2024.04.25. - Márk

Az énekesnõ több év munkája vált semmivé

Az énekesnõ több év munkája vált semmivé
Eltûntek Jutta féltve õrzött értékei.

Zoltán Erika, illetve a Josh és Jutta formáció Régi és Új címû dala nagy népszerûségnek örvend, amely kapcsán a minap egy rejtélyes eltûnésre derült fény.

Mint korábban kiderült Szeibert Judit, a népszerû duó tagja nagy rajongója Erikának. Éveken keresztül gyûjtötte kedvencéhez köthetõ megjelenéseket. Szorgoskodásának meg is lett az eredménye, hiszen szép kis gyûjteményre tett szert. Ennek azonban egy költözés során nyoma veszett.
Az eltûnt tárgyak között volt az az öltözék is, amelyben 12 évesen Zoltán Erikát – elsõ díjat érõ módon - alakította az iskolai farsangon. A jelmez mellett lába kélt többszáz poszternek, dedikációknak, újságcikkeknek és Zoltán Erika összes megjelent lemezének.

– Pénzben kifejezhetõ értéke ezeknek a tárgyaknak ugyan nem sok, de számomra felbecsülhetetlen kincsek voltak, hiszen van olyan köztük, amit csak hosszas kutatás után sikerült a gyûjtemény részévé tenni. – mesélte Jutta, aki bevallotta, hogy a tárgyak azóta sem kerültek elõ.

Jutta hónapokig szomorú volt, de ma már csak kicsit bánkódik emiatt, hiszen a két népszerû ember jó barát lett. A nagy találkozás egy tévémûsorban jött létre. Elõbb beszélgettek, majd elkezdtek közösen dolgozni.

Ennek elsõ eredménye a Régi és új címû dal. Az újdonságot nagy sikerrel játssza számos média és a klubokban is szívesen pörgetik a lemezlovasok.

Megtudtuk, hogy Jutta nemrég elmesélte Erikának, hogy sokáig nem merte megszólítani imádott sztárját. Még akkor sem, mikor felnõttként rendszeresen „találkoztak”, - mivel egy fodrászhoz jártak - de soha nem beszélgettek, hiszen még akkor is idolnak számított a szemében.

Idekapcsolódó hír, hogy nemrég véget ért Régi és új címû dal újragondolására kiírt remixpályázat.

– Rengeteg jó anyag készült. Nagyon sikeres volt a felhívás. Rekordszámú, több mint 70 jelentkezõ vett részt benne. A pályamûvek közül a legjobb 14 van versenyben, hamarosan a kiadónkkal közösen döntést hozunk a maxira kerülõ remixekrõl. – árulta el Josh.