2024.04.23. - Béla

Az egyháza segítségével keres párt magának Tom cruise

Az egyháza segítségével keres párt magának Tom cruise
Az egyháza segítségével keres párt magának Tom cruiseÚgy tűnik, teljesen kétségbe esett Tom Cruise, hogy nem talál magának megfelelő új feleséget. A már több mint egy éve szingli színész ugyanis ismét úgy döntött, a csajozáshoz a szcientológiai egyház segítségét kéri. Az 51 éves filmsztár szigorú követelményeket támaszt jövendőbelijével szemben, a feleségvadászatban pedig választott vallásának képviselői és egy társkereső iroda teljes együttműködésben segít neki. Ez a hír azért is érdekes, mert nemrég még maga a sztár és az egyház is dühödten cáfolta a párkeresésről szóló hírt.
– Nagyon sok mindenben megfelelőnek kell lennie annak, aki Tom párja akar lenni. El akarják kerülni, hogy folyamatosan harcolni kelljen az időbeosztása miatt, ezért egy olyan nő után nyomoznak, aki elfogadja Tom rohanó életmódját és a filmsztárlét összes hátulütőjét is – nyilatkozta a neve elhallgatását kérő forrás.
A hírek szerint mindenképpen olyan jelöltet keresnek, aki a filmiparban dolgozik és legalább öt éve tagja a szcientológiai egyháznak. Állítólag egy megfelelő jelöltet már találtak is, a nem túl ismert színésznő, Laura Prepon személyében. A hölgy már személyesen is találkozott a Mission: Impossible sztárjával, ám Cruise biztosan nem fogja elkapkodni a döntését.