rss
 • Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művész

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művészA Belga származású művész Ben Heine olyan ceruzával rajzolt képeket alkotott, amiknek valóban 3D-s hatásuk van. Ráadásul a vászon, amit használ, 4×3 méteres, így ő is be tud állni a képekbe pózolni. Ahhoz, hogy a rajzoknál a 3D-s hatás érvényesülni tudjon, a nézőnek egy bizonyos szögből kell néznie azokat. Ezt a technikát anamorfózisnak hívják, és Heine-on kívül sok tehetséges művész készít így rendkívüli rajzokat, többek között Wladimir Inostroza, Alessandro Diddi, és Kurt Wenner is. Mégis Ben Heime kilóg a sorból, hiszen csak ő készít ilyen nagyméretű rajzokat. Egy ekkora képet megrajzolni akár 1 hétig is tarthat.

  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szûk bikiniben nagy cici

  Kim Kardashiant megválasztották nemrég a világ legjobb testû nõjének, de errõl a bikini alsója nem tudott, és egyfolytában megpróbált elmenekülni méretes hátsójáról.

 • Álrendõr lopott Rákóczifalván!

  Rendõrnek adta ki magát egy férfi Rákóczifalván és egy nõtõl azzal az ürüggyel vitte el a nála lévõ összeget, hogy pénzhamisítási ügyben nyomoz.

 • Titokzatos jelenlét - John Lenon szelleme volt jelen?

  New York - Titokzatos jelenlétet érzett Liam Gallagher John Lennon egykori New York-i házában, ezért lélekszakadva menekült belõle.
  Az Oasis énekese mindig szerette volna meglátogatni azt házat, amelyben Lennon és Yoko Ono lakott John 1980. december 8-i meggyilkolásáig. Nemrég teljesült a kívánsága, maga Yoko fogadta és vezette végig a házon. Szívélyes háziasszony módjára még teával és süteménnyel is megkínálta, ám Gallagher, aki a Beatle iránti tiszteletbõl fiának is a Lennon nevet adta, hamarosan távozott, mert valami "különös, megmagyarázhatatlan" dolgot érzett.

 • Laharapta a részeg orrát a meglõtt kutya!

  Nagyjából döntetlennel ért véget egy részeg férfi és egy kutya összecsapása Németországban: a férfi belelõtt a kutyába, az meg utolsót ugorva leharapta a részeg orra hegyét.

  Mindketten kórházba kerültek. A 39 éves férfi a bajorországi Stadtlauringenben egy idegen udvarba tévedt, ahol rárontott a kutya.

 • 20 évet ült ártatlanul egy amerikai férfi

  3,6 milliárd forintnyi kártérítést ítéltek meg egy nemi erõszak miatt ártatlanul elítélt amerikai férfinak.

 • Elárverezik Marilyn Monroe kávézóasztalát és Elvis Presley gyógyszeres üvegcséit!

  Elárverezik Marilyn Monroe kávézóasztalát és Elvis Presley gyógyszeres üvegcséit, de a júliusi aukción más kincsekre is lecsaphatnak a vevõk.

  Marilyn Monroe kisasztala mellett a filmcsillag ruhái, dedikált fotói, de még brentwoodi házának darabjai is kalapács alá kerülnek. Elvis Presley rajongói a zenész ékszereire, könyveire és egyéb tárgyaira licitálhatnak, amelyeket orvosára, George Nichopoulosra hagyott.

 • A farkasüvöltés enyhíti a derékfájást?

  Naponta rendszeresen farkasüvöltést hallat egy kínai nõ, mert egyszerûen jól esik neki, vagy mert ettõl elmúlik a derékfájása.

  Immár 26 éve rendszeresen farkasüvöltést hallat egy kínai nõ, aminek egyszerûen az az oka, hogy nem tudja megállni, jól esik neki, de elõfordul, hogy a derékfájása ettõl múlik el. A hölgy ezzel vezeti le a stresszt, és az ösztönösen kifejlesztett módszer nála tökéletesen mûködik.

 • Biciklis mentõk a Balaton parton!

  A mentõrobogó sikere után a biciklis mentésben is lát fantáziát Siklósi Gábor, a Fõnix mentõrobogó-szolgálat csoportvezetõje.

  Elképzelése szerint a biciklis mentõ elsõsorban a balatoni strandokon, a Velencei-tó környékén és egyéb, népszerû nyaralóhelyeken tudna a bajba jutottakon segíteni.

 • Vérfürdõt rendezett egy jegesmedve a Spitzbergákon

  Az állat egy brit csoportra támadt. Egy emberrel végzett, négyet megsebesített.

