rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Kártérítést követel egy nõ, mert férfinak nézték

 • Share on Tumblr

  London - Kártérítést követel egy nõ a brit rendõrségtõl, amiért férfinak nézték egy gyorshajtásos fotón.

  A 59 éves, rövidhajú asszony 84-gyel ment egy 60 km/órás maximumsebességû útszakaszon. Az automata kamera lencsevégre kapta, a rendõrök pedig a fotó láttán férfinak nézték a vezetõt. Levelüket az autó tulajdonosának címezték, a hölgy 65 éves barátjának, megjegyezve, hogy a csatolt fotón alapján úgy tûnik, autóját egy férfi vezette.

  loading...

  A nõ, aki 60 font bírságot - 18 ezer forintot - kapott meg három büntetõpontot, éktelen haragra gerjedt: vérig sértõdött a nemes tévedés okán és kártérítést követel.

  "Azon vagyunk, hogy kiegyezzünk a párral" - mondta a The Sun címû brit lapnak a kenti rendõrség szóvivõje.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Vámpírsztár házasság

  Egybekelt a hét végén Anna Paquin és Stephen Moyer. A Tru Blood - Inni és élni hagyni címû vámpírsorozat hozta össze õket.

 • Saját esküvõjén halt meg az ara

  Egy 24 éves boszniai nõ saját esküvõjén az "igen" kimondása után 20 perccel összeesett és meghalt - írták a helyi lapok.

  Ivana Blagojevic, ifjú férje és a násznép az észak-kelet boszniai Bratunac melletti faluban már az ünnepségre készülõdött, amikor az örömszülõk beintettek a zenekarnak, amely rázendített az elsõ, népszerû dalra, A legszebb fiatal nõ a faluban címûre. Az elsõ taktusok után a fiatalasszony összeesett.

 • Nyolc ezren kellnek egybe nyolcadikán

  Nagy rohamra számíthatnak a pekingi házasságkötõ termek az olimpiai játékok megnyitójának napján, jövõ pénteken. A fõvárosban körülbelül nyolcezer pár szeretne augusztus 8-án örök hûséget fogadni egymásnak.

  Kínában a nyolcas szám misztikus, de mindenképpen szerencsés jelentéssel bír, és azt a tényt, hogy 2008.08.08-án az olimpia is elkezdõdik, további jó ómennek tartják a szerelmesek.

 • Két dél-korei tinédzser nyerte az sms-világbajnokságot

  Két dél-korei tinédzser nyerte a New Yorkban csütörtökön megrendezett sms-világbajnokságot.

 • Autólopásgátló könyörgõcetli

  Rio de Janeiro - Annyira rossz állapotú egy brazil nõ autója, hogy a tolvajok inkább el se lopták, sõt, szánakozva némi pénzt tettek bele.

 • Horváth Ágnes exegészségügyi miniszter 111 méter magasból ugrott le

  Elkezdõdtek a Sztárok a fejükre estek szereplõinek megmértettetései Afrikában. Frei Tamás hazai közéleti személyiségekbõl verbuvált csapata elkezdte a kalandmûsor forgatását, melynek során máris akadtak veszélyes és izgalmas feladatok.

  Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszternek és néhány csapattársának például 111 méter magasból kellett leugrani bumgee jumpinggal. A kalandoroknak a festõi szépségû Viktória-vízesés fölött húzódó, a világ második legmagasabb bumgee jumping-helyeként számontartott hídról kellett a szédítõ mélységbe vetni magukat.

 • Új filmje miatt teszi kockára egészségét Jason Statham

  Jason Statham új filmje kedvéért szinte semmit sem eszik, amivel komolyan veszélyezteti az egészségét. Jason Statham nemcsak filmbéli ellenfeleit izzasztja meg, hanem általában minden nőt, aki a vásznon vagy az életben megpillantja.

 • Bûntény helyett régészeti felfedezés

  Puerto Rico - Hulla megtalálása helyett régészeti felfedezést tettek a Puerto Ricó-i rendõrségi búvárok, akik Luquillo városánál merültek a mélybe egy lehetséges gyilkosság áldozatai után kutatva: egy XVII-XVII. századi hajóroncsra, egykori legénysége csontjaira, valamint tárgyi emlékekre bukkantak.

