2024.04.25. - Márk

Nem hiányzik a szerelem Bálint Antóniának

Nem hiányzik a szerelem Bálint Antóniának
A mûsorvezetõ nemrég szakított, és bár nem hadakozna, ha a fejére esne egy új szerelem, egyenlõre a háta közepére sem kíván egy kapcsolatot.

Még augusztus végén derült ki, hogy Bálint Antónia és párja közös megegyezés alapján szakítottak, de a kapcsolatuk állítólag már a volt szépségkirálynõ terhessége alatt rosszra fordult. "Egész életemben sohasem voltam egyedül: mindig valamilyen párkapcsolatba próbáltam belecsimpaszkodni. Van olyan nõ, aki rengeteg ideig vár az új szerelemmel, és van, aki nem bír egyedül lenni."
"Én sokáig az utóbbi kategóriába tartoztam, de már nem!" - mesélte Bálint Antónia, aki szerint a gyereket egy férfi sem tudja pótolni.

"Nem hiányzik az, hogy valaki piszkáljon azzal, hogy hol vagyok, hogy mit veszek fel, hogy hogyan veszem fel, meg hogy hívogasson... persze ez most a dolognak a rossz oldala. Egyenlõre azért nem a szépre emlékszem, mert még közel van a szakítás, de ez idõvel biztosan változni fog!" - mondta el a mûsorvezetõ, akivel a Duna Gyöngye Szépségverseny döntõjén beszélgettünk.

"Nyilván az az élet rendje, hogy nem fogok a járókeretemmel egyedül ténferegni, hanem megfogja majd valaki a keretnek a másik szélét. Most nem vágyom még párkapcsolatra annyira, de ha a fejemre esne egy nagy szerelem, akkor nem hiszem, hogy hadakoznék... egyenlõre viszont nincs a fejem fölött semmi!" - nevet fel Bálint Antónia.