rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • 50 Cent filmet készít legújabb albumából

 • Share on Tumblr

  50 Cent filmet készít legújabb albumából. A rapper az év hátralévõ részében fogja megjelentetni új korongját, és a tervek szerin ugyanakkor egy filmet is forgalomba fognak hozni, azonos címmel.

  A dalok azonban nem lesznek ugyanazok, hiszen akkor 50 Centnek meg kellene osztania a hasznát a lemezkiadó céggel.

  Vajon a film is olyan sikeres lesz, mint a rapzenéje? Nem sokáig kell várni a válszra.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Mûnõt mintáztatott elhunyt szerelmérõl

  Amennyire csak lehet élethû mûnõt csináltatott elhunyt szerelmérõl gyászában egy olasz üzletember.

 • Egyetemi zombiszak

  Zombiszakot indított egy egyetem az Egyesült Államokban. A Baltimore-i Egyetem élõhalott-tanfolyamára csakis élõk jelentkezhetnek.

 • Be kellett zárni Lappföldet a sok hó miatt

  Veszteséget okoz a hó "brit lappföldön," pedig igazán illik hozzá ez a csapadék, mivel a Mikulás szûk hazáját mintázza a karácsonyi vidámpark.

 • A banki tévedés miatt milliomossá vált pár, elbújdosott!

  Egy banki tévedés miatt több milliós vagyonra tett szert, majd eltûnt egy új-zélandi pár, a hatóságok pedig immár három hete nem lelnek rájuk.

  A Westpac Bank egy hitelkérelem során tévedésbõl százezer helyett tízmillió új-zélandi dollárt utalt át Leo Gao és barátnõje, Kara Hurring számlájára.

 • Az autóval együtt ellopták a csecsemõt is!

  Négyhónapos gyereket is ellopott véletlenül egy autótolvaj a kocsival együtt az Egyesült Államokban, de félóra múlva már vissza is szolgáltatta - a gyereket.

  A kocsit összetörte egy karambolban. Aztán egy másik kocsit egy másikban.

  Az autótolvaj rendõrnek adta ki magát, és közölte a kocsit vezetõ nõvel, hogy sürgõs szüksége van munkájához az autóra. Az asszony engedelmesen kiszállt, kivette a kocsiból 2 éves fiát, ám mielõtt a 4 hónapost is magához emelte volna, a férfi elhajtott.

 • Kimúlt a világ legmagasabb kutyája!

  Kimúlt a világ legmagasabb ebe: Gibson, a dán dog, 2 méter 16 centis volt, ha a hátsó lábaira állva felágaskodott.

  Az eb csontrákban szenvedett, ezért gazdája úgy döntött, elaltattatja. Gibson Kaliforniában élt, betegségét áprilisban diagnosztizálták.

 • Meggyilkolták Christian Poveda dokumentumfilm-rendezõt!

  Gyilkosság áldozata lett Christian Poveda francia dokumentumfilm-rendezõ, fotóriporter Salvadorban - a férfi holttestét szerdán találták meg autójában, halálát fejlövés okozta.

  Poveda nemrég forgatott filmet a salvadori bûnbandákról. La vida loca (Õrült életek) címû filmjében az erõszakot az állandó megaláztatás és kizsákmányolás szülte gyûlöletre vezeti vissza.

 • Új barátjával mutatkozott Amy Winehouse

  Új barátjával, Reg Traviss filmrendezõvel mutatkozott Amy Winehouse angol énekesnõ.

 • Megtalálták Nagy-Britannia legrégebbi kórházát

  Brit kutatók megtalálták Nagy-Britannia legrégebbi kórházát.

 • 1,8 millió évesnek becsült kõbaltákat találtak

  Minden eddiginél régebbinek, nagyjából 1,8 millió évesnek becsült kõbaltákat találtak régészek Malajziában. A hét korrekordgyanús baltát az ország északi részén, Perak szövetségi állam területén tárták fel még tavaly júniusban. A leletegyüttest azóta Tokióban vizsgálták.

  Az elemzések alapján a kõbalták 1,83 millió éve készülhettek - mondta pénteken Mokhtar Saidin kutatásvezetõ, a malajziai tudományegyetem õsrégésze.

 • Kevesebb sört isznak a csehek, csõdbe mennek a fogadók

  Nagyjából minden tizedik csehországi kocsma kénytelen volt tavaly bezárni, és a piac visszaesésérõl számoltak be a csehországi sörgyárak is.

