rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Repülõn felejtették az utast

 • Share on Tumblr

  Repülõgépen felejtettek egy utast négy teljes órára az Egyesült Államokban a leszállás után.

  loading...

  Az utas elaludt útközben, és arra sem ébredt fel, amikor a repülõ landolt Philadelphiában. A gép személyzete nem vette észre a szunyókáló nõt, a takarítók azonban már igen.

  Az amerikai közlekedésbiztonsági felügyelet vizsgálja az esetet, hogy ugyan miként felejthettek valakit egy repülõn a szigorú elõírások ellenére.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Pornóképeket nyomtattak egy francia kifestõkönyvbe

  A Dessiner címû francia kifestõmagazin legújabb számát elrontották a nyomdában, aminek az lett az eredménye, hogy a kishajós, kisállatos képek helyett a gyerekek egy pornómagazin orgiáit kapták az arcukba. Nem tudni, mennyit rontottak el a tízezer példányban nyomott kiadványból, de Svájcban már vissza is hívták a standokról.

 • Álmában szeretkezik partnereivel egy angol lány

  Különleges betegségben szenved egy huszonhárom esztendõs angol lány, Haley Batty: álmában mászik rá partnereire, többször is képes hosszas aktusokat folytatni az éjszaka során, másnap azonban semmire sem emlékszik.

  A huszonhárom éves angol bárpincérnõ, Haley Batty életét egy különleges és ritka betegség keseríti meg: a fiatal lány szexszomniás, álmában hirtelen megkívánja a szexet és rámászik partnerére, akár többször is, ébredés után viszont nem emlékszik a történtekre.

 • Bencsik Tamara egy rádió hangja lesz!

  Bencsik Tamara minden bizonnyal még nem fogta fel, hogy szombat este óta a Megasztár kiesõi közé tartozik.

  A vajdasági lány ugyanakkor egyre elfoglaltabb: interjúkat ad, címlapfotózáson volt, és egy lemeztervvel is megkeresték.

  "Hiányoznak a többiek, a légkör, a közös vacsorák, az órák. Jó lesz megint egy színpadon állni" - vallotta be könnyes szemmel Tamara, aki a holnapi klubkoncertet várja a legjobban. A Megasztárból kiesett énekesnõt azon felül, hogy egy lemeztervvel is megkeresték, elõre láthatólag õ lesz 2009-ben a Danubius Rádió hangja is.

 • Óvva inti az idõsebb nõktõl a One Direction énekesét Russel Brand

  Russell Brand figyelmeztette az énekest, hogy óvatosabban dobálózzon a kifejezésekkel.

 • Több tízmillió jent adtak egy tonhalért

  Rekord árat hozott az év elsõ halárverése a tokiói Cukidzsi halpiacon, ahol 32,5 millió jent, azaz 82,4 millió forintnak megfelelõ összeget fizettek egy tonhalért.

 • Farkasportréval terelgeti birkáit egy juhász Kínában

  A fénykép igen nagy, fél embernyi, és a farkasnak csak a feje van rajta, így jól láthatják a birkák, már csak azért is, mert gazdájuk jól feltartja nekik.

  Hogy mennyit fognak fel belõle, nem tudni, de nem fejvesztve rohannak, hanem engedelmesen vonulnak pásztoruk elõtt. A Huasang Daily címû kínai lap szerint a juhásznak feltehetõen olcsóbb farkasfotót tartania - a kezében -, mint juhászkutyát.

 • Ököllel támadt az autóbusz vezetõjére két ittas férfi!

  Ököllel támadt a Székesfehérvár-Bakonycsernye között közlekedõ menetrend szerinti autóbusz vezetõjére két ittas férfi.

  A sofõr nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

 • A 40 feletti férjes asszonyok élvezik a legjobban a szexet

  A férjezett nõk 40 éves koruktól élvezik a leginkább a szexet - állatják egy brit tanulmány szerzõi.

 • Profik a rúdon – az utcán mutatták meg tudásukat

  Utcai rúdtánc bemutatót rendeztek a kolumbiai Bogotában.

  A fitnesz rúdtánc elõször az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban jelent meg, majd néhány évtized alatt az egész világban népszerûvé vált.

 • Dutyiba kerülnek a nudizó strandolók Dubajban

  Dubaj - Figyelmeztetésnek szánt akciósorozat keretében 79 nyugati turistát dugtak rács mögé az elmúlt két hétben a dubaji hatóságok, mert a tengerparton "szabados" viselkedésükkel úgymon d zavarták a strandoló családokat.

