rss
 • Újabb taggal bővült a Kardashian család

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Újabb taggal bővült a Kardashian családMegszületett Kourtney Kardashian harmadik gyereke. Harmadszor is anya lett Kourtney Kardashian! A reality-sztárnak kisfia született, ráadásul pont első gyermeke ötödik születésnapján! A családnak immáron két oka is van, hogy ünnepeljen december 14-én, bár Mason szülinapját a baba érkezése miatt kicsit korábban, november végén megünnepelte a család. Kourtney és férje, Scott Disick már nagyon várta a fiú érkezését: "tökéletesen illik majd a famíliánkba" - nyilatkozta korábban a várandós híresség, arra utalván, hogy a fiú érkezésével javul a nemek aránya a hatalmas, nők által dominált klánban.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Taxisbecsület: 4 milliót vitt vissza

  Több mint 4 millió forintnyi pénzt és ékszert talált taxijában New Yorkban egy szegény sofõr, mégis visszaszolgáltatta.

 • Mexikóban küzdenek a favágókkal szemben!

  Egy nap alatt 9 millió fát ültettek Mexikóban az illegálisan kivágott erdõk pótlására

  Mexikó - Egy nap alatt kilenc millió fát ültettek Mexikóban az évi 316 ezer hektárnyi, illegálisan kivágott erdõk pótlására.

 • Népszerûek a régi dalok a temetéseken!

  A popdalok és a tévésorozatok zenéi immár jóval népszerûbbek temetéseken, mint a hagyományos egyházi énekek Nagy-Britanniában - fedte fel egy szigetországi felmérés.

  Külön érdekesség, hogy vidám kompozíciók is felkerültek a toplistára, így például az immár csak néhai Benny Hill-show zenéje - amely a kergetõzõs burleszkjeleneteknél szól -, vagy az abszurd humorú Monty Python társulat Brian élete címû, az ókori Római birodalomban játszódó filmjébõl az Always Look on the Bright Side of Life (Mindig az élet napos oldalát nézd), melyet a keresztre feszítettek énekelnek lelkes kórusban a "fináléban".

 • Natasha Richardson szerveit felajánlották átültetésre

  Los Angeles - Natasha Richardson családja felajánlotta a tragikus hirtelenséggel elhunyt színésznõ szerveit más betegek megmentésére - vált ismertté a People.com internetes oldal riportjából.

 • Madonna lánya alig várja, hogy elköltözhessen otthonról

  A pop mindenható nagyasszonya eddig rövid pórázon tartotta Lourdest. A kamasz lány viszont hamarosan egyetemre megy, lehetõségei szerint minél messzebb az anyjától.

 • Húszmétert zuhant és túlélte

  Húsz métert zuhant egy ember Tiszaújvárosban, de túlélte - közölte az Országos Mentõszolgálat sajtóügyeletese kedden az MTI-vel.

 • Péniszére szorult egy gyûrû - tûzoltók szabadították ki a nemi szervét

  Péniszére szorult gyûrûvel kínlódó férfihoz riasztották a brit tûzoltókat 2011 novemberében. Húsz percükbe került, míg csapdájából megszabadították a felelõtlen áldozatot.

 • Az ír rendõrök a magyaroknál is bénábbak!

  Mielõtt jó magyar szokás szerint beleverjük önmagunk fejét a falba, álljunk meg és olvassuk el az alábbiakat. Akkor rájövünk, hogy a sok rendõrvicc ellenére a legnagyobb barmok nem a magyar rendõrök…

  Van a klasszikus vicc, amely szerint Nagy-Britanniában két rendõrbõl az egyik ír, a másik angol, míg Magyarországon az egyik rendõr ír, a másik olvas.

 • Egy siófoki villába teszi át székhelyét a Boros és Bochkor páros

  Egy siófoki villába teszi át székhelyét a Bumeráng stábja. A népszerû rádiós csapat most elõször nyaral majd együtt, valamint egy héten át a Balaton partjáról sugározzák a mûsorukat. Bochkor Gábor ráadásul még bébiszitterkedni is fog.

  "Kibéreltek nekünk egy siófoki nyaralót, és július 21-tõl onnan jelentkezünk. Kellemes napokat ígér ez a munka, hiszen ameddig mi a Bumerángot vezetjük, asszonyaink elkészítik a reggelit, utána irány a Balaton, a fürdés".

