rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Justin Timberlake a lesifotósok miatt nem tud golfozni

 • Share on Tumblr

  Az énekes-színész azt állítja, hogy a lesifotósok miatt nem megy neki mostanában a golfozás.

  loading...

  Justin Timberlake a paparazzo-kat hibáztatja amiért az utóbbi idõben nem megy neki kedvenc sportja. A híresség nagy szerelmese a zöld gyepes játéknak, de mostanában nem úgy teljesít benne, ahogy szokott.

  Az énekes-színész, aki nagyon szeret golfozni, azt állítja, hogy az õt mindenhová követõ lesifotósok vakui miatt mostanában gyengébben játszik. A hírességnek még saját golfpályája is van szülõhelyén, a Tennessee-i Memphis-ben, de ennek ellenére is romlott a teljesítménye.

  „Folyton fotóznak, amikor játszom, ami elég zavaró… Nem zavarna, ha nem rohannának ki a pálya közepére, amikor ütni próbálok. Bár ahogy én játszom, talán tényleg a pálya közepén vannak a legnagyobb biztonságban!” – mondta el Timberlake.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Érdekes temetési kívánság

  Az elhunyt kívánságának megfelelõen baseball sapkában és napszemüvegben a falnak támasztották a Puerto Ricó-i Angel Pantoja Medina bebalzsamozott holttestét, amíg a rokonok elbúcsúztak tõle a halottvirrasztáson.

 • Johnny Depp és Vanessa Paradise közös filmben

  Bár eleddig Johnny Depp ügyesen megkímélte magánéletét a bulvársajtótól, elképzelhetõ, hogy egyik soron következõ filmje miatt mégis reflektorfénybe kerül a családja.

  Johnny Depp párjával, a francia színész-énekesnõ Vanessa Paradise-szal együtt leszerzõdött az American Lover címû dráma fõszerepére. A francia feminista, Simone de Beauvoir és az amerikai novellaszerzõ Nelson Algren viharos kapcsolatának igaz történetét feldolgozó drámát Lasse Hallstrom rendezi majd.

 • Félretette a nõi vágykeltõ fejlesztését német gyártója

  A "nõi Viagra" gyártója, a német Boehringer Ingelheim lezárta a szer fejlesztését, miután az amerikai gyógyszerügyi hatóság, az FDA nem engedélyezte forgalomba hozatalát.

 • Igazán érdekes és nagyvonalú gesztust tett a Maroon 5 énekese

  Igazán érdekes és nagyvonalú gesztust tett a Maroon 5 énekeseEgy rajongója csekkel dobta meg a Maroon 5 egyik koncertjén, az énekest Adam Levine-t, ő pedig befizette a rajta lévő összeget. Bizarr eset történt a Maroon 5 egyik koncertjén: a csapat egyik rajongója egy közel 500 dolláros csekket dobott a színpadra. Az énekes, Adam Levine, bár megjegyezte, hogy nem volt kifejezetten kedves gesztus, ettől függetlenül jótékony hangulatban találták, ezért úgy döntött, befizeti az összeget. Mindezek ellenére azt kérte rajongóitól, hogy ha lehet, a jövőben tartózkodjanak az ilyesmitől, mivel több, mint 100.000 forintnak megfelelő pénze úszott el így.

 • Imádkoztatja munkásait energiáért a venezuelai villamos mûvek

  Energiáért fohászkodó közös imádkozásra hívta össze munkásait az állami elektromos mûvek Venezuelában.

 • Körülmetéltek egy belga férfi sterilizálás helyett

  Sterilizálás helyett tévedésbõl körülmetéltek egy 36 éves belga férfit a kórházban.

 • Morgan Freeman tagadja a vádakat!

  Morgan Freeman amerikai filmszínész szerint nemcsak õ, hanem utasa, Demaris Meyer is felelõs tavaly augusztusi autóbalesetükért, amelyben mindketten súlyosan megsérültek.

  A 48 éves Meyer februárban már kártérítésért perelte be a mûvészt, mivel szerinte Freeman gondatlanságot követett el a nõ Nissan Maximájának volánjánál.

 • A rendõrség elkobozta a világ leggyorsabb irodai székét

  A világ leggyorsabb irodai székét kobozta el fiataloktól a rendõrség Németországban.

  Két 17 éves ifjú fûnyíró motort szerelt a székre meg biciklifékeket és fémkerettel látta el, így gokart autóhoz hasonló lett az egész. A feltalálókat utcai "sprintszékelés" közben csípték el a rendõrök.

 • 132,5 millió forint a legdrágább parkolóhely Párizsban!

  A francia fõváros legdrágább parkolóhelyét 470 ezer euróért - 132,5 millió forintért - adták el.

