rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művész

 • Share on Tumblr

  Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művészA Belga származású művész Ben Heine olyan ceruzával rajzolt képeket alkotott, amiknek valóban 3D-s hatásuk van. Ráadásul a vászon, amit használ, 4×3 méteres, így ő is be tud állni a képekbe pózolni. Ahhoz, hogy a rajzoknál a 3D-s hatás érvényesülni tudjon, a nézőnek egy bizonyos szögből kell néznie azokat. Ezt a technikát anamorfózisnak hívják, és Heine-on kívül sok tehetséges művész készít így rendkívüli rajzokat, többek között Wladimir Inostroza, Alessandro Diddi, és Kurt Wenner is. Mégis Ben Heime kilóg a sorból, hiszen csak ő készít ilyen nagyméretű rajzokat. Egy ekkora képet megrajzolni akár 1 hétig is tarthat.

  loading...

  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elárverezik Diana hercegnõ halálos autóinak darabjait!

  Az autó, melyben Diana hercegnõ 11 évvel ezelõtt meghalt sokak számára vagyont ér, így limuzint darabjai hamarosan kalapács alá kerülhetnek és a gyûjtõk akár 650 millió forintot is adhatnak egy-egy részéért.

  Diana hercegnõ 1997-ben hunyt el, autóbalesetben, a hozzá kapcsolódó tárgyak és történetek azonban még ma is sokat érnek. A limuzint birtokló cég jelenleg mindent elkövet, hogy visszaszerezze a jármûvet a rendõrségtõl és árverésre bocsátsa darabjait.

 • Állva tapsolták Selena Gomez legújabb filmjét a filmfesztiválon

  A 20 éves színésznõ legújabb filmje, a Spring Breakers bemutatója alkalmából vett részt a rangos olaszországi eseményen. Az alkotás hatalmas sikert aratott, hiszen a közönség állva tapsolt.

 • Még mindig megfigyelés alatt áll Katie Holmes

  Még mindig megfigyelés alatt áll Katie HolmesTavaly már egyszer felröppent az a hír, hogy Tom Cruise ex-felesége veszélyben van, amióta kilépett a szcientológiai egyházból. Utóbbi nem viseli valami jól a visszautasítást, és állítólag még mindig bosszút forral Katie ellen. A 34 éves Katie Holmes feltehetőleg már lezártnak tekinti a múltban történteket, így azt is, hogy valaha is szcientológus volt. A szekta tagjai azonban még nem tették túl magukat azon a tényen, hogy a színésznő szakított az egyházzal és kislányát sem az ő tanításaik szerint neveli. A legújabb információk szerint továbbra is megfigyelés alatt tartják Katie-t.

 • Golyóálló háj

  Életmentõnek tartja háját egy nõ az Egyesült Államokban, mert a zsírréteg lefékezett egy pisztolygolyót annyira, hogy az nem tudott súlyos sebet okozni neki.

 • Több milliót találtak, de visszaadták a tulajdonosának

  Kristy Allen és matematika tanár férje a helyi kisboltba mentek vásárolni, amikor egy kék zacskót vettek észre az egyik kuka tetején. A Clarksville-i (USA) fiatalasszony arra kérte a férjét, hogy nézze meg a zacskót, mert úgy néz ki, mint egy pénzeszsák.

 • Gyermeket szeretne Sandra Bullock

  Eddig csak a szakmai sikerek és karrierjének egyengetése állt a gyönyörû színésznõ figyelmének középpontjában, amióta három évvel ezelõtt hozzáment a hírhedt Jesse Jameshez, azóta egyenesen kicserélték Sandra Bullockot.

  Immár ugyanis nem a filmvilág a mindene, hanem arra törekszik, hogy valóban hosszú távú, kiegyensúlyozott kapcsolatban élhessen választottjával. Most már olyannyira foglalkoztatja a gyermekvállalás gondolata, hogy hajlandó nemet is mondani egy-egy munkára, és igyekszik minél egészségesebb életmódot folytatni.

 • Isiah Thomas túladagolás miatt kórházba került

  Altató-túladagolás miatt kórházba szállították Isiah Thomast, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) egykori sztárját - jelentette több New York-i újság és rádió.

  A rendõrség szerint nem öngyilkossági kísérletrõl, hanem balesetrõl volt szó, s a 47 éves szakember idõközben már el is hagyhatta a klinikát.

  A Hírességek Csarnokába is beválasztott korábbi kiválóság legutóbb a New York Knicksnél dolgozott vezetõedzõként, de áprilisban menesztették.

 • Óriás bébinek adott életet! 8,7 kilogrammos csecsemõ született Indonéziában!

  8,7 kilogrammos csecsemõnek adott életet egy indonéziai nõ. A kisfiú császármetszéssel jött a világra hétfõn a Szumátra szigetének északi részén fekvõ Kisaranban.

 • Talmácsi Gábor: 'Fájó szívvel, de elengedtük egymást!'

