rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Kecskék gyújthattak fel egy házat az Egyesült Államokban

 • Share on Tumblr

  Kecskék gyújthattak fel egy házat az Egyesült Államokban, de szerencsére egy macska jelezte a tüzet a gazdának - aztán eltûnt.

  A macska az éj közepén ébresztette fel a ház tulajdonosát, aki füstöt érzett és még idejében kimenekítette beteg anyját meg annak élettársát a házból. A kecskéket is sikerült biztonságba terelnie, a család kutyája is "megúszta" a tüzet, az életmentõ macska viszont eltûnt.

  loading...


  A tûzoltók szerint feltehetõen a kecskeól melegítésére szolgáló fûtõtestet rúghatták fel az állatok úgy, hogy tûz lett belõle.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Chateléssel kerüli meg némasági fogadalmát egy apáca

  A világhálóval kerüli meg némasági fogadalmát egy apáca Nagy-Britanniában: a neten cseverészik, miközben persze csendben van.

 • Mellvibrátorral játszott Jennifer Aniston

  Elektromos mellvibrátort tesztelt Ellen DeGeneres show-mûsorában Jennifer Aniston. A homályos célzattal készült kebelstimulátor különös hangokra és arckifejezésekre késztette a Jóbarátok egykori sztárját, aki a show-ban többek közt azt is elmondta: egyelõre nem tervezi gyermek örökbefogadását.

 • Samuel L. Jackson kapta idén a 23. American Cinematheque Award-ot

  Samuel L. Jackson nagyon meghatódott: a színésznek George Lucas nyújtotta át az American Cinematheque Awardot.

  Samuel L. Jackson kapta idén a 23. American Cinematheque Award-ot.

  A díjat a színészi karrier méltó elismeréseképpen, 1986-ban alapították, és adták át elõször.

  A kitüntetésben eddig olyan színészek részesültek, mint a tavalyi gyõztes Julia Roberts, George Clooney, Al Pacino, Tom Cruise és Nicole Kidman.

 • Rendõrséget hívott, pedig anyja csak fürdeni küldte

  A rendõrségtõl kért kétségbeesetten segítséget egy 22 éves férfi Lengyelországban, mert anyja ki akarta takaríttatni vele a szobáját.

  A hatóság embereinek nem mondta meg, hogy pontosan mirõl van szó, csak annyit, hogy kínozzák.

  A rendõrök a megadott varsói címre száguldottak, ahol kiderült: az anya egyrészt fürdésre szólította fel "kisfiát", másrészt rendrakásra.

 • Áramot termel a francia paraszt - busás hasznot hoz

  Négyezer háztartást lát el napenergiával egy francia farmer

  Weinbourg - Mintegy négyezer háztartás energiaigényét fedezi az a francia farmer, aki napelemeket telepített a Vosges-dombok lejtõin elterülõ farmján Északkelet-Franciaországban. A baromfitartással és gabonatermesztéssel foglalkozó Jean-Luc Westphal busás mellékjövedelemre számít a napenergia-termelésbõl.

 • Holt tõke: több tízezer halott kapott serkentõpénzt

  72 ezer halott kapott fejenként 250 dollár - bõ 50 ezer forint - nemzetgazdasági "serkentõpénzt" az Egyesült Államokban - tévedésbõl.

 • Madonna térdei nem bírják a sorozatos terhelést

  Madonna térdei nem bírják a sorozatos terhelést. A szigorú fitneszedzésekkel teljesen kikészítette magát fizikailag és az orvosok vészes vérszegénységet állapítottak meg nála.

  Mostantól minden próbára és turnéra orvosi kísérettel megy a leharcolt énekesnõ.

  Emellett az énekesnõ elküldte két táncosát, turnémenedzsere pedig saját jószántából akarja otthagyni az énekesnõt, akinek ráadásul magánéleti problémái mellett az egészsége is romokban hever.

 • Brit villanykörtedoyen: 70 éve szolgál

  London - Hetven éve nem kellett cserélnie egy villanykörtéjét egy asszonynak Nagy-Britanniában.

  De nem azért, mert sosem kapcsolta fel a lámpát. Becslése szerint vagy 600 ezer órán át világított eddig az izzó, mégsem égett ki. Lakásában a többit ugyanakkor gyakran kellett és kell cserélgetnie.

