rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Miley Cyrus férjhez ment?!

 • Share on Tumblr

  Miley Cyrus férjhez ment?!Már többször felröppentek arról hírek, hogy a sztárpár összeházasodott, azonban most előkerült egy kép, amin Miley fehér ruhában van. Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly januárban jöttek össze újra, 2 év szünet után. Azóta Miley-t teljesen kicserélték, nincsenek cikis ruhái és botrányokba sem keveredett mostanában, ami állítólag Liam-nek köszönhető. Pár hónappal a kibékülésük után pedig az énekesnő már újra az eljegyzési gyűrűjét hordta, és mindenki azt pletykálta, hogy az esküvőt tervezik. Azóta már többször is felröppentek hírek arról, hogy titokban összeházasodtak.

  loading...

  Egyszer akkor, mikor Miley egy karikagyűrűt viselt. A legutóbb pedig szilveszterkor gondolta mindenki azt, hogy Liam-mal kimondták egymásnak a boldogító igent!

  Azonban most úgy tűnik, tényleg férjhez ment a sztár, legalábbis erre lehet következtetni Billy Ray Cyrus Twitter posztjából. Miley apja egy képet osztott meg az énekesnőről, amin épp fehér ruciban van, ami akár esküvői ruha is lehet. „Annyira boldog vagyok… te is boldog vagy” – írta a poszt alá az apja. A rajongók persze rögtön elkezdtek kommentelni a kép alá, sokak gratuláltak nekik, azonban mások szerint ez csak egy sima fotózás volt.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szakított a sztárpár! Vége Jennifer Aniston és John Meyer kapcsolatának!

  A People magazinnak több forrás is megerõsítette, hogy a színésznõ és aktuális pasija már nem egy pár.

  „Csodásan érezték magukat együtt, de pillanatnyilag más-más irányba tart az életük” – nyilatkozta egy bennfentes.

  Meyer egyik barátja szerint könnyen elõfordulhat, hogy a pár kibékül, hiszen a zenész nem egykönnyen zár le egy kapcsolatot.

 • 116. születésnapját ünnepelte a világ legidõsebb embere

  116. születésnapját ünnepelhette a világ legidõsebb embere, egy amerikai asszony.

 • Kaliforniában kötik a legtöbb homoszexuális házasságot

  Los Angeles - A homoszexuális házasságkötések számát illetõen Kalifornia három hónap alatt megelõzte Massachusetts államot, ahol 2004-ben elõször engedélyezték az azonos nemûek házasságát az Egyesült Államokban.

  A Kaliforniai Egyetem Williams Intézete által összegyûjtött adatok igazolták az ilyen szertartások számának emelkedését az után, hogy június 17-én a nyugati parti államban is legalizálták a homoszexuálisok házasságkötését.

 • Három nepáli fivér a Mount Everest halálzónájába készül!

  Három nepáli fivér huszonnégy órát kíván eltölteni a Mount Everest halálzónának nevezett övezetében, s ez új világcsúcs lenne - jelentette a Der Standard címû osztrák lap online kiadása.

  "Huszonnégy órán át ébren leszünk, és a világbékéért imádkozunk majd" - mondta Pemba Dorje serpa. Két öccsével, Nima Gyalzennel és Phurba Tenzinggel vasárnap indultak el hegymászó útjukra. A 8848 méteres csúcsra magukkal visznek egy aranyozott Buddha-szobrot, valamint keresztény, hindu és muszlim jelképeket.

 • Viagrát adnak a tigrisnek, hogy fogságban is szaporodjon!

  Az egyik kínai állatkert vezetõi így próbálják rábírni az állatot arra, hogy fogságban is szaporodjon.

  A Jiangxi tartományban mûködõ Jiujiang Állatkert egy másik intézménytõl vett kölcsön egy hím tigrist, hogy meglévõ nõstényükkel együtt új utódot hozzanak a világra.

  Az utódnemzés azonban nem várt akadályokba ütközött.

  Ezért az állatorvosok úgy döntöttek, hogy Jing Jingnek a kék pirulára van szüksége.

 • Halra cserélik az ópiumot az afgán földmûvesek

  Saracha - A hatóságok erõfeszítéseinek köszönhetõen változás indult meg Afganisztánban, az egykor ópiumtermesztésbõl élõ földmûvesek kifizetõdõ alternatívát találtak a haltenyésztésben az ország keleti részén fekvõ Nangahár tartományban.

