rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Újabb taggal bővült a Kardashian család

 • Share on Tumblr

  Újabb taggal bővült a Kardashian családMegszületett Kourtney Kardashian harmadik gyereke. Harmadszor is anya lett Kourtney Kardashian! A reality-sztárnak kisfia született, ráadásul pont első gyermeke ötödik születésnapján! A családnak immáron két oka is van, hogy ünnepeljen december 14-én, bár Mason szülinapját a baba érkezése miatt kicsit korábban, november végén megünnepelte a család. Kourtney és férje, Scott Disick már nagyon várta a fiú érkezését: "tökéletesen illik majd a famíliánkba" - nyilatkozta korábban a várandós híresség, arra utalván, hogy a fiú érkezésével javul a nemek aránya a hatalmas, nők által dominált klánban.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A nõkért folytatott harc a férfiak veszte

  A tudósok már régóta tudják, hogy a nõk várható élettartama hosszabb a férfiakénál, most már azt is, hogy miért: mindennek a szex és a hódítás az oka.

 • Ismét apa lett Hugh Grant

  A színész Twitteren most jelentette be, hogy kisfia született. A bébi ráadásul még decemberben jött világra.

 • Az utolsó fuvar: postai szállítmányként a temetõbe

  Crystal Lake (Illinois állam) - Jeff Hornagold szeretett a UPS postaszolgálat autós futárja lenni. Így aztán, mikor a múlt héten meghalt, kollégája, Michael McGowan elhatározta, hogy a dobozos csomagszállítón viszi Jeffet utolsó útjára.

 • Axl Rose kerekesszékben lépett színpadra

  Szerencsére nem lett öngyilkos, de viselkedése mégis az elhunyt rocker Kurt Cobainre emlékeztetett. Cobain 1992-es londoni fellépéséhez hasonlóan kerekes székben ment fel a színpadra Axl Rose a múlthéten egy torontói koncerten. A néha rock sztár Kurt Cobain közel húsz éve ugyanígy kezdte fellépését, egy ismerõse tolta fel a színpadra a kerekesszékben, hogy azt higgye a közönség, most engedték ki a kórházból.

 • Imádta Klapka a csoportszexet!

  A most nyolcvankét éves Klapka György elárulta, hogy igen szabados szexuális életet élt. Kiderült, hogy a sikeres vállalkozó Mary Zsuzsival folytatott házassága alatt nem csupán az énekesnõ volt erotikusan túlfûtött.

 • Félmeztelenül kóborolt az éjszakában Justin Bieber

  Komoly felfordulást okozott Londonban Justin Bieber, amikor születésnapját ünnepelve levetkõzött és félmeztelenül kóborolt az éjszakában.

 • Négy ember és egy teherautó egy matracért

  Négy embert és egy nehézgépjármûvet küldött volna ki egyetlen matrac elszállításához egy brit város önkormányzata, holott két fõ 4 perc alatt elvégezte a munkát.

 • Apa lesz Kucsera Gábor

  Tápai Szabina és Kucsera Gábor korábban már voltak egy pár, de a távkapcsolat elszakította őket egymástól. Tavaly nyár vége óta ismét mindenhol együtt mutatkoznak. A két sportoló nemrég like-olta közösségi oldalán azokat a beírásokat, amelyekben barátaik gratuláltak a nagy hírhez, miszerint hamarosan megérkezik kisbabájuk.

 • Új hóbortnak hódol Justin Bieber

  Nemrég megszerezte a jogosítványát Justin Bieber, aki egy ideig az autókat gyûjtötte. Miután szép sorjában beszerezte a drágábbnál drágább járgányokat, most egy új hóbortja lett: az úgynevezett sagwayeket gyûjti.

 • Alpaka kiscsikó született Szegeden

  Alpakacsikó született a Szegedi Vadasparkban; a kancacsikó komplikációk nélkül jött világra, és anyja is gondos szülõként neveli, így minden remény megvan a felcseperedésére az alpakák tágas, természetes környzetüket utánzó kifutójában.

