rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művész

 • Share on Tumblr

  Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művészA Belga származású művész Ben Heine olyan ceruzával rajzolt képeket alkotott, amiknek valóban 3D-s hatásuk van. Ráadásul a vászon, amit használ, 4×3 méteres, így ő is be tud állni a képekbe pózolni. Ahhoz, hogy a rajzoknál a 3D-s hatás érvényesülni tudjon, a nézőnek egy bizonyos szögből kell néznie azokat. Ezt a technikát anamorfózisnak hívják, és Heine-on kívül sok tehetséges művész készít így rendkívüli rajzokat, többek között Wladimir Inostroza, Alessandro Diddi, és Kurt Wenner is. Mégis Ben Heime kilóg a sorból, hiszen csak ő készít ilyen nagyméretű rajzokat. Egy ekkora képet megrajzolni akár 1 hétig is tarthat.

  loading...

  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Rossz sorsú gyerekeken akar segíteni a One Direction

  Az One Direction addig üti a vasat amíg meleg! Pár hetente kiadnak egy-egy videóklipet, amit rajongók milliói várnak már türelmetlenül.

 • Sajtburgertorta az esküvõn

  Hatalmas sajtburgerrel ünnepelte egybekelését egy angol pár, mivel mindketten betegesen imádják a gyorséttermeket.

  - Nemcsak álmaim asszonyát kaptam meg, hanem álmaim hamburgerét is - monda a boldog férj, de felesége pontosan ugyanilyen elragadtatott volt.

  A hambitorta fél méter átmérõjû. A fõbb hozzávalók: 5 kilós zsemle, 11 kilós marhasült, 12 jégsaláta-levél, 12 hagyma, 30 koktélparadicsom, 2 kiló sajt, 1 liter kecsap, 1 liter majonéz, 48 uborka.

 • Sms rekord Németországban!

  Minden korábbinál több rövid szöveges üzenetet küldtek tavaly Németországban. A mobilszolgáltatók összesen 29,1 milliárd, vagyis másodpercenként 923 SMS-t továbbítottak 2008-ban.

  A forgalom tavaly 15 százalékkal felülmúlta az egy évvel korábbi rekordot, az 1999-es 3,6 milliárdhoz képest pedig csaknem a tízszeresére növekedett.

 • A tájfun miatt mondott le a tajvani miniszter!

  Benyújtotta lemondását szerdán a tajvani védelmi miniszter és a kabinet fõtitkára, miután olyan bírálatok érték a kormányt, hogy túl lassan reagált a szigeten végigsöprõ Morakot tájfun pusztítására.

 • Anettka lesz Gyõzi tanúja

  Jólesõ érzéssel töltötte el Anettkát, hogy Gyõzike õt kérte fel tanújának ötödik esküvõjén.

  Anettka és a showman A rettegés foka egyik részének forgatása óta kedveli egymást, ezért is volt természetes a meghívás.

  "Most ajándék után szaladgálok. Valamit kigondoltam, amit - mint kiderült - nem könnyû Magyarországon beszerezni".

 • Kirakták dominóból a Van Gogh festményt

  11 órányi kemény munka és több elrontott mozdulat elõzte meg azt a dominódöntést, amelynek a végeredménye Van Gogh híres festménye, a Csillagos éj lett.

 • Pamela Anderson lakókocsiban él fiaival

  Valóban egy lakókocsiban él fiaival, Brandonnal és Dylannal Pamela Anderson.

  Az ok: kaliforniai otthonuk éppen felújítás alatt áll. A kebelcsoda nem ad rá magyarázatot, miért nem egy szállodát választottak, míg tartanak a munkálatok. Viszont nem gyõz áradozni kerekes átmeneti hajlékukról.

  "Egy lakókocsiban élek, és imádom! Kicsi, de sikkes, és tökéletes nekem meg a srácoknak. Tök jó babzsákokon ülni, és a nyilvános mosodába járni."

