rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Kövérség miatt utasították el egy pár örökbefogadási kérelmét

 • Share on Tumblr

  Kövérség miatt utasították el egy pár örökbefogadási kérelmét Nagy-Britanniában.

  A 37 éves férfi másfél mázsát nyom, és az illetékes hatóság szerint a túlsúly miatt fennáll a veszélye, hogy súlyos beteg lesz, vagy akár meghal, így a pár nem tudná optimálisan felnevelni az örökbe fogadott gyermeket.

  loading...


  A pár felháborodott a döntésen, a férfi szerint csak a súlya nyomott a latban. A 31 éves feleség a BBC brit közszolgálati hírszolgálatnak azt mondta, hogy férje egyáltalán nem tespedõs életvitelû, nagyon is tevékeny.

  Leeds önkormányzata - az ügyben illetékes hatóság - megoldáskánt fogyókúrát javasol a férfinak. Kikötötte, hogy testtömegindexét 40 alá kell szorítania. Jelenleg 42.

  A férfi szerint nem könnyû fogyni parancsra, ráadásul õ nem falánk és tespedõ, ezért nehéz megoldania, hogy kevesebbet egyen és még többet mozogjon.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Vesztegetni próbált egy szabálytalankodó autós!

  A zalai autópálya-rendõrség járõre az M70-es autóúton, Letenye közelében állította meg a román férfit, mert a tiltó tábla ellenére elõzött.

  Az ellenõrzés során kiderült, hogy a sofõr külföldi rendszámú autójának mûszaki érvényessége lejárt, ezért a járõr bevonta a kocsi rendszámát és forgalmi engedélyét.

 • Autót lopott hét évesen

  Az Egyesült Államokban egy hétéves fiú autózott önállóan egy mérföldön keresztül, míg végre egy autós megállította és elvette tõle a slusszkulcsot.

  A gyerek nagyanyja automata váltós kocsiját kötötte el, és a közeli bevásárló központba furikázott, ahol megpróbálta egy autós útját állni.

  Ezek után kis hajsza következett, a fiúcska megpróbált árkon-bokron át elhajtani, ám végül sikerült megállítani. A rendõrség a gyámhatósággal közösen vizsgálja az ügyet.

 • Új lemezével jön a R.E.M. a Szigetre

  Az R.E.M a minap hozta nyilvánosságra európai fesztiválfellépéseit. A Sziget szervezõi örömmel jelentik be, hogy a zenekar elfogadta a fesztivál meghívását, így augusztus 16-án a Sziget Nagyszínpadának headlinereként lép fel Michael Stipe, Peter Buck és Mike Mills, azaz a R.E.M. Szintén nem titok már, hogy – a délutáni nagyszínpados fellépõk között - a német Die Ärzte zenekar is fellép az idei Szigeten.

 • Millió dolláros biztosítás a futballsztár hajára

  Egymillió dolláros biztosítást kötött Troy Polamalu amerikaifutball-sztár hosszú hajára az egyik népszerû samponmárka.

 • Élve eltemetett nõk

  Iszlámábád - Élve eltemettek öt nõt Pakisztánban, mert szerelembõl akartak férjhez menni és nem ahhoz, akit a családjaik kiszemeltek nekik - állítják polgárjogi csoportok.

  Az öt megölt nõ ügye felzúdulást keltett az ázsiai országban még vidéken is, pedig ott a nõk jogait nemigen tartják tiszteletben. A rendõrség nyomozást indított és öt embert már õrizetbe is vettek az áldozatok családtagjai közül azzal gyanúsítva õket, hogy részt vettek az úgymond "családi becsületet óvó" kivégzésekben.

 • Altatót szedett a megfagyott alvajáró

  Hayward (Wisconsin állam) - Megfagyott egy alvajáró az Egyesült Államokban, aki ráadásul altatót szedett.

  A holdkóros férfi egy hideg államban, Wisconsinban élt, és mezítláb vágott neki a mínusz 26 Celsius-fokos éjszakának. Ruházata alsónadrágból és pólóból állt.

