rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Justin Timberlake a lesifotósok miatt nem tud golfozni

 • Share on Tumblr

  Az énekes-színész azt állítja, hogy a lesifotósok miatt nem megy neki mostanában a golfozás.

  loading...

  Justin Timberlake a paparazzo-kat hibáztatja amiért az utóbbi idõben nem megy neki kedvenc sportja. A híresség nagy szerelmese a zöld gyepes játéknak, de mostanában nem úgy teljesít benne, ahogy szokott.

  Az énekes-színész, aki nagyon szeret golfozni, azt állítja, hogy az õt mindenhová követõ lesifotósok vakui miatt mostanában gyengébben játszik. A hírességnek még saját golfpályája is van szülõhelyén, a Tennessee-i Memphis-ben, de ennek ellenére is romlott a teljesítménye.

  „Folyton fotóznak, amikor játszom, ami elég zavaró… Nem zavarna, ha nem rohannának ki a pálya közepére, amikor ütni próbálok. Bár ahogy én játszom, talán tényleg a pálya közepén vannak a legnagyobb biztonságban!” – mondta el Timberlake.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Félmillió részeges brit síelõ várható

  Több mint félmillió ittas, vagy másnapos brit síelõ és hódeszkás várható az európai síparadicsomokban.

 • Ismét apa lesz az Edda zeneszerzõ-billentyûse

  Gömöry Zsolt, az Edda zeneszerzõ-billentyûse rendhagyó születésnapi ajándékot kapott idén.

 • Lóval közösült egy nyugdíjas

  Bilincsben vitték el egy felthami legelõrõl azt a nyugdíjas bácsit, akit annyira megihletett egy ló szépsége, hogy nem csak megkívánta, de magáévá is tette a délceg paripát. A baj csak az volt, hogy a röpke légyottot egy forgalmas út melletti mezõn ejtette meg, és egy arra járó motoros, elsõ döbbenetében fel is jelentette a pajzán nagypapát. • Elhunyt anyjának ajánlott egy új oktatóközpontot Bill Gates

  Elhunyt anyjának ajánlott és róla nevezett el egy új virginiai oktatóközpontot Bill Gates.

 • Könyvet írt Liptai Claudia

  Októberben jelenik meg Liptai elsõ könyve, melyet reményei szerint több is követ majd.

 • Guinness Rekord! Dugókból készített mozaikot!

  Három éven belül harmadszor került be a Guinness Rekordok Könyvébe az albán Samir Strati, ezúttal egy dugókból készített gigantikus mozaikkal: a 12,94 méter széles és 7,1 méter magas alkotás gitározó ifjút ábrázol, és a világon a legnagyobb a maga nemében.

  A 42 éves alkotó szerint mozaikja "a mediterrán szellemet fejezi ki, amely a zene, a Nap és a bor szülötte".

 • Nem közösült eleget a feleségével - elvesztette a pert

  A francia bíróság ítélete szerint közel három millió forintnyi eurót köteles fizetni volt feleségének az a férfi, aki nem teljesítette kellõ mértékben házassági kötelességét.

 • Kisbabát vár a Desperado énekesnõje

  Gábor Bernadett, a Desperado zenekar énekesnõje belépett azon hírességek sorába, akik babát várnak.

  A gyermek édesapja szakmabeli, hiszen õ a Kerozin együttes egykori billentyûse, Mosquito.

  Gábor Bernadett szerint egyelõre még alig gömbölyödik a hasa és leginkább egy jóllakott óvodásra hasonlít.

  A baba áprilisban látja majd meg a napvilágot.

 • A sport- és a szexmûsorok csábíthatják 3D-s tévézésre a franciákat

  A háromdimenziós sport- és szexmûsorok ösztönözhetik leginkább a franciákat a 3D-s tévékészülékek beszerzésére, szakértõk szerint azonban az új tévék iránt csak akkor lesz tömeges az érdeklõdés, ha kényelmesebben nézhetõvé teszik, és reálisabb áron kínálják azokat.

