rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művész

 • Share on Tumblr

  Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művészA Belga származású művész Ben Heine olyan ceruzával rajzolt képeket alkotott, amiknek valóban 3D-s hatásuk van. Ráadásul a vászon, amit használ, 4×3 méteres, így ő is be tud állni a képekbe pózolni. Ahhoz, hogy a rajzoknál a 3D-s hatás érvényesülni tudjon, a nézőnek egy bizonyos szögből kell néznie azokat. Ezt a technikát anamorfózisnak hívják, és Heine-on kívül sok tehetséges művész készít így rendkívüli rajzokat, többek között Wladimir Inostroza, Alessandro Diddi, és Kurt Wenner is. Mégis Ben Heime kilóg a sorból, hiszen csak ő készít ilyen nagyméretű rajzokat. Egy ekkora képet megrajzolni akár 1 hétig is tarthat.

  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Másfél billiós elfekvõ ruhaállomány

  Egy brit nõnek 12 ruhája porosodik a szekrényben, mert nem passzol a mérete - derítette ki egy szigetországi felmérés.

 • Folyamatosan halogatja az esküvőt Jennifer Aniston és Justin Theroux

  Folyamatosan halogatja az esküvőt Jennifer Aniston és Justin TherouxÚgy fest, Jennifer Aniston és Justin Theroux cseppet sem került közelebb az esküvőhöz. Közeli ismerőseik tudni vélik, hogy a lagzi halogatása rendkívül zsúfolt naptáruknak, a rengeteg munkának és Bel Air-i villájuk felújításának köszönhető. A páros már 10 hónapja jár jegyben, de egyelőre nyomát se látni a sietségnek, ami a boldogító igen kimondását illeti. A pletykák persze most is hamar szárnyra kaptak. A legfrissebb híresztelés szerint ki volt már jelölve egy nap, amit azért halasztottak el, mert túl közel esett volna Brad Pitt és Angelina Jolie esküvőjének napjához.

 • Keira Knightley: 'Teljesen tanulatlan vagyok!'

  A Karib-tenger kalózai címû film sztárját sok fiatal irigyli. Szép, gazdag, híres, és a legsármosabb színészekkel - pl. Colin Firth, Johnny Depp - dolgozott együtt.

  A 23 éves csontsovány színésznõ mégis úgy érzi, valami kimaradt az életébõl.

  "Hétéves voltam, amikor a színészettel kezdtem foglalkozni.

  Tizenhét évesen a Csavard be, mint Beckham címû film pedig meghozta nekem az igazi sikert."

 • Tóth Gabi már fél éve szerelmes

  Tóth Gabi közel öt hónapja van együtt párjával, az Anti Fitness Club dobosával, Fekete Balázzsal, ám a rosszindulatú pletykák ellenére szerelmük még mindig lángol, nyilatkozta az énekesnõ.

  A pár nemrég tért vissza horvátországi nyaralásáról, ahol négy napot töltöttek romantikázással és bulizással és még jobban elmélyítették kapcsolatukat.

  Tóth Gabi szerelme kinyitotta neki az emo-ablakot, így betekintést nyerhetett abba a kultúrába is.

 • Kibukkant a szégyenlõs cici

  Azóta, hogy véletlenül szétnyílt rajta a blúza és kibuggyant a cicije a kifutón, az édesanyja kísérgeti munkáira a horvát modellt.

 • 20 késszúráassal ölte meg a pedofil rendõrt!

  Egy részeg éjszaka után a 30 éves Daniel Williams polgárõr 20 késszúrással végzett a korosodó korábbi rendõrtiszttel, mert utóbbi gyerekpornót tárolt a gépén.

  2008 júniusának egyik éjszakáján a polgárõr erõsen ittasan távozott egy pubból Trimsaranban, Nyugat-Walesben, és hazaérve elpattant benne valami. Egy több mint tíz centis kést hordott magánál, rátört Geoffrey Harrisre, az 59 éves nyugalmazott rendõrre, és megölte.

 • 771-szer bukott meg a kreszvizsgán

  771-szer futott neki eddig az autóvezetõi kreszvizsgának egy nagymama Dél-Koreában, de 772-edszer is nekifog, ha sikereset akar.Pedig a 68 éves asszony számára igazán hétköznapi dolog a vizsga, mivel 2005 óta minden áldott hétköznap nekigyürkõzik.

