rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művész

 • Share on Tumblr

  Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művészA Belga származású művész Ben Heine olyan ceruzával rajzolt képeket alkotott, amiknek valóban 3D-s hatásuk van. Ráadásul a vászon, amit használ, 4×3 méteres, így ő is be tud állni a képekbe pózolni. Ahhoz, hogy a rajzoknál a 3D-s hatás érvényesülni tudjon, a nézőnek egy bizonyos szögből kell néznie azokat. Ezt a technikát anamorfózisnak hívják, és Heine-on kívül sok tehetséges művész készít így rendkívüli rajzokat, többek között Wladimir Inostroza, Alessandro Diddi, és Kurt Wenner is. Mégis Ben Heime kilóg a sorból, hiszen csak ő készít ilyen nagyméretű rajzokat. Egy ekkora képet megrajzolni akár 1 hétig is tarthat.

  loading...

  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Guminõt csinált az exébõl egy férfi

  Egy olasz üzletemberben mély nyomott hagyott a barátnõje. Olyannyira, hogy hiányát pótolnia kellett, így guminõbõl csináltatta meg volt kedvesének kiköpött mását.

 • Fia helyett akart vizsgázni, de lebukott

  Húszéves fia helyett próbált levizsgázni egy 54 éves apa Japánban, de megbukott.

  Nem tudásból, hanem személyazonosságból. A férfi tavaly tette le ugyanezt a vizsgát, akkor a "maga nevében" és sikerrel. Együtt szeretett volna dolgozni fiával, de ehhez a fiának is le kellett volna vizsgáznia, aki viszont nemigen akart tanulni.

 • Majkáék letetettek arról, hogy valaha is egybekeljenek

  Majka és Dundika végleg letettek arról, hogy valaha is hivatalosan egybekeljenek.

 • Lovaggá ütötték Juszt Lászlót!

  A máltai lovagrend magyar képviselõi egy ünnepélyes rendezvényen közölték, a televízióssal, hogy milyen kitüntetésben részesül.

  Juszt László elmondta, nem számított rá, hogy lovaggá ütik. Hozzátette, a szava is elállt, amikor megtudta, hogy korábban kik kapták meg ezt az elismerést. Korábban többek közt Jacques Chirac volt francia elnököt, valamint Kofi Annant, a volt ENSZ-fõtitkárt avatták lovaggá.

 • 55 ezer dollár a börtön wc-jében

  St. Louis megye (USA) - 55 ezer dollárt - bõ 8 millió forintot - talált egy börtön vécéjében egy õr az Egyesült Államokban.

  A 100 és 50 dolláros címletû bankjegyek gondosan össze voltak tekercselve és egy vécépapírtartó fogságában "sínylõdtek", az adagoló mögé rejtette õket gazdájuk.

 • Rendhagyó módon neveli kutyáit Courteney Cox

  Courteney Cox jó példát mutatva tanítja kutyáit, így közösen pisilnek a gyepre.

 • Megint gyilkolni fog Freddy Kruegert

  Billy Bob Thornton játssza Freddy Kruegert a Rémálom az Elm utcában címû klasszikus horror remake-jében.

  Robert Englund, a gyilkos pengékkel felszerelt Freddy Krueger megformálója egy interjúban elárulta, hogy remake készül a ma már klasszikusnak számító Rémálom az Elm utcában címû horrorból.

  Englund - aki nyolc alkalommal alakította Freddy-t - elárulta, hogy már meg is találták az ideális utódot a szerepre, Billy Bob Thornton személyében, aki szerinte "kiváló választás" a készítõktõl.

 • Czippán Anett lesz Gombos Edina utóda

  Megtalálták Gombos Edina utódját! A TV2 mûsorvezetõ-jelöltjei közül végül Czippán Anett lett a befutó, aki Szekeres Nórához hasonlóan már gyermekként megismerkedett a kamerákkal és a stúdió légkörével a Kölyökidõ címû mûsorban.

  A huszonnégy esztendõs Czippán Anett Egerben média-magyar szakos-hallgatóként végzett, dolgozott a városi televíziónál és rádiónál egyaránt.

  Az Aktív új mûsorvezetõje - Somogyi Zoltán társaként - szeptemberben lép képernyõre

 • 'Túlverte' magát a felesége elõl

  Bécs - Félve nejétõl, kórházba verte magát egy férj Ausztriában, mert nem merte megmondani a feleségének, hogy vesztett a kaszinóban.

