2024.04.26. - Ervin

Hivatalsan is véget ért Katy Perry és Russel Brand házasság

Hivatalsan is véget ért Katy Perry és Russel Brand házasság
Katy Perry és Russell Brand házassága hivatalosan is véget ért - válásukat hétfõn mondta ki a bíróság. A válókeresetet a humorista adta be még tavaly decemberben, mindössze 14 hónappal a lagzi után, amire Indiában került sor 2010 októberében. Brand válóokként kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott. A válás részleteirõl a felek könnyen megegyeztek, mivel egyikük sem követelt semmit a másiktól. És bár az összes szükséges papírt beadták már februárban, a bürokrácia malmai ott is lassan õrölnek, így további 6 hónapba került, mire a bíróság pontot tett az ügy végére.
A popsztár a közelmúltban kitálalta tönkrement házassága fájdalmas részleteit a Katy Perry: Part Of Me címû dokumentumfilmben. Ebben arról beszél, hogy õ kétségbeesetten küzdött a kapcsolat megmentéséért, de kettejük zsúfolt és összeegyeztethetetlen beosztása túl nagy falatnak bizonyult.

- Én egy nagyon romantikus lány vagyok, aki még mindig hisz ebben az egész tündérmesében. Azonban egy dolog a szerelem és egy egészen másik az, hogy sikerül-e belõle mûködõ kapcsolatot varázsolni. Én mindent megtettem érte, mégse jött össze - panaszolja az énekesnõ.