rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Újabb taggal bővült a Kardashian család

 • Share on Tumblr

  Újabb taggal bővült a Kardashian családMegszületett Kourtney Kardashian harmadik gyereke. Harmadszor is anya lett Kourtney Kardashian! A reality-sztárnak kisfia született, ráadásul pont első gyermeke ötödik születésnapján! A családnak immáron két oka is van, hogy ünnepeljen december 14-én, bár Mason szülinapját a baba érkezése miatt kicsit korábban, november végén megünnepelte a család. Kourtney és férje, Scott Disick már nagyon várta a fiú érkezését: "tökéletesen illik majd a famíliánkba" - nyilatkozta korábban a várandós híresség, arra utalván, hogy a fiú érkezésével javul a nemek aránya a hatalmas, nők által dominált klánban.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Büntetés jár a kutyák nem sétáltasa miatt!

  Megbírságolják ezentúl az észak-spanyolországi Geronában azokat a kutyatulajdonosokat, akik nem viszik el naponta legalább húsz percre sétálni házi kedvencüket.

  Azok is bírságra számíthatnak, akik nagyon kicsi helyen vagy hat óránál hosszabb ideig megkötve tartják az állatot. Az utcán kutya nem tartózkodhat póráz nélkül, tilos kóbor állatokat, például a macskákat etetni; aki nem tartja magát ehhez, azt 150 euróra büntetésre számíthat.

 • Rihanna sosem akart híres lenni

  Rihanna sosem akart híres lenniA barbadosi születésű énekesnő, aki a zenei világ egyik leghíresebb, legbefolyásosabb és leggazdagabb sztárja, azt állítja, sosem akart híres lenni. Rihanna, aki meglehetősen fiatalon közötte első zenei szerződését, azt állítja, hogy valójában sosem vágyott hírnévre. A díva mindössze 17 éves volt, amikor aláírta első lemezszerződését a Def Jam kiadóval, csak a zenével törődött, a státusz nem érdekelte. A zenei szupersztár, aki február 20.-án töltötte be 26. évét, elmondta, hogy egyáltalán nem akart nemzetközi hírű celeb lenni, csak zenélni akart.

 • Ada vette át Mádai Vivien helyét a Reflektorban

  Ada vette át a mûsorvezetõnõ helyét, az RTL Klub ugyanis nem kér többet Vivienbõl.

 • Nem bír magával Stohl Buci!

  Stohl András nemrég még arról vallott, mennyire bántja, hogy ittasan vezetett, és nincs olyan nap, amikor ne jutna eszébe a baleset. Ehhez képest nemrég kiderült, állítólag újra önfeledten bulizott a Tenkes kapitánya utolsó elõadása után.

 • Milánó helyett Zürichben ébredtek

  "Tévúton járt" Salvador Dalí, mármint a híres festõrõl elnevezett éjszakai vonat: Barcelonából Milánóba indult, de Zürichbe érkezett.

 • Katie Price szeretné, hogy a lánya anyja nyomdokait követné

  A legtöbb anyuka azon fáradozok, hogy lányából, erõs, okos és sikeres nõt faragjon. Ez alól Katie Price sem kivétel, csak õ talán egy kicsit másképp képzeli el a sikert mint az átlag. Katie azt szeretné, ha lánya nyomdokaiba lépne és topless modellként érvényesülne.

 • Elszabadult egy villamos Prágában, a vezetõ biciklin próbálta utolérni

  Elszabadult egy utasok és vezetõ nélküli villamos Prágában; a szerelvény a kocsiszíntõl két megállónyira jutott.

 • 102 éves volt: meghalt Sztálin kedvenc balerinája

  102 éves korában meghalt az orosz balett legendája, Marina Szemjonova - a moszkvai Bolsoj Színház. Szemjonova egyike volt a szovjet korszak elsõ príma balerináinak, akirõl úgy tartották, hogy Sztálin kedvence volt.

 • Magyar rezidencián lakik Michael Douglas

  Magyar rezidencián lakik Michael DouglasA házassága megmentésén fáradozó Michael Douglas Soros György rezidenciáján lakik, amióta elköltözött otthonról. Eddig úgy tudta a világ, hogy Michael Douglas családja közelében bérelt egy házat, amikor elköltözött a Catherine Zeta-Jonesszal közös manhattani otthonából. Ám most kiderült, hogy az Oscar-díjas színész-producer Soros György westchesteri birtokán húzta meg magát. Douglas régi jó barátja a magyar milliárdosnak, így amikor el akart rejtőzni a sajtó elől, Soros otthonára esett a választás, hiszen ott nem igazán tudja senki zargatni, maximum helikopterről.