  Eléggé "túlvert" a célon, kórházba azért nem akart jutni. Csupán annyira tervezte az önverést, hogy rablási meséje hitelesnek tûnjön. Megoldásként ugyanis azt akarta hazudni nejének, hogy kirabolták, pedig õ nagyon ellenállt, hiszen komoly összeget védelmezett.

 • Szalonnaszeretõ párt 1,6 méteres, mázsás szalonnatortával

  Az ukrajnai Luckban megalakult a szalonnaszeretõk pártja. A zsíros "politikai" esemény az éves szalonnaünnepen történt.

  A fesztiválon elkészült a világ legnagyobbnak mondott szalonnatortája, amely több mint hatórás munkát és egy mázsa szalonnát "vett fel" - olvasható a RIA Novosztyi orosz hírügynökség honlapján.

 • Top 5 botrány 2007: A tragikus örökség

  2007 legsokkolóbb és legtragikusabb története Anna Nicole Smith-é: a szõke playmate fia elvesztése után õrült ütemben haladt a teljes összeomlás felé. Drogoktól kiütve játszott kislányával, mély depresszióba esett, és nem állt meg a szakadék elõtt: február 8-án holtan találták szállodai szobájában. Altatóval adagolta túl magát. Halála után ocsmány jogi csata kezdõdött milliárdos örökségéért: hat férfi is bejelentkezett a bíróságnál, kislánya apjának tartva magát.

 • Trónra lépett a világ legfiatalabb uralkodója

  A nagykorúságot elérve beiktatták hivatalába a világ legfiatalabb, már 3 évesen megkoronázott királyát a hét végén Ugandában.

 • Vajon ki jegyezte el Kiszel Tündét?

  Örömteli eseményrõl kaptunk hírt. Kiszel Tünde ujján egy feltûnõen szép, új gyûrû csillog, amelyet a napokban az Operában is viselt, ahol párjával, Károllyal jelent meg. Ez azt jelenti, hogy Tündét titokban eljegyezték?

 • Jessica Simpson a világhálón szexel

  Ha ló nincs, jó a szamár is. Jessica Simpson az Internet segítségével tartja életben a közte és kedvese, Tony Romo közt lángoló szenvedélyt, mikor a munkájuk elszólítja õket egymás mellõl.

  Jessica beizzítja a webcamerát, és máris megy a Pussycat Dollstól tanult szaftos mûsor Tonynak. Élõben, privátban.

  "Jessnek nem okoz gondot kedvenc Pussycat Dolls táncmozdulataival szórakoztatni Tonyt. Egészen addig táncol a kamera elõtt, míg boldoggá nem teszi õt" - idéz a The Sun egy, a pár magánügyeiben igencsak jártas forrást.

 • Nem ölik, csak dugják!

  Kéjnyögésekhez és -kiáltásokhoz riasztották a rendõröket Németországban a szextettesek mellett lakók. A jó fülû szomszédok azt hitték, hogy ölik egymást szomszédságukban, ezért elég hamar telefonáltak.

  A rendõrök villogva és szirénázva rögvest két autóval száguldottak a helyszínre, ahol azután nem életet mentettek, hanem "öltek": nemi élet átmeneti halálát okozták, és esetleg egy új életet hiúsítottak meg.

 • Az angol élvonalbeli focisták kiállnak a melegek jogaiért!

  Élvonalbeli angol focisták egy videoklipben fognak szerepelni, amelyben kifejezésre juttatják, hogy elutasítják a melegekkel szemben tapasztalható elõítéleteket és a kirekesztést.

  A kampányt, amelyet a homoszexuálisok jogaiért küzdõ Outrage csoport készít elõ, támogatja az angol labdarúgó-szövetség (FA) és a Kick It Out nevû angol antirasszista szervezet.

  Az utóbbi idõben többször elõfordult, hogy különbözõ labdarúgó stadionokban homofób sértésekkel illettek angol focistákat, Sol Campbellt vagy Ashley Cole-t, akik egyébként mindketten heteroszexuálisnak vallják magukat.

 • Megnõsült a világ leggazdagabb emberének fia

  Az év esküvõjét tartották Mexikóban: megnõsült Caros Slim Domit, a világ jelenleg leggazdagabb emberének, Carlos Slim Helunak a legidõsebb fia.

