2024.03.29. - Auguszta

Ikerbabák más-más bőrszínnel

Ikerbabák más-más bőrszínnel
Ikerbabák más-más bőrszínnelEltérő bőrszínnel jött a világra egy ikerpár Angliában: Anaya és Myla szülei nem győzik elmagyarázni, hogy a kislányok nem csak testvérek, de ráadásul ikrek is. Hannah Yarker és Kyle Armstrong ikrei 10 hónapja születtek, de a környékükön még most is sokan meglepődnek amikor kiderül, hogy a különleges kisbabák ikertestvérek. A fiatal szülőket már az is meglepetésként érte, hogy gyermekük fog születni, de nagyon örültek a hírnek. Néhány héttel később azonban jött az újabb meglepetés, ugyanis Hannah orvosa közölte a párral, hogy ikreik fognak születni.
A fiatal anyuka elárulta, hogy miután a kicsik megszülettek, néhány napig fel sem tűnt neki, hogy a gyermekei különböző színnel jöttek a világra, mivel mindkettejüknek rózsaszínes bőre volt. Pár nap múlva azonban egyértelművé vált, hogy Myla az édesapja, míg Anaya az édesanyja bőrszínét örökölte. Az apa, Kyle, egyébként fekete és fehér szülők gyermeke.

„A kétpetéjű ikreknél gyakori jelenség, hogy különböznek egymástól és eltérő tulajdonságokkal jönnek a világra, de annak a valószínűsége, hogy a bőrük színe lesz különböző, nagyon kicsi. Egész pontosan egy a millióhoz” – mondta az ikerlányok orvosa.