rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Miley Cyrus férjhez ment?!

 • Share on Tumblr

  Miley Cyrus férjhez ment?!Már többször felröppentek arról hírek, hogy a sztárpár összeházasodott, azonban most előkerült egy kép, amin Miley fehér ruhában van. Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly januárban jöttek össze újra, 2 év szünet után. Azóta Miley-t teljesen kicserélték, nincsenek cikis ruhái és botrányokba sem keveredett mostanában, ami állítólag Liam-nek köszönhető. Pár hónappal a kibékülésük után pedig az énekesnő már újra az eljegyzési gyűrűjét hordta, és mindenki azt pletykálta, hogy az esküvőt tervezik. Azóta már többször is felröppentek hírek arról, hogy titokban összeházasodtak.

  Egyszer akkor, mikor Miley egy karikagyűrűt viselt. A legutóbb pedig szilveszterkor gondolta mindenki azt, hogy Liam-mal kimondták egymásnak a boldogító igent!

  Azonban most úgy tűnik, tényleg férjhez ment a sztár, legalábbis erre lehet következtetni Billy Ray Cyrus Twitter posztjából. Miley apja egy képet osztott meg az énekesnőről, amin épp fehér ruciban van, ami akár esküvői ruha is lehet. „Annyira boldog vagyok… te is boldog vagy” – írta a poszt alá az apja. A rajongók persze rögtön elkezdtek kommentelni a kép alá, sokak gratuláltak nekik, azonban mások szerint ez csak egy sima fotózás volt.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 2012-ben kerül mozikba a Batman legújabb része

  2012 júliusáig kell még kibírniuk a Batman-rajongóknak, akkor kerül ugyanis a mozikba Gotham City megmentõje történetének legújabb része - jelentette be a Warner stúdió.

 • Jurassic Park 4

  “Nos, elkezdjük a Jurassic Park 4 munkálatait. És teljesen más lesz, mint amit eddig láttak. Szakítunk azzal, ahogyan az elsõ hármat bemutattuk, egy egészen új trilógiát vezetünk fel a negyedik résszel. Ez minden, amit elárulhatok.” - nyilatkozta Joe Johnston, akinek legújabb filmje a Farkasember hamarosan a hazai mozikba is látható lesz.

 • 66 éves nõé az év teste

  Sokak megdöbbenésére a 66 éves színésznõ hódította el Az év teste címet, olyan bombázókat utasítva maga mögé, mint Elle MacPherson vagy Pippa Middleton.

 • Pókerrekord: 115 órás játék

  Száztizenöt órán át pókerezett egyhuzamban Phil Laak profi pókerjátékos Las Vegasban, csaknem két nappal meghosszabbítva a kategória Guinness-rekordját.

 • Születési helye: a New York-i metró

  A szülésért köszönet az utastársaknak is!

  New York - Több mint egy tucatnyi utas bábáskodásával hozta világra gyermekét egy 27 éves amerikai nõ a New York-i metrón.

  Az asszony férjével éppen útban volt a kórházba, amikor szülési fájdalmai megindultak. Az aggódó apa a következõ állomásnál kiszállíttatta vajúdó feleségét és lefektette az állomás peronjára, amikor megrepedt a magzatburok.

 • Nem adta szívét a donorjelölt csecsemõ

  Toronto - Egy halálos beteg két hónapos kislány, akinek szívét átültetésre szánták egy másik beteg újszülöttbe, önállóan kezdett lélegezni, miután levették a lélegeztetõgéprõl, így az orvosok szerdán úgy döntöttek: õ már nem potenciális donor.

 • Egy 15 éves fiúnál 4 kiló kokaint találtak a reptéren

  Túl nehéz kofferral érkezett vissza a nyugat-afrikai Nigerbõl Európába az 15 éves német fiú, aki gyanús lett a hamburgi reptér vámosainak.

  A cipekedõ fiú csomagjának ellenõrzésekor, testméreténél nagyobb ruhák kerültek elõ a bõröndbõl, így a szakemberek átvilágították a tinédzser poggyászát. Ekkor derült ki, hogy a bõrönd dupla fenekû, melyben 4 kiló fehér kokaint rejtettek el.

 • Elhunyt Bauer Sándor fotóriporter!

  Elhunyt hétfõn Bauer Sándor fotóriporter, az MTI örökös tudósítója. Bauer körültekintõ alapossággal tudósította a jogelõd MAFIRT-ot már 1947-ben különféle politikai és kulturális eseményekrõl.

