2024.04.25. - Márk

A csábító magyar modell!

A csábító magyar modell!
Kustánczi Lia ismét szexi fehérnemûket öltött egy fotózás erejéig, igaz ezúttal nem naptárához készültek a pikáns képek. A modell nemcsak legújabb megbízásáról, hanem hálóruha-titkairól is mesélt!

Kustánczi Lia hamarosan óriásplakátokról és autók felületérõl köszön vissza ránk, hiszen a csinos modell különleges megbízást kapott: egy olyan fehérnemûmárka arca lett, amit eddig csak nemzetközi hírnevû topmodellek tudhattak magukénak!
"Ez egy hálóruhaszerû, hol sportos, hol szexis termék, s úgy gondolom, hogy itt mindenki megtalálja a saját ízlésének való darabot: a selyemtõl, a szaténtól egészen a pamutig, a plüssig minden elõfordul. Nagyon megtisztelõ számomra, hogy rám esett a cég választása, nagyon örülök és büszke vagyok erre!" - kezdte Kustánczi Lia, aki elárulta milyen fehérnemût visel legszívesebben.

"Mindenevõ típus vagyok. Nagyon szeretem a francia bugyikat: ezek lehetnek pamut jellegûek, otthon ahhoz egy kis sportos felsõ egy kis mamusszal szerintem nagyon cuki és egyben szexis is! De kedvelem a tangás, csipkés megoldásokat, és a plüss rövidnadrágot és plüss felsõket. Szerintem ezeket is lehet úgy kombinálni, hogy egyben kényelmessé teszed az otthon tartózkodást, de, ha a párod hazaér, akkor azt mondja: "milyen jól nézel ki!""- magyarázta a csinos modell, aki csábítási praktikáiba is beavatott minket.

"Ha férfirõl van szó, mindenképpen csipkés tangát, vagy francia bugyit veszek fel, csipke felsõrésszel. Régen nagyon szerettem a push up-os melltartókat, de most már inkább az átlátszó csipkés kosarasat részesítem elõnyben, ugyanis azt vettem észre, hogy ez utóbbival sokkal jobban fel tudom hívni magamra a figyelmet és a férfiak sokkal sejtelmesebbnek is tartják. Nagyon szeretem az átlátszó body-kat is, vagy a babydollos megoldásokat, kisebb tanga bugyival és egy hosszabb felsõvel, mert ez is nagyon be tudja õket hergelni" - magyarázta Lia, aki keményen készült a kampányfotózására, hogy lehetõ legtökéletesebb alakját mutathassa.