rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Munkagép alá szorul egy férfi Földeákon!

 • Share on Tumblr

  Ketten megsérültek, amikor felborult egy húsztonnás munkagép Földeákon. Az M43-as autópálya-építkezésen dolgozó jármû lecsúszott a szervizútról és felborult.

  A munkagép sofõrje kis sérülésekkel úszta meg a balesetet, két utasa közül az egyik nyílt lábszártörést szenvedett, a másikat – aki a jármû alá szorult – tûzoltók szabadították ki.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Folyamatosan halogatja az esküvőt Jennifer Aniston és Justin Theroux

  Folyamatosan halogatja az esküvőt Jennifer Aniston és Justin TherouxÚgy fest, Jennifer Aniston és Justin Theroux cseppet sem került közelebb az esküvőhöz. Közeli ismerőseik tudni vélik, hogy a lagzi halogatása rendkívül zsúfolt naptáruknak, a rengeteg munkának és Bel Air-i villájuk felújításának köszönhető. A páros már 10 hónapja jár jegyben, de egyelőre nyomát se látni a sietségnek, ami a boldogító igen kimondását illeti. A pletykák persze most is hamar szárnyra kaptak. A legfrissebb híresztelés szerint ki volt már jelölve egy nap, amit azért halasztottak el, mert túl közel esett volna Brad Pitt és Angelina Jolie esküvőjének napjához.

 • Bikákkal ûzik el a szexet?

  Bikákkal tervezik elûzni a pásztorórázó párokat egy mezõrõl Nagy-Britanniában. Surrey megyei önkormányzatának vezetõségében merült fel az ötlet, miután 300 puttenhami lakos panaszlevéllel fordult a hatósághoz.

 • 42 millió dollárért árulja luxuslakását Bon Jovi

  Jon Bon Jovi 42 millió dollárért (32,2 millió euró) árulja New York-i Soho negyedben lévõ luxuslakását.

 • Kosárlabdára harapott egy harcsa - fotó

  Kosárlabdára harapott egy harcsa - fotóEgy, a kanadai Round Lake mellett tartózkodó férfi arra lett figyelmes, hogy a tó vize furcsa színben játszik, úgy tűnik, mintha egy labda lenne ott, ezért odament, hogy megnézze, mi van a vízben. Ekkor vette észre, hogy egy harcsa úszik ott: a hal megpróbált lenyelni egy vízbe pottyant kosárlabdát, ám az túl nagy falatnak bizonyult, és beszorult a szájába. A harcsa hullafáradtank tűnt, minden bizonnyal sokszor megpróbált a víz alá merülni, de a labda folyton visszarántotta a tó felszínére. A férfi többször is megpróbálta kivenni a labdát a hal szájából, de nem sikerült.

 • Játékpisztollyal fenyegetõzve rabolták ki a szegedi takarékszövetkezetet

  Játékpisztollyal fenyegetõzve rabolták ki a múlt héten a szegedi takarékszövetkezetet - tájékoztatta szerdán a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

  Szenti Szabolcs elmondta: a pénteken történt rablás után a nyomozók a helyszín közelében megtalálták az elkövetéskor használt maszkot, illetve a játékpisztolyt. Emellett rátaláltak a férfi által valószínûleg viselt sapkára, cipõre és melegítõfelsõre is. Ezek képét a rendõrség a honlapján közzétette.

 • Úton a baba Rihannánál?

  A héten betegségre hivatkozva mondta le koncertjeit, de állítólag a reggeli rosszulléteinek oka valójában az, hogy úton van a baba!

 • Kizárta magát kocsijából a rabló

  Kizárta magát a menekülésre szánt autóból egy rabló az Egyesült Államokban, így aztán hamar elfogták.

 • Deutsch Anita babája elment

  Deutsch Anita elveszítette a magzatát. A színész házaspár már azon mélységesen megdöbbent, amikor az elmúlt napokban napvilágra került a babavárás ténye.

  Csak a legközelebbi ismerõsöknek mondták el a boldog hírt, közülük szivárogtatta kis valaki az információt a mádiának.

  Deutsch Anita nem tud, és nem is akar a fájdalmáról beszélni, de a Storynak elmondta, hogy kislánya és férje ad neki erõt ezekben az órákban.

 • Angliába akar költözni a szoláriumfüggõ nõ

  A világ legrosszabb anyukájának kiáltották ki nemrég Patricia Krentcilt, ami nem is csoda, a nõ ugyanis a hatéves kislányát akarta szoláriumba küldeni.

