rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Miley Cyrus férjhez ment?!

 • Share on Tumblr

  Miley Cyrus férjhez ment?!Már többször felröppentek arról hírek, hogy a sztárpár összeházasodott, azonban most előkerült egy kép, amin Miley fehér ruhában van. Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly januárban jöttek össze újra, 2 év szünet után. Azóta Miley-t teljesen kicserélték, nincsenek cikis ruhái és botrányokba sem keveredett mostanában, ami állítólag Liam-nek köszönhető. Pár hónappal a kibékülésük után pedig az énekesnő már újra az eljegyzési gyűrűjét hordta, és mindenki azt pletykálta, hogy az esküvőt tervezik. Azóta már többször is felröppentek hírek arról, hogy titokban összeházasodtak.

  loading...

  Egyszer akkor, mikor Miley egy karikagyűrűt viselt. A legutóbb pedig szilveszterkor gondolta mindenki azt, hogy Liam-mal kimondták egymásnak a boldogító igent!

  Azonban most úgy tűnik, tényleg férjhez ment a sztár, legalábbis erre lehet következtetni Billy Ray Cyrus Twitter posztjából. Miley apja egy képet osztott meg az énekesnőről, amin épp fehér ruciban van, ami akár esküvői ruha is lehet. „Annyira boldog vagyok… te is boldog vagy” – írta a poszt alá az apja. A rajongók persze rögtön elkezdtek kommentelni a kép alá, sokak gratuláltak nekik, azonban mások szerint ez csak egy sima fotózás volt.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Chris Brown szeret a közutálat tárgya lenni

  Chris Brown szeret a közutálat tárgya lenniChris Brown élvezi, hogy ő lehet a közutálat tárgya az embereknél. A rappert nem zavarja, hogy mindenki negatívan áll hozzá, fura módon élvezi ezt a helyzetet. Fura dolgot tweetelt egyik nap Chris Brown. A rapper pár évvel ezelőtt megverte akkori barátnőjét Rihannát. A széptvert énekesnőről készült rendőrségi felvételek bejárták a sajtót, és Brownt próbaidőre és közmunkára ítélték. A rapper megpróbált újra visszakerülni a zenei életbe, de egykori pályatársai elfordultak tőle. Agresszióját még mindig nem tudja rendesen levezetni, ezért pár havonta összetűzésbe kerül valamelyik hírességgel.

 • Klónozott marha utódainak húsa került a boltok polcaira Nagy-Britanniában

  Klónozott marha utódainak húsa került brit élelmiszerboltok polcára - erõsítették meg a brit hatóságok.

 • Robert Pattinson képtelen túltenni magát a megcsaláson

  Kristen Stewart bármennyire is szeretné meg nem történtté tenni a megcsalást - Pattinson képtelen túltenni magát rajta.

 • Magyar szépség amerikai versenyen

  Erdész Juliannát (25) tavaly választották meg a Miss Nevada USA királynõjének, ami feljogosítja arra, hogy idén harcba szálljon az Amerikai Egyesült Államok legszebbjének járó koronáért. Bár a szépség a tengerentúlon született, teljesen magyarnak vallja magát. Szülei még a 80-as években költöztek ki Magyarországról Amerikába, a szépségkirálynõ pedig már ott született.

 • Mozivitéz: egyedül egy horrorfilmen

  Újdelhi - Megvette az összes jegyet egy moziban egy horrorfilm vetítésére Indiában egy férfi, hogy rácáfoljon a film rendezõjének intelmére, miszerint alkotása annyira rémisztõ, hogy senki sem képes megnézni egyedül.

 • Súlyos veszélynek teszi ki magzatát Kim Kardashian

  Kórházba kellett szállítani az elsõ gyerekét váró Kim Kardashiant, aki az edzésmániájával súlyos veszélynek teszi ki a magzatát.

 • Négymillió forintért lehet George Clooneyval vacsorázni

  Négymillió forintot kell fizetnie annak, aki George Clooneyval szeretne vacsorázni, vélhetõen nem sokan tudnak ekkora összeget fizetni.

 • Zimány Linda pumpálja az ajkát

  A csinos mûsorvezetõ bevallotta: nagyjából félévenként jár feltöltetni az ajkát. Linda úgy bukott le, hogy egy tévés interjúban, beszéd közben meglehetõsen keveset mozgott a felsõ ajka.

