rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Több százan futottak az utolsó villamos után

 • Share on Tumblr

  Több százan futottak az utolsó villamos utánSzeged - A tavalyi siker után idén már a II. Éjszakai Jótékonysági Villamosfutást rendezték meg Szegeden, a szegedi Nagyállomás és a Szeged Plaza között. A szabályok idén is egyszerűek voltak: a kiindulási ponttól a sínek mentén futott a tömeg, a nevezési díjakból befolyt összeget pedig jótékony célra ordították. Május 8-án már másodjára tartották meg az Éjszakai Jótékonysági Villamosfutást. A verseny célja az volt, hogy minél több sportolni és jótékonykodni vágyó embert gyűjtsön össze, akik szeretik a kihívásokat.

  loading...

  A több száz futó a start helyszínén, az Indóház-téren adhatta le nevezését, hogy aztán az utolsó villamos elindulása után a tömeg is nekiiramodhasson a távnak.

  A rendezvény jótékony jellegét az adta, hogy a nevezési összeget – fejenként 1000 forintot – a Szegedi Gyermekszívek Gyógyulásáért Alapítvány javára ajánlották fel, így egy este alatt több mint 300 ezer forinttal gyarapodhatott az alapítvány számlája.

  A versenyt ugyan egyetemisták szervezték, de rengeteg civil is csatlakozott a kezdeményezéshez, többek között Tóth Szabolcs BSI Futónagykövet is, akinek neve a szegedi közösségi futás okán lehet ismerős.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Állatkínzó sörivók

  A BrewDog minden valószínûséggel a világ egyik legerõsebb és legdrágább sör márkája, amelynek ismertségéhez nagyban hozzájárult az új csomagolás, amelyet a napokban mutattak be.

 • Robbie Williams UFO barát

  Robbie Williams imádja a kis zöld lényeket. A mostani bejelentésére azonban senki sem számított: az énekes felfüggeszti zenei karrierjét, és ufológusnak áll. Robbie vices fiú, de most nem egy tréfás pillanatában nyilatkozta ezt.
  A The Sun címû angol napilap számolt be elsõként a hírrõl, mely szerint Robbie állítólag megszállottan kutat a Földön kívüli élet után.A sztár rendszeres látogatója a városon kívül esõ, eldugott pusztaságoknak, ahol éjjelente arra vár, hogy fura zöld lényekkel találkozzon.

 • Chuck Berry halálhírét keltették, miután lemondta koncertjét

  Chuck Berry halálhírét keltették spanyol lapok, miután a rock-legenda egészségügyi okokra hivatkozva, az utolsó pillanatban lemondta koncertjét Carracedo Monastery-ben.

  Az énekes már régóta panaszkodik arra, hogy fájdalmai vannak a színpadon.

  Egyre többen aggódnak Chuck Berry állapota miatt, miután a 82 éves amerikai énekes-gitáros-zeneszerzõ az utolsó pillanatban visszamondta teltházas fellépését Spanyolországban.

 • Mobiltelefonokat loptak 50 millió Forint értékben

  Egy éven át loptak mobiltelefonokat egy szombathelyi multinacionális cég alkalmazottai és külsõs dolgozói.

 • UFO figyelő szolgáltatást hozott létre Rihanna

  UFO figyelő szolgáltatást hozott létre RihannaAz énekesnő szentül hiszi, hogy földönkívüliek márpedig vannak. Most épp egy UFO figyelő szolgálatot is létrehozott a Nevadai sivatagban. \"Rihanna mindig is meg volt róla győződve, hogy az idegenek a Földre jönnek még az ő életében\" - mondta egy, az énekesnőhöz közel álló forrás. A Daily Star információi szerint Riri felbérelt egy néhány embert, akiknek a feladata nem más, mint folyamatosan az eget fürkészni és jelenteni, ha valami rendkívülit észlelnek. A bázist egy olyan helyre állították fel, ahol viszonylag gyakoriak az ilyen észlelések.

 • Hozd a régi bugyid, kapsz egy újat!

  Elképesztõ ötlete támadt egy resicai üzletembernek, hogy megmentse vállalkozását.

 • Molesztálták a sztár színésznõt

  Szörnyû gyerekkora volt az idén Hollywood csúcsára felérõ Mo'Nique-nak, mert a bátyja éveken keresztül szexuálisan zaklatta.

 • Képeslap-rekord egy szlovéniai településen

  Egy kisebb garzonba be sem férne az a képeslap, amelyet a minap vett át egy szlovén város polgármestere, ezzel a küldõ esélyessé vált a korábbi képeslap-rekorder cím elorozására.

