rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Újabb taggal bővült a Kardashian család

 • Share on Tumblr

  Újabb taggal bővült a Kardashian családMegszületett Kourtney Kardashian harmadik gyereke. Harmadszor is anya lett Kourtney Kardashian! A reality-sztárnak kisfia született, ráadásul pont első gyermeke ötödik születésnapján! A családnak immáron két oka is van, hogy ünnepeljen december 14-én, bár Mason szülinapját a baba érkezése miatt kicsit korábban, november végén megünnepelte a család. Kourtney és férje, Scott Disick már nagyon várta a fiú érkezését: "tökéletesen illik majd a famíliánkba" - nyilatkozta korábban a várandós híresség, arra utalván, hogy a fiú érkezésével javul a nemek aránya a hatalmas, nők által dominált klánban.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Visszaesett a 45 feletti amerikaiak szexuális megelégedettsége

  Egy nagyszabású új felmérés szerint az amerikaiak 45 éves koruk felett sokkal nyitottabbak a házasságon kívüli szexre, mint tíz évvel ezelõtt voltak, ám ritkábban és kevesebb kielégüléssel gyakorolják a szexet.

 • Britney Spears gyermekei káromkodnak!

  Ugyan még nem használják tökéletesen az angol nyelvet, káromkodni már kitûnõen tudnak Britney gyermekei.

  A 3 éves Sean Preston és a 2 éves Jayden James száját az elmúlt héten többször is elhagyták csúnya szavak több üzletben is, ám anyjuk nem intette õket illemre, ehelyett inkább bõszen vásárolgatott.

 • Ellopták, eladták, megtalálták az újszülöttet

  Mexikóváros - Az anya karjából ragadtak ki egy két és fél hónapos gyereket egy mexikóvárosi klinika elõtt, majd a csecsemõt azon nyomban el is adták 2000 pesóért (nem egészen 30 ezer forint) - de végül sikerült megtalálni és kiszabadítani.

 • Egymillió dollárra pereli Florida kormányzóját az egykori Talking Heads frontembere

  Egymillió dollárra perelte be Charlie Crist floridai kormányzót az egykori Talking Heads együttes frontembere, David Byrne, mert a politikus engedély nélkül használta fel a zenekar egyik számát kampányában.

 • Guy Ritchie öregszik

  Guy Ritchie idén 40 éves

  Csinált két ragyogó (és legalább egy csapnivaló) filmet, a köztudatban mégis inkább Madonna férjeként ismert a brit Guy Ritchie, aki szeptember 10-én lesz negyvenéves.

  Ritchie büszkén hangoztatja munkásszármazását, de az igazsághoz tartozik, hogy anyja - válása után - egy angol fõrendhez ment feleségül.

 • Kínában készítették el a világ legnagyobb karosszékét

  A világ legnagyobb karosszékét készítették el nemrégiben Kínában, Shanghai egyik forgalmas áruházában nézhetik meg a kíváncsiskodók, de felülni rá igencsak bajos lenne.

 • Belehalt az online játékba - 3 napig játszott a férfi

  Kómába esett és meghalt egy harmincéves férfi, miután három napon át gyakorlatilag szünet nélküli játszott online Peking egyik internetkávézójában.

 • Jay-Z 10 milió fonintos borravalót adott

  Jay-Z össszesen 47 millió forintos számlát pezsgõzött össze egy éjszakai klubban Miamiban.

 • Beigazolódott a pletyka: szakított Szabó Zsófi és Nagy Tamás Grande

  Beigazolódott a pletyka: szakított Szabó Zsófi és Nagy Tamás GrandeKörülbelül egy hete kezdtek az emberek pletykálni arról, hogy Szabó Zsófi és Nagy Tamás Grande, a Jóban Rosszban producere szakítottak, pár napja pedig a pletykák beigazolódtak. Zsófi és Grande közt 22 év korkülönbség volt, ám erről mindig azt mondták, hogy nem számít, ha két ember szereti egymást, most azonban úgy tűnik, hogy mégis ez lett a kapcsolatuk zátonyra futásának oka. Eddig sem a színésznő, sem a producer nem adott interjút az üggyel kapcsolatban, a bennfentesek szerint pedig biztos, hogy ez áll a háttérben.

 • Egy romániai nyári táborban tizennyolc újinfluenzás beteg!

  Egy romániai nyári tábor részvevõi közül tizennyolcnak a szervezetében mutatták ki laboratóriumi vizsgálatok a H1N1 vírust, amely Romániában eddig összesen 95 személyt fertõzött meg.

  A dél-erdélyi Brassóban július 19-tõl tartó nemzetközi táborban tizenhét, 20 és 25 év közötti fiatal, valamint egy tanár lett újinfluenzás.

 • Kovi nem vesz részt az idei Erotika Kiállításon

  Hazánk minden bizonnyal legismertebb pornóproducere, Kovi bejelentette: nem vesz részt az idei Erotika Kiállításon. Azt azonban, hogy miért nem, nem kívánta elárulni.

  "Csak annyit mondhatok, hogy nem tartom megfelelõnek a szervezõk által kívánt feltételeket" - mondta a világhírû producer. A pornósnak abból lett elege, hogy miközben az eladott belépõjegyek magas számához, így a szervezõk bevételéhez igencsak hozzájárul, az üzletemberek tõle is komoly összeget kértek a pavilonért. A Kiállítás fõszervezõje azonban nem érti, mi Kovi problémája.