 • Esõ miatt félbeszakadt a Szávay-testvérek párosmeccse!

  Esõ miatt félbeszakadt a Szávay-testvérek, Ágnes és Blanka párosmeccse a 220 ezer dollár összdíjazású GDF Suez Grand Prix Budapest elnevezésû salakpályás nõi tenisztornán.

  Az alkalmi kettõs az elsõ fordulós mérkõzésen 1:5-ös vesztésre állt a Marija Koritceva, Iona Olaru ukrán, román duóval szemben, amikor zuhogni kezdett az esõ.

  Folytatás ma.

 • Virtuálisan pornószereplõk lehetünk!

  A férfiak hamarosan képesek lesznek pornóvideó nézése közben ugyanazt érzékelni, amit a filmben szereplõ férfitársuk. Ezt ígéri a RealTouch elnevezésû berendezés, amelyet a hét végén mutattak be Las Vegasban az éves szexexpón.

  A készülék egy tenyérben elférõ henger, amely szintetikus gumival van bélelve, benne sikosító-befecskendezõ, melegítõ és egyéb berendezésekkel. A gumin megfelelõ rés van egy bizonyos férfitestrész befogadására.

 • Békás bor

  Békát talált palackozott borában egy nõ Nagy-Britanniában, ami miatt pert tervez az ital forgalmazója ellen.

 • Top 5 botrány 2007: Owen Wilson öngyilkossági kísérlete

  A sármos színész szinte kizárólag sztárokkal gabalyodik össze: kapcsolata volt már Sheryl Crow-val, Demi Moore-ral és legutoljára Kate Hudsonnal. A szakítás kikészítette Wilsont: augusztus 26-án rohamkocsi vitte kórházba, miután ereit felvágva öngyilkosságot kísérelt meg Santa Monica-i házában. A vérzés mellett az altató-túladagolás is komoly veszélyt jelentett, így eleinte nagyon súlyos állapotban kezelték a színészt.

 • Megvásárolható James Bond autója

  Egy svájci milliomos felújította, és most hárommillió angol fontért (csaknem egymilliárd forintért) Nagy-Britanniában megvételre kínálja James Bond Aston Martin márkájú autóját a hozzá tartozó olyan extrákkal, mint a fényszórók mögé beépített rejtett géppuskák, a füstfüggöny-eregetõ szerkezet vagy a golyóálló szélvédõ.

 • Pénz hullott a templom látogatói nyakába

  Pénz hullott a templom látogatói nyakábaVáratlanul több tízezer rúpia hullott egy indiai templom látogatóinak és koldusainak a nyakába. A pénzt egy majom szórta a magasból a hívőkre. Az állat előzőleg elcsente egy nő tárcáját, amelynek tartalmát Vrindavan város egy templomának párkányán ülve zúdította az emberekre, a kiszórt pénz nagyjából 650 ezer forint értékű volt. Az égből hulló bankók láttán hirtelen rengetegen csődültek össze, hogy felmarkoljanak maguknak valamennyit. A tárca tulajdonosának az eredeti összeg töredékét sikerült visszaszereznie. Hasonló eset egyébként már máskor is történt Indiában.

 • Kertész Imre Nobel-díjas magyar író Jean Amery-díjat kapott!

  Kertész Imre Nobel-díjas magyar író kapta idén esszéíró munkásságáért a Jean Amery-díjat – közölte csütörtökön a Klett-Cotta kiadó Stuttgartban.

  A 12 ezer euróval járó díjat kétévente adják át a frankfurti könyvvásáron.

 • Beindult a földkerülõ rekord hajsza

  Megcsinálta a tervezett földkerülõ világrekordot egy 34 éves corwallli férfi. Vin Cox 176 nap alatt biciklizte körbe a földet. A bringás februárban indult és augusztus elsõ napjaiban ért vissza Greenwich-be.

 • Négyezredáron adott el egy van Gogh-mûvet

  Ötvenötezer forintnyi dollárért adott el egy 220 millió forintot érõ van Gogh-vázlatot egy betörõ az Egyesült Államokban.

 • Életfogytiglani börtön a dél-afrikai reggaesztár gyilkosainak

  Johannesburg - Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték a Dél-Afrikai Köztársaságban azt a három férfit, aki 2007-ben egy rablás során megölte Lucky Dube világhírû reggaezenészt - adta hírül a SAPA hírügynökség.