  A La Tribune címû francia lap jelentése szerint az aranyat érõ ingatlanocska Párizs szívében, a Quai de Conti rakparton fekszik, és közvetlenül az Ile de la Cité Szajna-szigetre néz.

 • Férfit akar Gregor Bernadett!

  Gregor Bernadett harmadszorra is válik, de már jelzi: nem ódzkodik egy újabb szerelemtõl, sõt házasságtól sem. A szakításban már rutinos színésznõ vágyik a szerelemre, a támaszra a lassan tizenhárom éve családfenntartó anyuka.

  "A két gyermekem erõt ad nekem. Mellettük nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy összetörjek. Fizikailag nagyon hiányzik a férfi az életembõl. Már csak azért is, hogy végre ne nekem kelljen a karton tejet hazacipelnem" - panaszkodja a színésznõ, aki nem titkolja, azért már a szerelemre is nagyon vágyik. Arra az érzésre, amikor az ember elveszíti a fejét.

 • Véget ért a Broadway-sztrájk

  Tizenkilenc nap és félezernél is több elmaradt elõadás után vége a sztrájknak a New York-i Broadway színházaiban. Mintegy 3000 díszletmunkás, kellékes, hang- és fénytechnikus és gépmester nem vette fel a munkát hosszú ideig, de csütörtökön újra felgördülnek a függönyök a világ legnagyobb színházi negyedében.

 • Britney Spears és võlegénye felbontották az eljegyzést

  Hivatalosan is bejelentették azt, ami már régen sejthetõ volt: Britney Spears és a võlegénye, Jason Trawick felbontották az eljegyzésüket.

 • Christina Aguilera leszbikus kalandjai

  Christina Aguilera nem érte be csupán férjével õ nõkkel is szórakozni akart. A hírek szerint ilyenkor hármasban bújtak ágyba, de elõfordult az is, hogy Christina egymaga hancúrozott a kiszemelttel.

 • Chris Brown szeret a közutálat tárgya lenni

  Chris Brown szeret a közutálat tárgya lenniChris Brown élvezi, hogy ő lehet a közutálat tárgya az embereknél. A rappert nem zavarja, hogy mindenki negatívan áll hozzá, fura módon élvezi ezt a helyzetet. Fura dolgot tweetelt egyik nap Chris Brown. A rapper pár évvel ezelőtt megverte akkori barátnőjét Rihannát. A széptvert énekesnőről készült rendőrségi felvételek bejárták a sajtót, és Brownt próbaidőre és közmunkára ítélték. A rapper megpróbált újra visszakerülni a zenei életbe, de egykori pályatársai elfordultak tőle. Agresszióját még mindig nem tudja rendesen levezetni, ezért pár havonta összetűzésbe kerül valamelyik hírességgel.

 • Erdei rágcsáló fosszíliákat fedeztek fel Bolíviában

  Két eddig ismeretlen erdei rágcsáló fosszíliáit fedezték fel Bolívia déli részének kietlen hegyvidékén amerikai és bolíviai kutatók.

 • George Michael börtöntársa lesz a testõre

  Az énekes hálából testõri állást ígért a férfinak szabadulása után.

 • 'Túlverte' magát a felesége elõl

  Bécs - Félve nejétõl, kórházba verte magát egy férj Ausztriában, mert nem merte megmondani a feleségének, hogy vesztett a kaszinóban.

  Eléggé "túlvert" a célon, kórházba azért nem akart jutni. Csupán annyira tervezte az önverést, hogy rablási meséje hitelesnek tûnjön. Megoldásként ugyanis azt akarta hazudni nejének, hogy kirabolták, pedig õ nagyon ellenállt, hiszen komoly összeget védelmezett.

 • 1000 forintot rabolt a butikból!

  Kirabolt egy budapesti, III. kerületi butikot egy arcát kendõvel eltakaró férfi kedden.

  A tettes nem sokkal dél elõtt ment be a Torma Károly utcai ruhaüzletbe, ahol egy fegyvernek látszó tárggyal megfenyegette az alkalmazottat és a bevételt követelte.

 • Több mint 230 ezer agg hiányzik Japánból

  A közelmúlt botrányai nyomán megindult kormányzati vizsgálat döbbenetes eredményre jutott: a Japánban számon tartott száz éven felüliek közül 230 ezer embernek nincsen nyoma, valószínûleg már régen halottak lehetnek.

 • Baseball ütõvel verték meg a Rolling Stones gitárosának fiát

  Ronnie Wood fia, Tyrone csúnya verést kapott, minek következtében eltört az egyik karja és agyrázkódást kapott.

