rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Újabb taggal bővült a Kardashian család

 • Share on Tumblr

  Újabb taggal bővült a Kardashian családMegszületett Kourtney Kardashian harmadik gyereke. Harmadszor is anya lett Kourtney Kardashian! A reality-sztárnak kisfia született, ráadásul pont első gyermeke ötödik születésnapján! A családnak immáron két oka is van, hogy ünnepeljen december 14-én, bár Mason szülinapját a baba érkezése miatt kicsit korábban, november végén megünnepelte a család. Kourtney és férje, Scott Disick már nagyon várta a fiú érkezését: "tökéletesen illik majd a famíliánkba" - nyilatkozta korábban a várandós híresség, arra utalván, hogy a fiú érkezésével javul a nemek aránya a hatalmas, nők által dominált klánban.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Leszállíttatták a repülõrõl a túlsúlyos Kevin Smith-t

  El kellett hagynia egy kaliforniai repülõgépet Kevin Smith hollywoodi filmrendezõnek, mivel a légitársaság szerint túl kövér.

 • Elpakták a sztárok fosztogatóit - 2 millió dollár volt a szajré

  A hatóságok egy Rachel Lee nevû nõt gyanúsítanak azzal, hogy számtalan sztár otthonát törette fel betörõbandájával, többek között Megan Foxét, Orlando Bloomét, Paris Hiltonét és Lindsay Lohanét.

 • Felesége hasában ölte meg az ikreket

  "Megölte a gyerekeimet a hasamban" - panaszkodott egy nõ múlt pénteken a iaºi-i orvosoknak, azt követõen, hogy koraszülése után kórházba került. A nõ azt állítja, férje okozta ikrei halálát megaláztatások és verések hosszú sorával, amelynek azért tette ki, mert megcsalta egy másik férfival.

 • A Beatlest méltatta a Vatikán hivatalos lapja

  Vatikánváros - Méltató cikket szentelt a Beatlesnek a Vatikán félhivatalos lapja, a L,Osservatore Romano abból az alkalomból, hogy 40 éve jelent meg a Gombafejûek híres Fehér Albuma (White Album).

  A lap, amelynek feltûnõ modernizálódására már felfigyelt az elmúlt hónapokban a nemzetközi világsajtó, felidézte John Lennonnak ama sokat emlegetett mondását, amely szerint a Beatles "népszerûbb Jézus Krisztusnál" - ez a szájukból enyhén cinikus...

 • Károly herceg szerint katasztrófát okoznak a génmódosított növények

  London - A genetikailag módosított növények termesztése minden idõk legnagyobb környezeti katasztrófáját fogja okozni - jelentette ki Károly herceg, a brit trónörökös a Daily Telegraph szerdai számának adott interjújában.

  Az 59 éves trónörökösrõl közismert, hogy ellenzi a génmódosított növények termesztését, de a szerdai volt eddig a legélesebb megfogalmazása ebben a témakörben.

 • Farkasportréval terelgeti birkáit egy juhász Kínában

  A fénykép igen nagy, fél embernyi, és a farkasnak csak a feje van rajta, így jól láthatják a birkák, már csak azért is, mert gazdájuk jól feltartja nekik.

  Hogy mennyit fognak fel belõle, nem tudni, de nem fejvesztve rohannak, hanem engedelmesen vonulnak pásztoruk elõtt. A Huasang Daily címû kínai lap szerint a juhásznak feltehetõen olcsóbb farkasfotót tartania - a kezében -, mint juhászkutyát.

 • Millió dolláros biztosítás a futballsztár hajára

  Egymillió dolláros biztosítást kötött Troy Polamalu amerikaifutball-sztár hosszú hajára az egyik népszerû samponmárka.

 • Horváth Éva filmezni szeretne

  Horváth Éva filmezni tanul. Az ex-szépségkirálynõ a Dominó Napon szeretett bele a televíziós szakmába, így elhatározta, az alapoktól kezdve tanulja meg a szakmát.

  "Úgy éreztem, régen tanultam már újat. Amikor most a Dominó Napon Hollandiában jelen lehettem a mûsor elõzeteseinek vágási folyamatánál, nagyon megtetszett nekem ez a szakma. Picikét már ott is belekóstolhattam, de idehaza csakugyan elhatároztam, hogy komolyan szeretném megtanulni ezt a filmes hivatást. Nagyon érdekel, hiszen a szerkesztõ saját magát is beleviheti egy-egy munkájába" - mondta Éva..

