rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Miley Cyrus férjhez ment?!

 • Share on Tumblr

  Miley Cyrus férjhez ment?!Már többször felröppentek arról hírek, hogy a sztárpár összeházasodott, azonban most előkerült egy kép, amin Miley fehér ruhában van. Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly januárban jöttek össze újra, 2 év szünet után. Azóta Miley-t teljesen kicserélték, nincsenek cikis ruhái és botrányokba sem keveredett mostanában, ami állítólag Liam-nek köszönhető. Pár hónappal a kibékülésük után pedig az énekesnő már újra az eljegyzési gyűrűjét hordta, és mindenki azt pletykálta, hogy az esküvőt tervezik. Azóta már többször is felröppentek hírek arról, hogy titokban összeházasodtak.

  Egyszer akkor, mikor Miley egy karikagyűrűt viselt. A legutóbb pedig szilveszterkor gondolta mindenki azt, hogy Liam-mal kimondták egymásnak a boldogító igent!

  Azonban most úgy tűnik, tényleg férjhez ment a sztár, legalábbis erre lehet következtetni Billy Ray Cyrus Twitter posztjából. Miley apja egy képet osztott meg az énekesnőről, amin épp fehér ruciban van, ami akár esküvői ruha is lehet. „Annyira boldog vagyok… te is boldog vagy” – írta a poszt alá az apja. A rajongók persze rögtön elkezdtek kommentelni a kép alá, sokak gratuláltak nekik, azonban mások szerint ez csak egy sima fotózás volt.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 46 méteres sárkány sövényből

  46 méteres sárkány sövénybőlJohn Brooker unalmasnak találta a sövényét, ezért különlegeset alkotott a burjánzó bokrokból. Tizenhárom év kitartó munkájának köszönhetően most egy 46 méter hosszú sárkány díszíti kertjét. Egy brit nyugdíjas új szintre emelte a hobbikertészkedést, bebizonyítva, hogy semmi sem lehetetlen. A hetvenöt éves John Brooker tizenhárom évvel ezelőtt kinézett East Rudham-i házának ablakán, és mivel unalmasnak találta a kertje oldalába ültetett sövényt, úgy döntött, feldobja egy kicsit. A munka a sárkányforma végső kialakításával nem ért véget, ezután is folyamatosan csinosítgatnia kell kertje ékét.

 • Kóbor János titokban megnõsült

  A legnagyobb titokban vette feleségül a hét végén az Omega énekese, Kóbor János kislánya édesanyját. Deme Zsóka és az õsz hajú sztár a balatonaligai kikötõben mondta ki az igent.

  Az esküvõt olyannyira sikerült titokban tartani, hogy még a zenésztársak sem tudtak semmit az eseményrõl, kizárólag a szûk családi kör lehetett jelen.

  A legendás színész 2005 júliusában ismerkedett meg egy születésnapi bulin a nála 23 évvel fiatalabb sikeres üzletasszonnyal, Zsókával.

 • Pamela Anderson lakókocsiban él fiaival

  Valóban egy lakókocsiban él fiaival, Brandonnal és Dylannal Pamela Anderson.

  Az ok: kaliforniai otthonuk éppen felújítás alatt áll. A kebelcsoda nem ad rá magyarázatot, miért nem egy szállodát választottak, míg tartanak a munkálatok. Viszont nem gyõz áradozni kerekes átmeneti hajlékukról.

  "Egy lakókocsiban élek, és imádom! Kicsi, de sikkes, és tökéletes nekem meg a srácoknak. Tök jó babzsákokon ülni, és a nyilvános mosodába járni."

 • A földrengést túlélõ disznó lett az év állata Kínában

  A májusi szecsuáni (Sichuan) földrengést 36 napon át a romok alatt átvészelõ disznó nyerte az év állata címet Kínában.

  Az összedõlt ól csapdájába esett sertés több mint egy hónapos fogsága alatt faszenet evet és esõvizet ivott. A hízóból fogyó lett: kiszabadításakor csont és bõr volt, egy helyi üzletember vette meg és a Csu Csiencsiang (Zhu Jiangqiang), azaz az "Erõs Disznó" nevet adta neki.

 • Rénszarvashús és karácsony

  Rénszarvashús árusítása miatt ér heves bírálat Nagy-Britanniában egy üzletláncot, mondván, karácsony közeledtével ünneprontó a portéka, hiszen a mikulás szánját rénszarvasok húzzák.

 • Újabb ufo észlelés - videóval

  Újabb ufo észlelés - videóvalA vadászpilóta bevetés közben egy furcsa - azonosítatlan - repülőt látott. Elsőre a repülő előtt lebegett, majd néhány pillanat múlva a repülő mögé került. Olyan gyorsan történt mindez, hogy az egészről csupán néhány másodpercnyi felvétel készült a vadászrepülő fedélzeti kamerájával. A rendszeresen felbukkanó UFO -k kapcsán az országok védelmi szolgálatai, a honvédelmi szervek, a titkosszolgálatok sem adnak ki semmilyen közleményt sem. Vajon hogyan és mi történik egy - egy ilyen ufo észleléskor?

