2024.03.29. - Auguszta

Licit Claudia fehérnemûjére

Licit Claudia fehérnemûjére
Egy internetes közösségi portálon hirdették meg a tévés intim fehérnemûjét. Azt a bugyit, amelyet Daróczi mamája talált meg tragikus sorsú fiának szennyese között.

Az egyik legnépszerûbb közösségi portálon az a csoport, mely úgy hirdeti magát: „Licit Liptai használt bugyijáért”. Alapítója szerint biztosan sokan vannak, akik szívesen a magukénak tudnák a vörös mûsorvezetõ intim ruhadarabját. Ezért arra buzdít, hogy ajánljanak pénzt a szennyesben talált fehérnemûért. A bevételt Daróczi édesanyjának ajánlaná fel, aki nehéz anyagi helyzetbe került fia halála után.
A rózsaszín-fekete alsónemût egyébként elõször édesanyja, Ica néni mutatta be a nagyközönségnek, azt hirdetvén, hogy elhunyt fia biztosan nem szakított Claudiával, hiszen a piszkos ruhák között még ott volt az említett darab. A gyászoló asszony nem volt szégyenlõs, meg is mutatta az alsót, amire most lecsapott a perverz rajongó.

Azt már megszokhattuk, hogy Claudia akármit mond, csinál, vagy akárhol szerepel, az mindig nagy érdeklõdésre tart számot, de úgy látszik, hogy használt bugyija is megmozgatja egyes emberek fantáziáját.