rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művész

 • Share on Tumblr

  Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művészA Belga származású művész Ben Heine olyan ceruzával rajzolt képeket alkotott, amiknek valóban 3D-s hatásuk van. Ráadásul a vászon, amit használ, 4×3 méteres, így ő is be tud állni a képekbe pózolni. Ahhoz, hogy a rajzoknál a 3D-s hatás érvényesülni tudjon, a nézőnek egy bizonyos szögből kell néznie azokat. Ezt a technikát anamorfózisnak hívják, és Heine-on kívül sok tehetséges művész készít így rendkívüli rajzokat, többek között Wladimir Inostroza, Alessandro Diddi, és Kurt Wenner is. Mégis Ben Heime kilóg a sorból, hiszen csak ő készít ilyen nagyméretű rajzokat. Egy ekkora képet megrajzolni akár 1 hétig is tarthat.

  loading...

  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Több milliós borravalót hagyott ott a nem mindennapi vendég

  Több milliós borravalót hagyott ott a nem mindennapi vendégA három illinoisi pincérnőnek minden oka megvan az őszinte mosolyra és boldogságra. A három hölgy fejenként ugyanis 5 ezer dollár, vagyis összesen 3,4 millió forintnak megfelelő borravalót kapott egy idegen vendégtől. Az egyik felszolgáló először visszautasította a pénzt, de a vendég ragaszkodott hozzá, hogy fogadja el és menjen el tanulni, és tegye könnyebbé az életét. A nagylelkű hölgy vendég nevét nem fedte fel az étterem. Az egyszer biztos a felszolgáló hölgyek nem felejtik el soha a nem mindennapi vendéget.

 • Ikreket vár a meleg sorozatsztár

  Ikergyerekei lesznek Neil Patrick Harris közismerten meleg amerikai színésznek, az Így jártam anyátokkal címû sorozat szereplõjének.

 • VV Gergõ és Nikó kapcsolata kezd komolyra fordulni

  VV Gergõ az Összeesküvõk háza táján udvarolgat.

 • Hûtlen nej lebukásáért a telefontársaságot pereli

  Mobilszolgáltatóját pereli egy hûtlen feleség Kanadában, mert a kiküldött részletes számla miatt férje rájött a félrelépésére.

 • Harry Potter fõhõse dyspraxiás

  Harry Potter fõhõse dyspraxiás – írja a Swaf News. Dyspraxia szokatlan ügyetlenségben mutatkozik meg, amely nem függ össze intellektuális visszamaradással, érzékelési zavar miatti ügyetlenséggel és neurológiai rendellenességgel sem.

  Pusztán a céltudatos mozgások és gesztusok nem hajthatók végre. Radcliffe-nek például a cipõje befûzésével gyûlik meg a baja.

  A színész az iskolában ettõl függetlenül jól teljesített, bár nagyon kellett küzdenie azért, hogy mindent elérje, amire vágyott.

 • A nõk nyerték a világszintû mûveltségi versenyt

  A férfiakat jócskán lepipálva a nõk nyerték a Trivial Pursuit mûveltségi vetélkedõ egész világra kiterjedõ megmérettetését.

 • Megtalálták a Metallica eltûnt rajongójának maradványait

  Megtalálták az Egyesült Államokban annak a fõiskolai diáklánynak a maradványait, aki még tavaly októberben tûnt el a Metallica charlottesville-i koncertjét követõen – tette közzé a USA Today.

 • Labancz Lilla nincs oda az egyéjszakás kapcsolatokért

  Hazatért ibizai nyaralásáról Labancz Lilla, aki legjobb barátnõjével töltött egy rövid idõt a felkapott üdülõhelyen.

 • Hiltont kisállat kereskedõk diszkriminálták

  Paris Hilton állatbolti eladók akadályozták meg abban, hogy egyik kedvenc idõtöltésének hódoljon.