 • Váratlan betegség miatt kórházba vitték Janet Jacksont

  "Váratlan betegség" miatt kórházba vitték Janet Jackson amerikai énekesnõt Montrealban, nem sokkal a hétfõ estére tervezett koncertje elõtt.

  A W&W Public Relations közleménye szerint Jackson a koncert elõtti hangpróbán hirtelen rosszul lett, egyelõre megfigyelés alatt tartják a kórházban. Állapotáról nem közöltek további információt.

  Rövid idõn belül ez a második koncert, amelyet a 42 éves énekesnõ lemond.

 • Az internet a családok felett!

  Az amerikai családok egyre kevesebb idõt töltenek együtt, beleértve az étkezéseket és a tévézést is.

  A tendencia egybeesik az internet és a közösségi hálózatok terjedõ használatával, bár egy hétfõn közzétett tanulmány nem kizárólag az utóbbiakat hibáztatja.

 • Golf a magasban: egy igazi elitsport - képpel

  A versenyt 2500 és 2800 méteres tengerszint feletti magasságban játszották Svájcban.

 • Nyávogni kezdett egy frissen vett kanapé az Egyesült Államokban

  Nyávogni kezdett egy frissen vett, de használt kanapé az Egyesült Államokban, ám a csoda csak három - vagy négy - napig tartott: kiderült, hogy véletlenül macskástul vették a bútort.

  Az eset az Egyesült Államokban történt, északnyugaton, Washington államban. A használt kanapét 27 dollárért - bõ 6 ezer forintért - vette egy pár, a macska ingyen volt hozzá.

 • Vonat ütközött személyautóval Adony és Rácalmás között!

  Súlyos sérülésekkel szállították kórházba annak a személyautónak a vezetõjét, amely vonattal ütközött szerdán Adony és Rácalmás között.

  A személygépkocsi a jól mûködõ fénysorompó tiltó jelzése ellenére hajtott a vasúti átjáróban a sínekre, ahol összeütközött a menetrend szerint Pécsrõl Budapestre közlekedõ Misina InterCity vonattal. A vonaton nem sérült meg senki.

 • Michael Schumacher bíróság elõtt

  A hétszeres világbajnok Forma–1-es pilótát, Michael Schuamchert korábbi menedzsere, Willi Weber 350 milliós sikkasztási ügyében idézhetik be tanúnak.

 • Tisztaságmánia miatt vált!

  Egy német nõ évekig elviselte férje beteges tisztaságmániáját, ám végül betelt a pohár, és beadta a válópert.

  A férj éjjel-nappal takarított, törölgetett, mosott, mosogatott, fürdött, mert tisztaságmániája nem ismert határt. A feleség tizenöt éven át tûrte férje különös viselkedését, részben azért, mert így mentesült a házi munkák alól, ám végül betelt a pohár.

 • Túlságosan kiütötte magát Kate Moss, a taxiba sem tudott egyedül beszállni

  Túlságosan kiütötte magát Kate Moss, a taxiba sem tudott egyedül beszállniA hét végén Kate Moss a londoni divathét forgatagában merült el: egy bemutató, és az azt követő vacsora után szombaton este a W magazin éjszakai partiján volt jelenése a London Edition szállodában. Hogy ott kivel múlatta az időt, és fogyasztotta teljes átéléssel a pezsgőt valamint a különböző koktélokat, arról nem szól a tudósítás, annyi azonban bizonyos, hogy hajnalban, hazafele tartva már úgy kísérték és segítették be a taxijába, ahol a hátsó ülésen szinte teljesen kiütve hevert. Vasárnapra azonban sikerült annyira összeszednie magát, hogy egy újabb divat show-n jelent meg.

 • Újra megbüntették az Újpest labdarúgó csapatát!

  Két hazai bajnoki mérkõzésének zárt kapuk mögötti megrendezésével, továbbá egymillió forintos pénzbírsággal sújtotta a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága az Újpestet a Soproni Liga 30. fordulójában lejátszott Fehérvár elleni találkozó alatt és után történt rendzavarások miatt.

 • Azonosítatlan lényt találtak a tengerben - fotóval

  Megdöbbentõ leletre bukkantak a kínai hatóságok Guangdong tartomány egy tengerparti strandján. A parton ugyanis egy beazonosítatlan állat rothadó tetemét találták.

 • Száz éves palackposta bukkant elõ Skóciában

  Csaknem százéves palackposta bukkant elõ Skóciában: ez a legrégebben a tengerben hányódó üzenet.

