rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Újabb taggal bővült a Kardashian család

 • Share on Tumblr

  Újabb taggal bővült a Kardashian családMegszületett Kourtney Kardashian harmadik gyereke. Harmadszor is anya lett Kourtney Kardashian! A reality-sztárnak kisfia született, ráadásul pont első gyermeke ötödik születésnapján! A családnak immáron két oka is van, hogy ünnepeljen december 14-én, bár Mason szülinapját a baba érkezése miatt kicsit korábban, november végén megünnepelte a család. Kourtney és férje, Scott Disick már nagyon várta a fiú érkezését: "tökéletesen illik majd a famíliánkba" - nyilatkozta korábban a várandós híresség, arra utalván, hogy a fiú érkezésével javul a nemek aránya a hatalmas, nők által dominált klánban.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Ada szerint sokan csak kihasználni akarják...

  Ada: vigyázni kell a kétszínû emberekkel!

  A média világában ritkán köttetnek olyan jó barátságok, mint amilyen Ada és Kiss Ramóna közt van, azonban a Viva Tv sztárja óva int a kétszínû emberektõl.

  Ada szerint tudni kell megkülönböztetni azt, aki csak azért keresi a másik társaságát, mert akar tõle valamit és azt, ha valaki valóban rá kíváncsi.

 • Két gyermeket várt, de hármat hozott a világra

  Két gyermeket várt, de hármat hozott a világra az a fiatal brit nõ, aki 5 év után, a mesterséges megtermékenyítés elõtti éjszaka természetes úton is megfogant.

 • 41 évig várt a nõjére

  41 év után elveheti teherbe ejtett barátnõjét

  London - 41 év, szülõi eltiltás miatti kapcsolatszünet után végre elveheti feleségül 1967-ben teherbe ejtett barátnõjét egy férfi Nagy-Britanniában.

  A hölgy szülei tiltották meg, hogy a pár találkozhasson, mert igencsak dühösek lettek, amikor kiderült mindössze 16 éves lányuk várandóssága.

 • Kiakadt Madonna Gagától

  A pop koronázatlan királynõje ugyanis besokallt attól, hogy a szõke provokatív énekesnõt mindenki hozzá hasonlítja. Madonna szerint ugyanis Lady Gaga nem más, mint egy rosszul sikerült kópia.

 • Levágták a péniszét!

  Az orvosok azzal védekeznek, hogy az eredetileg körülmetélési eljárásnak indult mûtét közben rákot diagnosztizáltak a férfi nemi szervében, ezért sürgõsségi döntést hoztak a szerv eltávolítására.

  A magyarázat nem vigasztalja azonban Philip Seatont, aki tavaly októberben, egy szörnyû napon levágott pénisszel ébredt fel az altatásból egy kentucky-i kórházban.

 • Csapolt bor: ahol borozzák a vizet

  Róma - "Megborult" a víz egy olasz kisvárosban: a csapból nem víz folyt, hanem habzó bor.

  "Csoda!" - kiáltozták elragadtatottan a háziasszonyok, miután egyikük éppen felmosáshoz töltötte tele vödrét konyhájában, ám gyanús lett neki a csapvíz borillata. Erkélyi kiáltozása nyomán hamarosan gyorshírben terjedt a csoda, és mindenki palackokat töltögetett - a felmosás meg várhatott.

 • Gördeszka a föld felett

  Íme, egy futurisztikus közlekedési eszköz legyõzi a gravitációt.

 • Állva tapsolták Selena Gomez legújabb filmjét a filmfesztiválon

  A 20 éves színésznõ legújabb filmje, a Spring Breakers bemutatója alkalmából vett részt a rangos olaszországi eseményen. Az alkotás hatalmas sikert aratott, hiszen a közönség állva tapsolt.

 • Gyorsabb Wi-Fi kapcsolatot fejlesztenek a kábelmentes házimozikhoz

  Kis hatótávon belül a jelenlegi vezeték nélküli adatátviteli sebesség tízszeresére lesz lehetõség: az új technológiával már a házimozi rendszerek videokábelei is feleslegessé válnak - közölte a vezeték nélküli technológiák egységesítéséért felelõs noprofit szervezet.

 • Vuvuzelával szexelt egy magyar pár (képpel!)

  Egy pornóoldalra feltöltött videóból az is kiderült, a vuvuzela hatékony eszköz lehet a szurkolásnál, az intim együttlétnél viszont nem felel meg maradéktalanul az elvárásoknak.

