rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Újabb taggal bővült a Kardashian család

 • Share on Tumblr

  Újabb taggal bővült a Kardashian családMegszületett Kourtney Kardashian harmadik gyereke. Harmadszor is anya lett Kourtney Kardashian! A reality-sztárnak kisfia született, ráadásul pont első gyermeke ötödik születésnapján! A családnak immáron két oka is van, hogy ünnepeljen december 14-én, bár Mason szülinapját a baba érkezése miatt kicsit korábban, november végén megünnepelte a család. Kourtney és férje, Scott Disick már nagyon várta a fiú érkezését: "tökéletesen illik majd a famíliánkba" - nyilatkozta korábban a várandós híresség, arra utalván, hogy a fiú érkezésével javul a nemek aránya a hatalmas, nők által dominált klánban.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Titokzatos jelenlét - John Lenon szelleme volt jelen?

  New York - Titokzatos jelenlétet érzett Liam Gallagher John Lennon egykori New York-i házában, ezért lélekszakadva menekült belõle.
  Az Oasis énekese mindig szerette volna meglátogatni azt házat, amelyben Lennon és Yoko Ono lakott John 1980. december 8-i meggyilkolásáig. Nemrég teljesült a kívánsága, maga Yoko fogadta és vezette végig a házon. Szívélyes háziasszony módjára még teával és süteménnyel is megkínálta, ám Gallagher, aki a Beatle iránti tiszteletbõl fiának is a Lennon nevet adta, hamarosan távozott, mert valami "különös, megmagyarázhatatlan" dolgot érzett.

 • Újabb ufo észlelés - videóval

  Újabb ufo észlelés - videóvalA vadászpilóta bevetés közben egy furcsa - azonosítatlan - repülőt látott. Elsőre a repülő előtt lebegett, majd néhány pillanat múlva a repülő mögé került. Olyan gyorsan történt mindez, hogy az egészről csupán néhány másodpercnyi felvétel készült a vadászrepülő fedélzeti kamerájával. A rendszeresen felbukkanó UFO -k kapcsán az országok védelmi szolgálatai, a honvédelmi szervek, a titkosszolgálatok sem adnak ki semmilyen közleményt sem. Vajon hogyan és mi történik egy - egy ilyen ufo észleléskor?

 • Szalonnaszeretõ párt 1,6 méteres, mázsás szalonnatortával

  Az ukrajnai Luckban megalakult a szalonnaszeretõk pártja. A zsíros "politikai" esemény az éves szalonnaünnepen történt.

  A fesztiválon elkészült a világ legnagyobbnak mondott szalonnatortája, amely több mint hatórás munkát és egy mázsa szalonnát "vett fel" - olvasható a RIA Novosztyi orosz hírügynökség honlapján.

 • Bútortervezõnek állt Brad Pitt

  Bútortervezõnek állt Brad Pitt. A hollywoodi sztár elsõ kollekcióját a felröppent hírek szerint november közepén mutatják majd be

 • Kizárta magát kocsijából a rabló

  Kizárta magát a menekülésre szánt autóból egy rabló az Egyesült Államokban, így aztán hamar elfogták.

 • Megdõlt az egyfolytában beszélés világrekordja

  Negyed óra híján 34 órán keresztül tartotta beszédét egy indiai férfi, amivel megdöntötte az egyfolytában beszélés eddigi világrekordját.

 • 17-szer szúrta le testvérét

  Megrázó tragédiának lehettek tanúi a román Ghirdoveni település lakói: egy férfi tizenhétszer szúrta meg testvérét néhány lej adósságért. Az áldozat öccse, a 41 éves Dãnuþ Marinescu feltehetõen hét lejjel tartozott testvérének, a 43 éves Mariusnak. A régi adósság körüli indulatok a napilap szerint vasárnap egy szelet dinnye kapcsán szabadultak el a családi házban.

 • Esküvõre készül Adele

  A brit zenei világ üdvöskéje minden nagy dobásán túl van. Egyet kivéve. Olyasmirõl van szó, amit persze már régóta lehet sejteni.

 • Csokiból készült lego gyerekeknek

  Csokiból készült lego gyerekeknekAkihiro Mizuuchi japán művész egy nem mindennapi ötlettel állt elő, amikor elkészítette a legtöbb gyermek kedvenc játékát csokoládéból. Az ízletes játékkal mindamellett, hogy gyermekek millióinak álmát váltotta valóra, a szülőknek is megnyugvást hozott. Nem kell többé attól tartaniuk, hogy gyermekük lenyeli a legót, hiszen ezzel a csoki változattal még azt is nyugodtan megtehetik. Sőt mi több! Az elemek elfogyasztása játék után, vagy már közben is maximálisan engedélyezett. A legó darabjait fehér, ét, és tejcsokoládé felhasználásával készítette el a művész.