 • Svéd férfi döntötte meg a függõleges futás világrekordját

  A függõleges, falról való lefutás világrekordját döntötte meg egy svéd férfi. A kötelekkel biztosított Tony Berglund 34,76 másodperc alatt futott le a Svédország nyugati részén lévõ Västeraas egyik épületének homlokzatán kialakított száz méteres szakaszon. Ezzel a teljesítménnyel bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, mivel túlszárnyalta a brit Steve Jones rekordját, aki 2009-ben 36,25 másodperc alatt tette meg a függõleges távot.

 • Tragikus hirtelenséggel elhunyt Albert Györgyi

  Tragikus hirtelenséggel, 44 éves korában elhunyt Albert Györgyi. Az újságíró péntek délután öt óra körül, egy lakása elõtt álló taxiban lett rosszul. A mentõsök sikertelenül próbálták újjáéleszteni.

  Riadt és tanácstalan arcú szomszédok néztek ki a fõvárosi Frankel Leó utcai ház ablakaiból péntek este fél hatkor, és mindenki azt találgatta, vajon mi történhetett.

  Az utcában ugyanis rendõrkocsi és mentõautó állt, és egy kétségbeesett bõrkabátos taxist faggattak.

 • Nyelvével lát egy megvakult brit katona

  Egy kísérleti stádiumban levõ készüléknek köszönhetõen a nyelvével képes újra "látni" egy iraki gránátrobbanásban megvakult brit katona.

 • Magyarország a 23. legtisztább ország a világon

  A világon Svájc a legtisztább ország, Magyarország a 23. a rangsorban - szerepel az amerikai Columbia Egyetem és Yale Egyetem friss tanulmányában, amelyet az amerikai Forbes magazin ismertetett.

  Az országok teljesítményét 25 mutató alapján összegezték, egyebek mellett beszámították a levegõ szennyezettségét, a vízkészletek tisztaságát és szempont volt a biodiverzitás, a klímaváltozás és a rovarirtószerek használata.

 • Illatozz Paris Hilton parfümjétõl!

  Paris Hilton újra akcióba lendült. Ezúttal tündérként próbálja meg eladni magát, nekünk átlagos földi halandóknak.

  Az örökösnõ kebleit épp' csak takaró aranyszínû topban és szoknyának már csak jóindulattal nevezhetõ falatnyi ruhadarabban hirdeti immár második parfümjét, a "Fairy Dust"-ot, azaz "Tündérpor"-t.

  Mindig is nagy volt a porhintésben. Habár úgy néz ki, hogy kapcsolata a Good Charlotte vezér rockerével, Benji Maddennel nem kamu. Nemrégiben a Los Angeles-i Kitsonban már gyûrûket próbálgatott.

 • Britney Spears megkezdte öt éve elsõ turnéját

  New Orleans - Öt éve elsõ turnéját kezdte meg Britney Spears New Orleansban. Az utóbbi idõben hullámhegyet és hullámvölgyet megjárt énekesnõ a helyi Arénában csaknem telt ház elõtt lépett színpadra kedd este.

 • Hogy fizetni tudja ügyvédjét, autókat tört fel egy ifjú

  Hogy fizetni tudja ügyvédjét, autókat tört fel egy ifjú az Egyesült Államokban.

  Nem elõre dolgozott, hanem "visszamenõleg": egy korábbi bûnügye miatt volt szüksége ügyvédre. Immár az autófeltörésekért is szüksége lesz. A tizenéves ifjút tetten érte egy férfi a garázsában, egyenesen az autójában.

 • Rekordévet zártak a londoni színházak

  Rekordévet zártak a londoni színházak tavaly: a bevétel is emelkedett és hajszálnyival a nézõszám is nõtt az elõzõ évhez képest.Az 52 színházat összefogó Londoni Színházak Társasága (SOLT) hétfõn közzétett jelentése szerint a jegyeladások 3 százalékkal növekedtek, s kicsivel túllépték a 480 millió fontos (154 milliárd forint) álomhatárt.

  Bár a 2007-es évadot kiemelkedõen jó évnek könyvelték el annak idején, a közönség létszáma egy százalékkal nõtt, az eladott jegyek száma pedig elérte a 13,8 milliót. Ebbõl 9 millió jegyet musicalekre váltottak, 2,9 milliót pedig egyéb színdarabokra.

 • Krematórium melegével fûtene egy belga település

  Fûtésre is fel kívánja használni az épülõ helyi krematórium melegét a belgiumi Welkenraedt település.

 • Parmezános chilifagylalt

  Parmezános chilifagylalttal nyerte meg egy étterem versenyét egy nõ Nagy-Britanniában.

 • Nagyon gyorsan aludt a masiniszta

  Elaludt egy óránkénti 300 kilométeres sebességgel száguldó vonat mozdonyvezetõje Tajvanon, ami az állásába került.

