2024.04.24. - György

Már a bál közepén távozott Kim Kardashian

Már a bál közepén távozott Kim Kardashian
Már a bál közepén távozott Kim KardashianA celebet, aki egész estét betöltő fenekéről is nevezetes, állítólag rasszista zaklatások érték rapper barátja miatt. Kim Kardashian éjfél előtt otthagyta a híres operabálat csütörtök este. Az örmény származású amerikai valóságshowsztár volt a proccos osztrák társasági esemény nagy nemzetközi celebje, de ő hisztisen távozott a bálról. Pedig 250 ezer eurójába (77,5 millió forintjába) került egy ismert osztrák építési nagyvállalkozónak a 81 esztendős Richard Lugnernek, hogy a hírességet a bécsi mulatságba csábítsa.
Kimet állítólag megsértették. Merthogy felkérte valaki táncolni, de ő kikosarazta az illetőt, mire annak valami rasszista szidalom szaladt ki a száján, a nő barátjára, a rapper Kanye Westre célozva. Előtte egy feketére mázolt férfi is zaklatta, aki a pasiját parodizálta. Utóbb kiderült, egy ismert osztrák komikus volt a „tettes”.


De még a meghívójára, az öreg Lugnerre is dühös volt Kim, és pikláns vádakkal illette. Szerinte az idős mágnás fojtogatta, tapizta, és folyton azon volt, hogy elválassza a testőreitől, hogy egyedül lehessen vele. Amúgy már az eleje el volt szúrva: a médiacelebnek hallatlan módon a mellékbejáraton kellett belépnie a bécsi operaházba! A főbejáratot ugyanis a szervezők fontos politikusoknak és közéleti szereplőknek tartották fent, így Kardashian és Lugner „csak” a díszlépcsőn felfelé menet parádézhatott.