 • Az apaságot tekinti élete legfontosabb feladatának Colin Farrell

  Az emlékmás és A fülke sztárja már egyáltalán nem törõdik a karrierével, mert az apaságot tartja a legfontosabb feladatának.

 • Bajba került Jody Latham

  Jody Latham marihuánát nevelgetett, amiért egy év szabadságvesztésre ítélték, de szerencséjére megúszta két év felfüggesztettel - feltéve persze, hogy ez alatt az idõ alatt nem kerül újra bajba.

 • Vaginaillatú parfüm

  Egy német vállalat vaginaillatú parfümöt készített Vulva Original néven. Pár tucat nõtõl gyûjtött mintát, hogy elkészíthesse a természetes illatot. Az erotikus kiegészítõket gyártó cég, a németországi Vivaeros terméke hûen adja vissza a nõi nem természetes illatát. A parfümöt hatékony nemi izgatószerként tartják számon, ára 39 euró.

 • Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha esete

  Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha eseteEgy fiatal pár új házba költözik. Első reggel, reggelizés közben a fiatalasszony kinéz az ablakon, és látja, hogy a szomszéd teregeti a ruhákat. „Milyen koszosak azok a ruhák” - mondja a férjének, „lehet, hogy nem tudja, hogyan kell rendesen mosni. Talán mosószappanra lenne szüksége.” A férj végighallgatja, és csendben fogyasztja a reggelijét. Ez így megy a következő napokban is: amikor a szomszéd kiteregeti a ruhákat, a fiatalasszony ugyanazokat a megjegyzéseket teszi rá. Egy hónappal később a feleség meglepődve veszi észre, hogy a szárítókötélen tisztára mosott ruhák sorakoznak, és meg is jegyzi a férjének:

 • Most már biztos: vége Gwyneth Paltrow házasságának

  Most már biztos: vége Gwyneth Paltrow házasságánakBejelentették Hollywood leglátványosabban haldokló házasságának a végét - Gwyneth Paltrow és Chris Martin külön utakon folytatják. Gwyneth Paltrow élete legfájóbb bejegyzését írta meg a blogjára, amiben bejelentette, hogy elválnak Chris Martinnal. A színésznő és az énekes egy évet dolgoztak azon, hogy megmeneküljön a házasságuk, hol együtt, hol külön. Aztán nemrég rájöttek, hogy hiába szeretik egymást, annak van a legtöbb értelme, ha elválnak. De mindezt nem haragban teszik, és továbbra is barátok, és tökéletes szülők maradnak.

 • Színésznõi robot

  "Robotolnak" egy dél-koreai színházban: robotszínésznõ a társulat sztárja.

 • Az internet a családok felett!

  Az amerikai családok egyre kevesebb idõt töltenek együtt, beleértve az étkezéseket és a tévézést is.

  A tendencia egybeesik az internet és a közösségi hálózatok terjedõ használatával, bár egy hétfõn közzétett tanulmány nem kizárólag az utóbbiakat hibáztatja.

 • Öt hónapos csecsemõt marcangoltak szét a patkányok!

  A gyermekvédelmi hatóságok szeme láttára marcangoltak szét egy öt hónapos csecsemõt a patkányok a romániai Ialomiþa megyében. A rendkívül legyengült állapotban lévõ kislány másodszor került ilyen sérülésekkel kórházba, egy hónappal ezelõtt már sebészeti beavatkozásra volt szükség.

 • Bono elvállalta a keresztapaságot

  Brad Pitt és Angelina Jolie keresztapát keresnek az ikreknek. Bono elfogadta a megtisztelõ feladatot. A U2 frontembere azonnal igent mondott a felkérésre, bár lehet, hogy akkor még nem tudta: a sztárpár komoly szerepet szán a gyereknevelésben a keresztapának.

  Brad óriási U2 rajongó, így már évek óta barátok a zenésszel. Angelinára pedig mély benyomást tett egy jótékonysági projekt kapcsán, sõt még a feleségével Ali Hewson-nal is jól kijön. Az álompár ikrei, Knox Leon és Vivienne Marcheline július 12-én születtek Nizzában.

 • Az X-Faktor gyõztese átvette a nyeremény autóját

  Fél évig tartó kemény munka, heti hárommillió nézõ és várakozáson felüli sikerek.

 • Fütyülõ orángután az Egyesült Államokban!

  Megtanult magától fütyülni egy orangután az Egyesült Államokban - lány létére.

