rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Idén 84 ezren buliztunk a Nagyerdőn

 • Share on Tumblr

  Idén 84 ezren buliztunk a NagyerdőnVasárnap hajnalban véget ért Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei eseménye, a debreceni Campus Fesztivál. A Nagyerdei Stadion környezetében, több mint húsz hektáron elterülő rendezvényt nem véletlenül nevezték el a látogatók és a szervezők az "ország egyik legkomfortosabb" fesztiváljának. A hőséget az erdei sétáló utak, kutak, párakapuk mellett a folyamatos locsolás is enyhítette, egyedülálló volt a klimatizált ezer négyzetméteres buli-aréna, és a kulturális programok centruma, a frissen felújított 101 éves Víztorony is.

  Idén már több mint 6000 négyzetméternyi fedett helyszín várta a bulizni vágyókat, összesen 25 programhelyszínen, közel 400 program volt a négy nap alatt. Ezreket mozgatott meg Ákos, Caro Emerald, Majka és Curtis, Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, Palya Bea és a brit Modestep is. A legnagyobb érdeklődés pedig a hazai pályán koncertező Tankcsapdát kísérte, Lukács Laciékat csaknem 18 ezren látták a Nagyszínpad előtti téren.

  A zenei színpadok kínálata mellett újra nagy sikert aratott az Egyetem tér, ahol a Debreceni Egyetem látványos napközbeni aktivitásokkal mutatta be az egyetemváros sokszínűségét. Először épült fel az "Agyüzem", ahol forradalmian új, jelenleg még sehol sem megvalósított ötletekkel lehetett előállni értékes nyereményekért. Voltak irodalmi és színházi programok, közönségtalálkozók, pódiumbeszélgetések, felolvasóestek, filmvetítések, és a Dumaszínház humoristái is szép számban megjelentek.


  Az idei Campus ráadásul abban is rendkívüli volt, hogy a fesztivál idején még egy DVSC-TEVA-Skonto FC Európa-liga selejtezőt is megnézhettek a fesztiválozók. Miklósvölgyi Péter a Campus Fesztivál igazgatója megerősítette, a programok jóval nagyobb érdeklődés mellett zajlottak, mint az elmúlt évben, így sikerült megdönteni a tavalyi látogatói csúcsot, idén 84 ezren buliztak a Nagyerdőn.

  Vasárnap reggel elkezdődött a takarítás, és a terület helyreállítása, hogy a Nagyerdei Stadion környezete rövid időn belül eredeti állapotába kerülhessen.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Nem elégedett a külsejével Celin Dion

  Nem elégedett a külsejével Celin DionCeline Dion nem elégedett a küllemével. A 45 éves híres énekesnő szívesen változtatna egyet és mást magán, amikor a tükörbe néz. Hogy mi zavarja a legjobban, most elárulta. - Gyakran gondoltam rá, hogyan lehetne egyik-másik ráncot eltüntetni – mondta a My Heart Will Go On kanadai énekesnője. - És nagyon örülnék, ha az orrom kisebb, az állam pedig kevésbé hegyes lenne – tette hozzá. Az is eszébe jutott már, hogy botoxkezelésnek veti alá magát, de aztán ezt elvetette, mivel a kezelés túlságosan megköti az arcizmokat.

 • Alec Baldwin szerint hálátlan dolog Oscar-díjátadót vezetni

  Alec Baldwin nem túl diplomatikusan üzent az Oscar-díjátadó szervezõinek. „Hálátlan és nagyon kemény feladat Oscart vezetni” – mondta Alec Baldwin, aki soha többé az életben nem kívánkozik a hollywoodi filmünnnep moderátori szerepkörébe.

 • Mûfogsort lopott a Harry Potter film egyik sztárja

  Színészberkekben szokás, hogy egy búcsúzó darab esetén, ha mód nyílik rá, a kellékekbõl, díszletekbõl mindenki elvisz valamit emlékbe. Így tett Helena Bonham Carter is.

 • Ryan Lochte mamája nem jósol sok jövõt fia új kapcsolatának

  Bár édesanyja szerint Ryan Lochte túl elfoglalt ahhoz, hogy egyetlen nõ mellett lerostokoljon, egyelõre dúl a szerelem az úszó és Olivia Culpo, az idei Miss USA-szépségverseny gyõztese között.

 • Khloé Kardashian költözött be Justin Bieber házába

  Khloé Kardashian költözött be Justin Bieber házábaKhloé Kardashian röpke 7,2 millió dollárért vette meg a Justin házát, és a hírek szerint már be is költözött. Miután a 29 éves Khloé Kardashian szakított kedvesével, Lamar Odommal, mindenképpen szeretett volna Kourtney közelében maradni, aki az utca másik végében lakik. Így abszolút jó ötletnek tűnt, hogy ő vásárolja meg Justin Bieber házát. Justinnak azért kellett túladnia a házon, mert nagyon nem jött ki jól a szomszédokkal - egyszerű könnyedséggel elüldözték őt. Khloé a saját házát a The Big Bang Theory csodálatos színésznőjének, Kaley Cuocónak adta el.