  "A mostani dolgok drágák és nem tartanak sokáig. Ez az öreg villanykörte jól mutatja, hogy milyen jól megcsinálták a dolgokat régen" - mondta a Daily Mirror címû brit lapnak.

 • Talma látogatást tett egy makói óvodában

  Világbajnok motorosunkról köztudott, hogy ahogy tud, segít és szívesen vesz részt jótékonysági akciókban. Érkezett a közelmúltban egy édesapától egy felkérés, melyben árverés céljából személyes tárgyakat kért a versenyzõtõl, aki a jó ügy érdekében hezitálás nélkül ajánlotta fel a tavalyi szezon során a brnoi versenyen viselt csizmáját és kesztyûjét, valamint még néhány dedikált pólót.

 • Mel C-nek lánya született

  London - Kislánya született Melanie Chisholmnak, a hírt maga az énekesnõ jelentette be internetes honlapján.

  A Spice Girls egykori Sporty Spice-a vasárnap kislánynak adott életet, aki a Scarlet nevet kapta. Anya és gyermeke jól vannak.

 • Kiki megmentette egy õzbak életét

  Három hónapja az Elsõ Emelethez is csatlakozott egy gida, ám õ nem egy szexi bombázó, hanem egy õzbak.

  Az együttes frontembere, Kiki félholt állapotban talált rá az erdõben.

  "Miután rátaláltam, szereztünk neki kecsketejet. Az erdõben a sokadik cumiztatás után tudott csak lábra állni" - emlékezett vissza az énekes, aki azóta három "fiával", két kutyájával és õzikéjével tölti minden szabadidejét.

 • Ötvenötmillió óvszer - egyetlen karnevál

  Ötvenötmillió óvszer - egyetlen karnevál

 • Hûtõszekrény, amivel lehet netezni

  Érintõképernyõvel és beépített internettel felszerelt hûtõszekrényt dobott piacra a dél-koreai Samsung Electronics cég. A Zipel e-Diary névre keresztelt hûtõszekrény ajtaját egy 25 centiméter átmérõjû érintõképernyõ díszíti.

 • Jim Carrey nagyapa lett

  Jim Carrey amerikai színész fiunokája a Jackson Riley Santana nevet kapta.

 • Pákó is feleséget keres? Kitálalt a sztár!

  Delhusa Gjon és Lapite Oludayo (közismertebben: Fekete Pákó) nevétõl volt hangos a bulvármédia, amikor a két sztár azt kezdte el híresztelni, hogy az saját valóságshow-t indíthatnak Gyõzike, vagy épp Benkõ Dániel feleségkeresõ produkciójának mintájára. Pákó szerint mindez hazugság.

 • Lopott autót emeltek ki a Dunából Ercsinél!

  Lopott autót emeltek ki a Dunából csütörtökön Ercsinél, a Fejér megyei Kulcsról éjszaka eltulajdonított személygépkocsi üres volt. Egyelõre nem tudni, hogy az autó miként került a folyóba, a körülményeket a rendõrség vizsgálja.

 • Igazi malacpersely

  Igazi malacperselyt árul egy brit férfi: terméke 100 százalékig természetes alapanyagú, mivel valódi malacot preparál és töm ki persellyé - az állatvédõk legnagyobb felháborodására.

 • Egy csók - egy hónap börtön

  A Nagy-Britanniában hetek óta feszült figyelemmel kísért per fellebbviteli tárgyalásán - a brit sajtó nagy terjedelmû hétfõi beszámolói szerint - az eljáró dubaji bíró 55 másodperc alatt hajította ki a 25 éves Charlotte Adams és 24 éves barátja, Ayman Najafi fellebbezését, helyben hagyva az elsõ fokú ítéletet.

 • Nem kedvelik a szomszédok a felelõtlen Justin Biebert

  Utálják a szomszédok Justin Biebert. Szerintük a fiatal énekes egy igazi ámokfutó a kocsijában, és legalább 160 km/órás sebességgel száguldozik a csendes lakóparkban, gyerekeket és kutyákat veszélyeztetve.

 • Eva Longoria most beszélt elõször Mark Sanchezzel való kapcsolatáról

  Mark Sanchez 25 éves, de már igen szép listája van azokról a hírességekbõl, akiket meghódított. Most a hollywoodi színésznõ, Eva Longoria adta be a derekát.

 • Késelés miatt letartóztatták a Taxi sztárját

  Párizs - Letartóztatták Samy Naceri francia színészt. Bírósági értesülések szerint azzal vádolják, hogy megkéselte volt barátnõje partnerét a nyílt utcán Párizsban.