 • Nem tetszett neki a melegpornó, ezért kirabolta a szexshopot

  Rablással torolta meg egy németországi szex-shopban vásárolt melegpornó feltételezhetõen gyenge minõségét az egyik kliens, írja a Libertatea napilap az Ananova site-ra hivatkozva, olvasható a manna.ro erdélyi hírportál cikkében. Az elégedetlen vásárló Sankt Pauli városrészben található szex-shop alkalmazottaival elõször szóváltásba keveredett, kis idõ múlva visszatérve az üzletbe már tettlegességgel fejezte ki elégedetlenségét.

 • Egymillió darab húsos derelye a karaoke-világbajnokság gyõztesének

  Egymillió darab pelmenyit, azaz orosz húsos derelyét nyer a moszkvai karaoke-világbajnokság közönségdíjasa.

 • Jennifer Lawrence nem képes tovább Los Angelesben élni

  Jennifer Lawrence alig fél éve robbant be a köztudatba, hála az Éhezõk viadal címû filmnek, amiben fõszerepet kapott. A színésznõnek azonban máris elege lett a hírnévbõl és fõként a vele járó kellemetlenségekbõl.

 • Egyre több norvég tengerész kövér szakmájához

  Túl kövérek lettek a hajózáshoz, így egyre több norvég tengerésznek kell felhagynia szakmájával és a szárazföldön keresnie boldogulását - számolt be szerdán az Aftenposten címû napilap.

 • Lehalkíttatott ovis diszkó

  Wellington - Ovis diszkót halkíttatott le a hatósággal egy túl jó fülû vagy túl rossz idegzetû szomszéd Új-Zélandon.

  Az óvodások szüleikkel és az óvónénikkel együtt ropták a kacsatáncot és ugrándoztak egyéb, koruknak megfelelõ dalocskákra, amikor a hatóság emberei megjelentek és közölték: vagy csendesebben vigadnak vagy sehogy, különben véget vetnek a mulatságnak.

 • Más nevét viselte Zámbó Jimmy és Edit fia?

  Úgy tûnik, nem csak egy nagy titokra fog fény derülni a Király halálának szemtanúja, Hulé Éva könyvébõl - Az asszony azt is állítja, hogy Jimmy és neje, Edit fia nem is Zámbóként látta meg a napvilágot.

 • Nyolc afganisztáni gyermek megölését ismerte el a NATO

  A NATO vezette afganisztáni biztonsági erõ (ISAF) elismerte szerdán, hogy egy légitámadásban nyolc afgán gyermeket öltek meg a múlt héten a közép-ázsiai ország keleti Kapisza tartományában.

 • Nem mehet Brad Pitt édesanyja az esküvõre

  Brad Pitt annyira összeveszett édesanyjával, hogy kijelentette: a mama nem jöhet az esküvõre. Angelina és az anyuka közötti ellentét van a háttérben.

 • 3D-s cicik támadnak a moziban

  Három dimenziós cicikkel készül új filmjére Kelly Brook. Az Olasz meló címû alkotásból megismert színésznõ a hétköznapokon ráadásul bikinimodell.

 • Julius Meinlt letartóztatták!

  A bécsi ügyészség utasítására letartóztatták Bécsben V. Julius Meinlt, a Magyarországon is ismert osztrák kereskedõcsalád sarját, a Meinl Bank felügyelõ bizottságának elnökét.

  A 49 éves, fényûzõ életmódot folytató – a nyilvánosság elõtt ötödik Julius Meinlként szereplõ – bankár ellen két éve vizsgálódnak sikkasztás miatt az 1923-ban alapított a kereskedelmi és befektetési bank érdekeltségébe tartozó, a Meinl European Land nevû ingatlankezelõ vállalat zavaros ügyletei miatt.

 • Michael Douglas elégedett fia büntetésével

  Életmentõnek nevezte a fiára kábítószervádak miatt kirótt ötéves börtönbüntetést Michael Douglas, aki a 2010 április 20-i ítélethirdetés óta elõször szólalt meg.

 • Szexoldalon hirdette magát egy tanárnõ

  Csütörtökön felmondott a marcali Berzsenyi Dániel Gimnázium egyik tanárnõje, miután valaki megtalálta az interneten a szexképeit.

  A diákok között futótûzként terjedt a hír, hogy a pedagógus intim helyzetekben látható a társkeresõ oldalon, így ez az iskola vezetése elõtt sem maradhatott sokáig titokban. Pénteken szülõi értekezletet hívtak össze, hogy lecsillapítsák a kedélyeket.

 • Újabb sztárpár a láthatáron!

  Válása után két kanállal falja az életet a szõke bombázó.

  Az utóbbi másfél évben együttjárt Dax Shepard-dal, Owen Wilson-nal és Lance Armstrong-gal is. És itt az újabb jelentkezõ...

  A jól értesültek szerint ez nem más, mint Jason Statham, a Szállító címû film sztárja. Azt nem lehet tudni, hogy Kate Hudson milyen típusú pasikra bukik a leginkább.