  Az alpakák jól érzik magukat Szegeden, s szinte minden évben egy kiscsikóval örvendeztetik meg gondozóikat - mondta Veprik Róbert, az állatkert igazgatója.

  Külön öröm, hogy idén kancacsikó született, mert az állat késõbb bevonható lesz a tenyésztésbe - tette hozzá.

 • Betiltották az állatpornót Hollandiában

  Az állatokkal való szexuális érintkezés tiltásáról hozott határozatot a holland felsõház; a döntéssel az internetes állatpornó egyik legfontosabb forrása apadhat el.

 • Hajnali kutyasétáltatás rendõrségi riasztással

  Hartlepool - A rendõrséget is riasztották annak a kétéves angol kisfiúnak a felkutatására, aki hajnali három órakor eltûnt a szobájából, hogy megsétáltassa kedvenc kutyáját.

  Egy szomszéd figyelt fel az utcán bolyongó furcsa párosra, s azonnal riasztotta a rendõrséget. Mintegy hat órán át helikopter bevonásával keresték a kis szökevényt, akit végül alig 60 méterre a házuktól találtak meg.

 • Agytumort okoz a mobil

  Egy friss kutatás eredménye szerint azoknál, akik több mint tíz éve használnak mobiltelefont, igen nagy a kockázata az agydaganatnak. Az évek óta vitatott kérdésre tehát, miszerint valóban veszélyt jelentenek-e egészségünkre a mobilok, az Interphone-tanulmány 13 országból kapott adatai alapján igennel válaszoltak a kutatók.

 • Egy 15 hónapos kisfiú megölte nõvérét!

  Akaratlanul megölte 4 éves nõvérét egy 15 hónapos fiúcska az Egyesült Államokba: a lány játékból bemászott a mosógépbe, öccse pedig bekapcsolta.

  A gép elöltöltõs, és egyetlen kapcsolóssal el lehet indítani, a gomb pedig csak fél méter magasan van. A kislány legalább két percig volt a vízzel teli gépben, mígnem anyja észrevette, mi történik.

 • Az autóvezetõk 15 százaléka szexelt már vezetés közben

  Egy nemzetközi felmérés szerint az autóvezetõk 15 százaléka elismerte: elõfordult, hogy szexelt vezetés közben.

 • Egy halott csecsemõt találtak a hütõszekrényben!

  Egy halott csecsemõ ügyében nyomoz emberölés miatt a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság Életvédelmi Osztálya - közölte a megyei rendõrkapitányság sajtóügyeletese.

  Beluzsárné Belicza Andrea csak annyit közölt: hétfõn kora délután találtak rá a halott csecsemõre Dunakeszin, és emberölés miatt indítottak nyomozást.

 • Eladta gyereke nevét egy tanknyi benzinért

  Miami - Egy tanknyi benzinért eladta még meg sem született gyermeke elnevezésének jogát egy férfi az Egyesült Államokban.

  A vevõ egy rádióállomás, amely meghirdette, hogy 100 dollár értékû benzinutalványt ad annak, aki gyereke keresztnevének két mûsorvezetõ kereszt- és egy producer teljes neveit adja.

 • Faképnél hagyta felesége VV Fecót

  Faképnél hagyta felesége VV Fecót, azaz Balogh Ferencet. A volt valóságshow-hõst nagyon megviselhette a szakítás, ugyanis nem reagál a megkeresésekre, nem tudni, mi van vele. Angélának elege lett a kilátástalanságból és Fecó hitegetéseibõl. Kezdte úgy érezni, férje nem lesz képes anyagilag talpra állítani a családot.

 • Gisele Bündchen igazi szupernõ!

  Gisele Bündchen igazán szerencsés, sõt irigylésre méltó, nem elég, hogy fájdalommentesen szült, és kéthét alatt visszanyerte az alakját. Már azt is kevésbé szerencsés nõtársai orra alá dörgöli, hogy nem is kellett kismama ruhákat viselnie terhessége alatt. Szóval most nem kell megszabadulnia az elõnytelen, bõ cuccoktól.

