rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Miley Cyrus férjhez ment?!

 • Share on Tumblr

  Miley Cyrus férjhez ment?!Már többször felröppentek arról hírek, hogy a sztárpár összeházasodott, azonban most előkerült egy kép, amin Miley fehér ruhában van. Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly januárban jöttek össze újra, 2 év szünet után. Azóta Miley-t teljesen kicserélték, nincsenek cikis ruhái és botrányokba sem keveredett mostanában, ami állítólag Liam-nek köszönhető. Pár hónappal a kibékülésük után pedig az énekesnő már újra az eljegyzési gyűrűjét hordta, és mindenki azt pletykálta, hogy az esküvőt tervezik. Azóta már többször is felröppentek hírek arról, hogy titokban összeházasodtak.

  loading...

  Egyszer akkor, mikor Miley egy karikagyűrűt viselt. A legutóbb pedig szilveszterkor gondolta mindenki azt, hogy Liam-mal kimondták egymásnak a boldogító igent!

  Azonban most úgy tűnik, tényleg férjhez ment a sztár, legalábbis erre lehet következtetni Billy Ray Cyrus Twitter posztjából. Miley apja egy képet osztott meg az énekesnőről, amin épp fehér ruciban van, ami akár esküvői ruha is lehet. „Annyira boldog vagyok… te is boldog vagy” – írta a poszt alá az apja. A rajongók persze rögtön elkezdtek kommentelni a kép alá, sokak gratuláltak nekik, azonban mások szerint ez csak egy sima fotózás volt.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A túlsúlyos betegeket teherautókon szállítják

  Eredetileg marhák szállítására használták azokat a teherautókat, amelyekkel most a túlsúlyos betegeket szállítják Münchenben. A nagy súlyra specializált mentõautók túl drágák, és az egészségügyi hatóságoknak ezekre nincs pénzük.

 • A havat is eladják az osztrák parasztok!

  Betakarítják a havat a magasan fekvõ vidékeken osztrák parasztok és eladják. Van, aki veszi. Azok a síparadicsomok, amelyek szûkében vannak a hónak. Bár zimankós a tél Ausztriában, viszonylag hószegény, az alacsonyabban fekvõ régiókban nemigen akad a fehér csapadéktakaróból.

  A legjobb termés a Glossglockner környékén van, ott takarítják be a legtöbb havat a gazdák. Persze nem kaszával, nem is kombájnnal, bár a traktorok mûködtette fúvós hóekék hasonlóan dolgoznak, csak éppen gabonaszemek helyett havat fújnak a szállítójármû rakterére.

 • A holland nõvérek nem tekintik munkájuk részének a szexet

  Országos ellenkampányt indít a holland ápolónõket képviselõ szakszervezet, betegeknek arra a kezdeményezésre reagálva, amely szerint a szexuális szolgáltatásoknak az alapellátás részévé kellene válniuk.

 • Hízni akar a bõ negyed tonna Donna

  Négy és fél mázsára akarja felhizlalni magát egy amúgy sem pillesúlyú nõ az Egyesült Államokban.

 • SP gyengébb, mint Puskás Peti

  Kiderült, hogy a legnagyobb SP rajongó Puskás Peti és ez fordítva is így van. A színésszé lett aranytorkú Megasztárossal rögtönzött stíluselemzést tartott az internetes sztártévé riportere, akivel együtt közösen kiókumlálták, hogy Peti szerint SP öltözéke gyengébb, mint az övé: fõleg, hogy egymás ruháit hordják. Khmm.

  SP és Puskás Peti nagy pajtások és mindketten elég jól öltözködnek. "Én valahogy a fantasztikus, csodálatos, ízléses, szexuális, erotikus és az SP-nél kicsit jobb szavakkal jellemezném az öltözködésem" - mondja Puskás Peti, aki az Arena Plaza októberi divatbemutatóján beszélt a divatról.

 • Két és fél méteres borospohár

  Lassan rekordrekorder lesz Libanon: ezúttal a legnagyobb borospohár kategóriában lett világelsõ.

 • Naomi Campbell moszkvai balhéja

  Naomi Campbell nem volt hajlandó megtéríteni azoknak a selyemlepedõknek az árát, melyeken a személyzet égési nyomokat talált moszkvai hotelszobájában.

  A Ritz Carlton személyzete takarítás közben lett figyelmes az égési foltokra, melyeket szerintük vagy cigaretta vagy gyertya okozott.

  Azonnal be is akartak hajtani 200 fontot (körülbelül 60 ezer forint) Naomin, ám õ azt válaszolta, nem hajlandó fizetni.

 • Molnár Ferenc Caramel - portré

  Ha egy picit fáradtabb vagyok, vagy nyûgösebb, akkor megpróbálok olyan dolgokat tenni, ami pozitív irányban befolyásol. Akár megnézek egy jó filmet, meggyújtok egy füstölõt, egy gyertyát, megiszom egy teát, jó zenét hallgatok, lepihenek egy picit, próbálok ellazulni.