 • Levágta a saját péniszét, mert nem vehette el szerelmét!

  Egy dél-egyiptomi férfi levágta saját péniszét, mert családja nem engedte meg, hogy elvegyen egy alacsonyabb társadalmi osztályból származó nõt.

  A 25 éves férfi két éven át kérlelte apját, hogy feleségül vehesse szerelmét, de mivel Egyiptom déli részén különösen szigorúak a szokások és csak azonos társadalmi osztályból származók házasodhatnak, ráadásul a legritkább esetben szerelembõl, az apa határozottan megtagadta a kérés teljesítését.

 • Huszadik gyermekét szülte meg a 45 éves nõ

  Megdöbbentõ rekord született a napokban Bihar megyében: egy 45 éves nõ huszadik gyermekét hozta a világra. A nagyváradi szülészet orvosai elmondták, még soha nem hallottak hasonló esetrõl a környéken.

 • Befagyott a szenteltvíz a kölni a dómban!

  Hûvös fogadtatásban részesülnek a kölni dómba betérõ hívõk: a szentelvíztartó tartalma ugyanis megfagyott.

  A templom szóvivõje, Matthias Deml elmondta, hogy a hatalmas méretû, mintegy 10 ezer négyzetméternyi ablakfelülettel rendelkezõ épület fûtése gyakorlatilag lehetetlen, így a belsõ hõmérséklet legfeljebb egy-két fokkal magasabb a külsõnél.

 • Szentpétervári néma bulik

  Moszkva - A szentpétervári ifjúság körében egyre népszerûbbek a néma bulik, ahol a résztvevõknek tilos akár egyetlen szót is kiejteniük.

  A város központjában az új divat kedvelõit immár két éjszakai szórakozóhely várja, ahol a látogatók egymással, ahogy a személyzettel is csupán jelbeszéddel, vagy írásban értekeznek. A beszédtilalom megszegõit a néma kidobóemberek távolítják el a szórakozóhelyrõl - olvasható a Newsru címû orosz hírportálon.

 • Elkeserítõ adatok: így csókolnak a britek

  Egy új felmérés eredményei szerint sok brit házaspár hetente egyszer sem vált csókot, de még a fiatal korosztályban is mindössze 11 puszi csattan el hetente.

 • Hitler-festmény függhetett Freud rendelõjében

  A pszichoanalízis zsidó származású atyja, Sigmund Freud rendelõjének falán ott függhetett Adolf Hitler egyik festménye - adta hírül pénteken a The Daily Telegraph internetes kiadása.

  Egy brit aukciósház árverésre bocsátja a náci diktátor egy 1910-ben datált akvarelljét, amelynek a hátoldalán lévõ felirat arról tanúskodik, hogy a festmény a pszichoanalitikus bécsi rendelõjébõl származik.

 • Megszületett a Jóban Rosszban Fehér Rolandjának első gyermeke

  A Fehér Rolandot alakító Seres Dánielnek és párjának megszületett első gyermeke.

 • Csúfolják egymást a Megasztárosok!

  A Megasztár-ház két nevettetõje, Lakatos Krisztián és Fekete Dávid szerint nélkülük unalmasabb lenne a többiek élete. A fiúk elõször csak a szobán osztoztak, ám mostanra egymás bizalmasaivá váltak.

  "Ha valakire rábízom a legbensõbb titkaimat, elvárom, hogy ne áruljon el. Biztos vagyok benne, hogy Dáviddal a Megasztár után is tartjuk majd a kapcsolatot, még akkor is, ha sikerül a tervem, és kijutok New Yorkba" - jelentette ki Lakatos Krisztián. Fekete Dáviddal állandóan ugratják egymást és gúnyneveket ragasztanak a másikra.

 • A nõknél is többet költenek szépségükre a brit férfiak

  Többe kerül a szépség a brit férfiaknak, mint az ember gondolná: még a nõknél is többet költenek kozmetikumokra.

 • Részegen vonult börtönbe az ittasságért elítélt férfi

  Részegen vonult a börtönbe egy ifjú az Egyesült Államokban, hogy leülje korábbi részegsége miatt kiszabott börtönbüntetését. Ami miatt majd ismét ülni fog.

  Most nem fog hosszan raboskodni, mindössze három napra ítélte a bíró. Viszont - nem a nagy siker miatt - sorozat lesz belõle, mert részeg megérkeztével újabb eljárás indul ellene. Az elsõ is közterületi ittasság miatt kezdõdött a 19 éves ifjú ellen.