rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Idén 84 ezren buliztunk a Nagyerdőn

 • Share on Tumblr

  Idén 84 ezren buliztunk a NagyerdőnVasárnap hajnalban véget ért Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei eseménye, a debreceni Campus Fesztivál. A Nagyerdei Stadion környezetében, több mint húsz hektáron elterülő rendezvényt nem véletlenül nevezték el a látogatók és a szervezők az "ország egyik legkomfortosabb" fesztiváljának. A hőséget az erdei sétáló utak, kutak, párakapuk mellett a folyamatos locsolás is enyhítette, egyedülálló volt a klimatizált ezer négyzetméteres buli-aréna, és a kulturális programok centruma, a frissen felújított 101 éves Víztorony is.

  loading...

  Idén már több mint 6000 négyzetméternyi fedett helyszín várta a bulizni vágyókat, összesen 25 programhelyszínen, közel 400 program volt a négy nap alatt. Ezreket mozgatott meg Ákos, Caro Emerald, Majka és Curtis, Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, Palya Bea és a brit Modestep is. A legnagyobb érdeklődés pedig a hazai pályán koncertező Tankcsapdát kísérte, Lukács Laciékat csaknem 18 ezren látták a Nagyszínpad előtti téren.

  A zenei színpadok kínálata mellett újra nagy sikert aratott az Egyetem tér, ahol a Debreceni Egyetem látványos napközbeni aktivitásokkal mutatta be az egyetemváros sokszínűségét. Először épült fel az "Agyüzem", ahol forradalmian új, jelenleg még sehol sem megvalósított ötletekkel lehetett előállni értékes nyereményekért. Voltak irodalmi és színházi programok, közönségtalálkozók, pódiumbeszélgetések, felolvasóestek, filmvetítések, és a Dumaszínház humoristái is szép számban megjelentek.


  Az idei Campus ráadásul abban is rendkívüli volt, hogy a fesztivál idején még egy DVSC-TEVA-Skonto FC Európa-liga selejtezőt is megnézhettek a fesztiválozók. Miklósvölgyi Péter a Campus Fesztivál igazgatója megerősítette, a programok jóval nagyobb érdeklődés mellett zajlottak, mint az elmúlt évben, így sikerült megdönteni a tavalyi látogatói csúcsot, idén 84 ezren buliztak a Nagyerdőn.

  Vasárnap reggel elkezdődött a takarítás, és a terület helyreállítása, hogy a Nagyerdei Stadion környezete rövid időn belül eredeti állapotába kerülhessen.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Születési helye: könyvtár

  Denver - Könyvtárban szült egy nõ az Egyesült Államokban, de nem olvasgatás közben.

  A hölgy buszsofõr, és vezetés közben kezdett vajúdni. Jobb híján leállította járatát és bement a denveri közkönyvtárba segítségért, mondván, mindjárt megszül. A baba a "helyi Gutenberg-galaxis" elõcsarnokában jött a világra, a könyvtár dolgozói bábáskodtak a szülésnél, míg meg nem érkeztek a mentõk.

 • Elhunyt a 28 évig kómában fekvõ milliomos asszony

  76 éves korában egy New York-i otthonban elhunyt Martha "Sunny" von Bülow. Az asszony 1980 óta feküdt kómában. Gyerekei szerint második férjemérgezte meg a milliomos asszonyt, de ezt sohasem sikerült bebizonyítani.

  Meghalt Martha "Sunny" von Bülöw, a híres milliomos nõ, aki 1980 óta feküdt kómában. A hölgy Martha Crawford néven született 1932-ben és édesapjától hatalmas, 75 millió dolláros vagyont örökölt, alig négy évesen. Ettõl kezdve a bulvárlapok állandó szereplõjévé vált.

 • Letartóztatták azt a férfit, aki hosszú évek óta üldözte a Kill Bill sztárját

  Uma Thurman megpróbáltatásai évekkel ezelõtt kezdõdtek, amikor ez a férfi elõször kezdte el hívogatni telefonon, és próbált a közelébe férkõzni. 2008-ra fajult odáig a dolog, hogy Uma távoltartási végzést kért ellene, amit meg is kapott.

 • Alicia Keys 30 évesen már nyugdijba akar menni

  Az énekesnõ amint betölti a 30. életévét nyugdijba akar menni.

  Az I’m not obsessed szerint, Keys így már csak három évig onthatja magából a slágereket.

  „Mivel keményen dolgozom, dönthetek arról, hogy mikor vonulok vissza. Szeretném beutazni a világot és más kultúrákkal is megismerkednék.” - foglalta össze a vágyait Alicia "utazgatni akarok" Keys a rajongók nagy bánatára.

 • Herét harapott a 45 éves nõ szex közben

  A Daily Mirror jelentése szerint a 45 éves Martin Douglas heréit már visszavarrták – harapós barátnõjével azóta szakított.

 • Kate Middleton ára: 35 font

  Bárki megveheti magának Kate Middletont 35 fontért, legalábbis amíg a készlet tart. Vilmos herceg menyasszonya baba formájában kapható, csak Nagy-Britanniában és korlátozott darabszámban.

