rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művész

 • Share on Tumblr

  Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művészA Belga származású művész Ben Heine olyan ceruzával rajzolt képeket alkotott, amiknek valóban 3D-s hatásuk van. Ráadásul a vászon, amit használ, 4×3 méteres, így ő is be tud állni a képekbe pózolni. Ahhoz, hogy a rajzoknál a 3D-s hatás érvényesülni tudjon, a nézőnek egy bizonyos szögből kell néznie azokat. Ezt a technikát anamorfózisnak hívják, és Heine-on kívül sok tehetséges művész készít így rendkívüli rajzokat, többek között Wladimir Inostroza, Alessandro Diddi, és Kurt Wenner is. Mégis Ben Heime kilóg a sorból, hiszen csak ő készít ilyen nagyméretű rajzokat. Egy ekkora képet megrajzolni akár 1 hétig is tarthat.

  loading...

  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 2016-ig biztosan lesz Forma 1-es Magyar Nagydíj a Hungaroringen!

  További öt évvel meghosszabbították a Magyar Nagydíj 2011-ig szóló szerzõdését, így biztossá vált, hogy 2016-ig rendeznek Forma-1-es futamot a Hungaroringen.

 • Haláleset az M5-ön!

  Egy török állampolgárságú férfi a helyszínen meghalt, ketten pedig súlyos sérüléseket szenvedtek, amikor az M5-ös autópályán Budapest felé haladó autójuk Kiskunfélegyháza és Kecskemét között árokba szaladt csütörtökön hajnalban. Az út menti korlátot átszakító autó vezetõje kirepült a kocsiból és meghalt.

 • 771-szer bukott meg a kreszvizsgán

  771-szer futott neki eddig az autóvezetõi kreszvizsgának egy nagymama Dél-Koreában, de 772-edszer is nekifog, ha sikereset akar.Pedig a 68 éves asszony számára igazán hétköznapi dolog a vizsga, mivel 2005 óta minden áldott hétköznap nekigyürkõzik.

  És mindig ugyanolyan eredménnyel, illetve eredménytelenséggel fejezi be.Eddig 7,5 millió forintnyi pénzébe került az állandó bukás, abból már nagy a rutinja.

 • A Disznók kocsmabartere: krumpliért, halért sör, whiskey

  London - Közvetlen árucserébe fogott egy brit kocsma: krumpliért, halért, kopasztott csirkéért, vadnyúlért is ad sört, whiskyt és egyéb italt.

  Persze pénzért is lehet inni a Disznókban - ez a neve: Pigs, az edgfieldi pubnak. Akármivel azonban nem lehet fizetni, csakis olyan élelmiszer-alapanyaggal, amely használható a kocsma étlapján szereplõ fogások elkészítéséhez.

 • A hír igaz: Angelina Jolie újra babát vár

  A hír igaz: Angelina Jolie újra babát várFelröppent a pletyka, hogy Angelina Jolie újra babát vár. Nos, a hír már biztos.A színésznő állítólag mindenképpen szeretett volna szülni, mielőtt a méhét - a ráktól való félelmében - kiveteti. Egész életében nagy családra vágyott, így érthető, hogy még egyszer szeretett volna életet adni. A baba mesterséges megtermékenyítés során fogant, és a 38 éves színésznő és párja, Brad Pitt rendkívül boldog. A Jolie-Pitt-családban ez a kicsit lesz a hetedik gyerek... de persze az sem kizárt, hogy újra ikrekről van szó, kíváncsian várjuk a fejleményeket!

 • Nagyon nem megy neki a KRESZ-vizsga!

  Tovább "javított" világcsúcsán az a dél-koreai asszony, aki azért lett világhírû - vagy legalábbis került be a világ hírkeringésébe -, mert rekordsokszor bukott meg KRESZ-vizsgán.

