rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Újabb taggal bővült a Kardashian család

 • Share on Tumblr

  Újabb taggal bővült a Kardashian családMegszületett Kourtney Kardashian harmadik gyereke. Harmadszor is anya lett Kourtney Kardashian! A reality-sztárnak kisfia született, ráadásul pont első gyermeke ötödik születésnapján! A családnak immáron két oka is van, hogy ünnepeljen december 14-én, bár Mason szülinapját a baba érkezése miatt kicsit korábban, november végén megünnepelte a család. Kourtney és férje, Scott Disick már nagyon várta a fiú érkezését: "tökéletesen illik majd a famíliánkba" - nyilatkozta korábban a várandós híresség, arra utalván, hogy a fiú érkezésével javul a nemek aránya a hatalmas, nők által dominált klánban.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Oldalára dõlt egy mentõhelikopter Balatonfüreden!

  Oldalára dõlt egy mentõhelikopter szerdán Balatonfüreden. A légimentõk helyi bázisán történt balesetben senki nem sérült meg.

  A mentõsöktõl a helyszínen szerzett információk szerint nem az ügyeletben lévõ, hanem egy másik helikopterrel történt a baleset, tehát a balatonfüredi szolgálatos mentõhelikopter szükség esetén bevethetõ.

 • Egyre több norvég tengerész kövér szakmájához

  Túl kövérek lettek a hajózáshoz, így egyre több norvég tengerésznek kell felhagynia szakmájával és a szárazföldön keresnie boldogulását - számolt be szerdán az Aftenposten címû napilap.

 • Kamu doktor Zámbó Edit

  Míg élt Jimmy, az egész ország úgy tudta, hogy a felesége, Edit jogász. Most kiderült, hogy ez nem igaz.

  Miközben megy a hercehurca arról, hogy Jimmy halálát illetõen kinek lehet hinni - az özvegynek, Zámbó Editnek, vagy a másik szemtanúnak, Hulé Évának -, egyre több különös dolog derül ki a család életérõl… Ha valaki még emlékszik a régi cikkekre, amiben Jimmya családjáról beszélt, jól tudja, hogy a feleség ezekben dr. Zámbó Edit jogászként szerepel, és a közvélemény a mai napig így tudja ezt.

 • Johnny Depp és Vanessa Paradise közös filmben

  Bár eleddig Johnny Depp ügyesen megkímélte magánéletét a bulvársajtótól, elképzelhetõ, hogy egyik soron következõ filmje miatt mégis reflektorfénybe kerül a családja.

  Johnny Depp párjával, a francia színész-énekesnõ Vanessa Paradise-szal együtt leszerzõdött az American Lover címû dráma fõszerepére. A francia feminista, Simone de Beauvoir és az amerikai novellaszerzõ Nelson Algren viharos kapcsolatának igaz történetét feldolgozó drámát Lasse Hallstrom rendezi majd.

 • Hatéves kisfiú cseréltette ki a helytelen közlekedési táblát

  Hatéves kisfiú pirított rá a St. Louis megyei útfelügyeletre, amely panaszára kicserélt egy helytelen közlekedési táblát.

 • A Take That szépfiúja csalta a nejét!

  Válik Mark Owen, a Take That mindenkori szépfiúja, akibe éveken át lányok milliói voltak õrülten szerelmesek világszerte! Nos, Mark végül megnõsült, tavaly októberben vette feleségül barátnõjét, Emmát, akivel két kisgyereke született. Nem tartott sokáig a frigy: Mark néhány hónap alatt tíz (!) nõvel csalta meg asszonyát, ketten közülük állandó szeretõi voltak a sztárnak.

 • Kirakták dominóból a Van Gogh festményt

  11 órányi kemény munka és több elrontott mozdulat elõzte meg azt a dominódöntést, amelynek a végeredménye Van Gogh híres festménye, a Csillagos éj lett.

 • VV Anett nyilvános helyen szeretkezett

  Béres Anett õszintén beszélt legextrémebb szexuális élményérõl. Bevallotta, mindig tartott attól, hogy mások elõtt kerüljön intim helyzetbe, egyszer mégis nyilvános helyen szeretkezett. Persze akkor még csak 20 éves volt.

  Anett elmesélte, hogy évekkel ezelõtt, az akkori szerelmével Agárdon voltak. Csónakázás közben tört rájuk a vágy, és szerelmeskedni kezdtek.

  Ám szerencsétlenségükre épp arra járt egy sétahajó, tele turistával. Anett azt mondja, még szerencse, hogy volt rajtuk ruha.

 • Nem javul Törõcsik Mari állapota

  Szombat este még mindig gépek tartották életben Törõcsik Marit. A 73 éves színésznõt szerda óta a Kútvölgyi Kórház intenzív osztályán kezelik.

  A Nemzet Színésze címmel kitüntetett mûvésznõ egy tüdõvizsgálat során lett rosszul, aminek következtében életmentõ beavatkozásra volt szükség, azóta is a gépek tartják életben.

