2020.11.24. - Emma

Rooney focizni tud, tankolni nem

Rooney focizni tud, tankolni nem
London - Focizni tud, tankolni kevésbé az angolok világsztárja, Wayne Rooney, akinek a minap egy mellényúlással sikerült tönkretennie felesége luxusterepjáróját.

A Manchester United ásza nejével, Coleennal tért be egy benzinkúthoz a Cheshire grófságbeli Warrington közelében, és jól megtöltötte a 90 ezer fontos (27 millió forint) Range Rover Sport V8-as turbódízelt - ólommentes benzinnel. Szerdai londoni sajtóbeszámolók szerint az ezüstmetál, rendelésre készült országúti cirkáló egy mérföld után kilehelte lelkét, és autómentõvel kellett bevontatni.
Szakértõk becslése szerint a javítási költség elérheti a hatezer fontot (1,8 millió forint).

Coleen karácsonyra kapta heti 100 ezer fontot keresõ férjétõl az autót.

A házaspár addig sem szorul a tömegközlekedésre, amíg a Range Rover a szervizben van: Rooney garázsában egymillió font összértékû autóflotta sorakozik. A csatár és felesége egyebek mellett egy Lamborghini Gallardo, egy Bentley Continental GT, egy BMW M6 és egy Aston Martin Vanquish közül választhat, amikor a közértbe indul - vagy éppen a bíróságra.

Rooneyt ugyanis egy fotós a minap beperelte, amiért a manchesteri támadó õt is megtámadta. Az incidens ugyan egy kiadós leköpésre szorítkozott, miután a fotós kéretlenül lekapta a házaspárt egy londoni étteremben, az angol törvények szerint azonban ez is testi sértésnek minõsül.