 • Boltban felejtette a nyertes lottószelvényt, azóta se jelentkezett érte

  Boltban felejtette a nyertes lottószelvényt, azóta se jelentkezett érteLottómilliomost keres egy spanyol város: a szerencsejátékos ugyanis a nyertes szelvényét a boltban felejtette, ahol vásárolta, és több mint egy év alatt sem jelentkezett érte. A 4,7 millió eurót (1,4 milliárd forintot) érő szelvényt La Corunában vásárolta valaki tavaly júniusban egy lottózóban. A szelvényt egy másik vásárló találta meg, és odaadta az üzlet vezetőjének. A város közzétette: bárki viheti a nyereményt, aki meg tudja mondani, hogy mikor és hol adták el a szelvényt. A polgármester a település honlapján jelentette meg a felhívást az elveszett és talált tárgyak hirdetései között.

 • Épphogy megúszott egy balesetet Wolf Kati

  Wolf Kati éppen csak elkerülte a súlyos balesetet a Hungaroring vezetéstechnikai és off-road pályáján, ahol Szentgyörgyi Rómeóval, Kõváry Anettel és Kocsis Tibivel mérte össze tudását a Nemek harcán.

 • Gebe lett a szexi manöken

  Alessandra Ambrosio a világ egyik legszebb és legfizetettebb szupermodellje, ám legutóbbi fotózásán kifejezetten gebének tûnt.

 • Alufóliába csomagolták a professzoruk irodáját

  Vakációjáról hazatérve erõsen meglepõdött a minnesotai Gustavus Adolphus fõiskola természettudomány-tanára: irodája csillogott-villogott. Túlságosan is. Diákjai ugyanis teljes egészében alufóliával vonták be.

 • Betonkeverõvel kavarta a mártásokat egy étterem

  Betonkeverõvel kavarta egy étterem mártásait Svédországban, amire azért derült fény, mert egy vendége csavart kapott a kebabjába.

 • Az õsember is tudott diót törni!

  A legfrissebb antropológiai kutatások szerint (valószínûsíthetõ) õseink egyikének, az Australopithecus africanusnak már 2,6 millió évvel ezelõtt ment a diótörés, ezzel az ínséges idõkben való túlélés esélye növekedett.

  A Bécsi Egyetem antropológusai egy (csak Mrs. Plesként emlegetett) nõi Australopithecus africanus koponyáját rekonstruálva, majd azt egy három dimenziós modellbe átültetve jutottak a felfedezésre - amelyet az amerikai tudományos akadémia folyóiratában (PNAS) ismertettek.

 • Új melleit tervezi Christina Applegate

  A 36 éves színésznõnek három hete kellett eltávolítani mindkét mellét, mert az egyikben rákos daganatot találtak.

  Applegate azonban nem tört össze, sõt a Good Morning America! reggeli tévémûsorban már azon viccelt, milyen szép új ciciket fog csináltatni.

  "Miután áttekintettük, milyen lehetõségeim vannak, átestem egy dupla masztektómián. Biztos akartam lenni abban, hogy eltávolítják belõlem ezt az egész dolgot.

 • Visszafordult egy gép Ferihegyre

  A mûszerek füstöt jeleztek a poggyásztérben.

 • Új kocsikkal nyomulnak a rend õrei

  Hazánk egyik vezetõ flotta- és gépjármûkezelõje, a LeasePlan Hungária Zrt. nyerte el az Országos Rendõr Fõkapitányság 250 darab új gépjármûjének kezelésére és finanszírozására kiírt közbeszerzési pályázatot.

 • Csodatévõ fatörzs Thaiföldön

  Egy fatörzstõl reméli megtudni a nyertes lottószámokat több ezer ember Thaiföldön. A "varázserejû" fához már több ezren zarándokoltak el.

 • Veszélyes közösségi oldalak

  Az internetes közösségi oldalak – iwiw, myvip, facebook – megjelenésük óta egyre nagyobb népszerûségnek örvendenek. E honlapok célja az ismerõsök keresése, és a velük való könnyebb kapcsolattartás. Bár leginkább a 10-35 év közöttiek használják ezeket napi szinten, de minden korosztály képviselteti magát.

 • Meghódította a kritikát Polanski thrillere a félidejében járó Berlinalén

  Roman Polanski kapott egy kis haladékot: végre nem harminc éve elkövetett liliomtiprása miatt cikkeznek a rendezõrõl a lapok, hanem a Berlinale versenyprogramjában bemutatott thrillerét méltatják. Sok kritikus máris az Arany Medve-díj nagy esélyeseként emlegeti, holott a filmfesztivál még csak a félidejénél jár.