  Február elején még csak 771-ik bukásán volt túl, immár a 775-ik is megvan. Valószínûleg lesz 776. vizsgája, mert a 68 éves nagymama nemigen adja fel. Hogy hibátlant írna 776-ikra, arra kicsi az esély, de az eddigiek alapján arra se sok, hogy átmegy.

 • Melltartócsata dúl Nagy-Britanniában!

  Melltartócsata dúl Nagy-Britanniában: a Busts 4 Justice (Mellek az Igazságért) nevû szervezet hevesen tiltakozik, hogy az extranagy melltartók drágábbak a kisebbeknél a Marks and Spencer áruházban.

  Mindössze két fontról van szó - 600 forintról - melltartónként, és - az áruház állítása szerint - az extrára szoruló hölgyek örömmel fizetik ki a csekély felárat, amely abból fakad, hogy több alapanyag kell a DD-s méretûnél is nagyobb melltartókhoz.

 • Államellenség lett a Rammstein zenekar Fehéroroszországban

  Az állam ellenségévé nyilvánították Fehéroroszországban a Rammstein német rock együttest.

  A hard rockot, a metált és az elektronikus zenét ötvözõ zenészek "ártalmasak az állam rendjére" - derült ki az Aljakszandr Lukasenka elnök támogatását bíró társadalmi tanács hétfõi állásfoglalásából, amelyet az együttes március 7-re, Minszkbe tervezett fellépése elõtt tettek közzé.

 • Órabérben kínálja magát Benkõ Dániel

  A meztelenkedõ lantmûvész saját otthonába várja a lányokat.

  - Úgy döntöttem, hogy ahol vagyok, az a szórakozóhely! Én magam vagyok a szórakozóhely, úgyhogy nem nagyon szoktam lemozdulni a házamból...

 • Orgazmus helyett a mélybe

  Tokió - Nem a csúcsra jutott egy pár szex közben Tajvanon, hanem mélyre: autóban szeretkeztek a hátsó ülésen, a kéziféket pedig nem húzták be és hamarosan 50 méterrel mélyebben találták magukat.

 • Mozivitéz: egyedül egy horrorfilmen

  Újdelhi - Megvette az összes jegyet egy moziban egy horrorfilm vetítésére Indiában egy férfi, hogy rácáfoljon a film rendezõjének intelmére, miszerint alkotása annyira rémisztõ, hogy senki sem képes megnézni egyedül.

 • Kávéautomatákra maszturbált

  A férfi megköszönte a rendõröknek, hogy elkapták, mivel már a maszturbálás rabjává vált, csak épp a csillogó kávéfõzõkre izgul fel.

  A 20 éves fiatalember azt vallotta a rendõröknek, hogy rabjává vált annak, hogy autós eszpresszóállványoknál elégítse ki magát.

  Amikor elkapták, kifejezetten megkönnyebbült, mert érezte, hogy segítségre van szüksége szenvedélye miatt.

 • Véget ért a szerelem Palvi Barbi és a One Direction sztárja között

  Véget ért a szerelem Palvi Barbi és a One Direction sztárja közöttA gyönyörű, fiatal, magyar modell-lány románcának vége. Palvin Barabara, a Victoria\'s Secret fehérneműmodellje a hírek szerint szakított. Nem mással, mint az ünnepelt One Direction angol fiúbanda tagjával, Niall Horannel. Horan és Palvin Barbi még a múlt év végén bukkant fel egymás társaságában partikon, filmbemutatón. A bulvársajtó azonnal ráharapott a lehetséges szerelmi történetre, amit valójában egyikük sem erősített meg. Sokan elkönyvelték magukban, hogy a magyar, tehetséges kapcsolatépítő modell eggyel feljebb jutott a nemzetközi sztárvilág ranglétráján.

 • Britney Spears háromból három díj az MTV Music díjátadón

  Tarolt Britney Spears a hétfõ hajnalban, Hollywoodban megtartott MTV Music Awards díjátadó gálán.