  És mindig ugyanolyan eredménnyel, illetve eredménytelenséggel fejezi be.Eddig 7,5 millió forintnyi pénzébe került az állandó bukás, abból már nagy a rutinja.

 • Nicole Richie megint terhes?

  Nicole Richie és 26 éves párja, Joel Maddennel eldöntötte, hogy öt hónapos kislányuk mellé még egy gyermeket vállalnak.

  Egy amerikai magazin szerint Nicole minden vágya, hogy a két baba között minimális legyen a korkülönbség.

  Erre szerinte azért van szükség, mert már 2, de akár egy év is sok lehet ahhoz, hogy a legjobb barátokként nõjenek majd fel.
  A találgatásokra az is okot ad, hogy az anyuka, aki eddig elõszeretettel hordott szûk pólókat és mellényeket most stílust váltott, újabban bõ ruhadarabokat visel.

 • Fia helyett akart vizsgázni, de lebukott

  Húszéves fia helyett próbált levizsgázni egy 54 éves apa Japánban, de megbukott.

  Nem tudásból, hanem személyazonosságból. A férfi tavaly tette le ugyanezt a vizsgát, akkor a "maga nevében" és sikerrel. Együtt szeretett volna dolgozni fiával, de ehhez a fiának is le kellett volna vizsgáznia, aki viszont nemigen akart tanulni.

 • 58,2 millió eurót nyert egy spanyol az európai lottón

  Bécs - Majdnem 14 milliárd forintnak megfelelõ 58,2 millió eurót nyert egy spanyol a Euro Millions nevû lottójátékon, amelyet kilenc nyugat-európai országban lehet játszani.

  A szerencsés nyertes egyedüliként találta el az öt helyes számot az 50-bõl, illetve a két jó "csillagot" a kilenctagú "csillagképbõl". A 3 darab 5+1-es találatért egyenként 1,151 millió euró jár, a 10 darab ötösért pedig egyenként 98 ezer eurót fizetnek.

 • Megmentette egy nõ életét Völgyi Zsuzsi

  Völgyi Zsuzsi egy epilepsziás nõ segítségére sietett az utcán. Az énekesnõ, akit utólag felzaklattak a történtek, megmentette a rohamot kapott asszony életét.

 • 430 évi börtön 7 nõ megerõszakolásáért

  Több mint négyszáz évnyi börtönre ítéltek egy férfit New Yorkban, akit hét nõ megerõszakolásában talált bûnösnek a bíróság - írta szerdai számában a New York Daily News.

 • Nõi szívek ezrei epekednek Katus Attiláért!

  Nõi szívek ezrei epekednek a mindig mosolygós Katus Attiláért, aki már foglalt.

  Bár a Szombat esti láz táncpróbái miatt most kevesebb ideje jut a párjára, de Ottília igyekszik alkalmazkodni.

  "Másfél éve vagyunk egy pár Ottíliával. Sokan kérdezik, mikor szeretnénk gyereket. Még nem jutott el oda a kapcsolatunk, hogy a gyerekvállalásra gondoljunk, ám bármi megtörténhet.

  Nem akarom azt érezni, hogy hajt a tatár."

 • Születésnapjára gyémántba és smaragdba öltöztették Hello Kittyt

  Tokió - Gyémántba és smaragdba öntik 35. születésnapja alkalmából a kultikus japán mesefigurát, Hello Kittyt. Az ünnepi darab 125 ezer eurót (38 millió forintot) ér.

  A Kittyt gyártó Sanrio vállalat a Baselworld 2009 nevû óra- és ékszervásáron mutatta be a drágakövekbe hempergetett fehér cicafigurát. Kitty White - ahogy "hivatalosan" hívják - egy gyémántot, kétezer fehér topázt, négyszáz rózsaszín zafírt, és ezernyi gyöngyöt visel. A különleges baba értéke hozzávetõleg 125 ezer euró (közel 38 millió forint). A gyártó még nem közölte, hogy a 10,5 centiméteres "drágaság" mikortól lesz kapható.

 • Vadszamarak növelik a kínai nõk szexéhségét?

