rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Idén 84 ezren buliztunk a Nagyerdőn

 • Share on Tumblr

  Idén 84 ezren buliztunk a NagyerdőnVasárnap hajnalban véget ért Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei eseménye, a debreceni Campus Fesztivál. A Nagyerdei Stadion környezetében, több mint húsz hektáron elterülő rendezvényt nem véletlenül nevezték el a látogatók és a szervezők az "ország egyik legkomfortosabb" fesztiváljának. A hőséget az erdei sétáló utak, kutak, párakapuk mellett a folyamatos locsolás is enyhítette, egyedülálló volt a klimatizált ezer négyzetméteres buli-aréna, és a kulturális programok centruma, a frissen felújított 101 éves Víztorony is.

  loading...

  Idén már több mint 6000 négyzetméternyi fedett helyszín várta a bulizni vágyókat, összesen 25 programhelyszínen, közel 400 program volt a négy nap alatt. Ezreket mozgatott meg Ákos, Caro Emerald, Majka és Curtis, Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, Palya Bea és a brit Modestep is. A legnagyobb érdeklődés pedig a hazai pályán koncertező Tankcsapdát kísérte, Lukács Laciékat csaknem 18 ezren látták a Nagyszínpad előtti téren.

  A zenei színpadok kínálata mellett újra nagy sikert aratott az Egyetem tér, ahol a Debreceni Egyetem látványos napközbeni aktivitásokkal mutatta be az egyetemváros sokszínűségét. Először épült fel az "Agyüzem", ahol forradalmian új, jelenleg még sehol sem megvalósított ötletekkel lehetett előállni értékes nyereményekért. Voltak irodalmi és színházi programok, közönségtalálkozók, pódiumbeszélgetések, felolvasóestek, filmvetítések, és a Dumaszínház humoristái is szép számban megjelentek.


  Az idei Campus ráadásul abban is rendkívüli volt, hogy a fesztivál idején még egy DVSC-TEVA-Skonto FC Európa-liga selejtezőt is megnézhettek a fesztiválozók. Miklósvölgyi Péter a Campus Fesztivál igazgatója megerősítette, a programok jóval nagyobb érdeklődés mellett zajlottak, mint az elmúlt évben, így sikerült megdönteni a tavalyi látogatói csúcsot, idén 84 ezren buliztak a Nagyerdőn.

  Vasárnap reggel elkezdődött a takarítás, és a terület helyreállítása, hogy a Nagyerdei Stadion környezete rövid időn belül eredeti állapotába kerülhessen.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Eva Mendes nem akar anya lenni

  A 34 éves színésznõ – aki nem rég vallotta be, az év elején õ is részt vett egy rehabilitációs kezelésen – elárulta, hogy még nem szeretne családot alapítani mostani barátjával, a perui származású filmproducerrel, George Gargurevich-csel. - írja a Femalefirst.

  „Soha nem álmodoztam arról, hogy egyszer anya leszek.

  Ahhoz igazán elkötelezettnek kell lenned és teljesen meg kell változtatnod az életstílusodat.”

 • Repülési rekord: 69 métert szállt egy papírrepülõ

  Új repülési rekord született: 69 métert és 10 centit szállt egy papírrepülõ 6 méterrel túlszárnyalva a korábbi világcsúcsot.

 • Hajas Laci elérzékenyült

  Hajas László nem szégyelli, bizony a közelmúltban sírva fakadt, annyira meghatódott. A sztárfodrász a világ legrangosabb hajshow-jára kapott meghívást, ahol maga Vidal Sassoon igencsak elismerõen nyilatkozott a munkájáról.

  Hajas Laci már negyedszer kapott meghívást a londoni showra, ami a világ egyik legrangosabb eseménye és Lacin kívül kelet-európai fodrász nem vett még részt rajta.

  A mûsor bevételét jótékony célokra fordítják.

 • Több mint negyedmillió euróért kelt el egy félbélyeg Németországban

  Több mint negyedmillió euróért kelt el egy 1872-bõl származó rendkívül ritka félbélyeg egy németországi árverésen.

 • Egy 15 éves fiúnál 4 kiló kokaint találtak a reptéren

  Túl nehéz kofferral érkezett vissza a nyugat-afrikai Nigerbõl Európába az 15 éves német fiú, aki gyanús lett a hamburgi reptér vámosainak.

  A cipekedõ fiú csomagjának ellenõrzésekor, testméreténél nagyobb ruhák kerültek elõ a bõröndbõl, így a szakemberek átvilágították a tinédzser poggyászát. Ekkor derült ki, hogy a bõrönd dupla fenekû, melyben 4 kiló fehér kokaint rejtettek el.