 • Mindent megtesz filmje sikeréért Brad Pitt

  Mindent megtesz filmje sikeréért Brad PittNagyon sok múlik azon, hogyan fogadja a közönség Brad Pitt új filmjét, a Z világháborút. Ez ugyanis az első nagy költségvetésű szuperprodukció, amelyet Pitt cége, a Plan B Entertainment gyártott, ezért nem mindegy, szeretik-e majd a nézők. A film költségvetését 200 millió dollárosra becsülik, ám élénkebb fantáziájú szakemberek a marketingköltségeket is hozzácsapják ehhez, és ekkor a számláló szerintük már 400 millió körül járhat. Ezekben a napokban hol Sydyney-ben, hol Szöulban népszerűsíti a filmet, és nagyon izgul, milyen lesz az eredmény.

 • Egy indiai nõ 70 évesen szülte meg elsõ gyermekét

  Egy indiai nõ 70 évesen szülte meg elsõ gyermekét. A kislány egészséges, és a család örül.

  Az indiai nõ ötven éven át nem tudott teherbe esni, hiába próbálkoztak a férjével. Végül lehetõségük nyílt a mesterséges megtermékenyítésre, és úgy gondolták, belevágnak a családalapításba hajlott koruk ellenére is. A hetvenéves Rao Devi a világ egyik legidõsebb kismamája.

 • Harmadik házasságára készül Cher

  Cher egy nála 24 évvel fiatalabb férfihoz megy feleségül augusztus után. A 38 éves Tim Medvetzet és az énekesnõt a korkülönbség érdekli legkevésbé.

  A világsztárnak eddig két házassága futott zátonyra, de bízik benne, hogy Timben egy valódi, holtodiglan-holtomiglan társra talált.

  Az énekesnõ egy korábbi ígéretéhez is tartotta magát, amikor személyi asszisztensét kérte fel koszorúslánynak.

 • Élõ egeret talált a kenyérben

  Durva sokk ért egy ausztrál nõt, amikor vásárlás után egy élõ egeret talált a boltban vásárolt kenyérben.

 • Több százmilliós adócsalás miatt hallgatták ki Növényi Norbertet

  A volt olimpiai bajnokot órákon át faggatták ki a Vám- és Pénzügyõrség óbudai központjában a nyomozók.

 • Kilencvenéves vadvízi tutajos

  Vadvízi tutajozással ünnepli meg 90. születésnapját egy brit dédmama. A Linlithgow-ban élõ Gean Hodson úgy véli, egy nyugodt ebéd a barátaival túl szolid lenne. Orvosa eltanácsolta az ejtõernyõzéstõl, mely a matróna elsõ ötlete volt.

 • Anya és lánya közös esküvõje és szülése

  Moszkva - Anya és lánya ugyanazon a napon lépett az anyakönyvvezetõ elé, majd hét hónap múlva ugyanazon a kórházi osztályon, mindössze négy nap eltéréssel szült gyereket.

  Mindez véletlenül jött így össze Oroszországban, a Nyizsnyij Novgorod mellett élõ családban.

 • Daniel Craig és kedvese soha nem beszél otthon a munkáról

  Rachel Weisz nem sokszor mesél Daniel Craigrõl, most mégis megtette.

 • McCartney ismét nõsül?

  London - Alig szabadult ki viharos körülmények közepette összedõlt elõzõ házasságából Sir Paul McCartney, máris készülõ újbóli eljegyzésérõl pletykál a brit bulvársajtó.

  A lapokat hétfõn elöntötték a 66 éves ex-Beatle és szintén dúsgazdag amerikai szerelme, a 47 éves Nancy Shevell intim fotói. A képsorokon a virágmintás úszónadrágban pompázó Sir Paul és bikinis barátnõje a mexikói tengerparton múlatja az idõt, kézen fogva sétálnak a 30 fokos téli kánikulában, majd egy napozóágyon önfeledt csókban merülnek el.

 • Kilépés mellett döntött Jennifer Lopez

  Jennifer Lopez két évad után úgy döntött, elhagyja az American Idol zsûrijét. A nagy bejelentést egy reggeli rádiómûsorában tette meg.

 • Madonna térdei nem bírják a sorozatos terhelést

  Madonna térdei nem bírják a sorozatos terhelést. A szigorú fitneszedzésekkel teljesen kikészítette magát fizikailag és az orvosok vészes vérszegénységet állapítottak meg nála.

  Mostantól minden próbára és turnéra orvosi kísérettel megy a leharcolt énekesnõ.

