rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Miley Cyrus férjhez ment?!

 • Share on Tumblr

  Miley Cyrus férjhez ment?!Már többször felröppentek arról hírek, hogy a sztárpár összeházasodott, azonban most előkerült egy kép, amin Miley fehér ruhában van. Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly januárban jöttek össze újra, 2 év szünet után. Azóta Miley-t teljesen kicserélték, nincsenek cikis ruhái és botrányokba sem keveredett mostanában, ami állítólag Liam-nek köszönhető. Pár hónappal a kibékülésük után pedig az énekesnő már újra az eljegyzési gyűrűjét hordta, és mindenki azt pletykálta, hogy az esküvőt tervezik. Azóta már többször is felröppentek hírek arról, hogy titokban összeházasodtak.

  Egyszer akkor, mikor Miley egy karikagyűrűt viselt. A legutóbb pedig szilveszterkor gondolta mindenki azt, hogy Liam-mal kimondták egymásnak a boldogító igent!

  Azonban most úgy tűnik, tényleg férjhez ment a sztár, legalábbis erre lehet következtetni Billy Ray Cyrus Twitter posztjából. Miley apja egy képet osztott meg az énekesnőről, amin épp fehér ruciban van, ami akár esküvői ruha is lehet. „Annyira boldog vagyok… te is boldog vagy” – írta a poszt alá az apja. A rajongók persze rögtön elkezdtek kommentelni a kép alá, sokak gratuláltak nekik, azonban mások szerint ez csak egy sima fotózás volt.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szakított a sztárpár! Vége Jennifer Aniston és John Meyer kapcsolatának!

  A People magazinnak több forrás is megerõsítette, hogy a színésznõ és aktuális pasija már nem egy pár.

  „Csodásan érezték magukat együtt, de pillanatnyilag más-más irányba tart az életük” – nyilatkozta egy bennfentes.

  Meyer egyik barátja szerint könnyen elõfordulhat, hogy a pár kibékül, hiszen a zenész nem egykönnyen zár le egy kapcsolatot.

 • Defibrillátort a vibrátor mellé!

  Tévedés azt gondolni, hogy a vibrátorok a prostituáltak által leggyakrabban használt szexuális játékszerek. Tévedés azt gondolni, hogy a vibrátorok a prostituáltak által leggyakrabban használt szexuális játékszerek.

 • Megvénült Madonna

  Hiába megannyi mûtét és fiatal szeretõ, Madonnán nyomot hagyott az idõ vas foga. Az énekesnõrõl készült legutóbbi fotón jól látszik, hogy bizony nagyon megöregedett.

 • Visszautasítja a bírálatokat a 16 éves amerikai hajós

  Visszautasította a szüleit ért bírálatokat Abby Sunderland, az a 16 éves amerikai lány, aki egyedül akarta körbevitorlázni a Földet, de az Indiai-óceánon viharba került, és ki kellett menteni.

 • Gyerekrontó texasi tinédzser

  Fort Worth - Nyolc év börtönbüntetést kapott az a texasi tinédzser, aki egy barátjával azzal szórakozott, hogy két- és négyéves unokaöccseinek szájába nyomott marihuánás cigarettát, megköhögtetve a kicsiket.

  A történtek úgy derültek ki, hogy a Fort Worth-i rendõrség betörésbõl származó holmik után átkutatta a házat, ahol a bûnügyekkel kapcsolatba hozott 18 esztendõs Demetris McCoy lakott. A vizsgálat során találták meg a hajmeresztõ videót, ami megörökítette a kicsik bántalmazását - közölte a Star-Telegram címû helyi napilap csütörtöki tudósítása.

 • Vadlesõ kamera rögzített a politikus szerelmi életét

  Az osztrák politikus azt gondolta, tökéletes rejtekhelyet választott a légyottra, de az erdõben mozgásérzékelõs kamerát rejtett el a helyi vadásztársaság, ami mindent rögzített.

 • Sztársága nem tette bizalmatlanná Kate Hudsont

  A hírességeknél gyakori, hogy nem képesek bízni az emberekben, de nem így van a Bolondok aranya sztárjával.

 • Gyermeket szeretne Sandra Bullock

  Eddig csak a szakmai sikerek és karrierjének egyengetése állt a gyönyörû színésznõ figyelmének középpontjában, amióta három évvel ezelõtt hozzáment a hírhedt Jesse Jameshez, azóta egyenesen kicserélték Sandra Bullockot.

  Immár ugyanis nem a filmvilág a mindene, hanem arra törekszik, hogy valóban hosszú távú, kiegyensúlyozott kapcsolatban élhessen választottjával. Most már olyannyira foglalkoztatja a gyermekvállalás gondolata, hogy hajlandó nemet is mondani egy-egy munkára, és igyekszik minél egészségesebb életmódot folytatni.

