2024.04.24. - György

Véletlenül kapta meg a sorsjegyet, amivel később tízezer dollárt nyert

Véletlenül kapta meg a sorsjegyet, amivel később tízezer dollárt nyert
Véletlenül kapta meg a sorsjegyet, amivel később tízezer dollárt nyertJerry Kajfasz először visszautasította a kaparós sorsjegyet, amit véletlenül adtak oda neki, de végül mégis elkérte. Nagyon-nagyon jól tette. A buffalói Jerry Kajfasz csak hét kaparós sorsjegyet kért, de az eladó véletlenül nyolcat adott neki. A férfi az extra darabot, ami ráadásul drágább volt a többinél, visszaadta. Aztán amikor kisebb összeget nyert a másik hét sorsjegyen, mégis elkérte a nyolcadikat is. És milyen jól tette! Szó szerint megütötte a főnyereményt, hiszen mint kiderült, az a sorsjegy, amelyikről majdnem lemondott, tízmillió dollárt - több mint kétmilliárd forintot - ért.
„Ha nem nyerek 25 dollárt a többi sorjegyen, eszemben sem jut visszamenni azért, amit korábban visszaadtam. Szóval tényleg hajszálon múlt, hogy milliomos lettem" - mondta a férfi, aki először hinni sem akart a szemének.


„Odaadtam az eladónak, hogy nézze meg, jól látok-e. Fél tucatszor megnéztem én is, de nem akartam elhinni, hogy ennyi pénz nyertem" - mesélte Kajfasz, aki 27 évig dolgozott egy nyomdaipari cégnél, de többé egy szalmaszálat sem kell keresztbe tennie.