 • Összeverekedett két család Jászladányban

  Összeverekedett két család Jászladányban szombat éjjel; két ember életveszélyesen megsérült. A két család egyelõre ismeretlen okból támadt egymásra.

  A verekedés közben kard, vasvilla, kés és vascsõ is "elõkerült".

 • Isteni reklámszlogen

  "Isten által garantált minõség" - ezt a szlogent akarja szabadalmaztatni a Sztavropoli terület vezetõje egy természetes ásványvíz palackjaira.

 • Nem pisiszex, hanem fogyókúra pisivel

  Egyesek nemcsak szépségápolásra, de fogyókúrához is használják a vizeletüket.

 • Dühében megfogdosta az ellenõrt

  Floridában egy nõ dühében megfogdosta az ellenõrt az egyik ellenõrzõ pontnál. Az incidenst a kamerák is rögzítették.

 • 1500 dolláros jegyek az ingyenes Bon Jovi-koncertre

  New York - Akár 1500 dollárt is elkérnek már két jegyért a New York-i jegyüzérek Bon Jovi szombati, Central Parkba meghirdetett koncertjére, holott a város ingyen osztotta ki a hatvanezer belépõt.

  A jegyeket párosával adták ki: minden jelentkezõ kettõt kaphatott azzal a megjegyzéssel, hogy a belépõket nem lehet eladni. A The New York Post címû napilap jelentése szerint azonban hétfõn már 267 ajánlat szerepelt az eBay honlapján. Az ár a 99 centtõl 1500 dollárig terjedt.

 • John Travolta nem tudta feldolgozni a hat hónapja hunyt fia halálát

  John Travolta fia hat hónapja hunyt el, de a színész még mindig nem tudta feldolgozni, kerüli a nyilvánosságot. Új filmje, a The Taking of Pelham 123 premierjén nem volt hajlandó megjelenni.

 • Saját ablaka folytotta meg

  Ablak fojtott meg egy férfit az Egyesült Államokban, ráadásul a saját ablaka ölte meg.

  A 45 éves illetõ véletlenül kizárta magát a lakásából és megpróbált bemászni egy ablakon, ám beszorult, rekeszizma összepréselõdött, õ pedig megfulladt.

 • Haldoklóé a 7,5 milliárd

  7,5 milliárd forintnyi lottónyereménnyel sem oldódhat meg Steve Smith (58) élete. Még minden idõk hatodik legnagyobb értékû jackpotja sem mentheti meg az életét, ami halálos betegsége miatt bármelyik percben véget érhet. Lehet, hogy a szerencsés nyertes pénzét már csak gyermekei költhetik el?

 • Menet közben oktatta az orosz rulettet - azonnal szörnyethalt

  Alaposan ráfaragott egy román férfi arra, hogy elmagyarázta társának, mi is az orosz rulett. A férfi épp az általa vezetett autó volánja mögött kezdte el lelkesen mesélni a vele együtt utazónak, hogy õ is kipróbálta a vérre menõ játékot.

 • Kómájában elfelejtett horvátul, de megtanult németül

  Tökéletes némettudással ébredt kómájából egy 13 éves lány Horvátországban, viszont elfelejtett horvátul.

 • Megbírságoltak egy nõt, mert a szomszédjáról nevezte el a kutyáját

  Megbírságoltak egy nõt Kínában, mert a szomszédjáról nevezte el a kutyáját, és állandóan szidalmazta.

 • XXL-es jóga

  Túlsúlyosakat tanít jógázni egy nõ az Egyesült Államokban, olyanokat, akiket túl súlyosnak találtak más jógatanárok, és nem vettek fel csoportjukba.

 • Ringier médiacsoport minden korábbinál nagyobb forgalmat bonyolított tavaly

  A magyarországi érdekeltségekkel is rendelkezõ svájci Ringier médiacsoport minden korábbinál nagyobb forgalmat bonyolított tavaly.

