rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Miley Cyrus férjhez ment?!

 • Share on Tumblr

  Miley Cyrus férjhez ment?!Már többször felröppentek arról hírek, hogy a sztárpár összeházasodott, azonban most előkerült egy kép, amin Miley fehér ruhában van. Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly januárban jöttek össze újra, 2 év szünet után. Azóta Miley-t teljesen kicserélték, nincsenek cikis ruhái és botrányokba sem keveredett mostanában, ami állítólag Liam-nek köszönhető. Pár hónappal a kibékülésük után pedig az énekesnő már újra az eljegyzési gyűrűjét hordta, és mindenki azt pletykálta, hogy az esküvőt tervezik. Azóta már többször is felröppentek hírek arról, hogy titokban összeházasodtak.

  Egyszer akkor, mikor Miley egy karikagyűrűt viselt. A legutóbb pedig szilveszterkor gondolta mindenki azt, hogy Liam-mal kimondták egymásnak a boldogító igent!

  Azonban most úgy tűnik, tényleg férjhez ment a sztár, legalábbis erre lehet következtetni Billy Ray Cyrus Twitter posztjából. Miley apja egy képet osztott meg az énekesnőről, amin épp fehér ruciban van, ami akár esküvői ruha is lehet. „Annyira boldog vagyok… te is boldog vagy” – írta a poszt alá az apja. A rajongók persze rögtön elkezdtek kommentelni a kép alá, sokak gratuláltak nekik, azonban mások szerint ez csak egy sima fotózás volt.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A Hooligans dobosa ismét apa lett

  A Hooligans dobosának, Kiss Endinek megszületett második leánya - A zenész elsõ gyermekének az énekesnõ Dina az édesanyja, a másodiknak jelenlegi kedvese.

 • Kalóztömegrekord

  Rekordot döntöttek kalózok Nagy-Britanniában: 1722-en gyûltek össze. Ilyen sok kalóz még sohasem volt egyszerre együtt a világon.

 • Kristen Stewart bevallotta, valóban megcsalta párját

  Kristen Stewart bevallotta, valóban megcsalta rendezõjével Robert Pattinsont. A színésznõ nyilvánosan is elnézést kért a történtek miatt.

 • Kimúlt a világ legmagasabb kutyája!

  Kimúlt a világ legmagasabb ebe: Gibson, a dán dog, 2 méter 16 centis volt, ha a hátsó lábaira állva felágaskodott.

  Az eb csontrákban szenvedett, ezért gazdája úgy döntött, elaltattatja. Gibson Kaliforniában élt, betegségét áprilisban diagnosztizálták.

 • A Rolling Stones gitárosa megtalálta élete szerelmét, aki 31 évvel fiatalabb nálla

  A Rolling Stones gitárosa, Ronnie Wood ismételten megtalálta élete szerelmét, ezért oltár elé vezeti a nála harmincegy évvel fiatalabb barátnõjét.

 • Hogyan lett kacsa egy vaddisznóból?

  Egy román lap bebizonyította, hogyan lesz kacsa egy vaddisznóból.

  Az Adevarul címû napilap nem tett mást, csak megkérdezte a szakértõk véleményét az egyik nagy román hírügynökség elõzõ napi hírének valóságtartalmáról. A hírügynökségi történet szerint a délkelet-romániai Brailában egy vaddisznó megszökött az erdõbõl, kitartóan átúszta a Dunát, és mindezt azért, hogy erõszakkal betörjön a helyi önkormányzat és prefektúra épületébe. Hogy milyen szándékkal tette ezt, arról nem szól a fáma, de a hír az sugallja, mintha a vadkan elõre megfontolt szándékkal akarta volna kiönteni dühét az állami hivatalon.

 • Koós János még mindig megnézi a nõket

  Az ikonná vált zenész az internetes sztártévének elmondta, hogy annak ellenére, hogy számára a felesége a nõideál, még a mai napig megnézi a nõket. Koós János örök gyerek! Még 72 évesen is ontja a poénokat, udvarol a riporternek és persze mesél, mesél és mesél. Koós imádja az unokáit és a feleségét, és állítja: 30 év múlva is nekünk ad majd interjút. Így legyen!

 • Déli sírban feküdt az északi katona

  Az "ellenség" sírjában feküdt egy polgárháborús katona csaknem 90 éven át az Egyesült Államokban, de leszármazottai immár korrigálták a tévedést.

 • Ötvenméteres zuhanást élt túl a Niagara-vízesésnél!

  Több mint ötvenméteres zuhanást élt túl egy amerikai férfi, aki valószínûleg öngyilkosságot akart elkövetni a Niagara-vízesésnél - közölte helyi idõ szerint szerdán a kanadai rendõrség.

  Egy turista tett bejelentést telefonon a rendõrségnél, hogy egy férfi felmászott a mellvédre, és levetette magát az 51 méteres mélységbe, az alant morajló Niagara folyóba.

 • Elfogták Nicolas Sarkozy fenyegetõjét!

