2024.03.29. - Auguszta

Megabotrány! Michael Jackson megszegett egy megállapodást!

Megabotrány! Michael Jackson megszegett egy megállapodást!
Michael Jacksont azzal vádolják, hogy megszegett egy megállapodást, és ezzel komoly veszélybe került az 50 állomásból álló londoni turné.

Újabb megabotrány van kibontakozóban Michael Jackson háza táján: az énekest ugyanis beperelte az AllGood Entertainment nevû cég, és ez az ügy bizony gallyra vághatja a popkirály évek óta várt visszatérését.

Az AllGood azt állítja, hogy még tavaly novemberben aláírtak egy szerzõdést Jacko menedzserével, Frank Dileoval, és megállapodtak, hogy Jackson az Õ szárnyaik alatt ejti meg a nagy visszatérést.
Sõt: a szerzõdésben az is benne volt, hogy a popkirály a Jackson 5-ban szereplõ testvéreivel együtt fog koncertezni. Michael Jackson ezt a megállapodást rúgta fel, amikor bejelentette, hogy júliusban egy 50 állomásból álló turnéra indul, egyes egyedül.

Egyelõre csak annyi biztos, hogy az AllGood Entertainment jogi lépéseket fontolgat, és ha az állításaik igazak, akkor bizony tényleg bedõlhet Michael Jackson visszatérése.

A zenész az eredeti tervek szerint július 8-án adja az elsõ fellépését a londoni O2 Arénában, Jacko ilyen horderejû, egész estés koncertet utoljára 2001-ben vállalt.