rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Idén 84 ezren buliztunk a Nagyerdőn

 • Share on Tumblr

  Idén 84 ezren buliztunk a NagyerdőnVasárnap hajnalban véget ért Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei eseménye, a debreceni Campus Fesztivál. A Nagyerdei Stadion környezetében, több mint húsz hektáron elterülő rendezvényt nem véletlenül nevezték el a látogatók és a szervezők az "ország egyik legkomfortosabb" fesztiváljának. A hőséget az erdei sétáló utak, kutak, párakapuk mellett a folyamatos locsolás is enyhítette, egyedülálló volt a klimatizált ezer négyzetméteres buli-aréna, és a kulturális programok centruma, a frissen felújított 101 éves Víztorony is.

  Idén már több mint 6000 négyzetméternyi fedett helyszín várta a bulizni vágyókat, összesen 25 programhelyszínen, közel 400 program volt a négy nap alatt. Ezreket mozgatott meg Ákos, Caro Emerald, Majka és Curtis, Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, Palya Bea és a brit Modestep is. A legnagyobb érdeklődés pedig a hazai pályán koncertező Tankcsapdát kísérte, Lukács Laciékat csaknem 18 ezren látták a Nagyszínpad előtti téren.

  A zenei színpadok kínálata mellett újra nagy sikert aratott az Egyetem tér, ahol a Debreceni Egyetem látványos napközbeni aktivitásokkal mutatta be az egyetemváros sokszínűségét. Először épült fel az "Agyüzem", ahol forradalmian új, jelenleg még sehol sem megvalósított ötletekkel lehetett előállni értékes nyereményekért. Voltak irodalmi és színházi programok, közönségtalálkozók, pódiumbeszélgetések, felolvasóestek, filmvetítések, és a Dumaszínház humoristái is szép számban megjelentek.


  Az idei Campus ráadásul abban is rendkívüli volt, hogy a fesztivál idején még egy DVSC-TEVA-Skonto FC Európa-liga selejtezőt is megnézhettek a fesztiválozók. Miklósvölgyi Péter a Campus Fesztivál igazgatója megerősítette, a programok jóval nagyobb érdeklődés mellett zajlottak, mint az elmúlt évben, így sikerült megdönteni a tavalyi látogatói csúcsot, idén 84 ezren buliztak a Nagyerdőn.

  Vasárnap reggel elkezdődött a takarítás, és a terület helyreállítása, hogy a Nagyerdei Stadion környezete rövid időn belül eredeti állapotába kerülhessen.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Gisele Bündchen bugyi nélkül

  Ki az a férfi, aki nem figyelne fel a világhírû szupermodell, Gisele Bündchen csodálatos vonalaira, fõleg most, hogy bugyi nélkül hódítja a férfi népet.

 • Sarka Kata terhesen is vállal aktot - szánalmas

  Sarka Kata szóban már beleegyezett, hogy kíváncsi szemek elé tárja gömbölyödõ testét. Férje nem rajong az ötletért, hogy áldott állapotban álljon modellt.

 • 88 évesen szerezte meg diplomáját

  A minap vette át jogász oklevelét Sza-nguan Szunthornwong. Az eredeti foglalkozását tekintve állatorvos Szunthornwongnak 12 évébe telt, míg sikerült az összes vizsgát sikerrel letennie.

  Úgy gondolja, mindenkinek joga van - neki meg igaza, elvégre jogász - tanulni, és ez kortól független. Szerinte a jogi alapismeretek az élet minden területén hasznosak, hogy az ember jobban meg tudja védeni saját vagy mások érdekeit, de egyben hozzájárulhatnak az igazságosság fenntartásához is.

 • Vesztegetési bakik listája

  Ungvár - Megvesztegetési "balesikerlistát" tett közzé internetes honlapján Ukrajna Belügyminisztériuma. A toplistán az országban idén feltárt megvesztegetési ügyek szerepelnek és pénzösszegeik szerint alakult a sorrendiség.

  A 84 tételbõl álló lajstromot az a 26 millió hrivnya (kb. 800 millió Ft) kenõpénzösszeg vezeti, amelyet a Krím-félszigeti Partenit városka polgármestere, Mikola Konyev és helyettese kapott néhány hete egy kijevi üzletembertõl 17 hektárnyi földterület kiutalásának elintézéséért.

 • Lebukott a szívrohamot szinlelõ számlacsaló

  Lebukott az az 52 éves férfi az Egyesült Államokban, aki szívrohamot szinlelt, mikor számláit kellett volna fizetnie. A csaló ellen vádat emeltek, akár kilenc hónapos börtönt és tízezer dolláros (csaknem másfél millió forintos) pénzbüntetést is kaphat.