 • Sört lopott egy meztelen nõ

  Kalandos éjszakát tudhat maga mögött Lori Brutsche-Ely. Sokat ivott, aztán villantott, aminek börtön lett a vége.

  Az idahói asszony, mellesleg családanya, lakóhelyén, Haileyben tért be egy mulatóba, hogy szórakozzon egy kicsit. Amikor pénztárcája kiürült, mások söreit kezdte lopkodni.

 • 15 millió dolláros szerződést írt alá Britney

  15 millió dolláros szerződést írt alá Britney15 millió dollárt fizet egy Las Vegas-i szálloda Britney Spearsnek 48 fellépésért. Az énekesnő egyébként új albumának bemutatójára készül...Százezer dolláros bulival avatta fel új Las Vegas-i házát Britney Spears, aki készülődik nyolcadik albumának megjelentetésére. A hírek szerint az egyik kliphez szükség van egy hajnali sivatagos jelenetre is, ahol rengeteg statisztát és technikát terveznek csatasorba állítani. Britney ugyanakkor elfogadta a kaszinók városában lévő Planet Hollywood szálloda ajánlatát, és két éves szerződést írt alá velük, évi 15 millió dollárért.

 • Anya és lánya közös esküvõje és szülése

  Moszkva - Anya és lánya ugyanazon a napon lépett az anyakönyvvezetõ elé, majd hét hónap múlva ugyanazon a kórházi osztályon, mindössze négy nap eltéréssel szült gyereket.

  Mindez véletlenül jött így össze Oroszországban, a Nyizsnyij Novgorod mellett élõ családban.

 • Justin Bieber nem támogatja nehéz sorsú nagypapáját

  Míg Justin Bieber dúskál a pénzben, addig nagyapja éhezik és egy roskatag faházban tengeti életét. A fiatal énekes vagyona meghaladja a 70 millió fontot, addig nagyapját nem támogatja egy forinttal sem.

 • Ájulásig számítógépezett

  Stockholm - Összeesett és epilepsziaszerû rohamot kapott egy 15 éves svéd fiú azután, hogy 24 órán keresztül játszott egyfolytában az egyik legnépszerûbb számítógépes játék, a World of Warcraft legújabb kiadásával.

  "Egész nap és egész éjszaka játszottak. Esetleg aludhattak egy-két órát. Alig ettek valamit, a számítógép mellett reggeliztek" - idézte a gyermek apját kedden a Kva:llposten svéd napilap.

 • Talma látogatást tett egy makói óvodában

  Világbajnok motorosunkról köztudott, hogy ahogy tud, segít és szívesen vesz részt jótékonysági akciókban. Érkezett a közelmúltban egy édesapától egy felkérés, melyben árverés céljából személyes tárgyakat kért a versenyzõtõl, aki a jó ügy érdekében hezitálás nélkül ajánlotta fel a tavalyi szezon során a brnoi versenyen viselt csizmáját és kesztyûjét, valamint még néhány dedikált pólót.

 • 17-szer szúrta le testvérét

  Megrázó tragédiának lehettek tanúi a román Ghirdoveni település lakói: egy férfi tizenhétszer szúrta meg testvérét néhány lej adósságért. Az áldozat öccse, a 41 éves Dãnuþ Marinescu feltehetõen hét lejjel tartozott testvérének, a 43 éves Mariusnak. A régi adósság körüli indulatok a napilap szerint vasárnap egy szelet dinnye kapcsán szabadultak el a családi házban.

 • Túlélte a metrós áramütést

  Andy Morris semmire nem emlékszik azután, hogy lelökték a peronról a Broadway egyik megállójánál és ráesett a metró sínpárja melletti vezetékre.

 • Kihúzták a Dunába zuhant autót

  A Dunába csúszott egy személyautó a Horányi rév dunakeszi oldalán kedden késõ este, a sofõrnek sikerült kijutnia a jármûbõl.

 • Dennis Hopper felesége ellen távoltartási végzés

  Újabb fordulatot vett az eddig is elég titokzatos és ellentmondásos Dennis Hopper ügy. Eddig azt lehetett tudni, hogy az idõs színész súlyos beteg, és lánya beszélte rá, hogy a halálos ágyán váljon el feleségétõl, hogy kitúrhassa õt az örökségbõl. A feleség halálos fenyegetésrõl, fegyverekrõl, és kábítószerrõl nyilatkozott a sajtónak. Azt mondta, félt a férjétõl.

 • Mûfogsort lopott a Harry Potter film egyik sztárja

  Színészberkekben szokás, hogy egy búcsúzó darab esetén, ha mód nyílik rá, a kellékekbõl, díszletekbõl mindenki elvisz valamit emlékbe. Így tett Helena Bonham Carter is.

 • Nicolas Cage egy szellemtanyát vett

  Nicolas Cage 530 millió forintnyi összegért vett házat New Orleansban, de úgy tûnik, ez ablakon kidobott pénz volt.

