2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Így keres rengeteg pénzt Kim Kardashian

Így keres rengeteg pénzt Kim Kardashian
Így keres rengeteg pénzt Kim KardashianEgy titkos e-mailre hivatkozva derült ki, Kim Kardashian 750 ezer és egymillió dollár közti összeget kér csak azért, hogy valamit reklámozzon. Ami átszámítva körülbelül 250 millió forint. És akkor Kardashian csak annyit csinált, hogy a helyes kis pofikáját megmutatta valami mellett. És ez a 250 millió csak egy része annak, amit Kardashian a munkájáért kap. Mert Kim Kardashian ilyenkor még a saját utazási költségei mellett kifizetteti az egész brancs utazási költségeit is, ami egy repülőút esetén legalább 5 elsőosztályú jegyet jelent.
Természetesen a legpuccosabb hotelszobákra tartanak igényt, amik mellé egy külön lakosztályt csak a bulik kedvéért foglaltatnak le. És akkor még nem volt szó arról, hogy mennyibe kerül Kardashian biztonsága, meg utaztatása helyben, a sminkesei, a fodrásza, a ruhái, meg úgy minden egyéb.

Ezek a titkos üzleti levelezések amúgy Kim Kardashian ügynöke és egy reklámozandó terméket gyártó cég között zajlottak le, de azt még nem tudni, hogy hogyan szivárogtak ki.

A levelezésekben még az is szerepel, hogy ha az adott cégnek épp nincs elég pénze arra, hogy kifizessék Kim Kardashiant, az egyik húgát, Kendall Jennert megkaphatják féláron is.