  Jóvoltából az MTI birtokában lehetnek olyan páratlan felvételek, mint a „kék cédulás" választások nyomán kialakult kormányválság megoldását követelõ százezres tömegmegmozdulás a Hõsök terén, vagy a Magyarországra látogató Hawlet John canterbury érseki helynök és Tildy Zoltán köztársasági elnök találkozója.

 • Rágcsálók lepték el a kórházat

  Az Egyesült Királyság Freedom of Information Act címû lapjában megjelent riport szerint az angol kórházak állandóan ki vannak téve különbözõ kártevõk támadásainak. 2006 januárjától, 2008 márciusáig közel 20 ezer esetben történt fertõzés a tömegesen megjelenõ patkányok, egerek, bolhák, poloskák és csótányok miatt - jelentette ki a cikkben a Nemzetközi Egészségügyi Szervezet.

 • Elvis repülõn recskázott?!

  Miami - Repülõúti önkielégítés miatt nyomoz az FBI Elvis Crespo Puerto Ricó-i énekes után.

 • Megoperálták a hatujjú kislányt!

  Jobb kezén hat ujjal és hüvelykujj nélkül született egy kínai kislány, de hatévesen megoperálták.

 • A magyarok szexuális aktivitása magasabb az európai átlagon

  A nemzetközi Durex Jóléti Kutatás legfrissebb eredményeibõl kiderül, hogy világszerte négybõl három ember (71%) hetente legalább egyszer él szexuális életet.

 • Be akar vonulni a visszavart lábú fiú

  Alekszandr Usztyuzsanyinnak négy éve egy vonat levágta mindkét lábfejét, de sikeresen visszavarrták egy helyi kórházban, a sorozásnál azonban eltanácsolták, pedig a fiatalember mindenáron a sereghez akar kerülni, mert ezt látja az egyetlen útnak, hogy kiszabaduljon a szegénységbõl.

 • Különös tetoválásra készül Paris Jackson

  Michael Jackson tinédzser lánya, Paris azt tervezi, hogy néhai édesapja emléke előtt tisztelegve egy speciális tetoválást készíttet.

 • Egy indiai nõ 70 évesen szülte meg elsõ gyermekét

  Egy indiai nõ 70 évesen szülte meg elsõ gyermekét. A kislány egészséges, és a család örül.

  Az indiai nõ ötven éven át nem tudott teherbe esni, hiába próbálkoztak a férjével. Végül lehetõségük nyílt a mesterséges megtermékenyítésre, és úgy gondolták, belevágnak a családalapításba hajlott koruk ellenére is. A hetvenéves Rao Devi a világ egyik legidõsebb kismamája.

 • Elkeserítõ adatok: így csókolnak a britek

  Egy új felmérés eredményei szerint sok brit házaspár hetente egyszer sem vált csókot, de még a fiatal korosztályban is mindössze 11 puszi csattan el hetente.

 • Hatalmas fejjel született egy csecsemõ

  Alaposan megdolgoztatta az orvosokat Texasban az a csecsemõ, akit kétszer akkora fejjel született, mint a normális kisbabák.

 • Gyermeket vár Konta Barbara

  Kisbabát hord a szíve alatt Konta Barbara, a Barátok közt egykori sztárja. Barbara a párjával, a focista Németh Norberttel decemberre várják elsõ közös gyermeküket.

  "Már az ötödik hónapban járok, úgyhogy a nagy pocakom miatt le sem tudnám tagadni, hogy valóban kisbabánk lesz.

  Rettentõen boldogok vagyunk a párommal, és nagyon várjuk már, hogy karácsonykor hármasban tölthessük az ünnepeket. Életem legszebb szentestéje lesz" - mesélte Barbara.

 • Britney Spears gyermekei káromkodnak!

  Ugyan még nem használják tökéletesen az angol nyelvet, káromkodni már kitûnõen tudnak Britney gyermekei.

  A 3 éves Sean Preston és a 2 éves Jayden James száját az elmúlt héten többször is elhagyták csúnya szavak több üzletben is, ám anyjuk nem intette õket illemre, ehelyett inkább bõszen vásárolgatott.

 • Elhunyt a Lynyrd Skynyrd rockbanda nevét ihletõ tanár

  Elhunyt Leonard Skinner középiskolai tornatanár, aki a rock and roll történelemkönyvében lett lábjegyzet azzal, hogy tanítványai az õ nevét kölcsönözték rockbandájuknak, amelynek neve Lynyrd Skynyrd lett.