 • Autóstól hajtott be a sörért

  Norwalk - Az üzlet üvegablakán hajtott be az autójával a kaliforniai Norwalk városban egy idõsebb hölgy, majd kiszállt a kocsiból, megragadott egy hat dobozt tartalmazó söröskartont és a kasszához ment fizetni.

 • Megszúrkáltak egy férfit a VI. kerületben!

  Súlyos sérüléseket szenvedett az a 36 éves férfi, akit egy IV. kerületi szórakozóhelyen szúrtak meg az éjszaka. A férfit egy szóváltást követõen szúrták meg, sérülései nyolc napon túl gyógyulnak.

 • A Szökés sztárja majdnem kapott két évet

  A Szökés címû sorozatból ismert Lane Garrison szörnyû gyerekkora ellenére felküzdötte magát, és sikeres színészi karrierre tett szert. Azonban egy tragédia közbeszólt felfelé ívelõ pályájába. A népszerû sorozat sztárja 11 hónapot töltött börtönben miután ittasan vezetett, balesetezett, aminek következtében a mellette ülõ fiú életét vesztette. Az akkor 27 éves Lane egy buliban szedte fel a fiút és barátait.

 • Fél évet kapott válásra a "kétszeres" nej

  Válásra ítélt egy "kétszeres" feleséget az Egyesült Államokban egy bíró: fél évet adott a 43 éves nõnek, hogy felbontsa frigyét egyik férjével.

 • Rihanna cickói majdnem kificcentek

  Rihanna új ruhája olyan, mintha az 1979-es Star Trek mozifilm egyik szereplõjérõl húzta volna le vagy lenyúzott volna egy hatalmas denevért és a bõrébõl pizsamát varratott magának.

 • Steven Seagal, most a szexuális zaklató szerepbe

  Egy újabb hírességet vádoltak meg szexuális zaklatással, Steven Seagal mindent tagad.

 • Utolsó nap beváltott nyertes lottó

  Az utolsó napra hagyta csaknem 70 millió forintnyi nyereménye felvételét egy lottózó Új-Zélandon.

 • Kata 5 milliót kér az egyik veséjéért

  Újsághirdetésben kínálja eladásra egyik veséjét egy 30 éves magyar nõ, Kata. Az egyik vidéki kisvárosban élõ, elkeseredett asszony így szeretné megmenteni a családját.

  Hajmeresztõ lépésre szánta el magát végsõ elkeseredésében egy háromgyermekes édesanya. Kata hirdetést adott fel az interneten, amelyben megvételre kínálja fél veséjét. Az ár ötmillió forint, forintra pontosan annyi, amennyi hitel terheli a családi kasszát.

 • Pete Doherty õrizetben!

  Minden értelemben a felhõk felett lebegett Pete Doherty angol zenész; a rocksztárt kábítószer-birtoklásért vették õrizetbe a genfi repülõtéren.

  A Babyshambles nevû banda kábítószeres botrányairól is ismert énekesét másfél órán át tartották õrizetben az elmúlt héten. Az esettel a továbbiakban az államügyészség foglalkozik, a hatóság pénzbírságot is kiszabhat.

 • Újabb különválás Hollywoodban

  Mintha özönvíz árasztotta volna el Hollywoodot, úgy válnak el sorjában egymástól a hírességek. Még be sem adja az egyik sztárpár a válókeresetet, egy másik már szakított is, és lõttek egy újabb házasságnak. Most Rachel McAdams és férje, Michael Sheen döntöttek a különválás mellett.

 • Kábítószer-túladagolás okozta a Slipknot gitárosának halálát

  Morfium- és fentanil-túladagolás okozta Paul Gray, a Slipknot nu-metal együttes basszusgitárosa halálát rendõrségi tájékoztatás szerint.

 • Nem közösült eleget a feleségével - elvesztette a pert

  A francia bíróság ítélete szerint közel három millió forintnyi eurót köteles fizetni volt feleségének az a férfi, aki nem teljesítette kellõ mértékben házassági kötelességét.

 • Megszépült Alicia Keys

  Alicia Keys nemcsak a hangjával nyûgözi le a férfinépet, de ez nem lett volna így, ha elfogadja a természet ajándékát.

 • Szûk bikiniben nagy cici

  Kim Kardashiant megválasztották nemrég a világ legjobb testû nõjének, de errõl a bikini alsója nem tudott, és egyfolytában megpróbált elmenekülni méretes hátsójáról.

