rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Idén 84 ezren buliztunk a Nagyerdőn

 • Share on Tumblr

  Idén 84 ezren buliztunk a NagyerdőnVasárnap hajnalban véget ért Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei eseménye, a debreceni Campus Fesztivál. A Nagyerdei Stadion környezetében, több mint húsz hektáron elterülő rendezvényt nem véletlenül nevezték el a látogatók és a szervezők az "ország egyik legkomfortosabb" fesztiváljának. A hőséget az erdei sétáló utak, kutak, párakapuk mellett a folyamatos locsolás is enyhítette, egyedülálló volt a klimatizált ezer négyzetméteres buli-aréna, és a kulturális programok centruma, a frissen felújított 101 éves Víztorony is.

  loading...

  Idén már több mint 6000 négyzetméternyi fedett helyszín várta a bulizni vágyókat, összesen 25 programhelyszínen, közel 400 program volt a négy nap alatt. Ezreket mozgatott meg Ákos, Caro Emerald, Majka és Curtis, Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, Palya Bea és a brit Modestep is. A legnagyobb érdeklődés pedig a hazai pályán koncertező Tankcsapdát kísérte, Lukács Laciékat csaknem 18 ezren látták a Nagyszínpad előtti téren.

  A zenei színpadok kínálata mellett újra nagy sikert aratott az Egyetem tér, ahol a Debreceni Egyetem látványos napközbeni aktivitásokkal mutatta be az egyetemváros sokszínűségét. Először épült fel az "Agyüzem", ahol forradalmian új, jelenleg még sehol sem megvalósított ötletekkel lehetett előállni értékes nyereményekért. Voltak irodalmi és színházi programok, közönségtalálkozók, pódiumbeszélgetések, felolvasóestek, filmvetítések, és a Dumaszínház humoristái is szép számban megjelentek.


  Az idei Campus ráadásul abban is rendkívüli volt, hogy a fesztivál idején még egy DVSC-TEVA-Skonto FC Európa-liga selejtezőt is megnézhettek a fesztiválozók. Miklósvölgyi Péter a Campus Fesztivál igazgatója megerősítette, a programok jóval nagyobb érdeklődés mellett zajlottak, mint az elmúlt évben, így sikerült megdönteni a tavalyi látogatói csúcsot, idén 84 ezren buliztak a Nagyerdőn.

  Vasárnap reggel elkezdődött a takarítás, és a terület helyreállítása, hogy a Nagyerdei Stadion környezete rövid időn belül eredeti állapotába kerülhessen.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kislányt szült a terhes férfi

  Kislányt szült Thomas Beatie, vagyis a terhes férfi pénteken életet adott gyermekének az Egyesült Államokbeli Oregon államban.

  Eddig csak a születés tényét jelentették be, arról nincs információ, hogy volt-e komplikáció a szülés alatt, és állapotukról sem tudni semmit.

  Az eredetileg Tracy Lagondino néven, nõként született Beatie nyolc éve esett át a nemátalakító mûtéten, belsõ nemi szervei azonban megmaradtak.

 • Milyen nehéz egy pohár víz?!

  Milyen nehéz egy pohár víz?!Egy pszichológus a teremben járkált, miközben stresszkezelést oktatott a közönségnek. Amikor felemelt egy poharat, mindenki a megszokott „félig üres vagy félig teli?” kérdésre számított. Ehelyett mosolyogva azt kérdezte: - Milyen nehéz ez a pohár víz? A válaszok 2 dekagrammtól fél kilóig terjedtek. A pszichológus azonban így válaszolt: - A tényleges súly nem lényeges. Attól függ, milyen hosszan tartom a kezemben. Ha csak egy percig tartom, az nem probléma. Ha egy órán át tartom, megfájdul a karom. Ha egy napig tartom, a karom elzsibbad és megbénul.

 • Molesztálták a sztár színésznõt

  Szörnyû gyerekkora volt az idén Hollywood csúcsára felérõ Mo'Nique-nak, mert a bátyja éveken keresztül szexuálisan zaklatta.

 • Befalazta magát pincéjébe véletlenül, aztán a szomszédból jött ki

  Véletlenül befalazta magát a pincéjébe egy nyugdíjas férfi Németországban. A 64 éves illetõ a fal rossz - belsõ - oldalán állt, és csak akkor észlelte, hogy nem tud kimenni, amikor kész lett mûvével.

 • Hamarabb örült a kelleténél az olasz motoros, óriási bakit vétett

  Az olasz bajnokság mugellói futamán Riccardo Russo áthaladt a célvonalon, ünnepelni kezdett, csakhogy egy kör még volt hátra.

 • Börtönbe beismerkedõ rendõr

  Dallas - Nõvel akart megismerkedni, ám helyette jó pár rabbal fog egy rendõr az Egyesült Államokban szolgálaton kívüli hatáskör-túllépés és ittas vezetés miatt.

 • Csillagot kapott Hugh Jackman

  Az X-Men filmek sztárja a 2487-es számú csillagot kapta.