 • Huszonhárom nyelvet beszél a 16 éves fiú

  Egyebek közt beszéli a hébert, a szuahélit, az arabot, a kínait, de japánul és hindiül sem tudják „eladni” azt a 16 éves csodafiút, aki huszonhárom nyelven tud.

 • Nõi ruhában horgászva bukott le a gyilkos

  Azért került rendõrkézre egy gyilkosság miatt körözött férfi a nyugat-ukrajnai Csernyivci megyében, mert nõi ruhában horgászott a tóparton, és ez feltûnt a rendõröknek.

  A Szloboda nevû faluban õrizetbe vett 50 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy brutális kegyetlenséggel megölt egy 71 éves nõt, mert annak kutyái többször megugatták, amikor a portája mellett haladt el.

 • Tenyerébõl puskázott a volt amerikai alelnökjelölt

  Tenyerébõl puskázott egy nyilvános fellépésén Sarah Palin, az amerikai Republikánus Párt volt alelnökjelöltje.

  A 2012-es elnökjelöltség felé kacsintgató politikust több liberális közéleti showmûsor házigazdája, sõt még a Fehér Ház szóvivõje is kifigurázta.

 • A világûrbe küldi párját Katy Perry

  Ûrutazást ajándékozott születésnapjára párjának Katy Perry amerikai énekesnõ. A harmincöt éves Russell Brand színész-komikus rövid privát utazást tehet a világûrbe a SpaceShip Two fedélzetén.

 • Nevet váltott Snoop Dogg

  A csodás rapper Jamaicába utazott. Ott kiderült, õ maga a világosság, ezért nevet változtatott.

 • Nõ helyett fiú volt az aukciós modell

  Gyönyörû nõ helyett nem gyönyörû ifjú fogadta azt a férfit Németországban, aki internetes árverésen megnyerte egy "varázslatos éj" ígéretét.


 • Államnak tartozó állami alkalmazottak

  Több mint 50 ezer közalkalmazott - köztük 400 adóellenõr - tartozik az államnak közlekedési bírsága, adója megfizetésével Bulgáriában - derítette ki egy kampányszerû ellenõrzés.

 • Keshát kiûzik a szellemek a házából!

  A fiatal énekesnõ, Kesha, meg van róla gyõzõdve, hogy egy kísértet követi. Állítása szerint, a szellem minden éjszaka megjelenik neki álmában. A popcsillag azt is elmondta, hogy épp a kísértetek miatt nem mer saját lakást vásárolni. Attól fél, hogy olyan lakást választana, ahol egész éjjel zaklatják a szellemek.

 • Hatalmas halemlékmû Lettországban

  Hatalmas emlékmûvet állítottak egy apró hal, a sprotni tiszteletére Lettországban. Az elismerést azért kapta sprotni, mert fontos eledele Lettországnak, továbbá exportcikke, lévén a legnagyobb sprotnikonzervgyártó a világon.


 • Beindult a földkerülõ rekord hajsza

  Megcsinálta a tervezett földkerülõ világrekordot egy 34 éves corwallli férfi. Vin Cox 176 nap alatt biciklizte körbe a földet. A bringás februárban indult és augusztus elsõ napjaiban ért vissza Greenwich-be.

 • Két év felfügsztett eltiltást kapott a Renault!

  A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) hétfõn két év felfüggesztett eltiltással büntette a Renault Forma-1-es istállót, a volt csapatfõnök, Flavio Briatore nem vállalhat semmiféle szerepet az F1-ben, míg Pat Symonds korábbi fõmérnök pedig ötéves eltiltást kapott.

 • Sztálin a szódavizes üvegen

  Sztálin arcképével díszített címkéjû szódavizet bocsátott ki a második világháborús sztálingrádi csatában aratott gyõzelem emlékére egy volgográdi cég.

 • Sikkasztással vádolják a kaszinófüggõ apácát

  A nõvár a gyanú szerint 850 ezer dollárt játszott el különbözõ termekben.

 • Zenére könnyebb csábítani

  Romantikus zene segítségével könnyebb rávenni egy fiatal nõt randevúra - bizonyították be francia kutatók egy szokatlan kísérlettel.

 • Bezavart egy harmadik - Kasuba L. Szilárd érzéseivel vívódik

  Augusztusban ismerte meg kedvesét a televíziós mûsorvezetõ, akivel egy mosolyszünet után újra összejött.Kiderült, hogy a lány idõközben mással is találkozgatott, így Kasuba L. Szilárd most kissé tanácstalan, újrakezdje-e.

 • Katy Parry bevalotta: spanxot visel

  Bár Katy Perry alakja irigylésre méltó, bevallotta, ahhoz, hogy elégedett legyen a testével, spanxot kell viselnie, ugyanis nincsen ideje elég testmozgásra.

 • Az eddigi legunalmasabb nap

  A világ legunalmasabb napja 1954. április 11. volt az utóbbi 110 évet tekintve - legalábbis egy brit informatikus számításai szerint.

 • Újra Való Világ

  Biztosra megy a nézettségért az RTL Klub: az X-Faktor mellett újraindítják a 7 éve hibernált valóságshowjukat is - írta meg a Biztosra megy a nézettségért az RTL Klub: az X-Faktor mellett újraindítják a 7 éve hibernált valóságshowjukat is.

 • Egyre jobban elkényezteti lányát Tom Cruise

  Tom Cruise egy lakást vett New Yorkban csak azért, hogy lánya mellett legyen. Mindent elkövet, hogy Suri kedvében járjon, igaz olykor túlzásokba esik.

loading...