 • Nem a saját autójával hajtott el egy ittas férfi

  Összekeverte a saját autóját egy másik kocsival egy nem túl szomjas sofõr, mentségére legyen mondva: a kocsi színe és típusa stimmelt, és a kulcs is nyitotta, ezért nem tûnt fel neki a csere.

 • Újra apa lesz Alec Baldwin

  A tavaly újra nõsült Alec Baldwin legszívesebben zokogna a boldogságtól.

 • Tizenöt amerikai pár egyszerre esküdött meg egy hullámvasúton!

  Tizenöt amerikai pár egyszerre esküdött örök hûséget egymásnak, de nem templomban, hanem hullámvasúton.

  A boldogító igen után a párok nyomban mentek egy kört a nyaktörõ hullámvasúton Minnesota államban, így tették még emlékezetesebbé az esküvõjüket. De az is lehet, hogy már elõre akarták szoktatni magukat ahhoz, hogy a házasság is olyan, mint a hullámvasút. A hullámzó szertartásról video készült, s a felvételt minden pár megkapta emlékbe.

 • Agyonvertek egy két éves kisfiút!

  Tíz év börtönt kapott Robert Cunningham, aki megölte a 23 hónapos Brandon Muirt. A férfi évek óta heroinfüggõ, élettársa, a gyerek anyja szintén.

  A Dundee-ban élõ Brandon március 16-án halt meg a kórházban, 40 különbözõ sérülése volt, a beszakadt mellkastól kezdve a törött csontokig. Az orvosi jelentés szerint a halálát megelõzõ három hétben szenvedett a brutalitástól. Pontosan attól a perctõl kezdve, amikor Robert hozzájuk költözött.

 • A Szex és New York Samanthája imádj a szexet!

  A Szex és New York Samanthája nemcsak a filmen, hanem a valóságban is a fiatal pasikra bukik.

  Az 52 éves Kim eddig háromszor volt férjnél és úgy tûnik, nem tud megállapodni. Legutóbbi kedvesétõl négy éve vált el, azóta pedig egyik kaland jön a másik után.

  Sõt, maga is beismerte: lehet, hogy tényleg szexfüggõség van a dologban.

  A színésznõ így valóban nem sokban különbözik attól a figurától, akit a sorozatban alakít.

 • Hízni akar a bõ negyed tonna Donna

  Négy és fél mázsára akarja felhizlalni magát egy amúgy sem pillesúlyú nõ az Egyesült Államokban.

 • Lila krumpli

  Lila krumpli tûnt fel a brit zöldségboltokban: nemcsak a héja szokatlan színû, hanem a belseje is.

 • Sülthús illatú kölni Karácsonyra!

  Sülthúskölnivel rukkolt ki egy gyorsétteremlánc karácsonyi ajándékújdonságként az Egyesült Államokban.

  Az ínycsiklandozó illatszerbõl bõ 700 fontnyi dollárba kerül egy üvegecskényi - adta hírül a Daily Telegraph.

  Hogy az üvegen van-e figyelmeztetés, miszerint a kölni használója ne merészkedjen kannibálközelbe, arra nem tért ki a brit lap.

 • Nem kér az ingyen ruhákból Nicole Kidman

  Gálák, díjátadók, díszvacsorák. A filmsztárok élete csupa csillogás, de ügyelniük kell, nehogy ugyanazt vegyék fel rövid idõn belül kétszer egymás után. Kidman azonban nem kér az ingyen ruhákból.

 • Egyre nagyobb problémát okoz az alkohol az amerikai hadseregben

  Egyre többen nyúlnak a pohár után az amerikai hadseregben.

 • Mel Gibson fegyverrel alszik

  Mel Gibson nemrégiben arról nyilatkozott, hogy sok celebbel ellentétben nem alkalmaz testõröket, inkább saját kezébe veszi személyes biztonságát. A színész azt vallja ebben a mai világban fel kell fegyverkezni, ezért tart otthon fegyvert és baseball ütõt is a hálószobájában.

 • Szétkente az ürülékét a rendõrség wc-ben!

  Rendõrségi vécé elleni „merénylet” miatt került õrizetbe egy férfi az Egyesült Államokban. A vandál valamiért bedühödhetett, mert miután bement az illemhelyre, a padlóra piszkított, aztán produktumával összekente a falakat, végül tüzet gyújtott vécépapírból és kéztörlõkbõl.

