGesztesi Máté ma is pótanyaként tekint Liptai Claudiára, akit nemegyszer édes mostohaként emleget. Claudia volt az, aki Gesztesi Károly oldalán egykor otthont teremtett Gesztesi Máté számára, amit a fiatal színész soha nem fog elfelejteni. Pont ezért örül, hogy Claudia A Nagy Duett élő adásain műsorvezetőként is jelen van. \"Jó érzés, hogy ő is ott van a műsorban. Érzem, hogy nagyon szeret, és ez doppingol\" - mondta Máté. Állandó csipkelődésük ellenére, látszik, hogy igazán jó a viszonyuk, hizs Claudia és Máté nyolc évig éltek egy háztartásban.

 • Kovi nem vesz részt az idei Erotika Kiállításon

  Hazánk minden bizonnyal legismertebb pornóproducere, Kovi bejelentette: nem vesz részt az idei Erotika Kiállításon. Azt azonban, hogy miért nem, nem kívánta elárulni.

  "Csak annyit mondhatok, hogy nem tartom megfelelõnek a szervezõk által kívánt feltételeket" - mondta a világhírû producer. A pornósnak abból lett elege, hogy miközben az eladott belépõjegyek magas számához, így a szervezõk bevételéhez igencsak hozzájárul, az üzletemberek tõle is komoly összeget kértek a pavilonért. A Kiállítás fõszervezõje azonban nem érti, mi Kovi problémája.

 • Gisele Bündchen anya lett?

  Gisele Bündchen anya lett anélkül, hogy szült vagy örökbe fogadott volna: a kép tanúsága szerint a szupermodell úgy gondoskodik barátja, Tom Brady kisfiáról, Edward Thomasról, mintha a sajátja lenne.

  Kérdés, hogy mit szól ehhez a gyermek édesanyja, a színésznõ Bridget Monayan, aki minden bizonnyal eddig nem tudott róla, hogy mikor exe elviszi közös gyermeküket, a kicsi végül Gisele Bündchen karjaiban landol. Tom és Bridget ugyanis nem éppen szépen váltak el egymástól, úgyhogy valószínûleg a színésznõnek nem nagyon fognak tetszeni azok a képek, amik nekünk nagyon is!

 • Igyunk sört! Tele van vitaminnal!

  Örülhetnek a folyékony kenyér rajongói. Eddig a habos gyönyörûség kedvelõi fõleg csak arról hallhattak, mennyi veszélyt rejt kedvencük fogyasztása, most azonban egy bostoni tudóscsoport megállapította, a búzából készült sörben rengeteg értékes B-vitamin van.

 • Cheryl Cole véget vetett a pletykának: nem jegyezték el és nem készül házasodni

  Cheryl Cole véget vetett a pletykáknak, melyek szerint barátja, Tre Holloway arra készül, hogy megkérje a kezét.

 • Magasabb fizetést kapnak a jóképûbb férfiak

  22 százalékkal több a fizetésük a jóképûbb férfiaknak minden szakmában – derítette ki egy ausztráliai felmérés. A nõk esetében viszont nem jár ilyen elõnnyel a szebb külsõ.

 • Szülés közben verekedtek össze az orvosok

  Fizikai leszámolással ért véget egy szülés a szicíliai Messina városában. Az orvosok egymást verték, melynek következtében a mama és a csecsemõ is válságos állapotban van.

 • Nicole Scherzinger és Will.I.Am lebuktak!

  Egy szemtanú nemrég együtt látta a Pussycat Dolls énekesnõjét, Nicole Scherzingert és a Black Eyed Peas-es Will.I.Am-et, amint szenvedélyesen csókolóznak Hollywoodban.

  Az eset július 21-én történt, a hollywoodi Opera nevet viselõ éjszakai bárban.

  - Nicole úgy kezdett el flörtölni Willel, mint egy õrült és egyben szerelmes lány - mondta a szemtanú az In Touch Weekly magazinnak.

 • Emberi petesejtet sorsol ki egy brit klinika

  Egy brit termékenységi klinika ezen a héten kisorsol egy emberi petesejtet, így népszerûsítve szolgáltatásait, mindez állításuk szerint összefér a brit törvényekkel.

 • Kilencvennégy éves korában szerzett diplomát

  Kilencvennégy éves korában szerzett fõiskolai diplomát egy amerikai nõ, Hazel Soares. A hétvégi ünnepélyes ceremónián Nancy Palosi, az amerikai képviselõház elnöke személyesen gratulált az örökifjú végzõsnek.

 • Mázsás sírköveket loptak

  Mázsás sírköveket lopott egy apa és fia egy emlékmûgyártó cég telepérõl az Egyesült Államokban, a rendõrség pedig még találgatni sem tudja, hogy ugyan minek.

  A 35 éves apa és 19 esztendõs fia éjszaka "fújta meg" a hatalmas gránittömböket, amelyek tömege másfél és közel három mázsa között van. Teherautóval mentek a zsákmányért, ez lett a vesztük, mert erre figyelt fel valaki Albany külvárosában.

 • Dollármilliókat vesztett Gábor Zsazsa

  Gábor Zsa Zsa is Madoffra bízta pénzét - több millió dollárt veszített

  San Francisco - Legkevesebb hétmillió dollárt veszített Gábor Zsa Zsa azon, hogy a csalással vádolt Bernard Madoff befektetési vállalkozóra bízta a pénzét.

  Ügyvédje szerint azonban akár tízmillió dollárt is bukhatott Madoff pirammisjátékszerû csalásán a magyar származású amerikai színésznõ.