rss
 • Adatlap - Abo


 • Név:
  Csak belépett felhasználóknak

  E-mail cím:
  Csak belépett felhasználóknak

  Nem:
  Csak belépett felhasználóknak

  Születési idő:
  1970-12-24

  Regisztráció időpontja:
  2018.11.11. 14:27

  Bemutatkozás:
  Csak belépett felhasználóknak

  Aláírás:


 • Cikkajánló

 • 110 éves lett hazánk legidősebb férfija

  %%kep1%%Rezső bácsi négy éve egy győri idősek otthonában éli mindennapjait és most ünnepli 110. születésnapját, amely nemcsak országos szinten, de az egész világon bámulatos kornak számít. A 110 évet megért férfi lelencgyerekként nőtt fel, majd lovászfiú, zsoké, suszterinas, cipész, házmester, később újságíró lett. Élete során kétszer kötött házasságot, két gyermek édesapja. 90 éves koráig még bejárt dolgozni, 2010-ben, 106 esztendős korában vonult be Győrben az idősek otthonába, 2006-ban pedig társszerzőként kiadott egy könyvet.

 • Dollármilliomosként Párizsban vagy Moszkvában élnél?

  Párizsban jobb gazdagnak lenni, mint Moszkvában

  Moszkva - A milliárdosok számára is Moszkva a világ legdrágább városa, itt kerülnek messze a legtöbbe a luxuscikkek is - derítette ki az amerikai Forbes Magazin.

  A folyóirat munkatársai a világ nyolc nagy pénzügyi központját hasonlították össze "luxusárukosár" alapján.

 • Dühöngenek az állatvédõk az énekesnõ miatt!

  Fotó! Jessica pólója kicsapta a biztosítékot!

  Jessica Simpson pólójának a felirata hatalmas port kavart a PETA állatvédõ szervezet hívei között. Úgy látszik a sztároknak sem mindegy milyen ruhát választanak, adni kell a közvéleményre is.

  Jessica Simpsont botrányos pólóban látták a napokban. Legalábbis az állatok jogait védõ PETA-nál sikerült kivágnia a biztosítékot.

 • Tiltott körülmetélés San Franciscóban

  Több mint 12 ezren írták alá azt a petíciót, amelynek célja, hogy a körülmetélést betiltsák San Franciscóban. Aki a rendelkezést megsérti, ezer dollárra és/vagy egy év börtönnel büntetnék.

  Novemberben születhet hivatalos döntés arról a rendelkezésrõl, amely betiltaná a gyerekek körülmetélését San Franciscóban. Az ezt támogatók 12 ezer aláírást gyûjtöttek ügyük érdekében, amelyek közül a hatóságok 7168-ról a hatóságok egy hónapon belül eldöntik, érvényesnek találják-e õket. Ha igen, még az év végéig kiderül, érvénybe lép-e a határozat – írja a Gawker.

 • Szexorgiát rendeztek a politikusok?

  Egy portugál lap híradása szerint a néhány napja, Lisszabonban rendezett NATO-csúcson a hivatalos grúz delegáció tagjai alaposan kirúgtak a hámból.

  Prostikkal buliztak a politikusok?

  Azonnali parlamenti vizsgálatot követel a grúz ellenzék.

  A Correio de Manha címû portugál lap megírta, hogy a lisszaboni NATO-csúcson a grúz küldöttség tagjai meg nem engedhetõ módon viselkedtek.

 • Hírajánló

 • Jakupcsek Gariella állapotos!

  Jakupcsek Gabriella negyvenöt évesen várja harmadik gyermekét. A Mokka mûsorvezetõje a már a 15. hétben van, hiszen párjával, Kliegl Ádámmal már jó ideje vágynak egy közös babára.

  A mûsorvezetõ 23 évesen lett elõször édesanya, akkor Bálint, majd három évre rá Marcell is megszületett Máté Gábor színmûvésszel kötött elsõ házasságából. A pici így igazán komoly elõnyökkel indul az életben, hisz szeretõ szülei mellett két felnõtt bátyja lesz, akik vigyázhatnak majd rá.

 • Hivatalosan is csõdbe ment Martine McCutcheon

  Az énekes-színész Martine McCutcheon megköszönte rajongói támogatását, miután hivatalosan is csõdbe ment.

 • Malajziában meggyilkolták a Part Fesztivál szervezõjét

  Kuala Lumpurtól nem messze, egy lövöldözésben meghalt a Part Fesztivál szervezõje Malajziában. Kocsispéter Gergely halálát megerõsítette a tartományi rendõrfõnök is.

 • Hatezer fõs családi összejövetel

  Hatezer tagja gyûlt össze egyazon családnak Tajvanon, hogy hagyományosan megünnepelje közös elhunyt felmenõit.

 • Nem bûnös Jacko orvosa

  Conrad Murray azt állítja: õ jelezte Michael Jackson menedzsereinek, hogy baj lesz, és ezt dokumentumokkal is igazolni tudja.

 • Apró ajánló