2024.03.29. - Auguszta

Újra zsûri lett Presser

Újra zsûri lett Presser
Összeállt a Megazsûri! Most már biztos, hogy Eszenyi Enikõ (49), Friderikusz Sándor (51) és Mester Tamás (39) mellett Presser Gábor (61) foglal helyet a tehetségkutató ötödik szériájának ítészei között. A Kossuth-díjas mûvész Fenyõ Miklós helyét veszi át, illetve inkább sajátját kapja vissza, hiszen az utolsó szériát kivéve eddig három alkalommal adta tudását.

- Rengeteg munkám van: 22 év után bemutatóra készülök, dolgozom az új lemezemen, és a Magyar Dal Napját is szervezzük majd.
- De végül szerencsésen elhárult minden akadály, és nagyon jó szívvel ülök be újra a Megasztár zsûrijébe. Friderikusz Sándort és Mester Tamást igen nagyra tartom, Eszenyi Enikõvel pedig több mint baráti a viszonyom, hiszen a Vígszínházban még a fõnököm is az én imádott színésznõm - mondta a Blikknek Presser Gábor, aki jelenleg is az Egyesült Államokban turnézik.

A zsûrinek ezúttal sem lesz könnyû dolga, hiszen több ezer jelentkezõ közül kell kiválasztaniuk azt a tizenkét tehetséges énekest, akik hétrõl hétre megmutathatják magukat a televízió képernyõjén.

- Nekem az elõzõ széria a gyakorlás volt. Mostantól könyörtelenül zsûrizek mindenkit, aki alkalmatlan a színpadi szereplésre. Rettegjenek! - üzeni az ifjú megáknak Friderikusz.

- Sajnos a pop terén Magyarország még nem tudott maradandót felmutatni. De miután világhírû tudósaink, feltalálóink vannak, bízom abban, hogy rátalálunk egy világszínvonalú énekesre is - tette hozzá Mester Tamás. Zsûritársa, Eszenyi Enikõ is ebben reménykedik.

- Az elõzõ verseny döntnöki szerepe azért is jelentett sokat számomra, mert mindig is kíváncsi voltam a fiatal tehetségek tudására, és fontosnak tartom felfedezésüket - mondta Eszenyi.