rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

 • Share on Tumblr

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

  a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy titokban kihordja gyerekeit, mert úgy érezte, itt az ideje, hogy fia kistesókat kapjon. És úgy néz ki, Ronaldót azt cseppet sem zavarja, hogy gyerekeinek anya nélkül felnőniük. „Cristiano és a családja alig várják, hogy új tagokkal bővüljön a klán. A magánéletével kapcsolatban általában elég titokzatos, de a legközelebbi szeretteinek elárulta, hogy már közel van a bébik érkezése” – nyilatkozta egy bennfentes forrás.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Váratlan betegség miatt kórházba vitték Janet Jacksont

  "Váratlan betegség" miatt kórházba vitték Janet Jackson amerikai énekesnõt Montrealban, nem sokkal a hétfõ estére tervezett koncertje elõtt.

  A W&W Public Relations közleménye szerint Jackson a koncert elõtti hangpróbán hirtelen rosszul lett, egyelõre megfigyelés alatt tartják a kórházban. Állapotáról nem közöltek további információt.

  Rövid idõn belül ez a második koncert, amelyet a 42 éves énekesnõ lemond.

 • Hivatalosan is kimondták Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán válását

  Hivatalosan is kimondták Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán válásátSzinetár Dóra és második férje, Bereczki Zoltán hivatalosan is elváltak, nemrégiben ugyanis a bíróságon is kimondták, hogy a korábban álompárként emlegetett színész-énekes duó már nem férj és feleség többé. A válás során Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán közt semmilyen vita nem alakult ki, mindenben sikerült békésen megegyezniük. Kislányuk, Zorka felügyeleti jogát Szinetár nyerte meg, így az ötesztendős gyermek az édesanyjával él, de mivel a szülők nem haragban váltak el, és a pici eddig is ugyanannyi időt töltött édesapjával, mint a mamájával.

 • San Francisco-ban megnyílt a világ legzöldebb múzeuma

  A hétvégén megnyílt a világ legzöldebb múzeuma San Franciscóban: a Kaliforniai Tudományos Akadémia, a világ egyik legnagyobb természettudományi múzeuma tíz évi tervezés és három évi átépítés után nyitotta meg újra kapuit a nagyközönség elõtt.

  A planetáriumnak és akváriumnak, valamint egy valósághû esõerdõnek is otthont adó 38 ezer négyzetméter területû komplexum tetejét élõ növénytakaró borítja; 1,7 millió növény él a mintegy 2,5 hektáros tetõn, amely a 12 épületbõl álló múzeumot lefedi.

 • Travolta újra átéli fia halálának tragédiáját

  Bíróság elé áll a színészt zsaroló mentõs!

  John Travoltának újra kell élnie a fia elvesztésének fájdalmát idén szeptemberben, amikor újra bíróság elé kerül annak a mentõsnek a pere, aki kijött a 16 éves fiukért, amikor az rosszul lett a család nyaralójában, 2009 januárjában. A mentõst azzal vádolják, hogy 25 millió dollárt próbált kizsarolni a színészbõl és feleségébõl Kelly Prestonból, amikor fiuk Jett halálos rohamot szenvedett.

 • Hetvenkilenc tangát lopott egy amerikai egyetemista

  Összesen 79 tangával bukott le az a 19 éves amerikai egyetemista, aki a kollégiumi mosodából a diáklányok alsónemûit lopkodta.

 • Sárga helyett Arany lett a vasútvonal ázsiai tiltakozásra

  Átneveztek Sárgáról Aranyra (Yellow-ról Goldra) egy helyi vasútvonalat az Egyesült Államokban a helyi ázsiai közösség nyomásának engedve.

 • Tûsarkú váltófutásrekord

  Rekordot javított magassarkúcipõs váltófutásból négy nõ Ausztráliában. A 80 méteres távot 1 perc 4 másodperc alatt szaladták végig stafétában Sydneyben.

 • A testõrök nem hagyják élni Jacko gyerekeit

  Michael Jackson két idõsebb gyermekét, Princet és Parist testõrök viszik az iskolába.

 • Háromnapos leves tányéronként húszezerért

  Húszezer forintnyi jenért árul egy japán vendéglõs egyetlen tányér levest, amely három napon át készül.

 • Szerednyei Béla: Furák ezek a lányok!

