2024.03.29. - Auguszta

Rihannának új barátja van? Dobta Chris Brownt?

Rihannának új barátja van? Dobta Chris Brownt?
Chicago Sun Times forrásai szerint Rihanna végre kidobta Chris Brownt, sõt már meg is van új kiszemeltje, aki nem más, mint Lindsay Lohan Jennifer Love Hewitt és Scarlett Johansson ex pasija!

A lap értesülései szerint az énekesnõ Wilmer Valderramával randevúzott és állítólag alakul is köztük valami.

Állítólag a pasi nagyon tetszik Rihannának, bár nem tudni mennyire megbízható, hisz a 29 éves színész egy igazi nõfaló.
Bár egyelõre még csak ártatlan flörtölésrõl van szó kettejük között, mégis jelent valamit az, hogy Chris Brown óta õ az egyetlen férfi, akin egyáltalán megakadt az énekesnõ szeme.

Wilmer Valderramának nincs túl jó híre a sztárvilágban, hisz köztudott, hogy imádja a nõket, csak az elmúlt pár évben olyan híres hölgyek fordultak meg az ágyában, mint Lindsay Lohan, Ashlee Simpson, Mandy Moore, Jennifer Love Hewitt és Scarlett Johansson.

A Mirror szerint a randin Rihanna annyira gyönyörû volt, hogy Wilmer alig bírta levenni róla a szemét, és állítólag végignevették az egész találkát, és végül Wilmer egy üveg pezsgõvel lepte meg a lányt.

Chris Brown elkezdhet bánkódni, mert úgy tûnik lecsapták a kezérõl a szexis Rihannát, akirõl különben a napokban egy újabb felmérés készült a Boston Health Commissionban.

Állítólag a fiatalok túlnyomó többsége Rihannát hibáztatja azért, hogy kapcsolata megromlott a barátjával, mert a fiatalok szerint Rihanna tehet arról, hogy idáig fajult a dolog, ugyanis, a kocsiban nekiesett Chris Brownnak, mert sms-t kapott 40 éves menedzserétõl, aki korábban kikezdett vele.