  A Northern Territory News c. ausztrál lap beszámolója szerint egy Hong Kong-i vállalat minden évben megpróbál közel egymillió szamárbõrt beszerezni, hogy ezt hagyományos gyógyszerek gyártásához tudják felhasználni.

  A cég leginkább Dél-Amerikából szerzi be a bõröket, de mostanában Ausztráliára is odafigyel - írja a MediPress.

  A Sydneyben élõ exportõr, John Fleming máris az északi vidéken élõ vadszamarakra akar vadászni, azért, hogy el tudja azokat adni.

 • Élete leghosszabb kapcsolatának lett vége Osvárt Andreának

  Osvárt Andrea a Fókusznak adott interjújában elmondta, nemrég ért véget élete leghosszabb kapcsolata, így jelenleg egyedülálló.

  A legszebb arcú magyar hírességnek megválasztott színésznõ elmondta, hogy nem szeretne most újabb kapcsolatba bonyolódni és így nem is ad teret azoknak, akik esetleg jobban meg szeretnék ismerni, helyette inkább karrierjére koncentrál.

  A színésznõt munkája jelenleg Olaszországba köti, 5 év kemény munkája után elérte, hogy az olasz újságok foglalkozzanak vele.

 • Nem semmi: 13 millió forintnyi dollárt költött körmeire Rita Ora

  Nem semmi: 13 millió forintnyi dollárt költött körmeire Rita OraRita Ora mindent megtett azért, hogy rá figyeljenek a vörös szőnyegen. Az MTV VMA-re minden sztár kitesz magáért, hogy az egyik legnívósabb díjátadó lévén nem jelenhetnek meg szedett-vedett cuccban. Rita Ora már az ouftitjével is magára vonzotta a tekinteteket, hisz vörös, hálóingre hajazó szaténruhája nem hagyott túl sokat a képzeletnek. Most pedig kiderült, hogy feltűnő körmeire sem sajnálta a pénzt: 56 ezer dollárt, vagyis átszámolva körülbelül 13 millió forintot költött rájuk! Ez azért már lehet egy kicsit sok...

 • Sarah Jessica Parker-t megcsalta a barátja

  Az amerikai Star magazin vezércikke szerint Matthew Broderick izgalmas elfoglaltságot talált magának, míg felesége, Sarah Jessica Parker azon dolgozott, hogy Carrie Bradshaw és Mr. Big végre az oltár elõtt is egymásra találjanak.

  Broderick állítólag egy 25 éves hölgyikével múlatta az idõt, míg Parker gõzerõvel forgatott. A Star úgy tudja, hogy a színész és az ifjúságvédelmisként dolgozó nõ egy manhattani bárban ismerkedtek meg, még tavaly novemberben.

 • Egy siófoki villába teszi át székhelyét a Boros és Bochkor páros

  Egy siófoki villába teszi át székhelyét a Bumeráng stábja. A népszerû rádiós csapat most elõször nyaral majd együtt, valamint egy héten át a Balaton partjáról sugározzák a mûsorukat. Bochkor Gábor ráadásul még bébiszitterkedni is fog.

  "Kibéreltek nekünk egy siófoki nyaralót, és július 21-tõl onnan jelentkezünk. Kellemes napokat ígér ez a munka, hiszen ameddig mi a Bumerángot vezetjük, asszonyaink elkészítik a reggelit, utána irány a Balaton, a fürdés".

 • Az apaságot tekinti élete legfontosabb feladatának Colin Farrell

  Az emlékmás és A fülke sztárja már egyáltalán nem törõdik a karrierével, mert az apaságot tartja a legfontosabb feladatának.

 • Új tévémûsoron töri a fejét Kiszel Tünde

  Az igazán sikeres emberek több lábon állnak, ezért nem meglepõ, hogy Kiszel Tünde is mindig reflektorfényben van.

  Az ország Tündéje a média összes szegmensét kipróbálta már. Ezért képtelenség neki új ötletet adni, hisz a naptáraktól, a babamûsorokig mindenben otthagyta a nyomát.

  Sõt, még a külföldi celebek is csak a nyomában járnak, amikor azt hiszik, hogy valami új showt találtak ki. Mert azt igazából Tünde már régen megvalósította. De nemcsak vizuálisan élvezhetik Tüncikét a rávágyók - egy saját album kiadásán is gondolkozik.

