2024.03.29. - Auguszta

18. alkalommal adták át a Story Ötcsillag- és Érték-díjakat

18. alkalommal adták át a Story Ötcsillag- és Érték-díjakat
18. alkalommal adták át a Story Ötcsillag- és Érték-díjakatIdén 18. alkalommal vonultak végig a vörös szőnyegen a hazai társasági élet legfontosabb szereplői a Story Ötcsillag- és Érték-díj átadó Gálán. A báli szezon legjobban várt eseményének fénypontja a hagyományokhoz híven a magazin olvasói, illetve a szakmai zsűri által odaítélt Ötcsillag- és Érték-díjak átadója volt. A látványos gálát Sophie Ellis-Bextor koncertje zárta. Káprázatos ruhaköltemények és több száz jeles vendég volt ott szombat este a Corinthia Grand Hotel báltermében és ünnepelte a Story-olvasók, valamint a kuratórium választottjait, akik kiemelkedő művészi és közéleti teljesítményükkel érdemelték ki a nívós díjakat.
Várkonyi Andrea és Fördős Zé, az est házigazdái, konferálták fel a Pataki Ági fotómodell-filmproducer, Miklósa Erika operaénekesnő, Kovács Ági olimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszó, Cserhalmi György, a Nemzet Színésze, és a Rózsa György televíziós személyiség alkotta zsűri díjazottjait.


A televíziós személyiségnek járó Érték-díjat Nagy György kapta, a kitüntetéssel több évtizedes pályafutását honorálták. Pély Barna a zenész kategória győztese lett, az év legemlékezetesebb filmjéért járó elismerést pedig az Ernellák Farkaséknál alkotói, Hajdu Szabolcs és családja vehették át. Tóth Ildikót mint kimagasló színművészt díjazta a zsűri, sikeres sportolóink közül pedig idén a Kozák Danuta-Szabó Gabriella olimpiai bajnok kajakpárosnak jutott az elismerés.


Az Ötcsillag-díjakat ezúttal is a Story magazin olvasóinak szavazatai alapján a lap főszerkesztője, Kolossváry Balázs adta át. Majka az év műsorvezetője cím győztese lett, a TV2-n futó Sztárban Sztár család pedig az év produkciója. Színésznőként a Barátok közt sztárja, Gubík Ági hódította meg a közönséget, az év Leg legje pedig az RTL Klub heti "dramedy" sorozata, a Válótársak lett. A Story kedvence díjat a bájos kismama, Liptai Claudia kapta, aki videoüzenetben köszönte meg rajongói bizalmát. A magazin szerkesztősége egy kis meglepetéssel is készült a ceremónia végére: rendhagyó módon az Év Különdíját is átnyújtották az ország legnépszerűbb énekes-dalszerzőjének, Demjén Ferencnek.

A gálát egy igazi világsztár, a brit popdíva, Sophie Ellis-Bextor koncertje koronázta meg, az est további hangulatáról pedig a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, valamint DJ Radnai gondoskodtak.


Forrás: www.mediainfo.hu