  A színésszel egy nagyszabású divatbemutatón találkoztunk, amit Õ finoman szólva sem talált annak. Azt mondta, hogy ilyen ruhákat a színházi büfében szokott látni és a modelleket is furának találta. Szerednyei szerint mindegyik lány érdekesen járt, érdekes volt az arca és csak egy mosolygott mind közül. Az alkalmi kritikus egyébként saját bevallása szerint sem követi a divatot és alsó-közép osztálybélinek tartja az öltözködését.

 • Házastársi pénzhûtlenség

  Pénzügyi hûtlenkedést követ el az Egyesült Államokban a párok 31 százaléka: hazudnak életük társának arról, hogy mennyi a pénzük, avagy az adósságuk.

 • Meghalt Heath Ledger

  Holtan találták Heath Ledgert kedden manhattani lakásában. Az ausztrál születésû színész 28 éves volt. Halálát valószínûleg gyógyszer-túladagolás okozta, ágya mellett altatótabletták hevertek.

 • Az sms király 141 betût 61másodperc alatt pötyögött be

  Olimpiát ugyan még nem rendeznek belõle, ám Svédországban a hét végén sms-bajnokságot tartottak egy helyi telefontársaság szervezésében. A gyõztes a 17 éves My Svensson lett, aki 141 betût és írásjelet 61 másodperc alatt pötyögött be telefonjába a döntõben.


 • Barbie-t is elérte a középkorúak válsága

  New York - Barbie babát is elérte a középkorúak válsága, az 50. születésnapjára készülõ figurát frissítõ kúrára küldi a gyártó. A Mattel az egyre csökkenõ eladások javulását, és a vezetõ szerep visszaszerzését várja a megújulástól.

  Richard Dickson, a világ legnagyobb játékgyárának vezetõje a Wall Street Journal címû gazdasági lapnak adott nyilatkozatában elmondta: a konkurencia egyre jelentõsebb sikerei és a csökkenõ eladások kényszerítik a céget a változtatásokra.

 • 'Már nem csupán sci-fi az emlékezet célzott kitörlése'

  Washington - Amerikai kutatóknak sikerült kitörölniük kísérleti állatok egyes meghatározott emlékeit. "Az emlékezet célzott kitörlése már nem csupán a sci-fi történetek része" - olvasható a georgiai (USA) orvosi fõiskola kutatóinak tanulmányában, amely a Neuron címû szaklapban jelent meg. Joe Tsien és kollégáinak reményei szerint az eljárással a jövõben segíteni lehet majd olyan embereken, akiket traumás emlékek kínoznak.

 • Szexi kalóz szerepben Madonna

  Miután minden egyes újság és magazin Lady GaGával van tele, Madonna gondolt egyet, és megmutatta, hogy még õ is igazi divatikon, akinek kivételes a stílusa. Az Interview magazin szerkesztõsége nagy költségbe verte magát e hónapban. Elõször is Madonnát rakták a címlapra, akinek a tiszteletdíja egy város néhány havi költségvetésével vetekszik. Másodszor pedig a Photoshop szakemberek is szép túlórabért kaptak, hogy eltüntetessék sztárjuk természetes kinézetét. Madge ugyanis legalább egy tízessel fiatalabbnak tûnik a fotókon, mint amennyi valójában.

 • Születési helye: könyvtár

  Denver - Könyvtárban szült egy nõ az Egyesült Államokban, de nem olvasgatás közben.

  A hölgy buszsofõr, és vezetés közben kezdett vajúdni. Jobb híján leállította járatát és bement a denveri közkönyvtárba segítségért, mondván, mindjárt megszül. A baba a "helyi Gutenberg-galaxis" elõcsarnokában jött a világra, a könyvtár dolgozói bábáskodtak a szülésnél, míg meg nem érkeztek a mentõk.

 • Tizenöt hegymászót megölt az ár!

  Tizenöt hegymászót megölt, a csoport másik felét pedig csapdába ejtette a nagy esõzések miatt lezúduló ár és az azt követõ földcsuszamlások Délnyugat-Kínában.

  A mentõalakulatok 15 holttestet és 16 túlélõt találtak, négy embert pedig még keresnek a Csungcsing (Chongqing) közelében található Tancsanghszia-szorosban (Tanzhangxia).

 • Kirepült a szélvédõn a csecsemõ

  Kirepült a szélvédõn egy anyja ölében utazó másfél éves csecsemõ, amikor balesetet szenvedtek 120 kilométeres sebességgel haladó BMW-jükkel az M4-es autópályán. Anyja percekkel a baleset elõtt csatolta ki a babaülésbõl a gyereket, aki ötven métert repült az ölébõl.

  Angel Nguyen nem élte túl az autóbalesetet, amikor édesapja elvesztette az uralmat a kormány fölött az egyik autógumi defektje miatt.