 • Megint gyilkolni fog Freddy Kruegert

  Billy Bob Thornton játssza Freddy Kruegert a Rémálom az Elm utcában címû klasszikus horror remake-jében.

  Robert Englund, a gyilkos pengékkel felszerelt Freddy Krueger megformálója egy interjúban elárulta, hogy remake készül a ma már klasszikusnak számító Rémálom az Elm utcában címû horrorból.

  Englund - aki nyolc alkalommal alakította Freddy-t - elárulta, hogy már meg is találták az ideális utódot a szerepre, Billy Bob Thornton személyében, aki szerinte "kiváló választás" a készítõktõl.

 • Száztíz híresség tetovált képe egy horvát biztonsági õr bõrén

  Carla Del Ponténak, a hágai Nemzetközi Törvényszék volt fõügyészének és Slobodan Milosevic egykori szerb elnöknek már csak a karlovaci biztonsági õr hátsóján jutott hely további 110 híresség tetovált portréja között.

 • Betiltották az állatpornót Hollandiában

  Az állatokkal való szexuális érintkezés tiltásáról hozott határozatot a holland felsõház; a döntéssel az internetes állatpornó egyik legfontosabb forrása apadhat el.

 • Születési helyként akár a járdát is beírhatják

  Születési helyként akár a járdát is beírhatják annak a gyereknek az anyakönyvi kivonatába, aki Párizsban egy utcán látta meg a napvilágot. A bábák rendõrök voltak, akik véletlenül botlottak a 41 éves, vajúdó kismamába.

  A nõ éppen leszállt egy buszról, hogy berohanjon a közeli kórházba, a gyermek azonban türelmetlen volt és világra jött. A rendõrök rutinjárõrözés közben lettek spontánbábák.

 • Négy ember halálát látta elõre a népszerû jósnõ

  Müller Rózsa, az Ezo TV legismertebb jósnõje a rendõrség munkáját is segíti, de errõl nem tud felhõtlen örömmel beszélni, mert sajnos mindig neki lett igaza a rossz dolgokban.

 • Hien szüleinek mennie kell?

  Talán sosem lehet újra együtt Nguyen Thanh Hien (16) családja. Ha beigazolódik a gyanú, és ítélet születik, akkor az embercsempészéssel megvádolt szülõket esetleges büntetésük után örökre kitoloncolhatják az országból.

 • Meztelenkedik a Csillag születik felfedezettje!

  A tehetségkutató mûsorban feltûnt Varga Viktor egy percig sem tud nyugton maradni. Alig jött haza Las Vegas-i klipforgatásáról, átruccant síelni a szomszédos Ausztriába. Ott azonban nem a havas lejtõk, hanem a csak meztelenül igénybe vehetõ koedukált szauna tetszett neki a legjobban.

 • Elégedetlen a testével Kiss Ramóna

  Akármilyen hihetetlen, de Kiss Ramóna, a Barátok közt Szentmihályi Zsófija elégedetlen testével. A lányról nemrég egy ismerõse készített szexis képet egy tengerparton, amit a színésznõ fel is töltött a közösségi oldalára.

 • A szekrénybe dugta a férjét, hogy szexelhessen vele

  Két napig rejtegette a szekrényben börtönbõl szökött férjét egy 40 éves nagy-britanniai nõ, Claire Thomas. A 33 éves fegyenc, Wyndham Thomas, akit életfogytiglanira ítéltek, azért szökött meg 12 letöltött év után, hogy gyermeket csináljon feleségének.

 • Vedd meg Viktória királynõ bugyiját

  Kalapács alá kerül Nagy-Britanniában egy - centire - nagyjából ugyanolyan bõ, mint - évre - öreg bugyi, amely feltehetõen Viktória királynõé volt.

  Az alsónemû derékbõsége, avagy kerülete 127 centi, és kb. ennyi esztendõs is a bugyi. Viktória királynõ egy udvarhölgye révén jutott hozzá az áruló család. A fehérnemûbe VR betûket hímeztek, melyek Victoria Reginát (Viktória királynõt) jelenthetnek. Az 1890-es években feszíthetett benne a brit uralkodó, hetvenes éveit taposva igencsak kigömbölyödve.

 • Megvált hajától a Jóban Rosszban színésze

  Megdöbbentõ átalakuáson esett át a Jóban Rosszban színésze, Jánosi Dávid. A sorozat Nemes Viktora megvált hajától.

loading...