rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Kecskék gyújthattak fel egy házat az Egyesült Államokban

 • Share on Tumblr

  Kecskék gyújthattak fel egy házat az Egyesült Államokban, de szerencsére egy macska jelezte a tüzet a gazdának - aztán eltûnt.

  A macska az éj közepén ébresztette fel a ház tulajdonosát, aki füstöt érzett és még idejében kimenekítette beteg anyját meg annak élettársát a házból. A kecskéket is sikerült biztonságba terelnie, a család kutyája is "megúszta" a tüzet, az életmentõ macska viszont eltûnt.

  loading...


  A tûzoltók szerint feltehetõen a kecskeól melegítésére szolgáló fûtõtestet rúghatták fel az állatok úgy, hogy tûz lett belõle.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Különleges nászútra viszi kedvesét Ashton Kutcher

  Különleges nászútra viszi kedvesét Ashton KutcherAshton Kutcher a létező legkülönlegesebb helyre, a világűrbe viszi nászútra leendő feleségét, Mila Kunist. Már javában tervezgeti lakodalmát Ashton Kutcher és Mila Kunis, amit még idén szeretnének megtartani vagy egy angliai kastélyban, vagy Saint Tropez tengerpartján. Sőt már azt is tudják, hogy hova mennek nászútra. Ashton ugyanis Milának és magának is megvette a jegyet a Virgin első űrjáratára, ami valamikor karácsonykor száll fel hatszáz, igencsak gazdag utassal a fedélzetén. Ash szerint ettől különlegesebb helyen nem ünnepelhetnék meg a házasélet kezdetét.

 • Stevie Wonder könyvtárban dalolt a Gershwin-díj átvétele elõtt

  Washington - Stevie Wonder, a rhythm and blues egyik legnagyobb alakja kedden Barack Obama amerikai elnöktõl a Fehér Házban átveszi a Gershwin-díjat; az 58 éves mûvész elõzõ este Washingtonban a Kongresszusi Könyvtárban megrendezett koncerten adta elõ legújabb szerzeményét.

 • A világ legöregebb fái

  Nehéz elhinni, hogy vannak olyan fák, melyekre a természet körforgása egyáltalán nem hatott ki és bármi történt a történelem során, õk mindent túléltek.

 • Az autóval együtt ellopták a csecsemõt is!

  Négyhónapos gyereket is ellopott véletlenül egy autótolvaj a kocsival együtt az Egyesült Államokban, de félóra múlva már vissza is szolgáltatta - a gyereket.

  A kocsit összetörte egy karambolban. Aztán egy másik kocsit egy másikban.

  Az autótolvaj rendõrnek adta ki magát, és közölte a kocsit vezetõ nõvel, hogy sürgõs szüksége van munkájához az autóra. Az asszony engedelmesen kiszállt, kivette a kocsiból 2 éves fiát, ám mielõtt a 4 hónapost is magához emelte volna, a férfi elhajtott.

 • Gyújtogatót fogtak el a rendõrök Újpesten!

  Gyújtogatót fogtak el a rendõrök Újpesten, a férfi megalapozottan gyanúsítható több, a kerület területén elkövetett rongálás, vagy annak kísérlete elkövetésével.

  Újpesti járõrök vasárnap hajnalban egy férfira lettek figyelmesek, aki öngyújtóval egy letakart személygépkocsi ponyváját gyújtogatja. A férfi a rendõröket észlelve menekülni próbált, azonban a közelben elfogták és elõállították.

 • Megszületett Flóra, Gerendás Péter kilencedik gyermeke

  Gerendás Péter mögöttt igazi "termékeny" élet áll. Igaz ez a karrierjére és a magánéletére is.

  A temérdek lemezzel rendelkezõ énekes a szakmai sikereken túl a magánéletben is boldog. Néhány héttel ezelõtt született meg ugyanis kilencedik gyermeke.

  A legújabb jövevény, Flóra a legnagyobb egészségnek örvend, hisz alig három nap után már haza is engedték mamájával együtt az orvosok.

 • A nõkért folytatott harc a férfiak veszte

  A tudósok már régóta tudják, hogy a nõk várható élettartama hosszabb a férfiakénál, most már azt is, hogy miért: mindennek a szex és a hódítás az oka.

 • Kemény Henrik leteszi híres-neves bábfiguráját, Vitéz Lászlót!

  Utolsó alkalommal is telt házas elõadást adott Kemény Henrik, aki 75 év után úgy döntött, leteszi híres-neves bábfiguráját, Vitéz Lászlót. A vásári komédia élõ legendája 1931 óta, vagyis 6 éves korától kezdve játszik bábszínpadon.

  Vitéz László kalandjai mellett nevéhez fûzõdik még Hakapeszi Maki, valamint Süsü figurája is, hiszen ezen bábokat is õ mozgatta egykoron. Kemény Henrik egészségi okok miatt hagyja abba a bábozást, de a játék soha nem fog véget érni.