  Luc Besson Taxi címû sorozatának sztárját hivatalosan fegyveres erõszakkal és gyilkossággal való fenyegetéssel vádolják - közölte Naceri ügyvédje. Hozzátette, hogy ejthetik a vádakat, ha a nyomozás során nem tárnak fel egyértelmû bizonyítékokat.

 • Pizza a hercegi párról

  Vilmos brit herceg és menyasszonya, Kate Middleton novemberi eljegyzése óta megállás nélkül készülnek az esküvõvel kapcsolatos újabb és újabb szuvenírek.

 • Megcsalás-biztos jegygyûrû

  Retteghetnek a félrelépõk! Már kapható az ékszerüzletekben a megcsalás-biztos jegygyûrû. Az ékszert hiába veszi le viselõje, nyomot hagy az ujjon.

 • Kínában büntetik a playback-et

  A kínai Kulturális Minisztérium januártól életbe lépõ szigorítása után komoly büntetésre számíthatnak azok az elõadók, akik tátogással és kamu zenéléssel csapják be a rajongóikat.

  A minisztérium egyik tisztségviselõje, Szun Csiu-hszia elmondta, a mûködési engedélyük bevonására számíthatnak azok, akiket egy kétéves ciklus során legalább kétszer playbackezésen kapnak.

 • Hien szüleinek mennie kell?

  Talán sosem lehet újra együtt Nguyen Thanh Hien (16) családja. Ha beigazolódik a gyanú, és ítélet születik, akkor az embercsempészéssel megvádolt szülõket esetleges büntetésük után örökre kitoloncolhatják az országból.

 • Életének 96. évében elhunyt Illés Sándor!

  Életének 96. évében szerdára virradóra elhunyt Illés Sándor, Táncsics Mihály-díjjal és Aranytoll elismeréssel kitüntetett újságíró, író - tudatta a család az MTI-vel.

  Illés Sándor munkássága elismeréseként megkapta a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) Aranytoll elismerését, a Magyar Újságírók Közösségének (MÚK) Petõfi Sándor Sajtószabadság Díját, a Vajdasági Irodalmi Díjat, a Táncsics Mihály-díjat, a Magyar Örökség Díjat, 2005-ben a Prima Díjat és a Mikszáth Kálmán-díjat.

 • Prostit kapott a 14. szülinapjára!

  Tíz hónap börtönbüntetés vár egy brit férfira, aki a kaland jegyében prostituálttal akarta meglepni fiát annak 14. születésnapja alkalmából.

  A megrendelt hölgyrõl azonban kiderült, hogy valójában rendõrnõ. "Az ön kötelessége, hogy fia erkölcsössége felett õrködjön, és nem az, hogy bevezesse a szexualitás világába" - fogalmazott az ítélethirdetés során Jonathan Teare bíró.

 • Azt hitték öngyilkos akar lenni, pedig csak a leckéjét csinálta meg

  Pánik tört arra az anyára, akinek egy este kisiskolás gyermeke egy búcsúlevelet nyomott a kezébe: megköszönt minden jót neki, amit kapott tõle az életben, mondván: hamarosan már nem lesz az élõk között.

 • Megszökött egy tinilány kilencvenéves szaúdi võlegénye elõl

  Rijád - Megszökött a nászéjszakáról az a 14 éves külföldi lány, akit családja egy több mint 90 éves arab aggastyánnak ígért. A becsapott võlegény panaszt nyújtott be Mekka városának - olvasható az Okaz címû lap hétfõi számában.

 • Nõi titkos ügynökök elõnyben a brit hírszerzésnél

  London - A brit titkos ügynök hagyományosan fehér bõrû, férfi és Martinit iszik - eddig így tudtuk, legalábbis James Bond, a fiktív brit szuperkém kultuszfigurája alapján.

  Az MI6 brit külföldi hírszerzés viszont jó egy éve egészen más kaliberû kémeket keres honlapján és újsághirdetésekben. Az ideális jelölt középkorú anya, etnikai kisebbséghez tartozik, folyékonyan beszél mandarin, arab, perzsa vagy valamilyen afganisztáni nyelven, és idáig meg se fordult a fejében, hogy ügynök legyen. Lehet, hogy hamarosan James Bondot, a "007"-es szuperkémet is "Jane Bondnak" fogják hívni?

loading...