 • Szextelefonra költötte a pap a parókia pénzét

  Egy katolikus lelkész erotikus telefonhívásokra költötte parókiájának pénzalapját, írja a Cancan címû román napilapra hivatkozva a manna.ro. A 27 éves, Noez y Totanes spanyolországi városban szolgáló papot felfüggesztette a katolikus egyház, mivel parókiáján a toledói érsekség több szabálytalanságot is felfedezett.

 • Kínai katonáknak tilos az online szerelem

  A kínai hadseregben szolgáló férfiaknak tilos az interneten ismerkedni, miután a fegyveres erõket felügyelõ kormányzati szervek szerint az online ismerkedéssel megnõhet a veszélye bizalmas információk kiszivárogtatásának.

 • Árgus szemmel figyelik Jennifer Aniston pocakját

  A Call Me Crazy című filmben rendezőként is részt vett Jennifer Aniston, aki büszkén népszerűsítette az alkotását a Los Angeles-i premieren.

 • Életének 96. évében elhunyt Illés Sándor!

  Életének 96. évében szerdára virradóra elhunyt Illés Sándor, Táncsics Mihály-díjjal és Aranytoll elismeréssel kitüntetett újságíró, író - tudatta a család az MTI-vel.

  Illés Sándor munkássága elismeréseként megkapta a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) Aranytoll elismerését, a Magyar Újságírók Közösségének (MÚK) Petõfi Sándor Sajtószabadság Díját, a Vajdasági Irodalmi Díjat, a Táncsics Mihály-díjat, a Magyar Örökség Díjat, 2005-ben a Prima Díjat és a Mikszáth Kálmán-díjat.

 • Elbocsájtották a rendõrt - államellenes zenét hallgatott

  Teljesen tönkretettek egy magas rangú rendõrnyomozót, akinek összes bûne mindössze annyi volt, hogy találtak a mobilján egy zeneszámot. A rendõrt azóta kirúgták az állásából és családjával együtt utcára tették a lakásukból.

 • Avril Lavigne egy milliót követel a YouTube-tól

  Avril Lavigne Girlfriend címû klipjét már majdnem százmillióan látták a népszerû internetes video-oldalon, a YouTube-on. Az énekesnõ menedzsere bejelentette: az ebbõl származó reklámbevételbõl egymillió dollárt várnak az oldal üzemeltetõitõl – természetesen azután, hogy õk levették a részüket.

  A Nettwerk cég vezetõje azt is elmondta: szerinte a jelenlegi árak mintegy negyedéért kéne adni a zenéket az internetes zeneáruházakban, és akkor robbanásszerû fejlõdés indulhatna be.

 • Vesekereskedõket buktattak le a török rendõrök!

  Emberi vesékkel kereskedõ társaságot buktatott le a török rendõrség.Két anatóliai falu több lakosa hajlandó volt saját veséjét közvetítõkön keresztül feláldozni, hogy az így megkeresett összeggel törlessze felhalmozódott adósságát.

  A rendõrségi akció során tíz, emberi vesével kereskedõ bandatagot tartóztattak le. Akik belementek az üzletbe, 10 ezer török líra (közel 1,25 millió forint) elõleget kaptak, majd a sikeres mûtét után további 1,87 millió forintnyi lírát.

 • Meggyilkolták Christian Poveda dokumentumfilm-rendezõt!

  Gyilkosság áldozata lett Christian Poveda francia dokumentumfilm-rendezõ, fotóriporter Salvadorban - a férfi holttestét szerdán találták meg autójában, halálát fejlövés okozta.

  Poveda nemrég forgatott filmet a salvadori bûnbandákról. La vida loca (Õrült életek) címû filmjében az erõszakot az állandó megaláztatás és kizsákmányolás szülte gyûlöletre vezeti vissza.

 • Tehén zuhant egy személygépkocsira Kínában

  Kínában tehén zuhant egy személygépkocsira, s bár nem tette totálkárossá, hatalmas horpadást hagyott a motorháztetõn.

  A tehén derült égbõl zuhant rá a gyanútlanul vezetõ gépkocsi-tulajdonos autójára. A férfi teljesen megdöbbent, nem kevésbé a tehén, amely az õt szállító teherautóról produkálta a nem mindennapi "kaszkadõrmutatványt".

 • Szerbiai herefõzési fesztivál

  Nem mindennapi gasztronómiai fesztivált rendeznek évrõl évre egy szerbiai hegyvidéki falucskában, Ozremben: az idén ismét megtartották a hangzatos nevet viselõ "herefõzési világbajnokságot".

 • A bahreini sejk hétmillió dollárra pereli Michael Jacksont

  London - A bahreini királyi család hétmillió dollárra (közel másfél milliárd forint) pereli Michael Jackson amerikai popsztárt.