 • Kutya vezette az autót az Egyesült Államokban

  Az autót épp mosta gazdája egy autómosóban, bõ 30 kilós pitbullját meg benne hagyta. A motort is járatta, a kutya pedig egy szökkenéssel véletlenül sebességbe tette a kocsit, méghozzá hátramenetbe. Az autóval kihajtott a mosóból a fõútra, ahol tette egy kis kört, mielõtt megállította egy épület.

 • Zenére könnyebb csábítani

  Romantikus zene segítségével könnyebb rávenni egy fiatal nõt randevúra - bizonyították be francia kutatók egy szokatlan kísérlettel.

 • Nem okozott halláskárosodást Justin Bieber

  Nem okozott halláskárosodást Bieber.

 • Ashlee Simpson bármelyik pillanatban megszülhet

  Több internetes oldalán is felröppent a pletyka, miszerint Ashlee Simpson pénteken kisfiúnak adott életet.

  A hírt azonban ezidáig senki nem erõsítette meg, sõt, az énekesnõ nõvére, Jessica Simpson hétfõn kifejezetten cáfolta, hogy Ashlee túl lenne a szülésen.

  Jessica az Ellen DeGeneres Show hétfõi felvételén beszélt kishúga fájdalmairól. Mint mondta, most már bármelyik pillanatban elindulhat a szülés, sõt, az is lehet, hogy végül elindítják, a baba ugyanis nem sieti el a dolgot, Ashlee pedig egyre rosszabbul viseli a várakozást.

 • Robbie Williams ismét szingli!

  14 hónap után vége a románcnak. Robbie minden idejét és energiáját leköti készülõ új albuma, barátnõjére nem maradt ideje.

  Robbie bevonult egy stúdióba és úgy tûnik, amíg be nem fejezi új albumát, addig mással nem akar foglalkozni. Az elõzõ lemez ugyanis nem aratott osztatlan sikert. Egyik barátja azt mondta: "Robbie azt hitte, hogy Ayda a lelki társa és már várta, hogy dolgozhasson. Az idõzítés azonban nem volt jó. A se veled, se nélküled állapotot nem bírták, ezért úgy döntöttek, hogy szakítanak."

 • Sok munkája miatt elfelejtett elmenni saját esküvõjére egy kínai férfi

  Elfelejtett elmenni saját esküvõjére egy férfi Kínában, mert annyira sok volt a munkája.

 • Elfogták a telefonfülkék perselyeit fosztogatókat Miskolcon!

  Rendõrkézre került az a csapat, amely utcai telefonfülkék perselyeit fosztogatta Miskolcon és a város környékén.

  A huszonéves fiatalok autójában több ezer forintnyi fémpénzt találtak, illetve speciális szerszámokat, amelyekrõl nem tudtak elszámolni.

 • Beindult a földkerülõ rekord hajsza

  Megcsinálta a tervezett földkerülõ világrekordot egy 34 éves corwallli férfi. Vin Cox 176 nap alatt biciklizte körbe a földet. A bringás februárban indult és augusztus elsõ napjaiban ért vissza Greenwich-be.

 • Tévesen hozták hírbe Katie Holmest

  Tom Cruise válófélben lévõ feleségét, Katie Holmest egy férfi társaságában látták péntek este New Yorkban.

 • Arnold Schwarzenegger és barátnője nyíltan vállalják kapcsolatukat

  Arnold Schwarzenegger és barátnője nyíltan vállalják kapcsolatukatSchwarzenegger egyre többször tűnik fel nyilvános helyen barátnőjével. Arnold Schwarzenegger és egy 38 éves pszichoterapeuta, Heather Milligan lehetséges kapcsolatát már idén februárban megszellőztette a bulvársajtó. Akkor egy romantikus körülmények között eltöltött vacsora után csókolta meg meghitten Schwarzenegger a hölgyet. A hírek szerint a színész fejét mára már teljesen elcsavarta Milligan, s egyre többször bukkannak fel egymás társaságában nyilvános helyen. De nincs ebben semmi különös, hiszen Schwarzenegger válófélben van.

 • Befaragott egy elhunytat a túl kicsinek bizonyuló koporsóba!

  Befaragott egy elhunytat a túl kicsinek bizonyuló koporsóba egy dél-karolinai temetkezési vállalkozó - jelentette csütörtökön a CNN amerikai hírtelevízió.

  Az allendale-i rendõrség vizsgálatot indított az ügyben: valószínûleg a temetkezési ügynökség munkatársa levágott egy darabot az elhunyt 195,65 centiméter magas James Hines lábából, hogy beleférjen a koporsóba.

 • Apa és fia is belefulladt a Marcalba!

  Apa és fia lelte halálát a Marcalban vasárnap délután a folyó Koroncó és Gyirmót közötti szakaszán.

  A 43 éves apa a feleségével, 22 éves fiuk a barátnõjével sétált folyóparton, amikor a két férfi egy sekély szakaszon belegázolt vízbe.

