2024.03.19. - József, Bánk

Michael Douglas attól tart, nem éri meg fia szabadulását

Michael Douglas attól tart, nem éri meg fia szabadulását
Michael Douglas attól tart, nem éri meg fia szabadulásátTíz évet kell rács mögött töltenie Michael Douglas nagyobbik fiának, Cameronnak – ezt mondta ki a bíróság jogerős ítélete. A filmsztár attól fél, hogy nem éri meg gyermeke szabadulását. Másodfokon is elítélték Cameron Douglast, akinek most a bíróság megduplázta a rá eredetileg kiszabott büntetést. Michael Douglas fia 2009-ben kábítószer-kereskedelem miatt öt évet kapott, de mert később a börtönben drognak minősülő készítményt találtak nála, meghosszabbították a büntetését. A szakértők szerint ez az ítélet szokatlanul szigorú.
Másodfokon is elítélték Cameron Douglast, akinek most a bíróság megduplázta a rá eredetileg kiszabott büntetést. Michael Douglas fia 2009-ben kábítószer-kereskedelem miatt öt évet kapott, de mert később a börtönben drognak minősülő készítményt találtak nála, meghosszabbították a büntetését.
Egyesekben felmerült: a szokatlan ítéletben közrejátszott, hogy Cameron híres szülők gyereke, de ezt a bíróság kikérte magának. Közleményük szerint korábban enyhe ítéletet hoztak, mert Cameron Douglas nagyon együttműködőnek bizonyult, de később a börtön több szabályát is áthágta, ezért szigorították az ítéletet.

Michael Douglas azonban nem adja fel, reménykedik abban, hogy a fia még 2018 előtt szabadulhat, de erre kevés az esély. Ismerősök szerint mind-ez sokat árt a színész egészségének.
– Amióta gégerákot diagnosztizáltak nála, megérezte, hogy halandó, és bármikor történhet vele valami. Retteg attól, hogy nem éri meg a fia szabadulását – mondták az ismerősök.