2024.04.25. - Márk

Sági Szilárd étterme is becsõdöl?

Sági Szilárd étterme is becsõdöl?
Sági Szilárd elkezdte éttermének az átalakítását, és kirúgta az alkalmazottakat, akikkel gond volt. A gasztrokibic még egy esélyt adott a megújítással.

Végleg bebizonyosodott, hogy a hírnév nem elég a sikerhez. Bajor Imre után ugyanis Sági Szilárd étterme is befuccsolni látszik.

Az utóbbi idõben kapott hideget-meleget a TV2 Hal a tortán gasztrokibice, aki a televízióban keresztül már megcsillogtatta a tudását, ezért a betérõ vendégek joggal remélhették, hogy a másokkal annyira kritikus étteremvezetõ saját vendéglátóhelyiségében minden tökéletesen mûködik.

Ezzel szemben a valóság egy teljesen más képet mutatott. Néhány hónapja a Blikk Gasztrokommandója meglátogatta a Mojitót, és nagyon elégedetlenek voltak munkatársaink. A pincérek a pultot támasztották, arról nem is beszélve, hogy nem a legtisztább környezet fogadta õket. Sági Szilárd nemcsak a Blikk cikkébõl szerzett tudomást arról, hogy a dolgok nem úgy mennek, ahogyan szeretné. A napokban pedig nagy elhatározásra jutott: elbocsátotta a többek által kritizált személyzetet, és nagy átalakításba fogott.

– A napi televíziós felvételek sok idõmbe teltek, nem beszélve arról, hogy a házunk építése közben is rengeteg volt a tennivaló. Az éttermemre már nem jutott elég idõm, és amikor tudomást szereztem arról, hogy milyen problémák vannak, már késõ volt.

De nem keseredtem el! Gõzerõvel dolgozom az átalakításon, és a személyzetet is megújítom. Most jó tulajdonoshoz méltón mindennap itt vagyok, és bár rengeteg munka vár rám lépésrõl lépésre, remélem, eredményes lesz a megújulás – árulta el Sági Szilárd.

Az étterem weboldalán már olvashatunk arról, hogy szellemileg és külsõleg is nagy változásra készülnek: nyár végétõl megújulva várják a vendégeket.