 • Alkoholproblémákkal küzd a mélyben rekedt chilei bányászok egy része

  Alkoholelvonási tünetekkel küzd a mélyben rekedt chilei bányászok egy része. Mint Jaime Manalich chilei egészségügyi miniszter az El País címû spanyol napilapnak nyilatkozva elismerte, a 33 beszorult bányász közül a múltban több is rendszeresen fogyasztott alkoholt, hogy leküzdje a mélyben végzett munkával járó félelmet. Mint mondta, egyesek idõnként "nagy mennyiséget" is magukhoz vettek.

 • Hatalmas szakállt növesztett egy Metallica rajogó

  A Metallica egyik rajongója megfogadta, hogy addig növeszti a szakállát, amíg a világhírû heavy metal-banda meg nem jelenteti új lemezét.

  Két évig növekedett az idõközben híressé vált óriásszakáll!

  Mick Cassidy 2006-ban részegen fogadott feleségével, hogy addig nem borotválkozik, amíg a Metallica ki nem adja új lemezét.

  Akkor a banda már három éve nem adott ki új albumot. Szóval nagy fába vágta a fejszéjét Mick, de betartotta igéretét!

 • Kötelezõ oktatás a kutyatulajdonosoknak Salzburgban

  Bécs után Salzburg tartományban is kötelezõ lesz vizsgát tenniük a kutyatartóknak, ahol bizonyítaniuk kell, hogy értenek az állattartáshoz.

 • A forgalom korlátozásáért megbüntették a Mikulást!

  A forgalom korlátozásáért megbüntették a Mikulás (azaz az olasz Karácsony Apó) kocsiját, amely éppen a vasárnap délutáni Télapó-futamra tartott.

  Valójában a szekeret egy trailer szállította, amelyet a verseny helyszínéül szolgáló dél-tiroli Levico Terme településének szigorú csendõrei feltartóztattak. A vezetõnek a szállítólevél hiányát és a forgalom akadályozását rótták fel. Ezen szabálysértésekért 250 eurós pénzbüntetés fizetésére kötelezték.

 • Kisfiút vár Mádai Vivien

  Kisfiút vár Mádai VivienMádai Vivien babája ugyan még nagyon pici, az orvosok szerint azonban kisfiút hord a szíve alatt a műsorvezető. \"Úgy tűnik, hogy kisfiú, bár még nagyon-nagyon picike, úgyhogy még azt mondta a doktornő is, hogy bármi lehet, de egyelőre úgy tűnik, hogy fiúcska\" - mondta a műsorvezető, aki azt is elmesélte, hogy már a tizennegyedik hétnél jár, de az első trimeszter nagyon megviselte. - \"Nekem az első trimeszter kőkemény volt, és nem is reggel voltam rosszul, hanem este.\" Mádai Vivien azt is elárulta, egy-két dolog már van a babaváráshoz, ám ez főleg édesanyjának köszönhető.

 • Szobafestõ nyerte az angol X-Factort

  A 27 éves Matt Cardle nyerte meg vasárnap este a tehetségkutató legújabb szériájának fináléját.

 • Autósjátékban szerepel Bódi Sylvi

  Egy autósjátékban szerepel majd Bódi Sylvi digitaliztált mása.

  A modellt Angelina Jolie-hoz hasonlóan, akit Lara Croft és a Tomb Raider miatt vetettek bitekre, fényképek alapján digitalizálták, hogy majd egy most készülõ autósjátékban szerepeljen.

  Bódi egyelõre nem tudja, hogy sofõr, navigátor, vagy a versenyt indító dögös csajszi lesz. Bódi hozzátette, nem ragadta meg az alkalmat, hogy kicsit faragjon digitális alakján, sõt õ állította le a készítõket, amikor azok kisebbre akarták venni a kemény munkával megformált lábizmát.

 • Hajdú Péter azt üzeni: ne mutogassa a punciját se a lányom, se a feleségem!

  Óriási botrányt robbantott ki nemrég, hogy Sarka Kata kirohant a CKM-fotózásról. Hajdú Péter szerint Pantl Péter be szeretett volna látni felesége lába közé, míg a férfimagazin fõszerkesztõje szerint Hajdú a túl hisztis. Az internetes sztártévé riportere ezúttal annak járt utána, hogy mi is történt az ominózus fotózáson és hogy milyen következményei lesznek a történteknek.

 • A H1N1 elérte Ukrajnát is!

  Az ukrán egészségügyi minisztérium bejelentése szerint 99 százalékos valószínûséggel elérte az új influenza ezt az országot is.

  A gyanús beteg egy 24 éves ukrán férfi, aki két hetet töltött az Egyesült Államokban, és a múlt héten tér haza.

 • Megszúrkáltak egy férfit a VI. kerületben!

  Súlyos sérüléseket szenvedett az a 36 éves férfi, akit egy IV. kerületi szórakozóhelyen szúrtak meg az éjszaka. A férfit egy szóváltást követõen szúrták meg, sérülései nyolc napon túl gyógyulnak.

loading...