2024.04.20. - Tivadar

Elvehetik Pákó kisfiát

Elvehetik Pákó kisfiát
Fekete Pákó elveszítheti a kisfiát. Ha bebizonyosodik, hogy párjával rendszeresen drogoztak, könnyen lehet: vizsgálódni kezd a gyámügy, hogyan nevelik a kisfiukat. Igazságügyi elmeszakértõ vizsgálhatja, rendszeresen fogyasztott-e kábítószert Fekete Pákó vagy csak alkalmi „drogos” volt.

Lapunknak névtelenül nyilatkozott a pár egyik ismerõse, aki szerint Pákó élettársa már egész fiatalon olyan közegben mozgott, ahol rendszeresen fogyasztottak drogokat.
- Egy Üllõi úti szórakozóhely rendszeres vendége volt Ágica, aki miután megismerte Pákót, abból a közegbõl kiszakadt. Igaz, Pákóval rendszeresen elmentek vad bulikba, a rokonokra bízva a gyermeket – mondta a névtelenséget kérõ ismerõs. Ha bebizonyosodik, hogy a pár rendszeresen élt drogokkal, akár a gyermeküket is elvehetik.

– Ha a gyermek erkölcsi, fizikai és szellemi veszélyeztetése fenn áll, akkor kiemelik ebbõl a környezetbõl – mondta általánosságban a drogozó szülõkkel kapcsolatban dr.Magyar György. Dr. Zacher Gábor toxikológus azt mondja, ma már arra is van lehetõség, hogy a gyermek szervezetébõl kimutassák a tiltott szereket. Azaz a terhesség alatt használt anyagoknak a kiskorú szervezetében is lehet nyoma.

– Hajszálból, szõrszálból ki lehet deríteni – mondta a szakértõ. Az üggyel kapcsolatban szerettük volna megkérdezni a gyermekvédelmi szerv képviselõjét is, de tegnap hiába kerestük, nem értük utol.

Természetesen megpróbáltuk megszólaltatni Fekete Pákót is, aki annyit kért: az interjú elõtt egyeztessünk a jogi képviselõjével.

– Sok mondanivalóm van, de kérlek, elõször az ügyvédemet keressétek fel! – mondta. Az ügyvéd azt mondta, hogy részérõl rendben van a nyilatkozat, azonban újabb megkeresésünkkor az énekes telefonját már a párja, Ágnes vette fel, aki elhajtotta újságírónkat, hozzátéve, hogy õ Pákó fõnöke, és ne keressük többet.