2024.05.07. - Gizella

Harry herceg új kiszemeltje Natalia Imbruglia!

Harry herceg új kiszemeltje Natalia Imbruglia!
Nem sokáig volt egyedül Harry herceg. Pár héttel azután, hogy a tanulmányai miatt szakított korábbi kedvesével, máris újra megtalálta õt a szerelem. Az új kiszemelt a szépséges énekesnõ, Natalia Imbruglia.

Nála több mint tíz évvel idõsebb énekesnõvel vigasztalódik Harry herceg. A brit trónörökös fia alig két hónappal szakítása után az ausztrál Natalia Imbrugliával jött össze a levet az énekesnõ egy hete tartott születésnapi buliján, és azóta több száz SMS-t váltottak, sõt a herceg közeli barátja szerint többször találkoztak is titokban.

Natalia érett, tapasztalt nõ. Tavaly vált el – szintén zenész – férjétõl, Daniel Johnstól, s azóta sem mutatkozott senki oldalán, ezért különösen meglepõ, hogy most Harrynek sikerült a szívébe lopnia magát.

„Harry volt Natalia partijának a díszvendége, de nem akarta, hogy felismerjék, ezért maszkban ment a jelmezbálba. Natalia le volt nyûgözve, egész este ragyogott, Harry pedig le sem vette róla a szemét. Csak egymással csacsogtak, a herceg pedig másnap majd kiugrott a bõrébõl, amikor SMS-t kapott az énekesnõtõl. Egyelõre nem tudni, vajon csak egy gyors fellángolás van köztük, vagy komolyabbra is fordulhat a dolog” – mesélte a Daily Mail címû angol újságnak Harry egy közeli barátja.

Mindenesetre a királyi család tagjainak nem lenne õszinte a mosolyuk, ha Harry mint kedvesét vezetné be az udvarba az énekesnõt. Az ausztráliai születés még nem lenne gond, hisz Harry elõzõ barátnõje, Chelsy sem Angliában látta meg a napvilágot (hanem Afrikában). A korkülönbség azonban nagyon nagy közöttük, és az sem a szól mellette, hogy elvált asszony, s ez a hagyományok szerint alkalmatlanná teszi õt arra, hogy a herceg jövõbeni partnere legyen.