 • Klónozott bõrt ültettek vissza a kislányra

  Egy kerti sütögetés közben robbant fel Pippie kezében a gyújtóolaj, a kislány testének nyolcvan százaléka megégett. Most egy forradalmi technikát alkalmazva, klónozott bõrét ültették vissza rá az orvosok.

 • Egy kisebb vagyont bukott pókeren a sztár

  Ben Affleck tagadja azokat a pletykákat, hogy vesztett pókerben és nem fizetett ki több ezer dollárt.

 • Forgatás közben ájult el VV Anikó

  Egy jelenet közben esett össze, két kollégája kapta el zuhanás közben.

 • Sztárkátyúk Bulgáriában

  Kátyúfotózási és névadási vidám pályázatot hirdetett meg Bulgáriában a legnézettebb tévécsatorna.

 • Haláleset az M5-ön!

  Egy török állampolgárságú férfi a helyszínen meghalt, ketten pedig súlyos sérüléseket szenvedtek, amikor az M5-ös autópályán Budapest felé haladó autójuk Kiskunfélegyháza és Kecskemét között árokba szaladt csütörtökön hajnalban. Az út menti korlátot átszakító autó vezetõje kirepült a kocsiból és meghalt.

 • Kétmilliárdos adócsalás Bács-Kiskunban!

  Két ügyben összesen 2,6 milliárd forint elkövetési értékû adócsalást derítettek föl a vámosok Bács-Kiskun megyében.

  Az elmúlt két hét során végrehajtott akciókban tizenhárom embert vettek õrizetbe - közölte Török Árpád, a Vám- és Pénzügyõrség Dél-alföldi Regionális Nyomozó Hivatalának parancsnoka.

 • Lopós sztárok

  Gazdagok és szépek. Azt hihetnénk, mindenük megvan, vagy ha mégsem, akkor egyszerûen csak besétálnak a boltba és megvásárolják, amire éppen vágynak.

 • Kirúgás majd feljelentés melegség miatt a McLaren-nél!

  Feljelentette egy munkaügyi bíróságon Ron Dennist, a McLaren Forma 1-es csapat fõnökét volt asszisztense, akit azért bocsátottak el, mert Dennis melegnek hitte õt.

  Peter Boland, aki a csapatfõnök magánrepülõgépéért volt felelõs, a southamptoni bírósági meghallgatáson elmondta, hogy volt elöljárója többször is "kulturális érzéketlenségrõl" tett tanúságot. "Kijelentette, hogy kezet akar mosni, miután egész nap arabokkal fogott kezet", máskor pedig muzulmán üzletfeleit a Korán által tiltott alkoholos italokkal kínálta.

 • Timberlake anyukája unokákat akar

  Justin Timberlake édesanyja unokákat szeretne, ezért is szeretné, ha fia és barátnõje, Jessica Biel, komolyra fordítanák kapcsolatukat. A popsztár 2006 óta számos hosszabb, rövidebb kapcsolatba bonyolódott hollywoodi színésznõkkel, miután szakított gyerekkori szerelmével, Britney Spears-szel. Többek közt volt egy hosszabb kapcsolata a nála néhány évvel idõsebb Cameron Diazzal.

 • Wesley Snipes a Legfelsõbb Bíróság elõtt akarja igazolni ártatlanságát

  A Penge-trilógia sztárja mintegy 9 nappal börtönbevonulása után azzal a kéréssel fordult az ügyében eljáró bíróhoz, hogy engedélyezze ideiglenes szabadlábra bocsátását.

 • Jégesõvel és villámlással kísért viharos ítéletidõ tombolt Németországban!

  Jégesõvel és villámlással kísért viharos ítéletidõ tombolt Németország nagy részén, a rossz idõjárás több helyen személyi sérüléseket is okozott.

  A vihar estére megbénította a légi közlekedést München környékén, a város repülõtere nem sokkal hét óra elõtt ideiglenesen felfüggesztette a járatokat.

 • A hálapénzek miatt bekamerázzák a kórházakat!

  Videokamerákat szerelnek fel az ukrán fõváros kórházaiban, hogy az egészségügyi személyzet ne fogadhasson el hálapénzt a betegektõl - jelentette be csütörtökön Leonyid Csernoveckij kijevi polgármester.

  "Mindenütt kamerák lesznek a kórházakban, senki nem tud majd a páciensekkel egyezkedni sem a folyosókon, sem az udvaron. Aki mégis megteszi, azonnal ki lesz rúgva" - jelentette ki Csernoveckij. Mint kifejtette, kategorikusan ellenzi a fizetett egészségügyi szolgáltatásokat, de kénytelen bevezetni azokat a korrupció leküzdése érdekében, és azért, hogy a jó orvosok ne menjenek át az alacsony fizetések miatt a privát egészségügyi intézményekbe.

 • Nem javul Törõcsik Mari állapota

  Szombat este még mindig gépek tartották életben Törõcsik Marit. A 73 éves színésznõt szerda óta a Kútvölgyi Kórház intenzív osztályán kezelik.

  A Nemzet Színésze címmel kitüntetett mûvésznõ egy tüdõvizsgálat során lett rosszul, aminek következtében életmentõ beavatkozásra volt szükség, azóta is a gépek tartják életben.