  A botrányokkal tarkított válása, a zajos gyermek elhelyezési perek és magánéleti problémák után, a kirobbanó formában lévõ díva, ma hajnalban méltóképpen tért vissza a pop világába.

  A karrierjét tinibálványként kezdõ énekesnõ a Music Television díjátadó gáláján 3 díjat vihetett haza, Pece of me címû dalának klipjével.

 • Jön az új Michael Jackson dal!

  Michael Jackson új száma október 12-én lesz hallható elõször a rádiókban; a This Is It címû dalt tartalmazó kétlemezes album két héttel késõbb jelenik meg.

 • Bezárták egy tévéstudiót egy szexmûsor miatt!

  Szaúd-Arábiában bezárták egy arab nyelvû tévécsatorna dzsiddai stúdióját, miután interjút sugárzott egy férfival, aki a tévé nyilvánossága elõtt beszélt nemi életérõl.

  A szaúdi légitársaság egyik 32 éves alkalmazottja, név szerint Mázen Abdul-Dzsavád július közepén a tévé egyik mûsorában szemléletesen és részletekbe menõen beszélt szexuális kalandjairól, arról is, hogyan vesztette el 14 évesen a szüzességét, kapcsolatba kerülve egyik szomszédjával.

 • Danny Boyle filmje és a John Adams tarolt a Golden Globe-gálán

  Los Angeles/Mumbai - Bollywood megérkezett Hollywoodba: a filmvárosba akkreditált külföldi kritikusok elõször díjaztak indiai zeneszerzõt, s ez az áttörés Danny Boyle Slumdog Millionaire címû, Mumbaiban játszódó meséjének köszönhetõ, amely a legjobb filmzene mellett további három fontos díjat is kapott a Golden Globe (Arany Glóbusz) filmdíj vasárnap esti gáláján.

 • Háromévszázados seprût találtak Paderbornban!

  Egy háromszáz éves seprû és egyéb, az apácák által használat tárgy került elõ egy építkezésen Paderbornban.

  Rátaláltak egy szintén ilyen régi illemhelyre is, amely ürüléket és hulladékot is konzervált. Hasonlóan érdekes lelet egy hánccsal összekötözött, 25 centiméteres rõzseseprû.

 • A fatuskos gyilkos életfogytiglant kapott!

  Életfogytiglani börtönre ítélték szerdán Németország egyik legkülönösebb bûnügyének tettesét, aki több mint egy évvel ezelõtt egy autópálya fölötti hídról ledobott fatuskóval követett el gyilkosságot.

  Az illetékes bíróság szándékos emberölés elkövetésének vádjával szabta ki az ítéletet a 31 éves, kazah származású Nicolai H. névre hallgató, kábítószerfüggõ személyre.

 • Sziget - hajléktalanok hetijeggyel a Szigeten

  Nyolc-tíz hajléktalan kapott a Sziget fesztivál szervezõitõl hetijegyes karszalagot azért, hogy a fesztivál egy hete alatt se kelljen "otthonukat" elhagyni.

  Az otthont számukra az év többi részében is az óbudai Hajógyári-sziget jelenti, ahol megbújva a kíváncsi szemek elõl, fás, bokros részeken élnek évek óta, az általuk szekrénydarabokból, farostlemezekbõl összetákolt kalyibákban.

 • No póker, no szex a Tajvanra látogató kínai turistáknak

  Peking - Tilos lesz a szerencsejáték és a kereskedés pornográf termékekkel, kábítószerekkel a Tajvanra látogató kínai turistáknak - olvasható a kínai turisztikai hivatal honlapján.

  Kínai és tajvani illetékesek között létrejött turisztikai megállapodás értelmében július 4-étõl kezdve minden hétvégén 36 légi járat közlekedik majd a Tajvani-szoros két oldala között, és ha igény van rá, további járatokat is indítanak majd. Ezzel egy idõben pedig megindulhatnak Tajvanra a nagyobb kínai városokban szervezett turistacsoportok.

 • Vetkõzésért ingyen repülõjegy!

