2024.04.26. - Ervin

Paris Hilton hazánkba látogat!

Paris Hilton hazánkba látogat!
Paris Hilton hazánkba látogat.

A szõke örökösnõ hamarosan minden hazai háztartásban állandó vendég lehet, hiszen péntekenként legjobb barátnõjét keresi majd a magyar MTV mûsorán.

Paris Hilton elsõ önálló MTV-s sorozata, a Paris Hilton - Öribari kerestetik idén télen hatalmas sikert aratott Amerikában, a dúsgazdag, és nem éppen mértékletes életmódjáról ismert örökösnõ máris keresi a legújabb legjobb barátnõjét.

A Paris Hilton - Öribari kerestetik második szériájának forgatása már el is kezdõdött, miközben Paris és az elsõ "öribari" kapcsolata még el sem mélyült igazán.

A reality, amelynek elsõ szériája az év egyik legnézettebb sorozata volt, folytatódik tehát, Paris pedig ad okot arra, hogy beszéljenek róla: legújabb õrülete ugyanis az, hogy kisbabát akar! Igaz, még csak néhány hete ismerte meg jelenlegi pasiját, a baseballjátékos Doug Reinhardot, máris családot tervez.

"Már nem iszom annyit, és kevesebbet bulizom, mert szeretnék a családalapításra koncentrálni - nyilatkozta a szõkeség boldogan több külföldi hírportálnak. Azóta persze napvilágot látott az is, hogy visszautasította kedvese lánykérését, de hát Parisnél soha nem lehet tudni - és éppen ez benne az izgalmas!

Kérdés, vajon legjobb barátnõje, akit hamarosan kiválaszt majd a Paris Hilton - Öribari kerestetik második szériájában, vajon szívesen vigyáz-e majd a kis Hilton-csemetére, amíg Paris keresi az újabbnál újabb barátokat...