2024.04.19. - Emma

Sarka Kata levetkõzne újra, de Hajdú Péter hallani sem akar róla!

Sarka Kata levetkõzne újra, de Hajdú Péter hallani sem akar róla!
Sarka Kata elégedetlen magával, viszont szívesen vetkõzne. Férjura, Hajdú Péter viszont hallani sem akar arról, hogy gyermekének anyja meztelenül mutatkozzon.

– Még csak két és fél hónappal vagyok a szülés után, úgyhogy egyáltalán nem vagyok megelégedve magammal – mondta el a Tabu TV-nek Sarka Kata, Hajdú Péter még a szülés után sem rosszul kinézõ felesége.

– Mivel a pici teljesen lefoglal, nincs túl sok idõm foglalkozni a külsõmmel, ezért sajnos még nem tudok mit tenni az ügy érdekében – panaszkodott elsõ gyermeke, Noémi születése után két és fél hónappal sem csúnya Sarka.

Persze ha elõbb vagy utóbb formába lendül, bizony ismét férfiszemek ezrei fogják majd a testén legeltetni a szemüket.

– Ha Peti engedné, talán vetkõznék egy újságnak, de egyelõre hallani sem akar róla – mesélt családi titkairól „Hajdúné”.

– Azt mondta, nem akarná a gyereke anyját látni félmeztelenül, meztelenül pedig pláne nem. Így nehéz olyan férfimagazint találni, ahol felöltözve megfelelnék – tette hozzá Kata.

Vetkõzés? Újabb férfimagazin? De akkor mi lesz a család gyarapításával? Vagy Hajdúék lemondtak arról, hogy növekedjen a família tagjainak száma?

– Tõlem már most is jöhetne a következõ baba, de Petivel megbeszéltük, hogy csak két-három év múlva lesz aktuális a dolog. Nem is tudom, hogy nõk miért várnak harminc-negyven éves korukig az anyaság érzésével. Szerintem annyira jó, hogy minél korábban megtapasztalja valaki, annál jobb – beszélt az anyaságról is cseppet a Tabui TV-nek Hajdú Péter felesége.

– Jelenleg heti két alkalommal használunk babysittert. Van egy szokásos szombat esti vacsoránk a férjemmel, az a két-három óra csak a miénk. Peti akkor segít be, amikor otthon van, és akkor pont addig játszik a babával, amíg el nem kezd sírni. Õ a jó részeket vállalta magára: a fürdetést és a játékot – fejezte be a családi idilljük elbeszélését Sarka Kata.

Ha nekünk kellene választanunk, hogy vetkõzés vagy újabb gyerek, bizony elõbbi mellett tennénk le a voksunkat. De mit szól mindehhez Hajdú Péter?