  A tettes férfi hétfõn taxival ment egy bevásárlóközpontba, de a célnál szívrohamot színlelt, és nem fizette ki a taxist. A sofõr nem várta meg a jelenet végét, a pénze nélkül távozott.

 • Részegen orosz rulettet játszott egy férfi Párizsban!

  Kórházba szállítottak egy férfit Párizsban, aki a hatóságok szerint egy partin részegen, orosz rulettet játszva életveszélyesen megsebesítette magát - jelentették be szombaton a francia hatóságok.

  A férfival bulizó társait - köztük a feleségét - a rendõrség õrizetbe vette, hogy kihallgassa õket a történtekrõl.

 • Jolie szánalmasnak tartja Anistont

  A két színésznõ nem igazán kedveli egymást, ami Jennifer Aniston szemszögébõl teljesen érthetõ, hiszen Angelina Jolie az õ férjét kaparintotta meg. De Angie vajon miért ilyen ellenszenves?

 • Elstartolt a 2015. évi Balaton Sound

  Elstartolt a 2015. évi Balaton SoundZamárdiban szerdán megkezdődött a Balaton Sound, amelyre öt nap alatt 140-150 ezer fesztiválozót várnak a szervezők. Idén a víz és a vízpart a korábbinál jobban a középpontba kerül a rendezvényen, amelyhez egyebek közt hat óriás stéget építettek. Mint a fesztivál induló napján tartott sajtóbejáráson kiderült, megújult és bővült a programhelyszínek szinte mindegyike. A fesztiválon új elemként megjelennek a sport- és szabadidős programok a vízben és a vízparton egyaránt. Fürdés, koncertek, ismerkedés, a Balaton Sound egy óriási kikapcsolódás.

 • Vége a Született feleségek-nek?

  A Lila Akác köz hölgyeinek már nem sok idejük maradt, hogy megoldják ügyes-bajos dolgaikat - jelentette be a Született feleségek szellemi atyja és egyben producere, Marc Cherry.

  Cherry a Televízió Kritikusok Szövetsége ülésén közölte, hogy a hetedik évaddal egyben pontot akar tenni a sorozat végére.

  "Addig szállunk ki belõle, míg szeretnek minket." - mondta. Vagy mégsem?

 • A dél-afrikai elnök mindegyik feleségét egyformán szereti

  Az üzleti és politikai elit tömege elõtt vette védelmébe a többnejûség gyakorlatát Jacob Zuma, a Dél-afrikai Köztársaság elnöke, aki a zulu kultúra elfogadására szólított fel. Mint mondta, õ mindegyik feleségét egyformán szereti.

 • Megfutamodott Amerikai elsõ legális örömfiúja

  Elhagyta a nevadai bordélyt az Egyesült Államok elsõ törvényes férfi prostituáltja, miután nem akadt elég érdeklõdõ szolgáltatásaira.

 • Harry herceg leesett a lóról

  Harry herceg leesett a lóról, de szerencsére nem lett semmi baja.

 • Rodman hat nõvel szexelt - Az egész hotel hallotta

  Az egyik New York-i hotel vendégei jól hallhatták, Dennis Rodman szobájában rendezett orgiát, ugyanis a kosaras mikrofonja véletlenül bekapcsolva maradt.

 • Jackie Chan nagylelkûen kezdte az újévet

  Jackie Chan harcmûvész és színész nagylelkûen kezdte az újévet. Január 3-án 480.000 dollár értékben adományozott ruhákat, gyógyszereket és ételt egy szükséget szenvedõ falunak.

 • Gyilkos mosógép! Kisgyermek fuladt bele a mosógépbe!

  Míg anyukája teregetett, beesett a mosógépbe és vízbe fulladt egy kisgyerek Belaruszban. A családi tragédia Fehéroroszország orsanszki járásában történt.

  Az egyéves kislány édesanyja éppen nagymosást végzett a család Riga - felültöltõs - mosógépén. az asszony, hogy könnyebben ki tudja szedni a kimosott ruhát, egy széket tett a mosógép mellé.

 • Gyermeket vár Leona Valera

  Kisbabát vár az új Dallas egyik központi szereplõje, így máris azon kell agyalnia a sorozat készítõinek, hogyan pótolják a színésznõt.

 • Viszonttüntet a bordély a templomnál

  Örömtanya tulajdonosa vonult lányaival tüntetni egy templom elé az Egyesült Államokban, mert megelégelte, hogy a lelkész híveivel évek óta a bordély elõtt demonstrál.

