2024.03.29. - Auguszta

Nõk, akik nem vetkõznek a Playboynak (2/2. rész)

Nõk, akik nem vetkõznek a Playboynak (2/2. rész)
Jessica Alba, Jennifer Aniston és Sarah Michelle Gellar azért utasította vissza Hugh Hefnert, mert továbbra is jó kislány akar maradni. A 15 legdögösebb világsztár, akik még nem akarnak, vagy már nem tudnak vetkõzni.

Rachel Weisz

Utálja az agyonretusált képeket, és elég voznó nõnek találja magát photoshop nélkül is, így a Playboy-nak le kellett mondania az Oscar- és Golden Globe-díjas, magyar származású angol színésznõrõl.
Jennifer Love Hewitt

Igencsak hízelgõnek találta, hogy a magazinban is megmutathatja magát, ennek ellenére elegánsan visszautasította a felkérést mondván, nem akar többet feltárni meztelenségébõl, mint amennyit megtett a Tudom, mit tettél tavalt nyáron címû filmben.

Sarah Michelle Gellar

Nagyon is okés, hogy bikiniben pózoljon, a Playboy azonban túl sok egy szemérmes lány számára – ezzel a szöveggel rázta le a magazint.

Paris Hilton

Szinte felfoghatatlan, hogy miért utasította vissza a felkérést, hiszen alig van ember a Földön, aki ne látta volna apuka üdvöskéjét pucéran. Vagy legalább fellibbeni a ruhadarabokat a lényeges testrészeirõl. És itt nem a fejére vagy a karjára gondolunk. Paris Hilton mégis nemet mondott az egymillió dolláros ajánlatra, talán azért, mert aznap semmihez sem volt kedve, és különben is: mit neki egymillió dollár!

Cheryl Cole

A brit énekesnõnek már csak 500 ezer dollárt ajánlott a Playboy. Elmondása szerint a csillagos égig is növelhették volna az összeget, akkor sem fog egyetlen magazinnak sem levetkõzni.

Kylie Minogue

Talán a legnagyobb összegért próbálta Hugh Hefner megvesztegetni a popsztárt, de Kylie Minogue-ot a négymillió dollár sem vette le a lábáról.

Jennifer Aniston

Egy másik sztár, akinek nem remegett meg a lába a Playboy tulajdonosának négy millió dolláros ajánlata hallatán. Sõt, Hugh Hefner azt is megígérte neki, ha elegendõ lapszámot adnak el meztelen fotóival, részesedést kap a bevételbõl, ami akár tíz millió dollárt is jelenthetett volna a színésznõ bankszámláján. A szõke sztár elutasító válasza azért is elgondolkodtató, mert teljes alakos meztelen fotók már jelentek meg róla különbözõ magazinokban.

Victoria Beckham

Azzal együtt, hogy szilikon mellei láttán korántsem esik le mindenkinek az álla, büszkén hárította a magazin felkérését több okra hivatkozva: õ David Beckham felesége, anya, és ráadásul a Spice Girls egykori tagja.