  Az Oscar-díjas színész egy éjszakát sem képes eltölteni a LaLaurie villában, mert rejtélyes hangok az õrületbe kergetik.

  A környékbeliek szerint a házban kísértetek laknak. Egyesek szerint nem kidobott pénz, forgathatnák itt a következõ Szellemírtók részt, amelyben maga Nicolas is szerepet vállalhatna. Így már egészen máshogy néz ki az ingatlan befektetés.

 • Kenyérben sült egér

  Egeret is kapott kenyerébe egy vásárló Nagy-Britanniában, utána meg 17 ezer fontot - bõ 5 millió forintot - a legnagyobb brit élelmiszergyártó cégtõl.

 • Beyoncé már nem mutogatja gyönyörû testét

  Az énekesnõ az elmúlt években magára szedett néhány kilót, s ez nem csak nekünk, hanem szemmel láthatóan neki is feltûnt.

  Talán ezért lehet az, hogy újabban már nem engedi, hogy bikinis fotók készüljenek róla.

  A minap néhány lesifotósnak sikerült lekapnia nyaralása alatt, fürdõruhában, de úgy tûnik, Beyoncé civilben sem szívesen teszi közszemlére fenekét és combjait: a bikinifelsõhöz bõ, combközépig érõ lapszoknyát vett fel, nehogy fedetlenül maradjanak a kis hepe-hupák a hátsóján.

 • Michael Jackson apja szerint gyilkos a fia orvosa

  Újabb keresetet nyújtott be fia halálának ügyében Joe Jackson Los Angelesben. A Jackson-klán feje már korábban pert kezdeményezett Conrad Murray orvos ellen, egy szövetségi törvényszéken, az ügyben eljáró bíró azonban nyáron úgy döntött, állami szinten kell folytatni az ügyet.

 • 52 óra alatt biciklizte keresztül Németországot egy 61 éves biciklis

  Nem egészen 52 óra alatt kerekezte keresztül Németországot észak-déli irányban egy extrém biciklis. A 61 éves Achim Huekemes saját közlése szerint 51 óra 30 perc alatt tette meg az 1100 kilométeres utat.

 • Charlie Sheen visszatérne a Két pasi meg egy kicsibe

  Szíve szerint újra játszana a Két pasi meg egy kicsi címû népszerû sorozatban Charlie Sheen, mint nemrég elárulta „reméli, hogy a készítõk legalább az utolsó részben hagytak neki helyet.”

 • Tóth Gabi gyûjti a tetoválásokat

  Tóth Gabi a dzsungel mélyén jött rá, mennyire szereti párját, a szintén zenész Balázst. Ezért ahogy a vadóc énekesnõ hazatért Argentínából, úgy döntöttek, megpecsételik szerelmüket. Nem is akárhogyan!

  Mindketten megszállott "tetoválásgyûjtõk", ezért a legkézenfekvõbb az volt, hogy közös tetkót varratnak maguknak. Mégpedig kedvenc rajzfilmfigurájukat, Betty Boo-t, akit buborékok vesznek körül. Természetesen az egyik buborékban egymás nevének kezdõbetûi lesznek, amit - ne adj' isten! - bármikor el lehet tüntetni.

 • Jean Reno kórházba került!

  Szívinfarktust gyanúval vitték kórházba Jean Renot - jelentette a francia LCI hírügynökség.

  Úgy tudni, hogy a neves francia színész a karib-tengeri St. Barts szigetén lett rosszul.

  Mentõ helikopterrel szállították a helyi kórházba és most is az intenzív osztályon kezelik.

  Az orvosok egyelõre nem adtak ki semmilyen információt állapotáról.

 • 6,9-es erõsségû földrengés rázta meg Tokio-t!

  Richter-skála szerint 6,9-es erõsségû földrengés rázta meg a japán fõvárost és környékét vasárnap - közölte a japán meteorológiai szolgálat.

  A földmozgás központja a Tokiótól 300 kilométerre délnyugatra fekvõ Izu-szigeteknél volt. Sérültekrõl vagy károkról eddig nem érkezett jelentés.

 • Fehér port küldtek a táncverseny szervezõinek

  Fehér porral töltött fenyegetõzõ levelet küldtek a Dancing with Stars amerikai táncverseny produkciós irodájának, a vizsgálatok azonban kimutatták, hogy veszélytelen hintõpor volt a borítékban.

 • Levette 57 év után mûsoráról a szumót a japán tévé

  Akár történelminek is nevezhetõ döntést hoztak az NHK japán közszolgálati televízióban: fogadási botrány miatt ugyanis levették a mûsorról az 57 éve kihagyás nélkül közvetített szumótornát.

 • Dühkezelõ tanfolyamra ítéltek egy dühkezelés-oktatót

  Dühkezelõ tanfolyamra ítéltek az Egyesült Államokban egy volt lekészt, aki maga is dühkezelési szakértõ és oktató.

 • Csak pletyka, hogy újra összeáll a Spice Girls

  Melanie Chisholm szerint csak pletyka, hogy újra összeállna a Spice Girls egy ausztráliai turné erejéig 2014-ben.

loading...