 • Elhunyt Román Kati bábszínész!

  Életének 62. évében ma rövid szenvedés után elhunyt Román Kati bábszínész.

  A mûvész 1971-ben került az Állami Bábszínház festõmûhelyébe, így szeretett bele a bábozásba. Itt szerzett diplomát, és 17 évig játszott az anyaszínházban és tájelõadásokon, vidéken.

 • Újra vetkõzik a Beckham házaspár

  Victoria férjéhez hasonlóna levetkõzik majd az Armaninak, és az Emporio Armani nõi fehérnemû kollekciójának 2009-es tavaszi-nyári kampányában lesz látható.

  Az együttmûködésre alig pár hónappal azt követõen kerül sor, hogy David Beckham ugyancsak az olasz cég fehérnemûit reklámozó óriásplakátjai ellepték a világot. Armani 12 millió fontos szerzõdésajánlatára Posh Spice, tudta meg a Mirror címû brit bulvárlap csütörtöki internetes száma.

 • Havonta hatszor szexel a magyar

  Már a szeretkezés sem szerez annyi örömöt, mint azelõtt. Az elmúlt három évben havi hatszor szerelmeskedtek a magyarok, a korábbi nyolc helyett. A fejlett országokban élõk harminc évvel ezelõtt háromszor gyakrabban bújtak össze párjukkal, mint ma. Leszokunk a szexrõl? Vészjósló, hogy a szakítással végzõdõ kapcsolatok többmint húsz százalékában a válás oka a nem kielégítõ szexuális élet. A 18–30 év közöttiek harminc éve még havonta 22–28 alkalommal bújtak össze kedvesükkel, ma már csak 4–10-szer. A 31–40 éveseknél a mostani együttlétek száma csupán 3–6, míg a 41–50 éveseknél 2-3.

 • Lapátratették Caramelt!

  Schneider Lilla, a Miss Balaton egyik versenyzõje szakított az Caramellel.

  A lány részben azért döntött úgy, hogy elköltözik párjától, mert Molnár Ferenc Caramel túl féltékeny volt.

  "De ha minden igaz, döntésében nagy szerepet játszott, hogy ismét közelebbi kapcsolatba került volt kedvesével, vagyis azzal az úriemberrel, akivel Caramel elõtt hosszú éveken keresztül együtt jártak" - tette hozzá a lap forrása.

  Az énekes nem nyilatkozott.

 • Sarah Jessica Parker-t megcsalta a barátja

  Az amerikai Star magazin vezércikke szerint Matthew Broderick izgalmas elfoglaltságot talált magának, míg felesége, Sarah Jessica Parker azon dolgozott, hogy Carrie Bradshaw és Mr. Big végre az oltár elõtt is egymásra találjanak.

  Broderick állítólag egy 25 éves hölgyikével múlatta az idõt, míg Parker gõzerõvel forgatott. A Star úgy tudja, hogy a színész és az ifjúságvédelmisként dolgozó nõ egy manhattani bárban ismerkedtek meg, még tavaly novemberben.

 • Felrobbant a karja a testépítõnek

  A 34 éves brazil body builder rendelkezett a világ legnagyobb bicepszével, amelyet 90 centisre gyúrt az évek folyamán.

 • Halból kihalászott telefon

  London - Halból halászott ki telefont egy halász Nagy-Britanniában - nem vezetékest.

  A készüléket egy üzletember veszítette el a tengerparton, kiesett zsebébõl miközben kutyájával játszadozott. Az apály azután besodorta a mélyebb vízbe, egy jókora tokhal pedig bekapta.

 • Halálra verte, majd sörösüveggel megerõszakolta az anyját!

  Halálra verte, majd sörösüveggel "megerõszakolta" 60 éves anyját az ortodox karácsony szentestéjén egy 35 éves férfi a dél-ukrajnai Mikolajiv megyében.

  A Voznyeszenszk városban élõ család a vacsorához készülõdött, amikor - a rokonokat látogató családfõ távollétében - veszekedés tört ki a már ittas fiú és anyja között. A dulakodássá fajult civódás közben a férfi bántalmazta az édesanyját, majd a haldokló asszonyt magára hagyva a szobájába vonult - jelentette a novosti-n.mk.ua hírportál a Mikolajiv megyei rendõrségre hivatkozva.

 • 'Obama örület' Amerikában!

  Az obamás mütyürkék a legkeresettebbek Amerikában, legyen szó pólóról, sapkáról, kulcstartóról, édességrõl vagy bögrérõl, az fogy a legjobban, amelyikre a leendõ elnök képét nyomták rá - írta a The Washington Times címû amerikai lap.

