rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Újabb taggal bővült a Kardashian család

 • Share on Tumblr

  Újabb taggal bővült a Kardashian családMegszületett Kourtney Kardashian harmadik gyereke. Harmadszor is anya lett Kourtney Kardashian! A reality-sztárnak kisfia született, ráadásul pont első gyermeke ötödik születésnapján! A családnak immáron két oka is van, hogy ünnepeljen december 14-én, bár Mason szülinapját a baba érkezése miatt kicsit korábban, november végén megünnepelte a család. Kourtney és férje, Scott Disick már nagyon várta a fiú érkezését: "tökéletesen illik majd a famíliánkba" - nyilatkozta korábban a várandós híresség, arra utalván, hogy a fiú érkezésével javul a nemek aránya a hatalmas, nők által dominált klánban.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Party huligán lett Brad Pitt?

  A hollywoodi álompár élete nem épp a legharmonikusabb mostanában. Jolie-nak kezd elege lenni abból, hogy Brad éjszakánként bulizik, ahelyett, hogy a családjával lenne.

 • Házastársi pénzhûtlenség

  Pénzügyi hûtlenkedést követ el az Egyesült Államokban a párok 31 százaléka: hazudnak életük társának arról, hogy mennyi a pénzük, avagy az adósságuk.

 • Kislányt szült a terhes férfi

  Kislányt szült Thomas Beatie, vagyis a terhes férfi pénteken életet adott gyermekének az Egyesült Államokbeli Oregon államban.

  Eddig csak a születés tényét jelentették be, arról nincs információ, hogy volt-e komplikáció a szülés alatt, és állapotukról sem tudni semmit.

  Az eredetileg Tracy Lagondino néven, nõként született Beatie nyolc éve esett át a nemátalakító mûtéten, belsõ nemi szervei azonban megmaradtak.

 • Kikapta a fotós kezébõl a fényképezõgépet a dühös focista

  Santiago Silva, a Boca Juniors labdarúgója elvette az egyik fotóstól a fényképezõgépét, az elveszített Libertadores Kupa-döntõ után.

 • Kifogyott a pénz Johnny Depp új filmjébõl

  Csökkentette a Disney a "Karib tenger kalózai" negyedik részének költségvetését az utolsó pillanatokban, a forgatást 2010 június 14-én kezdõdik.

 • Családalapításra készül Katy Perry?!

  Az egyszer már elvált énekesnõ jelenleg a hetedik mennyországban érzi magát, amit John Mayernek köszönhet, akivel a kezdeti nehézségek után, most úgy tûnik, hogy nemsokára családot alapít.

 • Módosult a törvény: bezárták az elsõ borsodi fiatalkorút

  A 17 éves lányt prostitúció miatt ítélte el a Miskolci Városi Bíróság. A szabálysértésekrõl szóló törvény augusztus 19-én hatályba lépett módosítása szerint a korábbi gyakorlattal ellentétben a fiatalkorú - vagyis 14 évesnél idõsebb, de 18-nál fiatalabb - szabálysértõket õrizetbe lehet venni, a bíróság pedig elzárásra is ítélheti.

 • Sean Penn Haitin kapál

  Az oly divatos amerikai bírósági ítélet, amely Lindsay Lohant is rendszeresen segíti a börtön elkerülésében, Sean Pennt sem kerülte el.

 • Beyoncé nem hajlandó segíteni féltestvérén

   Beyoncé nem hajlandó segíteni féltestvérénMiközben Beyoncétól nem sok híresség keres többet, és elképesztő luxusban él a családjával, a kisöccse éhezik. A négyéves Nixon anyukája, Alexsandra Wright ugyanis hónapok óta egy fillért sem látott a gyerek apjától, Matthew Knowles-tól. A zenei mogul immáron több mint hétmillió forintnyi gyerektartással lóg egykori szeretőjének, de szerinte ez nem az ő hibája, hanem átutalási problémák miatt nem kapja meg a megítélt juttatásokat a színésznő és fiuk. Alexsandra és Nixon az államtól kap havi 68 ezer forintnyi ételjegyet, amiből az étkezéseiket és számláikat fizethetik.

 • Két hónapig lógatta feleségét a kötélen

  Közös öngyilkosságot tervezett egy angol házaspár, de a férfi meghátrált, miután az asszony felakasztotta magát. Ezután azonban megdöbbentõ módon otthagyta a nõ holttestét a kötélen, az emeleti hálószobában.

  Felesége halálát csak két hónappal késõbb jelentette be, ezért az ötvenéves férfit õrizetbe vették.

