2024.04.20. - Tivadar

Kemény pornóval kezdett a született feleség

Kemény pornóval kezdett a született feleség
A Született feleségek sztárjaként tért vissza köztudatba Teri Hatcher, akinek magánélete éppen olyan bajos, mint az általa megformált Susané. A második részben Teri pornós pályafutásáról olvashatnak.

Teri nem kapott azonnal szerepeket, egy darabig profi pom-pom lányként kereste a kenyerét, a nyolcvanas évek derekán kapott csak szerepet a The Love Boat címû sorozatban, ám ez nem hozott sikert számára. Sõt, a kritikusok esetlennek és amatõrnek nevezték alakítását. Teri azonban nagyon csinos lány volt, természetesen nagy mellekkel, így nem csoda, hogy a szexfilmesek felfigyeltek rá.
Bár máig csak erotikus mozija került elõ, többen állítják, hogy valójában komoly pornóval kezdte pályafutását. – Teri nem volt szégyenlõs lány és nagyon is tisztában volt vele, hogy milyen jó adottságokkal rendelkezik. Igaz, nem nem ismeri el, hogy szexfilmet is vállalt, de ez tény és csak idõ kérdése, hogy valakitõl elõkerüljön egy szalag, amin akár több férfival is szexel – mondta egy bennfentes, mikor kirobbant Teri körül a botrány.

A színésznõ mindössze annyit mondott az üggyel kapcsolatban a Variety magazinnak, hogy voltak sötét idõszakok a pályafutása során, de egy bizonyos szint alá soha sem süllyedt. Arra azonban nem volt hajlandó választ adni, hogy mi volt az a szint. Teri csupán játékszernek használta a férfiakat akkoriban, általuk akart elõrébb jutni és úgy tûnt, hogy Richard Dean Anderson ebben segíthet is neki. A színész 1985-ben kezdte el forgatni a MacGyver címû sorozatot, melyben Teri kapott is egy szerepet. Három évig alakította a fõhõs kedvesét, Penny Parkert. A szerep azonban nem hozott számára ismertséget és Andersonnal kapcsolatuk sem bírta a közös munkát.

– Richarddal barátokként váltunk el, együtt tudtunk dolgozni továbbra is, csak éppen a magánéletünket nem tudtuk összeegyeztetni a munkával. Túl sok volt – mesélte egyszer Teri, aki sokak szerint sokkal inkább azért szakított, mert akkoriban már megismerkedett késõbbi elsõ férjével, Marcus Leitholddal.

– Marcus és Teri szerelme elsöprõ volt, néhány héttel a megismerkedésük után már oltár elõtt álltak. Alig egy évvel késõbb pedig már a bíróságon váltak – mondta a színésznõ barátja a National Enquirernek.