rss
 • Miley Cyrus férjhez ment?!

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Miley Cyrus férjhez ment?!Már többször felröppentek arról hírek, hogy a sztárpár összeházasodott, azonban most előkerült egy kép, amin Miley fehér ruhában van. Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly januárban jöttek össze újra, 2 év szünet után. Azóta Miley-t teljesen kicserélték, nincsenek cikis ruhái és botrányokba sem keveredett mostanában, ami állítólag Liam-nek köszönhető. Pár hónappal a kibékülésük után pedig az énekesnő már újra az eljegyzési gyűrűjét hordta, és mindenki azt pletykálta, hogy az esküvőt tervezik. Azóta már többször is felröppentek hírek arról, hogy titokban összeházasodtak.

  Egyszer akkor, mikor Miley egy karikagyűrűt viselt. A legutóbb pedig szilveszterkor gondolta mindenki azt, hogy Liam-mal kimondták egymásnak a boldogító igent!

  Azonban most úgy tűnik, tényleg férjhez ment a sztár, legalábbis erre lehet következtetni Billy Ray Cyrus Twitter posztjából. Miley apja egy képet osztott meg az énekesnőről, amin épp fehér ruciban van, ami akár esküvői ruha is lehet. „Annyira boldog vagyok… te is boldog vagy” – írta a poszt alá az apja. A rajongók persze rögtön elkezdtek kommentelni a kép alá, sokak gratuláltak nekik, azonban mások szerint ez csak egy sima fotózás volt.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Idõs hölgynek álcázta magát egy bankrabló Németországban

  Aprócska idõs hölgynek álcázta magát egy bankrabló Németországban, minek következményeként a rendõrség letartóztatott öt valódi öreg nõt, bár csak rövid idõre.

  A bandita Hamburgban ment be egy fiókba hosszú kabátban, vastag szemüveggel, sállal a szája elé tekerve, odacsoszogott a pénztárhoz, kedvesen rámosolyogott az alkalmazottra, és elõrántott egy pisztolyt.

 • Élete legboldogabb időszakát éli Liptai Claudia

  Élete legboldogabb időszakát éli Liptai ClaudiaClaudia közvetlen környezete szerint a csinos műsorvezető élete talán legboldogabb korszakát éli. A barátok szerint megfiatalította őt párja, aki nagyon jó hatással van rá. Az ismerősök bíznak abban, hogy végre beteljesülhet a nagy családról szőtt álom. Claudia kislánya, Panka is találkozott már Benivel, és megtalálták a közös hangot. Így nem csoda, hogy a tévés környezetének egyik prominens tagja már odáig merészkedett, hogy Claudia az együtt töltött viszonylag rövid idő ellenére akár szülni is hajlandó a 26 éves Benjáminnak.

 • Még közeli barátait se avatja be az esküvõje részleteibe Jennifer Aniston

  Még Jennifer Aniston legközelebbi barátai sem tudnak semmit a színésznõ leendõ esküvõi terveirõl.

 • Nem fért be a hamvasztóba a közel 500 kilós férfi

  Csaknem féltonnás férfi életéért küzdöttek a mentõk, egyebek közt falbontással Mexikóban - hiába.

  A 450 kilós férfit a szíve vitte el 47 évesen, kórházba szállítása közben. Amikor rosszul lett, mentõt hívtak hozzá, amely még életben találta. Ki kellett bontani hálószobája falát, hogy kiemelhessék egy barátja teherautójára, de a kórházba érkezve már nem élt.

 • Vallott a szupermodell: anyám szörnyû dolgot mûvelt

  Lydia Hearst gyönyörû arcával és testével világmárkák reklámarcaként járta be a világot, miközben saját édesanyja terrorcselekményekben vesz részt.

 • Szívesen szülne gyermeket huszonéves párjának Jennifer Lopez

  A gyönyörû énekesnõ bejelentette, hogy huszonéves párjának, Casparnak is szülne gyereket.

 • 170-nel száguldozott a nagymami!

  Az idõs angol hölgy 107. születésnapja alkalmából azt kérte, hogy egy sportautóval száguldhasson, s ehhez kapott egy sofõrt meg egy belépési engedélyt a kenti versenypályára.

  Dulcibella King-Hall négy kört tett meg 170 kilométer per órás sebességgel a kenti versenypályán, s miután segítettek neki kikászálódni a BMW M3-asból, és átültették tolókocsijába, kijelentette, hogy igazán mehetett volna gyorsabban is a sofõr.

 • Jégesõ pusztított felhõszakadás kíséretében a fõvárosban!

  Jégesõ esett felhõszakadás kíséretében a fõváros több budai kerületében csütörtök este, a hegyekbõl lezúduló víz miatt lelassult a közlekedés.