 • Tim Robbins a 2371. híresség, akinek csillaga van a Hollywood Boulvard-on

  A 49 éves színész elmondta, "nagyon megtisztelve" érzi magát, hogy megkapta ezt az elismerést. A ceremóniára a színészt elkísérte felesége, Susan Sarandon is. Tim Robbins a 2371. híresség, akit csillaggal tesznek halhatatlanná a Hollywood Boulvard-on.

  Robbins 2004-ben elnyerte a legjobb mellékszereplõnek járó Oscar-díjat a Titokzatos folyóért. A színész csillaga Sarandoné mellett helyezkedik el. Robbins olyan elismert filmekben játszott, mint A remény rabjai, a Jákob lajtorjája és A játékos.

 • Végre igent mondott Nicole Scherzinger

  Végre igent mondott Nicole ScherzingerA Forma 1 versenyzőnek nem ez volt az első próbálkozása, de az egykori Pussycat Dolls énekesnő most először mondott igent. A páros már a sokadik szakításon, és három \"nemmel végződő\" lánykérésen van túl, de úgy tűnik, hogy legutóbbi kibékülésük után végre tényleg révbe értek. A 29 éves Lewis a jelek szerint mindent megtesz, hogy 35 éves barátnője úgy érezze, felnőtt a feladathoz. Az X Factor műsorvezetőjeként a tévéshow-k világában is komoly karriert befutó Nicole öt évnyi zűrös kapcsolat után boldogan mondta ki az igent a lánykérésre

 • Kapd be és edd meg az iPhone-t

  A csokis süteményre akkora az igény, hogy az azt kézzel készítõ szigetországi pékség alig gyõzi teljesíteni a megrendeléseket.

 • Vuvuzelával szexelt egy magyar pár (képpel!)

  Egy pornóoldalra feltöltött videóból az is kiderült, a vuvuzela hatékony eszköz lehet a szurkolásnál, az intim együttlétnél viszont nem felel meg maradéktalanul az elvárásoknak.

 • Apa lett A. J. McLean, a Backstreet Boys énekese

  Apa lett A. J. McLean, a Backstreet Boys együttes tagja, Felesége, Rochelle DeAnna Karidis kedden hozta világra lányukat, Avy Jaymest.

 • Peches rabló: rendõröktõl akart kocsit lopni

  Rossz lóra, pontosabban autóra tett az a tolvaj, akinek már több autófeltörés is volt a rovásán, ám pechjére az utolsó kocsi épp egy jelöletlen rendõrségi autó volt, benne két tiszttel.

 • Brad Pittet plasztikai sebészhez menne?

  Angelina aggódik ura sármjáért, ezért azt tanácsolta neki, látogasson el egy plasztikai sebészéhez.

 • Gisele Bündchen bugyi nélkül

  Ki az a férfi, aki nem figyelne fel a világhírû szupermodell, Gisele Bündchen csodálatos vonalaira, fõleg most, hogy bugyi nélkül hódítja a férfi népet.

 • 3D-s cicik támadnak a moziban

  Három dimenziós cicikkel készül új filmjére Kelly Brook. Az Olasz meló címû alkotásból megismert színésznõ a hétköznapokon ráadásul bikinimodell.

 • Elhunyt a Harry Potter Vernon bácsija

  Szívmûtét közben elhunyt Richard Griffiths Tony- és Olivier-díjas brit színész, a Harry Potter filmek Vernon Dursley-je.

 • Õrizetbe vették Paris Hiltont, kokaint találtak nála

  Rövid idõre õrizetbe vették Las Vegasban Paris Hiltont, a világ legnagyobb szállodaláncának örökösét, mert kokaint találtak nála.

 • Michael Jackson újra a toplisták élén!

  Újra a toplisták élére kerültek Michael Jackson dalai Nagy-Britanniában, az énekes váratlan halála után nagy a kereslet a régi világslágerei iránt.

  A Jackson listavezetõ számait tartalmazó Number Ones címû válogatás vasárnapra a 121. helyrõl az elsõre ugrott az albumok listáján, a lemez 2003-as megjelenése óta Jackson nem állt az elsõ helyen.

 • Pikáns a világ elsõ vegyi fegyvere

  Washington - Aki odavan az erõs paprikáért, valójában a világ elsõ vegyi fegyverét ízleli - számoltak be kutatók vizsgálataikról az amerikai tudományos akadémia folyóiratában.

  A paprika erejét a gombák elleni küzdelem alakította ki. Az ízes növény magvait természetes környezetben a madarakra bízza, amelyek megeszik a termést, majd az emésztetlen magvakkal új élõhelyeket "trágyáznak".

loading...