 • A férfiak hipergyorsak a párválasztásban

  A férfiak a korábban véltnél is sokkal gyorsabbak a párválasztásban, ezredmásodpercek alatt képesek eldönteni, hogy egy nõ vonzó-e számukra vagy sem - állítják holland és brit kutatók.

 • Új filmje miatt teszi kockára egészségét Jason Statham

  Jason Statham új filmje kedvéért szinte semmit sem eszik, amivel komolyan veszélyezteti az egészségét. Jason Statham nemcsak filmbéli ellenfeleit izzasztja meg, hanem általában minden nőt, aki a vásznon vagy az életben megpillantja.

 • Romániában elítéltek mentik az árvízkárosultakat

  Az Román Országos Büntetésvégrehajtási Felügyelet (ANP) felajánlotta segítségét az Országos Katasztrófa Elhárítás szakembereinek. A döntés értelmében a helyi önkormányzatok az ország egész területén igényelhetik, hogy a helyi börtönök lakói a terepen segítsenek a kármentésben és az árvízi védekezésben.

 • Jean Reno kórházba került!

  Szívinfarktust gyanúval vitték kórházba Jean Renot - jelentette a francia LCI hírügynökség.

  Úgy tudni, hogy a neves francia színész a karib-tengeri St. Barts szigetén lett rosszul.

  Mentõ helikopterrel szállították a helyi kórházba és most is az intenzív osztályon kezelik.

  Az orvosok egyelõre nem adtak ki semmilyen információt állapotáról.

 • Britney Spears és võlegénye felbontották az eljegyzést

  Hivatalosan is bejelentették azt, ami már régen sejthetõ volt: Britney Spears és a võlegénye, Jason Trawick felbontották az eljegyzésüket.

 • Egy liftben verekedett össze Jay Z és Beyoncé nővére

  Egy liftben verekedett össze Jay Z és Beyoncé nővéreA MET gála afterpartija egészen izgalmasra sikeredett Jay Z és Beyoncé számára - legalábbis az, ami az afterparti után történt. A sztárpár ugyanis egy liftbe szállt Bey tesójával, Solange-zsal, aki egyszercsak üvölteni kezdett Jay Z-vel, aztán meg is támadta - szó szerint ütötte és rúgta a rappert. Az egész verekedésnél már csak az a furcsább, hogy maga Beyoncé nem csinál ellene semmit - hagyja, hogy a testvére leköpje, megrugdossa és ütögesse a táskájával a saját férjét. Emellett Jay Z úgy viselkedett, mint egy úriember, és egy percre sem veszítette el a fejét.

 • 1 millió fontos far

  London - 1 millió fontos fara van egy nagypapának Nagy-Britanniában, mármint ekkora összegre - 320 millió forintra biztosított - tompora.

 • 20 milliós kávéborítás a brit királyi családban

  60 ezer fontos - bõ 20 millió forintnyi - kárt okozott kávé- és teakidöntéssel a Buckingham-palotában egy királyi inas.

  A brit uralkodócsalád otthonának képtermében borított fel egy zsúrkocsit, amelynek kitört egy kereke. A terem újraszõnyegezését három nappal korábban fejezték be, a munka és a szõnyeg 60 ezer fontba került.

 • Hamarosan feleség lesz Csézy

  Igent mondott párjának, így hamarosan feleség lesz Csézy, aki szeretne hamarosan anyuka is lenni, mert mint mondja, nem akar a saját gyerekei nagymamája lenni.

 • Molylepke szorult egy kisfiú fülébe

  Fülbe repült molylepkével küzdöttek orvosok hosszasan az Egyesült Államokban, képtelenek voltak végezni vele.

 • 3D-s cicik támadnak a moziban

  Három dimenziós cicikkel készül új filmjére Kelly Brook. Az Olasz meló címû alkotásból megismert színésznõ a hétköznapokon ráadásul bikinimodell.

 • A burgonyafõnök krumplidiétája

  Megdühödött Washington állam burgonya bizottságának elnöke, amiért a krumplit állandón az értéktelen, hulladék ennivalók közé sorolják, ezért bejelentette, hogy két hónapig csak burgonyát eszik.

 • Gerincsérvet okozott a forgatáskor használt ruha

  Szó szerint derékba tört a karrierje annak a modellnek, aki a Men In Black III forgatásán szenvedett súlyos gerincsérüléseket. A hölgy egy földönkívüli idegent alakított, és fájdalmai ellenére sem vehette le a súlyos fémjelmezt, amibe bújtatták.