  A majom a washingtoni állatkert lakója, és senki nem okította a tudományra. Gondozói majd hanyatt estek meglepetésükben, amikor meghallották az orangutánlányt fütyülni. Szinte biztos, hogy Bonnie - ez a neve - az elsõ "füttyautodidakta" orangután a világon.

 • Pénz borította be az úttestett

  Pénz borította be az úttestettTöbb ezer dollárnyi készpénzt repült le egy pénzszállító autóról az egyesült államokbeli Baltimore-ban. A rendőrség udvariasan megkérte a lakosságot, hogy aki talált az utcán heverő zöldhasúakból, szolgáltassa őket vissza. A rendőrség szerint a kocsi ajtaját vezérlő rendszer meghibásodott, az ajtó ezért kinyílt, a menetszél pedig sok bankjegyet kisodort az úttestre. Mindez nyolc órányi forgalmi dugót okozott, mert az arra közlekedő sofőrök megálltak, kiszálltak az autóból, és elkezdték összeszedni a pénzt.

 • Nem adta szívét a donorjelölt csecsemõ

  Toronto - Egy halálos beteg két hónapos kislány, akinek szívét átültetésre szánták egy másik beteg újszülöttbe, önállóan kezdett lélegezni, miután levették a lélegeztetõgéprõl, így az orvosok szerdán úgy döntöttek: õ már nem potenciális donor.

 • Szagelnyelõ gatya - vége a bûznek!?

  New York - Szagelnyelõ gatya- és bugyibetétet fejlesztett ki egy cég az Egyesült Államokban.

  A gatya vagy bugyi szagelszívó betétje - a gyártók szerint - még a legapróbb fuvallat aromáját sem engedi távozni a külvilág felé. A gázelnyelõ betét szénszálas, amelyet mikrobaölõ eljárással is felvérteztek. A betétek ötös csomagolásban kaphatók, nem drágák: 5 dollárba, azaz 850 forintba kerül egy sorozat.

 • Pitt megfenyegette Depp-t

  Botrányokkal teli A turista címû film forgatása, elõször Vanessa Paradis fenyegette meg férjét, most pedig Brad Pitt.

 • 'Lelõtte' szomszédja alsónemûjét

  Róma - "Agyonlõtte" szomszédasszonya bugyijait egy 69 éves férfi Olaszországban, mert haragudott a hölgyre.

 • A Rajnába 30 tonna olaj ömlött!

  Két hajó összeütközött hétfõn a Rajnán, s emiatt harminc tonna olaj ömlött a folyóba - közölte a német rendõrség. Személyi sérülés nem történt.

  A hajózási hivatal szerint egy 1100 tonna olajat szállító tanker és egy teherszállító hajó ütközött össze Klevénél, a Rajna alsó folyásánál.

 • Emberi arcot formáz meg a hatalmas hullám

  Emberi arcot formáz meg a hatalmas hullámKülönleges fotó készült az Egyesült Királyságban, senki nem tudja mire vélni a jelenséget. Lyme Regis parjainál, az Egyesült Királyságban készült az a fotó, ami meghökkentette a világot. Csak egy fénykép, mondhatnánk, de mégis kísérteties az, hogy a parti hatalmas hullám egy emberi arcot formáz meg. Mintha egy fenséges alak haladna előre megállíthatatlanul, vagy mintha egy szupermozi díszleteit látnánk, ahogy az ókori istent, Poszeidónt megtestesítenék a tenger tomboló haragjaként. Simon Emmett készítette a fotót, aki maga is meglepődött, mi rajzolódott ki a hullámból.

 • Sajtburgertorta az esküvõn

  Hatalmas sajtburgerrel ünnepelte egybekelését egy angol pár, mivel mindketten betegesen imádják a gyorséttermeket.

  - Nemcsak álmaim asszonyát kaptam meg, hanem álmaim hamburgerét is - monda a boldog férj, de felesége pontosan ugyanilyen elragadtatott volt.

  A hambitorta fél méter átmérõjû. A fõbb hozzávalók: 5 kilós zsemle, 11 kilós marhasült, 12 jégsaláta-levél, 12 hagyma, 30 koktélparadicsom, 2 kiló sajt, 1 liter kecsap, 1 liter majonéz, 48 uborka.

 • Rihanna cickói majdnem kificcentek

  Rihanna új ruhája olyan, mintha az 1979-es Star Trek mozifilm egyik szereplõjérõl húzta volna le vagy lenyúzott volna egy hatalmas denevért és a bõrébõl pizsamát varratott magának.

 • Elõadás közben elhunyt egy fiatal színész Szegeden

  Elõadás közben elhunyt a debreceni Csokonai Színház fiatal színésze, Nagy László Zsolt egy szegedi vendégszereplésen lett rosszul - tudatta színháza.