rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Két uniós irányelv miatt változik az áfa törvény!

 • Share on Tumblr

  Két uniós irányelv miatt elég nagy terjedelemben módosul januártól az áfa törvény, és hozzá kapcsolódva kismértékben változik az eva-, valamint az adózás rendjérõl szóló törvény is.

  Az unió célja, hogy a tagállamok közti szolgáltatásnyújtásnál az áfa fizetést a fogyasztás helyéhez kösse.

  loading...


  A másik célkitûzés az, hogy - hasonlóan a termékértékesítéshez - a szolgáltatásokról is kell a jövõben éves összesítõ nyilatkozatot adni.

  Az adó visszatérítést pedig teljesen elektronikus útra kívánja terelni az európai közösség.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Több százmilliós adócsalás miatt hallgatták ki Növényi Norbertet

  A volt olimpiai bajnokot órákon át faggatták ki a Vám- és Pénzügyõrség óbudai központjában a nyomozók.

 • Kirepült a szélvédõn a csecsemõ

  Kirepült a szélvédõn egy anyja ölében utazó másfél éves csecsemõ, amikor balesetet szenvedtek 120 kilométeres sebességgel haladó BMW-jükkel az M4-es autópályán. Anyja percekkel a baleset elõtt csatolta ki a babaülésbõl a gyereket, aki ötven métert repült az ölébõl.

  Angel Nguyen nem élte túl az autóbalesetet, amikor édesapja elvesztette az uralmat a kormány fölött az egyik autógumi defektje miatt.

 • Meghalt Heath Ledger

  Holtan találták Heath Ledgert kedden manhattani lakásában. Az ausztrál születésû színész 28 éves volt. Halálát valószínûleg gyógyszer-túladagolás okozta, ágya mellett altatótabletták hevertek.

 • Kirakták dominóból a Van Gogh festményt

  11 órányi kemény munka és több elrontott mozdulat elõzte meg azt a dominódöntést, amelynek a végeredménye Van Gogh híres festménye, a Csillagos éj lett.

 • Inas Allah - husicsoda

  Lagos - Inas Allah csodájára járnak egy étterembe az emberek Nigériában.

  Az inas Allah egy darab hús: ennek inas, avagy mócsingos részei adják ki az Allah feliratot. Maga az éttermes fedezte fel, amikor meg akarta enni a korábban már megfõzött és megszárított hússzeletet. Az imígyen tartósított marhahúskészletben kutakodva, még három Allah-szeletet sikerült lelnie.

 • Öt évet kapott Michael Douglas kábítószerkereskedõ fia

  Öt évi börtönbüntetést szabott ki egy New York-i bíróság Cameron Douglasra, az Oscar-díjas Michael Douglas fiára, akit kábítószer-kereskedelem miatt tartóztattak le tavaly nyáron.

 • Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán útjai szétválnak

  A színészházaspár három hónappal ezelõtt döntött úgy, hogy a magánéletük közös útjai szétválnak.

 • A legkedveltebb Michael Jackson dal a Billie Jean

  A hamarosan megjelenõ Michael Jackson-válogatás számlistáját a rajongók szavazatai alapján állították össze.

  Augusztus végén jelenik meg Michael Jackson új válogatáslemeze, a King Of Pop.

  A lemez kiadója, a Sony BMG a rajongókra bízta az album összeállítását, megadott egy ötvenes listát, ennyi dalból lehetett kiválasztani egy szavazás keretében azt a tizennyolcat, amely rákerült a korongra.

 • Chateléssel kerüli meg némasági fogadalmát egy apáca

  A világhálóval kerüli meg némasági fogadalmát egy apáca Nagy-Britanniában: a neten cseverészik, miközben persze csendben van.

 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.

 • Gyurcsány Ferenc ajándékot osztott utolsó kormányülésén!

  Utoljára ült össze a jelenlegi összetételben, Gyurcsány Ferenc vezetésével a kormány szerda délelõtt. Gyurcsány Ferenc személyes ajándékkal búcsúzott a kormánytagoktól: a nõk egy tollat, a férfiak - köztük Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt is - ezüst mandzsettagombot kaptak, amelyen a Magyar Köztársaság felirat látható, és egy stilizált liliom.

 • Könnyebben megsérült a feje Cate Blanchettnek!

  Könnyebben megsérült a feje Cate Blanchett ausztrál színésznõnek A vágy villamosa címû Tennessee Williams-dráma elõadása közben Sydneyben.

  Az Oscar-díjas színésznõ sérülését egy színpadi kellék okozta, amely véletlenül a fejére esett.

 • Halle Berry visszatér mutáns karakterébe

  A Felhõatlasz színésznõje beleegyezett, hogy ismét visszatérjen mutáns karakterébe a következõ X-Men filmben.

 • A sok balszerencse után, óriási öröm érte a házaspárt

  A sok balszerencse után, óriási öröm érte a házaspártMiután a féj és a feleség is elvesztette a munkáját, el kellett adniuk imádott otthonukat, amit már nem tudtak többé fenntartani. Most hihetetlen öröm érte őket. Sorozatos szerencsétlenségek után végre rámosolygott a szerencse Wayne és Desiree Home-ra. Az 57 éves házaspár sok nehézségen ment át az utóbbi időben: mindketten munkanélküliek lettek, és a koruk miatt nem sok kilátásuk volt új állásra. Anyagi nehézségeik miatt meg kellett válniuk imádott családi otthonuktól, és egy kis lakásba kellett költözniük, ráadásul pont akkor, amikor az asszony vastagbélrákkal küzdött.