  A Union Station fõvárosi pályaudvaron az ajándékboltok korábban FBI-os és CIA-s pólókkal és poharakkal voltak tömve, most szinte minden szuvenírrõl Obama mosolyog vissza. Az obamás tárgyakat veszik mint a cukrot, még a dohányárus is Obama-szivart árusít.

 • Ismét apa lesz az Edda zeneszerzõ-billentyûse

  Gömöry Zsolt, az Edda zeneszerzõ-billentyûse rendhagyó születésnapi ajándékot kapott idén.

 • Apa lesz az Irigy Hónaljmirigy énekese

  Apa lesz az Irigy Hónaljmirigy énekeseTavasszal azt nyilatkozta az Irigy Hónaljmirigyes Sipos Tomi, hogy szeretnének igazi család lenni, vágyuk pedig hamarosan teljesül is.Sipos Tomi, az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja néhány hónapja vette feleségül párját, közös babájuk pedig már ott volt az esküvőn is, Linda pocakjában. \"Igen, a hír igaz, Linda valóban várandós, immár a hetedik hónapban járunk, tehát hamarosan megszületik a babánk. Nagyon várjuk már, szerencsére minden a legnagyobb rendben van. Próbálunk sok időt együtt tölteni, mert a csütörtök esti koncertünkre gyakorlunk folyamatosan\" - mondta.

 • Pamela Anderson csúnyán megfázott Moszkvában

  A mellkirálynõ egy orosz zenész klipjének forgatásán vett részt. Az Andrej Kovaljov dalához készült videóban Pamela menyasszonyt alakít, aki a boldogító igen kimondása elõtt megfutamodik, és motoron távozik a templomból.

  Minden bizonnyal éppen a vékony ruciban történõ motorozás tett be a Baywatch-csillagnak, mert nem sokkal késõbb már 40 fokos volt a láza.

  A betegségre a gyógyír szintén 40 fokos volt, csak épp folyékony formában: Pamela jófajta vodkát fogyasztott.

 • Brasch Bence alaposan megjárta a tetoválásával

  Brasch Bence alaposan megjárta egy friss tetoválással.

 • Idegen akcentussal ébredt

  Állítólag idegen akcentussal ébredt egy nõ Új-Zélandon: a helyi nyelvi sajátosságok helyett walesi, skót és észak-londoni tájszólásban kezdett beszélni.

 • Álbombát hagyott fogorvosánál

  Álbombát hagyott fogorvosánál egy 84 éves brit férfi bosszúból, mert úgy érezte, túl magas árat fizettettek vele.

 • Palackposta Floridából Írországba

  Szinte tökéletes pontossággal érkezett Floridából Írországba egy palackposta: az Észak-Atlanti áramlás megbízható postásnak bizonyult.

 • Szexfüggõket gyógyít az egyház

  A moldvai metropolia hetente kétszer terápiás összejöveteleket tart, melyeken több tucat férfi és nõ vesz részt. A résztvevõk többsége értelmiségi, átlagéletkoruk 40 év.

 • Taylor Swift újabb áldozatra csapott le

  A fiatal ír énekes hajnal négykor, fülig érõ szájjal távozott Swift kisasszony szállodai szobájából.

 • Pomponanya: lányának adta ki magát, hogy pomponlánykodhasson

  Green Bay - A saját lányának adta ki magát egy anya az Egyesült Államokban, hogy pomponlánykodhasson, azaz csapatbuzdító táncoslány lehessen.

  A nõ 33 éves, lánya 15. Bár kissé túlkorosnak tûnt, mégis felvették lánya papírjaival az "új" iskolába Wisconsinban. Lánya egyébként Nevada államban él anyai nagyanyjával.

 • 78 milliárd forintot keresett keresett Madonna a turnéjával!

  Rekordot döntött Madonna! A popsztár a most befejezett 85 állomásos Sticky and Sweet turnéjával 408 millió dollárt, azaz 78 milliárd forintot keresett.

  Madonna ezzel minden idõk legnagyobb koncertbevételét érte el, igaz, az elõzõ, 194 millió dolláros (37 milliárd forintos) bevételi rekordot is õ tartotta korábban.

 • Lánya szeme láttára gázolták halálra az apát

  Saját életével fizetett egy hõs apuka, hogy megmentse 11 éves kislányát. Egy õrült autós gázolta el õket, ám az apának még volt annyi lélekjelenléte, hogy az autó elõl ellökje kislányát. Az elkövetõt még mindig keresik.

 • Nászútja alatt fojtották meg a szépségkirálynõt

  Holtan találtak hotelszobájában egy ír nõt kedden Mauritiuson. A helyi rendõrség azt közölte, hogy a nászutaspár egy ötcsillagos szálloda medencéjénél idõzött, mielõtt vacsorázni indult volna.

loading...