 • A világ legnagyobb hamburgere Ausztráliában

  Egy ausztrál kávéház elkészítette a világ legnagyobb hamburgerét. A hivatalosan még meg nem erõsített rekord szerint a 81 kilogrammos fasírtot 12 órán át sütötték.

 • Durva: Kivágta a gyereket egy várandós nõ hasából

  Egy harminchárom éves amerikai nõ, Kathy Michelle Coy összebarátkozott egy terhes nõvel Facebookon, megölte õt, és egy sniccerrel kivágta a gyerekét a hasából – írja a Gawker. Az utóbbi években több hasonló eset is történt az Egyesült Államokban.

 • Barack Obama fiatalon rapper volt

  Ha a képeknek hinni lehet, Barack Obama egy hiphop-csapat 1993-as videoklipjében szerepelt.

 • Beyoncé már nem mutogatja gyönyörû testét

  Az énekesnõ az elmúlt években magára szedett néhány kilót, s ez nem csak nekünk, hanem szemmel láthatóan neki is feltûnt.

  Talán ezért lehet az, hogy újabban már nem engedi, hogy bikinis fotók készüljenek róla.

  A minap néhány lesifotósnak sikerült lekapnia nyaralása alatt, fürdõruhában, de úgy tûnik, Beyoncé civilben sem szívesen teszi közszemlére fenekét és combjait: a bikinifelsõhöz bõ, combközépig érõ lapszoknyát vett fel, nehogy fedetlenül maradjanak a kis hepe-hupák a hátsóján.

 • Két hónapig lógatta feleségét a kötélen

  Közös öngyilkosságot tervezett egy angol házaspár, de a férfi meghátrált, miután az asszony felakasztotta magát. Ezután azonban megdöbbentõ módon otthagyta a nõ holttestét a kötélen, az emeleti hálószobában.

  Felesége halálát csak két hónappal késõbb jelentette be, ezért az ötvenéves férfit õrizetbe vették.

  A rendõröknek elmondta, hogy közösen tervezték el az öngyilkosságot, ám miután az asszony végzett magával, letett a szándékáról.

 • Az elsõ guminõt magyar színésznõrõl mintázták volna Hitlerék

  "Kurvák helyett guminõt a németnek :D"

  Hitler megelégelte, hogy katonáit tizedeli a szifilisz, ezért készíttetett egy babát, amely kielégíti a nemi vágyaikat. Ez a gumibaba lehetett a késõbbi Barbie õse.

  A náci katonák meglehetõsen sok betegséget szedtek össze, miután francia prostituáltakkal háltak, ezért Adolf Hitler elrendelte, hogy készítsenek olyan babát, amely ki tudja elégíteni katonái nemi vágyát.

 • Kibukkant a szégyenlõs cici

  Azóta, hogy véletlenül szétnyílt rajta a blúza és kibuggyant a cicije a kifutón, az édesanyja kísérgeti munkáira a horvát modellt.

 • Huszonhárom évig ült börtönben ártatlanul

  Huszonhárom év után engedtek ki a börtönbõl egy nemi erõszak miatt életfogytiglanra ítélt férfit az amerikai Texas államban, miután a modern technika által lehetõvé tett DNS-vizsgálat igazolni látszik ártatlanságát.

  A 46 éves afroamerikai Ernest Sonnier-t a hétvégén engedték el, egyelõre feltételesen, mert még várni kell egy végleges bírói határozatra.

 • Harsányi Levente apa lett!

  Tegnap délelõtt megszületett Harsányi Levente kisfia. Harsányi Nándor 3,4 kilós és 54 centi, a baba és a mama is jó egészségnek örvend.

  Bár apás szülés volt tervbe véve, de az egykori aszfaltbetyár inkább a kórházi folyosón izgulta végig az eseményeket. A kisfiút jövõ héten már hazaengedik.

 • Ördög Nóri férjhezmegy

  Augusztus 2-án veszi el Ördög Nórit kedvese Rubin Kristóf a Kész átverés kreatív producere. Nóri és Kristóf már hét éve van együtt. A boldog ara egy Náray Tamás által tervezett menyasszonyi ruhában áll az oltár elé.

  Boldogabb már nem is lehetne Ördög Nóri, az RTL Klub Reggeli címû mûsorának egyik mûsorvezetõje öt hét múlva férjhez megy.

  Nagy volt a meglepetés, amikor kiderül: Nóri és Kristóf összeházasodik, hiszen a pár híres a nagy drámákról.

 • Kelendõ a királyi étkészlet

  Minden elõzetes várakozást felülmúlóan kelendõ a brit trónörökösi jegyespár hivatalos eljegyzési ajándéka.

 • Divattervezõjével kavar Jude Law

  A színész legújabb filmje forgatásán szeretett bele a kelet-londoni hölgybe, aki pont úgy néz ki, mint ex-felesége.