  A szállodalánc örökösnõje hiába rendelkezik tetemes vagyonnal, vannak dolgok, amiket nem vehet meg magának. Hiába próbált egy újabb kutyust beszerezni, a Los Angeles-i Melrose Avenue-n lévõ Puppy Store kisállatüzlet dolgozói nem voltak hajlandók semmit sem eladni neki. Hilton elõbb nagy lelkesedéssel együtt fotóztatta magát a kiszemelt kutyussal, de a kereskedõk kétségbe vonták, hogy a fotózás után gondos gazdija lenne az állatnak.

 • Gyermeket vár Alicia Keys

  Elsõ gyermekét várja Grammy-díjas énekesnõ. A 29 éves amerikai R&B sztár Swizz Beatz producerrel él együtt, és hírek szerint magánceremónia keretében még idén össze is házasodnak.

 • Csak a mézeshetekig tartott a boldogság

  Lehet, hogy mostani házasságát is elszúrja Ryan Reynolds, ahogyan a Scarlett Johanssonnal kötött frigye sem tartott sokáig. Jelenlegi feleségével, Blake Livelyvel sem találja a közös hangot a mézeshetek óta.

 • Kristen Stewart bevallotta, valóban megcsalta párját

  Kristen Stewart bevallotta, valóban megcsalta rendezõjével Robert Pattinsont. A színésznõ nyilvánosan is elnézést kért a történtek miatt.

 • Buddhizmusra tanítja a gyerekeket Goldie Hawn

  A 64 éves színésznõ, Goldie Hawn mostanában nem sûrûn tûnik fel a mozivásznon, viszont talált magának egy más jellegû hivatást. Gyerekeknek juttatja el a Buddhizmus tanításait. Egyelõre csak az Egyesült Államokban tevékenykedik alapítványával, de szeretné a tengerentúli gyerekekhez is eljuttatni a Buddha tanait.

 • A BBC vitte el a tévés BAFTA-díjak oroszlánrészét

  A BBC munkái vitték el a televíziós BAFTA-díjak oroszlánrészét a londoni West Enden megrendezett ceremónián.

 • Hamarosan megtartja az esküvõt Brad Pitt és Angelina Jolie

  Hónapok óta húzódik Brad Pitt és Angelina Jolie esküvõje, melyet hat gyermekükön kívül még sok más ember is izgatottan vár.

 • Fegyverrel pózolók után vizsgálódnak a rendõrök

  Pózolj fegyverrel! Az interneten egyre több fotó jelenik meg éleslõfegyverrel fotózkodó fiatalokról.

  Egy napilap utánajárt, mit tesz a rendõrség a félelmet keltõ pozõrök megfékezésére. Több közösségi oldalon a feltett képek alá még azt is feltüntették, hogy éleslõfegyver látható a képen, egyesek még azt sem titkolták, hogy hozzátartozójuk rendvédelmi szervezetnél dolgozik, és az õ szolgálati fegyverével játszadoznak.

 • Pénzbéléses bõrönd Odüsszeiája

  Akaratlanul 60 ezer fontot - 18 millió forintot - adományozott egy idõs férfi Nagy-Britanniában egy jótékonysági bolton keresztül ismeretleneknek.

 • Vadidegenekhez ment be fürdeni

  Vadidegenekhez tévedt be zuhanyozni egy részeg fiatal az Egyesült Államokban.

 • Ittasan vezetett egy alkoholszonda

  Ittas vezetésen értek egy alkoholszondának és -monitornak öltözött férfi az Egyesült Államokban.

 • Csökken a miniszterek fizetése!

  Júniustól 15 százalékkal csökkenhet a miniszterek fizetése, miután az Országgyûlés 206 igen, 156 nem szavazattal, 1 tartózkodással elfogadta az errõl szóló törvényt. Ezzel bruttó 257 ezer forinttal csökken a miniszterek havi fizetése.

 • Fecskendõs támadások Urumcsiban!

