2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Tanítónõnek állt a modell

Tanítónõnek állt a modell
A modell elhatározta, igazi nõket farag modelliskolája növendékeibõl, akiket kedvenc sportja, a wakeboard által tett próbára. A szexi tanító néni és diákjai igencsak felforrósították a hangulatot a Balaton partján, fõleg amikor a jóképû wakebordosok nyakában és hátán hasították a vizet.

„A lányok életükben elõször találkoztak ezzel az extrém sporttal, ezért eleinte csak egy-két potya körre neveztek be. A wakeboardos fiúk ugyanis nagyon jó kondiban vannak, így simán felkapták a hátukra és a nyakukba a csajokat, akik ezt nagyon élvezték."
"Sokan közülük amúgy elég ügyesek voltak, fõleg, akik már snowboardoztak is, többen azonban nem voltak elég kitartóak” – kezdte Sylvi, aki elõször mutatkozott be wakeboard-oktatóként.

Bódy Sylvi három éve ûzi ezt a sportágat. A modell szerint a mai lányok elég lusták, nem szánnak idõt és energiát a sportra, pedig a jó alak nemcsak adottság kérdése, bizony meg is kell dolgozni érte. A wakeboard remekül formálja a kart, a popsit és a lábat is. Remélem, sikerült megszerettetnem velük ezt a sportágat – mondta Sylvi.