2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Nem ment el a vőlegény, ezért egy vendéghez ment hozzá a menyasszony

Nem ment el a vőlegény, ezért egy vendéghez ment hozzá a menyasszony
Nem ment el a vőlegény, ezért egy vendéghez ment hozzá a menyasszonyFurcsa véget ért egy indiai esküvő a minap. Kedd éjszaka ugyanis hiába várt egy teljes násznép az indiai vőlegényre, neki nem akaródzott elmenni a saját esküvőjére. A 35 éves J. Sithiraivelu az esküvőt megelőző nap összekülönbözött saját családjával, majd ezen annyira megsértődött, hogy úgy döntött, elhalasztja az esküvőjét. Csakhogy erről elfelejtette értesíteni a családját, de ami még rosszabb, a menyasszonyát és annak családját is, így számukra csak a ceremónia előtt pillanatokban derült ki: felültették őket.
A menyasszony és családja pánikba esett, mert féltek, hogy a lefújt esküvő miatt esetleg a lány, a 23 éves P. Ponradha jó híre szenved majd csorbát.

A kínos helyzetet végül az egyik nagylelkű vendég, a vőlegény 30 éves tanúja és a menyasszony távoli rokona, Sivakumar mentette meg, aki önként előlépett a vendégek közül és közölte, hajlandó az egybegyűltek előtt nőül venni a hoppon maradt menyasszonyt.

A ceremónia némi késéssel ugyan, de végül meg lett tartva a menyasszony családjának legnagyobb örömére. Az összesereglett vendégek mind – még a vőlegény oldaláról is – mind gratuláltak Sivakumarnak a nagylelkű és bátor tettéért.