  A biztonsági erõk fokozott jelenléte ellenére újabb fecskendõs támadásokat hajtottak végre az északnyugat-kínai Hszincsiang-Ujgur autonóm terület (Xinjiang Uygur Zichiqu) székhelyén, Urumcsiban - közölték szerdán kínai tömegtájékoztatási eszközök.

 • A pénz elégedetté tesz, de nem boldoggá

  A pénz boldogít, de csak egy bizonyos összeghatárig - derítették ki Daniel Kahneman Nobel-díjas tudós vezetésével kutatók egy amerikai felmérés eredményeit értékelve.

 • 26 éves hölgyre cserélte barátnõjét Jim Carrey

  A gumiarcú Jim Carrey lecserélte orosz barátnõjét egy ír szépségre, aki akár a lánya is lehetne a kora alapján.

 • Botrány kerekedett! Esztergomban elbontották az áruház elõtti rámpát!

  Meglepetésszerûen, az érintettek értesítése nélkül elbontották az esztergomi Bástya áruház felsõ szintjére vezetõ rámpa közepét, ezzel megnehezítették az épület megközelítését - mondta el az áruház tulajdonosa, aki szerint az önkormányzat a bontással el akarja lehetetleníteni az ingatlant, mert útjában áll egy városi szálloda- és fürdõkomplexum építésének.

 • Megnõsült Jack Osbourne

  Megnõsült Jack Osbourne, Ozzy Osbourne fia. Esküvõje elõtt két nappal még tagadta azt, hogy feleségül fogja venni kislánya, Pearl édesanyját, Lisa Stellyt, október 7-én azonban megtette – a hírt a sajtósa megerõsítette.

 • Fehérre meszeli egy perui feltaláló az Andok csúcsait

  Hegycsúcsokat meszel fehérre a perui Andokban Eduardo Gold feltaláló és csapata, hogy ezzel is lassítsa a gleccserek pusztulását.

 • Egy siófoki villába teszi át székhelyét a Boros és Bochkor páros

  Egy siófoki villába teszi át székhelyét a Bumeráng stábja. A népszerû rádiós csapat most elõször nyaral majd együtt, valamint egy héten át a Balaton partjáról sugározzák a mûsorukat. Bochkor Gábor ráadásul még bébiszitterkedni is fog.

  "Kibéreltek nekünk egy siófoki nyaralót, és július 21-tõl onnan jelentkezünk. Kellemes napokat ígér ez a munka, hiszen ameddig mi a Bumerángot vezetjük, asszonyaink elkészítik a reggelit, utána irány a Balaton, a fürdés".

 • Lovas fogászat

  Seattle - Lóra pattant egy fogászati klinika szinte teljes stábja munkába menet - meg persze idõvel hazafelé - az Egyesült Államokban a magas benzinár miatt.

 • Tiszteletbeli FBI-ügynökké nevezték ki Efrem Zimbalist jr. amerikai színészt

  Tiszteletbeli FBI-ügynökké nevezték ki Efrem Zimbalist jr. amerikai színészt, aki a hatvanas és hetvenes évek The FBI címû tévésorozatának legendás nyomozóját alakította.

  A 91 esztendõs mûvész meghatottan vette át hétfõn a tiszteletbeli nyomozójelvényt Robert Mueller FBI-igazgatótól, aki nagy hatásúnak nevezte Zimbalist egykori játékát, amely szerinte FBI-ügynökök nemzedékeinek szolgált például.

 • Sotheby's aukciós ház visszavonta egy képet az árverésrõl!

  Kétségek merültek fel a Gianni Versace divattervezõ hagyatékához tartozó egyik festmény tulajdonlása körül, ezért a Sotheby's aukciós ház visszavonta a képet szerdai árverésérõl.

  Johann Joseph Zoffany (1733-1840) német festõ George Maule õrnagy arcképe címû festménye lett volna az aukció egyik fénypontja, a várakozások szerint eladási ára meghaladhatta volna a 40-60 ezer fontot (12,8-19 millió Ft) is.

loading...