 • Jennifer Lawrence újévi fogadalma 2013-ra

  Jennifer Lawrence újévi fogadalma 2013-ra, hogy megpróbál sokkal jobban kiállni magáért.

 • Menyasszony lett Scarlett Johanson

  Menyasszony lett Scarlett JohansonScarlett Johanssont eljegyezte barátja, Romain Dauriac. A lánykérést a színésznő sajtósa meg is erősítette a médiának. „Megerősíthetem, hogy Scarlett és Romain eljegyezték egymást. Az esküvő időpontjáról még nem született döntés.” Scarlett és a francia újságíró barátja 2012 novemberében jött össze. A pletykák szerint már februárban megvolt a kézfogó, de akkor még mindketten tagadták a hírt. Ha kitartanak, ez lesz a második házassága Johanssonnak, aki korábban, 2008 és 2010 között Ryan Reynolds felesége volt.

 • 86 éves bolti szarkát fogtak az Egyesült Államokban

  86 éves bolti szarkát fogtak az Egyesült Államokban, a matróna 50 ezer forint értékû árut próbált ellopni.

  Nem elõször próbálkozott sikertelenül ilyesmivel: 61. alkalommal vették õrizetbe. Elég vegyes volt tervezett zsákmánya, egyebek közt kozmetikumokat, elemet, kávét, halat dugott nadrágjába.

 • Ritka õshüllõre bukkantak a régészek!

  Mintegy 30 centis õshüllõre bukkantak a régészek ásatások folyamán a németországi Chemnitzben.

  A gyíkszerû kövület 290 millió évvel ezelõtt élhetett, és minden jel arra utal, hogy folyékony láva okozta halálát.

 • Horváth Ágnes exegészségügyi miniszter 111 méter magasból ugrott le

  Elkezdõdtek a Sztárok a fejükre estek szereplõinek megmértettetései Afrikában. Frei Tamás hazai közéleti személyiségekbõl verbuvált csapata elkezdte a kalandmûsor forgatását, melynek során máris akadtak veszélyes és izgalmas feladatok.

  Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszternek és néhány csapattársának például 111 méter magasból kellett leugrani bumgee jumpinggal. A kalandoroknak a festõi szépségû Viktória-vízesés fölött húzódó, a világ második legmagasabb bumgee jumping-helyeként számontartott hídról kellett a szédítõ mélységbe vetni magukat.

 • Rablás helyett szexeltek a betörõk!

  Meghökkentõ dolgot tapasztalt egy nyugdíjas nõ az amerikai Conway városban, mikor hazaérkezve tágra nyitva találta a bejárati ajtót. Egy szeretkezõ pár látványa fogadta, akik eredetileg ki akarták õt rabolni.

  A 70 éves néni épp a reggeli bevásárlókörútjáról tért haza, amikor meglátta, hogy az ajtaját felfeszítették. Ám még jobban megdöbbent, amikor látta, hogy a két betörõ a rablás helyett inkább egymással volt elfoglalva a nappaliban. Az ismeretlen nõ és férfi elszelelt, miután látták, hogy lebuktak.

 • Ruháit árulja a leégett Lindsay Lohan

  Szerencsétlen Lindsay Lohan annyira megszorult sorozatos büntetései és perköltségei miatt, hogy kénytelen megválni milliós rucijaitól és kiegészítõitõl.

 • Britney Spears háromból három díj az MTV Music díjátadón

  Tarolt Britney Spears a hétfõ hajnalban, Hollywoodban megtartott MTV Music Awards díjátadó gálán.

  A botrányokkal tarkított válása, a zajos gyermek elhelyezési perek és magánéleti problémák után, a kirobbanó formában lévõ díva, ma hajnalban méltóképpen tért vissza a pop világába.

  A karrierjét tinibálványként kezdõ énekesnõ a Music Television díjátadó gáláján 3 díjat vihetett haza, Pece of me címû dalának klipjével.

 • Énekleckét vesz és musicalben szerepel Jerry Springer

  London - Jerry Springer, a népszerû amerikai tévés mûsorvezetõ bejelentette, hogy szerepelni fog a Chicago címû musicalben.

