rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Miley Cyrus férjhez ment?!

 • Share on Tumblr

  Miley Cyrus férjhez ment?!Már többször felröppentek arról hírek, hogy a sztárpár összeházasodott, azonban most előkerült egy kép, amin Miley fehér ruhában van. Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly januárban jöttek össze újra, 2 év szünet után. Azóta Miley-t teljesen kicserélték, nincsenek cikis ruhái és botrányokba sem keveredett mostanában, ami állítólag Liam-nek köszönhető. Pár hónappal a kibékülésük után pedig az énekesnő már újra az eljegyzési gyűrűjét hordta, és mindenki azt pletykálta, hogy az esküvőt tervezik. Azóta már többször is felröppentek hírek arról, hogy titokban összeházasodtak.

  loading...

  Egyszer akkor, mikor Miley egy karikagyűrűt viselt. A legutóbb pedig szilveszterkor gondolta mindenki azt, hogy Liam-mal kimondták egymásnak a boldogító igent!

  Azonban most úgy tűnik, tényleg férjhez ment a sztár, legalábbis erre lehet következtetni Billy Ray Cyrus Twitter posztjából. Miley apja egy képet osztott meg az énekesnőről, amin épp fehér ruciban van, ami akár esküvői ruha is lehet. „Annyira boldog vagyok… te is boldog vagy” – írta a poszt alá az apja. A rajongók persze rögtön elkezdtek kommentelni a kép alá, sokak gratuláltak nekik, azonban mások szerint ez csak egy sima fotózás volt.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tömve volt a vonat, de mégis szexeltek!

  Megdöbbentõ jelenetnek voltak szemtanúi a London-Liverpool gyorsvonat utasai. Egy középkorú pár nem bírta türtõztetni magát, és nem zavartatva másoktól, kezdtek el szexelni a kora délutáni járaton.

  „Nem voltak részegek, semmi különös nem volt rajtuk, tipikus britek voltak” – mondta el egy szemtanú a The Sun-nak.

 • 6500 kilométeres út téves letartóztatásért

  Tehachapi (Kalifornia állam) - 6500 kilométert autózott egy seriff a helyettesével az Egyesült Államokban, hogy aztán ne a keresett személyt tartóztassa le.

  A Kentuckyban körözött(nek vélt) férfi sem örült: éppen kiengedték egy kaliforniai börtönbõl, amikor ismét rendõri õrizetbe került és már vitték is Kentuckyba.

 • Pánczél Andrea is távozik a TV2-tõl!

  A TV2 szûkszavú tájékoztatása szerint október 15-vel Pánczél Andrea távozik a TV2 hírigazgatói posztjából.

  Hivatalosan csak annyit tudni, hogy Pánczél Andrea közös megegyezéssel távozik október 15-étõl a TV2 hírigazgatói posztjából.

  Utódlásáról a tévétársaságnál a következõ hetekben hoznak döntést.

  Pánczél Andrea tíz éve dolgozott a TV2 kötelékében mint mûsorvezetõ, riporter, szerkesztõ és fõszerkesztõ.

 • Lila krumpli

  Lila krumpli tûnt fel a brit zöldségboltokban: nemcsak a héja szokatlan színû, hanem a belseje is.

 • Nem mindennapi eljegyzés

  Különleges módon jegyezte el kedvesét David State Északkelet-Angliában.

 • Ricky Martin kétszeres apa lett - béranya segítségével!

  "Néhány hete Ricky Martin két ikerfiú büszke apja lett" - közölte a Grammy- és Latin Grammy-díjas popsztár szóvivõje.

  A béranyától született kisbabák már Martinnál vannak, aki az év végéig kizárólag velük fog foglalkozni és nem mutatkozik nyilvánosan - áll a People címû amerikai magazinnak eljutatott közleményben.

  A gyerekek nevét és születési helyét a szóvivõ nem árulta el.

 • 90 centivel alacsonyabb férfit szeret a húszéves lány

  A húsz éves Ameena Ahmed Shaikh és a harminckét esztendõs Arif Ibrahim Tambe nem a világ legszebb párja, de szívbõl szeretik egymást. A fiatal asszony elsõ látásra beleszeretett az apró férfiba, aki elõször észre sem vette õt.

 • Paris Hilton titkos eljegyzése

  Paris Hilton és Doug Reinhardt eljegyezték egymást? Az örökösnõ nem csinált titkot korábban sem házasodási szándékából, de most újra célozgatott az esküvõre, amikor egy díjat átvett jótékonysági munkájáért. A célzás ezúttal nem párjának, hanem Doug családjának szólt.

 • Hugh Hefner után is van élet! Bridget is bepasizott!

  Miután Hugh Hefner exei, Kendra és Holly is megtalálták életük szerelmét új párjukat, nem volt kérdéses, hogy hamarosan Bridget Marquardt is új hódolóval jelentkezik.

