2024.04.24. - György

Hernádi Judit is elhagyta a Mikroszkóp Színpadot!

Hernádi Judit is elhagyta a Mikroszkóp Színpadot!
Annak ellenére, hogy Verebes István egy ideje már eltûnt a Mikroszkóp Színpadról, úgy tûnik, mégis rajta múlhat az intézmény jelene és jövõje.

A napokban Hernádi Judit is elhagyta a "süllyedõ hajót", a színházi pletykák szerint Verebes miatt.

Hernádi Judit úgy döntött: õ sem folytatja az idei évadban önálló estjét, amely elhatározással további nézõket veszíthet a Mikroszkóp Színpad.
"Már nem lesz többé látható Hernádi Judit mûvésznõ a színházban, így jegyet sem lehet rá kapni" - jelentette a színház egyik alkalmazottja.

"Azért jöttem el, mert itt volt az ideje" - reagált a megkeresésre Hernádi Judit, aki cáfolta, hogy Verebes István unszolására döntött volna így.

Nem így a jelenlegi direktor, Selmeczi Tibor:

"Hernádi Judit Verebes István miatt ment el. Közös darabban játszottak, amelyet nemcsak rendezett Verebes, hanem konferálta is. Lehetett volna pótolni, de ez a darab kettõjükhöz köthetõ, így nem volt értelme. Jászai Mari is meghalt, mégis van színház!

Hozzánk is több új színész érkezett, ilyen például Nádas György, és persze maradtak is a régiek közül. Hernádi Judit egy érettebb közönséget vonz a színházba, mi azonban a stand-uppal egy fiatalabb réteget is szeretnénk a Mikroszkópba hozni" - nyilatkozta a megbízott igazgató.