 • Épphogy megúszott egy balesetet Wolf Kati

  Wolf Kati éppen csak elkerülte a súlyos balesetet a Hungaroring vezetéstechnikai és off-road pályáján, ahol Szentgyörgyi Rómeóval, Kõváry Anettel és Kocsis Tibivel mérte össze tudását a Nemek harcán.

 • Kékre van festve a körme Al Pacinonak

  Nem csoda, hogy Al Pacino rejtegetni próbálja megmagyarázhatatlan manikûrjét, egy Beverly Hills-i étterembõl távozóban. A színész gondosan ügyelt, arra, nehogy a lesben álló fotósok megörökítsék kézfejét, de minden igyekezete ellenére, a kormánykereket szorító csillogó kék körmök napvilágra kerültek.

  A különös manikûr oka ismeretlen, és csak õ maga lehetne a megmondhatója, hogy egy furcsa szektához csatlakozott-e vagy divatot szeretne diktálni 65 évesen vagy egyszerûen csak kislányával játszott körömépítõsdit.

 • Helsinkiben az utcai szemétkosarak megköszönik a szemetet

  Megköszönik az utcai szemétkosarak Helsinkiben, ha valaki hulladékkal tiszteli meg õket – de nem is akárhogyan, hanem egy finn híresség hangján.

  A kezdeményezés keretében négy, különben minden tekintetben szokásos megjelenésû utcai szemétkosarat szerelnek fel a berendezéssel augusztus 22-tõl szeptember végéig a finn fõváros központjában.

 • Újabb hollywoodi filmet bírált a Vatikán

  Elítélte a Vatikán Az arany iránytû címû amerikai filmet. A katolikus egyház álláspontja szerint az alkotás, valamint az annak alapjául szolgáló regény keresztényellenes, istentelen és ateista.

 • Három év pluszbörtön évszámelírás miatt

  Három évvel tovább volt börtönben gépelési hiba miatt egy férfi Indonéziában.

 • Mézeskalács rekord

  Debrecen - Több ezer "összefonódó" emberre számítanak az I. Debreceni Mézeskalács Fesztiválon - írta szerdán a Hajdú-bihari Napló.

  A lap szerint Guinness-rekordkísérlet lesz a hét végén a cívis városban. A Medgyessy Ferenc Emlékmúzeum ad helyet az I. Debreceni Mézeskalács Fesztiválnak, amelynek megkoronázásaként vasárnap bárki részese lehet egy rekord születésének.

 • Mellékhelyiségbe menekült a lányok elõl Harry herceg

  Az illemhelyen próbált menedéket találni Harry herceg egy éjszakai bár hölgyközönsége elõl, ám a lányrajongókat ott sem tudta lerázni.

 • A banki tévedés miatt milliomossá vált pár, elbújdosott!

  Egy banki tévedés miatt több milliós vagyonra tett szert, majd eltûnt egy új-zélandi pár, a hatóságok pedig immár három hete nem lelnek rájuk.

  A Westpac Bank egy hitelkérelem során tévedésbõl százezer helyett tízmillió új-zélandi dollárt utalt át Leo Gao és barátnõje, Kara Hurring számlájára.

 • Csaknem két és fél millió forint jár annak, aki megtalálja Bianca Jagger gyûrûjét

  Bécs - Elveszítette kétszázezer eurós - mintegy 46 millió forintot érõ - gyûrûjét egy salzburgi szállodánál Bianca Jagger emberjogi aktivista.

  A platina ékszer, amelynek árából akár egy lakásra is futja, állítólag a múlt hét végén tûnt el az elõtt a dél-salzburgi szálloda elõtt, ahol a Rolling Stones frontemberének, Mick Jaggernek egykori felesége megszállt.

 • Christina Aguilera szingli lett

  Christina Aguilera újra egyedül van. A popsztár szakításáról az amerikai US-Magazine számolt be. A lap úgy tudja, hogy az énekesnõ már hónapok óta nem él együtt férjével, Jordan Bratman zenei producerrel, akivel 2005-ben mondták ki a boldogító igent.

 • Ittassága miatt átadta autója vezetését

  Ittassága miatt átadta autója vezetését utasának egy New York-i férfi, és ez lett a veszte: utasa szintén ivott, és mindketten lebuktak.

  A sofõrcserére figyelt fel egy rendõr, utána pedig arra, hogy a kocsi - miután ismét útnak indult - az elõtte haladó "farára tapadva" megy, annyira, hogy az letért az útpadkára. Miután megállította a követési távolságot nagyon be nem tartó vezetõt, megszondáztatta, és kiderült, hogy a férfi ivott.

 • Cher lánya hivatalosan is férfivá válna

  Cher lánya bírósági úton kérelmezte, hogy hivatalosan is változtassák meg nemét és nevét.

 • Gránát robbant egy templomavatási ünnepségen!

