rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Egy norvég képviselõnõ jósokra költötte a közpénzt

 • Share on Tumblr

  Lemondott arról, hogy induljon a jövõ évben esedékes választásokon mandátuma megújításáért az a norvég képviselõnõ, akirõl kiderült: közpénzen hívogatja tanácsért a jósnõket. Sarah Khaen több millió forintnak megfelelõ norvég koronát költött távközlési keretébõl a jósnõkre, akik feltehetõen nem jósolták meg, hogy ez nem fog jóra vezetni.

  loading...

  Egyetlen negyedévben csaknem hatezer eurót, több mint másfél millió forintot költött erre célra a babonás képviselõnõ.

  Khaen sokáig tagadott, amikor kipattant az ügy, de végül elismerte, hogy számlájának jelentõs része "az alternatív tanácsadóihoz intézett telefonhívásokból adódott" és bocsánatot kért eljárásáért, közölve azt is, hogy saját zsebébõl visszafizeti ezeket az összegeket.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hatlábú bika eladó

  A marhának a marja alatt van a két plusz láb, de nem szokott hanyatt lépésben járkálni, használhatatlan csökevények csupán a végtagok.

  900 ezer forintnyi jüant már ajánlottak érte, ám gazdája arra számít, feljebb fog menni a még csupán másfél éves bika árfolyama.

 • Csitriként viselkedett Cindy Crawford

  Tizenöt évet húzott le együtt Cindy Crawford és Rande Gerber. Azt szokták mondani, hogy a legszebb nõt is unja valaki. A férj többször megcsalta nejét, ám õ eddig mindig megbocsátott. A hírek szerint most azonban válnak.

 • Schwarzi vs. Megan Fox

  Megan Fox és barátja, a kaliforniai oktatás érintõ megszorítások ellen tiltakozik.

 • A boldog tizenévesek közül többen válnak

  Aki boldog tizenévesen, boldogabb lesz felnõttként, mégis nagyobb az esélye, hogy felbomlik a házassága - erre jutottak brit kutatók.

 • Molylepke szorult egy kisfiú fülébe

  Fülbe repült molylepkével küzdöttek orvosok hosszasan az Egyesült Államokban, képtelenek voltak végezni vele.

 • Hamis bankkártyások Gyõrben!

  Hamisított bankkártyákkal több millió forinthoz jutott az OTP bankautomatáiból két román állampolgár egy nap alatt Gyõrött, az elkövetõk már elõzetes letartóztatásban vannak.

  Az OTP biztonsági ügyelete gyanús tranzakciót észlelt, és nyomban értesítette a rendõrséget. Az érintett bankfióknál elfogták a gyanúsítottakat, ruházatuk és jármûvük átvizsgálásakor 108 plasztikkártyát találtak.

 • Kétezer liter motorolaj folyt az M0-ra!

  Négy kamion, köztük két görög csúszott egymásba este az M0-s autóút 21-es kilométerénél az M5-ös kihatójánál.

  A balesetben senki nem sérült meg, de az egyik teherautó szállítmánya, kétezer liter motorolaj az úttestre folyt. A körgyûrût le kellett zárni a takarítás idejére.

 • Sörösüveggel erõszakolták meg a kislányt

  Örök életre megbánta a 16 éves lány, hogy elfogadta egy évvel idõsebb barátja felkérését, és elment hozzá egy házibuliba. A kiskorút a fiú lakásában hárman megerõszakolták. A perverziókban a fiú apja is részt vett.

 • Már Magyarországon is lehet pénzért alibit venni

  A Magyar Hírlap szerint már Magyarországon is mûködik olyan ügynökség, amely pénzért alibit biztosít annak, akinek erre szüksége van.

  A lapnak név nélkül nyilatkozó vállalkozó hangsúlyozta: bûncselekményhez nem nyújt segítséget, de minden más esetre több típusú alibit is tud biztosítani. Példaként említette, hogy az adott idõben érkezõ, sürgõs munkára szólító telefonhívásért négyezer, a tárgyalással elöltött estéért hatezer, az egész napra szóló esküvõi meghívóért tízezer, a vidéki munkaért pedig 15 ezer forintot kér.

 • A volt amerikai elnök üzent a magyar áldozatok hozzátartozóinak

  „Nagyon sajnáljuk, ami történt” – üzente Bill Clinton a philadelphiai hajóbaleset áldozatait gyászolóknak. Az USA exelnöke a diákokat képviselõ ügyvéden keresztül fejezte ki együttérzését.