 • A sok balszerencse után, óriási öröm érte a házaspárt

  A sok balszerencse után, óriási öröm érte a házaspártMiután a féj és a feleség is elvesztette a munkáját, el kellett adniuk imádott otthonukat, amit már nem tudtak többé fenntartani. Most hihetetlen öröm érte őket. Sorozatos szerencsétlenségek után végre rámosolygott a szerencse Wayne és Desiree Home-ra. Az 57 éves házaspár sok nehézségen ment át az utóbbi időben: mindketten munkanélküliek lettek, és a koruk miatt nem sok kilátásuk volt új állásra. Anyagi nehézségeik miatt meg kellett válniuk imádott családi otthonuktól, és egy kis lakásba kellett költözniük, ráadásul pont akkor, amikor az asszony vastagbélrákkal küzdött.

 • Till Attiláék a harmadik gyermeküket várják

  Till Attilla felesége, Krisztina a hetedik hónapban van.

  A Megasztár népszerû mûsorvezetõje és párja már a harmadik gyermeküket várják, fiaik, Andor és Milán is örülnek a kistetsvérnek. Till Attila a bulvárlapnak elárulta: harmadik gyermekük is fiú lesz.

  Miután az iskolakezdés miatt a fiúk nagyobb figyelmet igényelnek, elképzelhetõ, hogy a Megasztár 4-be új mûsorvezetõt kell kerenia a kereskedelmi csatornának.

 • Kristen Stewart bevallotta, valóban megcsalta párját

  Kristen Stewart bevallotta, valóban megcsalta rendezõjével Robert Pattinsont. A színésznõ nyilvánosan is elnézést kért a történtek miatt.

 • Egy dúsgazdag bankár milliárdokat nyert kaparos sorsjegyen

  Egy dúsgazdag londoni bankár élete legjobb befektetését ütötte nyélbe egy kaparós sorsjegy megvételével. Nyereménye révén évente mintegy 600 ezer font (több mint 200 millió forint) üti a markát egészen az élete végéig – számol be a Daily Telegraph.

  A bankvezetõ az édesanyját kérte meg, hogy vegyen neki három sorsjegyet. Az egyik volt a fõnyeremény, ám ez elmondása szerint a hatalmas összegû életjáradék nem változtatja meg az életét, mivel eddig is nagyon boldog és szerencsés volt.

 • Négy kisgyerek fulladt a liszes ládába

  Szokatlan tragédia rázott meg egy román hegyi falucskát: négy kisgyerek halt meg egy lisztes ládában, írja a Click! címû napilap. A 3-8 éves gyermekek játék közben másztak bele a kukoricaliszt tárolására alkalmas ládába, a zárszerkezet azonban beragadt. Mivel nem tudták felemelni a láda több kilós födelét, gyakorlatilag megfulladtak.

 • Gáspár Gyõzike a Barátok köztben szerepelne

  Gáspár Gyõzõnek az az ötlete támadt, hogy szerepelhetne a Barátok köztben. A showman sorozatfüggõ, egy epizódot sem mulasztana el, ha kell, fel is veteti Bea asszonnyal a lekésett részeket.

  Gáspár már azt is kitalálta, hogyan bukkanhatna fel a képernyõn: õ lenne az, aki kiszabadítaná Kingát az emberrabló fogságából. Szerinte szereplésével rekordot döntene a nézettség. Kalamár Tamás, a sorozat producere szerint ez érdekes lenne, de egyelõre Géza gyúr erre a feladatra.

 • Sérülhet a tanulók lelke a tanárok piros tintájától!

  Sérülhet a tanulók lelke a tanárok piros tintájától, mert túl agresszív a hibajelölési szín - állítják ausztrál pszichológusok.

  Intelmüket már meg is fogadta az egyik ausztrál állam, Queensland, és oktatási minisztériuma vagy 30 iskolának eljuttatta "kímélettippkészletét", javasolt módosításait. Ezek között szerepel, hogy a tanárok a piros helyett más színt használjanak a dolgozatok és házi feladatok kijavításához, értékeléséhez.

 • David Prowse, a legendás Darth Vader prosztatarákban szenved!

  A Csillagok háborúja legendás gonoszának megtestesítõje, a 73 éves David Prowse egy rádiómûsorban önként vallotta be: prosztatarákban szenved, de már túl van a nehezén.

  "Két hónapja kezelnek sugárterápiával, nagyon hálás vagyok az orvosaimnak, nélkülük már nem lennék itt" - tudatta az Absolut Rádió hallgatóival Darth Vader megformálója.

  "A terápia részeként kihullott sok hajam, a mell- és a lábszõrzetem is kevesebb, de nem bánkódom, mert úgyis divat a szõrtelen férfitest és a kopasz fej."