  A 24 éves férfi csupán a barátnõjéért ment a kapitányságra, hogy hazavigye, mert ittas vezetésen érték a 22 éves hölgyet, de végül õ került rács mögé.

 • Harry herceg leesett a lóról

  Harry herceg leesett a lóról, de szerencsére nem lett semmi baja.

 • Horváth Ágnes exegészségügyi miniszter 111 méter magasból ugrott le

  Elkezdõdtek a Sztárok a fejükre estek szereplõinek megmértettetései Afrikában. Frei Tamás hazai közéleti személyiségekbõl verbuvált csapata elkezdte a kalandmûsor forgatását, melynek során máris akadtak veszélyes és izgalmas feladatok.

  Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszternek és néhány csapattársának például 111 méter magasból kellett leugrani bumgee jumpinggal. A kalandoroknak a festõi szépségû Viktória-vízesés fölött húzódó, a világ második legmagasabb bumgee jumping-helyeként számontartott hídról kellett a szédítõ mélységbe vetni magukat.

 • Maratonfutás közben házasodott össze egy pár Nagy-Britanniában

  Futólag házasodott össze egy pár Nagy-Britanniában: a hét végi londoni maratonin lépett frigyre.

  Az 50 fõs násznép és a pap - katolikus esküvõ volt - azonban nem tartott lépést velük, ezért még kitérõt is kellett tennie a 37 éves menyasszonynak és 44 esztendõs võlegényének, bár csak 800 métereset a szertartáshoz.

 • 32 nyelven beszélõ EU-szakfordító

  Harminckét nyelven beszél Joannisz Ikonomu 44 éves görög EU-szakfordító, de nem pihen babérjain: most belevág az amharába, mert kedveli az etióp konyhát. "A második sémi nyelv már nyilván könnyebben megy" - vélekedik a héberül is beszélõ nyelvzseni.

  Hétköznapjai azzal telnek, hogy Brüsszelben az Európai Unió megbízásából jogi szakszövegeket fordít dánról vagy portugálról görögre, esetleg azerirõl vagy fehéroroszról angolra. Aki négy munkanyelvnél többet képes használni, azt már kiemelkedõ képességûnek tekintik az uniós tolmácsok és fordítók körében. Joannisz ötször ennyi nyelven dolgozik.

 • Vilmos és Harry herceg a londoni Bond-bemutatón

  Vilmos és Harry herceg is részt vesz a legújabb James Bond-kaland díszbemutatóján, királyi rangot adva a londoni premiernek.

  A Quantum csendje címû 22. Bond-mozi producerei kedden jelentették be, hogy a brit uralkodóház két képviselõje is megjelenik a vörös szõnyegen.

 • 99 éves korában elhunyt Mosonyi Emil Kossuth-díjas vízépítõ mérnök

  Péntekre virradóra 99 éves korában Karlsruhéban elhunyt Mosonyi Emil Kossuth-díjas vízépítõ mérnök. A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) rendes tagja többek között a tiszalöki vízlépcsõ tervezésének és kivitelezésének mûszaki vezetõje, a Viziterv igazgatója, a dunai erõmûrendszer elõmunkálatainak vezetõje volt. Nevéhez fûzõdik az egykor jelképessé vált bõs-nagymarosi gát; az õ elképzelésein alapult az a megállapodás, amelyet Magyarország és Csehszlovákia 1977-ben kötött a dunai vízlépcsõrõl.

 • Megfulladt egy focista gonoszmentesítõ fürdésben

  Harare - Krokodilban gazdag folyóba fulladt egy focista Zimbabwéban, amikor csapatával fürdõzéssel próbálta mentesíteni magát a gonosz szellemektõl egy meccs elõtt.

  A Midland Portland Cement 16 játékosa edzõi parancsra úszkált egyet a Zambéziben "gonosztalanítási" céllal. A folyónak erõs a sodra a fürdõzés helyén - Victora Falls üdülõváros mellett -, ráadásul krokodilok és vízilovak is bõven akadnak benne. Amikor a csapat végre kijöhetett a partra, már csak 15-en voltak.

 • Szörnyethalt egy szurkoló Amerikában

  Egy baseball-szurkoló életét vesztette egy meccsen. A labda miatt túlhajolt a korláton és lezuhant a többméteres mélységbe Amerikában.

loading...