 • Fõleg tablettával védekeznek a nõk a nem kívánt terhesség ellen

  Fõként tablettával védekeznek az amerikai nõk a nem kívánt terhesség ellen, de a washingtoni kormányzat öt év óta elsõ, e témában készült összehasonlító jelentése szerint más országokban jóval népszerûbb ez a módszer.

 • Bombariadó a székesfehérvári városházán!

  Bombariadó miatt nem kezdhette meg munkáját csütörtök reggel a székesfehérvári városi közgyûlés. A polgármesteri hivatalt kiürítették és átvizsgálják.

  Fél kilenckor telefonált egy férfi a polgármesteri titkárságra, hogy bomba van az épületben.

 • Vulkánkitörés Tokióban!

  Az Aszama vulkán tavaly augusztusban már egyszer mûködésbe lépett. Áldozatokról nincs hír, a helyi lakókat óvatosságra intik.

  Füstöt és hamut lövellve helyi idõ szerint hétfõ hajnalban kitört az Aszama vulkán Japánban, Tokiótól mintegy 150 kilométerre északnyugatra. A vulkán legutóbb tavaly augusztusban mutatott aktív tevékenységet. A 2568 méteres tûzhányó mostani kitörése után nem érkeztek jelentések sebesültekrõl vagy károkról, ám az ötfokozatú skála szerinti hármas készültségi szintet rendeltek el a térségben.

 • Néhány szereplõ távozik a Barátok Köztbõl

  Néhány színész távozik a Barátok Köztbõl, van akinek a karaktere megmarad, csak éppen más színész alakítja majd.

 • Talmácsi Gábor kézfejét megmûtik

  A gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es géposztályának címvédõje nem ússza meg az operációt. Talmácsi Gábor még pénteken, az indianapolisi futam idõmérõedzésén bukott, és törte el a sajkacsontját.

  A sérülés nagyban hátráltatta Talmát a vasárnapi futamon is, de törött végtaggal is sikerült pontokat szereznie, miután a 14. helyen ért célba a viadalon. Az orvosok azonban úgy vélték, hogy elkerülhetetlen az operáció, amire már hétfõn reggel sor kerül, így Talmácsinak két hete lesz a gyógyulásra a következõ, Japánban rendezett futam elõtt.

 • Kamiont mostak és sátrat állítottak a sztárok - Fergeteges hangulat Jack bácsi rezidenciáján

  Tóth Gabi, Lola és a Fresh lányok a délutáni nagy melegben vödröt, slagot és szivacsot ragadtak, hogy kamiont mossanak a Szigeten. Tették ezt Jack bácsi rezindenciáján Bebe, a kiscsillag Horváth Tamás és a Bad Boyz-os Alexis figyelõ szemei elõtt. A fiúk zsûrizték a lányok teljesítményét, majd megmutatták, mennyire ügyesek, ha sátorállításról van szó.

 • Kutya vezette az autót az Egyesült Államokban

  Az autót épp mosta gazdája egy autómosóban, bõ 30 kilós pitbullját meg benne hagyta. A motort is járatta, a kutya pedig egy szökkenéssel véletlenül sebességbe tette a kocsit, méghozzá hátramenetbe. Az autóval kihajtott a mosóból a fõútra, ahol tette egy kis kört, mielõtt megállította egy épület.

 • Szexuális zaklatással vádolja korábbi testõre Britney Spearst

  Szexuális zaklatással vádolta meg volt testõre Britney Spears énekesnõt. Fernando Flores benyújtott bírósági beadványa szerint munkaadója rendszeresen meztelenül grasszált elõtte, és a jelentétében élt szexuális életet. A volt testõr arra is panaszkodott, hogy nehezen viselte el, amikor a sztár kisgyermekei elõtt marakodott barátjával, és szitkozódva küldte, hogy hozzon neki italt.

 • Pete Dohertynek koncert közben szakadt ki a nadrágja a hátsóján

  Nemcsak a nõi sztárok kiváltsága a villantás, férfiakkal is megeshet egy rossz mozdulat, így Pete Doherty is csatlakozott az intim testrészeiket mutogató sztárokhoz, skóciai koncertjén ugyanis szétrepedt a gatyája.

  Pete Dohertynek szégyenteljes pillanatokat kellett átélnie legutóbbi koncertjén. A Loch Lomond Fesztiválon a koncert kellõs közepén a Babyshambles frontembere annyira szenvedélyesen belelendült a gitározásba, hogy lelkes gitárjátéka közben szeszétrepedt a gatyája, és kivillant a meztelen hátsó része.

 • Vanessa Williams bekapcsolódik a Született feleségekbe

  Vanessa Williams jövõ õsztõl bekapcsolódik a Születet feleségek címû tévésorozatba.