  Egy ír légitársaság akciója abból állt, hogy a vállalkozó szellemûeknek le kellett vetkõzniük, és kisorsoltak közülük két személyt, akik ingyen repülõjegyet kaphattak.

  Ezer embert várt a Londonban megtartott eseményre az Aer Lingus légitársaság, végül azonban csak négyszázan vettek részt a nyilvános sztriptízen, pedig az évszakhoz képest meglepõen meleg volt az idõ.

 • Örökletes a szerencsejáték-függõség

  Örökletes a szerencsejáték-függõség - állítják amerikai kutatók ausztrál ikerpárok tanulmányozásának eredményeként.

 • Ragadásmentes rágógumi

  A jó példa ragadós: immár az Egyesült Államokban is kapható a ragadásmentes rágógumi, amelyet Nagy-Britanniában fejlesztettek ki.

 • Gyorsabbak a kövér madarak

  Kutatók megállapították, hogy a vonuló kerti poszáták közül a kövérebbek rövidebb szünetet tartanak repülés közben, mint soványabb társaik. A tudósok egy olaszországi szigeten tanulmányozták, hogy menyit idõznek ott vonulás közben a madarak.

 • A párok 69 százaléka elégedett kapcsolatával

  A párkapcsolatban élõk 69 százaléka elégedett a kapcsolatával - derült ki az Ipsos felmérésébõl.

  A válaszadók 73 százaléka harmonikusnak, kiegyensúlyozottnak ítéli férjével, feleségével való kapcsolatát, 19 százalék felemásnak értékeli házasságát, hullámzó érzelmekrõl számoltak be, 8 százaléknál pedig a konfliktusok dominánsak - közölte a piackutató cég szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében.

 • Talmácsi Gábor: 'Fájó szívvel, de elengedtük egymást!'

  Feláldozta magánéletét karrierjéért Talmácsi Gábor. A motorversenyzõ a minap szakított barátnõjével.

  Még el sem kezdõdött, máris véget ért Talma szerelme kedvesével, Iszak Eszter modellel.

  Úgy tûnik, az õ esetükben nem mûködött a távkapcsolat, s mindketten jobbnak látták, hogy szétváltak útjaik.

  A fiataloknak sokat kellett volna nélkülözniük egymás társaságát, hiszen mindketten sikeres, elfoglalt emberek.

 • Tíz év börtönt kapott, amiért másfél éves unokahúgát bekábítószerezte!

  Tíz év börtönt kapott az a férfi az Egyesült Államokban, aki másfél éves unokahúgát bekábítószerezte, és még videóra is felvette az esetet. A narkócsempész videóján jól látni, ahogy egy pipán keresztül marihuánát szívat a csöppséggel, miközben a gyermeket a férfi barátnõje tartja a karjában, akit fél évre ítéltek gyermek veszélyeztetéséért.

 • Másfél évesen ismeri a világ összes országát

  Másfél évesen ismeri a világ összes országátMég csak másfél éves egy amerikai fiúcska, de meg tudja mutatni térképen a világ szinte összes országát - amivel korosztályában minden bizonnyal egyedüli a világon. A gyermek neve Aanav Jayakar, szülei orvosok, mindketten Indiából vándoroltak az Egyesült Államokba, Clevelandben élnek. Fiacskájuk rendkívüli memóriájára véletlenül figyeltek fel, azt követően, hogy szülővárosukról, Delhiről beszélgettek, a gyermek pedig megjegyezte a helységnevet. Ezután kezdte anyja országokra és azok fővárosaira tanítgatni, és a csemete megtanult hat hét alatt 53-at, pedig alig múlt egyéves.

 • Müller Attila szívesen állna testõrnek

  Müller Attila több harcmûvészetben is otthonosan mozog, ám soha nem szokott kérkedni ezzel. Szerinte ugyanis nem tesz jót a sportágaknak, ha valaki folyton a tudását fitogtatja.

loading...