2024.03.29. - Auguszta

Magyar lány lett az év pornósa (+18)

Magyar lány lett az év pornósa (+18)
A szõke hajú Aleska Diamondot tavaly az Xbiz és az AVN is jelölte a legjobb külföldi pornószínésznõ díjára, most a szakmai zsûri õt tartotta a legjobbnak.

A legjobb külföldi pornós Rocco Siffredi lett, az év pornósának Manuel Ferrarát választották, az év pornószínésznõjének pedig Bobbi Start. Bár több magyart is jelöltek az idei pornó Oscarra, a száz különbözõ kategória valamelyikébe, ebbõl egyvalakit, Aleska Diamondot díjazott a szakmai zsûri. A szõke hajú Aleska Diamondot választották a Las Vegas-i gálán a legjobb külföldi pornószínésznõnek.
A szõke hajú Aleska Diamondot választották a Las Vegas-i gálán a legjobb külföldi pornószínésznõnek, ezzel kiütötte Aletta Oceant, aki két éve kapta meg ugyanezt a díjat, és akit idén is jelöltek. Aleska Diamondot tavaly az Xbiz és az AVN is jelölte ugyanerre a díjra, akkor a legjobb külföldi szexjelenetért díjazták többedmagával.

Choky Ice évrõl évre nagy eséllyel indul a legjobb külföldi pornósnak járó díjért, ám évrõl évre Rocco Siffredi kapja ezt meg, idén sem volt ez másképp. Az év férfipornósának Manuel Ferrarát választották, a legjobb újonc Brokklyn Lee lett, Bobbi Star pedig a legjobb pornószínésznõ - az õ weboldala is díjat érdemelt. Asa Akira hazavitte a legjobb análért járó díjat, a legjobb dipiért (double penetration) járó díjat, a legjobb csoportszex-jelenetért járó díjat, a legjobb masztizásért járó szobrot, és még a legjobb hármasszexben is része volt. Axel Braunt pedig az év rendezõjének választották.

Idén is taroltak a pornóparódiák, bármilyen hihetetlen, de a pornósok a legjobb színészi munkát is díjazzák: ezt az Elvis XXX címû pornóparódia fõszereplõje, Dale DaBone kapta, a legjobb mellékszereplõ díját pedig a Star Trek: The Next Generation-ben Lt. Commander Datát alakító Xander Corvus nyerte el. A legjobb 3D-s pornó a Szellemirtók pornóparódiája lett, a legviccesebbnek Tarantino Grindhouse címû filmjének pornós verzióját tartották, a legjobb pornóparódia pedig a Pókember felnõttváltozata lett.