 • Bezerédi Zoltán sérülten játszik a My Fair Ladyben

  Bezerédi Zoltán sérülten is fergeteges alakítást nyújtott a tegnap esti fõpróbán. A Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatóhelyettese Herczeg Tamás elmondta: a mûvész a szerdai próbán sérült meg, de a baleset a Novák Eszter rendezte produkciót nem veszélyezteti.

 • Férjhez ment Alicia Keys

  Férjhez ment Alicia Keys: a Grammy-díjas amerikai énekesnõ régi barátjával, Swizz Beatz producerrel kelt egybe.

 • Egy Rothschild hulladékjachton

  Pillepalackokból készült "hulladékhajócskával" kel át Amerikából Ausztráliába egy Rothschild, hogy tudatosítsa, mennyire szennyezett a világtenger.

 • A tulajdonost is magukkal vitték az autótolvajok

  Autót rabolt magának két román férfi csütörtökön Gyõrben, s hogy a tulajdonos ne tudjon rendõrt hívni, õt is magukkal hurcolták.

 • Megszületett Gwen Stefani második gyereke!

  Megszületett Gwen Stefani második gyereke: ismét egy kisfiúnak adott életet, aki a Zuma Nesta Rock Rossdale nevet kapta - közölte internetes oldalán a People magazin pénteken.

  A popdíva és férje, Gavin Rossdale, a Bush együttes brit származású frontembere hat évvel ezelõtt házasodtak össze Londonban. Már született egy kisfiuk, Kingston Rossdale, aki idén májusban volt két éves.

  Második gyermekük a People magazin információi szerint csütörtökön jött a világra az egyik Los Angeles-i kórházban.

 • Disznóság a választáson

  A napokban tartott angliai választáson egy disznó, mármint egy valódi, négylábú disznó is szavazhatott volna, ha nagyon akar: megkapta a választási értesítõ levelet.

 • Metróállomáson szült egy brit nõ

  Közel másfél évszázados fennállása során másodszor fordult elõ, hogy a londoni metróban jött világra egy kisbaba. A brit fõváros földalatti-hálózatának illetékesei pénteken megerõsítették, hogy a közelmúltban egy lengyel nõ adott életet gyermekének a Kingsbury metróállomáson.

  Julia Kowalska lánytestvérével utazott a metrón december 19-én, amikor a nyugat-londoni megállóban rátörtek a fájások, és már csak az állomásfelügyelõ irodájáig jutott el, ahol egészséges kislánya született.

 • Vilmos és Harry herceg a londoni Bond-bemutatón

  Vilmos és Harry herceg is részt vesz a legújabb James Bond-kaland díszbemutatóján, királyi rangot adva a londoni premiernek.

  A Quantum csendje címû 22. Bond-mozi producerei kedden jelentették be, hogy a brit uralkodóház két képviselõje is megjelenik a vörös szõnyegen.

 • Michael Phelps autóbalesetet szenvedett!

  Szerencsés kimenetelû autóbalesetet szenvedett Michael Phelps, az amerikaiak 14-szeres olimpiai bajnok úszója helyi idõ szerint csütörtök éjjel Baltimore-ban.

  A Phelps által vezetett Cadillac Escalade és egy Honda Accord ütközött. Utóbbi nõi sofõrjét kivizsgálásra kórházba szállították. Phelps és két utasa nem sérült meg.

 • A Teniszcsillag fél a terhességtõl

  A világelsõ tenisz csillag, Serena Williams újabb Justine Henin elleni gyõzelmével szakmája csúcsán van, megnyerte pályafutása során az 5. Australian Opent, és eddig 25 Grand Slam gyõzelmet tudhat magáénak. A sport csillagnak nem sok ideje jut a magánéletre, de párjával szeretnék kapcsolatukat komolyabbra fordítani.

 • Koós Réka elvált

  Hivatalosan is elvált nõ lett Koós Réka. A színésznõ a történtek ellenére boldog, hiszen kiegyensúlyozott párkapcsolatban él zenész barátjával és megkapta álmai musical fõszerepét. Réka ugyan egyedülálló anyaként áll helyt, és neveli gyermekét, de jelenlegi párja, Reggel Ferenc és szülei mindenben támogatják õt.

  Koós Réka tavaly költözött külön férjétõl, Tóth Gergelytõl, kislánya, Rozi édesapjától. A pár szakításától hangos volt a sajtó, sokáig találgatták, hogy a pár együtt vagy külön folytatja-e útját.