  A rendõröknek elmondta, hogy közösen tervezték el az öngyilkosságot, ám miután az asszony végzett magával, letett a szándékáról.

 • Tömegverekedés Pécsen egy 15 éves lány miatt

  Tömegverekedés volt pénteken este Pécsett, az egyik uránvárosi nagyáruház parkolójában. A csetepatéban összesen tizenegyen vettek részt, az egyik csoport nyolc, míg a másik három fõbõl állt.

  A rendõrség közlése szerint a konfliktus egy tizenöt éves leány miatt robbant ki, pontosabban õ szította a verekedést.

 • Az Egyesült Államok szépe nyerte a Miss World 2010-et

  Az amerikai versenyzõ, Alexandria Mills nyerte a Miss World 2010 döntõjét, amelyet a dél-kínai Hajnan-szigeten (Hainan) lévõ Szanja (Sanya) tengerparti üdülõhelyen tartottak meg.

 • Hat órán belül kétszer is elütöttek majd megbírságolták

  Hat órán belül kétszer is elütöttek egy biciklist az Egyesült Államokban, ráadásként pedig a rendõrség megbírságolta.

  A 46 éves férfit elõször egy autós gázolta el, aki cserbenhagyta, elhajtott. A biciklist más szállította kórházba, ám miután ott ellátták sebeit és kiderült, hogy nem esett komoly baja, kiengedték. Útban hazafelé egy vasúti hídon baktatott maga mellett tolva biciklijét, amikor egy vonat sodorta el.

 • Friderikusz Bocskort veti be Pállfy ellen

  Bochkor Gábor lesz Friderikusz Sándor tanúja abban a perben, ahol Fridinek a könyvében leírtakat kell bizonyítania, miszerint Pálffy István annak idején spiccesen vezette a Jó estét, Magyarország!-ot, valamint Jaguarját a csatorna dolgozói fizetésének terhére vették neki.

 • Labancz Lilla nincs oda az egyéjszakás kapcsolatokért

  Hazatért ibizai nyaralásáról Labancz Lilla, aki legjobb barátnõjével töltött egy rövid idõt a felkapott üdülõhelyen.

 • Lopott hókotróval száguldoztak!

  Egy részeg utas elkötött egy hóeltakarító gépet és a leszállópályán "száguldozott" vele a kalinyingrádi Hrabrovo repülõtéren.

  Az Interfax orosz hírügynökség szerint utóbb kiderült: a 24 éves szentpértervári férfiban fel sem merült, hogy komolyan veszélyezteti a légi közlekedést.

 • Teljesen bediózta egy autó motorházát egy mókus az Egyesült Államokban

  Teljesen "bediózta" egy autó motorházát egy mókus az Egyesült Államokban: több százat gyûjtött bele. A kocsi tulajdonosa, egy nõ, csak akkor szembesült az igen bõ terméssel, amikor nem mûködött az ablaktörlõje meg az indexe.

  Felnyitotta a motorháztetõt és szinte nem látta a motort a rengeteg diótól. A hölgy szerint a dióraktár feltöltése kora õsszel kezdõdhetett, amikor egy mókus bukkant fel kertjében és elorozott egy kerti munkakesztyût, amelyet a nõ végül autója motorházában talált meg.

 • Egy kisebb vagyont bukott pókeren a sztár

  Ben Affleck tagadja azokat a pletykákat, hogy vesztett pókerben és nem fizetett ki több ezer dollárt.

 • Találd el Bush-t és 50% kedvezményt kapsz!

  Árengedményt kapnak a vevõk egy áruházban Kínában, ha cipõvel eltalálják az Egyesült Államok elnökét.George W. Bush nem személyesen vesz részt az akcióban - ahogy az Irakban történt vele -, az áruház õt nem szerzõdtette, csupán képmását állította fel.

  Nem egészen élethûek az arányok, a papír-Bush feje hatalmas a testéhez képest, hogy könnyebb legyen fejbe dobni. A kedvezmény mértéke 20-tól 50 százalékig terjed. Aki térden alul találja el Busht, csak egyötöddel vásárolhat olcsóbban.

 • Szívférgesség szunyogcsípéstől

  Szívférgesség szunyogcsípéstőlMájusban menetrendszerűen megjelentek a vérszívó szúnyogok, hogy csípésükkel sok kellemetlenséget okozzanak nem csak az emberek, de a házi kedvencek számára is. Meddig tart a szezon, mikor csíp a szúnyog, és mely betegségek írhatók a vérszívó számlájára? Az alábbi összeállításból kiderül! A szúnyogfélék az egész világon előfordulnak, és elsősorban a meleg, nedves környezetet kedvelik. Hazánkban jellemzően májustól szeptemberig vannak jelen, általában 1-6 hétig élnek. Idegesítő zümmögésük számukra pozitív tartalommal bír – valójában nem más, mint nászra hívó hang.