 • Egy magyar sziklamászó halt meg az Alpokban

  Megcsúszott a jeges hegyoldalban, és kétszáz métert zuhanva életét vesztette egy magyar turista hétvégén Szlovéniában, a Júlia-Alpokban.

 • Megfulladt a kéményben a kitartó szeretõ

  Szerelme házának kéményébe szorulva lelte halálát egy nõ az Egyesült Államokban. A 49 éves orvosnõ nem tudott bejutni kedvese házába, ezért felmászott a tetõre, levette a kémény zárósapkáját, majd pedig belebújt, hogy a kürtõn át lejusson.

 • Pitt melegeket támogat!

  Brad Pitt pénzadománnyal segíti a melegházasság betiltása elleni kampányt

  Los Angeles - Brad Pitt százezer dollárt (17 millió forint) adományozott a kaliforniai melegházasság-törvény megmentésére.

  Elõször fordul elõ, hogy egy amerikai államban, ahol már engedélyezték az azonos nemûek házasságát, népszavazást tartanak a törvény visszavonásáról. A novemberi voksolás elõtti kampányt támogatta meg a hollywoodi sztár a melegek melletti egyértelmû kiállásával és pénzadományával.

 • Havas Henrik csõdbe ment

  A Tabu Tv megtudta: Havas Henrik cége, amelyik többek közt könyvkiadással és a híresség internetes blogjával is foglalkozott, most nagy bajba került. Információink szerint a vállalkozás már több mint egy hónapja nem tudja kifizetni Havas Henrik weboldalának üzemeltetési díját, és a mai nappal már hivatalosan is látható, hogy számlatartozás miatt nem érhetõ el a havashenrik.hu!

 • Elhunyt Patrick McGoohan!

  Nyolcvan évesen Los Angelesben elhunyt Patrick McGoohan amerikai színész, akit leginkább a Columbo sorozatból ismerhetnek a nézõk.

  A népszerû krimisorozat több epizódjában is õ alakította a gonosz gyilkost, emellett producerként is egyengette a ballonkabátos nyomozó kalandjait. A hírnevét még Angliában alapozta meg a The Prisoner címû tévésorozattal.

  Az ír gyökerû McGoohan New Yorkban született, de Angliában és Írországban nevelkedett. Elsõ szerepeit a Danger Man címû tv-filmsorozatban alakította, egy titkosügynököt játszott.

 • Babát lopott, mert imponálni akart barátjának

  Egy héthónapos kisbabát lopott el egy nõ Belgiumban, Charleroi egyik kórházából. A vallon város rendõrsége azt közölte, hogy a kórház egyik biztonsági kamerájának felvételén látni, amint egy nõ elhagyja a kórház épületét egy babakocsival, ami a kicsi családjáé.

  A rendõrök ezen a nyomon hamar eljutottak a nõhöz, és a gyereket megtalálták a lakásán. Az asszony azt vallotta, hogy helyre akarta hozni kapcsolatát a barátjával, és azt találta ki, hogy ellop egy babát, és azt mondja majd a férfinak, hogy tõle van a gyerek.

 • Lezuhant a Blink 182 dobosának magánrepülõgépe

  A balesetben négyen haltak meg, Travis Barker és Adam "DJ AM" Goldstein állapota válságos.

  A Blink-182 amerikai zenekar egykori dobosa súlyos égési sérüléseket szenvedett egy repülõszerencsétlenségben - közölte szombaton a CNN amerikai hírtelevízió.

  A balesetet még egy zenész élte túl, két utastársuk és a két fõs személyzet azonban életét vesztette - közölte az amerikai közlekedésbiztonsági hatóság.

 • Piacra dobták a whiskeydoyent

  Kereskedelmi forgalomba került a világ legöregebb, 70 éves whiskey-je.

 • Stevie Wonder könyvtárban dalolt a Gershwin-díj átvétele elõtt

  Washington - Stevie Wonder, a rhythm and blues egyik legnagyobb alakja kedden Barack Obama amerikai elnöktõl a Fehér Házban átveszi a Gershwin-díjat; az 58 éves mûvész elõzõ este Washingtonban a Kongresszusi Könyvtárban megrendezett koncerten adta elõ legújabb szerzeményét.