  A tûzoltók este fél tízig körülbelül 60-70 riasztást kaptak. Jégesõ hullott a Moszkva téren és az Istenhegyi úton - mondták az MTI-be telefonáló budapestiek.

 • Egy 'lesifilmes' a New York-i rendõrök réme

  New York - Magát "Jimmy Justice"-nak, azaz "Igazság Jimmynek" nevezi, összes fegyvere egy videókamera, de már lassan a rendõrök réme lesz.

  A "lesifilmes" ugyanis azzal foglalkozik, hogy kameravégre kapja azokat a hatósági közegeket, akik vétenek a törvény ellen. Elõszeretettel filmezi le a tilosban parkoló szolgálati kocsikat, különösen azokat a közlekedési rendõrautókat, amelyek beállnak a buszmegállókba, a "parkírozni tilos" zónákba vagy egyszerûen kétsorosan állnak. Ugyancsak számíthatnak érdeklõdésére azok a rendõrkocsik, amelyektõl nem lehet hozzáférni az utcai tûzcsapokhoz.

 • 66-os cipőt hord a világ legnagyobb lábú embere

  A világ legnagyobb lábára készített cipőket visz magával Dél-Amerikába egy német cipész. Az észak-rajna-vesztfáliai Georg Wessels 66-os félcipőket, szandálokat és munkacipőket készített a világ legnagyobb lábú fiújának.

 • Jackson film októberben!

  Október 27-én mutatják be világszerte a Michael Jackson életérõl szóló dokumentumfilmet. Az alkotást egyszerre 15 nagyvárosban, köztük Londonban és Berlinben láthatják majd a nézõk.

 • Az angol hercegnél is gazdagabb Harry Potter

  A Harry Potter filmek utolsó két epizódjának forgatása után, Daniel Radcliffe vagyona 28.5 millió fontra rúg.

 • Betiltják az ivóversenyeket a brit pubokban

  Betiltanák a versenyszerû ivást és az akciós árakat a brit pubokban.

 • Jennifer Lopez a Szex és New York-ban szerepel?

  A Szex és New York sztárja lehet Jennifer Lopez. Az énekes-színésznõ régóta nagy rajongója a sorozatnak, és most abban reménykedik, hogy beválogatjaák a sorozatból készülõ második egész estés moziba.

  A díva egyébként egyszer már szerepelhetett volna a filmben, ám akkor a Will és Grace készítõi jóval magasabb gázsit ajánlottak neki, így õket választotta.

  Lopez már elõrehaladott tárgyalásokat folytat a mozi producereivel, hogy a lehetõ legegyszerûbb módon írják bele a karakterét a történetbe.

 • Top 5 botrány 2007: Az önkopasztó Britney

  Britney Spears 2007-es évének akár jelképe is lehetne a február 17-i eset: ekkor az énekesnõ egy fodrászhoz hajtott, majd saját kezûleg nyírta magát kopaszra. A pop-roncsot testõrei és tanácsadói döbbenten figyelték, miközben megszabadította magát hajkoronájától – még az üzlet tulajdonosa is hiába próbálta lebeszélni.

 • Csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán Jennifer Lopez

  Csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán Jennifer LopezJennifer Lopez nagy megtiszteltetésben részesült: csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán. A 43 éves színésznő-énekesnőé a 2500. csillag, amit énekesi karrierjéért kapott. „Meg vagyok hatva! Ez olyan, nem is tudom, szürreális, pedig tényleg valóság. Nagyon szuper! Ez egy mérföldkő a karrieremben, ami arra inspirál, hogy még keményebben dolgozzam., és még nagyobbat merjek álmodni.” – mondta Jennifer az ünnepségen. Jane Fonda, az American Idol tehetségkutató műsor producere, Nigel Lythgoe és Pitbull is jelen voltak az eseményen.

 • Az Odaát sztárja apa lesz

  Az Odaát sorozat fõszereplõje nemrég a Twitteren jelentette be, hogy felesége babát vár. Jensen Ackles nagyon örül, hogy végre gyerekük lesz.

 • A sport- és a szexmûsorok csábíthatják 3D-s tévézésre a franciákat

  A háromdimenziós sport- és szexmûsorok ösztönözhetik leginkább a franciákat a 3D-s tévékészülékek beszerzésére, szakértõk szerint azonban az új tévék iránt csak akkor lesz tömeges az érdeklõdés, ha kényelmesebben nézhetõvé teszik, és reálisabb áron kínálják azokat.

 • Mindenki felfigyelt a Fair vezetõ programot népszerûsítõ hírességekre

  Budapest egyik legforgalmasabb keresztezõdésében több tucatnyi Fair vezetõ matricával kezében állt az autósok elé Dammak Jázmin, Terecskei Rita, Fresh Viki és Komonyi Zsuzsi. A négy híresség a piros lámpánál kampányolt a körültekintõbb, biztonságosabb vezetésért.