  Nos, az eseményre nem kellett sokat várnunk,a szõke cicababa a Grammy díjkiosztó egyik partyján jelent meg a daliás lovaggal, aki bár se nem szõke, se nem herceg, sõt, még a lova is hibádzik, elsõ ránézésre nem is olyan rossz parti…

 • Jodie Foster fogja szinkronizálni Maggie Simpson-t

  A Simpson család évek óta bébikorú lányát, Maggie-t Jodie Foster fogja szinkronizálni a sorozat egy olyan epizódjában, ahol már felnõtt nõként jelenik meg.

  A Four Great Women and A Manicure címû részt 2009 elején tûzik mûsorra az USA-ban, a sorozat 20. évadjában. Ez lesz az elsõ alkalom a Simpson-család történetében, hogy Maggie valóban beszélni kezd, de nem az elsõ alkalom, hogy híresség adta a hangját neki.

 • Szánalmas! Ajándékautomatát loptak Heves megyében!

  Üzletek elé kihelyezett, pénzzel mûködõ ajándékautomatákat vitt el, illetve próbált meg ellopni két férfi Heves megye három településén - tájékoztatta hétfõn az MTI-t a rendõrség.

  A Hatvanban, Csányon és Horton elkövetett bûncselekményekkel 170 ezer forint kárt okozott a két elkövetõ, akiket néhány óra alatt elfogtak a nyomozók - közölte Soltész Bálint.

 • Szélessávú internet a világ tetején

  Egy magán telekommunikácós szolgáltató szélessávú internetet biztosított a Mount Everesten: átadta Nepál elsõ 3G-s mobilhálózatát a Himaláján fekvõ alaptáborban.

 • Felhõkarcolókra mászik rákos társaiért

  Egy 56 emeletes toronyházra mászott fel egy férfi az Egyesült Államokban. Dan Goodwin akciójának célja az volt, hogy inspirálja a rákbetegeket, hiszen neki a mászás segített meggyógyulni.

 • Közel 7 kilós baba született!

  Szokatlanul nagy, 6,7 kilogrammos babája született egy 39 éves román asszonynak. A Botosani megyében élõ család tizedik gyermekeként – az átlagosnál több mint kétszer nagyobb – császármetszéssel világra segített kislány 58 centiméter hosszú.

 • Vilmos herceg és Kate nem akarnak szolgákat

  A herceg és menyasszonya eddig is megvoltak személyzet nélkül, az esküvõ után sem szeretnének udvartartást.

 • Soványsága miatt képtelen teherbe esni Anne Hathaway

  Anne Hathaway bebizonyította, hogy helye van a filmes világban. A színésznõ eddig karrierjére koncentrált, most viszont nagy családról álmodozik. Ám állandó fogyókúrája miatt képtelen teherbe esni.

 • Szexi kalóz szerepben Madonna

  Miután minden egyes újság és magazin Lady GaGával van tele, Madonna gondolt egyet, és megmutatta, hogy még õ is igazi divatikon, akinek kivételes a stílusa. Az Interview magazin szerkesztõsége nagy költségbe verte magát e hónapban. Elõször is Madonnát rakták a címlapra, akinek a tiszteletdíja egy város néhány havi költségvetésével vetekszik. Másodszor pedig a Photoshop szakemberek is szép túlórabért kaptak, hogy eltüntetessék sztárjuk természetes kinézetét. Madge ugyanis legalább egy tízessel fiatalabbnak tûnik a fotókon, mint amennyi valójában.

 • Robin Williams-et hirtelen kórházba szállították

  Robin Williams-et hirtelen kórházba szállították. A korábban alkoholproblémákkal küszködõ színészre most szívmûtét vár.

  Az Oscar-díjas színész csütörtök éjjel az intenzív osztályon kötött ki, miután hirtelen rosszul lett és kórházba szállították. Williams szószólója szerint az 57 éves sztárnak szívbillentyû cserére van szüksége.

 • Megnõsült a Back II Black frontembere

  Megnõsült a Bebe and the Change és a Back II Black zenekar énekese. Bebe könnyek között fogadott örök hûséget Bélának becézett szerelmének.

 • Szebeni István az RTL Klub-hoz szerzõdik?

  Szebeni István az RTL Klub-hoz szerzõdik – pletykálják a kereskedelmi csatorna folyosóin. A TV2 Aktív címû mûsorából távozó tévés a hírek szerint Alföldi Zoltán hírolvasó helyére pályázik.

  Szebeni azonban rendkívül nehéz helyzetben van. Az átigazolási idõszak ugyanis hónapokkal ezelõtt végetért.

  Televíziós szakemberek szerint egy mûsorvezetõt nem lehet kellemetlenebb helyzetbe hozni annál, mint hogy az átigazolási idõszak után válnak meg tõle.