 • 2011-ben indul a Függetlenség napja 2

  Folytatást kap a 96-os A függetlenség napja. Roland Emmerich már régóta tervezgetett egy második részt Will Smithszel a fõszerepben

 • Elvesztette a nukleáris kódokat az elnök

  Bill Clinton volt amerikai államfõ hivatali ideje alatt több hónapra elveszítette azt a kártyát, amellyel az atomtámadás indításához szükséges kódokat tartalmazó elnöki bõrönd kinyitható.

 • Börtönben kötött ki Reese Witherspoon

  A színésznő és férje csúnyán megjárta a rendőrökkel. Rossz sávban vezettek, ráadásul feleseltek is. A börtönben kötöttek ki. Reese Witherspoon és férje, Jim Toth rossz sávban haladtak autójukkal, mikor megállították őket a rendőrök.

 • Másfél évesen ismeri a világ összes országát

  Másfél évesen ismeri a világ összes országátMég csak másfél éves egy amerikai fiúcska, de meg tudja mutatni térképen a világ szinte összes országát - amivel korosztályában minden bizonnyal egyedüli a világon. A gyermek neve Aanav Jayakar, szülei orvosok, mindketten Indiából vándoroltak az Egyesült Államokba, Clevelandben élnek. Fiacskájuk rendkívüli memóriájára véletlenül figyeltek fel, azt követően, hogy szülővárosukról, Delhiről beszélgettek, a gyermek pedig megjegyezte a helységnevet. Ezután kezdte anyja országokra és azok fővárosaira tanítgatni, és a csemete megtanult hat hét alatt 53-at, pedig alig múlt egyéves.

 • Cheryl Cole véget vetett a pletykának: nem jegyezték el és nem készül házasodni

  Cheryl Cole véget vetett a pletykáknak, melyek szerint barátja, Tre Holloway arra készül, hogy megkérje a kezét.

 • Halálba segítették Edward Downes világhírû karmestert és feleségét

  Halálba segítették Edward Downes világhírû karmestert és feleségét, Joant egy svájci klinikán - jelentette be a brit karmester családja kedden.

  Downes a londoni Királyi Opera karmestereként szerzett hírnevet, de õ vezényelt a Sydneyi Operaház elsõ elõadásán is. "54 évi házasság után úgy döntöttek, hogy együtt vetnek véget életüknek, ahelyett, hogy tovább küzdenének a komoly egészségügyi problémákkal" - olvasható a közleményben.

 • Skorpiók végeztek két kisgyerekkel Algériában

  Több mint ezer embert szúrtak meg skorpiók, két gyermek pedig belehalt a sérülésekbe a 2011-es év elsõ hét hónapja során Algéria déli részén fekvõ Ouargla térségében.

 • A világûrbe küldi párját Katy Perry

  Ûrutazást ajándékozott születésnapjára párjának Katy Perry amerikai énekesnõ. A harmincöt éves Russell Brand színész-komikus rövid privát utazást tehet a világûrbe a SpaceShip Two fedélzetén.

 • Lady Gaga tarolt a Brit Awards gáláján

  Triplázott Lady Gaga: a Brit Awards mindhárom olyan kategóriában nyert, amelyben jelölték. A legrangosabb brit könnyûzenei elismerés idei, 30. díjkiosztó gáláján, a londoni Earl's Court rendezvénycsarnokban õ vehette át kedd este az év legjobb külföldi énekesnõje, az év külföldi felfedezettje, valamint - a The Fame címû lemeze után - az év legjobb külföldi albuma díját. A hazaiak közül Dizzee Rascal és Lilly Allen kapta az év legjobb férfi és nõi elõadójának járó elismeréseket.

 • Britney Spears népszerûbb, mint Obama

  Los Angeles - Lehet, hogy Barack Obama történelmet csinált elsõ afro-amerikai elnökként, de az internet világában mégis Britney Spears mögé szorult idén.

  A zaklatott életû popdíva tavaly súlyos magánéleti válsága miatt érdekelte annyira a Yahoo.com oldal látogatóit, hogy mindent tudni akarjanak róla, idén viszont sorsának jobbra fordulása és új albuma keltett figyelmet.

 • Pénz nélkül, szeretettel mûködik az italautomata

  Pénz nélkül, szeretetért ad kólát az automata.

 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

 • Ben Affleck újra alkoholizál!

  A színészt többen is látták, amint vodkát ivott a Sundance filmfesztiválon. Ezzel alapvetõen nem is lenne semmi baj, de azt tudni kell, hogy a színész gyógyult alkoholista. A szemtanúk szerint Ben leült kollégája, Tommy Lee Jones mellé a VIP asztalnál és egy Absolut vodkás üvegbõl töltött magának.