2024.04.24. - György

Beszélt Jacko meleg szeretõje

Beszélt Jacko meleg szeretõje
Több különös hír napvilágot látott már a popkirály júniusi halála óta - állítólagos homoszexualitásáról is. Most azonban egy volt bõrgyógyász-asszisztens állítja, hogy meleg kapcsolata volt Michael Jackson-nal.

Jason Pfeiffer a US Television Extra címû mûsorában szólalt meg - állítása szerint 2008-ban találkozott elõször Michael Jackson-nal azon a bõrgyógyászati klinikán, ahol a világhírû énekest Arnold Klein doktor kezelte. Szenvedélyes kapcsolat alakult ki köztük - természetesen szexuális is, elsõ együttlétük Pfeiffer autójában volt.
Jason szerint benne és Michael-ben sok hasonló vonás volt, nehéz gyermekkoruk miatt is gyorsan megtalálták a közös hangot. Késõbb dr. Klein - aki már többször nyilatkozott a sajtóban Jacko halálával kapcsolatban - megerõsítette, hogy a popkirály és Pfeiffer között kapcsolat volt.

Arról is beszámolt, hogy egy alkalommal rájuk is nyitott, és Michael-en csupán egy nadrág volt. Mint a doktor fogalmazott, van az a helyzet, amikor valaki ránéz két emberre, és tudja, mi történt köztük. Õ örült, hogy Jasonnal összejöttek - tette hozzá az orvos.

Michael Jackson sosem vállalta fel, hogy meleg lenne. Ugyanakkor az életrajzát megírt Ian Halperin kötetében is említést tett arról, hogy Jacko-nak utolsó éveiben két homoszexuális kapcsolata volt. A másik egy hollywood-i pincér volt.