 • Memóriaverseny: két csomagnyi kártyalapsorrendet jegyzett meg

  Két csomag kártyalapot jegyzett meg az idei amerikai memóriabajnok a döntõben. A viadalt a hét végén tartották New Yorkban, félszáz mentális atléta gyürkõzött neki. Egyebek közt 99 ember arcát és nevét kellett visszamondaniuk fényképük alapján, aztán egy 50 soros szabadverset, majd száz számot helyes sorrendben.

 • Prófétaként tér vissza a Megasztáros

  A Megasztárban feltûnt Balogh Imi hosszú ideje nem hallatott magáról, legalábbis hazánkban nem. Hónapokon át turnézott külföldön a Ben Hur Live megaprodukcióval. Most visszatért, és bízik benne, hogy próféta lehet saját hazájában is és kamatoztathatja a nemzetközi porondon felszedett tudást.

 • Újra szingli Bozsek Márk

  Újra szingli Bozsek MárkBozsek Márk januárban ismerkedett meg a csinos barátnőjével, ám a kapcsolat nem bizonyult hosszú távúnak a lány költözése miatt. \"Tudtam, hamarosan elhagyja az országot, és én nem mehetek vele. Bár korábban arról volt szó, hogy én is megyek Angliába, mert egy angol producer érdeklődését felkeltette az egyik dalom, végül változott a terv. Nem bántam meg a döntést, és megtanultam, mindig a mának kell élni. Ez a lányokkal való kapcsolatomra is kihat. A romantikus pillanatok csak akkor érnek valamit, ha teljesen átadod magad nekik.

 • Szabó Leslie a volt pornószínész Judy Nero-val kever?

  Szabó Leslie házasságát hamarosan felbontja a bíróság. Az énekes néhány hónapja még szerette volna rendbe hozni kapcsolatát, ám a köztük lévõ ellentét kibékíthetetlennek bizonyult. A napokban Judy Nero egykori pornószínésznõvel hozták hírbe az énekest.

  "Judy jó barátom, kedvelem õt, de semmi több" - tagadja azonnal Leslie, aki állítása szerint nem is biztos, hogy vevõ lenne egy újabb szerelmi kapcsolatra. A negyvenéves énekest már csupán papír köti nejéhez, ám hamarosan már az sem. A válóper idõpontját szeptember közepére tûzte ki a bíróság

 • Síparadicsom-avatás kötélpályakabinban rekedt miniszterelnökkel

  Szófia - Nem volt szerencsés egy vadonatúj síparadicsom bemutatása Bulgáriában: felavatásakor egy drótkötélpálya-kabinba szorult a felavató, a bolgár miniszterelnök.

  Szergej Sztanisev csaknem egy órán át raboskodhatott áramszünet miatt kísérõivel 30 méteres magasságban lógva, mígnem a vészgenerátor termelte árammal sikerült lehozni a kocsit.

 • Új filmje miatt teszi kockára egészségét Jason Statham

  Jason Statham új filmje kedvéért szinte semmit sem eszik, amivel komolyan veszélyezteti az egészségét. Jason Statham nemcsak filmbéli ellenfeleit izzasztja meg, hanem általában minden nőt, aki a vásznon vagy az életben megpillantja.

 • Istenes Bence megcsókolta Iszak Esztert

  Az RTL Klub és a Viva Tv legújabb üdvöskéi, Istenes Bence és Iszak Eszter egy párt alkotnak. A fiatalok még a nyáron tetszettek meg egymásnak, de románcuk csak mostanában tudott kibontakozni.

 • Fõként a 15-19 éves fiatalok ünneplik a Valentin-napot

  A Valentin-nap ünneplése Magyarországon a 15-19 éves korosztálynak a legfontosabb, legkevésbé pedig az idõseknek - derül ki a GfK Hungária felmérésének eredményeibõl. A Valentin(Bálint)-napot Magyarországon a felnõtt lakosságnak csupán a harmada ünnepli, s inkább a nõk tartják fontosabbnak, mint a férfiak.

 • Felrobbant a karja a testépítõnek

  A 34 éves brazil body builder rendelkezett a világ legnagyobb bicepszével, amelyet 90 centisre gyúrt az évek folyamán.

 • Erotikus táncosnõkkel bulizott Berlusconi

  Egy brazil lapjelentés szerint a 74 éves olasz miniszterelnök a hét elején erotikus táncosnõk társaságában mulatott egy Sao Pauló-i luxusszállodában.