  – Még mindig folyik a kezelése a betegnek, de ennél többet a család kérésére sajnos nem mondhatok – mondta dr.Iványi Zsolt, Törõcsik Mari orvosa.

 • Péniszhosszabbító szert szedett az olimpiai bajnok

  A kétszeres olimpiai és világbajnok LaShawn Merritt 21 hónapos eltiltást kapott, mert megbukott a doppingellenõrzésen.

 • Az ellopott kutyáért 2,5 millió forintos váltságdíj

  100 ezer svéd koronát - csaknem 2,5 millió forintot - ajánlott fel jutalmul egy házaspár ellopott kutyájának visszaszolgáltatásáért egy ismeretlen milliárdos Svédországban.

  "Ellopni egy védtelen kiskutyát alávaló. Ezen a pénzen a tolvajok egynél jóval több ebet vehetnek" - mondta a névtelenségbe burkolózó illetõ.

 • Nyugtatót tett a fõnök kávéjába, hogy az egy kicsit ellazuljon

  Bryant (Arkansas) - Õrizetbe vettek az arkansasi rendõrök egy nõt, aki nyugtatót tett fõnöke kávéjába, mivel úgy vélte, hogy a "férfinak egy kicsit lazítania kéne".

  A 24 éves asszony, aki egy állatorvosi klinikán dolgozik takarítóként, elismerte, hogy gyógyszert csúsztatott az egyik állatorvos kávéjába. A férfi azonnal észrevette, hogy valami nincs rendben, amikor felhajtotta italát.

 • Landolás közben kigyulladt Viktoria Beckham repülõgépe

  Akár tragédiába is torkolhatott volna Victoria Beckham legutóbbi repülõútja, landolás közben ugyanis kigyulladt és füstölni kezdett a gép egyik motorja.

  David Beckham felesége, a korábbi Spices Girls tagja, Victoria két kisebbik gyermekével a három éves Cruz-val és az öt éves Romeo-val utazott.

  Az õket szállító repülõgép egyik motorja füstölni kezdett. A meghibásodást egy, a motorba repült madár okozta.

 • Christoph Waltz, az Oscar-díjas osztrák

  Aligha kételkedett benne bárki, hogy Christoph Waltz osztrák színész, a Becstelen Brigantyk sztárja az Oscar-díjat is megkapja, hiszen már szinte minden díjat begyûjtött zseniális alakításáért. Pedig a sikeres európai színészrõl korábban alig tudott valamit Hollywood.

 • Péniszként jelent meg az érettségi ünnepségen

  "Hímtagbaszakadtan" jelent meg bizonyítványának átvételi ünnepségén egy érettségizõ fiú New York államban: pénisz jellmezbe öltözött..

  A sikamlós tréfa nem igazán tetszett mindenkinek: bíróság elé vitték az ügyet.

  A 19 éves bûnös fiúnak a bírói ítélet szerint bocsánatot kell kérnie viselkedéséért írásban egy helyi - Saratoga Springs-i - lapban, meg kell fizetnie a perköltségeket és 24 órányi közmunkát kell végeznie.

 • Guinness rekord nadrágvarrás!

  Nem rendelésre és mérték után, mivel még a világ legnagyobb emberének is nagy a 22 emelet "magas" gatya. Larbi Boukamha - õ a szabó - Guinness rekordot akar dönteni.

  Sikerül is neki, mivel 10 méterrel hosszabb nadrágot produkált a jelenleg mért hivatalos csúcsnál, amely egy perui páré.

 • Tragédia! Szakadékba zuhant egy busz - 22 halott

  Huszonkét ember meghalt, harmincöt pedig megsebesült Észak-Indiában, mert szakadékba zuhant az autóbuszuk - jelentette pénteken egy helyi újság.

 • Kiefer Sutherland-t megváltozatták a börtönben töltött napok

  A színésznek 2007 novemberében kellett 48 napot a rácsok mögött töltenie ittas vezetés miatt, és azon kívül, hogy rájött, a szappan igazából nem is kell a fürdéshez - fõleg, ha egy börtön zuhanyzójában ejti el az ember -, arra is rájött, milyen egyéb hibákat követett el életében.

  A 24 Jack Bauerje úgy érzi: "Míg benn voltam, volt idõm elgondolkozni azon, miért hibáztam. Jópár döntésemnek nem örültem, de most már tanultam belõlük és továbbléptem". Sutherland azt is elárulta, hogy még zûrös életszakaszai alatt is figyelt rá, hogy magánéletbeli szokásai ne befolyásolja a szakmai munkáját.

 • Vendégeket 'köröz' egy kocsma Nagy-Britanniában

  Vendégeket "köröz" egy kocsma Nagy-Britanniában, mert csupán kettõ van neki, mármint törzsvendég, és ha nem lesz több, bezárhat.

  "Körözés! Keresünk vendéget. Kezdõ is jöhet, tapasztalatlanság nem hátrány, teljes körû képzést kap. Jelentkezés bent" - ez a szöveg áll a 43 éves kocsmáros, Tim Gibson kocsmája elõtti hirdetõtáblán Blean városában.

loading...