  Beismerte, hogy õ fenyegetett meg halálosan vezetõ francia politikusokat, köztük Nicolas Sarkozy elnököt, az a férfi, akit Dél-Franciaországban vettek õrizetbe.

  A gyanúsított vallomásában azt állította: egyedül írta és küldte el a leveleket, amelyekhez néhány esetben töltényeket is csatolt.

 • Földcsuszamlás egy bányarobbantás miatt!

  Kõbányában hajtottak végre robbantás Kína középsõ részén, amikor a detonáció miatt földcsuszamlás alakult ki.

  A lezúduló föld,-és sziklatömeg több embert maga alá temetett. A mentõerõk eddig négy áldozatot találtak meg, három munkást még eltûntként tartanak nyilván.

 • Elhunyt Gérard Depardieu fia

  Guillaume Depardieu színész, Gérard Depardieu fia hétfõn 37 esztendõs korában elhunyt egy Párizs közelében fekvõ kórházban.

  A színészcsaládba született férfi halálát "vírusfertõzés okozta súlyos tüdõgyulladás" okozta - közölte Gérard Depardieu Artmedia filmvállalatának szóvivõje.

  Guillaume Depardieu 1974-ben debütált a filmvásznon híres apja oldalán a Pas si méchant que ca (Nem is olyan rossz ember) címû filmben, majd számos francia produkcióban szerepelt.

 • Kínában összesen két utas volt egy vonaton a holdújévi tömegvándorláskor

  Még a Bolygó hollandinál is nagyobb csoda történt Kínában: összesen két utas volt egy vonaton a holdújévi tömegvándorláskor.

  Az ünnepre olyan sokan utazgatnak belföldön rokonlátogatásokra, hogy rengeteg a vonatjegyüzér. A rendõrség több mint 6600-at csípett el, de biztosan nem az összeset.

 • A fehér szalag címû film kapta az Arany Pálmát!

  Az osztrák Michael Haneke Das weisse Band (A fehér szalag) címû filmje nyerte el vasárnap az Arany Pálmát a 62. Cannes-i Filmfesztiválon.

  A két és fél órás fekete-fehér dráma az elsõ világháború kitörése elõtt egy észak-németországi kis faluban játszódik, témája a puritán világ gyermeknevelési módszereibõl születõ erõszak.

 • Apa lesz Kasuba L. Szilárd!

  Hamarosan apai örömök elé Kasuba L. Szilárd - jelentették be egy hazai babaáruház rendezvényén.

  Immáron második alkalommal hívták partizni a várandós és ismert kismamákat Dunakeszire az egyik legnagyobb hazai babaáruház tulajdonosai.

  A rendezvény célja, hogy felhívják a közvélemény figyelmét: a gyermekvállalás nem csupán egy komoly nehézségekkel járó esemény, hanem az élet megkoronázása is.

 • Elhunyt a világ legidõsebb kutyája! 147 éves volt átszámítva emberi életévre!

  Elhunyt a világ legidõsebb kutyája - a New York-i "illetõségû" drótszõrû tacskó 21 éves volt, vagyis 147, átszámítva emberi életévre.

  A Chanel névre hallgató tacskót hathetes korában vette magához egy állatmenhelyrõl gazdája, aki akkor egy németországi katonai támaszponton szolgált. A kutya kilenc évig "állomásozott" Németországban, majd hazatért az Egyesült Államokba.

 • Véradásdíj: autó vagy lovas bricska

  Autót vagy lovas bricskát nyerhet az, aki Ohio államban ad vért. A szokatlan nyeremény - a második jármû - oka, hogy a helyi Vöröskereszt nem akarja kihagyni a sorsolásból amish donorjait.

 • Britney Spears húga nem tudja felnevelni kislányát?

  Britney Spears félti húga, Jamie Lynn újszülött kislányát. Az énekesnõ szerint ugyanis anyja, Lynnie el akarja venni a kislányt, és ugyanúgy sztárt akar faragni belõle, ahogyan két lányából is. Méghozzá bármi áron.

  A 17 éves Jamie Lynn Spears decemberben jelentette be, hogy terhes 19 éves barátjától, Casey Aldridge-tõl, és márciusban már a pár eljegyzésétõl volt hangos a média.

  Most, hogy a fiatalabb Spears kisasszony megszülte lányát, itt az újabb lehetõség, hogy a családról beszéljünk.

 • Melegség miatt visszavont jogosítvány

  Homoszexualitása miatt akartak újravizsgáztatni autóvezetésbõl egy férfi Olaszországban.

  A 26 éves Danilo Giuffridának katonai vizsgálaton kellett megjelennie, és az orvosoknak azt nyilatkozta, hogy meleg. Azok továbbították az információt a közlekedési minisztériumnak, amely közölte a férfival, hogy vagy levizsgázik ismét autóvezetésbõl, vagy visszavonják a jogosítványát.

 • Usher szakított menyasszonyával

  A babble.com értesülései szerint decemberben megszületik az énekes és Tameka Foster második gyermeke. Úgy tûnik, a kisbaba nem tudta megmenteni szülei házasságát, akik közel egyévnyi házasság után nemrég szakítottak – írja a singersroom.com.