 • Férfisztriptízre vitte el négy diáklányát egy tanárnõ!

  Férfisztriptízre vitte el négy diáklányát egy tanárnõ az Egyesült Államokban, aminek végeredményeként távozott állásából.

  A 47 éves, középiskolai pedagógus nem maga szorgalmazta a kirándulást, hanem a 17-18 éves lányok kérték, akik valamennyin pompongirlök, azaz sportcsapat- és drukkerbuzdító táncosok.

 • Táncolj Amcsi!

  Megtáncoltatott amerikai

  Jeruzsálem - Az izraeli repülõtéri biztonsági õrök megtáncoltattak egy amerikait, mert nem hitték el neki a neve miatt, hogy az Alvin Ailey tánccsoport tagja.

 • Victoria Beckham fiúsra vágatta a haját

  A futballistafeleségnek sikerült magára vonnia a figyelmet a New York-i divathéten

  Victoria Beckham számára a fizurák folytonos váltogatása nem új dolog.

  Most ismét meglepetést okozott új külsejével a New York-i Divathéten, ahol férje, David Beckham helyett Jennifer Lopezzel libegett le-föl kézenfogva.

  Készséggel pózolva a fotósoknak és nyilatkozva az újságíróknak.

 • Fõleg tablettával védekeznek a nõk a nem kívánt terhesség ellen

  Fõként tablettával védekeznek az amerikai nõk a nem kívánt terhesség ellen, de a washingtoni kormányzat öt év óta elsõ, e témában készült összehasonlító jelentése szerint más országokban jóval népszerûbb ez a módszer.

 • Betiltotta a Gandhi képével díszített luxus töltõtollak forgalmazását az indiai bíróság

  Betiltotta a Mahatma Gandhi indiai politikus képével díszített luxus töltõtollat egy indiai bíróság.

 • Megjelenik Spears-mama könyve

  New York - Britney Spears édesanyja könyvet írt híressé vált gyermekeivel való viszonyáról, amelyben beszámol a magánéleti válságba jutott sztárénekes kilábalásáról éppúgy, mint kisebb lánya mellbevágóan korai terhességérõl.

  A Through the Storm (A viharon át) címû kötetet egy vezetõ keresztény kiadó jelenteti meg szeptember 16-án.

 • Világrekord 56 Harley-Davidson-on

  Megdöntötte a Harley-Davidsonnal végrehajtott "távolugrás" világrekordját kedden egy vakmerõ amerikai, méghozzá oda-vissza. Seth Enslow az ausztráliai Sydney kikötõjénél azért ugrott másodszor is, mert a tévések és a fotósok lemaradtak az elsõrõl.

 • Megválik szeretett otthonától Pamela Anderson

  Évek óta húzódó anyagi vergõdés után a Baywatch sorozat ikonikus sztárja megválik szeretett Malibu-i otthonától.

 • Halottnak hitték a babát, de a szülés után kiderült mégis él

  Az orvosok halottnak nyilvánították a kisfiút, õ azonban mindenkit alaposan meglepett. Csodák pedig igenis vannak.

 • Csótány a Burger King szendvicsében

  Egy harmincéves dán nõ hajszál híján lenyelt egy döglött csótányt egy falat hamburgerrel a Burger King amerikai gyorsétteremlánc egyik boltjában – adta hírül a Jyllands-Posten napilap.

 • Ashlee Simpson bármelyik pillanatban megszülhet

  Több internetes oldalán is felröppent a pletyka, miszerint Ashlee Simpson pénteken kisfiúnak adott életet.

  A hírt azonban ezidáig senki nem erõsítette meg, sõt, az énekesnõ nõvére, Jessica Simpson hétfõn kifejezetten cáfolta, hogy Ashlee túl lenne a szülésen.

  Jessica az Ellen DeGeneres Show hétfõi felvételén beszélt kishúga fájdalmairól. Mint mondta, most már bármelyik pillanatban elindulhat a szülés, sõt, az is lehet, hogy végül elindítják, a baba ugyanis nem sieti el a dolgot, Ashlee pedig egyre rosszabbul viseli a várakozást.