  Emellett az énekesnõ elküldte két táncosát, turnémenedzsere pedig saját jószántából akarja otthagyni az énekesnõt, akinek ráadásul magánéleti problémái mellett az egészsége is romokban hever.

 • Kislányt szült a terhes férfi

  Kislányt szült Thomas Beatie, vagyis a terhes férfi pénteken életet adott gyermekének az Egyesült Államokbeli Oregon államban.

  Eddig csak a születés tényét jelentették be, arról nincs információ, hogy volt-e komplikáció a szülés alatt, és állapotukról sem tudni semmit.

  Az eredetileg Tracy Lagondino néven, nõként született Beatie nyolc éve esett át a nemátalakító mûtéten, belsõ nemi szervei azonban megmaradtak.

 • Serpenyõvel verte szét a betörõt a 70 éves mami!

  Kedvenc serpenyõjével verte vissza négy betörõt támadását egy 70 éves nõ az Egyesült Államokban.

  A hölgy ráadásul egy bíró felesége. Éppen férjével beszélt telefonon, amikor négy tizenéves berontott a házba és azonnal kutatni kezdett táskájában, szekrényekben. Az asszony felkapta a serpenyõt és azzal esett neki a támadóknak, egyiküket jól fejbe is vágta. A suhancoknak végül még egy üveg whiskyvel is meg kellett dobniuk a serpenyõjét harcmûvészien forgató nénit, hogy "lerázzák".

 • Újra apa lesz Elton John

  Elton John és párja ismét szülõk lesznek, miután elsõ gyerekük béranyja megint várandós.

 • Szexbojkott az ukrán kormány tagjai ellen

  Szexbojkottra szólították fel feminista szervezetek Mikolaj Azarov ukrán kormányfõ minisztereinek feleségeit, illetve szeretõit a miniszterelnök nõellenes kijelentései miatt.

 • Be akar vonulni a visszavart lábú fiú

  Alekszandr Usztyuzsanyinnak négy éve egy vonat levágta mindkét lábfejét, de sikeresen visszavarrták egy helyi kórházban, a sorozásnál azonban eltanácsolták, pedig a fiatalember mindenáron a sereghez akar kerülni, mert ezt látja az egyetlen útnak, hogy kiszabaduljon a szegénységbõl.

 • Nyolc éve hibás a szerszám Stohl Andrásnál

  Állítólag nyolc évvel ezelõtti balesetekor olyan sérülést szenvedett, ami miatt naponta egyszer képes együttlétre.

 • Kirúgták a Twitter-bejegyzés miatt

  Twitteres bejegyzése miatt felmentették a CNN amerikai hírtelevízió közel-keleti híreinek egyik vezetõ szerkesztõjét. Octavia Nasr, aki húsz évig dolgozott az amerikai hírcsatornánál, a Twitter közösségi portálon együtt érzõn nyilatkozott Mohammed Huszein Fadlallah nagyajatolláhról, a síita iszlám egyik legtekintélyesebb vezetõjérõl, aki vasárnap hunyt el egy bejrúti kórházban.

 • Heidi Klum elismerte a nyilvánosság elõtt, együtt él testõrével

  Heidi Klum elõször ismerte el a nyilvánosság elõtt: együtt él testõrével, és végre újra boldog.

 • Ötvenötmillió óvszer - egyetlen karnevál

  Ötvenötmillió óvszer - egyetlen karnevál

 • Kilencedszer is férjhez megy Elizabeth Taylor?

  Elizabeth Taylor kilencedszer is beevezhet a házasság révébe: celebhírek szerint az élõ hollywoodi legenda az utóbbi idõben nagyon közel került a nála több mint húsz évvel fiatalabb Jason Wintershez.

 • Kalóztömegrekord

  Rekordot döntöttek kalózok Nagy-Britanniában: 1722-en gyûltek össze. Ilyen sok kalóz még sohasem volt egyszerre együtt a világon.

 • Sárga helyett Arany lett a vasútvonal ázsiai tiltakozásra

  Átneveztek Sárgáról Aranyra (Yellow-ról Goldra) egy helyi vasútvonalat az Egyesült Államokban a helyi ázsiai közösség nyomásának engedve.

loading...