  A válásról szóló pletykák elõször tavasszal reppentek fel. Miután ezeket a híreszteléseket a pár megcáfolta, Usher arról mesélt, hogy nagyon nehéz monogámnak maradnia, de felesége miatt erõt vesz magán, majd kifejtette, hogy nejét nem zaklatja fel különösebben, hogy rajongói koncert közben feldobálják a fehérnemûjüket a színpadra.

 • Megszállott házi tündér lett Brad Pitt

  Brad Pitt megszállott házi tündér lett, amióta párja, Angelina Jolie jószolgálati nagykövetként járja a Közel-Keletet.

 • Az összes jegy elfogyott a budapesti AC/DC koncertre

  Alig több mint két nap alatt elfogytak a jegyek az AC/DC zenekar március 23-i budapesti koncertjére; a szervezõ Live Nation Hungary pénteki közlése szerint Budapest ezzel az eladással kelet-európai csúcsot döntött.

  A belépõket szerdán délelõtt kezdték árusítani, a legolcsóbb jegy 13 ezer 900, míg a legdrágább 18 ezer 900 forintba került. A jegyeladás megkezdése után egy órával már több mint 2 ezer belépõ talált gazdára, míg 26 órával késõbb a Papp László Budapest Sportarénába szóló jegyek 99 százaléka elfogyott. Péntek kora délutánra a legutolsó, a színpadra korlátozott látást kínáló jegyeket is eladták.

 • A válság összetartja a családokat! Kevesebb a válás!

  Az ingatlanárak zuhanása együtt tartja a boldogtalan párokat: kevesebb a válás Nagy-Britanniában, mióta válságba került az ingatlanpiac, a pároknak ugyanis a vételárból nem futná két különálló otthonra - derül ki egy frissen közölt tanulmányból.

 • Ikreket vár Celine Dion

  Celine Dion kanadai énekesnõ 14 hetes terhes, és ikreket vár - jelentette a CNN amerikai hírtelevízió. A gyerekek nemét egyelõre nem lehet tudni, a 42 éves világsztár azt majd csak a jövõ hónapban tudja meg.

 • Sáskás pizzával az sáskajárás ellen

  A sáskás pizza elfogyasztásával az ínyencek is kivehetik részüket az Ausztráliában pusztító sáskajárás elleni harcban.

 • Puskás Peti lúzert játszik a Made in Hungária-ban

  Egy igazi lúzert játszik a Made in Hungária címû filmben Puskás Peti. A volt megasztáros énekes viccesen csak annyit mondott: megtalálta a szerepét.

  "Én alakítom Sampont, aki egy tipikus vesztes. Mindig mindenki megveri és kötözködik vele, miközben a kommunista apja arra kényszeríti, hogy énekes legyen.

  Õ azonban eminens lévén matematikus vagy valami hasonló lenne szíve szerint."

 • Elképesztõ: kutyát szoptat egy nõ (képpel)

  A 6 hetes Jack életét Janelle Williams megmenti, igaz kissé egyedi és szokatlan módon. Janelle igazából egy teljesen normális életet élõ, jómódú asszony. Amikor a kutya beteg lett, az amerikai Nevada államban élõ nõ megmentette az életét, azt azonban nem lehet mondani, hogy teljesen természetes módon.

  Az egyik helyi lapnak egyszerûen csak furcsának titulálta a kezdeteket, amikor a kutya beteg lett és ezt az egy módját látta annak, hogy megmentse az életét.

 • Vilmos herceg magára tetoválná barétnõje nevét!

  Vilmos herceg és kedvese, Kate Middleton a karibi Mustique szigeten töltötte vakációját, ahol egy csodás luxusvillát béreltek ki néhány napra, hogy eltûnhessenek a nyilvánosság elõl.

  A herceg a királyi hadtest kiképzésén töltötte az elmúlt három hónapot, így volt mit bepótolni a szerelmeseknek.

  – Csak egymással voltak elfoglalva, szinte el sem eresztették egymás kezét, még a vízben is össze voltak nõve. Naphosszat csak beszélgettek, ölelkeztek és szerelmesen nézték egymást – mesélte egy szemtanú.

 • Teherautó a nappali pamlagján

  London - Már a televíziója elé sem mer leülni nappalijában egy walesi asszony, attól tartván, hogy immár tizenhatodik alkalommal kell majd szembe néznie egy házába belerohanó teherautóval.

 • A Lidlben vett sörben 13 centis egeret találtak

  Egy 13 centiméteres egeret találtak Görögországban a Lidl-ben vett sörben.

  Tíz hónapos börtönbüntetésre ítélte egy görög bíróság a német tulajdonú, s hazánkban is jelenlévõ diszkont üzletlánc menedzserét.
  A diszkont hálózat késõbb úgy nyilatkozott, az egér valamilyen palackozási hiba miatt kerülhetett az italba. A vásárló egyébként már 30 000 eurót (7,1 millió forintot) kapott kártérítésként.