 • 138 év alatt ért célba a feladott levél

  138 év alatt ért célba a feladott levélEgy 1877-ben feladott levelet kapott kézhez egy Trélon nevű francia kisvárosban élő idős nő. A küldeményt 1877. január 22-én adták fel a tíz kilométerrel arrébb található Sains-du-Nord településen, de csak nemrég, 138 évvel később ért célba. A levelet eredetileg a 80 éves Thérèse Pailla dédapjának, Amand-nak címezték aki 1897-ben hunyt el. A férfinak fonodája volt és a levél is ezzel kapcsolatos információkat és feladatokat tartalmaz. Nemcsak a hölgy, de a postások is nagyon meglepődtek a dátumot látva.

 • Tüzet ütött egy golfozó

  Tûz ütött ki Kaliforniában egy golfpályán, mert tüzet "ütött" egy játékos: véletlenül egy kõre csapott acélütõjével.

 • Egymillió spanyol óvszer Afrikának

  Madrid - XVI. Benedek pápa véleményével szembeszegülve Spanyolország egymillió óvszert szállít Afrikába az AIDS elleni védekezés segítésére.

  A madridi egészségügyi minisztérium szerdai közlése szerint ezzel a szállítmánnyal az AIDS és a HIV vírus afrikai terjedését szeretnék megakadályozni. Véleménye szerint a védekezésnek ez nagyon fontos eszköze, és hatékony gát a vírus ellen.

 • Baba a te képedre

  Szeretnél magaddal játszani? Elirigyelted filmcsillagoktól, hogy babákat és akció figurákat mintáznak róluk? Van megoldás!

 • Biciklis mentõk a Balaton parton!

  A mentõrobogó sikere után a biciklis mentésben is lát fantáziát Siklósi Gábor, a Fõnix mentõrobogó-szolgálat csoportvezetõje.

  Elképzelése szerint a biciklis mentõ elsõsorban a balatoni strandokon, a Velencei-tó környékén és egyéb, népszerû nyaralóhelyeken tudna a bajba jutottakon segíteni.

 • 16 éve halott és most gyilkolt

  Az amerikai Szövetségi Nyomozóiroda emberei egy kislány elrablásával és meggyilkolásával kapcsolatban tartóztatták le a férfit.

 • Inkább egy Szorcsik Viki, mint egy Sarka Kata és párja - mondta Terry Black

  Terry Black, aki a múlt héten Szorcsik Vikibe kötött bele a Hal a tortánban, most a Hajdú-Sarka házaspárt vette össztûz alá. Százszor inkább egy Szorcsik Viki, mint egy Sarka Kata és párja, Hajdú Pötyi - összegezte véleményét Terry Black az ismert házaspárról.

  A transzvesztita elõadómûvész szerint számukra minden a szereplésrõl szól. Katát nem érti, amiért veszélyeztetett terhesként is részt vett egy fõzõmûsorban, Hajdú pedig szerinte szükségtelenül bukkant fel minden alkalommal neje mellett a vacsorák végén.

 • Utcát neveztek el Tarantino-ról!

  Mivel a világhírû rendezõ a német Babesberger Stúdióban forgatta legújabb filmjének nagy részét, a hatalmas terület egyik utcáját Tarantino utcára keresztelte a stúdió vezetése.

 • Királyfi mentette ki a bajból

  Mesekönyvekbõl ismerõs kalandban volt része egy fiatal angol hölgynek, aki túrázás közben megsérült - és egy igazi királyfi érkezett megmentésére.

 • 41 milliót hozott az Alice Csodaországban az elsõ napon

  Az amerikai közönség igen nagy lelkesedéssel fogadta Tim Burton Alice Csodaországban-adaptációját: a bemutató napján már 41 millió dolláros jegybevételt könyvelhetett el a produkció.

loading...