 • A Twitter hasznos a vészhelyzetekben

  Az online közösségi oldalak sok problémát megoldhatnak katasztrófahelyzetben, állítják amerikai kutatók egy közleményben, mely az International Journal of Emergency Management legutóbbi kiadásában kapott helyet.

 • Lehetséges az idõutazás

  A világ egyik legismertebb mûszaki egyeteme, az amerikai Massachusetts Institute of Technology kvantumfizikusai bejelentették, hogy megoldották az idõutazás elvi lehetõségét kizáró idõparadoxont.

 • Újabb taggal bővül Gwen Stefani-ék családja

  Újabb taggal bővül Gwen Stefani-ék családjaBővül a család Gwen Stefani-nál és férjénél, Gavin Rossdale-nél. Egy hozzájuk közel álló bennfentes elárulta el, hogy a 43 éves énekesnő harmadik gyermekével várandós. „Még csak nemrég derült ki… Mindketten nagyon boldogok.” Stefani és Rossdale 2002-ben házasodott össze, s két fiuk született: Kingston 7, Zuma 5 éves. Gavin 2004-ben tudta meg, hogy nagyon régi és rövid kapcsolatából van egy 24 éves lánya. Gwen tavaly októberben egy interjú során úgy nyilatkozott a riporternek, örülne egy harmadik gyereknek.

 • Clooney aggódó apaszerepben

  Aggódó apát játszik George Clooney következõ filmjében, amelyet az Oscar-díjas Alexander Payne (Kerülõutak) rendez.

 • Hét év után derült ki, hogy hiányos a kirakós

  Hét év küszködés után derült ki egy brit nyugdíjas számára, hogy hiányzik monstre kirakósdijának egyelten darabkája.

 • 15 hónapra rács mögé kerül Boy George

  Biztos sok barátja lesz majd?!

  15 hónap letöltendõ börtönre ítélte pénteken egy londoni bíró Boy George-ot, a 80-as évek sikerzenekara, a Culture Club énekesét. George O'Dowd-ot, mert ez az eredeti neve, az esküdtek decemberben találták bûnösnek, de a bíró csak most mondta ki az ítéletet.

  A 47 éves énekest személyes szabadságtól megfosztás és testi sértés címén ítélték el.

 • Maradona vetkõzik, ha vb-t nyernek

  Maradona vállalta, hogy ha Argentína megnyeri a labdarúgó-világbajnokságot, akkor meztelenül fut körbe Buenos Aires központjában. A kapitány élõ adásban közölte ígéretét.

 • Felavatták a világ elsõ fekete bõrû nõi rabbiját

  Felavatták a világ elsõ fekete bõrû nõi rabbiját a hétvégén az amerikai Cincinattiben (Ohio állam). Alysa Stanton azt mondta, büszke arra, hogy személye a judaizmus növekvõ sokszínûségét képviseli.

  A hír vegyes reakciót váltott ki az amerikai zsidóság körében.

 • Fokhagymával készül a csókjelenetekre Jennifer Lawrence

  Fokhagymával készül a csókjelenetekre Jennifer LawrenceLiam Hemsworth egy interjúban elárulta, milyen „praktikákat" vet be a forgatáson a színésznő. A 24 éves színész bevallotta, hogy kellemetlen élmény volt számára Jennifer Lawrence-szel csókolózni, de nem csupán azért, mert köztudottan jó barátok: Jen, hogy direkt még negatívabbá tegye az élményt, fokhagymát vagy erőteljes illatú tonhalat evett a jelenet előtt. A sztár feltehetőleg azért szokott hozzá ehhez a fura szokáshoz, hogy Liam még véletlenül se táplálhasson romantikus érzelmeket. Érdekes és kreatív megoldás!

 • Aranyfogat tetetett kutyája szájába

  Aranyfogat tetetett kutyája szájába hálája jeléül egy tehetõs ukrán férfi a közép-ukrajnai Vinnyicában, amiért házi kedvence megvédte egy utcai rablótámadásban.

  Az illetõ a kutyáját sétáltatatta a háza környékén, amikor rablók támadtak rá. A banditák a földre teperték, és el akarták venni a pénztárcáját, valamint mobiltelefonját.