2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Hivatalosan is kimondták Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán válását

Hivatalosan is kimondták Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán válását
Hivatalosan is kimondták Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán válásátSzinetár Dóra és második férje, Bereczki Zoltán hivatalosan is elváltak, nemrégiben ugyanis a bíróságon is kimondták, hogy a korábban álompárként emlegetett színész-énekes duó már nem férj és feleség többé. A válás során Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán közt semmilyen vita nem alakult ki, mindenben sikerült békésen megegyezniük. Kislányuk, Zorka felügyeleti jogát Szinetár nyerte meg, így az ötesztendős gyermek az édesanyjával él, de mivel a szülők nem haragban váltak el, és a pici eddig is ugyanannyi időt töltött édesapjával, mint a mamájával.
Bereczki és Szinetár még 2005 nyarán házasodtak össze, miután A nyomorultak című színdarab próbáján egymásba szerettek. Két évre rá megszületett első közös gyermekük, Zorka.

A sztárpár végül 2012 nyarán jelentette be, hogy elválnak, ezzel egy időben elkezdték árulni budakalászi otthonukat is. A 200 négyzetméteres, kétszintes, hangulatos mediterrán stílusban épült ötszobás, medencés családi házat még Szinetár szülei vették a fiatal párnak. A házat 69,9 millió forintért kínálják eladásra.