2024.04.18. - Andrea, Ilma

Ezért fordultak el barátai Tatár Csillától

Ezért fordultak el barátai Tatár Csillától
Ezért fordultak el barátai Tatár CsillátólA TV2 műsorvezetőjétől akkor fordultak el a barátai, amikor sikeres és magabiztos lett. Tatár Csilla nem mindig volt annyira magabiztos és erős személyiség, mint most. A TV2 műsorvezetője egy kozmetikai cég rendezvényén tartott tükröt maga elé, és vallott őszintén arról, hogy csak az elmúlt néhány évben nőtt meg az önbizalma, ami nagy változást hozott az életébe. "A magabiztossá válásomhoz kellett, hogy a helyére kerüljön a magánéletem és a karrierem. Minél inkább kezdtem megszeretni magam, annál sikeresebb lettem az élet minden területén.
Ekkortájt váltottam hosszúról rövid hajra is, ami drasztikus változásnak számít az életemben" - mondta Tatár Csilla, akit úgy tűnik, sikeres hírességként már kevésbé kedveltek a barátai.

"Addig sokkal több barátom volt, amíg nem voltam ilyen magabiztos, aztán jópáran elfordultak tőlem. Egyszerűen már nem keresték a társaságom, ami számomra nagyon furcsa. Talán azért lehet, mert a vigasztalásban sokkal jobbak a nők, mint az együtt örülésben" - tette hozzá a TV2 műsorvezetője.