  Feláldozta magánéletét karrierjéért Talmácsi Gábor. A motorversenyzõ a minap szakított barátnõjével.

  Még el sem kezdõdött, máris véget ért Talma szerelme kedvesével, Iszak Eszter modellel.

  Úgy tûnik, az õ esetükben nem mûködött a távkapcsolat, s mindketten jobbnak látták, hogy szétváltak útjaik.

  A fiataloknak sokat kellett volna nélkülözniük egymás társaságát, hiszen mindketten sikeres, elfoglalt emberek.

 • Az egyetlen roma hagyomány, amit betart Radics Gigi

  A Megasztár énekesnõje elutasítja a testi szerelmet, mégpedig egészen a nászéjszakáig. A 16 éves tehetség ugyanis tiszteletre méltónak tartja a roma hagyományt.

 • A mélybe rántotta a két magyar fiatalt az elsüllyedt roncs

  Félõ, hogy az eltûnt két magyar turistát az összeroncsolódott városnézõ kétéltû vízibusz a mélybe rántotta Philadelphiában a Delaware folyón történt balesetben - jelentette a helyi sajtó. A kikötõváros rendõrsége és a parti õrség csütörtök reggel hajókkal folytatta a keresést a két eltûnt fiatal, egy 16 éves lány és egy 20 éves fiú után - tudósított a helyszínrõl a WPVI-TV.

 • Két héttel a szakítás után újra randizik Leonardo DiCaprio

  Két héttel a szakítás után újra randizik Leonardo DiCaprioAlig két héttel a szakítás után Leonardo DiCapriot egy titokzatos hölgy társaságában látták Hollywoodban. Toni Garrn szupermodell és Leonardo DiCaprio másfél évig jártak, de néhány hete kihűlt a kapcsolatuk és két hete szakítottak. Ez azonban nem akadályozza meg a Titanic egykori sztárját abban, hogy ismét hölgyek társaságában töltse idejét. Egy szórakozóhelyen többen is látták a szakáll és baseball sapkával elbújni akaró színészt és egy titokzatos nőt. A pár látványosan kerülte a társaságot és az este előre haladtával együtt távoztak. Leo barátai szerint szó sincs kapcsolatról, a barna hajú nővel.

 • Nem felelt meg egy fizikus fizikailag utcaseprõnek

  Nem felelt meg egy fizikus fizikailag utcaseprõnek Dél-Koreában. A 36 éves tudós a gazdasági válság miatt fanyalodott arra, hogy megpályázza a nem éppen magasröptû munkakört. Hatvanhárman versengtek öt szöuli utcaseprõi állásért, köztük 11 diplomás.

  A "szimulációs" felvételi teszten mindenkinek két homokzsákot kellett cipelnie a vállán, egyenként húsz kilósakat. Ezek "szimulálták" a leendõ, dugig teli szemeteszsákokat. A cipekedési táv 25 méter volt, és szintidõre kellett teljesíteni. A fizikus 3 másodperccel elmaradt ettõl.

 • Nõi alakformáló harisnyát hord Brad Pitt

  Nemcsak Angelina Jolie-nak vannak fura szokásai, hanem leendõ urának is, aki nõi alakformáló harisnyát hord.

 • 9 millió forintnyi készpénzt találtak az egyetemisták a rozzant kanapéban

  9 millió forintnyi készpénzt találtak az egyetemisták a rozzant kanapébanHárom átlagos amerikai egyetemista közös bérleményükbe vásárolt egy használt kanapét. Otthon valahogy kényelmetlennek találtál, ezért szétszedték… Nagy meglepetésükre több borítékot is találtak, összesen 40 ezer dollárra (kb. 9 millió forint) bukkantak. Már a pénzt kezdték felosztani, amikor is inkább úgy döntöttek, megkeresik a heverő egykori gazdáját. Kutatásuk végén egy 91 éves hölgyre bukkantak, aki már el is feledkezett, hova is tette spórolt pénzét, de csípőműtétje miatt nagy szüksége lett volna rá.

 • Tóth Vera zaklatta volt barátját

  Tóth Vera (22) nem bírta elviselni, hogy egykori szerelme, Dobos András egy másik nõ mellett találta meg a boldogságot, ezért zaklatta a szerelmespárt...

 • Az orvosok nem tudják, hogy milyen nemû a csecsemõ

  Az orvosok egyelõre nem tudták megállapítani annak az újszülöttnek a nemét, aki a múlt kedden látta meg a napvilágot egy azerbajdzsáni falucskában. A 3600 grammal született, 50 cm-es csöppség minden más tekintetben egészséges, és nagy étvággyal fogyasztja az anyatejet.

 • Letartóztatták, amiért állítólag megölte virtuális férjét

  Letartóztattak egy nõt Japánban, amiért állítólag megölte virtuális férjét egy népszerû videojátékban. A jelentések szerint a 43 éves nõ tajtékzott a dühtõl, amikor megtudta, hogy digitális férje elvált tõle a Maplestory elnevezésû internetes játékban.