 • Anyacsavarral próbálta meghosszabbítani hímvesszõjét

  Termetes anyával, mármint jókora anyacsavarral próbálta meghosszabbítani hímvesszõjét egy hegesztõmunkás Malajziában, ám csak hosszú kínlódás lett az eredmény.

  A férfi csavaros észjárásának menete a következõ volt: a súlyos anyát ráhúzta vesszejére, remélve, hogy a fém súlya idõvel megnyújtja azt. Csakhogy erekciója támadt és az anya úgy rászorult, hogy a férfi tûzoltókra szorult. Elõször õket hívta, ám tehetetlenek voltak, csakúgy mint a mentõk.

 • Távozik a CSI: A helyszínelõk címû krimisorozat sztárja

  William Petersen megelégelte a mikroszkópokat. A CSI: A helyszínelõk címû krimisorozat sztárja a kilencedik évad után már nem akar több szerepet vállalni.

  A szinész inkább producerként tevékenykedne tovább, de azért néha vendégfellépéseket is vállalna a következõ évadokban.

  A producerek elárulták, hogy alaposan elõkészítik a színész távozását. Egyelõre a magánéleti válság a legesélyesebb változat.

 • Lilu egy rodeóverseny miatt maradt le Southfork Ranchrõl

  Az Ewing-család már a hetvenes évek végén lázban tartotta a világot, most pedig ismét minden Jockeyról, Bobbyról és Samantháról, no meg gyermekeikrõl szól.

 • Rendõr mellett gyújtott rá egy fûvescigire

  Rendõr mellett gyújtott rá kábítószeres cigarettára egy nõ az Egyesült Államokban.Tüzet azonban nem kért.

  A hölgy utasként ült egy autóban, melynek vezetõje szabályt sértett, ezért megállította egy járõr.

  Miközben folyt a megbeszélés a vezetõvel, a nõ még meg is kérdezte a rendõrt, hogy rágyújthat-e.

 • Megalázó helyzetbe hozták Kembe Sorelt

  Megalázó helyzetbe hozták Kembe SoreltMaga sem érti, miért kerül folyton megalázó helyzetbe a Jóban Rosszban népszerű sorozatának színésze, Kembe Sorel. Pontosabban érti, csak nem akarja elfogadni. Legutóbb közterületen igazoltatta a készenléti rendőrség, és minden magyarázat nélkül azzal gyanúsították, hogy marihuánát fogyaszt. Kembe Sorelt annyira megviselte az incidens, hogy közösségi oldalán fakadt ki, elpanaszolva, hogy állandóan dílernek nézik. \"Ülök a padon, sörözgetek a 12. kerületben a Sportkórháznál. A készenléti rendőrség két egyenruhás kollégája megszólít, hogy adjam a papírjaimat.

 • Megszületett Claire Danes elsõ gyermeke

  Megszületett Claire Danes hollywoodi filmcsillag elsõ gyermeke.

 • Melegházasságot kötött George Takei, a Star Trek egykori fõszereplõje

  Megházasodott George Takei, a Star Trek címû sorozat egykori fõszereplõje. A hetvenegy éves, homoszexualitását nyíltan vállaló színész huszonegy éve él együtt partnerével, Brad Altman (54) üzletemberrel.

  A pár Los Angelesben mondta ki a boldogító igent, buddhista ceremónián, barátai és számos Star Trek szereplõ elõtt.

  Kalifornia állam június óta engedélyezi az egynemûek házasságát, a döntés után rengeteg meleg pár élt ezzel a lehetõséggel.

 • 113 napig volt összezárva mérgeskígyókkal

  Megdöntötte a mérges kígyókkal összezártság idõrekordját egy dél-afrikai férfi: 113 napon át élt együtt 40 halálos mérgû hüllõvel. Martin Smit a Hartbeespoort Dam-i állatkertben javított 6 napot a korábbi, 1986-ban felállított világcsúcson.

  A rekord nem ment zökkenõmentesen: a férfi influenzás lett közben és meg is harapta egy pufogó vipera. Ezek tetejébe három fegyveres megostromolta az állatkertet azért, hogy elrabolja a kígyós ember adománygyûjtõ dobozának tartalmát. Addigra már 3 ezer font - 900 ezer forint - gyûlt össze.