  – Még mindig folyik a kezelése a betegnek, de ennél többet a család kérésére sajnos nem mondhatok – mondta dr.Iványi Zsolt, Törõcsik Mari orvosa.

 • 15 évet késõ ingyen ebéd

  15 évvel egy ohiói étterem megnyitásának ingyen ebédes reklámakciója után élt egy kanadai pár a felkínált vendéglátással.

  Az Egyesült Államokban lévõ vendéglõ léggömbökön engedte fel a levegõbe a kétfõs, ingyenes étkezésre szóló kuponokat, mindegyik lufira kötött egyet.

 • Orgazmussal gyógyított a "masszõr"

  Saját nemi vágyát akarta kielégíteni az a brit reflexológus, aki egy "különleges" masszírozó szerkezettel "kezelte" pácienseit. Azt állította: ha orgazmusuk lesz, meggyógyul sajgó testrészük.

  Stuart Hill azt állította a betegeinek, hogy a legújabb kínai masszázstechnikát alkalmazza egy olyan vibráló eszköz segítségével, amelyet a beteg intim tesztrészére helyez.

  Azt mondta: ez az egyébként Nagy-Britanniában nem használatos eszköz felizgatja és orgazmushoz juttatja a betegeket, akik ettõl majd jobban fogják magukat érezni.

 • Ágica attól retteg, elveszik tőle a gyerekét

  Ágica attól retteg, elveszik tőle a gyerekétSzögeczki Ági kisfiával együtt hazaköltözött olasz kedvesétől, Renatótól. Ágica Joshi Bharat műsorában azt mondta, nem is akar visszamenni, attól azonban retteg, hogy a kisfiú édesapja elveszi tőle Patrikot. \"A párom legnagyobb problémája, ami miatt most utál engem, hogy én elmondtam neki az igazat, azt, hogy nem szeretnék visszamenni Rómába. Ő úgy érzi szerintem, hogy elvettem tőle a gyereket, ami egyébként nem igaz, mert itt vagyunk és bármikor jöjjön, látogassa a gyereket\" - mondta el a műsorban Ágica.

 • Egy nõi holttestet találtak a Millér-csatornában

  Egy nõi holttestre bukkantak Szolnok határában, a Millér-csatornában szerdán.

  A tûzoltóknak egy középkorú nõ holttestét kellett kiemelniük a Millér-csatorna vizébõl a Szolnok és Szórópuszta közötti szakaszon.

 • Renée Zellweger nem vállalja a hízást még Bridget Jones kedvéért sem!

  Csak ruhatöméssel vállalja Renée Zellweger a Bridget Jones-történet harmadik részét, a sok hízás és fogyás ugyanis nagyon megterheli a szervezetét. A bestsellerbõl készült film újabb folytatását jövõre kezdik forgatni.

 • Top női és férfi hazugságok

  Top női és férfi hazugságokA férfiak hazugok. A legnagyobb hazugságokat a nemi szervük méretével kapcsolatban (általában túlzás révén) , a szerelmes szavaikkal ejtik el. A nők hazugok. Legfőképpen a kamuzás a szexualitás körül forog. Ha szeretnének szexelni, akkor rámenősen mindenre képesek, ha nem jó nekik az együttlét, akkor kislány-ded módon hivatkoznak menstruációra, fejfájásra, mindenre. Összefoglalva: a nők nagy hazugok, a férfiak óriási kamugépek. Most összeszedtünk néhány olyan top hazugságot, melyeket a friss kapcsolatok előtt / közben / után előszeretettel alkalmaznak / alkalmazunk :)

 • Kotrógépet lopott egy Mikulás Lengyelországban

  Az Anova hírügynökség értesülései szerint december 9-én egy Mikulásnak öltözött férfi egy 4, 5 ezer dollár értékû kotrógépet lopott el egy építkezési vállalkozó udvaráról.

  A tolvaj késõbb maga hívta fel telefonon a jármû tulajdonosát, a Mikulásként mutatkozott be, és játékokat valamint édességet követelt váltságdíjként. Azt állította, hogy a város árvaházának kis lakóit szeretné megajándékozni.

 • Scarlett Johansson újra szerelmes

  Scarlett Johansson könnyes szakítása után egy hónappal egy újságíróra vetette ki a hálóját.

 • Brit lapértesülés: Fülöp herceg prosztatarákban szenved

  London (MTI/AFP) - Fülöp herceg, II. Erzsébet angol királynõ férje prosztatarákban szenved, ez azonban nem akadályozza meg protokolláris kötelezettségeinek teljesítésében - jelentette szerdán a The Evening Standard címû londoni napilap.

  A Buckingham-palota nem volt hajlandó kommentálni a lap értesülését. A szerkesztõség "orvosi forrásoknak" tulajdonítja az információt, amely szerint ezt a diagnózist áprilisban állították fel.