 • Müller Attila szívesen állna testõrnek

  Müller Attila több harcmûvészetben is otthonosan mozog, ám soha nem szokott kérkedni ezzel. Szerinte ugyanis nem tesz jót a sportágaknak, ha valaki folyton a tudását fitogtatja.

 • Húszmillió gumióvszer ingyen a karnevélra

  Közel húszmillió gumióvszert oszt szét a brazil kormány a karneváli szezon végéig a nemi úton terjedõ betegségek elleni küzdelem jegyében. Már évek óta milliónyi óvszert küld szét az országban farsang idején a brazil egészségügyi kormányzat. Az idei akció vasárnap kezdõdött és az ötnapos karnevál végéig, február 6-ig tart.

 • Uri Geller 300 milliós lakásba költözik

  Uri Geller 300 millió forintos budapesti lakásba költözik!

  A világhírû mentalista egy jövõ júniusra elkészülõ rózsadombi luxus-apartmanházban vett magának egy 200 négyzetméteres, dunai körpanorámás otthont.

  Lakásából ezentúl kedvenc Margitszigetében is gyönyörködhet.

  "Csodálatos ez a hely, a park õsfái, a kilátás a domboldalra, és persze a Duna, és szemben a Margitsziget, lenyûgözõ."

 • A férfiak hipergyorsak a párválasztásban

  A férfiak a korábban véltnél is sokkal gyorsabbak a párválasztásban, ezredmásodpercek alatt képesek eldönteni, hogy egy nõ vonzó-e számukra vagy sem - állítják holland és brit kutatók.

 • Kiraboltak egy bankot a fõvárosban a XXIII. kerületben!

  Két ismeretlen férfi vélhetõen fegyverrel kirabolt egy pénzintézetet csütörtökön a fõváros XXIII. kerületében lévõ Hõsök terén.

  A rablók lefegyverezték a bank biztonsági õrét, majd a pénzzel és a fegyverrel együtt elmenekültek a helyszínrõl. Lövés, személyi sérülés nem történt.

 • Az ifjú hollók csoportosan támadnak!

  Az ifjú hollók néha csapatokba verõdnek, hogy elcsenjék a felnõtt madarak zsákmányát – állítják norvég kutatók.

  Az egyébként magányos állatok azért változtattak viselkedésükön, mert így elõnyhöz juthatnak.

 • Egy sírhely áráért kettõt kapnak a temetkezõk

  Egy sírhely áráért kettõt kapnak a temetkezõk Indianapolisban.

  Az akció az észak-amerikai nagyvárosnak azonban csupán a keleti felében lévõ, Memorial Park sírkertre érvényes.

 • Orgia a Rendõrtiszti Fõiskolán!

  Orgián kapták a hallgatókat a Rendõrtiszti Fõiskolán. Egy kollégiumi szobában két fiú és két lány elégítette ki egymást erõsen ittas állapotban, késõbb pedig a kiürült sörösüvegek is segédeszközzé váltak.

  A csoportos szexrõl egy ötödik társuk felvételt is készített, majd felrakta a világhálóra. Mindez még december 21-én történt, az iskola vezetõsége pedig nagyjából két héttel késõbb értesült a történtekrõl. Fórizs Sándor, az intézmény rektor-helyettese a lapnak azt mondta, hogy azóta már mind az öt érintett önszántából elhagyta az iskolát.

 • Szextett: elpuskázta a jogosítványát a helikopterpilóta

  Gardena (Kalifornia) - Örökre elpuskázta helikopterjogosítványát egy pilóta azzal, hogy pornófilmben szerepelt vezetés közben a kaliforniai San Diego városa felett.

 • 3D-s cicik támadnak a moziban

  Három dimenziós cicikkel készül új filmjére Kelly Brook. Az Olasz meló címû alkotásból megismert színésznõ a hétköznapokon ráadásul bikinimodell.

 • Nagymama hozta világra az unokáját

  Egy 60 éves asszony hozta világra unokáját Brazíliában: a nagymamába 32 éves lánya mesterségesen megtermékenyített petesejtjét ültették be, mivel a fiatalasszony nem képes kihordani magzatát.