 • Szállodai aranyautomata

  Aranykiadó automatát állítottak munkába egy szállodában az Egyesült Arab Emírségekben.

 • Ötödszörre házasodik össze Gyõzike és Bea asszony

  Gáspár Gyõzõ és felesége, Bea asszony hamarosan ötödszörre is kimondja Isten színe elõtt a boldogító igent. A ceremónián a családtagokon kívül természetesen barátok és ismerõsök is feltûnnek majd, Galambos Lajosból és Vágó Istvánból azonban nem kér a pár.

  "Ezt az esküvõt csak azért tartjuk meg, mert az elmúlt év miatt sok rosszal kellett szembesülnünk. Mostanra annyira jó lett a viszony kettõnk közt, mint még soha" - áradozott Bea asszony.

 • Rosszul lettek a füves cigitõl Szegeden

  Egy 14 éves fiú és egy 15 éves lány lett rosszul az egyik szegedi iskolában, miután osztálytársuk a szünetben füves cigivel kínálta õket. A két gyereket a 15 éves társuk az iskola mögé hívta, majd közösen elszívtak egy cigit.

 • Nyolc település kap városi rangot

  Sólyom László köztársasági elnök július 1-jével nyolc településnek adományozott városi címet - jelentette be Gyenesei István önkormányzati miniszter. Városi rangot kapott Bodajk, Fertõszentmiklós, Hajós, Halásztelek, Isaszeg, Pusztaszabolcs, Rudabánya, Zamárdi.

  Magyarország 3129 települése között ezzel 306-ra nõ a városok száma. Várossá válik Bodajk (Fejér megye), Fertõszentmiklós (Gyõr-Moson-Sopron megye), Hajós (Bács-Kiskun megye), Halásztelek (Pest megye), Isaszeg (Pest megye), Pusztaszabolcs (Fejér megye), Rudabánya (Borsod-Abaúj-Zemplén megye), Zamárdi (Somogy megye).

 • J. K. Rowling újabb sikere

  Az év szórakoztatójának választotta J. K. Rowlingot az Entertainment Weekly címû amerikai magazin.

 • Visszautasítja a bírálatokat a 16 éves amerikai hajós

  Visszautasította a szüleit ért bírálatokat Abby Sunderland, az a 16 éves amerikai lány, aki egyedül akarta körbevitorlázni a Földet, de az Indiai-óceánon viharba került, és ki kellett menteni.

 • Ûresküvõ 2011-tõl

  Tokió - A japán szerelmespárok 2011-tõl akár az ûrben is kimondhatják egymásnak a boldogító igent.

  A japán ûrturisztikai vállalat, a Rocketplane Kistler Japan az esküvõszervezõ First Advantage nevû céggel közösen megalapította a Space Wedding (Csillagközi lakodalom) szolgáltatást - olvasható a Pink Tentacle címû honlapon. A házasulandókat amerikai ûrhajó röpíti a kozmoszba.

 • Horváth Ágnes exegészségügyi miniszter 111 méter magasból ugrott le

  Elkezdõdtek a Sztárok a fejükre estek szereplõinek megmértettetései Afrikában. Frei Tamás hazai közéleti személyiségekbõl verbuvált csapata elkezdte a kalandmûsor forgatását, melynek során máris akadtak veszélyes és izgalmas feladatok.

  Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszternek és néhány csapattársának például 111 méter magasból kellett leugrani bumgee jumpinggal. A kalandoroknak a festõi szépségû Viktória-vízesés fölött húzódó, a világ második legmagasabb bumgee jumping-helyeként számontartott hídról kellett a szédítõ mélységbe vetni magukat.

 • Berlusconi ügyvédje négy és fél év börtönt kapott

  Bûnösnek találta, és négy és fél évi börtönre ítélte a milánói bíróság kedden David Millst. A brit ügyvéd ellen az volt a vád, hogy 1997-ben 600 ezer dollárt fogadott el a jelenlegi olasz kormányfõtõl cserébe azért, hogy hamis tanúvallomást tegyen a Silvio Berlusconi vállalatbirodalmát érintõ két perben.

 • Miley Cyrus szeret meztelenkedni

  Miley Cyrus szeret meztelenkedniHalloween idején egyre több celeb érzi úgy, hogy itt az idő egy kis magamutogatásra. Nincs ezzel másképp Miley Cyrus sem, aki legutóbbi interjújában éppen arról beszélt, mennyire szeret meztelenkedni. A fiatal énekesnő most is megtalálta a módját, hogy felhívja magára a sajtó és a rajongók figyelmét. Miley Lil Kim 1999-ben az MTV VMA nevű díjátadtón viselt botrányos overálját húzta magára, melyből kilátszott a fél melle. Az énekesnő természetesen rögtön posztolta a fotót közösség oldalára, melyre később felkerültek a beöltözős bulin készült képek is.

loading...