  A Bell Pottinger csoport azt mondja, Abdulla bin Hamad Al-Kalifa sejk szerzõdésszegéssel vádolja a sztárt a londoni bíróságnál.

  Az énekes közel ötmillió fontot, továbbá egy kulcsrakész stúdiót és egy Rolls Royce-t kapott a sejktõl, cserébe 2006-ban két lemez elkészítését ígérte jótevõjének, valamint vállalta azt is, hogy fellép az országában.

 • Térden csúsznak 800 kilométert

  Térden csúszik 800 kilométert két buddhista szerzetes Kínában vezeklõ zarándoklatként.

 • Eltiltották lánya sírjától Brittany Murphy apját

  Azt állítja Brittany Murphy édesapja, hogy nem engedték, hogy meglátogassa lánya sírját. Elmondása szerint, amikor a temetõbe érkezve megkérdezte, hol nyugszik lánya, elhajtották az ott dolgozók. Angelo Bertolotti több embert is megkérdezett, akik az irodába küldték, ahol megtagadtak tõle minden információt, annak ellenére, hogy bizonyítani tudta rokonságát a néhai színésznõvel.

 • Levágták a mellbimbóját!

  Lehet, hogy szoptatni sem tud majd jobb mellén az a fiatal lány, akinek véletlenül vágták le egyik mellbimbóját a pécsi 1. számú rendelõintézet sebészetén, mert anyajegynek nézte az orvos.

  A 17 éves Orsinak egy éve kezdett nõni a mellén egy szemölcs, amely közel akkorára nõtt mint mellbimbója. A középiskolás lányt mûtõ orvos hatalmasat hibázott, amikor a szemölcs helyett a mellbimbót metszette le.

 • Haláleset az M5-ön!

  Egy török állampolgárságú férfi a helyszínen meghalt, ketten pedig súlyos sérüléseket szenvedtek, amikor az M5-ös autópályán Budapest felé haladó autójuk Kiskunfélegyháza és Kecskemét között árokba szaladt csütörtökön hajnalban. Az út menti korlátot átszakító autó vezetõje kirepült a kocsiból és meghalt.

 • Egy légpuskával hónaljon lõtte feleségét!

  Könnyebben megsérült az a nõ, akit férje lõtt hónaljon egy légpuskával este Érden.

  Az 51 éves feleség és ugyanennyi idõs férje összeveszett, és utóbbi szerint a vita odáig fajult, hogy kissé ittas felesége rátámadt, ekkor rántotta elõ fegyvert és lõtt rá az asszonyra.

 • Levette 57 év után mûsoráról a szumót a japán tévé

  Akár történelminek is nevezhetõ döntést hoztak az NHK japán közszolgálati televízióban: fogadási botrány miatt ugyanis levették a mûsorról az 57 éve kihagyás nélkül közvetített szumótornát.

 • Rengeteg a munkájuk a tûzoltóknak az árvíz és a felhõszakadások miatt!

  Naponta több tucat bejelentés érkezik a tûzoltókhoz azzal kapcsolatban, hogy az árvíz és a felhõszakadások miatt szivattyúzást kérnek pincékbõl, sportpályákról, de a tûzoltóság az árhullám levonulásáig türelmet kér a lakosoktól.

 • 78 millió forintot kapnak részenként a sorozatsztárok

  78 millió forintot kapnak részenként a sorozatsztárokDúsgazdagok lettek az Agymenők sztárjai! A hetedik évad forgatásán minisztrájkba kezdett a három főszereplő, Johnny Galecki, Kaley Cuoco és a gyíktestű Jim Parsons. A mindent elsöprő nézettség gyors megállapodást eredményezett a producerek és a sztárok között: a szereplők fejenként 350 ezer dollárt, azaz 78 millió forintot kapnak minden egyes epizód után. Huszonnégy részes évaddal számolva másfél milliárd forint plusz pár millió „zsebpénz” jut a színészeknek a szezon végére, így az egyik legjobban kereső sorozatsztárok lettek.

 • Gregor Bernadett elvesztette babáját

  Gregor Bernadett elvesztette kisbabáját. Nagyon rossz hírt közöltek a színésznõvel az orvosok: gond van a picivel, semmiképp sem tarthatja meg.

  Megtörtént vele a legrosszabb, ami egy kismamával történhet: elvesztette négyhónapos magzatát.

  A tragédia nagyon megviselte a gyönyörû színésznõt, de két kisfia, Bence és Álmos miatt hatalmas lelkierõvel viseli a megpróbáltatásokat.

loading...