 • Negyvenhárom éve vezetett jogosítvány nélkül

  Negyvenhárom éve vezetett jogosítvány nélkül egy svédi férfi, aki Magyarországra tartva bukott le Németországban.

 • 30 évig volt a halott magzat a nõ hasában

  Az 59 éves asszony évtizedeken keresztül panaszkodott, hogy fáj a hasa, de csak most jutott megfelelõ orvosi ellátáshoz.

 • Melegházasságot kötött George Takei, a Star Trek egykori fõszereplõje

  Megházasodott George Takei, a Star Trek címû sorozat egykori fõszereplõje. A hetvenegy éves, homoszexualitását nyíltan vállaló színész huszonegy éve él együtt partnerével, Brad Altman (54) üzletemberrel.

  A pár Los Angelesben mondta ki a boldogító igent, buddhista ceremónián, barátai és számos Star Trek szereplõ elõtt.

  Kalifornia állam június óta engedélyezi az egynemûek házasságát, a döntés után rengeteg meleg pár élt ezzel a lehetõséggel.

 • Mégsem tartják meg az esküvõt Király Lindáék

  Király Linda és võlegénye, Huszka Zsombor úgy döntöttek, hogy bizonytalan idõre elhalasztják az esküvõt. A szerelmesek élete most kezd egyenesbe jönni.

 • Ezért fordultak el barátai Tatár Csillától

  Ezért fordultak el barátai Tatár CsillátólA TV2 műsorvezetőjétől akkor fordultak el a barátai, amikor sikeres és magabiztos lett. Tatár Csilla nem mindig volt annyira magabiztos és erős személyiség, mint most. A TV2 műsorvezetője egy kozmetikai cég rendezvényén tartott tükröt maga elé, és vallott őszintén arról, hogy csak az elmúlt néhány évben nőtt meg az önbizalma, ami nagy változást hozott az életébe. \"A magabiztossá válásomhoz kellett, hogy a helyére kerüljön a magánéletem és a karrierem. Minél inkább kezdtem megszeretni magam, annál sikeresebb lettem az élet minden területén.

 • Tévedésbõl atomtitkok a neten!

  Tévedésbõl olyan szigorúan bizalmas információk kerültek az internetre amerikai atomlétesítményekrõl, amelyek szakértõk szerint hasznára lehetnek hasadó anyagot keresõ terroristáknak - írta a The New York Times.

  Hétfõn egy 266 oldalas jelentés volt olvasható a washingtoni kormány nyomtatási hivatalának weboldalán.

 • Bezárta a rendõrség egy kilencéves csodagyógyító fiú 'klinikáját'!

  Bezárta a rendõrség egy kilencéves csodagyógyító fiú "klinikáját" az indonéziai Jáva szigetén, miután négy, a fiúra várakozó beteg halt meg a segítségre váró többezres tömegben - jelentették be a hatóságok kedden.

  A fiú egy hónapja keltett feltûnést, miután túlélt egy villámcsapást, majd talált egy követ, aminek hirtelen jött gyógyítóerejét tulajdonította.

 • Lindsay Lohan nem ússza meg a bírósági tárgyalást

  A Liz & Dick és a Machete színésznõje nem ússza meg bírósági tárgyalást, ügyvédje minden próbálkozása ellenére sem. Lindsay Lohan most már biztosan meg kell, hogy jelenjen a bíróság elõtt, miután ügyvédje minden próbálkozása ellenére sem sikerült vádalkut kötnie.

 • Eljegyzési gyûrût kapott Susan Sarandon

  A még mindig gyönyörû, vörös, 66 éves Sarandon ugyan váltig állította, elég volt számára egy házasság (Chris Sarandonnal), és a 12 évig tartó kapcsolat Tim Robinsszal, õ még egyszer, ebben az életben már nem megy férjhez.

 • Alföldi Róbert nem tud megbékélni saját döntésével

  Alföldi Róbert nem tud megbékélni saját döntésévelNem tud megbékélni döntésével az X-Faktor mentora, aki egyik tanítványát kellett, hogy hazaküldje vasárnap. Úgy szereti mentoráltjait, mintha a lányai lennének, mégis választania kellett közülük Alföldi Róbertnek. Vasárnap Batánovics Lili és Eckert Anikó párbajozott, és a mentor azóta is viaskodik a lelkiismeretével. – Az ember szembe köpné magát akkor is, ha máshogy döntene. Azt gondolom, hogy gyáva vagyok, mert így döntöttem, ha pedig fordítva voksolok, akkor szakmaiatlanul döntöttem volna.

loading...