 • Kirakták az iskolából, mert nem fér fel az iskolabuszra

  Kiraktak egy 14 éves diáklányt az iskolájából Brazíliában, mert túl magas, ezért nem fér el rendesen az iskolabuszon.

 • Fokhagymacsempészet

  Fokhagymacsempészet miatt vettek õrizetbe Norvégiában egy kamionsofõrt. A férfi 28 tonnányit próbált volna bejuttatni az Európai Unió területére olcsó, kínai fokhagymából. Svédország volt úti célja.

 • Vedd meg Viktória királynõ bugyiját

  Kalapács alá kerül Nagy-Britanniában egy - centire - nagyjából ugyanolyan bõ, mint - évre - öreg bugyi, amely feltehetõen Viktória királynõé volt.

  Az alsónemû derékbõsége, avagy kerülete 127 centi, és kb. ennyi esztendõs is a bugyi. Viktória királynõ egy udvarhölgye révén jutott hozzá az áruló család. A fehérnemûbe VR betûket hímeztek, melyek Victoria Reginát (Viktória királynõt) jelenthetnek. Az 1890-es években feszíthetett benne a brit uralkodó, hetvenes éveit taposva igencsak kigömbölyödve.

 • Motoros lelkész 'ugratása'

  Kokomo (Indiana) - Motorozva tartott istentiszteletet egy idõsödõ lelkész az Egyesült Államokban, hogy példázza az egységet ember és jármû egybeforrásával, ám harmadik alkalommal "megbokrosodott" a motor, õ pedig a hallgatóság elsõ sorában kötött ki.

 • A L'Oreal tagadja, hogy világosabbra vette volna Beyoncét

  New York - A L'Oreal kozmetikai óriáscég tagadja, hogy egyik hirdetésében világosabb tónusúra színezte volna reklámarca, Beyonce Knowles bõrét.

  "Nagyra értékeljük kapcsolatunkat az énekesnõvel" - fogalmaztak csütörtöki közleményükben, és kategorikusan kijelentették, hogy nem változtatták meg Beyonce bõrszínét a Feria hajfesték kampányfotóján, amely az Elle magazin szeptemberi számában jelent meg.

 • Láthatatlanná tevõ módszert finanszíroz az Európai Unió

  Nanotechnológiai módszerekkel sikerült eltérítenie a látható fényt egy európai kutatócsoportnak, így közel került megvalósításhoz a láthatatlanná változtatás lehetõsége - jelentette be az Európai Bizottság.

 • Michael Douglas elégedett fia büntetésével

  Életmentõnek nevezte a fiára kábítószervádak miatt kirótt ötéves börtönbüntetést Michael Douglas, aki a 2010 április 20-i ítélethirdetés óta elõször szólalt meg.

 • Paris Hiltont megint elkapták a rendõrök

  Paris Hiltont pedig megint megállították a rend õrei. Az örökösnõ a sávok közt kacsázott a glendale-i 134-es fõúton.

  Ezúttal azonban úgy tûnik, hogy nem alkohol és drogok hatása alatt tette hullámossá a sávokat.

  A rendõröknek azt mondta, hogy eltévedt és ezért volt bizonytalan. Végül egy figyelmeztetéssel tovább mehetett. Jobban is vigyázhatna, nehogy mégegyszer bevarrják.

 • Segélyen él Beckham testvére

  Miközben David Beckham (35) vagyona 43 milliárd forintnyira rúg, nõvére, Lynne állami segélyt kért. A sztárfutballista közel 43 milliárd forintos vagyonnal rendelkezik, így kicsit meglepõ lehet, hogy testvére csak segélybõl tudja állni a mindennapi költségeket.

 • Új hódolóra tett szert Cameron Diaz

  Új hódolóra tett szert Cameron DiazA két híresség már több hete együtt van, de eddig sikerült titokban tartaniuk a dolgot. Új románc szökött szárba Beverly Hillsben: összejött Cameron Diaz és Benji Madden. Szemtanúk beszámolója alapján a páros az egész szombati napot együtt töltötte, majd a nap lezárásaként edzőterembe mentek, ahonnan együtt, a színésznő kocsiján indultak el haza. Azt beszélik, már több hete egy párt alkotnak, ám ezidáig nem léptek együtt nyilvánosság elé. Bár már ez is meglepő, hogy eddig sikerült titokban tartani a románcot.