 • Jamie Lee Curtis megsértõdött Seth MacFarlane cicis dalán

  A 2013-as Oscar gála idei házigazdája alaposan megsértett legalább egy hölgyvendéget a nevezetes cicis dallal.

 • A kezdõkörben szexelt modell feleségével a focista

  A kezdõkörben szexelt modell feleségével Dino Drpic, horvát labdarúgó a Dinamo Zagreb stadionjában.

  Az akció még tavaly történt, de csak most vallotta be egy szerb televízió csatornának Nives Celsius, ismert Playboy-modell, Drpic felesége. A játékos klubja felháborodott az eseten.

  Celsius beszámolója szerint Drpic régi vágyát teljesítette, amikor csapatának pályáján, a Maksimir stadionban szeretkezett vele.

 • Mexikóban küzdenek a favágókkal szemben!

  Egy nap alatt 9 millió fát ültettek Mexikóban az illegálisan kivágott erdõk pótlására

  Mexikó - Egy nap alatt kilenc millió fát ültettek Mexikóban az évi 316 ezer hektárnyi, illegálisan kivágott erdõk pótlására.

 • Már nem tudja leállítani a válást a sztárpár, pedig azóta már kibékültek

  Dennis Quaid és harmadik felesége újra egymásra találtak, de ettõl függetlenül a válásukat már nem tudják leállítani.

 • Nyolcvan forintért verték meg az idõs nõt

  Nyolcvan forintot rabolt el egy idõs nõtõl két fiatalkorú a Borsod megyei Selyeb községben. A gyanúsítottak meg is verték a 77 éves nyugdíjast.

 • A Kidman-bébi Sydneyvel ismerkedik

  Sydney - Nicole Kidman Oscar-díjas színésznõ arra kérte a sydneyi médiát, hogy kicsit vonuljanak a háttérbe, amíg megmutatja négyhetes kislányának a várost.
  Kidman és férje, Keith Urban szerdán éjjel érkezett az Egyesült Államokból, ahol kislányuk, Sunday Rose világra jött. "Keith és én arra kérjük a sajtót, hogy adjanak nekünk egy kis idõt, amíg körbesétálunk Sydneyben, hogy megmutassuk a kisbabánknak a városunkat" - mondta a 41 éves filmcsillag csütörtökön egy helyi rádiónak nyilatkozva.

 • Édsanya lett Jennifer Love Hewitt

  Édsanya lett Jennifer Love HewittÉletet adott első gyermekének Jennifer Love Hewitt, de előtte még gyorsan férjhez ment. Jennifer Love Hewitt nem szereti túlfoglalkoztatni a sajtósát, így mostanság minden nagy dolgot párosával jelent be. Júniusban azt közölték egyszerre a világgal, hogy eljegyezte Brian Hallisay és első gyereküket várják, ma pedig eme két szép ténynek a következő állomásait. Vagyis, hogy titokban összeházasodtak valamikor, és hogy megszületett a babájuk. A pici egy egészséges kislány, aki az Autumn James nevet kapta a szüleitől, ha már úgyis ősz van.

 • Nyolc ezren kellnek egybe nyolcadikán

  Nagy rohamra számíthatnak a pekingi házasságkötõ termek az olimpiai játékok megnyitójának napján, jövõ pénteken. A fõvárosban körülbelül nyolcezer pár szeretne augusztus 8-án örök hûséget fogadni egymásnak.

  Kínában a nyolcas szám misztikus, de mindenképpen szerencsés jelentéssel bír, és azt a tényt, hogy 2008.08.08-án az olimpia is elkezdõdik, további jó ómennek tartják a szerelmesek.

 • Részlet Vincze Lilla portréjából:

  November 4-én fél 11-kor:

  „Még a felhõk állására is emlékszem. Ezt az Ave Maria-t soha nem felejtem el. A Rajkó együttesnek köszönhetem, hogy elénekelhettem a Vatikánban, a Pápai audiencián. Már régóta hordoztam magamban, de nem gondoltam volna, hogy ez a dal egy csodát fog megélni. Ennyi ember elõtt még soha nem énekeltem. Ez olyan, mintha egy kicsit az ember az életéért is énekelne, mindenért...

 • Gorillagyász Németországban

  Kimúlt kölykét gyászolja már napok óta egy anyagorilla Németország egy állatkertjében úgy, hogy nem hajlandó megválni tõle.

 • 31 év alatt kézbesítettek egy képeslapot

  Harmincegy év alatt kézbesített az olasz posta egy toszkán tengerpartról feladott nyári képeslapot, pedig csak kétszázötven kilométert kellett megtennie a küldeménynek.