 • A repülõn keresztelik a gépen született babát

  A gépen keresztelik meg a bõ egy hete egy repülõn született bolíviai babát - számolt be a dél-amerikai ország sajtója.

 • Adás közben váltottak csókot az X-Faktor mentorai

  Adás közben váltottak csókot az X-Faktor mentoraiAz amerikai X-Faktorban annyira elégedett volt Simon Cowell kritikájával Kelly Rowland, hogy egy hosszú csókkal jutalmazta mentortársát. Amíg idehaza megelégednek egymás verbális dicséretével a mentorok, addig az amerikai X-Faktorban fizikálisan is nagyon tudják egymást szeretni az ítészek. A szerdai élő show alatt például Kelly Rowland forrt össze csókban Simon Cowellel. A Destiny\'s Child énekesnője így hálálta meg neki, amiért a múlt héttel ellentétben nem a földig rombolta Kelly versenyzője, Lillie McCloud önbizalmát, hanem dicsérettel illette.

 • Megszületett Mark Owen harmadik gyermeke

  Mark Owennek, a Take That együttes énekesének kedden megszületett harmadik gyermeke.

 • Antal Imre kórházban

  Könnyen elõfordulhat, hogy februárban láthatják utoljára a nézõk Antal Imrét és a Szeszélyes címû mûsort, mert az RTL-tõl kapott információk szerint kórházba szállították a mûvészt. Állapota stabil, nem hirtelen rosszullétrõl van szó, régóta húzódó betegsége gyengítette le annyira, hogy lehetetlenné vált az otthoni ápolása.

 • Egy ház, amely a feje tetején áll

  A németországi Gettorfban elõbb felépítettek egy könnyûszerkezetes családi házat, amelyet be is rendeztek bútorokkal, majd daruk segítségével felfordították.

 • Az U17-es csapat csoportgyõztesként jutott be az elitkörbe!

  A magyar labdarúgócsapat csoportgyõztesként jutott az U17-es Európa-bajnoki selejtezõsorozat elitkörébe, miután szerdán 1-0-ra legyõzte a szlovák együttest. A magyar szövetség honlapja szerint a hazai rendezésû minitornán korábban Albániát is felülmúlta Zsivoczky Gyula szövetségi edzõ gárdája, míg Luxemburggal döntetlent játszott.

 • Felmentették a pukizóst

  Fellélegezhet az a férfi, aki rendõrre szellentett és ezért hatóság elleni támadással vádolták: az ügyészség az eljárás megszüntetését kezdeményezte.

  A "gáztámadás" az Egyesült Államokban, Nyugat-Virginiában, South Charleston városának rendõrségén történt. A 34 éves férfi - akit ittas vezetés miatt vittek be - a rendõrhöz gurult székével, felemelte lábát, majd pedig támadását súlyosbította azzal, hogy a hatósági személy felé legyezte kezével altáji felhõjét.

 • Nem tartják elég menõnek a gyerekei Jude Law-t

  Jude Law egy szerep kedvéért hosszú, borzas szakállat növesztett, de a gyerkõcei nem nézik ezt jó szemmel. Addig nem is mutatkoznak vele nyilvánosan, amíg meg nem borotválkozik.

 • Papuccsal támadott

  Papuccsal fejbe vágta és megfutamította támadóját egy 69 éves asszony Makón; a rendõrök elfogták és õrizetbe vették a rablót.

 • Nem láthatja gyermekét Courtney Love

  Továbbra sem láthatja saját gyermekét Courtney Love, Kurt Cobain özvegye.

  A TMZ.com internetes lap szerint egy Los Angeles-i bíró áprilisig hosszabbította meg annak a rendeletnek az érvényességét, amely szerint az énekesnõ nem léphet kapcsolatba tizenhét éves lányával, Frances Bean Cobainnel.

 • Füstbe ment kalóztámadás!

  Indiai hadihajó mentett meg csütörtökön egy szlovén teherhajót a szomáliai kalózoktól. A kalóztámadás az Ádeni-öbölben érte a szlovén teherhajót, amely egy közelben tartózkodó indiai hadihajó segítségét kérte.