 • Kirabolták Bochkor Gábort míg Afrikában volt

  Miközben Bochkor Gábor a Sztárok a fejükre estek stábjával nemrég még felhõtlenül érezte magát Afrikában, idehaza csúnyán megszívatták.

  Távollétében egyszerûen leemeltek egy komoly összeget a bankszámlájáról.

  Amint hazaérkezett a Bumeráng mûsorvezetõje afrikai kalandtúrájáról, kellemetlen meglepetéssel kellett szembesülnie: valaki vagy valakik több százezer forintot lovasítottak meg tõle.

 • Túl kövérek az amerikai fiatalok katonának

  Túl kövérek az amerikai fiatalok katonának, a járványszerû gyerekkori elhízás már nemzetbiztonsági problémát jelent.

 • Két dél-korei tinédzser nyerte az sms-világbajnokságot

  Két dél-korei tinédzser nyerte a New Yorkban csütörtökön megrendezett sms-világbajnokságot.

 • Távozik a sorozatból Balogh Edina - jön a baba?!

  Balogh Edina alig fél éve mondta ki a boldogító igent kollégájának, Som Krisztiánnak, akivel úgy tûnik már a babaprojekten is túl vannak. A gyönyörû színésznõ ugyanis nemrég arra kérte a sorozat producerét, Kalamár Tamást, hogy írja ki õt a mûsorból.

 • Hordozható ágy, a természetbe?!

  Kényelem mindenekfelett

  "Kényelem mindenekfelett" lehetne a jelszava egy svájci cég új kreációjának, amely hordozható díványt kínál azoknak, akik teljes komforttal kívánják élvezni a természetet.

 • Készül a Karib-tenger kalózai 4!

  Az iszákos, szakállas, mégis szeretnivaló Jack Sparrow kapitányt játszó Johnny Depp aláírta a szerzõdését a Disney stúdióval.

  Az azonban már korántsem biztos, hogy a bájos Elizabeth Swannt játszó brit sztár, Keira Knightley is látható lesz a negyedik részben. A színésznõt újságírók nemrég arról faggatták, hogy szerepelne-e még egyszer a filmben: "Imádtam a Karib-tenger kalózait. Nagyon szerencsés voltam, hogy játszhattam benne, de elég volt. Az én kalózos-idõm lejárt."

 • Százezer dollárt ajánlott fel Jennifer Hudson eltûnt unokaöccse megtalálójának

  Chicago - Százezer dolláros (22,2 millió forint) jutalmat ígért Jennifer Hudson amerikai színésznõ hétéves unokaöccse megtalálójának.

  A kisfiú, Julian King, Hudson nõvérének, Juliának a gyermeke akkor tûnt el, amikor az afro-amerikai mûvész édesanyját és bátyját múlt pénteken meggyilkolták chicagói házukban. Jennifer arra kérte a környék lakóit, hogy ha bármilyen használható információjuk van a bûnténnyel kapcsolatban, forduljanak a városi rendõrséghez.

 • Alapvetõ jog lett az internet Finnországban

  Alapvetõ jogként ismerték el Finnországban az internet-csatlakozáshoz való hozzáférést.

 • Eva Mendes cicivillantós szexi reklámját betiltották - videóval!!!

  Az amerikai tévéadók nem hajlandóak sugározni Eva Mendes és a Calvin Klein legújabb reklámját, mivel a hirdetésben jól láthatóan megvillan a színésznõ mellbimbója.

  Eva Mendes a Calvin Klein õszi kampányának részeként forrósítja maga körül a levegõt, csupán szexi alsónemût viselve.

  A "Secret Obsession" nevû parfümhöz készült kisfilmben a Randiguru szexi sztárja anyaszült meztelen, csupán egy, a szemérmét takaró lepedõ alatt csábít vásárlásra.

 • Lelõtte a kishúgát egy négyéves fiú!

  Kritikus állapotban van az a Las Vegas-i csöppség, akit négyéves bátyja sebesített meg lõfegyverrel. A rendõrséget még csütörtök este riasztották a házhoz, ahol a kétéves kislányt meglõtték.

 • Élete legboldogabb időszakát éli Liptai Claudia

  Élete legboldogabb időszakát éli Liptai ClaudiaClaudia közvetlen környezete szerint a csinos műsorvezető élete talán legboldogabb korszakát éli. A barátok szerint megfiatalította őt párja, aki nagyon jó hatással van rá. Az ismerősök bíznak abban, hogy végre beteljesülhet a nagy családról szőtt álom. Claudia kislánya, Panka is találkozott már Benivel, és megtalálták a közös hangot. Így nem csoda, hogy a tévés környezetének egyik prominens tagja már odáig merészkedett, hogy Claudia az együtt töltött viszonylag rövid idő ellenére akár szülni is hajlandó a 26 éves Benjáminnak.

 • Nemi erõszakot követett el 12 évesen

  Letartóztatták és vádat emeltek az ellen a 12 éves fiú ellen, aki a gyanú szerint megerõszakolta a vele egy korú barátnõjét.

loading...