 • Gyűlöli a hírnevet Robert Pattinson

  Gyűlöli a hírnevet Robert PattinsonA 27 éves színész azon gondolkozik, hogy nyugdíjba vonul és felhagy a színészkedéssel. Robert Pattinson gyűlöli a hírnevet, így nagyon szenved attól, hogy mindenhova lesifotósok követik, és árgus szemekkel figyelik minden egyes lépését. A hírnév következményei azok, amiket Kristen meg ő mindig kritizáltak és ez azóta sem változott meg. Robert nagyon nehezen viseli az ismertséget, annak ellenére, hogy imádja a munkáját. Biztos vagyok abban korábban az tette elviselhetőbbé, hogy Kristennel együtt élte át ezt a poklot – mondta a bennfentes.

 • Alkoholizmussal küzd a Harry Potter sztárja

  A gyereksztárok sorsa sosem egyszerû. Ez alól nem maradt kivétel Daniel Radcliffe sem. A Harry Potter-széria fõhõsének komoly problémái vannak az alkohollal.

 • Britney húga megint terhes!!!

  Három hónappal elsõ gyermeke születése után újra gyermeket vár Jamie Lynn Spears - tudta meg a National Enquirer.

  Britney Spears 17 éves húgát sokkolta a dolog, õ ugyanis azt hitte, hogy szoptatás alatt nem lehet teherbe esni. Jamie Lynn állítólag nem hogy nem örül, hanem halálosan kétségbe van esve az újabb, nem várt terhesség miatt.

  "Jamie Lynn nyolchetes terhes, és teljesen ki van borulva emiatt, akárcsak az édesanyja. Még nem döntötték el, hogy mi legyen" - mondta a lapnak a tinilány egyik közeli ismerõse.

 • Megdõlt az egyfolytában beszélés világrekordja

  Negyed óra híján 34 órán keresztül tartotta beszédét egy indiai férfi, amivel megdöntötte az egyfolytában beszélés eddigi világrekordját.

 • Meghalt a harbini hentes, aki 18 évig élt más szívével

  Ötvenkét esztendõs korában a hétvégén meghalt az a kínai férfi, aki a legtovább élt átültetett szívvel az országban - közölték az északkelet-kínai Hejlungcsiang (Heilongjiag) tartomány székhelyének egyetemi kórházában.

 • Összeköltözést tervez Katy Perry és John Mayer

  Nehéz dolga van annak, aki megpróbálja átlátni Katy Perry viharos kapcsolatát aktuális párjával, John Mayerrel. A legutóbbi hírek szerint a két sztár megint együtt van, sõt, mostanra olyannyira komolyra fordult köztük a dolog, hogy már az összeköltözést tervezik.

 • Memóriaverseny: két csomagnyi kártyalapsorrendet jegyzett meg

  Két csomag kártyalapot jegyzett meg az idei amerikai memóriabajnok a döntõben. A viadalt a hét végén tartották New Yorkban, félszáz mentális atléta gyürkõzött neki. Egyebek közt 99 ember arcát és nevét kellett visszamondaniuk fényképük alapján, aztán egy 50 soros szabadverset, majd száz számot helyes sorrendben.

 • Magassági pert vesztõ légitársaság

  Magassági pert vesztett egy tajvani légitársaság: hátrányos megkülönböztetésnek ítélte a bíróság, hogy a cég nem akart alkalmazni alacsony nõket és férfiakat.

 • Jennifer Garner: Kölcsenek ránk Valentin napon

  Elég egy bûvös szó, de azért a pénz sem árt

  Megtudhattuk, hogy Jennifer Garner nem az a fajta nõ, akit drága ajándékokkal lehet levenni a lábáról. Elmondta, hogy õ nem várja el férjétõl, hogy ékszerekkel és egyéb költséges dolgokkal halmozza el az év legromantikusabb napján.

 • Pornó az autómosóban

  Hétköznapi vállalkozásba kezdett a leszbikus kolumbiai testvérpár, Valerie és Melanie Rios, akik pornózással (is) keresik a kenyerüket: autómosót nyitottak. Amíg a jármûveket szappanos vízzel kényeztetik a Bogotában létrehozott cégnél, addig az ügyfeleket élõ szexjelenetekkel.

 • A Szex és New York Samanthája imádj a szexet!

  A Szex és New York Samanthája nemcsak a filmen, hanem a valóságban is a fiatal pasikra bukik.

  Az 52 éves Kim eddig háromszor volt férjnél és úgy tûnik, nem tud megállapodni. Legutóbbi kedvesétõl négy éve vált el, azóta pedig egyik kaland jön a másik után.

  Sõt, maga is beismerte: lehet, hogy tényleg szexfüggõség van a dologban.

  A színésznõ így valóban nem sokban különbözik attól a figurától, akit a sorozatban alakít.

 • Forró csokoládéval teli tartályba zuhant és meghalt!

  Forró csokoládéval teli tartályba zuhant és meghalt szerdán egy csokoládégyári munkás a New Jersey-beli Camdenben.