  A három motorcsónakkal támadó kalózokra a gyorsan a helyszínen termett hadihajó figyelmeztetõ lövéseket adott le, mire a kalózok elmenekültek - számolt be a szlovén közszolgálati RTVSlo adó.

 • Tripla nyolcas és kilences után tripla tízes születési dátumú gyerek

  Immár három, születési dátumával számtriplázó gyermeke van egy amerikai házaspárnak, miután 2010. 10. 10-én megszületett második lányuk.

 • Megan Fox bevállalna egy akt mozit

  Pikáns ötlettel állt elõ Megan Fox: szívesen bevállalna egy akt mozit valamelyik nagyobb stúdió égisze alatt.Garantált lenne a rekordbevétel (és mekkora botrányt kavarna)!

  Azonban Megan is tisztában van vele, hogy egyetlen magára valamit is adó stúdió se merne bevállalni egy ilyen alkotást.

  Utoljára a 30-as években voltak hasonló jellegû, mûvészi próbálkozások - azóta jobbára egy egészen más mûfajban láthatunk az elsõtõl az utolsó képkockáig anyaszült meztelen szereplõket felvonultató produkciókat.

 • Chargoggagogg manchaugg agoggchaubu nagungamaugg-tó nevét helyesen így írják!

  Végre eldõlt, hogyan is helyes írni a Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg-tó nevét.

  Így, ahogy az elõbb szerepelt. A tó az Egyesült Államokban, Massachusettsben van, egyike a világ leghosszabb nevû földrajzi helyeinek. 45 betûbõl áll, a helyiek nem is nagyon hívogatják így, inkább csak Webster-tónak mondják, mert ehhez a településhez van a legközelebb.

 • Michael Phelps autóbalesetet szenvedett!

  Szerencsés kimenetelû autóbalesetet szenvedett Michael Phelps, az amerikaiak 14-szeres olimpiai bajnok úszója helyi idõ szerint csütörtök éjjel Baltimore-ban.

  A Phelps által vezetett Cadillac Escalade és egy Honda Accord ütközött. Utóbbi nõi sofõrjét kivizsgálásra kórházba szállították. Phelps és két utasa nem sérült meg.

 • Michael Jackson apja szerint gyilkos a fia orvosa

  Újabb keresetet nyújtott be fia halálának ügyében Joe Jackson Los Angelesben. A Jackson-klán feje már korábban pert kezdeményezett Conrad Murray orvos ellen, egy szövetségi törvényszéken, az ügyben eljáró bíró azonban nyáron úgy döntött, állami szinten kell folytatni az ügyet.

 • Carpenter filmet rendez Bram Stoker Drakulájából

  Bram Stoker Drakulájának modern változatát rendezi meg John Carpenter, a horror mestere.

 • Pierre Cardin kínai kézben?

  Egy kínai cipõgyár, a Guangzhou Jiansheng Trading Ltd meg akarja venni a francia Pierre Cardint, az egyik legrégebbi nyugat-európai divatházat és -márkát, írta vasárnap a Csuangcsuban megjelenõ Guangzhou Daily, a kínai magáncég elnökét idézve.

 • Más kontójára szívatta zsírját

  Más kontójára szívatta zsírját és nagyobbíttatta melleit egy nõ az Egyesült Államokban, amiért fél év börtönt kapott.

 • Végtagbénulásos brit férfi szelte át az Atlanti-óceánt

  Elsõként szelte át végtagbénulásos vitorlázó az Atlanti-óceánt. A dél-angliai Southamptonból származó Geoff Holt december 10-én kezdte meg útját a Kanári-szigetekhez tartozó Lanzarote és a brit Virgin-szigetek között. A 4300 kilométeres szakaszt a férfi Lehetetlen álom (Impossible Dream) nevû, 18 méter hosszú hajóján tette meg, közben gyakran szenvedett szélhiánytól és mechanikai problémáktól.

 • 14 évvel ezelõtt egy mûtétnél a szívében felejtettek egy törlõkendõt! Elhunyt!

  Egy krasznojarszki férfi azért halt meg, mert 14 évvel ezelõtt egy mûtétnél a szívében felejtettek egy törlõkendõt.

  A mûtétet 1995-ben, a moszkvai Bakuljev szív- és érsebészeti intézetben végezték. Az idegen tárgy krónikus szívburokgyulladást okozott a betegnek.

loading...