  A rendõrséget egy helyi halász riasztotta azzal, hogy emberi csontokra bukkant. A búvárok a tengerfenéken hat különbözõ helyen tüzérségi ágyúra, kardra, fa- és láncdarabokra, üvegekre, egy aprócska ezüstkeresztre, egy medáliára II Izabella felirattal, valamint emberi csontokra bukkantak.

 • Véresre harapta kisbabáját

  Kómás állapotban szállítottak kórházba egy mindössze két hónapos csecsemõt Romániában, akit saját anyja harapott véresre és vert meg brutálisan.

 • Lemezkiadót váltott a Rolling Stones

  Nagy változások történnek mostanság a Rolling Stones háza táján. Az örökifjú csapat a minap lemezkiadót váltott. A zenekar exkluzív szerzõdést írt alá a világ egyik legnagyobb könnyûzenei kiadójával, a Universal Music-kal.

  A világhírû együttes az elmúlt évek során sem a legutolsó lemezcéggel dolgozott együtt, hiszen az EMI istállójához tartoztak. Állítólag innen azóta távoznak a legnagyobb nevek, mióta 2007-ben egy Terra Firma nevû cég megvásárolta a kiadót.

 • Nyolcasikrek születtek Kaliforniában

  Nyolcasikrek születtek hétfõn Kaliforniában; a világon másodszor fordult elõ, hogy egy anyától egyszerre ennyi gyerek élve szülessen meg.

  A hat lányt és két fiút császármetszéssel segítették világra a Los Angeles melletti Bellflowerben. Összesen negyvenhat orvos és más segítõ bábáskodott, s igencsak elcsodálkoztak a nyolcadik csecsemõn, mert csak hét újszülöttet vártak.

 • Férje helyett egy rekesz vodka mellett ébredt a nászéjszaka után!

  Férje helyett egy rekesz vodka mellett ébredt a nászéjszaka utáni délelõttön egy újdonsült feleség Németországban egy kocsi hátsó ülésén, továbbá arra, hogy rendõrök rázzák.

  A rendõrök csak fel akarták ébreszteni a menyecskét, mert mélyen aludt Kölnben a kocsiban, amely a tûzõ napon állt, a rendõrök pedig hiába ébresztgették kopogtatással, majd dörömböléssel.

 • Sandra Bullock elhízott?

  Sandrát Oscar díjra jelölték, de kijelentette a márciusi díjátadó elõtt mindenképpen zsírleszívásra kell mennie. Persze nem gondolta teljesen komolyan a dolgot a 45 éves színésznõ, azt is mondta, hogy meg tanul addigra külföldi akcentussal beszélni.

 • Miranda Kerr újra szexi szettben

  Miranda Kerr topmodell, Orlando Bloom színész barátnõje a Victoria'Secret katalógusában pózol.

 • Tripla nyolcas és kilences után tripla tízes születési dátumú gyerek

  Immár három, születési dátumával számtriplázó gyermeke van egy amerikai házaspárnak, miután 2010. 10. 10-én megszületett második lányuk.

 • Bilincs és mosolytalanság: félresikerült a nej 'kötött programja'

  Hartford - Alvó férjéhez bilincselte magát egy asszony az Egyesült Államokban, hogy kibéküljenek, ám végül a nõt bilincselte meg a rendõrség.

  A férfi felébredt a bilincselés után és egyáltalán nem tetszett neki a dolog. Neje azért kötötte magához, hogy ne tudjon elszelelni, ahogy mindig tette, amikor a nõ kezdeményezte problémáik megbeszélését.

 • A legidõsebb kínai ember egy 127 éves férfi

  Százhuszonhét éves a legidõsebb kínai ember, a jaó nemzetiségû Luo Mei-csen asszony a délnyugati Kuanghszi-Csuang tartományban.

 • Leharapta bal karját a krokodil

  Leharapta karját a krokodil egy 18 éves amerikai fiúnak, Kasey Edwardsnak.
  Csak lélekjelenlétének köszönhetõen élte túl egy 3 méteres aligátor támadását Kasey. A bal karját ugyan letépte a gyilkos állat, de az életéért küzdõ fiúnak a hadakozás közben valahogy sikerült kiszúrnia a hatalmas állat szemét, így az végül elmenekült.

  Kasey Edwards csak egy kicsit úszkálni barátaival a floridai Okeechobee-tó közelében található csatornában, mikor megtámadta a krokodil.