 • Ezért fordultak el barátai Tatár Csillától

  Ezért fordultak el barátai Tatár CsillátólA TV2 műsorvezetőjétől akkor fordultak el a barátai, amikor sikeres és magabiztos lett. Tatár Csilla nem mindig volt annyira magabiztos és erős személyiség, mint most. A TV2 műsorvezetője egy kozmetikai cég rendezvényén tartott tükröt maga elé, és vallott őszintén arról, hogy csak az elmúlt néhány évben nőtt meg az önbizalma, ami nagy változást hozott az életébe. \"A magabiztossá válásomhoz kellett, hogy a helyére kerüljön a magánéletem és a karrierem. Minél inkább kezdtem megszeretni magam, annál sikeresebb lettem az élet minden területén.

 • Fabiola belga királynét hipnózis alatt operálták

  Hipnózis alatt operálták meg a nyolcvanéves Fabiola belga királynét. I. Baldvin király özvegye a múlt héten pajzsmirigyproblémákkal került az általa választott liege-i kórházba, amely erre a módszerre specializálódott.

  Azért választotta ezt az eljárást, mert idõsebb emberek számára kevesebb kockázattal jár, mint a hagyományos altatás - írta a Het Laatse Nieuws címû napilap.

 • Imafülkék New York utcáin

  A telefonfülkényi létesítményekben van zsámoly térdepléshez, a telefon helyén pedig imára kulcsolt kézfejek tudatják a funkciót.

  Túl sok nincs a közimafülkékbõl, mindössze kettõ, nem férfi-nõi felosztásban, hanem semmilyenben. Mûvével az alkotó, a 29 éves Dylan Mortimer az imádságról szeretne közvitát kiváltani.

  Az imafülkék Manhattanben vannak és december 7-ig várják a bennük imádkozni vágyókat.

 • Amnéziás lett - nem tudta kihez megy férjhez

  Egy órával az esküvõi ceremónia elõtt elájult egy brit menyasszony. Amikor magához tért, nem emlékezett semmire sem, így egy vadidegen férfinak mondta ki a boldogító igent.

 • Génkezelt hústól menstruál a hét éves kislány

  A kereskedelemben kapható hús miatt menstruál egy kislány már hét évesen, állítják azok a szakemberek, akik megvizsgálták az elsõ osztályos gyermeket. A diagnózis szerint a növekedési hormonokkal, ösztrogénnel kezelt és forgalomba bocsátott állatok húsa miatt lett hét évesen felnõtt nõ a kislány.

 • Sárga helyett Arany lett a vasútvonal ázsiai tiltakozásra

  Átneveztek Sárgáról Aranyra (Yellow-ról Goldra) egy helyi vasútvonalat az Egyesült Államokban a helyi ázsiai közösség nyomásának engedve.

 • Olcsóbban taxizhatnak az elvált nõk Abu-Dzabiban

  Kevesebbet kell fizetniük Abu-Dzabiban a taxiért az elvált nõknek, mint azoknak, akik férjnél vannak.

 • Már másodszor nyert a lottón a maratoni 'vécézõ' nõ barátja

  Ness City - Az idén már másodszor nyert a lottón az az amerikai férfi, aki barátnõje maratoni "vécézése okán vált híressé", legalábbis emiatt került be a világsajtóba.

  Az illetõ egyszer sem zsebelt be hatalmas összeget, hanem csak 20-20 ezer dollárt, azaz összesen 7,2 millió forintot.

  Közben pedig kapott fél év felfüggesztett börtönt, amiért hagyta, hogy barátnõje a vécén üljön két éven át egyfolytában.

 • Templom-Tesco

  Tesco lett egy templomból Nagy-Britanniában. Az épület három éven át üresen állt, aztán megvette az áruházlánc és boltot alakított ki benne.

 • Forradalom a borotválkozásban: a gyémántpenge

  Egy német kutatócsapat olyan borotvapengét fejlesztett ki, amely jóval élesebb és hosszabb életû minden eddigi pengénél - a borotválkozásban ezáltal minõségi ugrás következhet be.

 • Autóbalesetet okoztak a tejokádók

  Tejokádással okoztak autóbalesetet tréfálkozó egyetemisták az Egyesült Államokban.

  A viccelõdõk éjszaka egy hídról öklendezték le az alattuk lévõ autóútra a tejet, amely miatt egy nõ hirtelen vészfékezett, a mögötte érkezõ autó pedig beleütközött a kocsiba.

 • Magyar diákok a YouTube Ûrlaboratórium döntõsei között

  Kihirdették a YouTube Space Lab (Ûrlaboratórium) projekt 60 döntõbe került versenyzõjének nevét, köztük három magyar fiatalét, akik olyan tudományos kísérleteket terveztek, melyeket az ûrben is végre lehet hajtani - tájékoztatta a programot támogató Lenovo számítástechnikai vállalat az MTI-t.

loading...