  A zürichi központú kiadóvállalat pénteki közleménye szerint a forgalom 2008-ban 1,53 milliárd frankra emelkedett, 5,3 százalékkal felülmúlva a 2007-es rekordot. Különösen a digitális média ágazat teljesített jól, részesedése a teljes forgalomban 8,5 százalék, szemben az egy évvel korábbi 5,5 százalékkal.

 • Eszenyi Enikõ lesz a Vígszínház új igazgatója?

  Szinte biztos, hogy Eszenyi Enikõ lesz a Vígszínház új igazgatója.

  A távozó Marton László helyére csak a Kossuth-díjas színésznõ pályázott. A fõvárosi önkormányzat kulturális bizottsága hétfõn dönt a kinevezésrõl, amely 2014-ig szól.

  A színház társulata is támogatja Eszenyi pályázatát, amelyet sokan aláírtak.

  Megérdemelné, hogy elnyerje a posztot, hiszen egész élete a színházról szól - nyilatkozta Reviczky Gábor, a színház mûvésze.

 • Húszmilliót keres a legjobban fizetett metróvezetõ

  Több mint 60 ezer fontos - 20 millió forintos - az éves jövedelme a legjobban fizetett londoni metrószerelvény-vezetõnek a túlórapénzek, a béren kívüli juttatások és a kedvezmények beszámításával.

 • Apróval lehet fizetni?!

  Garasos vevõ: fél furgonnyi aprót gyûjtött

  Cincinnati - Fél furgonnyi aprópénzt gyûjtött egy férfi az Egyesült Államokban, mert nem bízik a papírpénzek valódiságában.

 • Saját kutyája tépte szét a nénit

  Súlyos szerencsétlenség történt a napokban a munkácsi járási Ódávidházán. Egy gazda vérben fekve találta udvarán édesanyját. Az idõs asszonyt a ház doberman fajtájú kutyája támadta meg.

 • Elfogtak egy négy éve bujkáló mátészalkai adócsalót

  Elfogtak egy négy éve bujkáló mátészalkai adócsalót, aki börtönbüntetésének letöltése elõl próbált elmenekülni.

  Az 55 éves férfi ellen még 2005. szeptember 7-én adott ki elfogatóparancsot a bíróság, mert adócsalásért kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg. A férfit barátnõjének lakásán fogták el a nyomozók.

 • Eljátszotta az aranylakodalomra szánt pénzt a hazardõr nagymama

  Ungvár - Szerencsejátékon vesztette el az aranylakodalomra félretett pénzt egy nagymama a délkelet-ukrajnai Mariupolban, ezért ünneplés helyett válóper vár rá.

  Egy hét maradt a nyugdíjas házaspár aranylakodalmának a megüléséig, amikor a feleség kaszinóba vitte a nevezetes évforduló megünneplésére félretett pénzt, sõt a maga és a férje havi nyugdíját is magához vette. A szerencse azonban nem szegõdött melléje, és a teljes összeget elveszítette - írta a donyecki donbass.ua internetes hírportál.

 • Hatvan méteres, buldózeres zuhanást élt túl egy tiroli munkás

  Igazán látványos munkahelyi balesetet élt túl egy tiroli munkás Terfensben egy kavicsbányában.

 • A magyar Tina Turnert újra felfedezték

  A hazai pop- és dzsesszzene koronázatlan királynõje az utóbbi években ugyan kevesebbet hallatott magáról, de a 2009-es esztendõ a változások éve is, így megvan a lehetõsége, hogy a stagnáló idõszakot maga mögött hagyva, újult erõvel vesse bele magát a munkába - jósolja Rácz Katinak Frabato.

  "A váratlan fordulat, az új esély elsõsorban otthonához közel esõ helyhez lesz köthetõ. A tarotkártya szerencsét hozó lapja szerint Rácz Kati jókor és jó helyen lép fel egy koncerten (akár karitatív rendezvény is lehet), ahol a rá jellemzõ végtelen lelkesedéssel áll ki a színpadra.

 • Fel kellett öltöztetni a Milói Vénusz pucér jégszobrát

  Fel kellett öltöztetnie a Milói Vénusz pucér jégszobrát annak a New Jersey-i családnak, amely a háza elõtt tisztelgett az antik szobor elõtt annak jégbõl készült másával - számolt be csütörtökön a helyi újság.