 • Testi épségét is kockáztatta Joshért

  A Josh és Jutta páros teljesen elképedt, amikor az egyik hölgy életét kockáztatásával kért autogramot a jóképû énekestõl.

  Ma már nem újkeletû dolog, hogy a rajongók bármire képesek azért, hogy megszerezzék kedvencük szignóját. Az sem meglepetés, hogy valaki az egyik testrészére akarja a kézjegyet, vagy éppen hogy a fellépések után több száz aláírást kell kiosztani. Vannak elõadók, akik unott arccal, csupán kötelességbõl dedikálnak, de vannak olyanok, akik egyfajta elismerésnek tartják, ha nevüket leírhatják a zenéjüket kedvelõknek.

 • Niki sztriptízzel fizetett a vízpumpáért - képpel

  Csaknem ráment a teljes felléptidíja Nikinek autója szerelésére. De mert a jóképû olasz szerelõ megszánta a magyar szépséget, Niki természetben is törleszthetett: erotikus tánccal egyenlíthette ki a szervízszámlát.

  Tavaly kigyulladt és leégett a kocsija, idén nyáron a gázolajszûrõ adta meg magát, most pedig a gyári hibás vízpumpa mondta fel a szolgálatot Niki, a sztriptíztáncos autójában. Hiába jár szívesen Olaszországba fellépni, szinte minden alkalommal éri valami baleset.

 • Férjhez ment Alyssa Milano, a Bûbájos boszorka!

  Férjhez ment Alyssa Milano, a Bûbájos boszorkák címû film egyik fõszereplõje.

  A 37 éves színésznõ választottja David Bugliari, aki Hollywood több sztárjának is az ügynöke. A boldog ara lába alatt igazi fû és virágok voltak leszórva, csodaszép ruháját pedig az egyik legnevesebb tervezõ, Vera Wang álmodta meg.

 • Jerry Springer befogadott egy kismalacot

  A mûsorvezetõ befogadott egy kismalacot, és bár nevére még nem vette, a végrendeletében azért meg fog emlékezni róla - írja a StarPulse.

  A tévés mûsorvezetõ a Los Angeles-i Mezõgazdasági Vásáron látta meg a jövendõbeli kolbász-alapanyagként szereplõ kisállatot, és lecsapott rá, mielõtt beteljesülhetett volna a sorsa.

  A National Enquirernek a malacmentõ elmondta: "Bellát le akarták vágni, úgyhogy inkább megvettem. Úgy kábé még 25 évet fog élni, úgyhogy beveszem majd a végrendeletembe".

 • Fia született John Travoltának

  Hálaadásnapra érkezett az új családtag: fia született John Travoltának. Kelly Preston, a filmsztár felesége egy floridai kórházban szülte meg Benjamint, a házaspár harmadik gyermekét.

 • Futószalagon készítik az új szeretõket - fotóval

  A legmodernebb filmes effekt technológiáját használják a RealDoll nevû guminõk gyártásánál. A cég üzemében futószalagon készítik a szexjátékokat.

 • Tóth Vera zaklatta volt barátját

  Tóth Vera (22) nem bírta elviselni, hogy egykori szerelme, Dobos András egy másik nõ mellett találta meg a boldogságot, ezért zaklatta a szerelmespárt...

 • Harry Styles 5,2 milliárdot keresett tavaly

  Harry Styles pimaszul fiatal és szemtelenül sokat keresett tavaly. Idén még jelentõsebb bevételre számíthat.

 • Bankba tette 91 kilónyi pénzét a koldus

  Kalkutta - Bankszámlát nyitott az indiai Kalkuttában egy koldus, és mindjárt 91 kilogrammnyi pénzt helyezett el rajta.

  Laksmí Dász elmondta csütörtökön a BBC brit hírszolgálati rádiónak, hogy ez az élete megtakarítása; negyven éve kéreget, azóta, hogy kiskorában megbetegedett gyermekbénulásban.

 • Óriási a felhajtás Kim Kardashian és Kanye West kislánya körül

  Óriási a felhajtás Kim Kardashian és Kanye West kislánya körülAlig pár napos a kisbaba, de máris nagy bajt kevert a médiában, ugyanis valaki megpróbált hamis képeket eladni az újságoknak, melyen állítólag a kis North West látható. Valaki képeket próbált eladni nagyon sok pénzért, melyeken állítólag Kim Kardashian és Kanye West kislánya látható, de egy a párhoz közel álló forrás elmondta a TMZ-nek, hogy ezek hamis fotók. A hírek szerint Kim érezte, hogy az emberek sasként fognak lecsapni az állítólagos babafotókra, melyeket ismerőseinek küldött el és melyeken igazából nem is North West látható.

loading...