 • 300 ezer eurót kaszált a pornódíva (+18)

  Igencsak megindította egy angol milliárdos szívét és pénztárcáját Michelle Thorne pornószínésznõ. A férfi nem kevesebb, mint 300 ezer eurót fizetett a 26 éves pornódívának azért, hogy együtt tölthessék szilveszter éjszakáját.

 • Rihanna tanúskodni fog a bíróságon Chris Brown ellen!

  Rihanna tanúskodni fog a bíróságon volt párja, Chris Brown ellen – jelentette be az énekesnõ ügyvédje. Brownt azzal vádolják, hogy megverte és fojtogatta Rihannát, aki nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szerzett.

 • Aktmodell 11 évesen?

  Rendõrségi eljárást indítottak egy brit anya ellen, aki arra buzdította 11 éves kislányát, hogy legyen belõle aktmodell. Szépítgetésére 90 ezer forintot költött havonta, és még az is elmondta neki, hogy sok férfival ágyba kell majd bújnia, ha sikeres akar lenni. Meztelen modellt akar csinálni 11 éves lányából egy megvadult anya.

  A manchesteri Sasha Benningtonnak nyolc éves korában már mûkörme és póthaja volt, anyja, Jayne elhatározta, hogy általa valósítja meg saját, be nem teljesült álmait. Tárgyként hurcolja a kislányt egyik ügynökségrõl a másikra.

 • Véget ért a szerelem Cseke Katinkáéknál?

  Cseke Katinka mindent megtett azért, hogy tíz évvel fiatalabb arab szerelme, Hassine Magyarországra költözhessen, és együtt élhessenek. Miután ez sikerült, jöttek a szürke hétköznapok és a nehézségek.

 • Pénzjutalmat adott egy hajléktalanviccért Oprah Winfrey

  Bõkezûen jutalmazza a jó viccet Oprah Winfrey: az amerikai televíziós mûsorvezetõ ugyanis száz dollárt (húszezer forintot) adott egy kéregetõnek, miután az megnevettette egy hajléktalanviccel.

 • Megint gyilkolni fog Freddy Kruegert

  Billy Bob Thornton játssza Freddy Kruegert a Rémálom az Elm utcában címû klasszikus horror remake-jében.

  Robert Englund, a gyilkos pengékkel felszerelt Freddy Krueger megformálója egy interjúban elárulta, hogy remake készül a ma már klasszikusnak számító Rémálom az Elm utcában címû horrorból.

  Englund - aki nyolc alkalommal alakította Freddy-t - elárulta, hogy már meg is találták az ideális utódot a szerepre, Billy Bob Thornton személyében, aki szerinte "kiváló választás" a készítõktõl.

 • Autólopásgátló könyörgõcetli

  Rio de Janeiro - Annyira rossz állapotú egy brazil nõ autója, hogy a tolvajok inkább el se lopták, sõt, szánakozva némi pénzt tettek bele.

 • Luxusbirtokon nyaral Beyoncé és családja

  Beyoncé egy New Yorkhoz közeli birtokot választott ki: itt tölti az augusztus családjával.

 • Kutyasimogatás és per

  Perre vitte vitáját volt férjével egy német asszony, aki a férfinél maradt szeretett kutyáját akarta meglátogatni.

 • Félrefordítás miatt lépett fel Bécsben fluor

  A dómban látták bulizni

  Fluor, a tini-rapsztár lépett fel a bécsi Liszt-év megnyitóján. A szervezõk elnézést kérnek és azt ígérik, mindenki megkapja, amit kell, és utána a lakásukban a buli folytatódik.

  "Nem tudjuk, mi történt. Megkaptuk a magyaroktól az angolra fordított szakmai leírást, abban az volt, hogy International Fluor Year 2011. Csodálkoztunk is, mi ez a szar, de aztán úgy voltunk vele, hogy igazából leszarjuk, a magyarok biztos jobban tudják."

 • Madonna térdei nem bírják a sorozatos terhelést

  Madonna térdei nem bírják a sorozatos terhelést. A szigorú fitneszedzésekkel teljesen kikészítette magát fizikailag és az orvosok vészes vérszegénységet állapítottak meg nála.

  Mostantól minden próbára és turnéra orvosi kísérettel megy a leharcolt énekesnõ.

  Emellett az énekesnõ elküldte két táncosát, turnémenedzsere pedig saját jószántából akarja otthagyni az énekesnõt, akinek ráadásul magánéleti problémái mellett az egészsége is romokban hever.

loading...