  A 29 esztendõs férfi három társával együtt az olvasztóüst fölött dolgozott, csokoládédarabokat szórtak a tartályba. A férfi valahogy megcsúszhatott, és beleesett a körülbelül 2,5 méter mély olvasztóedénybe.

 • Súlyos testi sértés miatt eljárás indult ifj. Knézy Jenõ ellen

  Súlyos testi sértés miatt eljárás indult ifjabb Knézy Jenõ ellen, a feljelentõ maga a sportriporter felesége. Az asszony azt állítja, hogy a sportriporter egy családi vita közben eltörte az állkapcsát, és kidobta közös lakásukból gyermekével együtt.

  A kapcsolat azért futott zátonyra, mert a riporter egy televíziós munkatársával megcsalta az asszonyt, aki szembesítette a vádakkal a férjét. Knézy állítólag ebben a vitában ütötte meg többször is a feleségét, majd kitette az utcára. Bartal Gyöngyi szüleivel együtt késõbb visszament a lakásba holmijaiért, de a férj nem engedte be õket.

 • Ricky Martin elismerte: meleg

  A latin popsztár hivatalosan is elismerte azt, amit már régóta rebesgettek róla: meleg.

 • Gumi-bugyibosszú: 'kiinternezte' férje szeretõjének szennyesét

  Sydney - "Gumi-bugyis" bosszút állt egy megcsalt feleség Ausztráliában: kiteregette férje szeretõjének szennyesét az internetre: a hölgy bugyiját, férjének meg a gumiját, pontosabban annak csomagolását.

  A férj duplán pironkodhat: míg szeretõje bugyija hatalmas, a hozzá mellékelt üres óvszercsomagolás a legkisebb méretû gumiról tanúskodik.

 • Repülési rekord: 69 métert szállt egy papírrepülõ

  Új repülési rekord született: 69 métert és 10 centit szállt egy papírrepülõ 6 méterrel túlszárnyalva a korábbi világcsúcsot.

 • Naomi Cambell bûnõs

  Naomi Campbell szupermodell elismerte a bíróságon, hogy áprilisban a londoni Heathrow repülõtér új terminálján elkeveredett csomagjai miatt rátámadt két rendõrre és megzavarta a közrendet.
  A 38 éves szupermodell sötét ruhában és napszemüvegben, fotósok hadának kíséretében vonult be a nyugat-londoni bíróságra, hogy elõadja védekezését az ellene felhozott hat rendbeli váddal kapcsolatban. A dühkitöréseirõl elhíresült sztár azért csinált botrányt egy British Airways repülõgépen tavasszal, mert a frissen megnyitott 5-ös terminálon eltûntek a csomagjai. Végül rendõröknek kellett õt levezetni a géprõl.

 • Szexi kalóz szerepben Madonna

  Miután minden egyes újság és magazin Lady GaGával van tele, Madonna gondolt egyet, és megmutatta, hogy még õ is igazi divatikon, akinek kivételes a stílusa. Az Interview magazin szerkesztõsége nagy költségbe verte magát e hónapban. Elõször is Madonnát rakták a címlapra, akinek a tiszteletdíja egy város néhány havi költségvetésével vetekszik. Másodszor pedig a Photoshop szakemberek is szép túlórabért kaptak, hogy eltüntetessék sztárjuk természetes kinézetét. Madge ugyanis legalább egy tízessel fiatalabbnak tûnik a fotókon, mint amennyi valójában.

 • Pink-nek hiányzik volt férje pénisze

  Pink a napokban elõször szólalt meg Carey Hart motorversenyzõtõl való év eleji válásáról.

  A szókimondó énekesnõ szívszorító õszinteséggel válaszolt arra a kérdésre is, hogy mi hiányzik neki legjobban egykori szerelmébõl...

  "A péniszét igazán szerettem. Nagyon csini volt" - mondta Pink egy rövid gondolkozás után. Értékeljük az õszinteségét! Na jó, persze akármilyen kõkemény, akármilyen vagány, Pink végül hajlandó volt komolyra venni a figurát.

 • Hívatlanul italozott egy bulin VV Attila és Miló

  Attilát és Milót egy cég karácsonyi rendezvényérõl dobták ki, miután hívatlanul italoztak a cég kontójára. A valóvilágosoknak máshol kellett folytatniuk a bulit.

 • Beperelte lemezkiadóját a Pink Floyd együttes

  Az online eladásokra vonatkozó szerzõi jogdíjak miatt perelte be lemezkiadóját az angol Pink Floyd együttes.

 • Álrendõr lopott Rákóczifalván!

  Rendõrnek adta ki magát egy férfi Rákóczifalván és egy nõtõl azzal az ürüggyel vitte el a nála lévõ összeget, hogy pénzhamisítási ügyben nyomoz.

loading...