 • Angelina Jolie Pakisztánban kampányol

  A színésznõ célja, hogy felhívja a figyelmet az áradások sújtotta ország helyzetére.

 • Szexvideóban a világhírû rapper

  Beperelték 50 Centet: egy nõ azt állítja, a rapper az õ engedélye nélkül tette elérhetõvé az interneten azt a házi szexvideót, amelyen õ és korábbi barátja látható.

 • Jennifer Aniston terhes?

  Jennifer Aniston állítólag azért van újra együtt a volt pasijával John Mayerrel, mert terhes tõle, és nem szeretné, ha apa nélkül születne a gyereke - írja a Femalefirst.

  "Nem akar egyedülálló anya lenni, úgyhogy megadja az esélyt Johnnak, hogy bebizonyítsa, milyen apa lenne belõle" - nyilatkozta a pár egyik ismerõse.

  John Mayer és Jennifer Aniston néhány hónap különlét után jöttek össze újra, és Mayer a párja kedvéért lemond a cigirõl és a piáról is. Lehet, hogy tényleg terhesség van a dolog mögött.

 • Rossz sorsú gyerekeken akar segíteni a One Direction

  Az One Direction addig üti a vasat amíg meleg! Pár hetente kiadnak egy-egy videóklipet, amit rajongók milliói várnak már türelmetlenül.

 • Hugh Hefner után is van élet! Bridget is bepasizott!

  Miután Hugh Hefner exei, Kendra és Holly is megtalálták életük szerelmét új párjukat, nem volt kérdéses, hogy hamarosan Bridget Marquardt is új hódolóval jelentkezik.

  Nos, az eseményre nem kellett sokat várnunk,a szõke cicababa a Grammy díjkiosztó egyik partyján jelent meg a daliás lovaggal, aki bár se nem szõke, se nem herceg, sõt, még a lova is hibádzik, elsõ ránézésre nem is olyan rossz parti…

 • Három napig autózott az eltévedt nagypapa

  120 kilométeres távolságból nem talált haza egy 72 éves férfi Nagy-Britanniában.

 • Eddig másoknak kölcsönözte a hangját, most jelentkezett a tehetségkutatóba

  Czerovszky Henriett most gondolta elérkezett az idõt arra, hogy jelentkezzen a The Voice tehetségkutató mûsorba. Eddig ugyanis mindig másnak kölcsönözte a hangját, és ezzel sok jogdíjtól esett el.

 • Twitterezõk: hamarabb szakítanak, többet maszturbálnak

  Az OKCupid nevû amerikai társkeresõ folyamatosan kérdésekkel zaklatja/szórakoztatja többmillió felhasználóját, majd a hatalmas mennyiségû adatból jó esetben vicces és izgalmas összeállításokat közölnek blogjukban. Legfrissebb posztjuk több váratlan összefüggésre mutat rá, ezek közül a legérdekesebb talán az a rész, amely a Twitter felhasználóival foglalkozik.

 • Tabáni kitálal! Miért nincs nõje?

  Sokáig elfogadta a sorsát, azt, hogy nem lesz elismert mûvész. Már majdnem beletörõdött, amikor megtörtént a csoda, amiben már nem is hitt Tabáni István. A nagy szerelem azonban még várat magára. Vajon milyen az a nõ, aki meg tudná hódítani a tehetségkutató verseny gyõztesének a szívét?

 • A Facebook segítségével talált rá eltûnt gyermekeire egy amerikai asszony

  A Facebook segítségével talált rá tizenöt éve eltûnt gyermekeire egy dél-kaliforniai asszony.

 • Katy Perry melle nem kell a gyermekmûsorba

  A tervek szerint Katy Perry a szilveszteri Szezám utcában lett volna kulcsszereplõ, ám a szülõk szerint túl szexi az énekesnõ egy délelõtti gyerekprogramhoz, ezért a mûsor mégsem kerül képernyõre.

 • Hatalmasat esett Madonna koncert közben

  Az énekesnõ koncertturnéjának dallasi állomásán esett egy hatalmasat. Madonna épp a „Like a prayer" címû számot énekelte, mikor megbotlott.

 • 2008-ban 45 éves George Michael

  Tizenkét listavezetõ szám Nagy-Britanniában, hét az Egyesült Államokban. Százmillió eladott album, 25 év a popzene élvonalában - ez George Michael, a britek negyvenöt éve, 1963. június 25-én született popikonja.

  A ciprusi görög apától és zsidó származású anyától született George (eredeti nevén Georgiosz) London East Finchley nevû negyedében, majd a pezsgõ nagyvárostól északra, Radlettben töltötte gyerekkorát. A zenével elõször egy ska együttes alapításakor próbálkozott meg, a The Executive névre hallgató csapatban a késõbbi Wham-tag Andrew Ridgeley is helyett kapott.

 • Nem kér az ingyen ruhákból Nicole Kidman

  Gálák, díjátadók, díszvacsorák. A filmsztárok élete csupa csillogás, de ügyelniük kell, nehogy ugyanazt vegyék fel rövid idõn belül kétszer egymás után. Kidman azonban nem kér az ingyen ruhákból.

 • Osztálykiránduláson szült a 12 éves lány

  A fiatalról senki sem tudta, hogy terhes, még õ maga sem. A kirándulás közben született kislány és a fiatal anya is egészséges.

 • Összeomlott Lady Gaga, amiért le kellett fújnia a turnéját

  Komolyabb az ízületi gyulladása mint hitte, és most már lábra sem bír állni.

loading...