  A londoni West Enden színre kerülõ zenés darabban Billy Flynnt, az ügyvédet alakítja. A musical olyan rács mögé került nõkrõl szól, aki azért öltek, hogy híresek legyenek.

 • Kislánya született az egykori Playboy-nyuszinak

  Az egykori Playboy-nyuszinak kislánya született, de a nevérõl egyelõre nem döntöttek.

 • Hogy fizetni tudja ügyvédjét, autókat tört fel egy ifjú

  Hogy fizetni tudja ügyvédjét, autókat tört fel egy ifjú az Egyesült Államokban.

  Nem elõre dolgozott, hanem "visszamenõleg": egy korábbi bûnügye miatt volt szüksége ügyvédre. Immár az autófeltörésekért is szüksége lesz. A tizenéves ifjút tetten érte egy férfi a garázsában, egyenesen az autójában.

 • Meztelen képek Kate Mossról! Most kalapács alatt

  Akár 30 ezer fontot is fizethetnek a pénteki aukción a szupermodell tucatnyi aktjáért, amelyeket 1993-ban készítettek Marakesben.

 • Egy ház, amely a feje tetején áll

  A németországi Gettorfban elõbb felépítettek egy könnyûszerkezetes családi házat, amelyet be is rendeztek bútorokkal, majd daruk segítségével felfordították.

 • A jogi pályát fontolgatja Katie Holmes

  Erre a hírre aztán senki sem számított. Tom Cruise volt felesége, a gyönyörû Katie Holmes azt a meglepõ gondolatot vette a fejébe, hogy pályát módosít. A színésznõnek az az érdekes ötlete támadt, hogy jogi pályára fog lépni.

 • Nyolcnapos erekció miatt kórház

  Lima - Nyolc napon át tartó erekció juttatott kórházba egy gazdát Peruban.

 • Xantus Barbara fájdalmas titka: megerõszakolták

  Xantus Barbara súlyos titkot õriz hosszú esztendõk óta. A színésznõnek évekbe tellett feldogoznia, hogy egy férfi megerõszakolta.

 • Kilépés mellett döntött Jennifer Lopez

  Jennifer Lopez két évad után úgy döntött, elhagyja az American Idol zsûrijét. A nagy bejelentést egy reggeli rádiómûsorában tette meg.

 • Igazolja mindenki, hogy él és ellenõrizze, hogy mennyire házas!

  Igazolja mindenki, hogy él és ellenõrizze, hogy mennyire házas! - lényegében ezzel a felhívással fordult a Dél-afrikai Köztársaság kormánya a lakossághoz.

  Az ok: bûnözõk elõszeretettel "halatnak meg" papíron élõket, hogy felvegyék életbiztosításukat. Így aztán sokan meglepõdnek, amikor szembesülnek azzal, hogy már nem élnek - papíron.

 • A Mikulás fogta el a pénzhamisítót

  Milwaukee külvárosában lefülelték a hamis százasokat terjesztõ bandát – a rendõrség megköszönte a Mikulásnak a segítséget.

 • Biztosíttatni szeretné melleit Jennifer Love Hewitt

  Jennifer Love Hewitt biztosíttatni szeretné legkedvesebb testrészeit. Míg az Ügyféllista címû sorozatának második évadát reklámozta, a színésznõ elmondta, azon gondolkodik, hogy biztosítást köt a melleire.

 • Nem tetszett neki a melegpornó, ezért kirabolta a szexshopot

  Rablással torolta meg egy németországi szex-shopban vásárolt melegpornó feltételezhetõen gyenge minõségét az egyik kliens, írja a Libertatea napilap az Ananova site-ra hivatkozva, olvasható a manna.ro erdélyi hírportál cikkében. Az elégedetlen vásárló Sankt Pauli városrészben található szex-shop alkalmazottaival elõször szóváltásba keveredett, kis idõ múlva visszatérve az üzletbe már tettlegességgel fejezte ki elégedetlenségét.

 • Kirúgták, mert viccelõdött a pápáról!

  Menesztették a RAI olasz közszolgálati televízió híradójának vatikáni rovatából azt az újságírót, aki heves vitát kiváltó módon viccelõdött XVI. Benedek pápáról.

  Roberto Balducci vasárnap este XVI. Benedek audienciájáról tréfásan azt találta mondani, hogy a kutyát sem érdeklik a pápa szavai.

loading...