 • Lemezkiadót váltott a Rolling Stones

  Nagy változások történnek mostanság a Rolling Stones háza táján. Az örökifjú csapat a minap lemezkiadót váltott. A zenekar exkluzív szerzõdést írt alá a világ egyik legnagyobb könnyûzenei kiadójával, a Universal Music-kal.

  A világhírû együttes az elmúlt évek során sem a legutolsó lemezcéggel dolgozott együtt, hiszen az EMI istállójához tartoztak. Állítólag innen azóta távoznak a legnagyobb nevek, mióta 2007-ben egy Terra Firma nevû cég megvásárolta a kiadót.

 • Harmadévszázadnyi könyvtári késés

  35 évet késett egy regény könyvtári visszavitelével egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Hamis bankkártyások Gyõrben!

  Hamisított bankkártyákkal több millió forinthoz jutott az OTP bankautomatáiból két román állampolgár egy nap alatt Gyõrött, az elkövetõk már elõzetes letartóztatásban vannak.

  Az OTP biztonsági ügyelete gyanús tranzakciót észlelt, és nyomban értesítette a rendõrséget. Az érintett bankfióknál elfogták a gyanúsítottakat, ruházatuk és jármûvük átvizsgálásakor 108 plasztikkártyát találtak.

 • Új kocsikkal nyomulnak a rend õrei

  Hazánk egyik vezetõ flotta- és gépjármûkezelõje, a LeasePlan Hungária Zrt. nyerte el az Országos Rendõr Fõkapitányság 250 darab új gépjármûjének kezelésére és finanszírozására kiírt közbeszerzési pályázatot.

 • Esküvõhöz köti a békülést Robert Pattinson

  Robert Pattinson csak azzal a feltétellel bocsátja meg hûtlenségét barátnõjének, ha Kristen Stewart hozzámegy feleségül.

 • Élõ reklámtáblának ajánlja fel testét egy brit férfi

  Jó cél érdekében reklámfelületnek ajánlja fel testét egy brit egyetemista.

 • Nicolas Sarkozy fenyegetõ levelet kapott!

  Nagy kaliberû vadásztöltényt tartalmazó levelet küldtek Nicolas Sarkozy francia elnöknek, a küldeményt biztonsági szolgálata bontotta fel.

 • Egyre több ál-vírusvédõ fenyegeti gépünket

  Egyre gyakoribb és elterjedtebb az internetes bûnözõk egyik legtrükkösebb módszere, az ál-vírusvédõk használata, amelyek abba a hitbe ringatják a gyanútlan felhasználót, hogy a gépét megvédik, közben vagy semmit sem tesznek, vagy újabb kártevõt csempésznek a gépére.

 • Amy Winehouse haldoklik?

  Tegnap este Amy Winehouse orvosai megmondták az énekesnõnek, hogy tulajdonképpen haldoklik, és ha nem hagyja abba a kábitószerezést, akkor legközelebb nem fog túlélni egy, a hétfõ estihez hasonló összeomlást.

  Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy Amy Winehouse ezzel az életmóddal hamarosan Jimi Hendrix, Jim Morrison, vagy éppenséggel Janis Joplin nyomdokaiba lép, és még mielõtt betöltené a harmincat, tragikus körülmények közt elhalálozik.
  Azt azonban elõször jelentették ki orvosai, hogy a 24 éves énekesnõ gyakorlatilag haldoklik.

 • Húgára szabadított keselyûhadat

  Bosszúból húgára szabadított kéregetõket hirdetéssel egy férfi az Egyesült Államokban, amiért 3000 dolláros - bõ 600 ezer forintos - nyomravezetõi díjat tûztek ki rá.

 • Bibliai narkórecept 'visszaesõ' házban

  Elkhart (Indiana állam) - Bibliai kábítószerreceptre bukkantak az Egyesült Államokban: a rendõrség egy Biblia egy lapjának aljára írott drogkészítési leírást talált.

 • Tóth Vera magához nyúló típus

  Tóth Vera enyhén spicces állapotban, de meggyõzõdéssel beszélt szexuális igényeirõl és szokásairól. Az énekesnõ szerint az egyéjszakás légyottnál csak a diszkrécióra kell ügyelni, de ez mit sem változtat a tényen, hogy minden ember maszturbál és b*szik. Csak sokan játsszák a szentszüzet.

  "Nincs most pasim, de megvan a módszerem arra, hogy a szükségleteimet kielégítsem. Nem vonom meg magamtól azt, ami jó, viszont nem vagyok egy egyéjszakás lotyó. A nõk olyan teremtmények, akik szarul érzik magukat, ha nem elégülnek ki."

 • Fûnyíró Guinness-rekord kísérlet Agárdon

  Guinness-rekord kísérlet volt Agárdon. Két huszonnégy éves férfi 24 óra 1 percig vágta a füvet egyfolytában.

  Az már biztos, hogy a maratoni fûnyírás magyar rekordja megszületett.

  A Guinness-rekordok között még nincs ilyen kategória, de a hitelesített jegyzõkönyvet továbbítják a londoni központba, így feltehetõen világrekordot is felállított a két fehérvári egyetemista.