 • Levette 57 év után mûsoráról a szumót a japán tévé

  Akár történelminek is nevezhetõ döntést hoztak az NHK japán közszolgálati televízióban: fogadási botrány miatt ugyanis levették a mûsorról az 57 éve kihagyás nélkül közvetített szumótornát.

 • A VDSZSZ elhalasztja a sztrájkot!

  A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) az április 30-ra meghirdetett sztrájkját május 8-ra, péntekre helyezi át - jelentette be Gaskó István, a VDSZSZ Szolidaritás elnöke. Az elnök indoklása szerint azért döntöttek a sztrájk áthelyezése mellett, hogy április 30-án a középiskolai ballagási ünnepségeket zavartalanul meg lehessen tartani.

 • Sandra Bullock: Olyan a kisfiam, mint egy kekszdarab

  A 46 éves színésznõ trónörökösként kezeli héthónapos adoptált fiát, Louist.

 • Lady GaGa vetkõzni fog!

  A mindig extravagáns és semmitõl sem meghátráló Lady GaGa úgy tûnik újabb húzásra készül. Izgatottan és mindent beleadva készül egy meztelen fotózásra a Playboy magazinnal.

 • Más lovakra fogadott mint amivel apja megbízta, 121 milliót nyertek

  Több mint 121 millió forintnyi összeget nyert egy lány a lóversenyen, miután más lovakra fogadott, mint amivel apja megbízta.

 • LL Junior a lovag!

  A rapper meg fogja lepni kedvesét Valentin napkor, feltéve ha van neki. Ugyanis ez az a téma amirõl nem beszél, de arról, hogy sírt már lánynak, hogy fogadja vissza és, hogy imád szerelmet vallani arról szívesen beszél LL Junior.

 • Megszületett Gálvölgyi János 3. unokája!!!

  Hatalmas az öröm a Gálvölgyi családban: tegnap bekopogott a gólya, és óriási unokát hozott. A harmadik utód 4 kiló negyven dekával látta meg a napvilágot, s az Ádám nevet kapta.

  A háromszoros nagypapa egykor az Amatõr Színjátszó Mozgalomban ismerkedett meg Gács Judittal, akivel ma is boldogságban és egyetértésben élnek.

  Lányaik, Eszter és Dóra igazán nem fukarkodnak a nagyszülõket boldoggá tévõ unokákkal, most jött a harmadik csöppség.

 • 10 éves Balázs Pali fogadott gyermeke

  Balázs Pali, a többszörös aranylemezes énekes, egy évtizede él közös háztartásban fogadott gyermekével, Ricsivel, a barna törpeuszkárral, aki a napokban ünnepli 10 éves születésnapját.

 • Vb-2010 - A mexikói focistáknak nem jut sok szex

  Mindössze kétszer élhetnek szexuális életet a dél-afrikai labdarúgó világbajnokság ideje alatt Mexikó legjobbjai.

 • Malajziában meggyilkolták a Part Fesztivál szervezõjét

  Kuala Lumpurtól nem messze, egy lövöldözésben meghalt a Part Fesztivál szervezõje Malajziában. Kocsispéter Gergely halálát megerõsítette a tartományi rendõrfõnök is.

 • Alec Baldwin szerint hálátlan dolog Oscar-díjátadót vezetni

  Alec Baldwin nem túl diplomatikusan üzent az Oscar-díjátadó szervezõinek. „Hálátlan és nagyon kemény feladat Oscart vezetni” – mondta Alec Baldwin, aki soha többé az életben nem kívánkozik a hollywoodi filmünnnep moderátori szerepkörébe.

 • Szabó Zsófi nem akar többet Berki Krisztiánról beszélni

  Bár nincs férfi az életében, egyáltalán nem szomorkodik Szabó Zsófi. A szép színésznõnek abból azonban elege van, hogy még mindig együtt emlegetik Berki Krisztiánnal.

 • Kétmilliárdos luxuslakásban él az X-faktor mentora

  Több mint kétmilliárd forintnak megfelelõ összegért vásárolt magának luxuspalotát a brit X-Faktor mentora, Tulisa.

 • Leitta magát egy ittassági per esküdtje

  Cape Girardeau (Missouri állam) - Úgy leitta magát egy ittas vezetõ perének egyik esküdtje, hogy végül megbüntette a bíróság.

  Az 50 éves férfi kora reggel öntött fel még otthon a garatra, annyira, hogy nem tudott elmenni a tárgyalásra, amelyen pedig kötelezõen meg kellett volna jelennie.

loading...