2024.04.20. - Tivadar

Kiss Ramónát mentõ vitte kórházba!

Kiss Ramónát mentõ vitte kórházba!
Kedd délután mentõ vitte be egy klinikára Kiss Ramónát, mert annyira rosszul lett. Ma már otthon van, de titokban tartják a betegségét.

Nem zökkenõmentes mostanában Kiss Ramóna élete. A Barátok közt Zsófija nem érezte túl jól magát, ezért egészségügyi problémákra hivatkozva felkeresnie az orvosát.

Ott annyira rosszul lett a színésznõ, hogy mentõvel kellett elszállítaniuk a 2-es Számú Szülészeti és Nõgyógyászati Klinikára.

Alhasi és gyomorfájdalmakkal vitték be a klinikára még kedd délután. Mindenki arra gondolna, hogy nõgyógyászati problémái voltak a színésznõnek, de ezt a Barátok közt produkció megcáfolta.

„A kórházban gyomrot érintõ, vírusfertõzést diagnosztizáltak Ramónánál, és egyetlen éjszakára bent tartották megfigyelésre. Jelenleg otthon pihen, és mély tisztelettel kér mindenkit, hogy ne zavarják meg a nyugalmát.” – nyilatkozta Böjte Piros, a Barátok közt sajtófõnöke.

A Bors azért felkereste Kiss Ramóna barátját is, a focista Tóth Norbertet, akivel már négy éve boldog párkapcsolatban él a színésznõ. Ennek ellenére õ mégsem szeretett volna nyilatkozni, elmondása szerint ez Ramóna magánügye, hogy mi történt vele.

A Barátok közt sztárja csak ennyit üzent a rajongóinak: „A kórházban remek ellátást kaptam, és egy éjszaka után már ki is engedtek. Köszönöm, már jól vagyok.”