 • Inkább halottat választottak polgármesternek egy amerikai településen

  Élõ és halott versenyzett egymással a polgármesteri tisztségért egy amerikai kisvárosban, és az összecsapást a halott nyerte.

 • Kibékült Kelemen Anna és Havas Henrik

  A Bors információi szerint újra szent a béke a szõke celeb és Tanár Úr között. Sõt, még az is elképzelhetõ, hogy elkészül Annácska botrányos életérõl szóló könyv, a Méhkirálynõ második kötete. Kelemen Anna kibékült Havas Henrikkel, akire azután haragudott meg, hogy a TV2 felfügesztetett mûsorvezetõje a blogjában arról írt, lehet, hogy a szõke celeb újra kokainozik - írja forrásaira hivatkozva a Bors.

 • Pókerrekord: 115 órás játék

  Száztizenöt órán át pókerezett egyhuzamban Phil Laak profi pókerjátékos Las Vegasban, csaknem két nappal meghosszabbítva a kategória Guinness-rekordját.

 • Debreczeni Zita a maffiaperben!

  Egy éve húzódó maffiaperben hozzák fel egyre sûrûbben a gyönyörû modell, Debreczeni Zita nevét. A modell azért került a "feketesereg" néven elhíresült banda ügyébe, mert együtt járt az egyik vádlottal, l. Józseffel.

  "Ez egy nagyon régi történet. Tudtam, hogy egy nap kiderül, de semmi takargatnivalóm nincs. Ismerem L. Józsefet, négy-öt évvel ezelõtt többször is találkoztam vele. Megismerkedésünket egy balszerencsém hozta. Mikor egyik éjjel feltörték az autómat, õ jött oda, hogy segít mindent megkeresni."

 • Posztumusz bátorsági érmet kap egy új-zélandi kiskutya

  Posztumusz bátorsági érmet kap egy új-zélandi kiskutya, amiért megvédett öt gyereket egy falka pitbulltól.

  George, a hõs terrier belepusztult a pitbullharapások okozta sérülésekbe, a gyerekeknek viszont nem esett bajuk. Az emlékérmet gazdája veszi át a PDSA brit állatvédõ szervezettõl. Az érem olyan állatoknak jár, amelyek emberekért vagy más állatokért áldozták fel az életüket.

 • Húszmétert zuhant és túlélte

  Húsz métert zuhant egy ember Tiszaújvárosban, de túlélte - közölte az Országos Mentõszolgálat sajtóügyeletese kedden az MTI-vel.

 • Játékautomatán elverte nagyanyja dugipénzét egy kamasz fiú!

  Játékautomatán elverte nagyanyja padláson rejtegetett 16 ezer euróját (4,2 millió forint) egy kamasz fiú a nyugat-ukrajnai Ternopil megyében.

  A Zalezci nevû kisvárosban élõ idõs nõ a padláson elrejtve, befõttes üvegben tartotta a külföldön dolgozó lányától kapott pénzt. Tizenkilenc éves unokájának feltûnt, hogy nagyanyja mindig pénzzel jön le a tetõtérbõl, ezért megkereste a rejtekhelyet, elvett pár száz eurót és elköltötte - jelentette az UNIAN hírügynökség.

 • Kapós mentõ: megfogta a lezuhanó gyermeket

  Elkapott egy 4 és fél métert zuhanó gyermeket egy férfi Törökországban egy bevásárlóközpontban, amivel valószínûleg az életét mentette meg.

 • Szerbiai herefõzési fesztivál

  Nem mindennapi gasztronómiai fesztivált rendeznek évrõl évre egy szerbiai hegyvidéki falucskában, Ozremben: az idén ismét megtartották a hangzatos nevet viselõ "herefõzési világbajnokságot".

 • 107 éves és még szûz

  Clara Meadmore nemcsak Angliában, de az egész világon rekorder. Rajta kívül még egyetlenegy nõ sem számolt be arról, hogy életében nem volt kapcsolatban férfival.

 • Trágyával köszöntötte nejét születésnapján

  Ötven tonna trágyával köszöntötte feleségét annak születésnapján egy farmer az Egyesült Államokban.
  Nem nyakon öntötte vele az asszonyt, hanem trágyaszóró gépével hatalmas betûkkel felírta, pontosabban leírta földjükre, hogy "HAP B DAY LUV YU". Ami magyarul kb.: "BOLD SZ NAPOT SZERTLEK". Szívet is akart hozzárajzolni, de kifogyott a "tolla".


loading...