2024.04.20. - Tivadar

Mégsem meleg SP?

Mégsem meleg SP?
Az ifjú elõadó az Ördög Nórához fûzõdõ viszonyáról beszélt. SP elárulta, hogy imádja az RTL Klub mûsorvezetõjét, akiben a számára igazinak mondható nõt látja: mediterrán jellegû, barna haj, magas, vékony, és megragadó személyiség. Éder Krisztián egyébként leszögezte: csak a hírverés miatt nem jönne össze egyetlen sztárral sem! Ördög Nóra jelenleg egy fotómûvészbe szerelmes, így joggal gondolhatjuk, hogy SP is az RTL mûsorvezetõje miatt választotta ezt a szakmát. De igaz ez?! "Szia Nóri! Láávcsi! Én azért kezdtem el fotózni, hogy hátha Nánási már nem lesz nyerõ, és akkor én jövök."
"Minden tetszik a Nórában: elõször a bal, utána pedig a jobb füle ragadott meg benne elõször!" - mondta el Éder Krisztián.

"Õ az a karakter, aki nekem általában szimpatikus. Mediterrán jellegû, barna haj, magas, vékony... Nem azt mondom, hogy fú de oda vagyok érte, de egy elragadó személyiség! Nem tudom, hogy miért kell külön lapon említeni a hírességeket, hiszen szerintem egy ilyen kapcsolat pont olyan, mintha egy nem híres emberrel járnék!" - osztotta meg az emberekkel SP.

Az énekes szerint attól, hogy valaki híres, az nem feltétlenül jelent megkülönböztetést a többi embertõl. "Én két éve vagyok jelen ebben a világban, de még egyszer nem voltam benne az újságokban szándékosan olyan hírrel, ami mondjuk a párkapcsolathoz, vagy magánélethez kapcsolódik!" - meséli SP, aki leszögezte, hogy csupán a hírverés miatt nem jönne össze egyetlen celebbel sem.