  Nem politikai indíttatású merénylet volt, amikor gránát robbant egy templomavatási ünnepségen, állítja a rendõrség. A hivatalos verzió szerint egy vita után egy részeg ember vágta a nép közé a gránátot, amelyik 7 ember megölt.

  Legkevesebb hét ember meghalt, és több mint száz megsebesült, amikor gránát robbant egy thaiföldi buddhista templom avatási ünnepségén. A helyi kórház szerint a sérültek többsége repeszektõl sebesült meg, és egyikük sincsen súlyos állapotban.

 • Csõdvédelmet kért ma a General Motors!

  A 172,8 milliárd dollár adósságot felhalmozott detroiti cég további 30 milliárd dollár szövetségi támogatásra számíthat az eddigi 20 milliárd dollár állami hitelen felül.

  A vállalat megszüntet 21 ezer munkahelyet, bezár 12-20 üzemet és felszámolja a 6 ezer márkakereskedés 40 százalékát.

 • Lecsukta magát a seriff

  Önlecsukó seriff

  Lake megye (Illinois állam) - Becsukatta magát egy seriff a saját börtönébe egy teljes hétre az Egyesült Államokban, hogy megtudja, milyen is nála raboskodni.

 • Könnyebben megsérült a feje Cate Blanchettnek!

  Könnyebben megsérült a feje Cate Blanchett ausztrál színésznõnek A vágy villamosa címû Tennessee Williams-dráma elõadása közben Sydneyben.

  Az Oscar-díjas színésznõ sérülését egy színpadi kellék okozta, amely véletlenül a fejére esett.

 • Az elsõ guminõt magyar színésznõrõl mintázták volna Hitlerék

  "Kurvák helyett guminõt a németnek :D"

  Hitler megelégelte, hogy katonáit tizedeli a szifilisz, ezért készíttetett egy babát, amely kielégíti a nemi vágyaikat. Ez a gumibaba lehetett a késõbbi Barbie õse.

  A náci katonák meglehetõsen sok betegséget szedtek össze, miután francia prostituáltakkal háltak, ezért Adolf Hitler elrendelte, hogy készítsenek olyan babát, amely ki tudja elégíteni katonái nemi vágyát.

 • Látomások gyötörték Metzker Vikit!

  Látomások gyötörték Metzker Vikit, a szépséges lemezlovast így zárt osztályra szállították.

  Persze Viki csupán egy videoklip kedvéért játszotta el az õrültnek hitt nõszemélyt.

 • Brit lapértesülés: Fülöp herceg prosztatarákban szenved

  London (MTI/AFP) - Fülöp herceg, II. Erzsébet angol királynõ férje prosztatarákban szenved, ez azonban nem akadályozza meg protokolláris kötelezettségeinek teljesítésében - jelentette szerdán a The Evening Standard címû londoni napilap.

  A Buckingham-palota nem volt hajlandó kommentálni a lap értesülését. A szerkesztõség "orvosi forrásoknak" tulajdonítja az információt, amely szerint ezt a diagnózist áprilisban állították fel.

 • Danny Boyle filmje és a John Adams tarolt a Golden Globe-gálán

  Los Angeles/Mumbai - Bollywood megérkezett Hollywoodba: a filmvárosba akkreditált külföldi kritikusok elõször díjaztak indiai zeneszerzõt, s ez az áttörés Danny Boyle Slumdog Millionaire címû, Mumbaiban játszódó meséjének köszönhetõ, amely a legjobb filmzene mellett további három fontos díjat is kapott a Golden Globe (Arany Glóbusz) filmdíj vasárnap esti gáláján.

 • Lemezkiadót váltott a Rolling Stones

  Nagy változások történnek mostanság a Rolling Stones háza táján. Az örökifjú csapat a minap lemezkiadót váltott. A zenekar exkluzív szerzõdést írt alá a világ egyik legnagyobb könnyûzenei kiadójával, a Universal Music-kal.

  A világhírû együttes az elmúlt évek során sem a legutolsó lemezcéggel dolgozott együtt, hiszen az EMI istállójához tartoztak. Állítólag innen azóta távoznak a legnagyobb nevek, mióta 2007-ben egy Terra Firma nevû cég megvásárolta a kiadót.

 • Kiraboltak egy patikát a fõvárosban a IX. kerületben!

  Kiraboltak egy patikát a fõváros IX. kerületében kedden késõ délután, a rabló a bevétellel elmenekült.

  A Napfény utcai patikába zárás elõtt tíz perccel lépett be egy 150-160 centiméter magas, fekete csuklyát viselõ férfi, aki fegyvernek látszó tárggyal megfenyegette a gyógyszerészt, és követelte a bevételt. Miután a pénzt megkapta, távozott a helyszínrõl, lövés nem dördült el, személyi sérülés nem történt.