 • Elhunyt Julius Shulman amerikai fotós

  Elhunyt szerdán Julius Shulman amerikai fotós.

  A modern építészet remekeirõl készült felvételeket mûvészi szintre emelõ fotóst 98 éves korában, Hollywood Hills-i otthonában érte a halál.

 • Oscar-díj 2008: Tarolt a nem vénnek való vidék

  A Nem vénnek való vidék címû film kapta 2008-ban a legjobb film díját, emellett a Coen testvérek alkotása további három kategóriában is megszerezte az Oscar szobrocskát.

 • Szemétbõl jutalompont, jutalompontból nászút

  Három hónapi éjszakai szemétszedésbõl ment nászútra egy brit házaspár, illetve tért onnan vissza.

  Útjuk elsõ felét hajón tették meg az Egyesült Államokba, és arra a szemétszedés elõtt is volt elég pénzük, így csak a visszautat kellett összegyûjtögetniük.

 • Szemüveg nélkül nézhetõ 3D-s televízió jelenik meg

  Szemüveg nélkül nézhetõ háromdimenziós televíziókészülék-sorozattal jelentkezik a világon elsõként 2010 decembertõl a japán Toshiba gyár.

 • Beyoncé kifakult!

  Az amerikai R&B énekes Beyoncé Knowles egy reklámban szokatlanul világos bõrrel jelenik meg.

  Állítólag megtartotta eredeti bõrszínét Beyoncé, annak ellenére, hogy egy hajfesték reklámban fehér bõrszínnel ragyog.

  A kozmetikai cég visszautasította, sõt nevetségesnek tartotta a vádakat, miszerint egy reklámjukban kifehérítették az énekesnõt.

 • Gary Barlow tényleg végezni akart magával?! - kihunyt sztárság nyomában

  A Take That egyik tagja még az öngyilkosságra is gondolt

  London - Gary Barlow, a Take That brit popegyüttes egyik tagja egy interjúban elismerte, hogy még az öngyilkosság is megfordult a fejében, amikor 1996-ban a banda úgy döntött, feloszlik.

  Az akkoriban a raszta tincseirõl ismert énekest nagyon lesújtotta a zenekar elhatározása.

  Barlow, aki a zenekar számait írja, a Q címû folyóiratnak néhány bizalmas dologról és kicsapongásról is beszámolt, melyeket a zenekar fénykorában követett el, például arról:

 • Vetkõzõmániás magyar nõ Olaszországban

  A velencei Lidón teljesen meztelenre vetkõzött egy harmincéves magyar nõ, aki néhány nappal korábban ugyanezt tette egy hipermarket pultjai között is.

 • Facebookon bukott le a többnejû férfi

  A Rhode Island-i férfit az buktatta le, hogy visszavonta elsõ felesége bejelölését a Facebookon.

 • Törött lábbal is szexelt a magyar gasztrokibic

  Meghökkentõ titkokat osztott meg a nagyérdemûvel a sztárpárshow-ban Sági Szilárd és párja - A gasztrokibic és kedvese nemcsak szexuális szerepjátékaikról beszéltek, hanem arról is, milyen állapotban mûvelték a szeretkezést.

 • Öregember nem vénember

  Gyermeke született a 90 éves Armaisz Nazarov II. világháborús veteránnak. A Krasznodar közelében élõ férfit 35 éves felesége ajándékozta meg egy egészséges kisfiúval.

 • Nagy a bûz Bob Dylan körül

  Los Angeles - Elviselhetetlen szagra panaszkodnak Bob Dylan malibui szomszédai: a zenész birtokán felállított mobil illemhely olyan bûzt áraszt, hogy már a hatóságok is bekapcsolódtak a vitába - tájékoztat a Los Angeles Times.

  Cindy Emminger, a szomszédasszony szerint szeptemberben kezdõdött minden. Bob Dylan nagy kiterjedésû birtokán szomszédai házához közel felállított egy mobil vécét, amelyet a biztonsági személyzet használ.

 • Dühkezelõ tanfolyamra ítéltek egy dühkezelés-oktatót

  Dühkezelõ tanfolyamra ítéltek az Egyesült Államokban egy volt lekészt, aki maga is dühkezelési szakértõ és oktató.

loading...