 • Jerzy Buzek lett az Európai Parlament új elnöke

  Jerzy Buzek volt lengyel kormányfõt választotta meg az Európai Parlament (EP) új elnökévé kedden Strasbourgban a 736 fõnyi testület.

  A 69 éves Buzek a júniusi választások után tartott elsõ ülésen nyerte el a parlament támogatását, amelyben a jobbközép pártok alkotják a legnagyobb erõt. Ez az elsõ alkalom, hogy az egykori szovjet tömb egyik volt tagállamának képviselõje kapja meg a nagyrészt ceremoniális, ugyanakkor tekintélyes tisztséget.

 • Egy brit férfinek a leghosszabb a nyelve a világon

  Egy brit férfinek a leghosszabb a nyelve a világonA rekordert addig-addig piszkálták a riválisok, míg újra le nem mérette gigantikus nyelvét. Az egészből ő jött ki a legjobban: most hosszabb, mint négy éve. A brit Stephen Taylor először 2009-ben állított be ezt a különös rekordot, akkor 9,5 centis volt a nyelve. Ez pontosan a felső ajaktól a nyelv végéig tartó hosszúságot jelenti, mert hivatalosan ezt mérik. Idén újra bizonyítania kellett riválisainak, újra lemérette a nyelve hosszát és megint ő lett a rekorder, de csodával határos módon most még hosszabb nyelvvel, mint korábban.

 • Összeverték Schobert Norbit

  Kórházba került az ország fitneszguruja, Schobert Norbi. Az életmódtanácsadót azzal vádolták, hogy tartozása van, és súlyosan bántalmazták.

 • Rászánták magukat VV Péterék a válásra

  VV Péter, akit a ValóVilág ötödik szériájából ismerhetünk, hét év házasság után mondta ki a boldogító nemet volt feleségének.

 • Disznótorossal gyógyítja a Kutyakölykök Tabánit

  Miután híre ment annak, hogy a Csillag születik gyõztese betegen fekszik otthon, a Kutyakölykök géppuskalábú táncosai nem sokat teketóriáztak, a Reggeli után fogták magukat és dacolva a vírussal meglepték csepeli otthonában Istvánt.

 • Négyes ikrek születtek!

  Négyes ikreket szült hétfõn egy nõ Kolozsváron. A három kislány és a kisfiú császármetszéssel jött világra. Hosszú évek óta ez az elsõ eset, hogy a kolozsvári klinikán négyes ikrek születtek.

  A nõgyógyászati klinika által hétfõn kiadott közlemény szerint a négy csecsemõ - Antonia, Andra-Cristina, Ana-Maria és Luca-Stelian - egészséges, súlyuk 1300 gramm és 1700 gramm között van.

 • Egyszerre nõsültek a hármas ikrek Kínában

  Egyszerre nõsült meg három ikerfivér Kínában. Feleségeik nem rokonai egymásnak.

 • Daniel Radcliffe

  A Harry Potter sztárja 4,3 millió dollárért vásárolt magának luxusapartmant New Yorkban!

 • Cheryl Cole a legjobban öltözött sztár

  Cheryl Cole brit énekesnõt választotta a világ legjobban öltözött sztárjának a Glamour magazin.

 • Futár hozza Elton John fiának az anyatejet

  A 4 hónapos kisfiú nem is sejti, hogy egy futárszolgálat a kapocs közte és édesanyja között.

 • Saját halálhírét keltette egy internetes csaló

  Saját halálhírét keltette egy internetes csaló, aki így akart megszabadulni az általa becsapott eBayes vásárlóktól. A férfira kétéves börtönbüntetés vár.

  Jason Hart apja nevében hívta fel a városi újságot, és bejelentette, hogy "fiuk" elhunyt, hetekkel azt követõen, hogy szüleit megmentette egy tûzesetben.

 • Barlangban volt az esküvõ

  Egy angol pár barlangban kötött házasságot, és a lagzi is a barlangban volt, így az sem számított, hogy odakint ítéletidõ tombolt.

  A frigyre Anglia egyik legõsibb barlangrendszerében került sor, ahol 450 ezer éves, azaz a pattintott kõkorszakbõl származó baltafejet is találtak. Az ara egy 49 éves marketingmenedzser, a férj pedig 38 éves hálózattervezõ.

loading...