rss
 • Adatlap - james29


 • Név:
  Csak belépett felhasználóknak

  E-mail cím:
  Csak belépett felhasználóknak

  Nem:
  Csak belépett felhasználóknak

  Születési idő:
  0000-00-00

  Regisztráció időpontja:
  2008.06.18. 20:29

  Bemutatkozás:
  Csak belépett felhasználóknak

  Aláírás:


 • Cikkajánló

 • Labancz Lilla és Danny Blue egy pár!

  Micsoda hír! Labancz Lilla, az Álom-net bögyös jónõje és Danny Blue, az Uri Geller által kiválasztott legigazabb mentalista egy pár! Egészségükre…

  Emlékeznek még Danny Blue-ra? Õ volt az a mentalista, vagy mi a fene, aki annak idején megnyerte az Uri Geller-féle hipergagyi metalistaökörködést kanálhajlításostul, mindenestül.

  Labancz Lilla pedig már egy hónapja az év filmjének beharangozott, azóta pedig visszafogott sikereket elérõ Álom.net címû tinifilm fõszereplõje. A két fiatal most úgy döntött, hogy együtt fognak járni.

 • Tallós Ritát megmûtötték!

  Tallós Rita négy éven át szerepelt a Jóban Rosszban címû sorozatban. Sok örömet kapott a munkától, bár a színésznõ utolsó fél éve kifejezetten stresszessé vált.

  Februárban voltak az utolsó forgatási napjai, és rá két hétre derült ki, hogy növekszik benne valami: az ikertestvére és a szervezete jelzett...

  "Nemrég nõgyógyászati kontrollra mentem. Az orvos elküldött az ilyenkor szokásos vizsgálatokra, majd visszamentem hozzá a leletekkel."

 • Szuper szexi! Pirner Alma rúdtánc órája!

  A Playmate rúdtánc iskolájának egy próbájába nyerhetett betekintést az internetes sztártévé stábja. Pirner Alma szerint a magyar nõk életében akkora a nyomás, hogy már teljesen elférfiasodtak, ezért tennie kellett valamit! A szõke sztárnál a nõk igazán nõk lehetnek, de nem csak az önbizalmukat növelhetik, hanem sokkal csábítóbbá, formásabbá varázsolhatják a testüket.

  "A magyar nõk életében mostanában annyira nagy a nyomás, legyen szó akár munkáról vagy családról, hogy nagyon elférfiasodtak, fõleg az üzletasszonyok, akiknek mindig helyt kell állniuk mindenhol,!"

 • Botrányos lett Benkõ Dániel botránykönyve!

  Botránykönyvnek szánta, de ki tudja mi lesz belõle – Benkõ Dániel könyvet írt a dzsungelben eltöltött napjairól, valamint élettörténetérõl.

  Szó van benne a társakról, és saját magáról is, címnek pedig a sokat mondó Botrány!-t választotta.

  – Kikívánkoztak belõlem az érzések, ezért a mûsor után azonnal megírtam életem történetét: a dzsungel elõtti idõkrõl és a mûsorban töltött napjaimról. Nem köntörfalazok, a pillanatnyi véleményemet is megírom a celebekrõl."

 • 50 Cent imádja Britney botrányait!

  Valahogy van abban valami elragadóan bájos, ahogy a rapper, 50 Cent tálalni tudja saját bunkóságát…

  A sztár ugyanis nemrég úgy nyilatkozott az OK! magazinnak, hogy Before I Self Destruct címû számához nem más, mint Britney Spears adta az inspirációt.

  Az énekesnõ még 2007-ben kezdte meg mélyrepülését, mikor partyból partyba szédült, sorozatosan mutogatta a csúnyáját, végül leborotválta saját fejét és elveszítette gyermekeit.

 • Hírajánló

 • Bruce Willis lányának bekötik a fejét

  Rumer Willisnek a napokban megkérte szintén színész barátja a kezét.

  Micah Albertivel még csak néhány hónapja randevúznak, de a fiú máris a tettek mezejére lépett.

  Rumer Willis mégcsak 20 éves, de máris úgy érzi megtalálta az igazit.

  A lány nemrégiben még azon munkálkodott, hogy legújabb filmje premierjén összehozza a szüleit, hogy azok végre kibéküljenek egymással.

 • Feloszlatta magát a simontornyai cigány kisebbségi önkormányzat

  Feloszlatta magát a simontornyai cigány kisebbségi önkormányzat, miután a testület nem tudta elfogadni idei költségvetését - közölte hétfõn az önkormányzat volt elnöke az MTI-vel.

  Góman József a múlt pénteki döntés elõzményeirõl elmondta: tavaly október óta próbálta összehívni az öttagú testületet, sikertelenül. Az utolsó ülést megelõzõ napon egy képviselõ lemondott a mandátumáról, s pénteken ugyan határozatképes volt a testület, de a három képviselõ nem tudta elfogadni az önkormányzat idei költségvetését.

 • Hargitai Bea tüntetõk közt

  Hargitai Beával mindig történik valami, nem csoda, hogy családja nem akarta õt kiengedni Kolumbiába.

  A Senorita Szöszi felvételein a playmate most egy nagyszabású tüntetés kellõs közepébe csöppent.

  "Próbáltuk megtudni, mi történik, amikor elénk került a fiatalember, akivel szóba elegyedtem.

  Kiderült, hogy õ a lázadás vezetõje" - mesélte Bea, aki a forgatást követõen egy helyi televíziós csatornának is interjút adott.

 • Lindsay Lohannek jót tett az elvonó

  %%kep1%%Úgy tűnik, hogy Lohan kisasszonynak mégis jót tett az elvonó. Bár továbbra sem él angyali életet, legalább már nem viselkedik olyan botrányosan, mint eddig. Sőt, egyre szebb! A 27 éves vörös színésznő mostanában egyre többször posztol az Instagram-ra. Valamelyik nap feltett egy elég dögös fotót. Kicsit körülnézve a profilján láthatjuk, hogy Lohan egyre jobban néz ki. Az elvonó előtt szörnyen nézett ki. A plasztikai műtétek és botox-injekciók teljesen eltorzították az arcát, feje úgy fel volt puffadva, mint egy lufi.

 • Fémrudat nyalt egy 10 éves fiú és hozzáfagyott a nyelve!

  Megvalósult egy mozifilm, méghozzá épp abban a városkában, ahova kitalálták: fémrudat nyalt egy 10 éves fiú és hozzáfagyott a nyelve.

  Huszonhat évet kellett várni, hogy valóra váljon a Karácsonyi történet címû, az indianai Hammondban játszódó, 1983-as film egy jelenete, ám csak-csak teljesült két fiúcskának köszönhetõen. Egyikük volt a felbujtó, a másik a póznanyaló. A hõmérséklet mínusz 15 Celsius-fok körül volt, a nyelv hamar odafagyott.

 • Apró ajánló